Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
bubbles
Eu este lol.gif yahoo.gif grin.gif Desi mi-e cam rau ca asa m-am umflat blink.gif si ma dor coastele din cauza asta cand respir wacko.gif
ramonavlas
Nu mai respira sa nu te mai doara )).gif glumeam, fa ceva sa iti revii....nu se poate sa ratezi seara asta.

Iron, te vad pe aici....esti asteptata la party! cheer.gif
ramonavlas
Poate incepe petrecerea in pijama?
Hai sa incepem cu un....test

Ce tip de lenjerie intima preferi? naughty.gif

1. O seara romantica pentru tine inseama:
a. un striptease pe care sa il faci in fata iubitului si care sa se continue cu o baie plina de petale de trandafir si sampanie.
b. o cina intima la un restaurant cochet si un dans intr-un club de jazz.
c. sa stai cu iubitul in fata semineului si sa luati cina pe care ati preparat-o impreuna.

2. Cand vine vorba de accesorii, in garderoba ta predomina:
a. articole vestimentare care imita blana de animal si accesoriile amuzante, deosebite si fabuloase.
b. clasicul - preferi perlele si colierele traditionale.
c. inca mai porti cerceii de la botez.

3. Cand planuiesti o seara a fetelor in oras, ce ti-ai dori sa se intample?
a. Voi agata un tip si vom petrece o noapte de neuitat.
b. Voi incerca sa atrag toate privirile barbatilor, insa nu ii voi lasa sa se apropie prea mult.
c. Eu si prietenele mele vom sta la masa si vom consuma un cocktail exotic.

4. Animalul care reprezinta el mai bine personalitatea ta, este:
a. un tigru, sau mai bine zis o tigroaica.
b. o pisica siameza - linistita, clasica si serioasa.
c. un labrador - docil, iubitor si foarte linistit.

5. Intr-o seara obisnuita de sambata, atunci cand iesi in oras, vei purta:
a. o pereche de jeansi strampti si un top cu paiete.
b. o rochie neagra, simpla si cu tocuri.
c. o rochie sau o fusta lunga, simpla si pantofi fara toc.

6. Pentru tine, cuvantul "pijama" inseamna:
a. bikini si un sutien sau o bustiera sexy.
b. o camasa de noapte simpla si putin transparenta.
c. pantaloni lungi si camasa cu maneca lunga, din bumbac.

Ia sa va vad.....pun imediat si interpretarea testului.....
bubbles
Eu nu pot sa stau sorry.gif .Daca stau intinsa nu ma simt atat de rau dar daca stau pe scaun la calculator wacko.gif nu pot respira.Imi pare rau sorry.gif
ramonavlas
RASPUNSURI:
Majoritatea A: sexy
Pentru tine, noaptea este un motiv in plus pentru a-ti pune in valoare frumusetea fizica, alegand lenjerii intime f sexy si provocatoare. Esti o persoana seducatoare, care prefera sutienele, bustierele si bikinii cat mai provocatoare din dantela sau satin.
Majoritatea B: Chic si sofisticat
Esti o persoana deosebita si speciala si iti place ca lumea sa remarce aceste lucruri. De aceea, atunci cand mergi sa iti cumperi lenjerie intima, intampini o adevarata provocare. Cauti modelele cele mai sofisticate, de bun-gust. In topul perferintelor tale sunt produsele unicat. Iti plac f mult culorile deosebite, tiparele indraznete, dar si designul clasic.
Majoritatea C: traditional
Nu esti adepta imprimeurior care imita blana de animal si nici a sutienelor push-up sau a lenjeriei f sexy. Este bine sa iti manifesti conservatorismul la birou, in intimitate, ar trebui sa fii ceva mai provocatoare. Preferi lenjeria intima cat mai comoda si simpla, fiind total impotriva culorilor si modelelor speciale. Iti recomandam sa incerci si lucruri noi, deoarece nu vei avea nimik de pierdut.

