Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94
ramonavlas
wassa e o paine prajita multicereale (asta a mea) un fel de pesmet, subtire de vezi prin ea )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 10:15 PM) *

wassa e o paine prajita multicereale (asta a mea) un fel de pesmet, subtire de vezi prin ea )).gif

Mmmmm cred ca e buna...unde se gaseste de cumparat? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ramonavlas
Real, kaufland. Eu aici le gasesc....nu e f buna, dar merge daca trebuie si vrei sa ungi ceva pe ea.
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 10:21 PM) *

Real, kaufland. Eu aici le gasesc....nu e f buna, dar merge daca trebuie si vrei sa ungi ceva pe ea.

MERSI MULT DE INFORMATIE AM SA CAUT SI EU:pGATA ACUM CHIAR AM PLECAT...PUPICIEI DULCI pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif NOAPTE BUNA SI VISE FRUMOASE.PA PA!!! salut.gif
ramonavlas
Si tie la fel, vorbim mine.
Ai grija ce mai mananci maine pupic.gif
Cherie
pupic.gif Ramo!
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 04-03-2008, 12:43 AM) *

pupic.gif Ramo!

pupic.gif Bine (ca) ai revenit.

Feteleeeeee!!! O punem sambata de o intalneala? Sa imi spuneti doar unde si la ce ora.
Va pup pe toate pupic.gif
ramonavlas
Am mancat un mic dejun copios....salata din:castraveti, sunca, ou, porumb din conserva, peste care am pus putin iaurt. F buuuun. Azi lucrez la cadoul femeilor din firma cu ocazi zilei de 8Martie. Trebuie sa scot din calculator numele tuturor femeilor, de la toate firmele, apoi sa scriu plicurile si sa comand ticketele cadou.
Am zi mai scurta, nu trebuie sa merg sa fac aprovizionarea, l-am trimis un baiat sa se ocupe azi de asta. )).gif
dany
Sa ai o zi buna , Ramo si spor la gacut cadouri hug.gif
ramonavlas
Mersi la fel pupic.gif ...nu ma complic prea tare cu cadouri....o sa dau tichete de masa.
ramonavlas
Gata listele, gata plicurile, am comandat tichetele, le astept sa apara maine.
Pe vremea asta nu mai am chef de nimik, m-as duce acasa dar nici acolo nu am ce face. Nici in oras la ora asta....ma doare si capul...o zi nasoala.... sad.gif
ramonavlas
Am ajuns acasa...mi-am mai gasit o gramada de treaba pe la birou...am rezolvat tot.
Acum sa pap repede, la 17.30 trebuie sa fiu la cosmetica.
ramonavlas
Am dat gata cam repde pranzul, dar bine ca am apucat sa mananc.
Am sunat azi sa imi fac programare la coafor si ma poate lua doar saptamana viitoare vineri sad.gif , deci fetele cu care s-ar putea sa ma intalnesc la Bucuresti, sa nu va speriati de radacinile mele )).gif
Bine ca ma poate lua macar la cosmetica saptamana asta.
Vinerea viitoare am si la manichiura programare...pregatri mari pt plecare )).gif
V-am pupat, am fugit la cosmetica.
ramonavlas
M-am intors de la cosmtica, m-a ciuruit bine. Are fata asta o mana si un stil de a pensa...imi place la nebunie cum penseaza, asa am si descoperit-o. Eram la coafor si am intrebat-o daca nu are timp de un pensat (acum 2 luni) si mi-a schimbat forma si parca sunt alta...f mult imi place, numai pe mana ei ma mai las la pensat, nci macr eu nu mai am chiar asa curaj sa ma bag la ele...
Din pacate, abia acum am pus cina la foc...mancare usoara, dar totusi. Am facut orez cu legume chinezesti blum.gif
Dupa ce papam, pun si meniul.
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 08:21 PM) *

M-am intors de la cosmtica, m-a ciuruit bine. Are fata asta o mana si un stil de a pensa...imi place la nebunie cum penseaza, asa am si descoperit-o. Eram la coafor si am intrebat-o daca nu are timp de un pensat (acum 2 luni) si mi-a schimbat forma si parca sunt alta...f mult imi place, numai pe mana ei ma mai las la pensat, nci macr eu nu mai am chiar asa curaj sa ma bag la ele...
Din pacate, abia acum am pus cina la foc...mancare usoara, dar totusi. Am facut orez cu legume chinezesti blum.gif
Dupa ce papam, pun si meniul.

