Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: viata la "20 de ani pe un picior"
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lilistiuca
CITAT(aki @ 05-08-2008, 01:44 PM) *

Dar,nu mai dai fata pe aici blink.gif

akisorule pupic.gif , intru pe fuga, bag o ochiada si nu apuc sa scriu, e lumea in concediu si am un munte de lucrari.....

sunt si necajita din cauza scirbiciului.....

unde mai pui ca aseara manichiurista mi-a spus ca parca m-am ingrasat...... ce-i drept cintarul bate intre 60-61....iar eu in nesimtirea mea nu fac nimic...

am o perioada proasta....asa ca astept restul de concediu din septembrie....poate ma remontez....

va sarut pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(lilistiuca @ 06-08-2008, 10:16 AM) *

CITAT(aki @ 05-08-2008, 01:44 PM) *

Dar,nu mai dai fata pe aici blink.gif

akisorule pupic.gif , intru pe fuga, bag o ochiada si nu apuc sa scriu, e lumea in concediu si am un munte de lucrari.....

sunt si necajita din cauza scirbiciului.....

unde mai pui ca aseara manichiurista mi-a spus ca parca m-am ingrasat...... ce-i drept cintarul bate intre 60-61....iar eu in nesimtirea mea nu fac nimic...

am o perioada proasta....asa ca astept restul de concediu din septembrie....poate ma remontez....

va sarut pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bafta w00t.gif pupic.gif
Panda
floare.gif
Mariana
Salut pupic.gif hug.gif
lilistiuca
ziua buna!!!

sarut toate fetele!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

de astazi sunt la cura de slabire si vreau sa tin si restul de post care a mai ramas asa ca raportez mincare luata la job: o banana, o pruna, si orez cu legume, diseara cred ca imi fac o salata de legume!!!

daca o sa am si vointa poate fac si ceva bicicleta sau macar niste abdomene......

o saptamina cit mai buna va doresc!!!
aki
Si eu nu stiu de unde sa iau curajul sa ma apuc de dieta.Am fost acasa si am mincat atit ca cind trebuia sa ne intoarcem inapoi nu puteam ridica pantalonii pe mine doh.gif sad.gif
anca veselie
spor la cura pupic.gif
Grasutza
Spor la pedalat si abdomene wink1.gif
lilistiuca
multzam frumos la toata lumea... give_rose.gif

am incercat sa fiu mai cuminte cu mincarea....dar nu m-am urcat pe bicla...nu am facut abdomene....

ba o sa dau bicicleta ca ma urc prea rar pe ea si cind ma urc ma doare fundul de innebunesc....

ieri am fost cu fiica-mea in Auchan si am testat un Leg magic si ne-a placut la amindoua, mai ales mie, ca m-a cracanat...dupa juma de minut de stat pe el ma dureau coapsele, fundul si cel mai tare abdomenul....asta inseamna ca lucreaza, nu??? ei, imi place si ca se pliaza....si il poti baga in camara....pe cind bicicleta o tineam pe post de cuier in camera... sad.gif
aki
Si la mine s-a mai normalizat cu mincarea dar adidasii tot noi stau tease.gif
Sexymom
Buna Lili, ce mai faceti voi? ce iti face printesa? pupic.gif
lilistiuca
CITAT(Sexymom @ 15-08-2008, 01:43 PM) *

hello!!
noi suntem bine, atit cit se poate cu caldurile astea....

eu ma chinui sa slabesc si nimic, mi-am luat un aparat pentru picioare sa fac putina miscare acasa...Cristina mea citeste foarte mult, a dat gata in 3 saptamini Pe aripile vintului si continuarea Scarlet, adica 6 volume...
ne pregatim de vacanta, ca pe 1 septembrie plecam la Bulgari o saptamina...
aki
CITAT(lilistiuca @ 18-08-2008, 07:31 AM) *

CITAT(Sexymom @ 15-08-2008, 01:43 PM) *

hello!!
noi suntem bine, atit cit se poate cu caldurile astea....

eu ma chinui sa slabesc si nimic, mi-am luat un aparat pentru picioare sa fac putina miscare acasa...Cristina mea citeste foarte mult, a dat gata in 3 saptamini Pe aripile vintului si continuarea Scarlet, adica 6 volume...
ne pregatim de vacanta, ca pe 1 septembrie plecam la Bulgari o saptamina...

Bravo fata floare.gif
Si a mea citeste dar cam cu deasila ca o pun eu si taica sau doh.gif
lilistiuca
ziua buna la toata lumea si bine v-am regasit!!!

s-a terminat si concediul sad.gif .....

acum sunt iar pe metereze, la scirbici!!!

vacanta a fost ok. o saptamina am fost la Bulgari, in Constantin si Elena, o zi am fost in Varna si una la Balcik. mi-a placut, m-am simtit foarte bine. la hotel am avut all inclusive si am mincat precum porcii...am venit cu 63 de kg de acolo.... blink.gif

acasa mi-am bagat mintile in cap si am inceput sa maninc mai putin si am reusit sa topesc 2 kg.....acum ma mobilizez sa mai dau 2-3 kg jos si sa imi misc fundul la sala.
am dat bicicleta statica pe care o aveam si mi-am luat un leg magic. am inceput sa ma urc pe el si astept rezultatele....

copilul meu a inceput liceul si i-a luat tare din prima....miine au primul test deja... blink.gif

voi ce faceti???am de citit la greu, sa vad ce progrese ati inregistrat!!!
va sarut pe toate si va doresc o saptamina cit mai buna!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cherie
Te pupic.gif Lili si te asteptam mai des! Felicitari pentru kg duse! cheer.gif
bubbles
Hello .. ce faci?Unde esti? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.