Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: viata la "20 de ani pe un picior"
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 10:49 AM) *

'neatza lili!

ce gust are orezul ala fiert doar cu sare si scortisoara ? dry.gif e bunicel ?
felicitari pentru biciclit ! cheer.gif la cat mai mult !

sarumina!!! pupic.gif

orezul ala e fiert simplu, fara nimic......ii pun putina scortisoara la sfirsit.......are un gust wacko.gif !!!!
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci iubita? pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 12-02-2008, 12:43 PM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci iubita? pupic.gif

buna puiule!!!

sa spunem ca fac binisor...e rost si de mai bine....

azi am papat un iaurt mic slab si o Exquisa de 0,2%...si am ciugulit citiva biscuiti cu tarite, cam 5-6....nu au nici un gust.... dry.gif

m-am urnit aseara si m-am urcat pe bicla......ma uitam la Dallas si pedalam cheer.gif ....sper sa ma urc si astazi

m-am tratat vineri cu o sedinta de 2 ore la cosmetica, extractii, masti cu caviar...a fost super bine...si cind am ajuns eu acasa in extaz, sotul meu avea chef de cearta...ca sa-mi strice ziua sad.gif ...simbata dimineata si-a cerut scuze...off...barbatii astia.....

mi-am luat niste bijuurii faine de argint...ca asa fac, cind sunt necajita sparg bani!!!! blink.gif

julyalina
)).gif pai e bine hug.gif macar te descarci biggrin.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 03:34 PM) *

)).gif pai e bine hug.gif macar te descarci biggrin.gif

corect!!! adevarul este ca fiica-mea e super incintata cind cumpar zdranganele, ca le purtam amindoua....ei nu i se potrivesc chiar toate, ca unele sunt mai de cocoana....dar imi e asa drag de ea cind o vad cum se bibileste, cum se asorteaza!!!!

a!!! si mi-am mai luat o fusta gri inchis....sexy...e blushing.gif super......

nu mi-s zdravana......
lilistiuca
neata la toata lumea!!!!

cintarul arata aseara 59....yupiii cheer.gif

aseara am fost pe punctul de a-mi pune un pahar de vin, ca sa savurez mai bine Anatomia lui Grey, dar am rezistat tentatiei!!!

m-am suit pe bicla si am pedalat doar 10 minute, ca am o durere de fund de la saua aia proasta...trebuie sa o imbrac cumva...am incercat sa pun o pernuta, dar nu stateam bine deloc, alunecam....

azi am la job 3 kiwi, un mar si o salata verde cu ardei gras si castravete (i-am pus pe linga putina sare si uei de masline, busuioc si oregano si miroase super!). acasa cred ca voi baga iar o salata....
julyalina
'neatza lili pupic.gif
felicitari pentru cantareala cheer.gif totusi, eu cred ca manananci f putin. unde sunt carnitza, lactatele sau ousoarele ?
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 10:32 AM) *

'neatza lili pupic.gif
felicitari pentru cantareala cheer.gif totusi, eu cred ca manananci f putin. unde sunt carnitza, lactatele sau ousoarele ?

pupic.gif
pai ieri am avut zi de lactate, azi am de vegetale si miine de carnita....ouale nu-mi plac...maninc destul de rar ca sunt cam alergica la ele....

a, sa nu uit sa spun ca in fiecare seara maninc un pumn de caju cu seminte de dovleac, crude, nesarate!!!!
bubbles
Ziua yahoo.gif .Felicitari pt kg cheer.gif pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 13-02-2008, 02:05 PM) *

Ziua yahoo.gif .Felicitari pt kg cheer.gif pupic.gif

sarumina!! pupic.gif

uitati ce am gasit:

- Dureaza intre 4 si 10 zile -

Aveti voie sa mancati intr-o zi:

• Cel putin 500 g legume (proaspete, fierte sau inabusite).

• Un fruct (cu exceptia bananelor).

• Un cartof mijlociu sau 50 g de orez sau macaroane.

