Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:00 PM) *

Am sorbit una intreaga.... cheer.gif

Si uite asa am ajuns sa rad si singura prin casa vineri noaptea.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ramo , as zice ceva dar mi-e ca te superi .....Sper ca nu ...Oare ai fost vreodata asa plina de chef de viata ca in seara asta cand erai la " neuroni " ? Sincer , nu imi amintesc si de aceea intreb sad.gif

Oricum mie imi placi ffffff mult asa !!!!! hug.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:02 PM) *

Pai asa donsoara...in cazul asta nu ma mai duc la sampanie...ratez asa ceva?

Aaaaaaa, stati asa !!!!! la Hennessy ma bag si eu si al meu sotz ( e coniacul lui preferat ) asa ca .....ne trebuie cateva sticle ! Una nu ne ajuta blum.gif tease.gif wacko.gif
ramonavlas
yeah.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif
rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:04 PM) *

dance3.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif
photo.gif photo.gif photo.gif photo.gif photo.gif
ramonavlas
Dany, sa ma supar pe tine? Eu???
Nu, chiar nu am fost asa pe la neuroni, ma gandeam sa nu se faca o proasta impresie despre mine.
Da acum ca mi-ati descoperit adevarata fatza... )).gif
Cherie
devil.gif Mai aducem, mai aducem!
dany
CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:03 PM) *

Sa stii ca am sa lucrez intens pt cand o sa ne vedem la brasov..ca sa nu ma fac de ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Atata iti trebuie sa ma faci de ras in fata sotzului meu care stie ca nu consum alcool ( adica nu in fiecare zi lol.gif tease.gif blum.gif blum.gif ) lol.gif
Cherie
Mai aduc niste muzica

yeah.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 01:09 AM) *

Sa stii ca am sa lucrez intens pt cand o sa ne vedem la brasov..ca sa nu ma fac de ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Atata iti trebuie sa ma faci de ras in fata sotzului meu care stie ca nu consum alcool ( adica nu in fiecare zi lol.gif tease.gif blum.gif blum.gif ) lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Esti M O R T A L A!!!

CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 01:10 AM) *

Mai aduc niste muzica

yeah.gif

Sa ne traiasca DJ-ul. cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:07 PM) *

Nu, chiar nu am fost asa pe la neuroni, ma gandeam sa nu se faca o proasta impresie despre mine.

pupic.gif pupic.gif

Asta e : te-am prins acum ! blum.gif

Coincidenta dar in seara asta am vorbit cu al meu despre fetele de aici si ...normal ca si despre tine putin ...La care al meu zice : daca ajungem in zona aia si avem nevoie de hotel , primim ceva reducere ca va cunoasteti de pe forum ? lol.gif lol.gif Neamtul !!!!!
Oricum , nu era nici un apropo !!!!!! Doar ideea ca am vb despre tine ! pupic.gif Daaaaaa, i-am spus ca pleci la shoppin in LA si .... a zis ca vrea si el lol.gif lol.gif
Cherie
Vi s-a facut foame? De la atata zbantuiala si beutura, sa nu va ia cu lesin )).gif

Imagine

Nici o petrecere de fete, nu se termina fara asa ceva! cheer.gif
ramonavlas
Am fugit repede la dush sa nu ma simta ai mei cat si cum am chefuit )).gif
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:10 PM) *

Mai aduc niste muzica

yeah.gif

Bueyyyyy...stai mai usor cu muzica ca eu alerg din jurnal in jurnal si n-am timp sa o ascult doh.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 01:13 AM) *

Vi s-a facut foame? De la atata zbantuiala si beutura, sa nu va ia cu lesin )).gif

Imagine

GATA!!! Orice pana la pizza, salivez numai la gandul ei si tu mi-o aduci tocmai in casa, in fata ochilor.... doh.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:12 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 01:09 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Esti M O R T A L A!!!

Mortala nu sunt .... asa sunt eu tease.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:14 PM) *

Imagine

GATA!!! Orice pana la pizza, salivez numai la gandul ei si tu mi-o aduci tocmai in casa, in fata ochilor.... doh.gif

E diet, are Dany o reteta, nu Daaaany???
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:10 PM) *

Mai aduc niste muzica

yeah.gif

Ce ne-am face fara tine?Esti cu muzica de top la curent......maai vremmmmmmmmmm cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 01:13 AM) *

pupic.gif pupic.gif

Coincidenta dar in seara asta am vorbit cu al meu despre fetele de aici si ...normal ca si despre tine putin ...La care al meu zice : daca ajungem in zona aia si avem nevoie de hotel , primim ceva reducere ca va cunoasteti de pe forum ? lol.gif lol.gif Neamtul !!!!!
Oricum , nu era nici un apropo !!!!!! Doar ideea ca am vb despre tine ! pupic.gif Daaaaaa, i-am spus ca pleci la shoppin in LA si .... a zis ca vrea si el lol.gif lol.gif

