Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: viata la "20 de ani pe un picior"
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lilistiuca
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 03:37 PM) *

Am invatat un cuvant nou grin.gif

Ti-ai calculat cat de cat de curiozitate cate kcal mananci pe zi? Nu stiu ce cantitati mananci si nici nu sunt in stare sa calculez caloriile din cap dar asa la prima vedere mie-mi pare ca mananci sub 1000 kcal. rolleyes.gif

Buna dimineata la toata lumea!!!!

sa incep cu un raspuns catre stardust. iubita, nu calculez nici o calorie. am zile cind manic mai mult, zile cind maninc mai putin...dar am grija ca hrana sa fie variata, adica ceva lactate, fructe, legume si neaparat niste alune (caju, migdale, alune de padure...in fiecare zi le variez). nu maninc des carne (niciodata nu m-am, omorit cu carnea), dar compensez cu ciuperci!!!

a, sa va zic si ce-i mai important. am avut hepatita la 7 ani si de atunci am mincat relativ dietetic toata viata....nu prajesc, nu fac rintasuri....nu manic mincare super elaborata, nu ma omor cu mezeluri, carne, patiserii.... pina la 30 de ani nu am baut deloc, nici macar bere...pur si simplu nu imi placea bautura (acum insa imi place blushing.gif )

la virsta mea, adicatelea 41 de ani (unde mai pui ca sunt si la premenopauza) organismul nu mai are nevoie de atita hrana ca in tinerete, dar are toane...am zile cind imi vine sa maninc tot ce e in frigider...dau iama in dulciurile fiica-mii (a se citi ciocolata)....

acum trebuie sa recunosc ca toata viata am fost slaba.....cind eram gravida eram super slaba....nu aveam pofte, mincam ca trebuie.....m-am ingrasat putin in perioada alaptatului, care a durat aproape un an...si a trebuit sa maninc bine ca sa produc lapte. cum am inceput serviciu am slabit imediat......eu acum de un an-doi am inceput sa trec peste greutatea mea maxima, adica 57 kg (ideal pentru 1,68 m), si asta s-a intimplat deoarece am suferit 2 operatii una dupa alta (histerectomie subtotala si colecistecomie).....

va admir ca va calculati calorii, puncte, carbohidtari...si mai stiu eu cite...dar pe mine nu ma pasioneaza...as innebuni. eu am un job unde fac calcule toata ziua...si ca dupa aia sa fac calcule si in privinta greutatii....no way.....greutatea nu este prioritara...slabesc bine...nu...asta este....dar, am noroc de un metabolism bun, merg foarte mult, parintii mei sunt doi subtirei ....

sa va spun pe scurt ceva: o amica de a mea supraponderala a fost la internata la Ana Aslan si un doctor de acolo le-a zis ca singura cura de slabire eficienta este sa maninci foarte putin (dar variat) si sa faci cit mai multa miscare (mersul pe jos fiind ideal)...asta in ideea in care toate doamnele de acolo erau trecute de 35 de ani si de 90 kg.....nu intru in detalii, dar daca va intereseaza va raspund la intrebari...

eu am o mare problema, sunt foarte pofticioasa. asa ca pe site-ul asta am intrat deoarece m-ati impresionat cu dedicarea cu care tineti aceste cure, cu aceste calcule amanuntite.....si asta ma impulsioneaza...sa maninc mai putin, nu sa fac calcule si eu blum.gif .... tease.gif

bon!!!

acum sa va spun ca am facut chestia aia - curatarea colonului....nu e cine stie ce, dar pina am incepu sa ies afara am murit de foame....uleiul de ricin merge ca uns, nu are gust, miros, dar apa aia sarata (i-am pus si ghimbir) a fost ingrozitor de baut...am baut-o super incet.....am iesit de citeva ori ....nu am baut insa atita apa (doar 7 pahare, 14 fiind maximum) insa astazi ma simt super usoara, burta mea e mai plata....si la cintar erau doar 59 KG!!! w00t.gif

acum bag capul la cutie, m o lucrare urgenta, dar intru mai tirziu!!!

va sarut pe toate!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

julyalina
'neatza lili !
doh.gif ai reusit sa bei ulei de ricin ? eu nu as putea wacko.gif m-am uitata acum pe ce ai scris mai devremne si spunea ca poti inlocui apa cu sare cu ceva zeama de legume cu ghimbir ( propun apa in care ai fiert prune afumate sau apa in care fierbi praz) asta daca mai ai de gand sa mai faci...
pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie smile.gif

si felicitari pentrru kg ! cheer.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:15 AM) *

