Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
carlos
e o idee buna...
Ella79
pai hai!

carlos
in Jamaica , e bine? Ca pt Constanta tot vreo 24 h dureaza drumul...
Ella79
da, da , e perfect!

Mi-am pus poza asta pe desktop si ma holbez la ea de vreo 5 minute.
Daca ma concentrez suficient parca - parca ma vad acolo in poza, mai langa apa nitel, pe un prosop roz. Voi nu ma vedeti?

Nu stiu daca v-am povestit vreodata, dar eu iarna, cand ziua seamana cu noaptea si afara e mai frig decat in frigider, ma dau cu crema de plaja. Nu pentru ca m-as arde de la cele 2 raze amarate de soare, ci pentru ca mirosul ala imi aminteste de vara. Ma duc la solar, imi fac pedichiura fucsia si umblu prin casa in costum de baie. Ajuta sa stiti! Dar sa nu ma spuneti ca vin aia de la balamuc si ma salta urgent daca afla. )).gif

carlos
Eu o rezolv mai simplu: beau un ceai cu rom...de Jamaica, Apleton de exemplu
Ella79
n-am auzit de ceaiul asta, cum e?
stardust
Neata !

Eu sunt inca acasa, pazesc postasul ca sa-l instruiesc. Asta-i dement!! Pune toate scrisorile, pliantele si tot ce ii pica-n mana doar pe jumatate in cutie. In concluzie, totu-i ud si se rupe! mad.gif

Ella, cred ca-i un tip de rom )).gif Ceaiul e neesential la reteta aia, romul sa fie... )).gif
Ella79
Dupa cum v-ati prins, eu aseara nu m-am plictisit deloc. Pentru ca viata e uneori un circ mai urat decat ne-am dori. Dar asta nu trebuie sa ne impiedice sa radem, sa glumim si sa dantuim. dance3.gif dance3.gif dance3.gif Ca viata e scurta!
Am primit aseara aproape de miezul noptii ilustra vizita a fostului meu prieten cu care, dealtfel, am avut o relatie frumoasa si fructuoasa din care n-a mai rezultat pana la urma nimic, decat circ si panarama. )).gif
A venit sa imi ceara nici mai mult nici mai putin decat umbrela de plaja, proprietate personala cumparata de la Eforie Nord pe 100.000 prin 2003. Sigur, bunul omului, nu pot sa ma opun. angry2.gif Zau, afara erau nametii de 1 metru, era un frig de crapau pietrele si el vrea umbrela de plaja, nu altceva?!?! La 12 noaptea!?!?! Inutil sa va spun ca m-au apucat niste nervi cat casa, din simplul motiv ca imi jigneste inteligenta! Mai bine venea sa imi ceara o pereche de chiloti ca a ramas sarac, n-are bani de altii si ii trebuie, dar nu umbrela de plaja fratilor, ca ma apuca isteria!!!
Aseara i-am zis ca toate lucrurile lui sunt in portbagajul masinii de o luna de zile, dar nu i le-am dat pentru ca n-am avut chef sa ii vad mutra. Daca doreste sa si le ia sa se duca sa dea zapada dupa masina si sa le ia, dar pe TOATE si REPEDE. Nu s-a dus. Probabil ca faza cu zapada l-a impiedicat...
Asa ca azi am gasit eu solutia. naughty.gif I-am impachetat tot si i le trimit acasa la ma-sa cu o firma de curierat, pe baza de semnatura. Cu complimentele mele...
Sexymom
Bravo Ella, asa imi placi cheer.gif
Ella79
Ce faci Sexy? esti la munca?
Sexymom
Da mai, si ma simt rau, imi vine sa vomit, nu am dormit toata noaptea, Miru e bolnavioara, si acum sunt ca un robot, ma doare si capul ingrozitor, abia astept sa plec acasa. sad.gif
stardust
CITAT(stardust @ 04-01-2008, 10:01 AM) *

Neata !

