Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nella
Salutare scumpa..apar si eu pe aici cu meniul..am avut o zi graoznica azi..nici aerobic nu am facut ca nu au fost fetele si numai cu mine nu a facut sad.gif
Toata ziua am lenevit asta dupa ce am venit de la teatru..am si dormit...si am o foameeeee....jale de aia am alcatuit meniul ca sa nu mai bag nimic blum.gif

50 g musli 180
150g iaurt dietetic 42
10 g miere 33,6
140g compot ananas 90
350g cartofi 308
90 g barnzica cottage 87,3
50 g iaurt 16
100g ton in apa 127
100g salata 32
50 g iaurt 16
50 g porumb 58,35
ciorbita 85
3 solano 21
100g legume chinezesti 25

Total:1121.25 yahoo.gif

te pupicesc dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 11-03-2008, 10:08 PM) *

Excelent Ramo! cheer.gif

Senq (vorba cuiva naughty.gif ) pupic.gif

Nella, imi plac meniurile tale. Cum e, cum iti place, cum te-ai obsnuit?
Sper ca in timpul cat voi fi plecata, continui sa vii pe la mine sa scrii meniuri, sa uzi florile, sa aerisesti..... Ce zici? Ma bazez pe tine? pupic.gif
nella
Cum sa nu draga mea..am sa vin si am sa mai sterg praful..ca o sa se depuna daca sta geamul deschis blum.gif
Imi plac meniurile f mult...acum sunt cam lipsita de idei pt ce voi manca maine...gasesc eu ceva pana la urma...in afara faptului ca azi mi-a fost cam foame toata ziua ...e super ok ...chiar ma simt bine pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif

Unde locuiesti la LA?Tare curioasa sunt naughty.gif
ramonavlas
Ma bucur in primul rand ca te simti bine cu regimul asta de viata si sper ca nu renunti pana nu iti atingi telul.
Si eu am cam intrat in pana de idei... sad.gif

La hotel voi sta in LA si 2 nopti tot la hotel in Las Vegas.
ramonavlas
Am facut un dush fierbinte si m-a palit un sooomn.......mai bag o tigara si am plecat in pat, dar..pt ca am adormit 1 ora azi, ma indoiesc ca voi putea adormi pana la 12 dry.gif
nella
Super tare....mama o sa fie f frumos....nu ma las..oricat de greu va fi nu ma las..vreau sa fiu ca in visul ala blum.gif si mi e imie cam somnic..asa ca iti urez de pe acum noapte buna..ca merg sa fac si eu o baita si sa ma bag in pat ca ma simt groaznic....plus ca am vb cu iubi meu acum si m-a anuntat ca nu poate veni joi sa ne serbam cei 9 ani impreuna ca a spus ca inca mai are treaba dar a promis sa vina si..am plans....i s-a rupt sufletul dar mie inima...nu l-am mai vazut de 1 luna jum...sper sa vina cat mai repede cry.gif cry.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 07:34 PM) *

Sper ca in timpul cat voi fi plecata, continui sa vii pe la mine sa scrii meniuri, sa uzi florile, sa aerisesti..... Ce zici? Ma bazez pe tine? pupic.gif

Si eu vin la facut curat !!!!!!!!!! Poate ne aduci ceva poze ca multumire cheer.gif lol.gif
CITAT(nella @ 11-03-2008, 08:40 PM) *

Super tare....mama o sa fie f frumos....nu ma las..oricat de greu va fi nu ma las..vreau sa fiu ca in visul ala blum.gif si mi e imie cam somnic..asa ca iti urez de pe acum noapte buna..ca merg sa fac si eu o baita si sa ma bag in pat ca ma simt groaznic....plus ca am vb cu iubi meu acum si m-a anuntat ca nu poate veni joi sa ne serbam cei 9 ani impreuna ca a spus ca inca mai are treaba dar a promis sa vina si..am plans....i s-a rupt sufletul dar mie inima...nu l-am mai vazut de 1 luna jum...sper sa vina cat mai repede cry.gif cry.gif

Ohhhhhhh , nasol ! DAR gandeste-te ca aveti destul timp sa sarbatoriti si " dupa " ( chiar daca nu e la fel ) . Te pot intreba unde e iubi tau ca nu v-ati mai vazut de atata timp ? hug.gif
ramonavlas
Nella, in tot raul e si un bine, pana vine el, o sa fii mai slaba, o sa ramana w00t.gif prietenul tau. pupic.gif
Dany, iti multumesc de pe acum ca vei veni si tu pe la mine sa te ingrijesti de casutza mea draga.

