Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: viata la "20 de ani pe un picior"
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lilistiuca
fetelor, va cer si eu parerea.

s-a stabilit sa isi faca copiii de la Cristina mea banchetul de clasa a 8-a la Yesterday. si cit credeti ca le cere pentru cap de vita furajata??? 1.500.000.......

am ramas siderata si am intrebat-o daca se duc la o nunta.....in primul rind nu e petrecere a la long, doar de citeva ore (maxim 4), ei sunt doar copii, cite feluri de mincare le poate da??? si nu le da bauturi alcoolice, ca sunt minori.....

anul trecut si-a facut nunta la Yesterday o colega de la job si a costat tacimul tot atita.....ce s-a schimbat de anul trecut de costa o petrecere de copii la fel????

ce ziceti???? mi se pare mie aiurea sau chiar e mare cifra vehiculata???
ramonavlas
Mi se pare enorm. Eu la restaurant am meniul de 120ron/persoana. Si e nunta, unde ai 6 feluri de mancare si alcool!!!!
amalia0701
Pai nu e mara gandind ca pentru fiecare copil e un neplatitor.
Cati profesori sunt invitati?
Felicitari pentru teze si rezultate.
Mandra mea a luat 9,10 la romana si 8>30 la mate,dar la mate o sa faca contestatie, cica nu i-au punctat 70 de sutimi.
Io-s cam sceptica ca o sa rezolve ceva, dar o lasa sa se zbata.
La noi aici sunt niste medii imense la colegiile bune, ultimele medii 9.80-9.85 ohmy.gif
Oricum sunt umflate multe dintre ele, asa ca umbala un zvon ca la anul colegiile o sa reintroduca examenele de admitere.
Io sunt multumita de cum s-a mobilizat mandrutza mea, e un lucru bun cu tezele astea, desi am inteles ca in unele scoli au venit profesorii si le-au "dat indicatii" sad.gif
Bafta, acu e cel mai greu sa luati hotararea cea mai bune pentru ea.
Distanta fata de casa ar trebui sa fie si ala un criteriu, e important cat timp pierde pe drum hug.gif
Io dau sfaturi ca mai am un an.
BAFTA!

lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:38 AM) *

Pai nu e mara gandind ca pentru fiecare copil e un neplatitor.
Cati profesori sunt invitati?
Felicitari pentru teze si rezultate.
Mandra mea a luat 9,10 la romana si 8>30 la mate,dar la mate o sa faca contestatie, cica nu i-au punctat 70 de sutimi.
Io-s cam sceptica ca o sa rezolve ceva, dar o lasa sa se zbata.
La noi aici sunt niste medii imense la colegiile bune, ultimele medii 9.80-9.85 ohmy.gif
Oricum sunt umflate multe dintre ele, asa ca umbala un zvon ca la anul colegiile o sa reintroduca examenele de admitere.
Io sunt multumita de cum s-a mobilizat mandrutza mea, e un lucru bun cu tezele astea, desi am inteles ca in unele scoli au venit profesorii si le-au "dat indicatii" sad.gif
Bafta, acu e cel mai greu sa luati hotararea cea mai bune pentru ea.
Distanta fata de casa ar trebui sa fie si ala un criteriu, e important cat timp pierde pe drum hug.gif
Io dau sfaturi ca mai am un an.
BAFTA!

pai nu au invitati din partea profesorilor decat pe diriginta lor!!!

din pacate am inteles ca si pe la scoli din Bucuresti s-au dat "indicatii", s-a copiat....am cautat la greu un liceu serios (unde nu prea auzi de droguri...) si a reiesit ca la ora actuala ar fi Mihai Viteazu, ii cam streseaza cu invatatul, dar asta este....o sa le fie mai usor la admiterea in facultate!!!! si nici nu e departe de casa, are mai multe mijloace de transport plus ca invata dimineata clasa a 9-a....ceea ce e super!!!

BAFTA si mindrutei tale!!! sa ne traiasca copiii si sa fie sanatosi!!! pupic.gif
bubbles
La multi ani copilutului tau pupic.gif
Cherie
pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 09:23 AM) *

La multi ani copilutului tau pupic.gif

multzumesc frumos!!!! La Multi Ani pentru toti copiii, sa ne traisca, sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei!!!!

pupic.gif

Cherie puiule, cum mai esti???? pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif Lili!