Eu sunt inca acasa, pazesc postasul ca sa-l instruiesc. Asta-i dement!! Pune toate scrisorile, pliantele si tot ce ii pica-n mana doar pe jumatate in cutie. In concluzie, totu-i ud si se rupe! mad.gif

Ella, cred ca-i un tip de rom )).gif Ceaiul e neesential la reteta aia, romul sa fie... )).gif

L-am ratat devil.gif
Dumbo
Stardust incearca sa ii pui o alarma... sau un bilet de amor, ceva.

carlos
stardust are dreptate: romul e cel mai important!
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 04-01-2008, 12:09 PM) *

Nu stiu daca v-am povestit vreodata, dar eu iarna, cand ziua seamana cu noaptea si afara e mai frig decat in frigider, ma dau cu crema de plaja. Nu pentru ca m-as arde de la cele 2 raze amarate de soare, ci pentru ca mirosul ala imi aminteste de vara. )).gif

Si in cazul asta ai renuntat la umbrela de plaja????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu o foloseai toata iarna in casa?? lol.gif lol.gif
Ella79
doh.gif Mai Sexy, abia acum imi dau seama ce am pierdut! lol.gif
Tzutzi80
CITAT(Ella79 @ 04-01-2008, 09:37 AM) *

vreau la mare

Pai te astept la mine. Adevarul e ca si nametii sunt mai mici decat in bucuresti )).gif

Si am si umbrela de plaja, asa sa nu mai "suferi" dupa cealalta lol.gif Nu ca e chiar dement omul ala naughty.gif
stardust
Cat timp dureaza pana ii ajunge livrarea la domiciliu?
Ella79
Probabil ca se face vara... )).gif
carlos
de ce trebuie sa visati la plaja iarna? N-ar fi mai la indemana sa vreti brazi plini de zapada, troiene de zapada si focuri in semineu...ar fi o lume mai usoara pt tpata lumea, inclusiv pt barbati:))
Ella79
Adica la asa ceva?? )).gif
Imagine

Din toata propozita de mai sus sa stii ca doar cu focul din semineu sunt de acord. De troienele de zapada ma lipsesc bucuroasa.
Tzutzi80
lol.gif Si eu la fel! Imi place zapada.....privita de pe geam de la caldurica
Ella79
CITAT(stardust @ 04-01-2008, 04:49 PM) *

Cat timp dureaza pana ii ajunge livrarea la domiciliu?

24 de ore
Ella79
CITAT(carlos @ 04-01-2008, 03:11 PM) *

stardust are dreptate: romul e cel mai important!

Sa stii ca daca ma gandesc mai bine combinatia de rom si semineu nu suna chiar rau...
Ella79
Din ciclul experientelor minunate care ne fac viata o poezie si ne ajuta sa nu ne plictisim deloc: azi dimineata m-am trezit cu geamurile crapate. doh.gif
Probabil din cauza frigului combinat cu o calitate proasta a geamurilor care mi-au fost vandute ca fiind cele mai bune si mai rezistente de pe piata.
bubbles
Inseamna ca a fost frig tare daca au pocnit geamurile sorry.gif .La noi au fost -25 azi noapte blink.gif
Ella79
prima zi de regim

- cafea
- 1 ou fiert
- 1 cutie perle de branza cu smantana
- salata verde, castravete, ceapa verde
- 2 cutii ton
- ceai
Ramo
Asta e meniul pe toata ziua??????????Nu e cam putin? Adica te-ai saturat cu atat?
carlos
unde la voi Bubbles?
Ella79
Bubbles e din Gheorghieni, parca...
Ramona, atat pe ziua de azi. Mi-am cumparat niste pantaloni de la Mango si pana nu incap in ei nu ma las.
bubbles
Asa e cum a zis Ella .Din Gheorgheni sunt .. langa Miercurea Ciuc (unde arata la meteo cele mai scazute temperaturi )).gif )
Ella dar ti i-ai luat mai mici?
Ella79
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 11:26 PM) *

Ella dar ti i-ai luat mai mici?

of course )).gif
bubbles
Bafta la slabit!!!Sa incapi cat mai repede in pantaloni hug.gif give_rose.gif
stardust
Am vazut acum nebunia din Bucuresti. Eu asa, in sinea mea, va invidiez. Nu am mai vazut de mult atata zapada. De fapt anul asta n-am vazut deloc sad.gif

Aici ploua intr-una de vreo trei zile si sunt pana-n 10 grade.