• O bucata de paine de graham sau doua bucati de pesmet.

• 100 g carne slaba (vita, vitel sau pasare) pregatita la gratar sau fripta intr-o tigaie de teflon, sau 200 g peste fiert in abur sau pregatit la gratar.

• 0,2 l lapte sau un iaurt degresat.

• 100 g branza de vaci sau 50 g telemea.

• 1 ou sau 2 bucati de cascaval.

• 2 linguri de margarina.

• 3 linguri de untdelemn sau de maioneza.

Exceptie

A 6-a zi de dieta.
In ziua a 6-a, mancati numai fructe. Puteti manca 1 1/2 kg fructe la alegere, cu exceptia bananelor.

Un model de meniu

•Dimineata: 1 felie de graham sau doi pesmeti cu o bucata de friptura rece.

• Ora 11: un ou fiert.

•Masa de pranz: gratar cu morcovi (200 g carne pusa la gratar + 250 g morcovi inabusiti cu putina apa, margarina si o lingurita cu Delikat, amestecati cu un cartof fiert si salata verde, toate taiate marunt. Se pune o lingura de ulei sau de margarina si cat mai multe verdeturi.)

• Dupa masa: un iaurt simplu sau amestecat cu un fruct maruntit.

•Cina: salata cu branza: 50 g telemea rasa se amesteca cu salata verde, telina rasa, un fir de ceapa, 2 linguri de untdelemn cu otet.
Bauturile: In timpul dietei beti cu masura ceai negru si cafea. Preferati-le mai degraba ceaiurile de plante si, neaparat, 1-2 litri de apa minerala negazoasa. In cafea puteti sa puneti putin lapte. Daca apa minerala vi se pare plicticoasa, adaugati-i cateva picaturi de lamaie.

dar cit o fi de eficienta.....nu stiu....
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 13-02-2008, 02:03 PM) *

uitati ce am gasit:

- Dureaza intre 4 si 10 zile -

Aveti voie sa mancati intr-o zi:

• Cel putin 500 g legume (proaspete, fierte sau inabusite).

• Un fruct (cu exceptia bananelor).

• Un cartof mijlociu sau 50 g de orez sau macaroane.

• O bucata de paine de graham sau doua bucati de pesmet.

• 100 g carne slaba (vita, vitel sau pasare) pregatita la gratar sau fripta intr-o tigaie de teflon, sau 200 g peste fiert in abur sau pregatit la gratar.

• 0,2 l lapte sau un iaurt degresat.

• 100 g branza de vaci sau 50 g telemea.

• 1 ou sau 2 bucati de cascaval.

• 2 linguri de margarina.

• 3 linguri de untdelemn sau de maioneza.

Exceptie

A 6-a zi de dieta.
In ziua a 6-a, mancati numai fructe. Puteti manca 1 1/2 kg fructe la alegere, cu exceptia bananelor.

Un model de meniu

•Dimineata: 1 felie de graham sau doi pesmeti cu o bucata de friptura rece.

• Ora 11: un ou fiert.

•Masa de pranz: gratar cu morcovi (200 g carne pusa la gratar + 250 g morcovi inabusiti cu putina apa, margarina si o lingurita cu Delikat, amestecati cu un cartof fiert si salata verde, toate taiate marunt. Se pune o lingura de ulei sau de margarina si cat mai multe verdeturi.)

• Dupa masa: un iaurt simplu sau amestecat cu un fruct maruntit.

•Cina: salata cu branza: 50 g telemea rasa se amesteca cu salata verde, telina rasa, un fir de ceapa, 2 linguri de untdelemn cu otet.
Bauturile: In timpul dietei beti cu masura ceai negru si cafea. Preferati-le mai degraba ceaiurile de plante si, neaparat, 1-2 litri de apa minerala negazoasa. In cafea puteti sa puneti putin lapte. Daca apa minerala vi se pare plicticoasa, adaugati-i cateva picaturi de lamaie.

dar cit o fi de eficienta.....nu stiu....

