Buna dimineata la toata lumea!!!
Imi fac mea culpa

ca nu am ajuns simbata.....va spun imediat de ce....
Vineri am avut o zi foarte agitata. De la job am plecat la redatia 121.ro ca sa ridic un DVD pe care l-am cistigat , apoi am fost la manichiura si pedichiura si cind am plecat de acolo ningea de mama mama....eu eram ca o floare, imbracata subtirel (momeam primavara!!!) si dupa 15 minute de mers pe jos am ajuns bocna acasa....Acasa, dupa un dus fierbinte, ma pun si eu in pat sa ma uit putin la TV...tv-ul ioc...isi daduse obstescul sfirsit....da-i si combate cu sotul ce luam, ce facem.....
Dupa vre-o ora de dezbateri (el dorea sa imi dea tv-ul din sufragerie, care e foarte mare) si sa luam un LCD acolo si nu am vrut, am facut incercari sa vedem cum arata in dormitor..si parca era mai mare ca patul!), ajungem la concluzia ca simbata eu voi face curat (ca o doamna ce mi's) si el va cauta oferte prin magazine...
Simbata, ne sculam dimineata, copilul meu avind de la 9 doua ore de meditatii la mate (la noi acasa). Eu in timpul asta da-i cu trebaluitul prin casa....Dupa ce termina copilul, incepe sa tipe de foame si ma pune sa ii fac niste paste, dar moarta de foame isi pune intr-un castronel un mix de alune (migdale, caju, fistic, porumb prajit si seminte de dovleac - eu nu m-am uitat cit si-a pus)...si in timp ce frecam eu cu spor prin baie o aud ca ma striga......i s-a facuse rau ....pina sa ma dezmeticesc s-a dus glont la wc si si-a dat matzele afara....pisici.....i-am dat un ceai si am bagat-o in pat....eu aveam pastele ei la facut, niste varza in frigider....nimic pentru un stomac sensibil...m-am pus repede si i-am facut un pilaf usor .....casa era vraiste....sotul era prin oras....Cris zacea palida in pat....SUPER......s-a zis ziua mea....mi-am pus un pahar de vin, m-am relaxat putin si m-am dus frumos sa vad ce face copilul (adormise), m-am dus ca bucatarie sa termin cu pastele si cu orezul....le-am pus la racit si m-am intors la distractia cu smotrul....pe la 17 am terminat....si a aparut si sotul meu ca o floare, incarcat, fusese si prin piata.....ca sa imi dea tema : de facut o supa de legume si o salata de sfecla rosie....asa ca ziua mea de munca s-a incheiat pe la 8 seara....eram frinta....
Duminica ne-am sculat iar devreme si hai dupa TV...la fix, unde vazuse sotul cu o zi inainte nu mai avea la oferta Samsungul pe care pusese el ochii...si ne-am dus pina in Real si am achizitionat in sfirsit in Samsung slim si cu DVD, erau la oferta!!!
Acasa a urmat distractia cu potrivitul programelor, hai sa incercam DVD-ul .....eu doream doar sa fac o baie...sa zac....a trebuit sa le cint in struna....
Asa ca sunt stoarsa.....in loc sa ma delectez cu inghetata in Mall.....am fost pe post de CIUCA casei.....
Va dati seama ca simbata am mincat eu pastele copilului....ieri, al meu sot nu a mai avet chef de varza si si-a facut alge...si am mincat eu varza....si ca sa ramin calma, mi-am pus pahar dupa pahar de vin....micutze ce-i drept...dar ieri au fost 4

.....
Abia astept sa vina vara....ii trimit pe ai mei la munte (o sa mearga din cabana in cabana) si eu ma voi duce la Olanesti, cu citeva carti dupa mine...sa imi refac neuronii....