Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
nella
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:49 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:46 PM) *

Nu vreau sa sparg gasca, dar trebuie sad.gif
Va doresc sa va simtiti bine la mine in casutza cat lipsesc eu, cand ma intorc de la aimei, dupa inca un paharel, vin sa vad ce si cum ati mai facut. Mai ales cum naughty.gif

Offffff , pleca gazda sad.gif sad.gif sad.gif

parca vad ca Cherie pleaca la invatat , Nella la nani , May la iubit naughty.gif si eu raman singura la baut ( dirk e la nani ca maine se trezeste la ora 5 sa munceasca - ii trebuie bani pt LA lol.gif lol.gif ) sad.gif sad.gif

Sa te simti bine la ai tai , Ramo !!!!!!
Ma super bucur ca am cunoscut o alta fatza de a Ramonei pe care o stiam hug.gif

Sa nu fii suparata...mai pastreaza pt maine ca o luam de la capat ca de i-am dat de gust si de acumnu mai scapati asa usor hug.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif
May
Deci corecteaza acolo in lista dany ca eu nu plec la iubit ca el in seara asta ``doarme`` cu amanta sorry.gif ... o sa plec la somn... eventual cand or sa imi pice ochii in gura... asta daca
am noroc sa ii prind cu limba )).gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:50 PM) *

Eu plec si la invatat, si langa iubit, in pat naughty.gif
Dar mai stau putin cheer.gif

Imi faci in ciuda ca te duci la iubi in pat blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif lasa ca o sa vina si randul meu blum.gif blum.gif blum.gif
dany
CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:52 PM) *

CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:49 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:46 PM) *

Nu vreau sa sparg gasca, dar trebuie sad.gif
Va doresc sa va simtiti bine la mine in casutza cat lipsesc eu, cand ma intorc de la aimei, dupa inca un paharel, vin sa vad ce si cum ati mai facut. Mai ales cum naughty.gif

Offffff , pleca gazda sad.gif sad.gif sad.gif

parca vad ca Cherie pleaca la invatat , Nella la nani , May la iubit naughty.gif si eu raman singura la baut ( dirk e la nani ca maine se trezeste la ora 5 sa munceasca - ii trebuie bani pt LA lol.gif lol.gif ) sad.gif sad.gif

Sa te simti bine la ai tai , Ramo !!!!!!
Ma super bucur ca am cunoscut o alta fatza de a Ramonei pe care o stiam hug.gif

Sa nu fii suparata...mai pastreaza pt maine ca o luam de la capat ca de i-am dat de gust si de acumnu mai scapati asa usor hug.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif

hehehehe ....de abia acum vezi cu ce fete ai de a face pe aici lol.gif lol.gif
CITAT(Maybeline @ 29-02-2008, 10:53 PM) *

Deci corecteaza acolo in lista dany ca eu nu plec la iubit ca el in seara asta ``doarme`` cu amanta sorry.gif ... o sa plec la somn... eventual cand or sa imi pice ochii in gura... asta dac aam noroc sa ii prind cu limba )).gif

ce , ma ???? amanta ???? amanta cui ?? blum.gif tease.gif
Iti dau si limba mea sa-i prinzi ? poate ajuta ... lol.gif lol.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:53 PM) *

Imi faci in ciuda ca te duci la iubi in pat blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif lasa ca o sa vina si randul meu blum.gif blum.gif blum.gif

asa ...asa , Nella !!!! N-o lasa sa-ti faca in ciuda !!!! ce-i asta ? wacko.gif lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:51 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:46 PM) *

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:44 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 11:39 PM) *

Deci simt ca mor lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ma aduc acum la baie si constat cu stupoare ca tata socru si-a lipit deasupra wc-ului un mare poster : IUBIM NATIONALA DE FOTBAL lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce tare rad ca proasta singura pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Da' eu? Ca ma doare capul cat am ras? L-am intrebat pe iubi prima oara daca l-a pus el. Daca-l punea el, cred ca-l paraseam fara regrete lol.gif

saracu` iubi lol.gif lol.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:50 PM) *

pai tu esti mai cu motz ..... tease.gif

Nooooooooooooooormal yahoo.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:53 PM) *

Nu-ti fac in ciuda sad.gif
nella
Sunteti cea mai tare gasca in care am intrat pana acumsi nu am de gand sa va pararsesc/....am devenit sentimentala de la atata beuturica lol.gif wub.gif yeah.gif cheers.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif
Cherie
CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:00 AM) *

Sunteti cea mai tare gasca in care am intrat pana acumsi nu am de gand sa va pararsesc/....am devenit sentimentala de la atata beuturica lol.gif wub.gif yeah.gif cheers.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif

fara sentimentalisme tonight, ok? bataita.gif
nella
Stiu dar te tachinam si eu putin..mi s-a urcat la capde acum.. lol.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif cheer.gif

CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:02 AM) *

CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:00 AM) *

fara sentimentalisme tonight, ok? bataita.gif

Ok ok ok salut.gif salut.gif salut.gif yahoo.gif wink1.gif
Cherie
CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:04 AM) *

Stiu dar te tachinam si eu putin..mi s-a urcat la capde acum.. lol.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif cheer.gif

laugh.gif

CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:05 AM) *

CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:04 AM) *

laugh.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Nella , trebuie doar sa te oreientezi in fiecare zi sau WE pe unde se oune de un chef lol.gif lol.gif

Acum a fost aici , la Romo in jurnal .....cateodata e la Cherie in jurnal ...cateodata la mine in jurnal ......altele nu imi vin acum in cap .

Motive de chef si baute gasim .... lol.gif lol.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:00 PM) *

hug.gif hug.gif
Ia zii tu repede ce ai baut ???? naughty.gif
May
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 10:56 PM) *

ce , ma ???? amanta ???? amanta cui ?? blum.gif tease.gif
Iti dau si limba mea sa-i prinzi ? poate ajuta ... lol.gif lol.gif

Nu mai zice buei ca imi dai limba ta ca poate mai sar si altele si se transforma in limbi lol.gif

Amanta adica pc-ul dry.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:07 AM) *

Nella , trebuie doar sa te oreientezi in fiecare zi sau WE pe unde se oune de un chef lol.gif lol.gif

Acum a fost aici , la Romo in jurnal .....cateodata e la Cherie in jurnal ...cateodata la mine in jurnal ......altele nu imi vin acum in cap .

hug.gif hug.gif

Si ca-i soare afara, noi tot ne distram yahoo.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:07 AM) *

hug.gif hug.gif

Pai eu am inceput sa dau de baut prima in seara asta ca am luat gradul1 dupa concursul de ieri,ca am mai slabit 1 kg siuiteasase face ordine incetincet in viata mea....de baut dau ce vrea muschiu vostru.....fara numar..fara numar....doar e din partea casei lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
La discretie cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
NELLA , taci si nu zici nimic de cate motive de baut avem in seara asta ??????????????????

fetele , liber la BETIVEALA cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Gagici va rog sa ma scuzati dar ma bag la nani acum....maine dupa masa am spectacol si trebuie sa ma odihnesc....dar bazez pe voi ca maine searao luam de la capat cheer.gif va pup dulce ...
NOAPTE BUNA SI VISE PUFOASE pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Si multumesc pt cheful din seara asta!!!!!!!!!!!1 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:24 AM) *

NELLA , taci si nu zici nimic de cate motive de baut avem in seara asta ??????????????????

fetele , liber la BETIVEALA cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am spus la mine in jurnal cheer.gif cheer.gif cheer.gif blum.gif blum.gif blum.gif asa ca spor la bautca avem materie prima hug.gif pupic.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Cherie
G'nite si de la mine! pupic.gif

deja sunt lazy.gif
emu
Buna seara/noaptea/dimineata fetelor vesele! Ma bag si eu rapid in vorba fara intentia sa opresc cursul petrecerii )).gif
Deci Ramona, la cum stau lucrurile acum, teoretic, voi fi acolo pana pe 20-21 sigur si ar trebui sa ma intorc iar pe 26. Pe 23 e Pastele aici.
La multi ani tatalui! si spor la drinks.gif tuturor cu chef )).gif
dany
Emi , mamico , daca te vezi cu Ramo si nu vedem poze .....va scalpez pe amandoua !!! lol.gif hug.gif
nella
DA DA ...POZEEEEEEEEEEEEEEE cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
ramonavlas
Oooo, da ce ma bucur ca v-ati mai petrecut pe la mine prin casutza.
Acum am ajuns si eu acasa la mine, am mancat un mar blushing.gif sper ca nu e chiar asa de rau.
Emu, sper si eu sa ne vedem, abia astept sa cunosc si eu live o neuronista.
Am fost pe la toate casutele, am vazut ca ati plecat la nani, pai ce, io am ramas sa beau singura?
Eu mai pot...si am baut si acasa sampanie.
Va mai tine inca o tura?
Daca nu, maine...repetir.
dany
Eu ma mai adun pentru o cupa de sampanie ......daca mai ai ....

Nu ma prea mai tin bine pe picioare dar nu te las singura hug.gif
ramonavlas
Neatzaaaa yahoo.gif
Trezirea, sunteti mahmure? Va ajut cu o cafea, ceai, moare (zeama de varza)pt altele.
Eu sunt deja pe baricade, cu un kg mai usoara...e, de la beutura mi se trage )).gif

Va invit si azi la mine in casuta, deocamdata sa mancam, pana diseara cand sper ca iar ne betivim )).gif
La micul dejun, avem ceai, cafea, lapte, croissant, fulgi, iaurt, fructe. Cine vrea un ul mai consistent, sa se serveasca din frigider.
La pranz avem supa de gaina (de la mami din curte), sarmale, friptura, praji, inghetata...
La cina...BEUTURA, asta ne place noua.

