Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94
Cherie
Cred ca e un sentiment minunat!
Cum ai facut cu viza? O ai deja? Cum se procedeaza, ca nici nu stiu blushing.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:32 PM) *

Cum ai facut cu viza? O ai deja? Cum se procedeaza, ca nici nu stiu blushing.gif

Daaa, viza o am de vreo 3 ani, pe 10 ani cheer.gif cheer.gif
Am fost toata familia la interviu la ambasada si am primit toti pe 10 ani VIZA
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:36 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:32 PM) *

Daaa, viza o am de vreo 3 ani, pe 10 ani cheer.gif cheer.gif
Am fost toata familia la interviu la ambasada si am primit toti pe 10 ani VIZA

La ambasada de aici, din bucuresti?
Ce interviu? w00t.gif
ramonavlas
Da, la Bucuresti la ambasada. Pai am facut dosare peste dosare, ne-au programat la un interviu...sa vada ei de ce vrei sa mergi....

Am terminat si cu cina, ma duc sa strang din bucatarie si sa imi fac ceaiul antiadipose....revin dupa.....
Cherie
Ce complicat... doh.gif
Spor la treaba!
bubbles
Eu am luat cina pe la 6 si ceva grin.gif )).gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:47 PM) *

Ce complicat... doh.gif
Spor la treaba!

Destul de complicat, dar daca iti dau viza....merita efortul.....

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:49 PM) *

Eu am luat cina pe la 6 si ceva grin.gif )).gif

No, eu de regula asta nu ma pot tine....nu pot sa nu mai mananc dupa6,7. Eu de obicei cina o iau pe la 20 blushing.gif

Ma intorc cu meniul, dupa ce fac calculele.
nella
Esti o fericita ca ai viza cheer.gif cheer.gif cheer.gif si ma bucur pe tine ca mergi sa te mai rasfeti blum.gif Si sastii ca nici eunu pot lua cina la 6,eu pap ultima masa intre 8-9 asta in functie de cand vin de la munca dar e bine si asa salut.gif wink1.gif yahoo.gif
ramonavlas
Chiar sunt o fericita ca am viza de State pe 10 ani.
Da, vad ca merge si daca iau cina asa tarziu.
Micul dejun il iau la 10, pranzul la 15-16 si cina la 20-21.

Meniul pe ziua de azi.
- salata de ton cu orez si porumb - 302;
- 3 solano capsuni - 22;
- salata pui cu rosii, castraveti, salata verde, telema - 284;
- 90 snitel pui - 169;
- 60 degetele pui - 117;
- 70 crochete peste - 134;
- 160 castraveti - 30;
- 2 ciorbe - 50;
- 2 primola - 74.
TOTAL 1182 yahoo.gif

Gata si saptamana asta de dieta. Maine ma cantaresc....speeeer ca am mai dat ceva ceva jos.

Maine e ziua lui tati, nu o sa numar, dar duminica recuperez, mananc doar fructe si de luni o iau de la capat cu caloriile.
La 12 noaptea o sa merg cu fratele meu acasa la ai mei, sa ii facem o surpriza tatalui meu, nu se asteapta sa mergem noaptea....ii ducem acum si cadoul. Asa ca sigur mai bag si un pahar de sampanie naughty.gif
nella
LA MULTI ANI pt tatal tau e o surpriza f frumoasa ce puneti voi la cale si DISTRACTIE PLACUTA cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif yeah.gif yeah.gif party.gif party.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif
ramonavlas
Multumesc.
Acum l-am trimis pe frate-mio sa ia o sampanie, am complotat cu mami sa lase o usa de la salon deschisa, eu mai trebuie sa fac un dush si sa ma imbrac (blugi si plover), apoi merg la frate-mio la hotel si de acolomergem impreuna.
Asa ca pana la 23.30 nu scapati de mine.
Sper sa nu raman singurica pe aici.
bubbles
La multi ani tatalui tau pupic.gif .Cred ca e mandru ca are niste copii atat de intreprinzatori si pusi numai pe surprize pupic.gif
ramonavlas
Multumesc. Eu sunt cu surprizele si ideile in familia noastra, pe mine se bazeaza si prietenii cand e vorba sa faca surprize placute.
ramonavlas
M-ati lasat singurica pe aici? sad.gif
bubbles
Eu mai sunt dar ma duc imediat la somn ca maine exams doh.gif
ramonavlas
Ei, pai atunci tu esti scuzata....somn usor si bafta maine la examen. hug.gif
Cherie
La multi ani tatalui tau Ramo! Si distractie placuta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S. si eu am exam maine blum.gif
Dar nu si chef inca sa ma apuc de invatat. Mai bantui pe aici yahoo.gif
nella
Scuzedar am facut o baita blum.gif blum.gif acum am revenit pe pozitii pupic.gif
ramonavlas
Bantuie, bantuie....da vezi ce faci maine.
Multumesc pt urari pupic.gif

CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:29 AM) *

Scuzedar am facut o baita blum.gif blum.gif acum am revenit pe pozitii pupic.gif

Binee, uite cum adun gasca la mine in casutza.......
Cherie
Vad eu ce fac maine, nu-i problema! cheer.gif
dany
Si eu sunt acum pe aici cheer.gif

Se lasa cu chef in seara asta ??? Super !!! Eu ii urez tatalui tau " LA MULTI , MULTI ANI SANATOSI " dar doar dupa 12 noaptea ( ca sa fie exact de ziua lui ! ) !!!!!!!

In alta ordine de idei .....sa revenim la tema " shopping in LA " ...daca nu vii cu 100000 de poze te scalpez !!!! Pe bune !!!
ramonavlas
Ma dor picioarele cat am alergat de la tine la mine si invers........ )).gif
Asa am mai scapat de niste calorii, maine iubesc cantarul.
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 10:31 PM) *

Se lasa cu chef in seara asta ??? Super !!! Eu ii urez tatalui tau " LA MULTI , MULTI ANI SANATOSI " dar doar dupa 12 noaptea ( ca sa fie exact de ziua lui ! ) !!!!!!!

In alta ordine de idei .....sa revenim la tema " shopping in LA " ...daca nu vii cu 100000 de poze te scalpez !!!! Pe bune !!!

Ma bag si eu la scalpat in caz de ne-poze! Minim 5000! salut.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:31 AM) *

Buuuuun, ma bucur ca esti si tu pe aici.
Da, da, mare chef, somnul m-a parasit, am baut o gura de cafea )).gif , Cherie, nu are chef de invatat, nella, a terminat cu dushul...
Sa inceapa!!!!!!! haninoroc.gif party.gif welcome.gif band.gif big_boss.gif cheers.gif
Multumesc de urare, o astept si dupa 12 hug.gif
In alta ordine de idei....o sa vin cu mai mult de o gramada de poze si de haine..... cheer.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Eu am zis 100000...Cherie vrea doar 5000 lol.gif Ce conteaza ? Important e ca suntem 2 la scalpat lol.gif lol.gif

Si acum ma duc si pe la mine prin jurnal .... )).gif )).gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:34 AM) *

CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 10:31 PM) *

Ma bag si eu la scalpat in caz de ne-poze! Minim 5000! salut.gif

Iooooooooi, acum chiar ma prinde frica, ma gandesc ca de cand ajung pana ma intorc, sa fac numai poze, nu mai vreau shoping....la ce folos daca o sa fiu toata vanata.... )).gif
Cherie
Hahaha, fara discutii!!!!
S-a stabilit! Cine e de acord cu mine?
ramonavlas
Dany, vin si eu pe la tine. Dai ceva de baut? )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:31 AM) *

Buuuuun, ma bucur ca esti si tu pe aici.
Da, da, mare chef, somnul m-a parasit, am baut o gura de cafea )).gif , Cherie, nu are chef de invatat, nella, a terminat cu dushul...

Sa inceapa!!!!!!! haninoroc.gif party.gif welcome.gif band.gif big_boss.gif cheers.gif
Multumesc de urare, o astept si dupa 12 hug.gif
In alta ordine de idei....o sa vin cu mai mult de o gramada de poze si de haine..... cheer.gif

Ce gascaaaaaa !!!!!! Superrrr!! clap.gif haninoroc.gif party.gif party.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:37 AM) *

Am nevoie urgenta de un emoticon care inghite in sec....
dany
Sa stii ca si eu am ceva motivuletze sa beau ....Am avut multe bucurii , ca sa zic asa , azi ....
ramonavlas
Ma bucur ca ne-am strans aici. E primul meu chef in aceasta casuta...sunt asa de emotionata ca suntem atatea.... give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:39 AM) *

Sa stii ca si eu am ceva motivuletze sa beau ....Am avut multe bucurii , ca sa zic asa , azi ....

