Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
mirela
Ella un sfat prt. cand mai pleci in vacanta.Consulta intotdeauna vremea prt. mai multe zile pe net. Eu asa fac de fiecare data unde merg prin destinatiile mele. Cat despre Munchen.Ador acel oras! E bun prt. tot felul de cumparaturi ,si sa stii ca o sa te contrazic putin in legatura cu inghetata.Chiar in Munchen in Marien platz de partea stanga a catedralei cum o vezi din fata ai o gelaterie minunata.Eu mereu servesc acolo o super inghetata sa nu-i zic super enorma. blushing.gif .Cand mai faci calatorii prin Europa anunta-ma poate ne intalnim pe unde mergi.Sunt multe de vazut si de cumparat.Aaaaah si in legatura cu poseta.Pacat! Trebuia sa o cumperi.Noi meritam totul. pupic.gif
michelle
Ella, bine te-ai reintors! Mie mi se pare ca ai mai slabit, asa e? pupic.gif
Poseta e de vis wink1.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 25-08-2008, 09:30 AM) *

Ella, bine te-ai reintors! Mie mi se pare ca ai mai slabit, asa e? pupic.gif
Poseta e de vis wink1.gif

Da, vreo 4 kg. cheer.gif Mananc mai disociat, am scris la neuroni cam cum. Incerc si eu, ce sa fac.... Te iau mereu pe tine de exemplu si chestia asta ma motiveaza sa stii... pupic.gif
Pisik
Ella, bine ai revenit! Arati f f bine, bravo!Vacanta placuta si la soare la mare hug.gif
nusarich
Bine ai revenit, Ella! Frumoase orase ai colindat si tare urata vremea. Mie imi place ceva mai insorit, na, ce sa fac...
Arati foarte bine in poze, asteptam si continuarea. Se cunoaste binisor ca ai slabit. Bravo!

De poseta nu zic nimic. Cum ai putut s-o lasi acolo?
Ella79
CITAT(nusarich @ 25-08-2008, 12:13 PM) *

De poseta nu zic nimic. Cum ai putut s-o lasi acolo?

Mai, am fost fortata sa o las acolo. )).gif Mai precis am fost tarata cu forta din fata magazinului de catre oameni de bine care ma insoteau din urmatoarele motive (logice, dealtfel):
1. E o geanta nesimtit de scumpa. Si se rupe / strica / demodeaza la fel de usor ca una de 15 euro. Mai bine fac altceva cu banii aia, ca si-asa nu ma scald in ei. Si-apoi investitiile in posete nu au fost deocamdata cotate la bursa, deci nu cred ca pot sa justific in felul asta cheltuirea banilor. )).gif
2. Am mai multe genti decat am nevoie. Sigur, nu aveam portocalie, dar am vreo 5 pe nuante de maro perfect asortabile cu haine maro
3. Am primit drept premiu de consolare o poseta - plic portocalie de la H&M care a costat 12 euro )).gif Si da, o voi purta cu mult drag pentru ca acum poseta aia de 12 euro are o poveste, are o valoare sentimentala, ma binedispune si ma amuza.
nusarich
CITAT(Ella79 @ 25-08-2008, 12:53 PM) *

Si-apoi investitiile in posete nu au fost deocamdata cotate la bursa, deci nu cred ca pot sa justific in felul asta cheltuirea banilor. )).gif

Poate ar trebui sa propunem asta, ce zici? )).gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 25-08-2008, 02:23 PM) *

CITAT(Ella79 @ 25-08-2008, 12:53 PM) *

Si-apoi investitiile in posete nu au fost deocamdata cotate la bursa, deci nu cred ca pot sa justific in felul asta cheltuirea banilor. )).gif