Si va mai daruiesc, tuturor care imi vizitati astazi casuta, un martisor si va urez o primavara frumoasa si vesela, asa cum suntem noi.
Sexymom
Primavara frumoasa Ramona, ce martisor ai primit?
Felicitari pt. slabeala, eu am maine ziua de cantar.
ramonavlas
O primavara frumoasa si tie, Sexy. Am primit ieri de la fostul o orhidee.
Cu babuinul, care nu mai stiu daca e babuinul meu, nu cred ca ne vom intalni ca sa primesc ceva de la el. Nu ne-am certat dar nu imi place ca prea...ma pupa in f.u.nd.

Fetelooooor!!! Bine ca azi noapte bantuiati pe aici si acum nu va mai puteti trezi.
Cherie
Buna dimineata! un fresh de portocale, se poate? blum.gif
pupic.gif Ramo!
ramonavlas
Se poate draga mea, tot ce iti pofteste inimioara....mai putin dulciuri, din astea nu am prin casa, da facem rost daca vrei...
Abia astept seara sa inceapa petrecereaaaaaaaa
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 12:06 PM) *

Se poate draga mea, tot ce iti pofteste inimioara....mai putin dulciuri, din astea nu am prin casa, da facem rost daca vrei...
Abia astept seara sa inceapa petrecereaaaaaaaa

Lasa, ca tocmai am mancat dulce!!! naughty.gif
Eu o sa ma duck sa ma fac frumoasa pt diseara!!! giggle.gif
ramonavlas
O, te si apuci deja? Vei fi foarte sexy diseara.... naughty.gif
Sexymom
Ramo simt ca o sa o zbarcesti azi cu regimul )).gif , in legatura cu petrecerile sad.gif ale mele s-au transformat in niste ore lungi care nu mai trec, toata lumea bea, vorbeste mult, canta si se distreaza, eu imi umflu vezica cu Casera (apa gazoasa cu lamaie) si mai tragf cate o tigara.Si bineinteles ma uit la ei cum se distreaza )).gif
ramonavlas
Da, si eu simt ca am sa o zbarcesc azi...dar ma refac maine, am in program doar fructe!
Pai ce petreceri sunt alea? Te asteptam diseara pe aici sa vezi cum ne distram....tigarile nu o sa lipseasca nici de aici, iar beutura, nici asa naughty.gif
Azi noapte a fost petrecere la mine, la Nella, Danyhoney, Cherie. Toate am mers la toate si am avut o noapte.......
ramonavlas
Am resuit cumva sa strang de prin casa dupa cheful de azi noapte.
Merg la dush, ma machiez si ma pregatesc sa merg sa il sarbatorim pe tati, in familie.,...
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 02:55 PM) *

Merg la dush, ma machiez si ma pregatesc sa merg sa il sarbatorim pe tati, in familie.,...

La multi ani tatalui tau si petrecere frumoasa!
ramonavlas
Am mai corupt gagici sa vina la petrecere...pana acum, sunt anuntate asa....
Cherie, Nella, Dany, Bubbles, May, (noi care am fost aseara, sper ca nu pierdem si azi party-ul) si in plus mai vin Annais si Anca.
Se mai inscrie cineva? naughty.gif

CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 03:08 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 02:55 PM) *

La multi ani tatalui tau si petrecere frumoasa!

Multumesc pupic.gif Petrec dupa-masa cu familie si diseara cu voi, aici. Eu sarbatoresc si ca am mai scapat de un kg.
Esti invitata diseara la petrecere.
Accepti? naughty.gif
bubbles
Ramona cred ca ma apuc si eu de luni numarat calorii.Tu te iei dupa lista sau calculezi pe net blink.gif ? Oare eu cat ar tb sa mananc ca sa dau jos.Pana nu apar rusii blum.gif blum.gif adica a iesit doar o liniuta la test - nu stiu exact care e greutatea ca de la o zi la alta am pus 1,5 kg eusa_think.gif care cred ca e de la rusi - retentia de apa blum.gif
ramonavlas
Eu ma iau dupa lista mea, cea care apare la semnatura.
Pai daca mananci 1200 eu zic ca e ok.
bubbles
Si vad ca merge bine la tine grin.gif .Cand ai zi de cantar?De luni incerc si eu si poate ma ajuti si tu floare.gif
ramonavlas
De obicei luni e zi de cantar, dar daca intervine ceva...mai repede. Azi m-am cantarit ca e ziua tataluimeu si nu o sa merg cu cantarul acasa sa mananc. Saptamana viitoare ma cantaresc vineri ca dup-aia plec la Bucuresti....
Bineinteles ca te ajut, cu maaaare placere. pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:20 PM) *

De obicei luni e zi de cantar, dar daca intervine ceva...mai repede. Azi m-am cantarit ca e ziua tataluimeu si nu o sa merg cu cantarul acasa sa mananc. Saptamana viitoare ma cantaresc vineri ca dup-aia plec la Bucuresti....

