Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Secretul meu, caloriile
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120
Ramo
Am ajuns acasa si acum mananc in sfarsit cheer.gif cheer.gif
anca veselie
pofta bunaaaa!~
Ramo
Multumeeeesc...nu imi vine sa cred cat de incet am mancat...mi-a luat 48 de minute doh.gif
Ramo
Tocmai mi-am pus pe o foaie de hartie programul pe ziua de maine, sa nu uit nimik. Arata cam asa:
- ora 10 coafor - vopsit+aranjat;
- ora 12 - pensat;
- ora 12:40 - la munca;
- ora 15 (sper ca nu mai tarziu) - cateva cumparaturi in drum spre casa, nu mai am nimik nimik de mancare in casa, doar pt seara asta;
- ora...cat o fi - acasa, pap, refacut machiaj, dush, imbracat sexy-elegant;
- ora 17 manichiura (umplut unghii, scurtat, ojat, pictat);
- ora 19 - inaugurare cafenea;
- ora 21 - intalnire gasca restaurant chinezesc.

doh.gif

Am uitat ceva, dimineata incepe totusi cu....cantaritul cheer.gif , sau mai bine nu a bucur pana nu vad ce zice prietenul meu, cantarul.
Ramo
Nella, cand apari pe aici, si stiu ca o sa apari macar sa lasi meniul la verificat, sa imi trimiti PM cu adresa de mail sau sa intri pe mess sa iti trimit retetele de care iti povesteam.
Pupici pupic.gif
nella
Scumpa vin cu o noua nelamurire...mi-am cumparat porub si nu scrie caloriile ci numumai kj...ma poti ajuta?

valoare energica 2 kj
proteina 1g
total grasimi 0.25g
grasimi saturate 0
carbihidrati 2,8g
zahar 0.25
sodiu 625 mg...

eu cate calorii pun la 100 de game?? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Ramo
Doar 2 kj/100gr????
Imparte 2 la 4,2...asa iti dau caloriile pupic.gif
nella
sarumana..a dat f putin 0.47...eu am sa trec 1 calorie ca imi da cu vircula... lol.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
- 70 castraveti - 13;
- 80 sunca - 62;
- 1 ou - 70;
- 40 porumb - 26;
- 3ciorbe - 75;
- 100 sunca - 78;
- 50 ciuperci - 18;
- 2 wassa - 40;
- 10 exquisa - 6;
- 90 rosie - 18;
- 70 castravete - 13;
- 270 pomelo - 116;
- 50 seminte - 137;
- 50 snitel pui - 86;
- 70 gordon bleu - 125;
- 30 fish fingers - 53;
- 100 varza murata - 16;
- 2 primola - 74;
- 1 fitness - 90.
TOTAL 1116 yahoo.gif

Asta a fost ultimul meu meniu pe luna asta.... dry.gif , promit insa ca nu ma arunc pe mancare si sper ca atunci cand ma voi intoarce din concediu si ma voi urca pe cantar sa am cel mult atat cat voi avea dimineata.
bubbles
Cred ca abia astepti sa pleci hug.gif .Si eu astept sa vina august sa putem pleca undeva..de preferinta in afara smile.gif
Ramo
Iti dai seama ca abia astept......mai am we asta si gata, pleeeeeeeeeec cheer.gif
nella
Apar si eu imediat cu meniul....inca mai pap... unsure.gif sorry.gif
bubbles
Ramo nu ai loc sa ma iei si pe mine intr-o valijoara ? naughty.gif lol.gif pupic.gif
Ramo
CITAT(nella @ 13-03-2008, 11:21 PM) *

Apar si eu imediat cu meniul....inca mai pap... unsure.gif sorry.gif

Te astept, te astept...pofta are pana atunci.....ce papi bun de cina? pupic.gif

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 11:22 PM) *

Ramo nu ai loc sa ma iei si pe mine intr-o valijoara ? naughty.gif lol.gif pupic.gif

La cat esti tu....te iau in valiza de mana. Vii? pupic.gif
bubbles
Nu cred ca incap decat poate intr-un troller lol.gif pupic.gif .
nella
pai am papat 100g tortelini cu carne ca mi-am permis ca..nu am caloriile facute,o salatica cu salata,ton,porumb...si vreau sa mai fac ceva ca ..mai am unde sa pun lol.gif
Ramo
lol.gif Vrei sa recuperezi seara pranzul si cina??? lol.gif Nu e bine si sper sa nu se mai intample, da/????? pupic.gif
nella
Promit pupic.gif vreau sa imi fac reteta aia de la sexi dar nu o mai gasesc..ma poti ajuta putin? doh.gif hug.gif
Ramo
dai o rosie prin razatoare, pui usturoi si ungi pasta care iese pe paine prajita. pupic.gif

Mai trebuie si o lingurita ulei de masline.