Poate ar trebui sa propunem asta, ce zici? )).gif

Iti dai seama!!!! Nu s-ar mai numi ca sparg bani aiurea, s-ar numi ca fac "investitii" lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
Imagine
Ramo
Foarteeee frumoooooos pupic.gif pupic.gif
Da ne mai pui, da? naughty.gif
Ella79
Imagine

aia mica de jos sunt eu )).gif

CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 08:40 PM) *

Foarteeee frumoooooos pupic.gif pupic.gif
Da ne mai pui, da? naughty.gif

imediat

Imagine
michelle
CITAT(Ella79 @ 27-08-2008, 08:47 PM) *

aia mica de jos sunt eu )).gif

Noroc ca ai scris ca esti si tu in zona ca nu te vazusem lol.gif lol.gif
Ella79
Imagine

Imagine

Imagine
michelle
Neata!
pupic.gif fata frumoasa
nusarich
Ce frumusica esti hug.gif !!!!!! Iti sta tare bine blonda!
Ella79
Neata!
Multumesc!!! Si mie imi place blonda smile.gif
Sexymom
CITAT(nusarich @ 28-08-2008, 08:17 AM) *

De acord, esti tare dulce, si mai ales cand zambesti pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 28-08-2008, 10:07 AM) *

CITAT(nusarich @ 28-08-2008, 08:17 AM) *

De acord, esti tare dulce, si mai ales cand zambesti pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ella79
OK, am o dilema: aquagym sau aerobic?

aquagym
pro:
- e mai distractiv, e nou pentru mine
- imi aminteste mai mult de vacanta
- merg si prietenele mele care se distreaza teribil
contra:
- mi-e frica de boli de piele
- dupa antrenament trebuie sa astepti sa te usuci
- e nasol pt par ca se umple de clor
- e la o ora mai tarzie decat aerobicul, ceea ce inseamna ca as ajunge acasa si mai tarziu si as prinde trafic nasol

aerobic
pro:
- stiu sigur ca e eficient
- stiu sigur ca ma simt bine dupa antrenament
- imi convine mai mult ora la care e
- dupa antrenament ma sui direct in masina si gata (nu mai stau la dus, la uscat, la nimic)

contra:
- parca m-am cam plictisit
bpaula
salut,

Si eu am fost la aquagym. Vroiam sa zic doar ca mie tare mult mi-a placut. Cat despre boli de piele, n-am contactat cat am fost acolo dar e drept ca nu se stie niciodata, iar parul nu se uda ca purtam casca, era obligatorie casca sa nu umplem pe acolo de par ceea ce mi se pare foarte bine. Dupa antrenament faceam un dus scurt, ma stergeam si acasa. Daca se mai uda un pic parul in partea de jos aveau uscatoare de par.

La mine partea proasta a fost distanta pana la sala si faptul ca trebuia sa fac programare din timp (una, doua saptamani) din cauza ca erau prea multe doritoare, ora era ok.
amalia0701
pupic.gif
Io as vota pentru aquagim.
Super pozele din vacantza.
Cu vremea asa am patzit si noi anult trecut, am carat dupa noi maieuri si pantaloni scurtzi si am umblat in pantaloni lungi )).gif )).gif , la Paris am investit in umbrele :lol:si esarfe late din casmir, le foloseam ca esarfa, iar cand era tare frig ca sal )).gif
Tare fain iti sta blonda floare.gif
Ramo
Si eu votez tot pt aquagym
michelle
Ella, eu as zice sa incerci o luna cu aquagym..
Ella79
ok, s-a votat!!!
Cand ma intorc din vacanta o sa incerc aquagym. Sa vad si nutritionista ce zice.
daconst
Of,mai Ella,acum am citit si eu ultimele 4-5 pagini din jurnalul tau ca pina acum n-am mai apucat si vad ca ai trecut prin München. sorry.gif Cit ai stat in Germania?
Era mama la mine si puteam sa-l las pe Lucas cu ea si sa trag o fuga sa ne fi vazut si noi...ca ne cunoastem de-atata vreme.
Ce sa mai zic,poate daca intram mai repede pe aici,nu ratam ocazia.Asta e...data viitoare,poate! pupic.gif

