Dupa cum v-ati prins, eu aseara nu m-am plictisit deloc. Pentru ca viata e uneori un circ mai urat decat ne-am dori. Dar asta nu trebuie sa ne impiedice sa radem, sa glumim si sa dantuim.

Ca viata e scurta!
Am primit aseara aproape de miezul noptii ilustra vizita a fostului meu prieten cu care, dealtfel, am avut o relatie frumoasa si fructuoasa din care n-a mai rezultat pana la urma nimic, decat circ si panarama.
).gif)
A venit sa imi ceara nici mai mult nici mai putin decat umbrela de plaja, proprietate personala cumparata de la Eforie Nord pe 100.000 prin 2003. Sigur, bunul omului, nu pot sa ma opun.

Zau, afara erau nametii de 1 metru, era un frig de crapau pietrele si el vrea umbrela de plaja, nu altceva?!?! La 12 noaptea!?!?! Inutil sa va spun ca m-au apucat niste nervi cat casa, din simplul motiv ca imi jigneste inteligenta! Mai bine venea sa imi ceara o pereche de chiloti ca a ramas sarac, n-are bani de altii si ii trebuie, dar nu umbrela de plaja fratilor, ca ma apuca isteria!!!
Aseara i-am zis ca toate lucrurile lui sunt in portbagajul masinii de o luna de zile, dar nu i le-am dat pentru ca n-am avut chef sa ii vad mutra. Daca doreste sa si le ia sa se duca sa dea zapada dupa masina si sa le ia, dar pe TOATE si REPEDE. Nu s-a dus. Probabil ca faza cu zapada l-a impiedicat...
Asa ca azi am gasit eu solutia.

I-am impachetat tot si i le trimit acasa la ma-sa cu o firma de curierat, pe baza de semnatura. Cu complimentele mele...