Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: viata la "20 de ani pe un picior"
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
bubbles
Eu ma chinui de ceva vreme sa ma uit la Atonement si nu stiu cand va fi data in care il voi vedea lol.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 02:47 PM) *

Eu ma chinui de ceva vreme sa ma uit la Atonement si nu stiu cand va fi data in care il voi vedea lol.gif

film??? cu cine???

filmul asta de mi-a placut mie a fost la TVR1

CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:46 PM) *

pupic.gif Lili!

pupic.gif buna puiule!!!
bubbles
E unul din favoritele de la Oscar de anul asta .. e cu Keira Knightley (tipa de joaca in Piratii din Caraibe) smile.gif
Cherie
'Neata Lili! cheer.gif
pupic.gif
lilistiuca
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 11:27 AM) *

'Neata Lili! cheer.gif
pupic.gif

neata frumosule!!!! pupic.gif

neata la toata lumea.....

azi am o zi super incarcata..... dry.gif

dar am avut macar parte de o surpriza placuta!! un tip pe care l-am ajutat mi-a trimis doua bilete la "o noapte furtunoasa" si ma duc cu pupilul!!!! cheer.gif cheer.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 20-02-2008, 10:27 AM) *

azi am o zi super incarcata..... dry.gif

dar am avut macar parte de o surpriza placuta!! un tip pe care l-am ajutat mi-a trimis doua bilete la "o noapte furtunoasa" si ma duc cu pupilul!!!! cheer.gif cheer.gif

Ce frumos wub.gif
Spor la treaba azi! hug.gif
lilistiuca
cheer.gif mi-am luat si bilete la Opera, la Carmen, de 8 martie, ma duc tot cu printesa mea!!!!

mi-am luat anul trecut un costum sexos, cu fusta, un roz pal prafuit, putin lucios special de mers la spectacole, ca o duoamna ce mi's!!!!

VREAU PRIMAVARA!!! beach.gif

sa ma imbrac cu fuste, sa imi pun pantofii cu toc ...sa ma fac bella.....giggle.gif

si sa bag in lada patului hainele groase!!!!
lilistiuca
super tare:

http://peteava.ro/video/material/18580
Cherie
Am vazut in Timisoara, la Opera din piata centrala, veneau doamnele la rochii de seara, domnii la smoking, mi-a placut mult de tot!

Lili, poate se face frumos pana pe 8 martie si-ti poti etala vreo tinuta mai sexoasa! pupic.gif
lilistiuca
tocmai am primit (de la o tipa!!!) un buchet cu 17 lalele rosii, buchetul fiind prins cu o panglica rosie.....este SUPERB!!!!

parca a venit putin primavara!!!!!
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 20-02-2008, 02:23 PM) *

tocmai am primit (de la o tipa!!!) un buchet cu 17 lalele rosii, buchetul fiind prins cu o panglica rosie.....este SUPERB!!!!

parca a venit putin primavara!!!!!

Lalele? w00t.gif
Fa-le o poza te roog, cred ca este superb buketul wub.gif
lilistiuca

[/quote]
Lalele? w00t.gif
Fa-le o poza te roog, cred ca este superb buketul wub.gif
[/quote]

da, e fain!!! dar nu am cu ce sa le fac poza... sad.gif
Cherie
Bine. Nu-i problema. Mi le-am imaginat. hug.gif

I-am luat si eu mamei mele si mamei prietenului meu anul trecut, de Paste cate un buchet mare, mare de lalale galbene, scurte, si pe margini incretite, puse intr-un ambalaj haios, parca aduceau primavara! Te uitai la ele si te inveseleai! floare.gif
lilistiuca
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 06:38 PM) *

I-am luat si eu mamei mele si mamei prietenului meu anul trecut, de Paste cate un buchet mare, mare de lalale galbene, scurte, si pe margini incretite, puse intr-un ambalaj haios, parca aduceau primavara! Te uitai la ele si te inveseleai! floare.gif

neata!!! pupic.gif

sa stii ca am facut pozele acasa si am sa le descarc azi sau miine, in functie de timp!!!!
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 08:46 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 06:38 PM) *

neata!!! pupic.gif

sa stii ca am facut pozele acasa si am sa le descarc azi sau miine, in functie de timp!!!!