Mi-au placut pozele tale si esti o frumoasa.Imi place culoarea ta la par si chiar m-am vopsit si eu cu Loreal (California) dar nu mi-a iesit asa.La mine e inca prea deschis si as vrea sa-l mai inchid putin.
Felicitari pentru kg si poate scrii mai des ce mananci sa ma inspir de la tine ca de azi sunt iar la dieta...a plecat mama si nu mai are cine sa-mi faca poftele. )).gif

Cu aerobicul,as spune sa incerci ceva mai ritmat,gen step sau tai-bo (nu stiu daca am scris bine).
Iti va place cu siguranta si slabesti garantat.
Eu cu chestii de genul aquagym as muri de pictiseala.Dar vezi si tu ce sali ai prin zona si cum iti e mai usor.
Pisik
Ella, pe mine aquagym-ul ma tenteaza tare, dar cred ca as muri de lene sa ma dezbrac in costum de baie, pe urma sa ma dusez, sa ma usuc, iar sa ma imbrac. Prea complicat. Desi si la aerobic sau alte sporturi trebuie sa te schimbi si sa te dusezi, mi se pare mai putin complicat.
Dar aquagym-ul sigur are efect mai mare naughty.gif

Cand pleci in vacanta?
bibi
Buna dimineata,

eu am facut aqua gym, la Majestic, dar nu m-a impresionat deloc.E mai mult o balaceala.Daca gasesti o piscina unde te munceste ca lumea da si pe aici un semn ca m-ar interesa.
Aqua gym e recomandat pt ca nu solicita asa articulatiile...deci e bun pt anchilozate ca mine!
Ella79
CITAT(daconst @ 01-09-2008, 03:16 PM) *

Of,mai Ella,acum am citit si eu ultimele 4-5 pagini din jurnalul tau ca pina acum n-am mai apucat si vad ca ai trecut prin München. sorry.gif Cit ai stat in Germania?
Era mama la mine si puteam sa-l las pe Lucas cu ea si sa trag o fuga sa ne fi vazut si noi...ca ne cunoastem de-atata vreme.
Ce sa mai zic,poate daca intram mai repede pe aici,nu ratam ocazia.Asta e...data viitoare,poate! pupic.gif

Mi-au placut pozele tale si esti o frumoasa.Imi place culoarea ta la par si chiar m-am vopsit si eu cu Loreal (California) dar nu mi-a iesit asa.La mine e inca prea deschis si as vrea sa-l mai inchid putin.
Felicitari pentru kg si poate scrii mai des ce mananci sa ma inspir de la tine ca de azi sunt iar la dieta...a plecat mama si nu mai are cine sa-mi faca poftele. )).gif

Cu aerobicul,as spune sa incerci ceva mai ritmat,gen step sau tai-bo (nu stiu daca am scris bine).
Iti va place cu siguranta si slabesti garantat.
Eu cu chestii de genul aquagym as muri de pictiseala.Dar vezi si tu ce sali ai prin zona si cum iti e mai usor.

Danuta, in Munchen am stat 2 nopti, am fost cazata la un NH destul de departe de centru (nu ma intreba cum se numea zona ca eu nu stiu germana o boaba si mi-am scrantit limba pe acolo). In schimb mi-am petrecut tot timpul prin centru, m-am indragostit chiar de centru si am hotarat ca de acum inainte destinatia pentru shopping nu va mai fi Budapesta / Viena ci Munchen pentru ca e de 100 de ori mai bine acolo. Deci o sa apar din ce in ce mai des prin zona. Chiar mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem si chiar as fi avut nevoie de un sfat pt ca am avut probleme mari cu mancarea. Noi eram toti la dieta, germana nu stiam si comadam fix dupa ureche. )).gif M-am trezit de multe ori in farfurie cu noste carnati desi eu crezusem ca am cerut salata )).gif Dupa 2 zile, de nevoie am invatat sa spun gunter salat )).gif

Cu mancatul o sa scriu din 15 septembrie tot ce mananc pentru ca de atunci incep cu nutritionista cea noua. Pana acum am fost intr-o faza de acomodare, acum trebuie sa imi fac multe analize si dupa aia intram in dieta ca lumea. Am mare incredere in ea. Pe frate-miu l-a ajutat sa slabeasca 20 de kg si o alta prietena a slabit anul trecut 15 si nu s-a ingrasat la loc. O sa va zic exact ce si cum mananc.