Cand vii in Bucuresti? Cat stai? Unde stai? Ai PM
ramonavlas
Vineri vin in Bucuresti
Stau pana duminica.
Stau la fratele meu, in sectorul 1 vis-a-vis de primarie are apartamentul.
Dar nu conteaza, pt o intalneala, ma deplasez oriunde. pupic.gif

Nu am PM ca imi era plina casuta. sad.gif Esti draguta sa mai trimiti o data?

Gata, vine si Ella, diseara la party!
Eu v-am notat pe toate, fac prezenta diseara, cine lipseste..... bataita.gif

Gagici, am plecat la ai mei sa ne sarbatorim. Aveti grija ce faceti pana diseara, sa fiti relaxate si pregatite. Dupa ce am terminat la ai mei, mergsa mai cumpar una alta pt petrecere. naughty.gif
Andreea-Rodica
Am trecut si eu pe aici sa-ti urez o primavara frumoasa! hug.gif
As fi trecut si eu deseara pe la party, dar nu-s acasa, imi pare ca ratez momentul.
nella
LA MULTI ANI RAMO..O PRIMAVARA FRUMOASA SI UN MARTISOR PLIN DE SIMPATIE,PUPICIDULCI SI IMBRATISARI CALDE DE LA MINE...NE REVEDEM DISEARA DUPA ORA 10 CA AM SPECTACOL INSEARA STA SA VAGASESC INCINSE OK? pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

PS:FELICITARI PT SLABIT AZI MUSAI NE BEVITIM naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
bubbles

Uite acuma am vazut ca ai schimbat tickerul cu inca 1 kg in minus cheer.gif )).gif
Cherie
Mie imi face netul figuri! swoon.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 08:26 PM) *

Mie imi face netul figuri! swoon.gif

Nu te prosti, acum cand ne pregatim de chef?

M-am intors si eu de la ai mei. Am mancat 2 polonice supa de gaina si 2 sarmale, fara paine, smantana....dar am mancat la praji....deja am fost la cumparaturi, mi-am facut provizii de fructe pt maine si am mai luat una alta pt chef.
Ma duc sa ma schimb (in pijamale), la mine e party in pijamale in seara asta, sa despachetez si vin sa vad ce ati mai facut.
Sper ca nu ati inceput fara mine )).gif
ramonavlas
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-03-2008, 04:06 PM) *

Am trecut si eu pe aici sa-ti urez o primavara frumoasa! hug.gif
As fi trecut si eu deseara pe la party, dar nu-s acasa, imi pare ca ratez momentul.

Si mie imipare rau ca nu ajungi diseara la party, dar lasa ca vor mai fi si altele, promit.
Distractie placuta unde mergi diseara.

CITAT(bubbles @ 01-03-2008, 07:09 PM) *

Uite acuma am vazut ca ai schimbat tickerul cu inca 1 kg in minus cheer.gif )).gif

Yep, am mai scapat de unul cheer.gif
ramonavlas
Sper ca va pregatiti ca si mine de petrecere de nu sunteti pe aici inca...
bubbles
SEara yahoo.gif .Eu m-am uitat la film - Juno .Superb rolleyes.gif si sunt plina si am o burta de 4 luni lol.gif .Am baut la ceai blink.gif
ramonavlas
Eu ma uit pe Euforia la o emisiune noua. 2 gagici isi cauta rochie de mireasa, dar inainte trebuie sa slabeasca. Au la dispozitie 3 saptamani, cure, sala, alergaturi...f interesant.
ramonavlas
S-a terminat emisiunea, una avea 130 de kg si a slabit in 3 saptamani cu dieta si sala in fiecare zi...10 kg w00t.gif
Ori nu a mai tinut diete, ori s-a infometat...nu mi se pare f ok atatea kg in timp asa scurt.
Oricum bravo ei.

yahoo.gif Fetelooooor!!! Eu mi-am pregatit pijamalutza pt party, ma duc sa fac un dush, sa ma demachiez, sa ma cremuiesc, sa ma imbrac pt party si...va asteept yahoo.gif

O sa fac si prezenta, dar dupa 22 pt ca Nella doar atunci ajunge...
Urmatoarele gagici sunt strigate la catalog:
- Cherie;
- Nella;
- Dany;
- Bubbles;
- May;
- Annais;
- Anca;
- Ella.
Si bineinteles, cine mai doreste, cine mai pofteste, este binevenita.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.