Iuhuu!!! Abia astept! cheer.gif clap.gif
O zi minunata sa ai! hug.gif pupic.gif
lilistiuca
chiar daca nu am tinut o cura anume am incercat macr sa fiu cumintica...mi-am facut alaltaieri un pilaf cu broccolli si pleurotus ca sa imi iau la job

aseara am papat o salata verde cu broccolli, ardei gars si citeva ciupercute

azi am dat gata un iaurt mic slab, o banana, mai am 3 kiwi si niste pilafior!!!
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 12:02 PM) *

chiar daca nu am tinut o cura anume am incercat macr sa fiu cumintica...mi-am facut alaltaieri un pilaf cu broccolli si pleurotus ca sa imi iau la job

aseara am papat o salata verde cu broccolli, ardei gars si citeva ciupercute

azi am dat gata un iaurt mic slab, o banana, mai am 3 kiwi si niste pilafior!!!

Carnita nu servesti? huh.gif
Sexymom
Lili ce te invidiez, si eu mergeam la Opereta cu Bianca, am vazut multe piese cu ea si ii placeau mult.Aici nu prea sunt spectacole ca la noi.Sau daca sunt trebuie sa iei bilete cu cel putin 6 luni inainte.
Sa va distrati super si sa faceti poze. O sa fie tare mandra de tine fetita ta. floare.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 03:03 PM) *

Lili ce te invidiez, si eu mergeam la Opereta cu Bianca, am vazut multe piese cu ea si ii placeau mult.Aici nu prea sunt spectacole ca la noi.Sau daca sunt trebuie sa iei bilete cu cel putin 6 luni inainte.
Sa va distrati super si sa faceti poze. O sa fie tare mandra de tine fetita ta. floare.gif

multumesc sexosule!!! sunt convinsa ca si fetele tale sunt mandre cu tine!!!

anul asta a fost din pacate un an mai sarac in spectacole, ca printesa mea are mai mult de invatat, multe meditatii, de...asa e clasa a 8-a....dar anul trecut mergeam saptaminal cu ea la concerte, teatru sau la opera!!!

[/quote]

Carnita nu servesti? huh.gif
[/quote]

iubita, pap si carne, dar nu foarte des...nu ma omor dupa....nu maninc saptaminal...am avut saptamina trecuta, asta pauza!!!

io sunt mare amatoare de paste...sub orice forma.... eat.gif

si imi plac brinzeturile....cu cit mai puturoase cu atit mai bune... blum.gif si alune.....in special cele de padure, caju si migdale...dar crude...
Cherie
Alunele-s bune, mananca linistita!

Cat despre branzeturile puturoase lol.gif Mie nu-mi plac... prefer kestiile nesarate: mozzarella (my love drool.gif), ricotta, mascarpone, telemeaua de vaca, etc... dar puturoasele, nu )).gif blum.gif

Si tot la fel, nu-mi plac pastele. Nu ma omor dupa pizza, saorma... Foarte rar sa ma loveasca cate o pofta!
In schimb, ma omorau dulciurile... bang.gif
bubbles
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 03:17 PM) *

si imi plac brinzeturile....cu cit mai puturoase cu atit mai bune... blum.gif si alune.....in special cele de padure, caju si migdale...dar crude...

Mama si mie imi plac barnzeturile puturoase drool.gif .. La noi se pune cas framantat cu sare in putine si iese "branza imputita" sau ma rog .. asa ii zic eu lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:33 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 03:17 PM) *

Mama si mie imi plac barnzeturile puturoase drool.gif .. La noi se pune cas framantat cu sare in putine si iese "branza imputita" sau ma rog .. asa ii zic eu lol.gif lol.gif

D-ala face si maica-mea, cand ii trimite tataia de la BC cas... Lor le place, la fel ca si branza de burduf si alte cele... Mie, nuuuuuuuu! tease.gif
lilistiuca
bey...terminati...ca-mi ploua in gura!!! lol.gif

missy sa stii ca nici mie nu imi place pizza sau te miri ce prostii....dar la gatit paste sunt maiastra, fac toate stilurile, pe toate gusturile....si de post si de peste si cu brinzeturi si cu carnita...si budinci.... doh.gif ..na...ca m-a palit o foame....
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 21-02-2008, 02:53 PM) *

bey...terminati...ca-mi ploua in gura!!! lol.gif

missy sa stii ca nici mie nu imi place pizza sau te miri ce prostii....dar la gatit paste sunt maiastra, fac toate stilurile, pe toate gusturile....si de post si de peste si cu brinzeturi si cu carnita...si budinci.... doh.gif ..na...ca m-a palit o foame....