Cu aquagym-ul... he he he... se vede ca ma cunosti )).gif Mie imi trebuie zbenguaiala nu balet. Am incercat acum in Turcia si mi s-a parut, intr-adevar, plictisitor.

CITAT(Pisik @ 01-09-2008, 03:32 PM) *

Ella, pe mine aquagym-ul ma tenteaza tare, dar cred ca as muri de lene sa ma dezbrac in costum de baie, pe urma sa ma dusez, sa ma usuc, iar sa ma imbrac. Prea complicat. Desi si la aerobic sau alte sporturi trebuie sa te schimbi si sa te dusezi, mi se pare mai putin complicat.
Dar aquagym-ul sigur are efect mai mare naughty.gif

Cand pleci in vacanta?

Pisik, iata ca m-am si intors din vacanta. )).gif Cand ma gandesc ca azi dimineata m-am trezit in varful unui pat princiar dintr-un resort incredibil, intr-o camera cat o garsoniera de bloc si cu vedere la Mediterana.... ma apuca deja depresia sorry.gif
Problema asta cu imbracat - dezbracat - uscat la aquagym o am si eu. Mai ales ca vine iarna si nu e chiar vreo distractie sa umblii cu parul ud.

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 08:40 AM) *

Buna dimineata,

eu am facut aqua gym, la Majestic, dar nu m-a impresionat deloc.E mai mult o balaceala.Daca gasesti o piscina unde te munceste ca lumea da si pe aici un semn ca m-ar interesa.
Aqua gym e recomandat pt ca nu solicita asa articulatiile...deci e bun pt anchilozate ca mine!

Bibi, bine ai venit la mine in jurnal give_rose.gif Tu ai facut aquagym la Majestic cu tanti aia mai in varsta, blonda?
Eu chiar la Majestic vreau sa ma duc pentru ca imi e aproape de birou. Am mai fost la ei la aerobic si era.. asa si asa... E aceeasi tanti antrenoare si la aerobic si la aquagym.
Eu am facut aerobic si tae-bo pana acum, dar daca zici ca la bazin e lalaiala.... nu cred ca am ce sa caut. Cum zici si tu, mie imi trebuie una sa ma munceasca daca tot ma duc.

Am incercat aquagym acum in Turcia si am fost FOARTE dezamagita. Efortul fizic facut nu se compara nici macar cu incalzirea de la un antrenament de aerobic ca lumea. Plus ca nefiind foarte gratioasa cam pleoscaiam mainile prin apa si ma stropeam singura in ochi ceea ce ma enerva la culme. lol.gif Am sperat ca ala era asa... pentru turisti, dar daca si Bibi zice ca e slabut.... sad.gif
bibi
Da Ella cu tanti aia am facut...m-am dus de 3 ori, nu am simtit nici macar o mica febra musculara si am abandonat.
Tot din cauza de aproape de servici am fost si eu.
A sa nu uit, se gasea cate un bosorog care se baga la jacuzzi sau chiar cu noi in piscinacand noi dadeam din aripioare.
E super insa jetul de apa pt masaj care e la marginea piscinei.

Sa vedem resortul si noi...ca tare ne mai place pamperingu'.!!!
Ella79
Bibi se pare ca tu m-ai ajutat sa iau decizia: AEROBIC. )).gif Mai ales ca n-am nici un chef sa se zgaiasca la mine vreun mos libidinos cand ma agit pe acolo in costul de baie. mad.gif

Inca nu va pot arata resort-ul deoarece pozele nu suntr la mine. Zilele astea...
bibi
CITAT(Ella79 @ 05-09-2008, 09:17 PM) *

Bibi se pare ca tu m-ai ajutat sa iau decizia: AEROBIC. )).gif Mai ales ca n-am nici un chef sa se zgaiasca la mine vreun mos libidinos cand ma agit pe acolo in costul de baie. mad.gif

Inca nu va pot arata resort-ul deoarece pozele nu suntr la mine. Zilele astea...