CITAT(bubbles @ 02-03-2008, 12:37 AM) *

Eu nu pot sa stau sorry.gif .Daca stau intinsa nu ma simt atat de rau dar daca stau pe scaun la calculator wacko.gif nu pot respira.Imi pare rau sorry.gif

sad.gif sad.gif Pacat....dar uite ca nici fetele nu au aparut pana la ora asta.... sad.gif
nella
pupic.gif cheer.gif Am ajuns !!!!!!!!!Yupiiiiiii petrecere in pijamale.........m-am abonat !!!!!!
prezenta la strigare sunt cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
nella
Ramo am papat si eu ceva si...ma gandesc ca tu stii...coliva cu cat se puneaza doh.gif doh.gif doh.gif ca a papat sunt primadar la punctat????

Si unde e petrecrea aste ca la mine in casuta deja am aranjat si am pregatit....deci?te astept floare.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
ramonavlas
Bine ai venit Nella, vad ca fetele care au zis ca ajung nu au mai ajuns, eu eram deja la televizor si am zis sa vin totusi sa vad daca e cineva la petrecere.
La puncte, din pacate nu te pot ajuta, eu sunt cu caloriile....
nella
Mersi mult !!!!! Eu sunt aici si inca mai am chef de petrecut.... cheer.gif cheer.gif )).gif )).gif imi dai te rog si mie lista ta cu caloriile?poate ma mai informez.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif blum.gif
ramonavlas
Cum sa nu, acolo jos, la semnatura mea este un http.... acolo gasesti lista, sau pe prima pagina din jurnalul meu. pupic.gif
nella
Multumesc frumos esti o dulce pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
ramonavlas
Nu ai pt ce.
Multumesc blushing.gif
nella
Mai am o intrebare
Pot sa trec de la numaratul punctelor la cel al caloriilor?
adica pot sa schimb modalitatea de calculde la puncte la calorii?si daca se poate sa ma inveti si pe mine cum sa aflu cate calorii trebuie mancate si asa mai departe...sper sa nu fiu prea pisaloaga pupic.gif pupic.gif daude baut sa stii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Ooo, pai daca dai de baut.... naughty.gif
Da, normal ca poti sa treci, vezi si tu cum merge mai bine. Pentru inceput descarca fisierul cu calorii si cand mergi la cumparaturi, sa te yiti pe fiecare produs cate calorii are. Se poate manca orice, ca la WW, tot cantarit, tot calculat.
Eu te ajut cu calculatul, dar neaparat sa cantaresti mancarea. Si iti recomand, atunci cand mergi la munca sa iti iei pachetel, sa fii sigura ce si cat mananci....
Pupici si te astept pe aici cu meniuri....
nella
CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 12:02 AM) *

Ooo, pai daca dai de baut.... naughty.gif
Da, normal ca poti sa treci, vezi si tu cum merge mai bine. Pentru inceput descarca fisierul cu calorii si cand mergi la cumparaturi, sa te yiti pe fiecare produs cate calorii are. Se poate manca orice, ca la WW, tot cantarit, tot calculat.
Eu te ajut cu calculatul, dar neaparat sa cantaresti mancarea. Si iti recomand, atunci cand mergi la munca sa iti iei pachetel, sa fii sigura ce si cat mananci....
Pupici si te astept pe aici cu meniuri....

Pai nu e f greu sa cantaresc ca si asa ma uitam la calorii ca am observat ca unele nu se potrivesc..dar nu stiu cate calorii sa pap pe zi....aici e buba.... doh.gif doh.gif
ramonavlas
aaa, pai nu e nici o buba. Avem cam aceeasi greutate, eu mananc pana in 1200, incearca sa vezi daca poti asa, daca nu....vezi cat poti pupic.gif

Pana in 1200 inseamna minim 1100, maxim 1200.

Eu raman totusi in pijama, mai bag o tigara (beutura nu merge de una singura) si apoi ma duc in pat sa ma uit la frsele lui Fatu.
nella
CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 12:08 AM) *

aaa, pai nu e nici o buba. Avem cam aceeasi greutate, eu mananc pana in 1200, incearca sa vezi daca poti asa, daca nu....vezi cat poti pupic.gif

ok am inteles si cand mi-am facut un calcul si spunea ca max de calorii e de 2341 ceea ce mi se pare mult

CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 12:11 AM) *

Pana in 1200 inseamna minim 1100, maxim 1200.