Sa ai pofta si eu abia astept sa pap...ca inca fierbe ciorbica... tease.gif pupic.gif
anca veselie
ramo, eu acum m-am uitat bine la tickerul tau w00t.gif 21 kg?? in cat timp?
si cu babuinul ce mai faci, ca nu prea ai mai zis de el.
ramonavlas
Nella, multumesc, tocmai am terminat de papat. Bun fost blum.gif Ti-am trimis si tie, sper ca ai primit.
Anca, multumesc, pai eu m-am apucat serios de slabit in 03.03.2003. Am slabit pana prin septembrie acelas an si dup-aia tot la un platou am fost...nici nu mai slabeam nici nu ma mai ingrasam (+_ 2-3 kg).
Tot asa slabesc si acum...CALORIILE sunt baza la mine, m-am convins pe pielea mea ca asta merge la mine.

Cu babuinul, bine, nu ne dam in cap )).gif

Ma duc la dush si revin cu meniul.
nella
A fost delicios.Hai ca iti trimit si tie ciorbica..ca am suflat in sea sa se raceasca ca nu de alta dar nu vreau sa te frigi din cauza mea...Mersi mult scumpa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Nu ai pt ce dragutzo. pupic.gif

Hai ca te astept cu meniul, sa vad ce ai papat azi...
nella
Ok am sa-l pun imediat...pana te intorci de la dus...va fi aici.pup pupic.gif
ramonavlas
Ok, da vezi ca eu fac dush ca la armata, asa ca....pune-te repede pe calculat si scrie aici TOT. pupic.gif
nella
Uite ca e gata naughty.gif

25 g salam uscat 78
100g orez 350,91
100g zacusca 100
50 g kubeti 160,5
ou fiert 70
50 g seminte 137
ciorbita legume 85

total:981,41
yahoo.gif ....bine nu? blum.gif
ramonavlas
Buuun, deci...in primul rand, stiu catentatia e mare, sa slabesti cat de mult in cat mai putin timp, nu iti recomand sa scazi sub 1000 calorii, corpul se va obisnui la un moment dat si nu va mai da randament.
Eu de exemplu nu simt ca sunt la dieta, chiar mananc tot ce vrea, inclusiv dulciuri (cu limita, dar mananc si asa ceva).
Sper ca nu te-ai suparat pe mine pupic.gif
Te-a mai salvat ciorbita la legume, dar nu vad niciun fruct (nici ieri). Lactate?
Ok, acum te intelg deocamdata ca astepti sa iei banii sa mergi la provizii, sa iti faci lista cu tot ce am vb pe mess. Renunta la salam...daca se poate. Si se poate daca ai putut sa renunti la paine. )).gif
nella
CITAT(nella @ 04-03-2008, 09:44 PM) *

Uite ca e gata naughty.gif

25 g salam uscat 78
100g orez 350,91
100g zacusca 100
50 g kubeti 160,5
ou fiert 70
50 g seminte 137
ciorbita legume 85

total:981,41
yahoo.gif ....bine nu? blum.gif

Am uitat sa adaug si batoanele de secara extrudata 179,5

Deci totalul e de 1160,91.......tot bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Pun si eu meniul, nu zic ca e f bun, dar am de toate in el....
- 170 castraveti - 32;
- 160 sunca - 125;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 2 ciorbe - 50;
- 100 rosie - 20;
- 50 la dorna - 37;
- 2 wassa - 40;
- 100 ciuperci - 35;
- 2 primola - 74;
- 2 bomb vodca - 42;
- 100 gr mar - 67;
- orez cu legume chinezesti - 258;
- 40 seminte - 110;
- 130 mar - 87;
- 70 iceberg - 23.
TOTAL 1099 yahoo.gif
Nella, dpdv caloric, asa mai merge )).gif
anca veselie
bravo pt vointza! si mergi inainte pana obtii ce vrei tu! mie mi se pare destul de grea lupta asta a noastra sad.gif cateodata maicalcam pe de laturi dar important e ca per ansamblu sa luptam!
te pup
ramonavlas
Iti dai seama ca si eu mai calc....mi-ai facut in we pofta cu inghetata aia....trebuie neaparat sa manac una maaaaare. )).gif
anca veselie
la ce durere de gat am avut dupa aia, crede-ma ca nu mai vreau sa vad inghetata )).gif acum sunt inainte de rusi si mi-e pofta de ceva buun, de cioco sorry.gif nu am mai mancat cioco de o vesnicie sorry.gif iar acum cateva zile am visat ca mancam prajituri, erau o gramada de platouri )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 09:55 PM) *

