CITAT(daconst @ 01-09-2008, 03:16 PM)

Of,mai
Ella,acum am citit si eu ultimele 4-5 pagini din jurnalul tau ca pina acum n-am mai apucat si vad ca ai trecut prin München.

Cit ai stat in Germania?
Era mama la mine si puteam sa-l las pe Lucas cu ea si sa trag o fuga sa ne fi vazut si noi...ca ne
cunoastem de-atata vreme.
Ce sa mai zic,poate daca intram mai repede pe aici,nu ratam ocazia.Asta e...data viitoare,poate!
Mi-au placut pozele tale si esti o frumoasa.Imi place culoarea ta la par si chiar m-am vopsit si eu cu Loreal (California) dar nu mi-a iesit asa.La mine e inca prea deschis si as vrea sa-l mai inchid putin.
Felicitari pentru kg si poate scrii mai des ce mananci sa ma inspir de la tine ca de azi sunt iar la dieta...a plecat mama si nu mai are cine sa-mi faca poftele.
Cu aerobicul,as spune sa incerci ceva mai ritmat,gen step sau tai-bo (nu stiu daca am scris bine).
Iti va place cu siguranta si slabesti garantat.
Eu cu chestii de genul aquagym as muri de pictiseala.Dar vezi si tu ce sali ai prin zona si cum iti e mai usor.
Danuta, in Munchen am stat 2 nopti, am fost cazata la un NH destul de departe de centru (nu ma intreba cum se numea zona ca eu nu stiu germana o boaba si mi-am scrantit limba pe acolo). In schimb mi-am petrecut tot timpul prin centru, m-am indragostit chiar de centru si am hotarat ca de acum inainte destinatia pentru shopping nu va mai fi Budapesta / Viena ci Munchen pentru ca e de 100 de ori mai bine acolo. Deci o sa apar din ce in ce mai des prin zona. Chiar mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem si chiar as fi avut nevoie de un sfat pt ca am avut probleme mari cu mancarea. Noi eram toti la dieta, germana nu stiam si comadam fix dupa ureche.
).gif)
M-am trezit de multe ori in farfurie cu noste carnati desi eu crezusem ca am cerut salata
).gif)
Dupa 2 zile, de nevoie am invatat sa spun
gunter salat
Cu mancatul o sa scriu din 15 septembrie tot ce mananc pentru ca de atunci incep cu nutritionista cea noua. Pana acum am fost intr-o faza de acomodare, acum trebuie sa imi fac multe analize si dupa aia intram in dieta ca lumea. Am mare incredere in ea. Pe frate-miu l-a ajutat sa slabeasca 20 de kg si o alta prietena a slabit anul trecut 15 si nu s-a ingrasat la loc. O sa va zic exact ce si cum mananc.
Cu aquagym-ul... he he he... se vede ca ma cunosti
).gif)
Mie imi trebuie zbenguaiala nu balet. Am incercat acum in Turcia si mi s-a parut, intr-adevar, plictisitor.
CITAT(Pisik @ 01-09-2008, 03:32 PM)

Ella, pe mine aquagym-ul ma tenteaza tare, dar cred ca as muri de lene sa ma dezbrac in costum de baie, pe urma sa ma dusez, sa ma usuc, iar sa ma imbrac. Prea complicat. Desi si la aerobic sau alte sporturi trebuie sa te schimbi si sa te dusezi, mi se pare mai putin complicat.
Dar aquagym-ul sigur are efect mai mare
Cand pleci in vacanta?
Pisik, iata ca m-am si intors din vacanta.
).gif)
Cand ma gandesc ca azi dimineata m-am trezit in varful unui pat princiar dintr-un
resort incredibil, intr-o camera cat o garsoniera de bloc si cu vedere la Mediterana.... ma apuca deja depresia
Problema asta cu imbracat - dezbracat - uscat la aquagym o am si eu. Mai ales ca vine iarna si nu e chiar vreo distractie sa umblii cu parul ud.
CITAT(bibi @ 02-09-2008, 08:40 AM)

Buna dimineata,
eu am facut aqua gym, la Majestic, dar nu m-a impresionat deloc.E mai mult o balaceala.Daca gasesti o piscina unde te munceste ca lumea da si pe aici un semn ca m-ar interesa.
Aqua gym e recomandat pt ca nu solicita asa articulatiile...deci e bun pt anchilozate ca mine!
Bibi, bine ai venit la mine in jurnal

Tu ai facut aquagym la Majestic cu tanti aia mai in varsta, blonda?
Eu chiar la Majestic vreau sa ma duc pentru ca imi e aproape de birou. Am mai fost la ei la aerobic si era.. asa si asa... E aceeasi tanti antrenoare si la aerobic si la aquagym.
Eu am facut aerobic si tae-bo pana acum, dar daca zici ca la bazin e lalaiala.... nu cred ca am ce sa caut. Cum zici si tu, mie imi trebuie una sa ma munceasca daca tot ma duc.
Am incercat aquagym acum in Turcia si am fost FOARTE dezamagita. Efortul fizic facut nu se compara nici macar cu incalzirea de la un antrenament de aerobic ca lumea. Plus ca nefiind foarte gratioasa cam pleoscaiam mainile prin apa si ma stropeam singura in ochi ceea ce ma enerva la culme.

Am sperat ca ala era asa... pentru turisti, dar daca si
Bibi zice ca e slabut....