Eu ma bag acum la ceva frugal... Ca m-a cam palit si pe mine foamea... )).gif
lilistiuca
aseara m-am destrabalat, am mincat tortelini cu ricotta si spanac, cu cascaval ras peste.... blum.gif

de luni incep sa tin si io dieta lui ancutza!!! sa vedem ce resusesc!!!

va sarut, wk placut!!!!

pupic.gif
Cherie
Lili, pe unde umbli? pupic.gif
Ramo
CITAT(lilistiuca @ 22-02-2008, 11:46 AM) *

aseara m-am destrabalat, am mincat tortelini cu ricotta si spanac, cu cascaval ras peste.... blum.gif

de luni incep sa tin si io dieta lui ancutza!!! sa vedem ce resusesc!!!

va sarut, wk placut!!!!

pupic.gif

Te-ai apucat de dieta?
lilistiuca
neata fetelor!!! pupic.gif

ieri nu am venit la job deoarece luni dimineata mi-a fost tare rau...mi-am dat stomacul afara...deoarece duminica seara am bagat in mine niste slana cu brinza de capra si ardei iute murat...totul stropit cu un pahar de vin rosu!!!!....va dati seama ce revolta a fost in stomacul meu, care nu e obisnuit cu destrabalari din astea....

asa ca ieri am zacut acasica si am avut prima zi de dieta...am papat o cutie de 200 gr. br. vaci slaba, un ou si o salata verde cu ardei capia, cu putina brinza rasa deasupra....atit am putut minca...cam putin....dar nu as fi putut baga numic in plus...si am baut pe linga multa apa un litru de ceai de urzica cu papadie....
lilistiuca
am pus la album pozele cu lalelele!!!
Sexymom
Lili, te-am vazut in poze, ce frumoasa esti si ce fata mare ai, e o bijuterie.Sa fiti fericite. floare.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 26-02-2008, 01:47 PM) *

Lili, te-am vazut in poze, ce frumoasa esti si ce fata mare ai, e o bijuterie.Sa fiti fericite. floare.gif

pupic.gif

sarumina!!!!

si tu sa fii fericita alaturi de printesele tale!!! floare.gif
bubbles
Lilish ce faci? pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 26-02-2008, 03:26 PM) *

Lilish ce faci? pupic.gif

pupic.gif
buna iubita. sunt binisor!!!! m-am tuns, m-am facut bella....o sa o pun pe capritza mea sa imi fac niste poze diseara si le voi pune la album.

sunt cumintica, m-am apucat de dieta urmata de ancutza!!!

tu ce mai zici???
bubbles
Eu astept rusii care nu vor sa mai apara o data lol.gif .Si ma simt umflata de la retentia de dinaintea "petrecerii"
lilistiuca
neatza frumoaselor!!! pupic.gif

ieri am fost tare cumintica....si am papat exact ca la dieta....

astazi vreau sa merg prin oras sa iau martisoare pentru profele capritei si pentru colegele sotului!!!

si poate ajung si la sala Dalles sa imi iau un inel de argint!!!!! am pofta!!! lol.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 27-02-2008, 07:54 AM) *

astazi vreau sa merg prin oras sa iau martisoare pentru profele capritei si pentru colegele sotului!!!

si poate ajung si la sala Dalles sa imi iau un inel de argint!!!!! am pofta!!! lol.gif

Spor la treaba si nervi de otel! A inceput deja nebunia, iar zona Universitate, e ceva de speriat!
O zi frumoasa! pupic.gif floare.gif
lilistiuca
CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 12:29 PM) *

Spor la treaba si nervi de otel! A inceput deja nebunia, iar zona Universitate, e ceva de speriat!

sarumina puiule!!!

sunt convinsa ca e nebunie in centru....eu in general evit sa merg in centru..... dry.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 27-02-2008, 10:35 AM) *

CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 12:29 PM) *

sarumina puiule!!!

sunt convinsa ca e nebunie in centru....eu in general evit sa merg in centru..... dry.gif