Fetelor, va recomand ceva pt. un mic dejun satios care nu ingrasa deloc si are putine calorii.
Se numeste andaluz, am mai pomenit eu de el de cateva ori.

Necesar : 1 rosie, putin usturoi, sare, 1 lg ulei de masline ( e esential sa fie ulei virgen extra de salate).
Se da rosia pe razatoarea mare, se amesteca cu sarea, uleiul si usturoiul, pe pune pe paine prajita.Are un gust super, merita sa incercati macar odata.
90% din spanioli mananca zi de zi acest mic dejun.
nella
meniul pt azi:

1 iaurt fructe 71
3 felii orez expandat 102
50 g sunca 117
50 g exquissa 24
100g suc natural 24
100 g tortelini 328
50 g porumb58,35
70 g ton 95.25
50 iaurt 16
3 buitoni 87
1 baton cereale 58,4
1 tiramisu 99,7
50 g rosie 10
1 solano 7

total: 1097 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

somnic dulce si mersi mult ca m-ai asteptat hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
exquisa mea are 61/100 , a ta de ce are mai putin? sad.gif
Si porumbul, nu ziceai ca ai gasit cu f putinhe calorii? Sau mai aveai si din alalalt?

In rest, imi place....dar fructe??? Si stii ca nu imi place si altceva, da??? Da promiti ca nu se mai repeta, asa-i?
Pupici si noapte buna pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 13-03-2008, 10:03 PM) *

exquisa mea are 61/100 , a ta de ce are mai putin? sad.gif
Si porumbul, nu ziceai ca ai gasit cu f putinhe calorii? Sau mai aveai si din alalalt?

In rest, imi place....dar fructe??? Si stii ca nu imi place si altceva, da??? Da promiti ca nu se mai repeta, asa-i?
Pupici si noapte buna pupic.gif

Pai am cumparat quark din Sel cu 0,2 grasime...si are 48 calorii la 100 de grame.porumb mai am din ala jum de cutie...si fructe am uitat am curata minola dar am uitat-o in frigider..acum am gasit-o... blum.gif si promit sa pap si sa nu mai stau flamanda

pupicei si somnic dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Abia acum am apucat sa intru si nici timp nu am, dar trebuia sa schimb ticker-ul, nu??? cheer.gif cheer.gif
S-a mai dus unul.....
Cherie
Ramo, imi poti da si mie detalii despre o agentie de turism din TG. Mures? Vreau sa stiu cat sunt de seriosi give_rose.gif naughty.gif
Christine Tour se numeste. Senq pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 14-03-2008, 01:28 PM) *

Abia acum am apucat sa intru si nici timp nu am, dar trebuia sa schimb ticker-ul, nu??? cheer.gif cheer.gif
S-a mai dus unul.....

Bravoooooooo cheer.gif cheer.gif yahoo.gif pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 14-03-2008, 01:28 PM) *

S-a mai dus unul.....

cheer.gif Galeria aplauda furtunos si aici! Cu asa fete ambitioase, pe galerie o sa o doara miinile blum.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 14-03-2008, 05:07 PM) *

Ramo, imi poti da si mie detalii despre o agentie de turism din TG. Mures? Vreau sa stiu cat sunt de seriosi give_rose.gif naughty.gif

detalii nu stiu, dar am auzit ca sunt seriosi.
Ramo
Pe asa o fuga nu am mai mancat niciodata, sper sa nu mi se faca rau. Am facut dush, mi-am pregatit hainele, acum merg sa ma machiez si sa ma imbrac cheer.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 14-03-2008, 03:40 PM) *

CITAT(Cherie @ 14-03-2008, 05:07 PM) *

detalii nu stiu, dar am auzit ca sunt seriosi.

Mersi frumos. Asta ma interesa! cheer.gif
Cunosti pe cineva care a calatorit cu ei? Au fost multumiti?

