Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
CITAT(aki @ 15-10-2008, 04:43 PM) *

CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 04:34 PM) *

Ati auzit ca Dani Otil ( de la "Neata cu Razvan si Dani, care au fost pe National si acum sunt pe Antena 1), umbla cu Mihaela Radulescu????? huh.gif

Pai,are voie cum deja e divortata... rolleyes.gif

Inca nu e divortata.....

Bufi, bun cantarul, cantareste la gram, asa-i? Sa il stapanesti sanatoasa si sa il folosesti si mai sanatoasa.
Las ca vede iubi tau peste ceva timp pe ce "prostie" a dat banii.
nella
Ramo pe mine m-a operat lo masea de minte care crescuse prost , mi-a facut anestezie si nu a prins,infectie nu aveam ,am vrut s-o scot doar pt ca imi stica toata dantura si a fost o durere crancena...daca e puroi nu se face anestezie ca nu prinde....si in vara asta mi-a fcut anestezie si am simtiti tot ce mi-a facut....deci te inteleg...daca durerea persista sa iei o pastiluta de dureri ca sa nu iti strice toata ziua starea asta pupic.gif pupic.gif pupic.gif

F frumos cantarul imi place mult mai ales ca are vasul gradat..sa-l stapanesti sanatoasa si sa iti ofere satisfactia pe care o vroiai pupic.gif
BuFy
Merci nella ...pupic.gif hug.gif
Da Ramo cantareste la gram si pot cantari pana la 10 produse in acelasi timp ...imi arata doar greutatea produsului adaugat iar cand eu vreu imi arata greutatea totala .... cand o sa vada peste ceva timp pe ce "prosti" am dat bani o sa pupic.gif toata si nu o sa ma mai lase sa ies afara fara el (de frika sa nu ma piarda lol.gif asa zice el ) pupic.gif hug.gif
May
F bun pretul, ma bucur ca ti-ai luat ceva de calitate, asta se va vedea in timp pupic.gif

Am fugit la sala paaa.gif
BuFy
In timp si cu multa rabdare pupic.gif tocmai m-am incaract cu rabdarea necesara .. imi spuneti si mie unde imi calculez necesarul de calorii zilnice ...stiu k e undeva la 1600 pt mine da vreau sa stiu mai exact pupic.gif hug.gif
nella
http://calorii.oneden.com/calculator-calorii/#calcule aici gasesti pupic.gif
BuFy
CITAT(nella @ 15-10-2008, 04:25 PM) *

Merci esti o dulce pupic.gif hug.gif
Ramo
Nu ma mai doare!!!!!!!!
Am spalat 2 ture de haine cu mana ( o noua pasiune de-a mea) desi masina de spalat e acolo ia baie...suport de reviste )).gif
Mai am o tura de spalat si ma reapuc de calcule pt meniu.
nella
Cata harnicie pupic.gif si eu vroiam sa spal azi si haine si covorul dar...am preferat sa gatesc azi si maine si poimaine am repetitii de dimineata deci dupa ora 1 sper sa fiu acasa si sa imi fac mai mult curaj doh.gif
Ramo
Si eu vreau pe rand sa spal toate covoarele din casa....dar nu am unde sa le pun la uscat...pe balcon doar, dar e chiar la bulevard si in 2 zile nici nu e uscat dar e murdar din nou. Asa ca o sa le duc la firma si le aduc acasa gata uscate si curate.
BuFy
Ramo vin sa te ajut pupic.gif la spalat covoare ...chiar imi place biggrin.gif !?
Ramo
CITAT(nella @ 15-10-2008, 05:05 PM) *

Ramo pe mine m-a operat lo masea de minte care crescuse prost , mi-a facut anestezie si nu a prins,infectie nu aveam ,am vrut s-o scot doar pt ca imi stica toata dantura si a fost o durere crancena...daca e puroi nu se face anestezie ca nu prinde....si in vara asta mi-a fcut anestezie si am simtiti tot ce mi-a facut....deci te inteleg...daca durerea persista sa iei o pastiluta de dureri ca sa nu iti strice toata ziua starea asta pupic.gif pupic.gif pupic.gif

