Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ella79
Miha, esti foarte frumoasa in poza de la avatar.
Da, trebuie neaparat sa ma reapuc de sala. Chiar ma simt fizic rau, sunt anchilozata, intepenita, abia ma misc.
Tu stii cum faceam eu sport pe vremuri, uneori chiar si zilnic. Si acum nimic - nimic. Gata, trebuie sa ma mobilizez!
michelle
Ella, multumesc!
Sa stii ca iti impartasesc sentimentul. Exact asa ma simt si eu.. Simt ca ruginesc.
Ella79
CITAT(michelle @ 16-09-2008, 10:35 AM) *

Ella, multumesc!
Sa stii ca iti impartasesc sentimentul. Exact asa ma simt si eu.. Simt ca ruginesc.

)).gif )).gif )).gif exact, asta e sentimentul.
In plus, mi-e rusine sa ii spun nutritionistei ca eu nu fac sport deloc.

Sper totusi ca pana la primavara sa strang bani si sa ma duc la o sala mai ca lumea. Pentru ca unul dintre motivele pt care am abandonat sala a fost acela ca era din ce in ce mai multa lume de proasta calitate. E neplacut cand e sala full si nu mai poti respira, cand vine cate o fata cu adidasii plini de noroi si tu te tavalesi pe acolo prin praf...
Deocamdata o sa ma duc aici la Majestic pt ca mi-e aproape de birou si iarna nu e indicat sa strabati orasul cu masina ca risti sa iti petreci seara in ea. )).gif
bibi
CITAT(Ella79 @ 16-09-2008, 10:11 AM) *

Bibi, iti cerez tie bucuroasa piticul. Numai ia-mi-l de pe cap. )).gif Tu mai mergi la sala la Majestic? ma gandeam ca poate ne vedem pe acolo...

Haha...eu m-am "ales "deja cu un lungan de 181 cm...deci nu mai e loc. Ziceam si eu din ceva experinta si din auzite naughty.gif naughty.gif

Nu ma duc la sala..oricum aerobicul nu e de mine ca fumez si nu ma tin plamanii..ultima oara cand am fost la aerobic era acum vreo 10 ani.Hehe,lele cand eram tinerica..

Sunt perfect de acord cu condamnarea griului,negrului si maroului pe timp de toamna iarna.

Uneori cand folosesc metroul iarna din cauza de zapada mare si imi dau geaca jos ca simt ca o iau razna de cald inauntru, iese la suprafata cate-o bluza colorata...se uita lumea cam cucish la mine...toti infofoliti pana in gat cu caciulile pe cap si eu "despuiata".

Spor la gimnastica!

Ella79
Au schimbat astia programul. E de la 5 in fiecare zi si martea si joia au bagat pilates. Nasol, ca nu-mi place. O sa ma duc doar luni - ca e aerobic si miercuri - ca e step. Vinerea e tae bo dar pana nu ma mai antrenez nitel n-are rost sa ma fac de ras pe acolo... )).gif
nusarich
Spor la sport Ella, si bafta sa ajungi cat mai repede la forma pe care o doresti! pupic.gif
Ella79
Azi m-am imbracat boho-urban. Adica acel stil vestimentar usor incarcat, cu multe accesorii, putin gipsy.
Mai concret am cpe mine asa:
- pantofi cu talpa ortopedica din piele intoarsa negrii,
- ciorapi grosi negri,
- o fusta pana la jumatatea gambei, in clini, negru cu maro cu crem cu putin grena inchis,
- un pluovar negru,
- peste pluovar 3 bratari mari auriu patinat
- cercei auriu patinat gen candelabru
- o poseta maaaare crem deschis si
- o palarie pe care o iubesc, cea din imagine.