Saptamana viitoare pe vremea asta....dorm in LA!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

V-am pupat, am plecat la pedichiura sa imi pregatesc talpile pt muuuult umblat.
ALICE
Ramona, ce-ai facut sambata la Bucuresti?Unde a fost targul de frumusete?
Ramy
Haa, te-am gasit ! Super tabelul tau de calorii smile.gif

p.s. Ca sa nu spui ca am dat navala in casuta ta cu mana goala, ete give_rose.gif si ceva haios http://dipinet.blogspot.com/2008/03/megastar-bulgaria.html
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 12-03-2008, 01:06 PM) *

Ramona, ce-ai facut sambata la Bucuresti?Unde a fost targul de frumusete?

Am fost la acel targ care a avut loc la Sala Polivalenta.

CITAT(Ramy @ 12-03-2008, 01:41 PM) *

Haa, te-am gasit ! Super tabelul tau de calorii smile.gif

p.s. Ca sa nu spui ca am dat navala in casuta ta cu mana goala, ete give_rose.gif si ceva haios http://dipinet.blogspot.com/2008/03/megastar-bulgaria.html

Ha, bine (ca) m-ai gasit. Te mai astept pe la mine oricand, poti veni si cu mana goala... oricand pupic.gif
Dar cadoul asta e bestial. Multumesc...imi pare f rau ca acasa nu imi merg boxele si aici nici asa, dar noroc ca e un fel de karaoke si kmi dau seama ce penibila e gagica. lol.gif

CITAT(bubbles @ 12-03-2008, 01:42 PM) *

Neata yahoo.gif pupic.gif

Neatza, neatza, cum esti? Tot bolnavioara?

Eu am venit de la pedichiura, s-a facut o vreme frumoasa la noi...azi dimineata cand am venit la munca erau 6 grade, acum sunt 18.Vreme numa buna de stat pe terasa.....apropo,eu azi am deschis terasele la toate punctele de lucru. Sunt prima din oras )).gif
ramonavlas
Am uitat sa va spun ca azi am venit la munca in blugi cu paiete roz, adidasi cu strasuri si un tricou lasat pe un umar. Trebuie sa ma obisnuies sa umblu si sport imbracata, nu? Desi nu ma simt deloc bine fara tocuri.... sad.gif
ramonavlas
Eu, la ora asta, mi-am cam terminat treaba cheer.gif si neobisnuita fiind cu asa ceva, nu stiu ce sa fac. Daca merg acasa, o sa mananc prea repede (fata de cum sunt obisnuita) pranzul
Oricum dupa-masa o sa ies la o apa in oras....dar pana atunci?
nella
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 12:45 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 07:34 PM) *

Si eu vin la facut curat !!!!!!!!!! Poate ne aduci ceva poze ca multumire cheer.gif lol.gif
CITAT(nella @ 11-03-2008, 08:40 PM) *

Ohhhhhhh , nasol ! DAR gandeste-te ca aveti destul timp sa sarbatoriti si " dupa " ( chiar daca nu e la fel ) . Te pot intreba unde e iubi tau ca nu v-ati mai vazut de atata timp ? hug.gif