Eu zic ca nu-i asa eficienta tease.gif Mi se pare cam dubioasa dry.gif

Tu tii disociatul? grin.gif
Nessie
Am vazut acolo margarina. De ce sa iti recomande cineva intr-o dieta margarina? Mai ales cand toata lumea incearca sa o elimine. unsure.gif

Eu zic sa te indrepti spre ceva mai sanatos si moderat. pupic.gif
lilistiuca
CITAT(Nessie @ 13-02-2008, 05:56 PM) *

Am vazut acolo margarina. De ce sa iti recomande cineva intr-o dieta margarina? Mai ales cand toata lumea incearca sa o elimine. unsure.gif

Eu zic sa te indrepti spre ceva mai sanatos si moderat. pupic.gif

margarina...nici nu am fost atenta....acum uitandu-ma mai atent vad si maioneza... blink.gif ....ce pisici am citit eu??? cascaval??? ...cam aiurea, aveti dreptate!!

eu nu il tin pe asta oricum.....

maninc disociat, in mare pe zile, in mic pe mese.....mai bag seara un pumn de caju, seminte de dovleac...crude

nu tin un regim anume.....ca nu imi plac restrictiile.... wink1.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 13-02-2008, 04:07 PM) *

nu tin un regim anume.....ca nu imi plac restrictiile.... wink1.gif

Foarte bine, asa si trebuie! Mi-as dori sa reusesc si eu asta... dar zici ca`s posedata! dry.gif )).gif
lilistiuca
ei bine aseara am avut o foame, am bagat in mine ca sparta....parca eram dupa greva foamei.....si azi sunt la fel....simt nevoia de dulce....

nu-s zdravana..... blink.gif
dany
Neata , lili !

Esti cumva inaintea ciclului ? Poate de acolo foamea si nevoia de dulciuri ...
lilistiuca
CITAT(danyhoney @ 14-02-2008, 01:22 PM) *

Neata , lili !

Esti cumva inaintea ciclului ? Poate de acolo foamea si nevoia de dulciuri ...

iubita, se poate...nu stiu sigur....ca eu nu prea mai am ciclu.....am ceva anemic, care vine aleator.....

pe mine ma mai apuca foamea si pofta de dulce la frig...si aseara am mers cam mult pe jos si aveam si plase cu cumparaturi...si m-a luat frigul.... sad.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif . pupic.gif o zi fara inghrasacioase sa ai blum.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 14-02-2008, 02:02 PM) *

Ziua yahoo.gif . pupic.gif o zi fara inghrasacioase sa ai blum.gif

blushing.gif deja am papat juma de pachet de Biskrem......drool.gif

sunt intr-o stare permanenta de eat.gif

merit o bataita.gif
bubbles
Eu iti dau cuplu.gif bataita.gif dar m-ai facut si pe mine sa ma gandesc la Biskrem drool.gif batista.gif
anca veselie
si mie-mi plac biskrem blushing.gif crying.gif batista.gif
da-i incoloooooooo pupic.gif
lilistiuca
gata!!! box.gif declar razbel poftelor.... sa imi fie rusine.....voi aveti asa o vointa.....si io....bag.gif

trebuie sa imi caut o dieta permisiva, care sa ma lase sa bag de toate in mine...ca am niste pofte, mai ceva ca insarcinatele oops.gif

lilistiuca
am pus citeva poze cu mine si familionul la albumul meu!!!
anca veselie
esti o slabanoaga!!!!
si ai o fata tare scumpica!
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 05:09 PM) *

esti o slabanoaga!!!!
si ai o fata tare scumpica!

sarumina flowers1.gif , da am un pui scump foc, cuminte si binecrescut!!!