Imagine

Bineinteles ca locuiesc intr-un oras in care a purta palarie e sinonim cu a fi extraterestru. Nu mi-a zis nimeni nimic urat, dar s-a holbat toata lumea la mine, am auzit comentarii de genul "ia uite, are palarie!!" lol.gif . De parca palaria nu ar fi un accesoriu special conceput pt a fi purtat. Mai ales cand ploua.
Numai baiatul de la French Bakery de la care imi cumpar in fiecare dimineata un croissant azi mi-a zambit larg si mi-a urat foarte insufletit sa am o zi "minunata". )).gif
May
Ia uite si la asta, si-a pus palarie )).gif si in sinea lor si-ar dori sa aibe curajul wink1.gif pupic.gif
Ella79
CITAT(May @ 18-09-2008, 04:49 PM) *

Ia uite si la asta, si-a pus palarie )).gif si in sinea lor si-ar dori sa aibe curajul wink1.gif pupic.gif

pupic.gif

Deeeeeeeci: miercurea viitoare ma duc, in sfarsit, la nutritionista aia misto. M-a sunat azi asistenta ei sa confirm. Abia astept! cheer.gif

Promit sa declar aici tot ce mananc, cat, cum, la ce ora, cate kg am si cate slabesc. Sa-mi tineti pumnii!
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif Ella ma distreaza copios faza cu palaria.
michelle
Ella, ti-ai facut abonament la sala? Eu nu am reusit saptamana asta.. Sa ne tii la curent cu sfaturile pe care ti le da nutritionista
hug.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 19-09-2008, 09:52 AM) *

Ella, ti-ai facut abonament la sala? Eu nu am reusit saptamana asta.. Sa ne tii la curent cu sfaturile pe care ti le da nutritionista
hug.gif

Da, merg lunea si miercurea, luni la aerobic si miercuri la step. Cand o sa fiu mai antrenata ma bag si la tae-bo (vinerea), dar deocamdata nu cred ca sunt in stare.
Ella79
E oare posibil sa iti pierzi pantofii??? )).gif )).gif )).gif
Asta primavara aveam niste pantofi maro, cu talpa ortopedica, comozi, facuti cu greu pe comanda (pt ca eu port 35 si jumatate si nu gasesc). Acum ca s-a facut frig caut la ei de 2 zile prin toate dulapurile si au disparut pur si simplu. Dar scotocesc de descreierata nu ma incurc. girl_cray.gif Si ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca s-ar putea sa fiu senila. Oare as putea fi senila inainte de 30 de ani?? Pur si simplu nu imi amintesc ce am facut cu ei. Blanc total. Ori i-am dus pe undeva la reparat si am uitat de ei acolo, ori i-oi fi aruncat vreodata din gresala, ori i-oi fi imprumutat vreunei prietene si am uitat (desi fetele mi i-ar da inapoi). Dar oricum ar fi, ar trebui sa imi amintesc ceva, cat de cat, nu? Sa mi-i fi luat extraterestrii, ce credeti? lol.gif Sa-i dau disparuti? )).gif
bibi
E greu ..cica sa intorci un pahar cu gura in jos si iti aduci aminte. Incearca si tu.La mine nu tine.

Si eu am cautat pantofii copilului...si s-a dovedit ca-i lasasem la mama, dupa 2 saptamani de cautare. Bine, am si obiceiul de a da ce-i ramane mic la cei mai putin norocosi..dar de abia ii cumparasem in primavara.

Sa zici daca a mers.
Ella79
Bibi, sa stii ca n-a mers figura cu paharul. M-am dus duminica si mi-am cumparat alti pantofi maro, ca n-aveam ce sa fac.

Ieri mi-am facut abonament la sala la Majestic. Antrenamentele sunt ok, atmosfera, muzica si compania nu. sad.gif Dar ma rog... o sa ma duc in continuare pt ca e aproape de birou.
bibi
CITAT(Ella79 @ 23-09-2008, 09:24 AM) *

Bibi, sa stii ca n-a mers figura cu paharul. M-am dus duminica si mi-am cumparat alti pantofi maro, ca n-aveam ce sa fac.

Ieri mi-am facut abonament la sala la Majestic. Antrenamentele sunt ok, atmosfera, muzica si compania nu. sad.gif Dar ma rog... o sa ma duc in continuare pt ca e aproape de birou.

Nu putea sa fie perfect, nu?!

Bine ca ti-ai gasit alti pantofi.. wink1.gif
amalia0701
floare.gif
Servus draga mea!
Sanatate mamei tale si putere sa treaca cu bine si peste sedintele alea.
Felicitari pentru decizia de a merge la sala.
Asteptam cu interes sfatul nutritionistei.
Super tare palaria aia.
Mereu imi spun ca atunci cand o sa cresc mare, o sa fiu o doamna cu margele si palarie )).gif )).gif )).gif )).gif
Ella79
Bibi, tu mai mergi la sala la Majestic? Banuiesc ca ieri nu erai pe acolo, nu?