Asa a spus si el..ca o sa serbam dupa....el e la Piatra....acolo locuieste si el....asta e.....am incercat sa merg mai aproape de casa...la Iasi dar..m-au dezgustat totul cu sistemul si am preferat sa raman la Brasov si vad ca s-au aranajat bine apele la teatru ..problema e acum intre noi 2 sper sa vina mai repede si poate sa ne si mutam impreuna unsure.gif
ramonavlas
Am incercat sa caut pe net niste retete de mancare sa mai schimb si eu meniul, dar....GATA, nu mai pot, e furtuna deja la mine in gura. M-a luat o foameeee, merg jos sa mai bag o tigara si un ceai, da de mai trece.
Oricum pe la 15 si ceva ajung sa mananc iar pe la 19 iesim, asa ca de cina nu stiu ce sau daca mai mananc, pt la pe la 21 cand ajung acasa nu prea mai am chef sa gatesc nu-stiu-ce si nici nu ar fi indicat. Probabil voi face inainte sa plec mancare de orez sau cartofi cu legume chinezesti,....cand ajung acasa, doar sa o incalzesc si sa pap.
ramonavlas
V-am pupat pe toate in fuga....merg acasa pupic.gif . Abia astept sa pap, dar voi lua pranzul cu voi, asa ca ne revedem in 1/2 de ora buna.
ganesha
CITAT(nella @ 12-03-2008, 01:01 PM) *

am incercat sa merg mai aproape de casa...la Iasi dar..m-au dezgustat totul cu sistemul

Subteranele teatrului din Iasi zici ca te-au dezgustat? Of Doamne, nu stiu cind se vor schimba lucrurile pe acolo, de fapt nu cred ca se vor schimba vreodata... mereu a fost asa, si-i mare pacat...

Pofta buna, Ramo! floare.gif
nella
CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 02:38 PM) *

CITAT(nella @ 12-03-2008, 01:01 PM) *

am incercat sa merg mai aproape de casa...la Iasi dar..m-au dezgustat totul cu sistemul

Subteranele teatrului din Iasi zici ca te-au dezgustat? Of Doamne, nu stiu cind se vor schimba lucrurile pe acolo, de fapt nu cred ca se vor schimba vreodata... mereu a fost asa, si-i mare pacat...

Pofta buna, Ramo! floare.gif

Iti spun ce anume m-a dezgustat...am dat concurs ,l-am luat..am amuntat aici ca am luat si chiar urma sa imi dau demisia ca sa ma mut acolo...numai ca au inceput sa se incurece la telefon,la un tel nu reuseam sa cadem de comnuacord cu gradele..vroiau sa ma degradeze ca de am papat locul unuia de acolo si nu se putea accepte,pe urma mi-au spus ca au aparut anumite probleme si sa merg sa mai dau odata concursul dar asta numai la mine,pt ca celalat coleg cu care am mers ... nu avea probleme de genul....si acum sa aflu ca au anulat de tot concursul si l-qau dat din nou pe 6 luna asta...f incurcat...si colegum meu si-a luat o mare teapa..i s-a promis acelasi grad si a ajuns colaborator permanent dupa primul concurs si acum e dat pe gradul 3 si aici era pe 1 maxim...deci si-a luat o mare teapa si de aia sunt mandra ca mi-am ascultat instinctul si nu am mers...pt ca aici am luat si eu gradul 1 si sunt fericita... cheer.gif cheer.gif
Nessie
Eu nu stiu care sunt diferentele intre grade sau colaborator. blushing.gif Oricum, din cate am inteles tie iti merge bine unde esti acum si ma bucur. pupic.gif
ramonavlas
Doar acum am ajuns acasa doh.gif doh.gif
Mi-am incalzit ciorba (de fapt a dat un clocot ca altfel nu imi place), am pus si sunca si ciupercile la gratar....intre timp, stau cu voi.
ramonavlas
Daca tot se vorbeste aici de calorii, sa va arat ceva:

Cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:

Dezbracarea (ei):
* cu consimtamantul ei 12 calorii
* fara consimtamantul ei 187 calorii

Desfacerea sutienului:
* cu amandoua mainile 8 calorii
* cu o singura mana 12 calorii
* cu dintii 85 calorii

Punerea prezervativului:
* cu erectie 6 calorii
* fara erectie 315 calorii

Preliminarii:
* incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii
* incercarea de a gasi punctul G 92 calorii