'neatza lili !
doh.gif ai reusit sa bei ulei de ricin ? eu nu as putea wacko.gif m-am uitata acum pe ce ai scris mai devremne si spunea ca poti inlocui apa cu sare cu ceva zeama de legume cu ghimbir ( propun apa in care ai fiert prune afumate sau apa in care fierbi praz) asta daca mai ai de gand sa mai faci...
pot sa te intreb si eu cam cat timp te-a tinut prin baie ? ca banuiesc ca ai facut traseu bucatarie - baie smile.gif

si felicitari pentrru kg ! cheer.gif

sarumina!!! pai cica apa aia cu sare e mai eficienta, curata mai bine colonul.... blink.gif habar n-am.....mai, nu am facut asa multe ture..... nu foarte dese...cred ca am fost de 5 ori cam la juma' de ora distanta....apoi inca o data seara...si dimineata iar......iar dimineata a iesit o chestie din aia lunga.....cum scoteau aia la sanatoriul de dezintoxicare ( erau niste emisiuni pe Reality )...doar ca a mea era mai deschisa la culoare......

eu am urmat acum un an o cura de o luna cu COLONIX...si poate s-o mai fi curatat atunci.....adevarul e ca asta a fost problema vietii mele...constipatia.....cura cu COLONIX a foat buna, dar prea scumpa.....asa ca asta cu apa sarata e si de scurta durata si super ieftina....

se pare ca ca aceste cure sunt mai bune decit clismele, curata tot tubul digestiv.....
julyalina
blink.gif pai de cand ai baut uleiul de ricin si pana ai fost la toaleta a durat careva ore ... banuiesc . deci inseamna ca o zi intrega ai stat in casa ca sa ai wc-ul asigurat unsure.gif

tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des smile.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:59 AM) *

blink.gif pai de cand ai baut uleiul de ricin si pana ai fost la toaleta a durat careva ore ... banuiesc . deci inseamna ca o zi intrega ai stat in casa ca sa ai wc-ul asigurat unsure.gif

tot e bine daca asa e mai ieftin dar sa ai grija sa nu repeti cura asta prea des smile.gif

sa stii ca a durat, am luat uleiul dimineata si pste citeva ore am beut apa aia.....ai mei au plecat sa se plimbe si eu am omorat tv-ul......pe la 16 ma potolisem si am facut baitza.....eu am ritual duminica....fac baie, imi pun saruri....masti pe cap, miere pe fatza, imi exfoliez corpul.....si stau cam o oara in baie....noroc ca am si wc de serviciu, ca altfel m-ar bate ai mei w00t.gif
bubbles
Neata.Unde ai scris cura asta ?Cu ricin si sare? pupic.gif
Felicitari pt kg cheer.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 12:15 PM) *

Neata.Unde ai scris cura asta ?Cu ricin si sare? pupic.gif
Felicitari pt kg cheer.gif

neata!!! multzam!!!!

pupic.gif

cura vezi ca e pe pagina 6 scrisa!!!!
lilistiuca
am papat un iaurt light mic si o salata verde cu brinza rasa si ulei de masline...

mai am la mine 3 kiwi si o portocala!!

diseara nu stiu ce voi minca.....poate mai cumpar niste ciuperci!!!
bubbles
Hmm ma gandesc sa fac si eu maine dimineata cura asta de dezintoxicare daca stau acasa )).gif .In ziua respectiva ai voie sa mananci ca nu prea am inteles blink.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 02:20 PM) *

Hmm ma gandesc sa fac si eu maine dimineata cura asta de dezintoxicare daca stau acasa )).gif .In ziua respectiva ai voie sa mananci ca nu prea am inteles blink.gif

ai voie.....eu mi-am facut niste orez foarte bine fiert, cu putina sare si putini morcovi, mi-am pus si 2 lingurinte de unt la inceput, ca sa greseze intestinul...iar pe seara cind m-a lovit rau foamea mi-am facut paste integrale cu oegano, busuioc, salata verde si pasta tomate!!!!....fiica-mea ridea....paste cu salata.... blum.gif ...dar a gustat si i-au placut!!!! w00t.gif
lilistiuca
buna dimineata la toata lumea!!!