Detalii...........
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 09:37 PM) *

EUUUUUUUUUUUU
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:38 PM) *

Dany, vin si eu pe la tine. Dai ceva de baut? )).gif

Acu` ma duc la mine in casutza si dau de baut ......Veniti doar cu comenzile si se rezolva )).gif
Cherie
Da Dany!!! Motive!!! w00t.gif
ramonavlas
Cat am umblat in seara asta cu mouse-ul dintr-o casuta in alta...merg mult mai usor butoanele de pe el...si eu care vroiam sa il schimb, am zis ca se strica de merge asa greu.
Si-a revenit cheer.gif
nella
Cu asa muzica ,beuturica si....voie buna ..si mie mi-a sarit somnul la DANS GAGICI haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif party.gif dance2.gif dance2.gif dance2.gif dance3.gif dance3.gif
ramonavlas
Yeeee, dans....nu am mai fost intr-un club....

Dany, bine ca ne inviti la tine si tu....nu mai dai de baut? sad.gif
Cherie
Sa incepem cu ceva usor: Imagine la toata lumea!!! cheer.gif

Trecem dupa si la d-alea grele! lol.gif
ramonavlas
Macar asta sa fie light, nu ai gasit....ca io oricum beau pe la toata lumea, dupa care ma duc si la ai mei sa beau....
Vad eu dimineata cat sunt de mahmura, poate nu mai gasesc cantarul lol.gif
Cherie
Continuam: Imagine
nella
Perfect dar pe langa asta mergea un wisky nu? blum.gif blum.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Mmmmmmmmmmm ce bun e w00t.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:51 AM) *

Continuam: Imagine

Cu asta s-ar putea sa imi revin )).gif

CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:54 AM) *

Perfect dar pe langa asta mergea un wisky nu? blum.gif blum.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ooo, trecem iar la lucruri serioase, da?????
Bun, eu combin, sper sa u mi se faca rau )).gif
Cherie
ImagineImagineImagine
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:45 PM) *

Cat am umblat in seara asta cu mouse-ul dintr-o casuta in alta...merg mult mai usor butoanele de pe el...si eu care vroiam sa il schimb, am zis ca se strica de merge asa greu.
Si-a revenit cheer.gif

Lasa , fata , mouse-ul in pace !!! ii trebuiau doar ceva " lichide " cheer.gif )).gif )).gif
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:46 PM) *

Cu asa muzica ,beuturica si....voie buna ..si mie mi-a sarit somnul la DANS GAGICI haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif party.gif dance2.gif dance2.gif dance2.gif dance3.gif dance3.gif

Hehehe , Nella , ne betivim in seara asta ???? Nu de alta dar sa-ti faci antrenamentul pentru cand ne vom intalni in Brasov ( ca nu scapi ) tease.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:47 PM) *

Bueyyyyy, de abia ajunsesem la mine in casutza si voi erati deja cu beuturile pe masa ca se bagase Cherie in barul meu lol.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:50 PM) *

Da-l incolo de cantar !!!!! O data in an e ziua tatalui tau !!!!
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:54 PM) *

Daaaaaa....whisky !!!!!!! De acord !!
ramonavlas
Am sorbit una intreaga.... cheer.gif

Si uite asa am ajuns sa rad si singura prin casa vineri noaptea.
Cherie
De niste Imagine ce zici Ramo?
ramonavlas
Pai asa donsoara...in cazul asta nu ma mai duc la sampanie...ratez asa ceva?
nella
mama parca ma ia deja cu ameteli..daca o sa rad mai mult....sa nu va speriati lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Am adus si muzica cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa va vad dance3.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 10:59 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:45 PM) *

Si-a revenit cheer.gif

Lasa , fata , mouse-ul in pace !!! ii trebuiau doar ceva " lichide " cheer.gif )).gif )).gif
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:46 PM) *

Hehehe , Nella , ne betivim in seara asta ???? Nu de alta dar sa-ti faci antrenamentul pentru cand ne vom intalni in Brasov ( ca nu scapi ) tease.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:47 PM) *

Bueyyyyy, de abia ajunsesem la mine in casutza si voi erati deja cu beuturile pe masa ca se bagase Cherie in barul meu lol.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:50 PM) *

Da-l incolo de cantar !!!!! O data in an e ziua tatalui tau !!!!
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:54 PM) *

Daaaaaa....whisky !!!!!!! De acord !!

Sa stii ca am sa lucrez intens pt cand o sa ne vedem la brasov..ca sa nu ma fac de ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.