Pozitii:
* misionarul 12 calorii
* 69 culcat 78 calorii
* 69 in picioare 112 calorii
* roaba 216 calorii
* pe la spate 326 calorii
* candelabrul italian 912 calorii

Atingerea orgasmului:
* adevarat 112 calorii
* fals 315 calorii

Dupa orgasm:
* stat in pat 18 calorii
* ridicare imediata 36 calorii
* incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii

Obtinerea unei a doua erectii pentru persoane intre:
* 20 - 29 de ani 36 calorii
* 30 - 39 de ani 80 calorii
* 40 - 49 de ani 124 calorii
* 50 - 59 de ani 972 calorii
* 60 - 69 de ani 2916 calorii
* peste 70 de ani ? (cercetarile continua)

Imbracatul de dupa act:
* cu calm 32 calorii
* in graba 98 calorii
* cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
* cu sotul ei batand la usa 3415 calorii
* cu sotia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii
ramonavlas
Stie cineva cate calorii are o lipie?
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 05:22 PM) *

Stie cineva cate calorii are o lipie?

Nu stiu exact cum arata lipia ta, dar pita ce-o cumpar eu are 198 de calorii, am mai luat de vreo 2 ori din cea gen "sandwich poach" (care arata ca un... buzunar in care se pun diverse) si are 240 pe bucata. Ca idee: sint mari cam cit 2 palme (de obicei maninc jumate). Nu stiu de ti-ajuta cu ceva....
ramonavlas
Multumesc. Eu nu prea stiu ce e pita doh.gif
Lipia la noi e cea in care se face shaorma.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 05:53 PM) *

Multumesc. Eu nu prea stiu ce e pita doh.gif
Lipia la noi e cea in care se face shaorma.

Pita e asa

Eu nu stiu ce e aia lipie, pentru ca pe aici nu scrie pe nimic "lipie" )).gif, iar cind am plecat eu din RO nu se vindea nimic sub denumirea de "lipie", dar asa, dupa ureche, e pita. La noi shaorma se face in flat bread, in pita ... depinde de traditia retetei, iar fajita (care arata din deparare ca shaorma) se face in tortilla, care arata asa. O tortilla are cam 150 de calorii. Dintre astea 3, gasesti asemanarea cea mai mare si te orientezi tu )).gif
ramonavlas
Multumesc, totusi seamana mai mult cu tortilla.

Am pregatit si cina pt ca acum ies la un ceai si nu ma intorc pana pe la 20.30.
Revin cand ma intorc cu meniul.
Nessie
Eu as pune 170 cal pentru o lipie mica-medie, pentru ca tortilla e mai mica decat lipia noastra.

Ca informatii nutritionale, cred ca e asta, pentru ca la un moment dat am cantarit o lipie si avea fix 63g.
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-03-2008, 06:25 PM) *

Eu as pune 170 cal pentru o lipie mica-medie, pentru ca tortilla e mai mica decat lipia noastra.

Ca informatii nutritionale, cred ca e asta, pentru ca la un moment dat am cantarit o lipie si avea fix 63g.

Pita din exemplu are 6 si 1/2 inchh (aia de 64 g), tortilla de 150 calorii are 9 inch... deci cu 1/3 mai mare decit pita... Oricum, 20 de calorii in plus sau in minus... nu fac ele ordine pe lume )).gif

Acu' ca tot veni vorba, mi se facu mie o pofta..... de pita cu ulei de masline si stropita cu otet balsamic... si cu oregano presarat pe deasupra, numa' ca n-am in casa sorry.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 06:40 PM) *

CITAT(Nessie @ 12-03-2008, 06:25 PM) *

Pita din exemplu are 6 si 1/2 inchh (aia de 64 g), tortilla de 150 calorii are 9 inch... deci cu 1/3 mai mare decit pita... Oricum, 20 de calorii in plus sau in minus... nu fac ele ordine pe lume )).gif