CITAT(amalia0701 @ 23-09-2008, 09:39 AM) *

floare.gif
Servus draga mea!
Sanatate mamei tale si putere sa treaca cu bine si peste sedintele alea.
Felicitari pentru decizia de a merge la sala.
Asteptam cu interes sfatul nutritionistei.
Super tare palaria aia.
Mereu imi spun ca atunci cand o sa cresc mare, o sa fiu o doamna cu margele si palarie )).gif )).gif )).gif )).gif

Multumesc mult Amalia, sa stii ca si eu sunt foarte foarte nerabdatoare sa vad ce imi spune Tivadar maine. La 4 am programare si abia astept! cheer.gif
Sa stii ca tu chiar esti o doamna. give_rose.gif Iar margelele si palaria ti le imprimut eu cu mare placere, daca vrei si daca ai nervi sa asculti comentariile oamenilor de pe strada.
amalia0701
Iubita am si io margele multe, la palarie nu am inca deoarece am probleme cu modelul, nu imi vine orice.
Dar nu am inca dispoziite de doamna.
Cred ca trebuie sa te simti doamna ca sa poti purta margele si poseta )).gif
Io-s mai non conformista, sar repede in pantaloni, pantof sport si ura si la gara blum.gif
May
Si eu de abia astept sa vad ce meniu iti face, sa nu ne tii prea mult in suspans wink1.gif pupic.gif
bibi
Neeeee.Nu mai merg de mult.Nu ma laudam eu daca eram asa harnicuta!?/

Amalia, am vazut ca palarii ai...dar nu am vazut margelele.. blum.gif
Ella79
CITAT(May @ 23-09-2008, 12:15 PM) *

Si eu de abia astept sa vad ce meniu iti face, sa nu ne tii prea mult in suspans wink1.gif pupic.gif

Sa stii ca si eu abia astept sa vad, desi in mare nu cred ca o sa-mi dea diferit de frate-miu. Oricum, promit ca maine seara dupa ce ma intorc de la ea declar tot ca stiu ca sunteti nerabdatoare.
amalia0701
CITAT(bibi @ 23-09-2008, 12:47 PM) *

Alea erau palarii de soare, io vb. de palarii adevarate de cocoana. )).gif
Sexymom
Pup o fata frumoasa pupic.gif pe palarie )).gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 23-09-2008, 01:09 PM) *

hai ca incep sa ma simt ca o baba din aia rablagita )).gif )).gif )).gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 23-09-2008, 01:09 PM) *

CITAT(bibi @ 23-09-2008, 12:47 PM) *

Pai si ce astepti?
Nu exista magazine pe la voi?

Chiar, de unde se mai cumpara acum palariile?

Imi inchipui o cocoana cu o palarie cu boruri mari si un plic sub brat...
Ella79
[quote name='bibi' date='23-09-2008, 01:44 PM' post='152470']
[quote name='amalia0701' post='152452' date='23-09-2008, 01:09 PM']

Imi inchipui o cocoana cu o palarie cu boruri mari si un plic sub brat...
[/quote]

Bueeeyyyyy, terminati cu prostiile! Ca eu am si palarie cu boruri mari si poseta plic. Dar imi place sa cred despre mine ca inca mai sunt o pustoaica, macar pana-n treij' de ani. )).gif )).gif
Ella79

Aoleu, am vrut sa pun poze cu pantofii aia noi si era o poza cat tot forumul. Ma scuzati. Tre' s-o micsorez ca asa mare e ca o invazie extraterestra
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif lasa Ella se vedea mai bine si in detaliu tot modelul.

Cu varsta, poti sa faci ca mine, ca numai la doctor declar varsta reala, in rest zic ca "putin peste 29". Cel mai nasol e ca atunci cand ma intreaba la doctor ce varsta am stau si ma uit tamp si incep sa calculez. Iti dai seama ce moaca face doctorul...

Ella79
Imagine

CITAT(Dumbo @ 23-09-2008, 09:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lasa Ella se vedea mai bine si in detaliu tot modelul.