Normal ca primiti ceva reducere. Sa nu cumva sa nu ajungeti prin zona asta!
Ooo, il lasi cu mine in LA? naughty.gif
Sunt fata cuminte, se vede, nu????
Cherie
Please don't stop the music
yeah.gif yeah.gif
ramonavlas
Baga, baga.
Cine face dushul in locul meu? Nu vreau sa pierd nimik din petrecere.
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:13 PM) *

Imagine

M-ai prins...eu la pizza nu rezist....ce imi faci tu mie .inghit in sec rau de tot lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif yahoo.gif
Cherie
Una din melodiile mele preferate: pentru noi toate!

PS: Am fost acolo in vara aia, am niste amintiiiiri!!! De la beutura asta cred )).gif )).gif )).gif

Aaaaand I feeel sooo goood tonight, nobody's messin' with my miind.... Hac! haninoroc.gif
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:16 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:14 PM) *

Imagine

E diet, are Dany o reteta, nu Daaaany???

Daaaaaaaa...dar nu mai stiu pe unde am pus-o blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 01:13 AM) *

pupic.gif pupic.gif

Normal ca primiti ceva reducere. Sa nu cumva sa nu ajungeti prin zona asta!
Ooo, il lasi cu mine in LA? naughty.gif
Sunt fata cuminte, se vede, nu????

Il las cu tine , cum sa nu ??? II mai dai si tu idei ce sa-mi cumpere !!! la ce vrea pentru el ii spui ca e prea scump sau ca nu e calitatea buna lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:24 PM) *

la ce vrea pentru el ii spui ca e prea scump sau ca nu e calitatea buna lol.gif lol.gif lol.gif

Asta da strategie Dany!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:24 PM) *

PS: Am fost acolo in vara aia, am niste amintiiiiri!!! De la beutura asta cred )).gif )).gif )).gif

Aaaaand I feeel sooo goood tonight, nobody's messin' with my miind.... Hac! haninoroc.gif

Buey, DJ , mai ia o pauza , mai stopppp....N-am reusit sa ascult nici o melodie pusa de tine din cauza de alergat printre jurnale lol.gif lol.gif

Si acu` trebuie sa alerg la buda din cauza de rusi doh.gif Da` revin si ma pun pe muzica naughty.gif
ramonavlas
Cu mine la cumparaturi, niciodata, niciun barbat nu si-a luat nimik. Ziceam ori ca e prea scump, ori ca nu e fain, orice numa sa plecam din fata hainelor de barbati cat mai repede.

Va vine sa credeti ce dush ca la armata am putut sa trag. Si mi-am adus aici hainele sa ma schimb....nu va uitati, da?
Putina intimitate...
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:26 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:24 PM) *

Buey, DJ , mai ia o pauza , mai stopppp....N-am reusit sa ascult nici o melodie pusa de tine din cauza de alergat printre jurnale lol.gif lol.gif

Si acu` trebuie sa alerg la buda din cauza de rusi doh.gif Da` revin si ma pun pe muzica naughty.gif

Ascult-o p-asta, ultima si atat! face cat toate!!! naughty.gif
ramonavlas
Cum ultima? Doar nu te mai apuci la ora asta de invata.
Fii serioasa, nu se mai primde nimik de la atata alcohol
nella
FETELE MAI USOR CA NETUL MEU MERGE PE CARBUNI SI PANA SA SCRIU SI EU MESAJ AICI...PIERD TOATA DISTRACTIA lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Da-i si lui ceva, da de se misca mai repede.
Mi-am luat pe mine pantaloni cu talie joasa si nu mai ies suncile cheer.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:31 PM) *

FETELE MAI USOR CA NETUL MEU MERGE PE CARBUNI SI PANA SA SCRIU SI EU MESAJ AICI...PIERD TOATA DISTRACTIA lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif
Baga-i niste pedale, poate merge mai repede, faci si niste sport! pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:27 PM) *

Cu mine la cumparaturi, niciodata, niciun barbat nu si-a luat nimik. Ziceam ori ca e prea scump, ori ca nu e fain, orice numa sa plecam din fata hainelor de barbati cat mai repede.

Va vine sa credeti ce dush ca la armata am putut sa trag. Si mi-am adus aici hainele sa ma schimb....nu va uitati, da?
Putina intimitate...