Oricum, deja in acest moment, aglomeratia si nebunia cred ca au atins cote alarmante! Mai sunt cateva zile, si lumea s-a dus puhoi. Asa a fost si anul trecut si pe 1, respectiv 8 martie, erau decat vanzatorii pe la tarabe, se uitau unii la altii! )).gif
bubbles
Ziua pupic.gif .O zi frumoasa de primavara (deja) iti doresc floare.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 04:36 PM) *

ziua si tie!!! pupic.gif si cit mai multe zile frumoase ca asta sa avem!!!
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 27-02-2008, 02:46 PM) *

CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 04:36 PM) *

ziua si tie!!! pupic.gif si cit mai multe zile frumoase ca asta sa avem!!!

Incepe sezonul! naughty.gif
pupic.gif Lili, o zi frumoasa!

Acum am vazut si eu lalelele!!! w00t.gif
Ce frumoase sunt!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilistiuca
neatza, fete frumoase!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ieri am gasit in oras niste martisoare frumoase foc, pictate...finutze, de bun gust....am luat 50, si pentru profe si pentru colegele sotului!!!!

si am luat de la flo&jo un pulover verde fistic pour mine si unul bleu pentru caprita, si cite un inel de argint la fiecare!!! cheer.gif

azi am si zi de cosmetica!!!! abia astept!!!! ....trebuie sa imi fac mici bucurii, ca la job am niste zile de tot kktul...scuze cuvintul...dar chiar asa sunt..... sad.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 28-02-2008, 10:00 AM) *

ieri am gasit in oras niste martisoare frumoase foc, pictate...finutze, de bun gust....am luat 50, si pentru profe si pentru colegele sotului!!!!

si am luat de la flo&jo un pulover verde fistic pour mine si unul bleu pentru caprita, si cite un inel de argint la fiecare!!! cheer.gif

azi am si zi de cosmetica!!!! abia astept!!!! ....trebuie sa imi fac mici bucurii, ca la job am niste zile de tot kktul...scuze cuvintul...dar chiar asa sunt..... sad.gif

Sa le purtati sanatoase!!!
cheer.gif
lilistiuca
CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 12:20 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 28-02-2008, 10:00 AM) *

cheer.gif

sarumina!!! pupic.gif

mi s-a pus pata pe melodia asta...http://www.youtube.com/watch?v=a9WL0WHc4Gg&feature=related

mi-e dor de Tina.......

[quote name='lilistiuca' date='28-02-2008, 03:04 PM' post='120413']
[quote name='Cherie' post='120382' date='28-02-2008, 12:20 PM']
[quote name='lilistiuca' post='120376' date='28-02-2008, 10:00 AM']

[/quote]

cheer.gif
[/quote]

sarumina!!! pupic.gif

mi s-a pus pata pe melodia asta...http://www.youtube.com/watch?v=a9WL0WHc4Gg&feature=related

mi-e dor de Tina.......

si inca o melodie faina...http://www.youtube.com/watch?v=Qwjcl7GIdm8&feature=related

sunt in dispozitie romantica azi....da' de ce...nu stiu....
Sexymom
Sa purtati cu blacere bluzele.
Eu as vrea niste ghiocei si multeeee frezi.Lalele am tot anul aici.
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 03:17 PM) *

Sa purtati cu blacere bluzele.
Eu as vrea niste ghiocei si multeeee frezi.Lalele am tot anul aici.

flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif

UITE DE LA MINE FLORI CITE VREI pupic.gif

si mie imi plac freziile la nebunii...sunt florile mele preferate!!!
Sexymom
Multumesc scumpete pupic.gif
Ce zodie esti tu Liliana?
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 03:46 PM) *

Multumesc scumpete pupic.gif
Ce zodie esti tu Liliana?

pupic.gif

sunt capricorn cu ascendent in leu.... blum.gif ...cum e??
Sexymom
Credeam ca esti Berbec ca mine, e buna zodia, Miruna mea e tot Capricorn si e atat de linistita si de isteata )).gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 04:04 PM) *

Credeam ca esti Berbec ca mine, e buna zodia, Miruna mea e tot Capricorn si e atat de linistita si de isteata )).gif

sa fim sanatoase!!! pupic.gif

caprita mea e balanta!!

eu am fost un copil foarte cuminte si timid!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.