Tu am impresia ca erai pe aici cand am postat poza aia uriasa, nu? )).gif )).gif )).gif Saraca de tine, cred ca ai ramas traumatizata

Asa, si acum sa intervenim verbal asupra imaginii, ca lumina de la mine din hol e cam chioara: albastrul ala de pe margine e, de fapt, mov, rozul de langa toc e putin portocaliu si data de pe poza nu e din 2007, mi-ar fi placut mie sa fiu asa avangardista.
Acum ati inteles, nu? )).gif )).gif )).gif

Sau mai bine va uitati aici: http://musettegroup.ro/collection/autumn2008/index.html )).gif )).gif

CITAT(Dumbo @ 23-09-2008, 09:23 PM) *

Cu varsta, poti sa faci ca mine, ca numai la doctor declar varsta reala, in rest zic ca "putin peste 29". Cel mai nasol e ca atunci cand ma intreaba la doctor ce varsta am stau si ma uit tamp si incep sa calculez. Iti dai seama ce moaca face doctorul...

Ma, pai daca ajung pe la 39 si eu tot "putin peste 29" declar ca am, ma interneaza la ospiciu lol.gif
Dumbo
Deci am inteles bine? Albastru cu mov pe margine si rozul de fapt e portocaliu.
Oricum ar fi armonia de culori imi place la nebunie materialul.
Din pacate nu m-as catara pe tocuri cat sunt cu pitica in brate ca pic ca Britney Spears si nu am bodyguard-ul cu mine.

Te mai astept cu poze ca trebuie sa imi revizuiesc garderoba hug.gif
Ella79
CITAT(Dumbo @ 23-09-2008, 09:32 PM) *

Deci am inteles bine? Albastru cu mov pe margine si rozul de fapt e portocaliu.

lol.gif lol.gif lol.gif Stiam eu ca la asta se ajunge.
Nu mai, e doar mov pe margine, fara albastru.

CITAT(Dumbo @ 23-09-2008, 09:32 PM) *

Te mai astept cu poze ca trebuie sa imi revizuiesc garderoba hug.gif

Special pt tine, varianta cu pitica in brate:

Imagine
bibi
Fata, ai zis ceva de maro, ca nu-i gasesti, am zis ca tot maro cauti.Erau platforme, acu toace...pai...unde era asemanarea?

Eu , daca asa am inteles....deh...

I-am vazut acum in catalog, daca sunt aia, maro cu mov si portocaliu, da?

Nu sunt piele intoarsa?
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif Ella, ma declar mama-cangur, cred ca se asorteaza cu blana maro.
May
De ce [*****] se vad albastri cand de fapt sunt maro? blink.gif
Ella79
CITAT(bibi @ 23-09-2008, 10:36 PM) *

Fata, ai zis ceva de maro, ca nu-i gasesti, am zis ca tot maro cauti.Erau platforme, acu toace...pai...unde era asemanarea?

Eu , daca asa am inteles....deh...

I-am vazut acum in catalog, daca sunt aia, maro cu mov si portocaliu, da?

Nu sunt piele intoarsa?

Pai maro si sunt, aia din catalog, maro cu mov si portocaliu, i-ai gasit bine.

CITAT(May @ 24-09-2008, 12:53 AM) *

De ce [*****] se vad albastri cand de fapt sunt maro? blink.gif

Din cauza de lumina de la mine de pe hol, care e chioara si galbena )).gif
bibi
Am zis eu ca i-am vazut bine in catalog...

Uhu, tot ma minunez de toace!!
nusarich
Mama mama, ce tocuri au!!!!! Sunt superbi, sa-i porti cu placere! Si mie mi-e cam frica sa ma urc pe tocuri, ca eu cam cad si in adudasi, darmite pe tocuri de-astea... tot de pe jos mi-as aduna dintii...
Ella79
Mai, voi nu va ganditi acum ca eu ma apuc sa fac marsuri prin oras incaltata cu astia.
Ma plimb si eu asa... printre birouri. Ca in masina tin bine ascunsi niste balerini comozi, pentru cazul in care trebuie s-o iau la picior pe jos pe distante mai lungi. )).gif )).gif
Sexymom
Ella ma minunez cum poti merge asa de cocotzata.
Si ce imi place la tine este ca te imbraci intotdeauna in culori vesele si esti non-conformista, bravo tie give_rose.gif
Ella79
Peste 4 ore ma duc la nutritionista.
bibi
CITAT(Ella79 @ 24-09-2008, 10:28 AM) *