F frumos cantarul imi place mult mai ales ca are vasul gradat..sa-l stapanesti sanatoasa si sa iti ofere satisfactia pe care o vroiai pupic.gif

Mie nici nu mi-a crescut nicio masea de minte si a zis stomatologul ca e f bine, nu ma mai chinui si cu ele.
nella
Eu nu il duc la spalatorie..il spal cu biocarpet ca sa improspatez culorile si sa adun cu peria toate firele de par si scame care ies dupa ce dau cu aspiratorul...ca dupa ce aspir apar 1000 de scame si scamute si nu stiu de unde doh.gif
Ramo
CITAT(BuFy @ 15-10-2008, 06:31 PM) *

Ramo vin sa te ajut pupic.gif la spalat covoare ...chiar imi place biggrin.gif !?

Si mie imi place sa spal covoare....nu imi place sa sterg praful, nu vii? naughty.gif

CITAT(nella @ 15-10-2008, 06:37 PM) *

Eu nu il duc la spalatorie..il spal cu biocarpet ca sa improspatez culorile si sa adun cu peria toate firele de par si scame care ies dupa ce dau cu aspiratorul...ca dupa ce aspir apar 1000 de scame si scamute si nu stiu de unde doh.gif

A, apoi nici la mine nu e problema cu spalatul...chiar imi place...dar unde il usuc??????
nella
Eu acum 2 ani am scost ultima masea de minte..toate au crescut f prost si la indemnul chirurgului am scos tot cand s-a putut...oricum un dintisor s-a incalecat peste celalalt din cauza ca maselele erau f mari si cum dintii mei sunt lipiti...trebuia sa pun aparat dentar dar la varsta asta nu stateam cu sarmele in gura grin.gif

Pai scuturi bine peria si nu se uda f tare..ca de fapt trebuie spalat cu spuma facuta...eu il frec si il aspir dupa si gata biggrin.gif
Ramo
Eu stateam la varsta asta cu "sarmale" in gura, ca acum sunt modele super, cu strasuri....dar degeaba acum, nu se mai indreapta...eu am ocluzie, dintii de sus sunt mai in fata (de la supt degetul).

Eu chiar vreau sa le spal, adica cu apa din besug, detergent....alea, alea.
nella
Problema la mine era ca dintii fiind f lipiti era greu de montat aparatul si riscam sa le plesnesc si smaltul si dadeam in alte belele...lasa draga ca suntem frumoase si asa pupic.gif

Daca vrei sa le speli sanatos mergi cu ele la spalataorie ,e mai indicat, si le iei dupa 2-3 zile uscate si frumoase foc..ca noi grin.gif
BuFy
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 05:38 PM) *

Si mie imi place sa spal covoare....nu imi place sa sterg praful, nu vii? naughty.gif

La praf neah ....nici mie nu imi place sad.gif
Ramo
CITAT(nella @ 15-10-2008, 06:45 PM) *

Problema la mine era ca dintii fiind f lipiti era greu de montat aparatul si riscam sa le plesnesc si smaltul si dadeam in alte belele...lasa draga ca suntem frumoase si asa pupic.gif

Daca vrei sa le speli sanatos mergi cu ele la spalataorie ,e mai indicat, si le iei dupa 2-3 zile uscate si frumoase foc..ca noi grin.gif

Da nu mai bine le duc la mine la firma si mi le spala ei? Si ma scot si gratis )).gif

CITAT(BuFy @ 15-10-2008, 07:21 PM) *

CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 05:38 PM) *

La praf neah ....nici mie nu imi place sad.gif

Oooof, am crezut ca ma scot si scap de asa ceva sad.gif
nella
E chiar perfect atunci )).gif pai da-le treaba la baieti )).gif
May
Mie tocmai mi-a zis dentistul, in august, ca nu ar fi rau sa imi pun aparat dentar )).gif
Ramo
Bine May.....eu am azi maine 27 de ani....tu mai ai de crescut blum.gif
May
Adica ce??? Vrei sa ma vezi cu sarme? w00t.gif lol.gif
nella
Ramo vrea sa spuna ca la varsta noastra nus e mai indreapta nimic ..iar referitor la sarme e super iti pui dintr-alea cu strasuri...ai sa fii sclipitoarea si in gura nu numai la tinuta silfida pupic.gif )).gif

