CITAT(danyhoney @ 05-03-2008, 01:03 PM)

Sigur ca am inteles
esplicatia
Mai vad eu ce fac . Daca ma hotarasc sa incerc numaratul caloriilor sper ca ma vei ajuta

Cu sigurantza te voi ajuta

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 01:12 PM)

Neata

.Azi ce mai mananci bun?

Neatza la tine, eu m-am trezit la 5

Am mancat la 11 o salata si cand ajung acasa mananc cartofi cu sunca, la dorna si iaurt, bagate la cuptor....mmm abia astept.
CITAT(anca veselie @ 05-03-2008, 01:50 PM)

neatzaaaa!

de curiozitate mi-am numarat si eu aseara caloriile la ce am papat si mi-au iesit cam 1100, dar fara legume pt ca nu le-am cantarit. dar mai bine stau la cura mea, pt ca am mancat 2 iaurturi mari care aveau in total 500 calorii, adica jumate, dar care nu pot spune ca mi-au dat o senzatie de satietate.
stiu cum e cu iaurturile, de-aia folosesc de Prodlacta (are14/100), 28 calorii/cutie (pahar).
Ok.....s-au mai schimbat planurile pe we. Vineri seara mergem la Predeal, sambata dimineata laBucuresti pana seara la 21 dupa care venim iar la Predeal si duminica dimineata inspre Mures. Traseu de traseu....
Din pacate a mai ramas o singura varianta de
intalneala , sambata inainte sane intoarcem in Predeal si cum fetele sunt asa ocupate....s-ar putea sa ne intalnim abia cand ma intorc din LA. Atunci cred ca mai stqu o zi intreaga in capitala.