Ma bucur.

Din apa se iau si tot felul de "chestii"intime.
Astept rabdatoare... wink1.gif
Ella79
Imagine

Resort-ul in ansamblu, fotografiat de la mine din camera.

Imagine
Holul hotelului principal, in care am fost cazati noi.

Imagine
Desigur... picioarele mele. )).gif In fiecare an imi fac o astfel de poza si o pun pe desktop la birou sa imi aduca aminte mereu ca au existat si clipe in care n-am muncit, in care am stat fix asa la plaja, fara sa-mi pese de absolut nimic.
E poza care imi da de multe ori energia sa ma trezesc la 6, ba chiar sa ma dau si jos din pat si sa ma duc la birou cand ploua sau e noroi sau ninge sau sunt - 20 de grade. Pentru ca stiu ca dupa un timp o sa pot sa stau iarasi asa, la soare, langa o piscina.
Cred ca dintre toate momentele de relaxare din viata mea nu iubesc nimic mai mult decat statul la soare.
In momentele in care mi-e foarte greu ma uit la poze de genul asta si mi se pare incredibil ca eu am avut si astfel de momente. Mi se par ingrozitor de indepartate.

Imagine

Plaja seara... pe la 7 seara in Turcia e o lumina pe care o iubesc. E poate cea mai relaxanta atmosfera pentru mine.
ella_mina
doamne ce frumos e acolo....vreau si euuuuuuu
Ella79
CITAT(ella_mina @ 07-09-2008, 02:34 PM) *

Data viitoare te iau cu mine in bagaj )).gif
bibi
Hmmm...buna ideea cu poza.

Se pare ca a fost taree bine.Totusi eu vreau mai mult decat 1-2 saptamani la mare pe an.

Ella79
CITAT(bibi @ 07-09-2008, 03:42 PM) *

Hmmm...buna ideea cu poza.

Se pare ca a fost taree bine.Totusi eu vreau mai mult decat 1-2 saptamani la mare pe an.

)).gif )).gif Ce tare esti Bibi!! Cine n-ar vrea o vacanta continua....
ella_mina
CITAT(Ella79 @ 07-09-2008, 03:15 PM) *

CITAT(ella_mina @ 07-09-2008, 02:34 PM) *

Data viitoare te iau cu mine in bagaj )).gif

pai nu prea cred k incap...poate in portbagaj daca e mai gol...ceea ce nu cred...asa ca raman cu vise...sad.gif
nusarich
Ce frumos, Ella!!!! Asa-mi place ca strainii astia stiu sa se puna in valoare, nu ca noi...
Ella79
Azi am aflat ca mama trebuie sa faca din nou chimioterapie, 3 serii. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Cica analizele au iesit bune dar doctorii vor sa fie siguri.
Nu ne asteptam la asta. Chiar deloc!
nusarich
CITAT(Ella79 @ 09-09-2008, 06:57 PM) *

Azi am aflat ca mama trebuie sa faca din nou chimioterapie, 3 serii. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Cica analizele au iesit bune dar doctorii vor sa fie siguri.

Ella , daca doctorii zic ca asa e mai bine, eu zic sa mergeti pe mana lor. Acum e si o chestie de rezistenta. Mama ta ce zice? Oricum daca analizele au iesit bine nu mai aveti de ce sa va faceti griji. Acum mama ta e cea care trebuie sa hotarasca ce si cum. Bafta si multa sanatate! Va fi bine in final, o sa vezi! hug.gif
mirela
CITAT(nusarich @ 08-09-2008, 08:52 AM) *

Ce frumos, Ella!!!! Asa-mi place ca strainii astia stiu sa se puna in valoare, nu ca noi...