aseara am gatit niste champinioane umplute cu coditzele lor, mult patrunjel si putin cascaval ras si le-am bagat in tava, la cuptor, au iesit o nebunie...nu sunt chiar de cura, din cauza cascavalului, dar le-am facut asa ca am primit comanda de la pupilul meu....si am bagat si eu 3 aseara!!!!..a...si m-am delecat si cu un paharut mic de vin.... blushing.gif

martea e iar una din zilele favorite, deoarece a inceput seria 3 din Anatomia lui Grey...asa mult imi place....am toate seriile pe DVD, dar vreau sa le vad pe indelete...si cind s-o termina sa il vad iar..... tease.gif

meniul azi cam ca ieri, iaurtul light, fructele, salata, diseara niste salata cu ciupercute...si citeva migdale...

pupic.gif

o zi buna va doresc!!!
julyalina
drool.gif bune, bune ciumpercile blum.gif
Nessie
'Neata Lili! pupic.gif

Am probleme mari cu digestia in ultima vreme si ma gandeam sa incerc uleiul de ricin, dar nu am o zi in care sa pot sta acasa. sad.gif Ma gandeam sa fac la serviciu. Crezi ca o sa scap cu bine? lol.gif Cat te tine nebunia din momentul in care iei uleiul pana poti iesi pe strada mai mult de 10 minunte? )).gif
anca veselie
salutare!
si eu sunt fan anatomia lui grey, cred ca ma apuc sa le revad naughty.gif
lilistiuca
CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 01:43 PM) *

'Neata Lili! pupic.gif

Am probleme mari cu digestia in ultima vreme si ma gandeam sa incerc uleiul de ricin, dar nu am o zi in care sa pot sta acasa. sad.gif Ma gandeam sa fac la serviciu. Crezi ca o sa scap cu bine? lol.gif Cat te tine nebunia din momentul in care iei uleiul pana poti iesi pe strada mai mult de 10 minunte? )).gif

nessie, nu te apuca imediat...uleiul de ricin e ok ca laxativ, isi poate face efectul in citeva ore, dar daca faci tratamentul cu apa sarata e musai sa stai acasa...ca te ia cu moleseala si iti trebuie wc-ul tau...ca scoti apa pe fund cu mizerii din colon...si e neplacut la job...acasa te speli...te intinzi in pat....eu mi-am ales duminica, ca satau acasa si sa nu fac nimic altceva....

alina, super ciumpercutzele!!! pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 29-01-2008, 02:12 PM) *

salutare!
si eu sunt fan anatomia lui grey, cred ca ma apuc sa le revad naughty.gif

saptamina trecuta a fost primul episod. le dau martea la 21.50!!!!
bubbles
Eu maine cred ca fac cura grin.gif .Deci bei si ulei si bei si apa cu sare .Sare normala nu? pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 02:58 PM) *

Eu maine cred ca fac cura grin.gif .Deci bei si ulei si bei si apa cu sare .Sare normala nu? pupic.gif

eu am pus la 2 litri apa o lingurita cu sare amara si una cu sare normala...si o juma de lingurita de ghimbir.

iei ricinul si dupa citeva ore, cind simti ca te trece, incepi sa bei cite o cana cu apa la 10 minute...eu am baut doar 7 cani....
bubbles
Da sare amara de unde iau? blink.gif ca eu citisem acolo ca se pune sare normala doh.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 03:22 PM) *

Da sare amara de unde iau? blink.gif ca eu citisem acolo ca se pune sare normala doh.gif

pai merge si asa...sarea amara accentueaza purgatia...se gaseste la plafar sau la farmacie!!!
lilistiuca
mai fetelor, m-am cadorisit cu o bratara de aur...in cinstea celor 3 kg decedate!!!!

ptiu...vine lunar pe la noi o doamna cu aur si mi-am zis ca nu ma duc...sa nu fiu tentata...si m-a mincat undeva... blum.gif

de..inaintez in virsta si imi pierd si bruma de minte ce aveam.... blink.gif
bubbles
So porti sanatoasa cheer.gif pupic.gif Lasa ca asa e frumos.Eu de obicei imi iau haine cand mai scad cate un numar )).gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 04:04 PM) *