Buuun, deci...in primul rand, stiu catentatia e mare, sa slabesti cat de mult in cat mai putin timp, nu iti recomand sa scazi sub 1000 calorii, corpul se va obisnui la un moment dat si nu va mai da randament.
Eu de exemplu nu simt ca sunt la dieta, chiar mananc tot ce vrea, inclusiv dulciuri (cu limita, dar mananc si asa ceva).
Sper ca nu te-ai suparat pe mine pupic.gif
Te-a mai salvat ciorbita la legume, dar nu vad niciun fruct (nici ieri). Lactate?
Ok, acum te intelg deocamdata ca astepti sa iei banii sa mergi la provizii, sa iti faci lista cu tot ce am vb pe mess. Renunta la salam...daca se poate. Si se poate daca ai putut sa renunti la paine. )).gif

Am uitat sa trec secara...acum a gasit ambalajul...dupa cum spuneam..scleroza maica,scleroza lol.gif ..Cum sa ma supar???pai tu ai atata bunavointa sa ma ajuti si eu sa ma supar..iar salamiro am papar ca...nu mai aveam altceva in frigider unsure.gif pt dim....o sa scap si eu de perioada asta fara bani...de luna viitoare naughty.gif naughty.gif naughty.gif si nici eu nu simt prea tare ca sunt la dieta dar...adica nu sunt f drastica dar...acum am grija pana ma obisnuiesc:P..Nu simt nevoia de fructe ca am in frigider dar parca m-am scarbit...ca am mancat primele 2 saptamani de ww si parca nu mai am pofta...dar am sa incerc sa pap ca stiu ca sunt necesare...
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Oooo, ce vise ..... cu riscul de a ma durea orice, inghetata aia la care visez de cand mia-i zis....tot trebuie sa o mananc.

Nella, ma bucur ca nu te-ai suparat...lasa ca vin banii si faci provizii serioase. Eu nu pot fara fructe, ca as vrea sa incerc dieta SB (am mai inceput-o) dar nu rezist fara fructe. 2-3 zile sa zicem ca merge, dar mai mult....
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 10:06 PM) *

Oooo, ce vise ..... cu riscul de a ma durea orice, inghetata aia la care visez de cand mia-i zis....tot trebuie sa o mananc.

Nella, ma bucur ca nu te-ai suparat...lasa ca vin banii si faci provizii serioase. Eu nu pot fara fructe, ca as vrea sa incerc dieta SB (am mai inceput-o) dar nu rezist fara fructe. 2-3 zile sa zicem ca merge, dar mai mult....

Doamne cum sa ma supar dulceata ce esti pupic.gif pupic.gif pupic.gif ..ce e dieta sb? w00t.gif wacko.gif
ramonavlas
South Beach, da un search pe google si gasesti o gramada de informatii. Are mai multe etape, pe mine prima (de 2 saptamani) ma omoara. sad.gif

Noapte buna fetele, eu ma bag in pat...ma diare in partea stanga (nu am mai iesit la toaleta de duminica) sad.gif
Dar stiu ca la cum am mancat azi, sigur dimineata acolo ma prinde. )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 10:15 PM) *

South Beach, da un search pe google si gasesti o gramada de informatii. Are mai multe etape, pe mine prima (de 2 saptamani) ma omoara. sad.gif

Noapte buna fetele, eu ma bag in pat...ma diare in partea stanga (nu am mai iesit la toaleta de duminica) sad.gif
Dar stiu ca la cum am mancat azi, sigur dimineata acolo ma prinde. )).gif

Mersi mult de informatie...
SOMNIC DULCE SI VISE PUFOASE...AI GRIJA SA NU TE APUCE MAINE LA MUNCA naughty.gif naughty.gif naughty.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
Neata !

Ce vointa pe aici !!! Bravoooo ! Vad ca ai corupt-o si pe Nella .... bun asa !

pupic.gif fata care mai are doar 13 zile si ne face cu mana din LA naughty.gif
ramonavlas
uuuu, abia astept sa plec odata....m-am saturat de toti angajatii si e si insper binele lor sa plec odata devil.gif
De azi dimineata de la 5 numai la toaleta am stat...pana la 9 cand noroc ca am venit la munca. )).gif
dany
Oare vor face chef angajatii cand pleci ? naughty.gif lol.gif

Cand vad ce bine iti merge cit cu numaratul caloriilor parca-parca m-ar bate si pe mine un gand ( stau de 5 saptamani la aceeasi greutate cu tot cu numarat ca lumea puncte ) dar .... mi-e cam frica . Inafara de WW n-am mai tinut nici o alta dieta niciodata si mi-e sa nu ma dau de tot peste cap sau sa nu ma descurc . Sau , si mai rau , sa nu ma arunc sa mananc prea mult doh.gif
ramonavlas
Chiar chef sper sa nu faca....tot o sa imi simta ei lipsa pana ma intorc.
Cu numaratul caloriilor, ce sa iti spun, care cum se obinuieste, parerea mea. Dar asa stiu exact ce si cat mananc, la WW nu eram prea sigura, mai ales la alimentele care se putea manca mai mult cu acelsi nr de puncte. Sper ca ai inteles ce am vrut sa esplic.
dany
Sigur ca am inteles esplicatia smile.gif