Scuze ramo ca am raspuns in numele tau pupic.gif
May
Deci, dupa ce ca sunt sarme, sa mai si luceasca sa se vada de la o posta )).gif Cand i-am povestit atunci lui remy a zis sa nu imi pun ca o sa isi prinda limba pe acolo lol.gif
nella
Ei limba ca limba.... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(nella @ 15-10-2008, 07:24 PM) *

Doamne fereste!!!! pope.gif lol.gif
bibi
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 04:34 PM) *

Ati auzit ca Dani Otil ( de la "Neata cu Razvan si Dani, care au fost pe National si acum sunt pe Antena 1), umbla cu Mihaela Radulescu????? huh.gif

Hai ma ca nu se manjeste Raduleasca cu un pusti cordit...nu ca ar fi persoana mea preferata...

CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 05:39 PM) *

Nu ma mai doare!!!!!!!!
Am spalat 2 ture de haine cu mana ( o noua pasiune de-a mea) desi masina de spalat e acolo ia baie...suport de reviste )).gif
Mai am o tura de spalat si ma reapuc de calcule pt meniu.

Unghile ce zic? Eu daca spal de mana nu numai ca-mi fac praf si unghiile care nu le am dar si mainile...
De dentist nu ma pronunt ca nu am decat 2 plombe in gura.AM o masea de minte care nu se poate trata si cand o sa ma doara a zis sa vin sa o scoata.

CITAT(nella @ 15-10-2008, 08:24 PM) *

Ai nu ma inebuni! Ce altceva?
nella
Iar ai dreptate..unde mi-a fost capul ? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif am uitat ca suntem caste,pure si nevinovate lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
CITAT(May @ 15-10-2008, 08:04 PM) *

Pai as vrea....acuma sunt "modele" faine.

Bibi, serios, ea a declarat azi pe Antena 1 la stiri, nu am citit printr-o revista.
Unghiile mele nu zic nimik ca sunt puse )).gif

Gata, ma apuc de sport....gata cu calculele pe azi.
Ramo
Gata sportul, gata dushul, ma duc sa fac salata pe dimineata si apoi in pat cu mine.
Noapte buna.

Nella, sper ca nu te-ai lasat de sport....la mine azi e prima zii de rusi, ma doare rau burta si tot am facut juma de ora...asa ca treci la treaba,....mai ales ca ai mancat si maioneza.
bibi
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 09:08 PM) *

CITAT(May @ 15-10-2008, 08:04 PM) *

Pai as vrea....acuma sunt "modele" faine.

Bibi, serios, ea a declarat azi pe Antena 1 la stiri, nu am citit printr-o revista.
Unghiile mele nu zic nimik ca sunt puse )).gif

Gata, ma apuc de sport....gata cu calculele pe azi.

Cred ca a facut misto...ei, oricum e treaba ei.

Unghiile alea nu se dezlipesc la atata apa?

Somn usor.

nella
Nu nu m-am lasat...toate sunt bune..astept sa se vada minunile )).gif
BuFy
Noapte buna si somn usor biggrin.gif !
BuFy
Neatza ..... cica de azi la numar calorii cu mine ...inca din primele ore ale dimineti am o nelamurire ... in tabelul de calorii pe care il am eu nu gasesc toate produsele care le le folosesc sad.gif si am socotit caloriile in functie de ce pune pe ele ..(de calculul facut de ei pt 100 de grame) e bine sau nu ?! merci pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(BuFy @ 16-10-2008, 11:34 AM) *