So porti sanatoasa cheer.gif pupic.gif Lasa ca asa e frumos.Eu de obicei imi iau haine cand mai scad cate un numar )).gif

sarumina!!!! pupic.gif

am o scuza...zic ca poate sa o poarte si domnisoara mea, ca mai facem posta bijuteriile, parfumurile (dar nu oricare!!!)

eu am haine pentru greutatea asta...la mine e jale cind pun, ca atunci nu mai intru decit in niste pataloni stretch sad.gif
Nessie
Multumesc mult! Am inteles: nu la serviciu. Dar seara acasa merge? Tot nu sunt lamurita cu orele eusa_think.gif Ajung acasa pe la 8-9 si ma culc pe la 1-2...ce zici, am timp? )).gif
lilistiuca
CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 04:12 PM) *

Multumesc mult! Am inteles: nu la serviciu. Dar seara acasa merge? Tot nu sunt lamurita cu orele eusa_think.gif Ajung acasa pe la 8-9 si ma culc pe la 1-2...ce zici, am timp? )).gif

o, nu....eu m-am apucat pe la 10 dimineata si m-a tinut pina pe la 18.....si e super important sa fie pe stomacul gol.....altfel cred ca te tine mai mult....
lilistiuca
SUNT PLINA DE SPUME!!!!

vin eu frumos la job, imi fac cafeaua, deschid geamul si imi pun cafea pe glaful interior si blochez geamul ca sa nu vina peste cafea (am o cana mare, portocalie, iti sare in ochi!!)....un coleg de al meu, un retardat si jumatate, plin de el, se duce si da geamul la o parte(deblocindu-l), varsandu-mi cafeaua....si tot el facea pe prostul "ce, acolo se pune cafeaua"??? acolo mi-o pun de ani de zile la racit dimineata, mereu blochez geamul pe larg deschis...dar dimineata l-a mincat in fund.....nu va spun ce mizerie a facut.....barbati timpiti si retardati!!!! nici macar geamul nu stiu sa il inchida, e termopan metalic....si doar suntem ingineri cu totii...sunt revoltata...atita prostie si delasare nu am vazut.....unii nu dau doi bani pe cum arata biroul lor, doar petrecem mai bine de 8 ore zilnic.....am niste colegi nesimtiti, ingalati, si nu sunt tineri...sa vedeti ce dezordine este...numai coltul meu e aranjat...am avut tentative sa fac ordine prin tot biroul, dar nu tinea decit citeva ore.....

mai, ce a putut asta sa imi strice ziua...acum a murdarit si de cafea zona de la geam......pai bietele femei de serviciu ce vina au????
julyalina
hug.gif asa sunt unii ... mai nesimtiti de felul lor acum ar trebui sa stranga mizeria (cafeaua si zatul ) ...
aia cu dezodinea pe birou... pe principiul "daca e ordine nu lucrezi. muncesti doar daca e plin de hartii, dosare, etc."
hai linisteste-te hug.gif si adu-ti aminte ca pe unii oameni nu-i poti schimba niciodata...

sa nu uit... sa porti sanatoasa bratara ! i-a placut si fetei ? naughty.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 10:30 AM) *

hug.gif asa sunt unii ... mai nesimtiti de felul lor acum ar trebui sa stranga mizeria (cafeaua si zatul ) ...
aia cu dezodinea pe birou... pe principiul "daca e ordine nu lucrezi. muncesti doar daca e plin de hartii, dosare, etc."
hai linisteste-te hug.gif si adu-ti aminte ca pe unii oameni nu-i poti schimba niciodata...

sa nu uit... sa porti sanatoasa bratara ! i-a placut si fetei ? naughty.gif

mi-a trecut....m-am linistit...dar pe moment m-a deranjat nesimtirea omului...CRASA!!!!

mi-am facut alta cafea intre timp......si o savurez acum.

da, Cristinei mele i-a placut bratara si era fericita, ca primisem o alta bratarica de aur de ziua mea si pusese ochii pe ea si aseara i-am zis ca aia e a ei in exclusivitate!!!

am un copil asa bun si cuminte...cam tare in clontz, dar de... are 14 ani !!!