Eu raman totusi in pijama, mai bag o tigara (beutura nu merge de una singura) si apoi ma duc in pat sa ma uit la frsele lui Fatu.

Of am reusit sa ma lasde fumat aproape 2 luni si uite ca de cateva zile m-am apucat iar si acum ma certa omul meu la tel..ca parca am innebunit....daca le-am lasat sa le las definitiv.....si asa de vinovata ma simt doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Poti sa-mi dai un id de mess?asa poate vb mai des... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Vizionare placuta si poate vb maine mai multe..pupicei dulci si noapte buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
danyhoney
bueyyyyyy , data viitoare anuntati petrecerea din timp !!!!! Noi am avut musafiri si au plecat acum juma` de ora ....Am strans dupa ei , trimis barbat la nani ( maine iar munceste doh.gif ) si m-am infiintat aici ....

Ramo , iar ai dat un kil jos??? Bai , te bat , auzi ???? Tu dai mereu jos si eu stau de 1 luna la aceeasi greutate sad.gif Nu-i drept ....Dar tot ma bucur pentru tine !!! va vedea LA-ul o diva romaneasca in carne si oase !! cheer.gif cheer.gif

bubbles
Neata yahoo.gif .Ma simt mai bine .. cred ca ma simteam plina din cauza ca am baut moare de varza sorry.gif si bunica a zis ca te umple automat moarea de varza grin.gif si te baloneaza.. )).gif
ramonavlas
Neatza...sunt chiauna rau, de 30 min m-am trezit )).gif si tocmai s-au anunta niste prieteni la o cafea de care numa eu fac, cica...
Nella, eu zic ca e bine sa te incadrezi in 1200-1500 calorii, vezi si tu cum poti sa rezisti, sa nici nu simti ca esti la dieta sa nu te saturi de ea si sa abandonezi.
Cu fumatul, si eu fumez si nu cred ca m-as putea lasa, deocamdata nici nu vreau dar....cine stie.
Id-ul meu este ramonavlas, te astept, numai vezi ca am virusi din aia care se trimit singuri devil.gif
Dany, daa, am mai scapat de 1kg. Diva de diva voi fi in LA, dar pana atunci vreau sa fiu sexy sa saptamana viitoare cand sper ca ma intalnesc cu ceva fete prin Bucuresti.
nella
CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 01:57 PM) *

Neatza...sunt chiauna rau, de 30 min m-am trezit )).gif si tocmai s-au anunta niste prieteni la o cafea de care numa eu fac, cica...
Nella, eu zic ca e bine sa te incadrezi in 1200-1500 calorii, vezi si tu cum poti sa rezisti, sa nici nu simti ca esti la dieta sa nu te saturi de ea si sa abandonezi.
Cu fumatul, si eu fumez si nu cred ca m-as putea lasa, deocamdata nici nu vreau dar....cine stie.
Id-ul meu este ramonavlas, te astept, numai vezi ca am virusi din aia care se trimit singuri devil.gif
Dany, daa, am mai scapat de 1kg. Diva de diva voi fi in LA, dar pana atunci vreau sa fiu sexy sa saptamana viitoare cand sper ca ma intalnesc cu ceva fete prin Bucuresti.