Senq inca o data! pupic.gif
Ramo
Da, stiu pe mai multi, au fost multumiti, doar sunt ardeleni )).gif
larisuk
Buna fetelor,sunt nou pe forum si incerc sa-mi fac prietene noi!Ma primiti printre voi?????Am venit cu flori si ceva dietetic!
Imagine
Imagine
[b]
nella
Scumpa am adus meniul pt seara asta...e cam ciudat la calculul la tocanita....nu cred ca am calculat corect gasesti in casuta mea problema mea....

Meniul pt azi...

150 g iaurt 48
50 g musli 180
50 g sunca 117
50 g barnza 24
4 felii orez 136
100 g minola 40
135 g mere 90,45
60 g greph 18
105 g minola 40
50 g iaurt 16
100g salata 32
150g porumb 1
100g ton 127
1 ou 70
tocanita 219,38.....sper ca am calculat corect...mi se pare mult dar asta e doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif
1 solano 7
2 buitoni 58
50 g rosie 10

total:1233,83 sorry.gif blink.gif sorry.gif
dany
Larisuk , bine ai venit printre noi !!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Am vazut ca ai intrat prin mai multe jurnale . Ce ar fii sa-ti faci tu jurnalul propriu si sa scrii acolo tot ce te doare ? Asa te vor vizita mai multe fete cu multe sfaturi ! asa , daca te plimbi prin jurnale , nu stim UNDE sa iti scriem !

Multa bafta si te asteptam printre jurnaliste ! floare.gif

BRAVOOOOO , RAMOOOOO !!!!!! Inca 1 kg dus ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
Larisuk, bine ai venit si te astept in casutza mea ori de cate ori vrei pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 15-03-2008, 12:57 AM) *

Larisuk , bine ai venit printre noi !!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Am vazut ca ai intrat prin mai multe jurnale . Ce ar fii sa-ti faci tu jurnalul propriu si sa scrii acolo tot ce te doare ? Asa te vor vizita mai multe fete cu multe sfaturi ! asa , daca te plimbi prin jurnale , nu stim UNDE sa iti scriem !

Multa bafta si te asteptam printre jurnaliste ! floare.gif

BRAVOOOOO , RAMOOOOO !!!!!! Inca 1 kg dus ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multumesc, multumesc,....sunt si eu tare tare mandra..... pupic.gif pupic.gif

CITAT(nella @ 14-03-2008, 11:20 PM) *

Scumpa am adus meniul pt seara asta...e cam ciudat la calculul la tocanita....nu cred ca am calculat corect gasesti in casuta mea problema mea....

Meniul pt azi...

150 g iaurt 48
50 g musli 180
50 g sunca 117
50 g barnza 24
4 felii orez 136
100 g minola 40
135 g mere 90,45
60 g greph 18
105 g minola 40
50 g iaurt 16
100g salata 32
150g porumb 1
100g ton 127
1 ou 70
tocanita 219,38.....sper ca am calculat corect...mi se pare mult dar asta e doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif
1 solano 7
2 buitoni 58
50 g rosie 10

total:1233,83 sorry.gif blink.gif sorry.gif

Sa le iau la puricat:
- ce iaurt ai cu asa putine calorii?
- da branza?????????
nella
Branza exquissa quark are 48 calorii la 100 de grame si iaurtul are 32 de calorii la 100 de grame...produs de cavior... naughty.gif naughty.gif
lucy
Neata Ramo pupic.gif
Ramo
CITAT(nella @ 15-03-2008, 02:08 AM) *

Branza exquissa quark are 48 calorii la 100 de grame si iaurtul are 32 de calorii la 100 de grame...produs de cavior... naughty.gif naughty.gif

Aaaaa, pai cauta la iaurt Prodlacta, are 18/100 )).gif

CITAT(lucy @ 15-03-2008, 10:04 AM) *

Neata Ramo pupic.gif

Neatza pupic.gif

M-am trezit la 10, atat de mult mi-am dorit sa pot dormi si sa ma trezesc cand vreau, fara ceas....mai rau, m-am trezit cu picamarul doh.gif
Imi beau acum ceaiul, bag 2 tigari si ma apuc de curatenie. Bine ca macar e soare si pot deschide toate geamurile, sa scot asternutul in geam cheer.gif