Acu' ca tot veni vorba, mi se facu mie o pofta..... de pita cu ulei de masline si stropita cu otet balsamic... si cu oregano presarat pe deasupra, numa' ca n-am in casa sorry.gif
doh.gif Astia pe la noi care vand tortilla o fac cat un pui de shaorma! e cam 1/2 din ea.
ramonavlas
Pai ma gandea sa mananc din aia, dar are cam multe calorii, asa ca...pas.
Meniul pe ziua de azi.
- 70 castravete - 13;
- 1 ou - 70;
- 70 sunca - 55;
- 40 porumb - 26;
- ciorba - 75;
- 30 ciuperci - 11;
- 60 sunca - 47;
- 20 Exquisa - 12;
- 2 wassa - 40;
- 100 rosie - 20;
- 2 primola - 74;
- 290 pomelo - 125;
- 50 seminte - 137;
- mancare de orez cu legume chinesti si iaurt - 246;
- 150 varza murata - 24;
- 3 solano - 22.
TOTAL 997 yahoo.gif
Chiar nu am putut mai mult azi, desi am ajuns acasa cu o foame de lup.

Nella, te astept cu meniul floare.gif
ramonavlas
Cum azi noapte am stat pana la ora 1.30 sao aud la OTV pe Zavoranca, acum m-a luat somnul, asa ca ma retrag incet.
Noapte buna..... salut.gif
nella
scumpa abia am ajuns acasa...spune-mi te rog cat are o minola...nu stiu cu cat sa o punctez... pupic.gif pupic.gif pupic.gif meniul vine imediat blum.gif
nella
Scumpa am venit si cu meniul..sper sa nu ma certi dar nu am reusit sa am prea multe calorii azi...

100 g exquissa quark 48
4 buitoni 116
250 g ciuperci 87,5
10 g ulei 93
50 g bulion 42,5
baton cereale 58,4
1 iaurt fructe 71
ciorbita 85
100 g salata 32
50 g sunca 117
50 g porumb 58,35
50 g iaurt 16
1 tiramisu 99,7
125 minola 50
3 solano 21

total:994,95 yahoo.gif blum.gif

Somnic dulce si vise frumoase hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 04:10 PM) *

Daca tot se vorbeste aici de calorii, sa va arat ceva:

Cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:

Dezbracarea (ei):
* cu consimtamantul ei 12 calorii
* fara consimtamantul ei 187 calorii

Desfacerea sutienului:
* cu amandoua mainile 8 calorii
* cu o singura mana 12 calorii
* cu dintii 85 calorii

Punerea prezervativului:
* cu erectie 6 calorii
* fara erectie 315 calorii

Preliminarii:
* incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii
* incercarea de a gasi punctul G 92 calorii

Pozitii:
* misionarul 12 calorii
* 69 culcat 78 calorii
* 69 in picioare 112 calorii
* roaba 216 calorii
* pe la spate 326 calorii
* candelabrul italian 912 calorii

Atingerea orgasmului:
* adevarat 112 calorii
* fals 315 calorii

Dupa orgasm:
* stat in pat 18 calorii
* ridicare imediata 36 calorii
* incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii

Obtinerea unei a doua erectii pentru persoane intre:
* 20 - 29 de ani 36 calorii
* 30 - 39 de ani 80 calorii
* 40 - 49 de ani 124 calorii
* 50 - 59 de ani 972 calorii
* 60 - 69 de ani 2916 calorii
* peste 70 de ani ? (cercetarile continua)

Imbracatul de dupa act:
* cu calm 32 calorii
* in graba 98 calorii
* cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
* cu sotul ei batand la usa 3415 calorii
* cu sotia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii

lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
pupic.gif neatzaaaaaa!
ramonavlas
Neatza cheer.gif cheer.gif
Imi sunt largi blugii care puscau pe mine cheer.gif cheer.gif

Dimineata ma cantaresc.
Nella, ce baton ai mancat de doar 58 calorii? Da tiramisu de numa 100? Minola zic sa o calculezi ca si mandarina. In rest e ok pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 12:45 PM) *

pupic.gif neatzaaaaaa!