...nu sunt slaba, doar subtirica....genul care e ingusta in solduri.....
anca veselie
am inteles. eu sunt genul neingusta )).gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 05:32 PM) *

lol.gif tu sa fii sanatoasa..... pupic.gif
anca veselie
lol.gif multumesc!
Nessie
Ce bine arati! w00t.gif Si fetita ta e o printesa! pupic.gif
lilistiuca
CITAT(Nessie @ 14-02-2008, 06:08 PM) *

Ce bine arati! w00t.gif Si fetita ta e o printesa! pupic.gif

multzam!!! pupic.gif

ingerasul lui mama. cheer.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 03:32 PM) *

Me 2! dry.gif )).gif )).gif
lilistiuca
CITAT(MissDiorCherie @ 15-02-2008, 11:19 AM) *

CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 03:32 PM) *

Me 2! dry.gif )).gif )).gif

lol.gif

stiu ca nu va incalzeste acum ce va spun, dar o sa va fie mai usor cind veti fi insarcinate, eu am ramas cu niste dureri de spate urite.....

si stiti ce mai e rau cind nu ai solduri (chiar daca pari mai slaba)...cu greu gasesti pantaloni si fuste care sa vina cum trebuie...eu duc cam totul la croitor sa mi le ajusteze putin
anca veselie
sunt plusuri si minusuri in toate pupic.gif trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra si in conformatia noastra wink1.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 11:10 AM) *

sunt plusuri si minusuri in toate pupic.gif trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra si in conformatia noastra wink1.gif

Right! salut.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 01:10 PM) *

korect!!! pupic.gif
julyalina
'neatza la pranz smile.gif
ce slabutza esti smile.gif si ai o fetita tare dragutza pupic.gif

si io sunt genul cu solduri smile.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif Esti slabatura blum.gif tease.gif .Si eu sunt genul de femeie fara tzatze dar cu solduri si behind mare lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Gen Jennifer Lopez, nu? naughty.gif

Eu sunt genul solduri mari, fund mare, burta dry.gif
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ironmissy
hi5 bubbles! si io sunt la fel, solduri mari, fund mare, sani.. ce's aia? nu cunosc. grin.gif grin.gif
dar ma mandresc cu talia mea de 66cm smile.gif

lili, ce ma bucur ca ne vedem toate maine! give_rose.gif
aki
Salut pupic.gif
Caut poze,dar nu vad nicaeri blink.gif
Cherie
CITAT(aki @ 16-02-2008, 01:04 AM) *

Salut pupic.gif
Caut poze,dar nu vad nicaeri blink.gif

Vezi in galeria foto!
Cherie
Hello Lili! pupic.gif
Ce faci tu? floare.gif
lilistiuca
Buna dimineata la toata lumea!!!

Imi fac mea culpa sad.gif ca nu am ajuns simbata.....va spun imediat de ce....

Vineri am avut o zi foarte agitata. De la job am plecat la redatia 121.ro ca sa ridic un DVD pe care l-am cistigat , apoi am fost la manichiura si pedichiura si cind am plecat de acolo ningea de mama mama....eu eram ca o floare, imbracata subtirel (momeam primavara!!!) si dupa 15 minute de mers pe jos am ajuns bocna acasa....Acasa, dupa un dus fierbinte, ma pun si eu in pat sa ma uit putin la TV...tv-ul ioc...isi daduse obstescul sfirsit....da-i si combate cu sotul ce luam, ce facem.....

Dupa vre-o ora de dezbateri (el dorea sa imi dea tv-ul din sufragerie, care e foarte mare) si sa luam un LCD acolo si nu am vrut, am facut incercari sa vedem cum arata in dormitor..si parca era mai mare ca patul!), ajungem la concluzia ca simbata eu voi face curat (ca o doamna ce mi's) si el va cauta oferte prin magazine...