Cat mai are fetita ta pana la banchet? Si-a cumparat rochie & alte cele trebuincioase? naughty.gif
Ai reusit sa rezolvi ceva cu meniul exorbitant?
lilistiuca
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:27 AM) *

pupic.gif Lili!

Cat mai are fetita ta pana la banchet? Si-a cumparat rochie & alte cele trebuincioase? naughty.gif
Ai reusit sa rezolvi ceva cu meniul exorbitant?

miine are Cris banchetul, dar il vor face la scoala...si nu isi cumpara nimic special pentru....se duce in blugi...adevarul este ca are niste colegi....vai de stema lor....juma din ei sunt repetenti....manelisti...asa ca pentru cine rochie????

am scapat doar cu 500.000, isi comanda ei pizza si sucuri....
dany
Ce de-a noutati de cand n-am mai intrat pe la tine , Lili .
Felicitari fetei tale , e o desteapta ! give_rose.gif Si distractie placuta la banchet !
aki
Distractie placuta si bafta mai departe pupic.gif
lilistiuca
CITAT(danyhoney @ 05-06-2008, 11:46 AM) *

Ce de-a noutati de cand n-am mai intrat pe la tine , Lili .
Felicitari fetei tale , e o desteapta ! give_rose.gif Si distractie placuta la banchet !

multzam frumos!!!! pupic.gif

CITAT(aki @ 05-06-2008, 11:59 AM) *

Distractie placuta si bafta mai departe pupic.gif

multzam si tie akisorule!!! pupic.gif
buretel
Felicitari copilei, pt ce liceu s-a hotarat? give_rose.gif
Petrecere frumoasa maine wink1.gif Si acum imi amintesc banchetul de sf clasei a VIII-a rolleyes.gif
lilistiuca
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 12:07 PM) *

Felicitari copilei, pt ce liceu s-a hotarat? give_rose.gif
Petrecere frumoasa maine wink1.gif Si acum imi amintesc banchetul de sf clasei a VIII-a rolleyes.gif

multzam frumos!!! pupic.gif

primul pe lista e Viteazu, dar e musai sa punem multe optiuni..asa ca am mai pus Lazar, Hasdeu, Cantemir,...multe...dar primul e clar Viteazu..ea are media de intrare la liceu 9,63....destul de buna.....

buretel
E super liceul, ii tin pumnii, bafta multa! floare.gif
lilistiuca
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 12:38 PM) *

E super liceul, ii tin pumnii, bafta multa! floare.gif

da, a ramas cam singurul in care se face carte cu adevarat, profesorii sunt seriosi...nu trebuie sa fii pilos ca sa fii bagat in seama...nu sunt manelisti...nu se umbla cu droguri.....

am avut feed backuri neplacute despre licee care credeam ca sunt mai bune gen Lazar, Sava...nu mai sunt ce au fost pe vremea mea....mai aimi povestesc colegele care au copii acolo...si brr.....nu imi place ce aud....
Cherie
Lilisor, eu am invatat in Spiru si sunt si acolo profesori buni... Din pacate e un liceu plin de fitze si in ultimul timp a inceput sa se schimbe, toti isi aduc odraslele semi-analfabete sa "studieze" acolo.
lilistiuca
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 01:47 PM) *

Lilisor, eu am invatat in Spiru si sunt si acolo profesori buni... Din pacate e un liceu plin de fitze si in ultimul timp a inceput sa se schimbe, toti isi aduc odraslele semi-analfabete sa "studieze" acolo.

stiu iubita...de aia am ales Viteazu...in clasa a 9-a ii omoara cu lucrari si teste....
Cherie
Pe "vremea mea" (cand eram eu tanara laugh.gif ), asa ne-au omorat si pe noi. In acele momente le detestam sincer si din inima, acum, ma bucur, stiu ca mi-au prins bine, ba chiar am inceput sa-mi doresc sa fac cat mai multe cursuri. )).gif
lilistiuca
ziua buna la toate fetele !!!! pupic.gif

sa fac un scurt rezumat al ultimelor intimplari....a murit tatal celei mai bune prietene si chestia asta m-a dat peste cap.....il cunosteam de atitia ani, de o seama cu tatal meu...de Paste era pe picioarele lui...si s-a stins brusc.....ma bucur asa tare ca am luat bilete anul acesta la Olanesti pentru mine si tata (mama nu are chef de iesit din Bucuresti sad.gif )

am fost sa completez formularul de incriere la licei si am constatat cu mindrie ca fata mea e prima pe scoala.... cheer.gif ...cu 9,62 media de admitere, urmatorul copil avea abia 9,38.....asa ca i-am cumparat un hibiscue galben superb si niste tricouri smechere!!!