Neatza ..... cica de azi la numar calorii cu mine ...inca din primele ore ale dimineti am o nelamurire ... in tabelul de calorii pe care il am eu nu gasesc toate produsele care le le folosesc sad.gif si am socotit caloriile in functie de ce pune pe ele ..(de calculul facut de ei pt 100 de grame) e bine sau nu ?! merci pupic.gif hug.gif

Scuze, dar eu nu am inteles ce ai vrut sa zici doh.gif
BuFy
Ramo vroiam sa zic ca in tabelu de calorii care l-am luat din prima pagina a jurnalului nu gasesc toate produsele care le manac eu ...(acolo sunt cam toate romanesti)... cele care le-am gasit am folosit calculul din tabel iar cele care nu le-am gasit am folosit calculul de pe cutie(punga) ...si vroiam sa intreb dk e vreo problema ca le combin ....calculul din tabel cu cel de pe cutii(pungi)in cazul celor care nu le gasesc in tabel !!
Ramo
e corect, tocmai asta e ideea. Cele din tabel sunt valori generale, daca scrie pe punga, cutie...normal ca dupa alea te iei. Asa fac si eu

Eu am o problema....marti seara mi-am pus bigudiurile in par, am dormit asa cu ele, ieri dimineata imi statea super parul, parca eu iesisem de la coafor...insa aseara cum am facut sport si am transpirat (si parul era prins sus cu o clama) azi e ca [*****]....si asa se intampla in fiecare seara dupa sport.
Voi cum procedati ca sa arate parul k lumea si dupa sport, cu ce il prindeti, ce ii faceti?
May
La mine unica solutie este sa il prind in coada si asa sta ok 2 zile, dar daca vreau sa il port desfacut trebuie sa ma spal ca altfel nu am nicio sansa sad.gif. De aceea m-am si tuns mai scurt, sa nu mai imi fie greu sa ma spal la max 2 zile, pt ca de la sala ies toata o apa din cap pana in picioare

bufy daca ai caloriile pe produs, le iei de acolo, acelea sunt cele mai exacte pt ceea ce mananci tu. Te duci la tabelul de aici de abia cand nimeresti un produs fara calorii pe el, sau cand e vorba de carne sau d-astea wink1.gif
BuFy
Merci fetelor .....pupic.gif hug.gif
Ramo
May, eu am tot timpul cand ies din casa parul desfacut....asta e problema sad.gif Deci va trebui sa il aranjez cu peria si uscatorul in fiecare dimineata sad.gif

Inca sunt la munca...tot fac calcule la meniu. O sa merg acasa pe la vreo 15.30 sa pregatesc pranzul ca e in drum spre mine iubi cheer.gif
BuFy
pupic.gif Deseara se anunta fursecuri hug.gif
amalia0701
Sa aveti o zi minunata tu si iubi pupic.gif
nella
Fericitooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
CITAT(BuFy @ 16-10-2008, 02:54 PM) *

pupic.gif Deseara se anunta fursecuri hug.gif

Nu se anunta ca sunt cu rusii dupa mine sad.gif

CITAT(amalia0701 @ 16-10-2008, 02:55 PM) *

Sa aveti o zi minunata tu si iubi pupic.gif

pupic.gif Multumim...la fel iti dorim si tie.

CITAT(nella @ 16-10-2008, 02:55 PM) *

Fericitooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Apai sa stii ca da cheer.gif
BuFy
offfff rusi astia nu puteau sa stea la casa lor pana pleca ubi tau sad.gif
Ramo
Stii cum se zice...atata timp cat vin, e de bine )).gif
Am ajuns acasa!!!! cheer.gif
BuFy
Da asa e ... dk vin e de bine ...eu acum mi-am terminat de luat pranzul biggrin.gif
May
Bufy astept un meniu azi de la tine wink1.gif
Ramo
CITAT(BuFy @ 16-10-2008, 04:15 PM) *

Da asa e ... dk vin e de bine ...eu acum mi-am terminat de luat pranzul biggrin.gif

Si eu....acum 5 minute )).gif

CITAT(May @ 16-10-2008, 04:47 PM) *

Bufy astept un meniu azi de la tine wink1.gif

Da, da, il asteptam diseara pe tot. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.