Simbata, ne sculam dimineata, copilul meu avind de la 9 doua ore de meditatii la mate (la noi acasa). Eu in timpul asta da-i cu trebaluitul prin casa....Dupa ce termina copilul, incepe sa tipe de foame si ma pune sa ii fac niste paste, dar moarta de foame isi pune intr-un castronel un mix de alune (migdale, caju, fistic, porumb prajit si seminte de dovleac - eu nu m-am uitat cit si-a pus)...si in timp ce frecam eu cu spor prin baie o aud ca ma striga......i s-a facuse rau ....pina sa ma dezmeticesc s-a dus glont la wc si si-a dat matzele afara....pisici.....i-am dat un ceai si am bagat-o in pat....eu aveam pastele ei la facut, niste varza in frigider....nimic pentru un stomac sensibil...m-am pus repede si i-am facut un pilaf usor .....casa era vraiste....sotul era prin oras....Cris zacea palida in pat....SUPER......s-a zis ziua mea....mi-am pus un pahar de vin, m-am relaxat putin si m-am dus frumos sa vad ce face copilul (adormise), m-am dus ca bucatarie sa termin cu pastele si cu orezul....le-am pus la racit si m-am intors la distractia cu smotrul....pe la 17 am terminat....si a aparut si sotul meu ca o floare, incarcat, fusese si prin piata.....ca sa imi dea tema : de facut o supa de legume si o salata de sfecla rosie....asa ca ziua mea de munca s-a incheiat pe la 8 seara....eram frinta....

Duminica ne-am sculat iar devreme si hai dupa TV...la fix, unde vazuse sotul cu o zi inainte nu mai avea la oferta Samsungul pe care pusese el ochii...si ne-am dus pina in Real si am achizitionat in sfirsit in Samsung slim si cu DVD, erau la oferta!!!
Acasa a urmat distractia cu potrivitul programelor, hai sa incercam DVD-ul .....eu doream doar sa fac o baie...sa zac....a trebuit sa le cint in struna....

Asa ca sunt stoarsa.....in loc sa ma delectez cu inghetata in Mall.....am fost pe post de CIUCA casei..... blum.gif

Va dati seama ca simbata am mincat eu pastele copilului....ieri, al meu sot nu a mai avet chef de varza si si-a facut alge...si am mincat eu varza....si ca sa ramin calma, mi-am pus pahar dupa pahar de vin....micutze ce-i drept...dar ieri au fost 4 sorry.gif .....

Abia astept sa vina vara....ii trimit pe ai mei la munte (o sa mearga din cabana in cabana) si eu ma voi duce la Olanesti, cu citeva carti dupa mine...sa imi refac neuronii....
anca veselie
neatza!
imi pare rau ca nu ai apucat sa vii... macar de dormeai si nu trebaluiai.
sa stapaniti sanatosi tv-ul si dvd-ul pupic.gif
Cherie
sorry.gif Lili! pupic.gif hug.gif
lilistiuca
multzam fetelor!!! pupic.gif

asa se intimpla in viata...mai apr si surprize....

a...macar am incheiat seara frumos, am vazut VALUL PICTAT....mi-a placut foarte mult, eu citisem si cartea care m-a impresionat si la finalul ei am plins de m-am rupt....
bubbles
CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 12:19 AM) *

hi5 bubbles! si io sunt la fel, solduri mari, fund mare, sani.. ce's aia? nu cunosc. grin.gif grin.gif

Eu o am de 67 grin.gif
Lili pupic.gifpupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 18-02-2008, 02:03 PM) *

CITAT(ironmissy @ 16-02-2008, 12:19 AM) *

Eu o am de 67 grin.gif
Lili pupic.gifpupic.gif

fetelor.....adevarul este ca barbatii nici nu baga de seama anumite chestii gen celulita, daca suntem epilate.....vergeturi...si multe altele....cel putin nu aia sanatosi la cap....

asa e al meu...nici nu observa multe chestii....la el e important sa fii curata...cind ne-am cunoscut mi-a remarcat miinile si unghiile...."erau ingrijite, scurte si doar cu lac"..... lol.gif ..ii placea ca aveam mereu pantofii curati....ca aeram imbracata decent........ca sa vedeti........
lilistiuca
neata la toata lumea!!!!

aseara am vazut un film care mi-a mers direct la suflet "A love song for Bobby Long" cu John Travolta si Scarlett Johansson.
Cherie
pupic.gif Lili!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.