Mai vad eu ce fac . Daca ma hotarasc sa incerc numaratul caloriilor sper ca ma vei ajuta floare.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Azi ce mai mananci bun? pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa! pupic.gif de curiozitate mi-am numarat si eu aseara caloriile la ce am papat si mi-au iesit cam 1100, dar fara legume pt ca nu le-am cantarit. dar mai bine stau la cura mea, pt ca am mancat 2 iaurturi mari care aveau in total 500 calorii, adica jumate, dar care nu pot spune ca mi-au dat o senzatie de satietate.
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 05-03-2008, 01:03 PM) *

Sigur ca am inteles esplicatia smile.gif

Mai vad eu ce fac . Daca ma hotarasc sa incerc numaratul caloriilor sper ca ma vei ajuta floare.gif

Cu sigurantza te voi ajuta pupic.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 01:12 PM) *

Neata pupic.gif .Azi ce mai mananci bun? pupic.gif

Neatza la tine, eu m-am trezit la 5 sad.gif Am mancat la 11 o salata si cand ajung acasa mananc cartofi cu sunca, la dorna si iaurt, bagate la cuptor....mmm abia astept.

CITAT(anca veselie @ 05-03-2008, 01:50 PM) *

neatzaaaa! pupic.gif de curiozitate mi-am numarat si eu aseara caloriile la ce am papat si mi-au iesit cam 1100, dar fara legume pt ca nu le-am cantarit. dar mai bine stau la cura mea, pt ca am mancat 2 iaurturi mari care aveau in total 500 calorii, adica jumate, dar care nu pot spune ca mi-au dat o senzatie de satietate.

stiu cum e cu iaurturile, de-aia folosesc de Prodlacta (are14/100), 28 calorii/cutie (pahar).

Ok.....s-au mai schimbat planurile pe we. Vineri seara mergem la Predeal, sambata dimineata laBucuresti pana seara la 21 dupa care venim iar la Predeal si duminica dimineata inspre Mures. Traseu de traseu....
Din pacate a mai ramas o singura varianta de intalneala , sambata inainte sane intoarcem in Predeal si cum fetele sunt asa ocupate....s-ar putea sa ne intalnim abia cand ma intorc din LA. Atunci cred ca mai stqu o zi intreaga in capitala.
anca veselie
chiar ca traseu de traseu!
hai ca mai vb pe vineri, sa vedem cum stam cu programele.
nella
Scumpa Ramo vteau sa te anunt ceva......dim m-am cantarit pt ca nu mai aveam rabdare...si asa am observat ca....am mai dat un kg jos...sunt fff fericita,bucuroasa si multumita de dieta asta...in care nu flamanzesc si e si simplu de tinut blum.gif .
Sper sa fii si tu multumita de eleva ta blum.gif blum.gif blum.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Sunt fff mandra de tine, bravo, mergi mai departe, da? pupic.gif pupic.gif

Eu am ajuns acasa si m-am chinuit 30 de min ...nu vroia sa mearga net-ul, nu mi-a cazut bine pranzul, de obicei il luam citindu-va acum...am terminat de mancat cand a inceput sa mearga net-ul. Ei, pana la urma bine ca merge ...nu stiu ce faceam azi fara voi pupic.gif
ramonavlas
doh.gif doh.gif A picat net-ul si credeam ca innebunesc, si singura si fara net...crunt. Acum si-a revenit, sper sa nu mai faca figuri.
Nella, ia scoate meniul sa vedem. pupic.gif
ramonavlas
Meniul pe ziua de azi...
- 70 castaveti - 13;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 30 porumb - 29;
- 1 iaurt - 28;
- 2 ciorbe - 50;
- 200 cartofi - 160;
- 1 ou - 70;
- 60 sunca - 47;
- 1 iaurt - 28;
- 50 la dorna - 37;
- 210 pomelo - 90;
- 60 orez - 149;
- 140 cartofi - 112;
- 200 legume chinezesti - 50;
- 1 iaurt - 28;
- 100 castravete - 19;
- 40 seminte - 110.
TOTAL 1152 yahoo.gif

Nellaaaa naughty.gif , te asteeept. )).gif
nella
Revin in 30 de min ca mai am putin de papat..sper sa ma astepti:P pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Te astept, te astept sa vad ce ai lucrat azi pupic.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Si eu m-am incadrat in puncte azi cheer.gif si chiar am si biciclit crazy.gif
ramonavlas
Am vazut ca ai fost harnica si ai biciclit...hai si cu meniul sa te credem pe cuvant )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.