In schimb, au inceput reducerile si sunt toata un zambet )).gif Maine shopping scrie pe mine !
Ella79
Sorana, te rog, te rog, nu ma chinui!!! Inca mai am amintiri cu reducerile de la voi (din cauza carora valiza mea a avut 40 de kg )).gif)
Am fost si eu azi prin Mall ca stiu ca sunt reduceri. Stii ce erau la reducere la Promod? Niste camasi cu maneca scurta care in august erau la voi 5 euro. La noi costau 600.000, asta dupa 2 sezoane... doh.gif
Ca sa-mi tratez deprimarea mi-am cumparat totusi o fusta maro si 2 helanci (maro si neagra). Intentionez sa port helancile cu maieuri si topuri de vara pe deasupra, sau chiar cu rochii de vara colorate si cizme. naughty.gif

Ella79
Carlos, nu ne mai zici nimic?
Ce-ai facut azi?
stardust
CITAT(Ella79 @ 05-01-2008, 08:55 PM) *

Carlos, nu ne mai zici nimic?
Ce-ai facut azi?

Nu cred ca mai e pe aici...

Eu dupa nume banuiesc ca-i barbat. Ma bucur ca avem si un reprezentant masculin printre noi, asa dezbaterile noastre sunt mai echilibrate )).gif
carlos
dc tot sunteti la curent cu reducerile , puteti sa ma anuntati si pe mine de sales-urile din magazinele pt barbati...smile.gif
am fost in Gheprghieni...mi a placut...oameni chiar amabili...

aa...nimic interesant: cafea cu un prieten, o vizita pe la altii si cam atat..am vrut sa plec iar pe la munte dar mi-a fost cam tarsa de aglomeratie
Ella79
Nu numai ca te vom tine la curent, dar asiguram consultanta gratuita. Numai ca trebuie sa vedem cam ce ti-ar sta bine... sa nu ne uitam aiurea prin magazine, nu crezi? )).gif
carlos
consultanta? ok...dar in rest n-as mai fi original dc m-ati imbraca voi, nu? smile.gif
Ella79
Original esti cand n-ai haine. Cand ai haine esti imbracat bine sau nu. )).gif
stardust
CITAT(carlos @ 05-01-2008, 10:15 PM) *

consultanta? ok...dar in rest n-as mai fi original dc m-ati imbraca voi, nu? smile.gif

Depinde ce fel de originalitate ai rolleyes.gif Daca esti ca si majoritatea barbatilor, n-ar prinde rau o consultanta )).gif
Dumbo
bang.gif bang.gif bang.gif eu am fost ieri prin mall, am umblat 4 ore, era sa pic de caldura, m-am enervat, iar am mai umblat o tura si in final nu am gasit nimic dragut. Daca mai umblam si prin magazinele de barbati chiar ca o luam pe ulei.
Ca sa nu vorbesc de preturi. Exagerat de mari, desi se presupune ca sunt reduceri. Abia astept sa vina concediul sa plec in lume. Anul trecut si fara reduceri si am prins chestii mai ieftine si mai bune prin vest.

carlos
smile.gif...fara prejudecati despre barbati, va rog...
Ella79
Vine, vine, priiiiiiiiimavaraaaaaaaaa
Se asterne-n toaaaata taraaa... )).gif Mai stie cineva cantecelul?
Asta pentru ca ma bucur nespus ca ninge iarasi, ceea ce inseamna ca iarasi va trebui sa dau zapada de pe masina. Nu s-a inventat oare nici o solutie care sa o topeasca?

Asta nu ma va impiedica insa sa ma imbrac si sa ma duc sa-mi beau cafeaua la Sturbucks. yahoo.gif Traditia e traditie, nu pot sa o ratez. wink1.gif
butterfly
ninge iar?wink1.gif)

floricele pe campii /hai sa le adunam copii
Ella79
Azi am chef sa fie primavara

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Ella79
M-as imbraca asa:
Imagine
axe10
Ella, nu uita tocurile....aoleu ce e pe strazi...daca stai aproape de mall e ok, dar mai mult de o statie nu as merge pe jos prin mizeria de trotuare...

O zi buna si o cafea calda!
Ella79
sau asa:

Imagine

CITAT(axe10 @ 06-01-2008, 01:09 PM) *

Ella, nu uita tocurile....aoleu ce e pe strazi...daca stai aproape de mall e ok, dar mai mult de o statie nu as merge pe jos prin mizeria de trotuare...

O zi buna si o cafea calda!

Multumesc!
Stau relativ aproape de Mall, cam la jumatatea distantei dintre Unirea si Mall. Daca nu am nimic de carat e ok ca plimbare. wink1.gif

Imagine

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.