Mersi mult de tot,.... inca ma mai informez si am sa te anunt cand am luat decizia...ca abia am reusit sa ma obisnuiesc cu pct .Multumesc mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Nu ai pt ce. De maine vreau sa iti vad pe aici meniurile, da? pupic.gif
nella
Ok asa am sa fac...numai sa nu plictisesc blum.gif hug.gif cheer.gif give_rose.gif mersi de ajutor pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Ramoo intrebare cate calorii areo bomboana solano cu frisca?ca nu stiu sa calculez doh.gif doh.gif doh.gif de acum ai belea pe cap cu mine pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 02-03-2008, 04:37 PM) *

Ramoo intrebare cate calorii areo bomboana solano cu frisca?ca nu stiu sa calculez doh.gif doh.gif doh.gif de acum ai belea pe cap cu mine pupic.gif pupic.gif

Nu am belea cu tine, stai linistita, o bomboana solano cu frisca are 9 calorii, vezi ca sunt de lamaie sau capsuni, au 7/bucata.
anca veselie
ramo, imi pare rau ca nu am aparut la chef, dar la 9 seara am adormit sad.gif
cand vii la bucuresti?
ramonavlas
Vineri vin la Bucuresti, daca esti dragutza, imi lasi pe privat nr de tel unde te pot contacta?
O punem de o intalneala? Cred ca si Ella e dispusa...
Se mai inscrie cineva? pupic.gif
anca veselie
s-a facut! pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 04:28 PM) *

Nu am belea cu tine, stai linistita, o bomboana solano cu frisca are 9 calorii, vezi ca sunt de lamaie sau capsuni, au 7/bucata.

Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif am sa notez la catastif
ramonavlas
pupic.gif Stiam eu...
Abia astept sa cunosc si eu neuroni....... cheer.gif

CITAT(nella @ 02-03-2008, 08:09 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-03-2008, 04:28 PM) *

Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif am sa notez la catastif

Noteaza, noteaza, iti vor fi de folos nhotitele, pana inveti caloriile pe fiecare aiment. Eu deja stiu din cap toate caloriile la ce produse mananc. )).gif
nella
Ce fain de tine..mie mi se pare imposibil sa le retin.... doh.gif doh.gif
ramonavlas
Asa am zis si eu la inceput, dar te obisnuiesti. Si cand o sa mananci la altcineva sau la restaurant o sa fie altfel.
ramonavlas
Noapte buna fetelor, de maine incepe o noua saptamana, va doresc sa o aveti asa cum va doriti. pupic.gif
nella
noapte buna
si somnic dulce smile.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif o saptamana usoara!!!o sa-ti las mai tarziu meniul pe azi. pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
nella
meniul pt azi..calculat la nr de calorii.... naughty.gif naughty.gif naughty.gif

50g paste fierte 169,7
50 g ciuperci cu sos 24
o mana biscuiti bazaconi cu pizza 100
2 linguri salata vinete ???
100 g zacusca ciuperci 100
100 g orez 350.91
1 solano frisca 9
25 g paine secara crocanta cu susan 82.5
50g seminte nutline 137

total:836,11 cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Ps:sper sa ma poti edifica cu salata aia devinete...dar oricum m-am incadrat f bine in nr de calorii si nu imi e nici foame ...asta e si mai bine....parca mananc mai mult acum decat atunci cand mancam calculat la nr de puncte....sper sa spun la fel si peste o saptamana.....cand am sa ma cantaresc blum.gif blum.gif blum.gif ..oricum mai vb pana atunci pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif raman datoare pt atatea informatii date hug.gif hug.gif wink1.gif
bubbles
Seara.Eu nu dau meniuri .. ca noi ne apucam de proiectat baby.gif cheer.gif
ramonavlas
Nella, vezi ca gasesti orez cu 248/100. Si ai manacta cam putina calorii....fucte, legume? Pe unde sunt? Ei lasa ca a inceput o noua saptamana....bafta multa. pupic.gif

Bubbles, spor la.. sex.gif
ramonavlas
Am mancat la 10.15 o salata de castraveti cu sunca si ou...asa m-am balonat....am o burta de gravida...macar de as fi.

Nella acum am vazut, ce ciuperci cu sos ai mancat de asa putine calorii? w00t.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 11:06 AM) *

Am mancat la 10.15 o salata de castraveti cu sunca si ou...asa m-am balonat....am o burta de gravida...macar de as fi.