ma bucura foarte tare ca a inceput sa citeasca, are saptamina si cartea. acum a terminat Maytrei si s-a apucat de Ferma animalelor.
bubbles
Neata .Nu te enrva degeaba pe colegul retardat .. ce sa faci,asa e el lol.gif .Sau mai am o vorba..nu te enerva ca faci riduri grin.gif (glumesc blum.gif )
lilistiuca
colac peste pupaza...am facut o cadere urita de calciu.............. sad.gif

julyalina
unsure.gif ai grija ! hug.gif mai ales ca vine primavara si incep asteniile ...
incearca si cumpara de la farmacie niste pliculete calciu +d3 din alea efervescente ....
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 01:14 PM) *

unsure.gif ai grija ! hug.gif mai ales ca vine primavara si incep asteniile ...
incearca si cumpara de la farmacie niste pliculete calciu +d3 din alea efervescente ....

pupic.gif sarumina....am fost la dr, de la job si mi-a dat niste calciu efervescent....

stiu de la ce e.....fiind la premenopauza blushing.gif am astfel de episoade.....si nu numai.....ce distractiv e sa fii femeie... blink.gif
lilistiuca
mi-a dat doctorul sa maninc biscuiti Biskrem.....ca sa imi treaca starea de lesin....s-a dus p**** dieta mea.... blum.gif blum.gif blum.gif
lilistiuca
buna dimineata!!!

intrerup cura de slabire momentan din motive de sanatate, cel putin pina luni.....

va sarut pe toate si va doresc spor la slabit in continuare!!!

pupic.gif
julyalina
pupic.gif
in afara de caderea de calciu ce mai ai ? dry.gif poate rezolvi si fara biscrem naughty.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 31-01-2008, 11:26 AM) *

pupic.gif
in afara de caderea de calciu ce mai ai ? dry.gif poate rezolvi si fara biscrem naughty.gif

lol.gif Biskremul mi l-a dat doctorul ieri de la automatul din holul institutiei...ca nu aveam nimic dulce la mine....si m-a pus sa il maninc tot!!!! blushing.gif

ideea este ca nu ma simt bine in continuare ...ma simt foarte slabita de ieri.....asa ca voi minca mai consistent.....de exemplu aseara am facut paste integrale cu ton si cascaval.... w00t.gif ...bune rau....astazi am o salata orientala la mine.....am mincat deja un iaurt....mai am si niste fructe...

am si foarte mult de lucru la job.....so, bag capul la treaba!!!

pupici!!! pupic.gif
bubbles
Sper sa iti revii repede hug.gif pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 09:46 PM) *

Sper sa iti revii repede hug.gif pupic.gif

multzam puiule!!!

nu stiu daca chiar mi-am revenit.....premenopauza asta e de belea.....dupa caderea de calciu m-au luat bufeurile.....nu va spun noaptea ce valuri de caldura si transpiratii ma trec...noaptea transpir ingrozitor de la piept in sus.....totul e insotit si de dureri de cap....si ieri m-a lovit o foame compulsiva.....nici nu vreau sa imi amintesc cit am bagat in mine......

ca sa ma mai potolesc am inceput sa iau Osteozone....

azi am mincat niste urda cu un ardei capis, mai am un mar si 3 kiwi si acasa am niste pulpe superioare de pui facute cu ananas si sos de soia.....

pupic.gif

va sarut pe toate si sa avem o saptamina cit mai usoara!!!
bubbles
O saptamana usoara si lasa ca trece ea si menopauza hug.gif pupic.gif
julyalina
'neatzaaaa!!!! pupic.gif sau mai bine spus buna ziua ca e aproape pranz blum.gif da' am o scuza ca am fost in sedintza give_rose.gif
lilistiuca
sarut fetele!!!!!

pupic.gif

CITAT(lilistiuca @ 04-02-2008, 01:43 PM) *

sarut fetele!!!!!

pupic.gif

a...sa va spun....ca de, treci de o anumita virsta si te timpesti...cel putin io blum.gif

uitandu-ma ieri pe tv mania vad ca dau serialul MELROSE PLACE.....hehe....din tineretile mele.....o sa incerc sa ma uit.

mai bag cite un ochi si la DALLAS......