Neatza pupic.gif
ramonavlas
Se vede ca se apropie WE, suntem destul de multe la ora asta pe forum.... cheer.gif

La noi e soare dar bate tare vantul.
Trebuie sa merg la Locativ sa platesc chiria la 2 spatii, la o 3 banci sa duc ordine de plata si sa iau extrase de cont, la Metro sa fac aprovizionarea, la celalalt hotel sa le duc marfa...si sper ca atat.
bubbles
Neata yahoo.gif si felicitari pt blugi dance3.gif .
anca veselie
nu-i asa ca e cea mai tare senzatie? cheer.gif cheer.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 13-03-2008, 10:48 AM) *

Neatza cheer.gif cheer.gif
Imi sunt largi blugii care puscau pe mine cheer.gif cheer.gif

Dimineata ma cantaresc.
Nella, ce baton ai mancat de doar 58 calorii? Da tiramisu de numa 100? Minola zic sa o calculezi ca si mandarina. In rest e ok pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 12:45 PM) *

pupic.gif neatzaaaaaa!

Neatza pupic.gif

Salutare si felicitari pt blugi..tot asa mai departe cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Batonul e produs de Rommac...am gasit o promotie la Profi cereale cu miere si seminte...punga de 6 batoane 2 lei..iar tiramisu...am gasit in Penny la punga de 10 buc...seamana cu magura dar scrie tiramisu blum.gif ..iat minola asa am calculat-o ca pe mandarina dar nu eram sigura daca e bine...aveam o mare pofta de dulce si am cautat pe fiecare produs in parte si uite asa am gasit pt cate o pofta cheer.gif

O zi buna sa ai scumpa...pupicei pupic.gif
Cherie
Ramo, spor la umblat azi, si nervi tari!!! pupic.gif
Ramy
Imi sunt largi blugii care puscau pe mine

Cata vointa ! Feelicitari ! give_rose.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 01:23 PM) *

Neata yahoo.gif si felicitari pt blugi dance3.gif .

Multumesc cheer.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 02:07 PM) *

nu-i asa ca e cea mai tare senzatie? cheer.gif cheer.gif

Nimic nu cred ca e mai tare si mai frumos pe lumea asta pupic.gif

Nella, multumesc de felicitari si de informatii.

CITAT(Cherie @ 13-03-2008, 02:45 PM) *

Ramo, spor la umblat azi, si nervi tari!!! pupic.gif

Gata, am terminat treburile alea, mi-am mai lasat doar o banca, pe care o rezolv cand plec la capsula (imi e in drum)

CITAT(Ramy @ 13-03-2008, 03:15 PM) *

Imi sunt largi blugii care puscau pe mine

Cata vointa ! Feelicitari ! give_rose.gif

Multumesc....sunt atat de mandra de mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Mi-e foameeeeee!!!!! sad.gif
bubbles
Si mieeeeee tease.gif .Am pus pitocile la fiert si astept sa fiarba sa fac salata )).gif
anca veselie
ce sunt alea pitoci????
ramonavlas
Pitoci fiind.......?
As manca si eu ceva daca as fii acasa, dar cum sunt la munca....si am o masa de la 13, e un biros in resturant de ma mir si eu cum rezist cu atata mancare buna in fata ochilor si nici macar sa nu gust.
Noroc ca plec imediat, ajung acasa pe la 16.30 si abia atunci pap sad.gif

CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 04:20 PM) *

ce sunt alea pitoci????

)).gif asta intrebam si eu...
bubbles
Eram sigura ca intrebati lol.gif de aia am si scris asa tease.gif .Pitoci = cartofi lol.gif lol.gif
ramonavlas
)).gif Am vrut sa zic dar credeam ca ma fac de rusine si inseamna cu totul altceva.
Pofta mare si gandeste-tesi la mine cand papi.....
Nu mai ajung azi la capsula mad.gif merg cu mami sa o cunoasca pe tipa cu care merg in State. Asta este, cand ma intorc reiau oricum si o sa merg 5 zile/saptamana.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.