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

NU SUNTETI NORMALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:27 PM) *

Ascult-o p-asta, ultima si atat! face cat toate!!! naughty.gif

sa nu te puna gaia sa nu ne mai dai muzica .....Acum cand ne-am antrenat ( betivit ) toate ???
nella
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:32 PM) *

Da-i si lui ceva, da de se misca mai repede.
Mi-am luat pe mine pantaloni cu talie joasa si nu mai ies suncile cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu sunteti normale jur lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:32 PM) *

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:31 PM) *

lol.gif
Baga-i niste pedale, poate merge mai repede, faci si niste sport! pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif w00t.gif
ramonavlas
Oooof, nu opriti putin timpul in loc sa mai pot bea si eu cu voi??? sad.gif
May
ramo eu nu am stiut ca te imbraci si am intrat fara sa ciocan... ti-am vazut pasarica blushing.gif lol.gif
Cherie
Deci simt ca mor lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ma aduc acum la baie si constat cu stupoare ca tata socru si-a lipit deasupra wc-ului un mare poster : IUBIM NATIONALA DE FOTBAL lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 01-03-2008, 01:39 AM) *

ramo eu nu am stiut ca te imbraci si am intrat fara sa ciocan... ti-am vazut pasarica blushing.gif lol.gif

blushing.gif blushing.gif Iti mai poti reveni? Ia un pahar cu ceva si...poate mai poti dormi dupa asta )).gif
May
Trebuie sa fac un dus ca m-a luat cu calduri blushing.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 01:39 AM) *

Ma aduc acum la baie si constat cu stupoare ca tata socru si-a lipit deasupra wc-ului un mare poster : IUBIM NATIONALA DE FOTBAL lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Doamneeee, de ce socrii aveti parte.

CITAT(Maybeline @ 01-03-2008, 01:41 AM) *

Trebuie sa fac un dus ca m-a luat cu calduri blushing.gif lol.gif

Uu, te dai la mine? naughty.gif
May
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:41 PM) *

Uu, te dai la mine? naughty.gif

Cine, eu? blush.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:39 PM) *

Ce tare rad ca proasta singura pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
naughty.gif naughty.gif Tu, tu?
Ia uitati ce ati facut din mine...35 de pagini m-am chinuit sa va arat ce fata serioasa sunt si in ultimele 5...mi-am facut de cap, m-ati deconspirat.
dany
CITAT(Maybeline @ 29-02-2008, 10:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:39 PM) *

Deci simt ca mor lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif NU MAI POT DE RASSSSSSSSSSS lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Nu vreau sa sparg gasca, dar trebuie sad.gif
Va doresc sa va simtiti bine la mine in casutza cat lipsesc eu, cand ma intorc de la aimei, dupa inca un paharel, vin sa vad ce si cum ati mai facut. Mai ales cum naughty.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:44 PM) *

naughty.gif naughty.gif Tu, tu?
Ia uitati ce ati facut din mine...35 de pagini m-am chinuit sa va arat ce fata serioasa sunt si in ultimele 5...mi-am facut de cap, m-ati deconspirat.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Era si timpul !!!! blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:44 PM) *

Ce tare rad ca proasta singura pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Da' eu? Ca ma doare capul cat am ras? L-am intrebat pe iubi prima oara daca l-a pus el. Daca-l punea el, cred ca-l paraseam fara regrete lol.gif
nella
Lasa ca e bine asa ..de ce sa te ascunzi....asa stim cu cine stam de vb si la cine sa apelam cand e vb de party... pupic.gif pupic.gif hug.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:46 PM) *

Va doresc sa va simtiti bine la mine in casutza cat lipsesc eu, cand ma intorc de la aimei, dupa inca un paharel, vin sa vad ce si cum ati mai facut. Mai ales cum naughty.gif

Petrecere frumoasa la ai tai..si sa stii ca o sa continuam si maine cu party la tine in casuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:46 PM) *

Offffff , pleca gazda sad.gif sad.gif sad.gif

parca vad ca Cherie pleaca la invatat , Nella la nani , May la iubit naughty.gif si eu raman singura la baut ( dirk e la nani ca maine se trezeste la ora 5 sa munceasca - ii trebuie bani pt LA lol.gif lol.gif ) sad.gif sad.gif

Sa te simti bine la ai tai , Ramo !!!!!!
Ma super bucur ca am cunoscut o alta fatza de a Ramonei pe care o stiam hug.gif
Cherie
Eu plec si la invatat, si langa iubit, in pat naughty.gif
Dar mai stau putin cheer.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:46 PM) *

Da' eu? Ca ma doare capul cat am ras? L-am intrebat pe iubi prima oara daca l-a pus el. Daca-l punea el, cred ca-l paraseam fara regrete lol.gif

lol.gif
dany
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:46 PM) *

Ce tare rad ca proasta singura pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

saracu` iubi lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:50 PM) *

Eu plec si la invatat, si langa iubit, in pat naughty.gif
Dar mai stau putin cheer.gif

pai tu esti mai cu motz ..... tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.