eu sunt umflata rau, nu stiu ce-i cu mine...am pus si un kg la loc.....si am decretat ca de azi ma fac cuminte.....

asa ca azi am o zi de detoxifiere cu apa la greu si orez natur fiert simplu cu putina scortisoara....o sa fiu lesinata de foame, dar poate ma mai desumflu putin...abia imi intra inele pe degete....si eu nu maninc sarat de felul meu...

pupic.gif
lucy
pupic.gif Lili
Felicitari pentru fetita cheer.gif cheer.gif Si fetita mea a intrat in ARTE profil arhitectura cu 9.60 cheer.gif cheer.gif Sunt FERICITA cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
lilistiuca
CITAT(lucy @ 16-06-2008, 08:02 PM) *

pupic.gif Lili
Felicitari pentru fetita cheer.gif cheer.gif Si fetita mea a intrat in ARTE profil arhitectura cu 9.60 cheer.gif cheer.gif Sunt FERICITA cheer.gif cheer.gif give_rose.gif

pupic.gif
FELICITARI!!!!

mama, ce fete destepte avem!!!! sa ne traiasca!!! give_rose.gif
anca veselie
felicitari lili! si... condoleante sad.gif
poate esti inainte de ciclu de esti umflata.
pupic.gif
buretel
CITAT(lilistiuca @ 16-06-2008, 07:44 AM) *

am fost sa completez formularul de incriere la licei si am constatat cu mindrie ca fata mea e prima pe scoala.... cheer.gif ...cu 9,62 media de admitere, urmatorul copil avea abia 9,38

Si fetita mea a intrat in ARTE profil arhitectura cu 9.60 cheer.gif cheer.gif

give_rose.gif give_rose.gif Felicitari mamicilor, sa va traiasca fetitele pupic.gif
lilistiuca
CITAT(buretel @ 18-06-2008, 05:51 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 16-06-2008, 07:44 AM) *

am fost sa completez formularul de incriere la licei si am constatat cu mindrie ca fata mea e prima pe scoala.... cheer.gif ...cu 9,62 media de admitere, urmatorul copil avea abia 9,38

Si fetita mea a intrat in ARTE profil arhitectura cu 9.60 cheer.gif cheer.gif

give_rose.gif give_rose.gif Felicitari mamicilor, sa va traiasca fetitele pupic.gif

multzam!!!!

ieri am tras chiulul de la job, am fost dimineata cu copilul sa verific listele de optiuni introduse in computerul scolii, apoi ne-am dus in Mall, am spart bani pe haine, am mincat porcarii si am vazut Sex and the city care ne-a relaxat si amuzat!!!

eu una ma declar foarte bolnava...sunt SHOPAHOLICA fara doar si poate....golesc cardul imediat daca ma duc in oras...am ajuns la concluzia ca e mai safe sa nu ies... blum.gif

am cumparat o groaza de tzoale in ultima vreme...recunosc ca unele sunt super faine....de exemplu ieri mi-am luat o tunica verde janine din Promod...bestiala....mi-aqm mai luat o pereche de blugi super faini de la Koton, la redure 50%...inca 2 pereche de pantaloni de in, negri si albi....niste maieuri sexi de la Mango....ca sa le port pe sub bluze transparente, ca am o gramada....

ce exemplu dau eu copilului meu???? blum.gif

a...si sa ma bateti la greu....dar nu am fost cuminte la capitolul papat, mai ales ca am gatit niste chestii super bune si super ingrasatoare...si am basculat la greu...si le-am stins cu bere...ca de...e cald.... sorry.gif

merit bataita.gif
bubbles
Si eu sunt shopaholica lol.gif .Numai la cumparaturi sa nu ma scapi bang.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 19-06-2008, 09:59 AM) *

Si eu sunt shopaholica lol.gif .Numai la cumparaturi sa nu ma scapi bang.gif

lol.gif trebuie sa ma potolesc ...ca vine concediul si o sa ramin fara bani....... sorry.gif
lilistiuca
ziua buna la toata lumea!!!!

sunt very happy!!!!