Nella acum am vazut, ce ciuperci cu sos ai mancat de asa putine calorii? w00t.gif

Salutare!!! Am mancat ciupercute la borcan puse de mama si la fiert am mai pus si 2 linguri sos tomate...de aia e asa mic la calorii...sau am gresit eu?
doh.gif
ramonavlas
Nu, in cazul asta nu ai gresit, ma gandeam ca e ceva sos buuuun cu smantana, ingrasacioase....
Vinetele....asa cum le-ai facu tu...cam 170/100.
Am fost sa fac aprovizionarea pt restaurant si mi-am luat champignon, sunca cu 78/100, gordon bleu, snitel pui, frigarui pui semipreparate, cu putine calorii, pana in 200/100gr.
cheer.gif cheer.gif

Mai am o ora de stat la munca cheer.gif cheer.gif
Ma mir ca nu mor de foame la ora asta, mi-am facut de ieri o salata cu sunca, castraveti si ou, nu am mancat-o toata ca deja ma balonasem de la castraveti, asa ca diseara pot sa incerc bunatatile ce le-am cumparat azi blum.gif
nella
Bravo...atunci pofta buna cheer.gif cheer.gif cheer.gif eu numai vineri iau salariul si abia atunci pot face aprovizionarea....pana atunci trag mata de coada blum.gif blum.gif blum.gif ....mabucur ca am calculat bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Si la2 linguri ca atat a mai fost...cam cat sa punctez? doh.gif
ramonavlas
Acoperitor, puncteaza 100, ca ai de unde )).gif
nella
bun bun pupic.gif pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Azi la munca mi-am rupt o unghie rau de tot, asa ca dupa program, m-am dus sa o pun inapoi. Ma simteam cam handicapata cu o unghie mica. Acum sunt iar eu, mi-am revenit, pot manca pranzul linistita.
Nu ca altfel nu as fi putut, darca acum e mai bine )).gif
ramonavlas
Azi am fost la munca in maneca scurta (si haina deasupra) si acum cand vad ce vreme e afara...am ajuns si eu in sfarsit la concluzia ca NU SUNT NORMALA!
ramonavlas
Ca in fiecare luni, deja mi-e somn la ora asta doh.gif
Dar nu plec pana nu pun meniul pe ziua de azi.
- 200 gr castraveti - 38;
- 190 gr sunca - 148;
- 1 ou - 70;
-2 ciorbe - 50;
- 70 gr la dorna - 52;
- 100 gr ciuperci la gratar - 35;
- 90 gr rosie - 18;
- 2 wassa - 40;
- 1 buc primola - 37;
- 240 pomelo - 103;
- 100 gr snitel pui - 188;
- 90 gr gordon bleu - 161;
- 50 gr frigarui pui - 60;
- 70 gr salata iceberg - 23;
- 40 gr seminte - 110;
- 2 bomboane vodca - 42.
TOTAL 1175 yahoo.gif
nella
Buna!
Uite ca la tine pun prima meniul pe azi...ca sa nu te pierd la nani blum.gif

tocanita ardei gras 150
kubeti 50g 160.5
ciorbita de pui 200g 410
branzica dietetica vaca 100g 90
25 g paine secara cu susan 82.5
zacusca 100g 100
50g seminte 137

total:1130 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

pupicei si noapte buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Bravo, bravo, te astept in fiecare seara aici cu meniul.
Da cum de ai mancat asa putina paine? E f bine naughty.gif

Am plecat si eu in pat...asa e lunea )).gif
Noapte buna si sa ne "intalnim" si maine cu bine pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 10:06 PM) *

Bravo, bravo, te astept in fiecare seara aici cu meniul.
Da cum de ai mancat asa putina paine? E f bine naughty.gif

Am plecat si eu in pat...asa e lunea )).gif
Noapte buna si sa ne "intalnim" si maine cu bine pupic.gif

Uite ca am reusit sa scot painea pana acum ,asta e crocanta , buna dar nu merge mancata prea multa smile.gif )).gif )).gif si m-am obisnuit sa mananc putin si cat se poate de calculat. Si sa stii ca au contribuit si mustrarile cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce inseamna asta"wassa"?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.