Permite-mi sa te contrazic! Eu am fost in România in februarie si m-am simtit minunat.Sunt multe locuri de vizitat unde te simti confortabil si merita sa cheltui niste bani.Partea proasta in Romania este ca banul nu are valoare.Din ce-am observat eu valoarea a 100€ schimbata in lei ajunge de valoarea a 60€.Alta parte proasta e ca nu i se face publicitate tarii in care sa arate intr-adevar frumusetile României,tipul ca acele reclame de pe BBC, CNN.Asa se atrag strainii.

CITAT(Ella79 @ 09-09-2008, 04:57 PM) *

Ella chiar daca vestea asta are si o parte buna e trista.Nu te cunosc personal si nici nu ne-am mesagerit atat de mult insa îi doresc mamei tale multa sanatate, forta si putere de a trece peste acest hop cam dur din viata ei.Iar tie iti doresc si mai multa forta ca sa fii alaturi de ea cu un zambet pe fata, caci asa o vei ajuta si mai mult. pupic.gif Profita orice moment alaturi de ea.Iti spun asta din proprie experienta. hug.gif
Ella79
Imagine
nusarich
De-astea-mi faci? Pai eu muncesc buget de 2009 la greu si tu... o fi bine in apa aia?

pupic.gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 11-09-2008, 12:22 PM) *

De-astea-mi faci? Pai eu muncesc buget de 2009 la greu si tu... o fi bine in apa aia?

pupic.gif

)).gif A fost bine. Daca te incalzeste cu ceva eu am audit pe cap....
nusarich
Eu n-am, da' tot ma doare capul... pupic.gif

pies: Ma bucur ca a fost bine, te cred pe cuvant si cand ma fac eu mare o sa testez pe pielea mea ce si cum...
Pisik
Ella,
Multa sanatate mamei tale! E mai bine daca doctorii au hotarat asa, ai incredere ca va fi bine
Moamaaaa, da a fost chiar misto in Turcia, astea da amintiri

Pupici si succes cu auditul pupic.gif
Ella79
Unul din aia de la audit, un pitic complet neinspirat, se da la mine. bad.gif Cica sa mergem in club....
bibi
CITAT(Ella79 @ 09-09-2008, 06:57 PM) *

Imi pare rau sa aud asta.Ii urez numai bine si sa vii cu vesti dálea cu gura zambarici pana la urechi,da?! floare.gif

CITAT(Ella79 @ 11-09-2008, 08:25 PM) *

Unul din aia de la audit, un pitic complet neinspirat, se da la mine. bad.gif Cica sa mergem in club....

Pitici sunt buni numa'la sex...ca se misca usor printre cearceafuri. lol.gif lol.gif

Iar cu poza aia..m-ai dat pe spate.
blink.gif
Si ,da, am fost 4 zile la munte in concediu... blum.gif
Ella79
Din nou la munca. M-am imbracat in mov cu bleu-marin ca deja astia din birou au dat iama in hainele negre, gri si maro. Si au niste feteeeee. Fratilor, doar ploua putin, nu a venit sfarsitul lumii!!!!
Mi-am luat un latte mare si ma uit si eu nitel pe aici.
Mai tarziu trebuie sa ma duc pana la sala la Majestic sa imi fac abonament (aerobic, nu aquagym, multumesc fetelor!!! smile.gif ), dupa aia ma duc sa imi iau analizele. Sper sa incep cat mai repede posibil cu nutritionista cea noua, ca nu ma mai suport asa.
Am chef sa fiu iarasi o diva. )).gif )).gif

Bibi, iti cerez tie bucuroasa piticul. Numai ia-mi-l de pe cap. )).gif Tu mai mergi la sala la Majestic? ma gandeam ca poate ne vedem pe acolo...
michelle
Ella, multa bafta sa realizezi tot ce ti-ai propus! Si eu sunt hotarata sa imi fac abonament la sala, tot la aerobic.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.