Mai, voi nu va ganditi acum ca eu ma apuc sa fac marsuri prin oras incaltata cu astia.
Ma plimb si eu asa... printre birouri. Ca in masina tin bine ascunsi niste balerini comozi, pentru cazul in care trebuie s-o iau la picior pe jos pe distante mai lungi. )).gif )).gif

lol.gif lol.gif ....bravo tie...
Ella79
Am fost la nutritionista, mi-a dat regim, incepand de maine (bine, ea a zis ca pot sa incep cand vreau, dar ce rost avea sa o lalai).
Tipa mi s-a parut super desteapta si coerenta in ce zicea, mi-a explicat principiile si are dreptate, adica e logic ce spune ea. Ea spune ca ceea ce ma impiedica sa slabesc pana acum nu era cantitatea de mancare, ci combinatiile alimentare. S-a uitat pe analize si mi-a spus ca arata ca ale unui om infometat, desi eu nu arat asa. Mi-a spus cate kg am in plus, cate kg de grasime am in cavitatea abdominala si care e varsta mea metabolica: 48 de ani. !!
In concluzie, in urmatoarele 12 zile am voie sa mananc asa:
- carne - de orice fel, in orice cantitate, gatita fara ulei
- 1 ou pe zi (gatit fara ulei)
- 100 gr branzeturi grase
ATAT, nici un alt aliment.

Trebuie sa mananc de 4 ori pe zi, la 8, 12, 16 si 20, sa beau 2,5 l de apa pe zi si sa iau niste suplimente nutritive, vitamine si alte chestii dupa o schema data de ea. Trebuie sa fac minim 30 de minute de miscare zilnic.

Ramo
Mie mi se pare ok meniul...daca mai era si macar un fruct si o leguma pe zi....era bun de adoptata pt oricine.
Bafta si sa ne tii la curent pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2008, 08:37 PM) *

Mie mi se pare ok meniul...daca mai era si macar un fruct si o leguma pe zi....era bun de adoptata pt oricine.
Bafta si sa ne tii la curent pupic.gif

In etapa asta nu am voie fructe sau legume. Mi-a explicat ea cum sta treaba, cica etapa asta e ca sa inveapa organismul sa consume din rezerve.
Din cauza asta regimul asta nu e bine sa fie tinut fara analize prealabile si fara sfatul medicului.
May
Nu stiu ce sa zic despre meniu... sper sa iti mearga bine floare.gif
nusarich
Bafta Ella hug.gif ! Sa treci usor peste zilele astea de proteine!
Ella79
Meniu azi:
ora 8: omleta (pe teflon) dintr-un ou si niste prosciutto + cafea cu indulcitor
ora 12: 100 de grame de cascaval + 100 grame sunca de curcan
ora 16: inca nu stiu, ma mai gandesc
ora 20: pulpe de pui la cuptor
bibi
CITAT(Ella79 @ 24-09-2008, 07:52 PM) *

Am fost la nutritionista, mi-a dat regim, incepand de maine (bine, ea a zis ca pot sa incep cand vreau, dar ce rost avea sa o lalai).
Tipa mi s-a parut super desteapta si coerenta in ce zicea, mi-a explicat principiile si are dreptate, adica e logic ce spune ea. Ea spune ca ceea ce ma impiedica sa slabesc pana acum nu era cantitatea de mancare, ci combinatiile alimentare. S-a uitat pe analize si mi-a spus ca arata ca ale unui om infometat, desi eu nu arat asa. Mi-a spus cate kg am in plus, cate kg de grasime am in cavitatea abdominala si care e varsta mea metabolica: 48 de ani. !!
In concluzie, in urmatoarele 12 zile am voie sa mananc asa:
- carne - de orice fel, in orice cantitate, gatita fara ulei
- 1 ou pe zi (gatit fara ulei)
- 100 gr branzeturi grase
ATAT, nici un alt aliment.

Trebuie sa mananc de 4 ori pe zi, la 8, 12, 16 si 20, sa beau 2,5 l de apa pe zi si sa iau niste suplimente nutritive, vitamine si alte chestii dupa o schema data de ea. Trebuie sa fac minim 30 de minute de miscare zilnic.

Stii ca berbecii ar trebui sa manance mai mult carne? Cica se slabeste...
Asa ca zic ca o sa te ajute.
Spor.
michelle
Multa bafta Ella! pupic.gif Mi se par cam multe zile pentru un astfel de meniu, dar sa speam ca nutritionista stie bine despre ce vorbeste
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.