Cristina mea a intrat la Mihai Viteazu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sunt o mamica tare fericita!!!! pupic.gif

va sarut pe toate!!!
iulikutza
CITAT(lilistiuca @ 27-06-2008, 08:17 AM) *

ziua buna la toata lumea!!!!

sunt very happy!!!!

Cristina mea a intrat la Mihai Viteazu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sunt o mamica tare fericita!!!! pupic.gif

va sarut pe toate!!!

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CU COPII ASA BUNI!!!!!! cheer.gif give_rose.gif
aki
Felicitari,draga mamica.Bafta fetitei tale in noul liceu hug.gif
lilistiuca
multumesc, multumesc!!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

am avut niste emotii ieri.....abia acum am inteles-o pe mama, de ce avea ea emotii mai mari ca mine la examenele mele.... w00t.gif
bubbles
Felicitari copilului tau pupic.gif
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 28-06-2008, 09:58 AM) *

multzam frumos bubule!!!

sunt necajita...dimineata am vrut sa imbrac o bluzita de batist si imi plesnea peste sini...se vedea sutienul.....bleah....... blink.gif

bubbles
CITAT(lilistiuca @ 30-06-2008, 01:52 PM) *

CITAT(bubbles @ 28-06-2008, 09:58 AM) *

multzam frumos bubule!!!

sunt necajita...dimineata am vrut sa imbrac o bluzita de batist si imi plesnea peste sini...se vedea sutienul.....bleah....... blink.gif

Uhh si eu as vrea sa imi plesneasca si mie ceva peste sani ca si sutienele imi sunt maria cum blink.gif .Sutienele care le purtam la 76 si umpleam putin cupa acu` imi sunt mici blink.gif
lilistiuca
fetelor, va sarut pe toate!!

plec in concediu pentru 2 saptamini, ne auzim dupa 20 iulie!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Concediu placut! pupic.gif
bubbles
Concediu placut pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Concediu placut si relaxant! floare.gif
aki
Distractie placuta hug.gif
Panda
concediu placut....
Mariana
Distractie, odihna si relaxare maxima.
pupic.gif hug.gif
lilistiuca
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ziua buna si bine v-am regasit!!!!

ati fost cumintele??? cum mai merg dietele???

eu recunosc ca am mincat haotic, am baut bere neagra si gin tonic la greu.....dar de, a fost vacanta!!!
ramonavlas
Bine ai revenit!!
Asteptam povesti si poze. pupic.gif
Mariana
Vrem poze. pupic.gif hug.gif
Bine ai revenit
aki
Pozeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilistiuca
dragele mele, nu am poze din pacate....

sa va spun pe scurt : am fost 7 zile (nopti) la Olanesti doar cu tatal meu, ca sa ma odihnesc. si am dormit, ne-am plimbat, si am citit 3 carti!!! a, si am baut Silva bruna la greu, ca am gasit o terasa unde aveau Silva la halba...buna rau!!! am stat la o pensiune super faina NOEL, a lui Grig Chiroiu, tipul de la Prima tv...

acasa cind am ajuns am spalat la greu, calcat, smotru, ceva cumparaturi cu fiica-mea....si cam atit

a fost mai mult o mini vacanta, vacanta adevarata in care plecam cu totii va fi in septembrie, vom pleca la Bulgari inainte sa inceapa copilul liceul....

va sarut si va doresc wk placut!!!
pupic.gif
Sexymom
Felicitari Lili pentru baiat, bravo lui, e istet. floare.gif
Ma bucur ca te-ai odihnit.
Si eu vin in Romania duminica si stau la mama.Fara copile si fara sotz.Numai noi 2.Nu o sa bem bere ca m-am lasat de ea, dar o sa mananc multa salata de vinete, pepeni la greu si o sa beau nectar de visine dietetic (ca are gust de visinata). )).gif Sper sa citesc si eu macar o carte.Asta faceam de regula cand stateam impreuna, citeam seara de seara pana la 2, 3 noaptea.
Mariana
WE placut si relaxant. pupic.gif hug.gif
aki
Dar,nu mai dai fata pe aici blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.