ei spuneti si voi....de parca nu am mai vazut filmele astea....dar imi face placere sa ma uit iar la ele..... w00t.gif
amalia0701
pupic.gif
Io dand o raita cu telecomanda am vazut pe prima Salvatzi de clopotzel lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif
Sexymom
lol.gif Si io ma pierd in telenovele, clar ca e varsta lol.gif
lilistiuca
sunt tare necajita...din cauza jobului....unde lucrez eu se tot angajeaza "pile" si eu sunt trecuta pe linie moarta, fac toata treaba grea si urita, ii tin si locului sefului.....si nimic, nici macar o marire de salariu....unde mai pui ca sunt si discriminata ca sunt femeie ....

asa ca mi-a incoltit un gind sa ma mut la alt departament unde se scot nite posturi la concurs acum.....macar la ei e directoare o femeie tinara, o tipa cu care ma inteleg destul de bine, e destupata la creier....am sa ma duc la ea sa vad daca o intereseaza sa vin la ea.....si daca e de acord ma apuc de invatat....

asa ca pina una alta abondonez orice dieta.....nu imi sta mintea la asa ceva.....trebuie sa fac ceva cu jobul asta....ca prea patesc multe timpenii si e un stress continuu.....

din zicala si f*u....si cu banii luati.....sa ma aleg si eu cu ceva...daca tot muncesc asa mult, macar sa remarce cineva si sa ma bage in seama....
julyalina
hug.gif

give_rose.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 10:57 AM) *

hug.gif

give_rose.gif

sarumina!!!

din pacate am fost ieri si am facut sapaturi in directia cu pricina si m-am ingrozit.....ce varza e si acolo.....

asa ca am stat cuminte si am judecat...macar pe astia ii stiu, cunosc ce le poate pielea.....am lucrarile mele...si sa cad din lac in put nu-mi convine......

asa ca o sa devin mai incisiva......daca pot, ca eu sunt destul de in banca mea.....cam greu sa ma mai schimb la virsta asta..... sad.gif
bubbles
CITAT(lilistiuca @ 04-02-2008, 01:52 PM) *

sarut fetele!!!!!

pupic.gif

CITAT(lilistiuca @ 04-02-2008, 01:43 PM) *

sarut fetele!!!!!

pupic.gif

a...sa va spun....ca de, treci de o anumita virsta si te timpesti...cel putin io blum.gif

uitandu-ma ieri pe tv mania vad ca dau serialul MELROSE PLACE.....hehe....din tineretile mele.....o sa incerc sa ma uit.

mai bag cite un ochi si la DALLAS......

ei spuneti si voi....de parca nu am mai vazut filmele astea....dar imi face placere sa ma uit iar la ele..... w00t.gif

Si mie imi plac serialele astea si mai ales sa le mai vad o data tease.gif

CITAT(amalia0701 @ 04-02-2008, 03:08 PM) *

pupic.gif
Io dand o raita cu telecomanda am vazut pe prima Salvatzi de clopotzel lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif

Moama si asta imi placeee .Cand eram mica eram moarta dupa Zach lol.gif si muream de ras cand il vedeam pe Screech lol.gif
lilistiuca
buna dimineata la toata lumea.....

dupa cum vedeti, m-am lasat pe tinjala si am pus la loc un kg... sad.gif ..recunosc ca am mincat aiurea, mai ales ca am avut o saptamina super urita la serviciu....si de nervi am tot rontait...... blushing.gif

asta este.....tre' sa-mi bag mintile in cap....

de azi ma pun iar pe slabit.....

azi am o Zi de dezintoxicare, asa ca bag apa la greu si orez integral fiert simplu, cu putina scortisoara...daca ar fi sa tin cum trebuie ar trebui sa fie 4 zile numai de orez....dar am mai incercat si e criminal....asta e dieta de dezintoxicare a yoghinilor parca...da' cum eu nu's yoghin, e buna si o zi....

apoi vreau sa incerc sa maninc disociat pe zile saptamina asta...sa vedem ce imi reuseste....

va sarut pe toate!!! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Lasa ca reusesti sa dai kg jos ca est constiincioasa pupic.gif
lilistiuca
neata!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ieri nu am putut sa maninc numai orez, asa ca am mincat cam 150 gr orez la job, acasa o salata verde cu putin ulei de masline si un pumn de caju.

reusita cea mai mare a zilei a fost ca am reusit sa biciclesc 20 de minute!!!! cheer.gif

julyalina
'neatza lili!

ce gust are orezul ala fiert doar cu sare si scortisoara ? dry.gif e bunicel ?
felicitari pentru biciclit ! cheer.gif la cat mai mult !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.