Voi dormiti inca la ora asta????? Ce va invidiez ca puteti )).gif
Ramo
Am terminat curateni. Am fost harnica, nu?
E o vreme la noi....acum 10 minute era un vant si o ploaie....acum niar e soare...nici nu se mai vede pe jos ca a plouat doh.gif
Acum imi iau micul dejun, dupa care am de spalat cu mana o bluza si un blug (singurul pe care il am) si poi....cred ca ies prin oras...as baga o inghetata give_rose.gif
nella
E groaniz iaurtul de la prodlacta.... wacko.gif ..nu mai mananc asa ceva in veci.... w00t.gif eu am plecat l magazin sa cumpar praf de copt si ceva condimente si ma apuc de treaba...ca diseara am spectacol....
Sexymom
Ramona succes in continuare la dieta. give_rose.gif
dany
Neatza gazda harnica ! hug.gif

Ai facut bagajul ? Vezi sa lasi loc destul sa ma bagi si pe mine in valiza , da ? )).gif
Ramo
CITAT(nella @ 15-03-2008, 02:14 PM) *

E groaniz iaurtul de la prodlacta.... wacko.gif ..nu mai mananc asa ceva in veci.... w00t.gif eu am plecat l magazin sa cumpar praf de copt si ceva condimente si ma apuc de treaba...ca diseara am spectacol....

Daaa? Eu tot din ala beau si chiar imi place.....

CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 02:30 PM) *

Ramona succes in continuare la dieta. give_rose.gif

Multumesc draga Sexy, la fel iti doresc si tie. pupic.gif
anca veselie
bravo ramo pupic.gif cheer.gif cheer.gif
sa ai grija ce papi in vacanta! si sa faci muuuuuuuulte poze!
Ramo
CITAT(danyhoney @ 15-03-2008, 02:30 PM) *

Neatza gazda harnica ! hug.gif

Ai facut bagajul ? Vezi sa lasi loc destul sa ma bagi si pe mine in valiza , da ? )).gif

Neatza, neatza. Nu am facut bagajul inca, doar maine il fac. O sa las ceva loc si pt tine, imi iau doar un bagaj de mana, sa il iau sus in avion cu mine, fff putine haine....asa ca facem loc si pt tine pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 15-03-2008, 02:36 PM) *

bravo ramo pupic.gif cheer.gif cheer.gif
sa ai grija ce papi in vacanta! si sa faci muuuuuuuulte poze!

Multumesc pupic.gif Da, o sa am f mare grija, si o sa fac o gramada de poze cheer.gif
Sexymom
Ramona si tu pleci in vacanta? unde anume si cat timp stai? eu plec maine in Alicante-Torevieja.

Si o sa tin regimul ca si pana acum, fara nici o abatere.
dany
Ramo pleaca la shopping in LA ( vezi la ticker-ul ei ) naughty.gif
Sexymom
WOW w00t.gif
Ramo
CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 03:01 PM) *

Ramona si tu pleci in vacanta? unde anume si cat timp stai? eu plec maine in Alicante-Torevieja.

Si o sa tin regimul ca si pana acum, fara nici o abatere.

Daaa, si eu plec...abia astept, vad ca ti-a raspuns Dany unde plec. Abia astept. Stau pana pe 1 aprilie. Si eu o sa tin cat de cat regim, adica nu o sa cantaresc si nici nu o sa calculez dar sigur nu bag in mine....plec cu 87 de kg, sa vedem cu cate ma intorc....
Distractie placuta pupic.gif
Sexymom
Ramona sa nu uiti de poze, si eu o sa va aduc multee poze, asa cum v-am obisnuit.Mi-am luat si un costum de baie negru )).gif numai eu pot face asta in luna martie )).gif
nella
Sexi si eu am facut anul trecut plaja pe vremea asta..am fost in turneu in benidorm si am stat o saptamana...a fost cel mai mununat turneu..adica concediu platit naughty.gif naughty.gif ...superba vreme...iti doresc sa ai parte numai de soare si linisite pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ramoam facut sunt f gustoase si pt una bucata mi-a iesit 52,01 calorii....acum sa iti spun ce am pus....faina alba,margarina,sunca pui,branza exquissa quark,pasta de tomate ,praf de usturoi si oregano..super bun a iesit sincer merita sa faci pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.