Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ella79
CITAT(bibi @ 25-09-2008, 09:09 AM) *

Stii ca berbecii ar trebui sa manance mai mult carne? Cica se slabeste...
Asa ca zic ca o sa te ajute.
Spor.

Sincera sa fiu habar n-aveam. dar in cazul asta e cu atat mai bine.
Dar am incredere in faptul ca tipa stie ce face, am vazut rezultatele (uimitoare) pe care le-a avut cu alti pacienti pe care ii cunosc bine si, cel mai important, e un regim personalizat, primul de felul asta in viata mea.
Interviul cu ea a durat o ora si jumatate, timp in care m-a intrebat tot felul de chestii despre preferintele mele alimentare, despre dietele pe care le-am tinut pana acum si de ce nu au functionat ele pe termen lung. Mi-am facut o gramada de analize, inclusiv niste teste gen alea de sarcina, ecografii, EKG, EKG de efort.
La prima vedere e un regim cel putin controversat. Daca mie mi l-ar fi aratat acum ceva vreme cineva as fi spus ca e nebun sa tina asa ceva, ca isi distruge ficatul. Dar tipa suplineste vitaminele din alimentatie cu vitamine, calciu si magneziu pastile. Nici unul din cei pe care ii cunosc nu s-au imbolnavit, nu s-au vaitat ca le e rau, deci probabil ca n-o sa mi se intample nici mie asta.

CITAT(michelle @ 25-09-2008, 09:37 AM) *

Multa bafta Ella! pupic.gif Mi se par cam multe zile pentru un astfel de meniu, dar sa speam ca nutritionista stie bine despre ce vorbeste

Asta i-am zis si eu, dar a spus ca primele 2 - 3 zile corpul functioneaza din inertie si consuma resursele din alimentatia din ziua precedenta, din ficat si de nu mai stiu pe unde. Abia dupa aia incepe sa consume rezervele din tesutul adipos.
amalia0701
mad.gif
Mie nu imi "miroase a bine"
Vreau doar sa te rog daca iti e rau sa mananci si ceva legume.
Doar proteine e clar ca o slabesti, dar cat e de sanatos? sad.gif
Cand mergi la control?
Ai numarul ei sa o suni in caz de ceva?
Ce vitamine ti-a dat?
Daca te constipi, si o sa te constipi sigur ce ti-a zis sa faci?
Te rog ai grija.
Io cu lowcabi sub 35/zi, am reusit sa imi aduc sistemul imunitar la limita, incat primul virus a dat cu mine de pamant 2 saptamani de nici acu nu-s inca citova.
Te rog ai grija, e bine ca tu ai incredere in nutritionista.
E medic, ce specializare exact are?
pupic.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2008, 09:49 AM) *

mad.gif
Mie nu imi "miroase a bine"
Vreau doar sa te rog daca iti e rau sa mananci si ceva legume.
Doar proteine e clar ca o slabesti, dar cat e de sanatos? sad.gif
Cand mergi la control?
Ai numarul ei sa o suni in caz de ceva?
Ce vitamine ti-a dat?
Daca te constipi, si o sa te constipi sigur ce ti-a zis sa faci?
Te rog ai grija.
Io cu lowcabi sub 35/zi, am reusit sa imi aduc sistemul imunitar la limita, incat primul virus a dat cu mine de pamant 2 saptamani de nici acu nu-s inca citova.
Te rog ai grija, e bine ca tu ai incredere in nutritionista.
E medic, ce specializare exact are?
pupic.gif

La control merg pe 6 octombrie. Aceasta faza de regim nu dureaza decat 12 zile.
Am numarul ei si ea raspunde la telefoane si SMS-uri si ziua si noaptea (verificat)
Mi-a dat magneziu si calciu. In plus, mai iau furosemid in a 6-a si a 12-a zi de regim ca sa elimin nu stiu ce reziduuri din rinichi.
Daca ma constip mi-a dat sa iau normoponderol si herbolax + ceaiuri de care si cate vreau
Specializarea ei e "medic primar diabet, nutritie si boli metabolice"

Eu am incredere in ea. In plus, daca eu m-as fi priceput atat de bine cum aveam impresia nu eram acum in situatia asta, ci eram slaba bat.

pupic.gifpupic.gifpupic.gif

P.S. Ma flateaza faptul ca va pasa de mine, va ingrijorati ca n-o sa imi fie bine. Chiar sunteti niste prietene adevarate si va pup pe toate. pupic.gif
Si, mai ales, va multumesc ca sunteti alaturi de mine. give_rose.gif give_rose.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
michelle
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Ca si Mg anume sau care vrei tu?
Furosemidul e pentru acidul uric cred.
bibi
Mie numai de constipare mi-e frica pt ca si la mine cel mai bine slabesc mancand mai mult proteine din carne si grasimi. Numai ca decat sa ma defectez din nou prefer sa dau mai greu jos.

De abia astept sa-mi zici ce si cum.

nusarich
Ella, sigur ca ne pasa de tine, te-ai fi indoit? hug.gif

Sa stii ca si eu am semne de intrebare legate de regim, DAR semnele de intrebare sunt pentru mine (adica legate de rezultatele pe care le-ar avea pe mine), pentru ca stiu ca tu ai facut si analize si te-ai dus la un medic pe care l-ai vazut lucrand, nu asa, din auzite...
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2008, 10:41 AM) *

Ca si Mg anume sau care vrei tu?
Furosemidul e pentru acidul uric cred.

Calciu si Magneziu anume. Sunt niste pliculete. Calciu e cu vitamina D3, Magneziu contine si fenilalanina.

CITAT(nusarich @ 25-09-2008, 11:36 AM) *

[Sa stii ca si eu am semne de intrebare legate de regim, DAR semnele de intrebare sunt pentru mine (adica legate de rezultatele pe care le-ar avea pe mine), pentru ca stiu ca tu ai facut si analize si te-ai dus la un medic pe care l-ai vazut lucrand, nu asa, din auzite...

Sa stii ca nu am mai vrut nimic din auzite. Pentru ca fiecare om e alfel, fiecare organism are problemele lui, nu cred ca poate sa existe o dieta universal valabila.
Am incercat multe chestii auzite si, desi am slabit, am fost ulterior dezamagita pentru ca m-am ingrasat la loc. Voi stiti ca am tinut 8 luni WW, am slabit 8 kg pe care le-am pus la loc urgent.
amalia0701
Ce firma le produce, io fac un studiu de piatza si un experiment pe propia piele ce Ca si Mg mi se potrivesc )).gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2008, 12:00 PM) *

Ce firma le produce, io fac un studiu de piatza si un experiment pe propia piele ce Ca si Mg mi se potrivesc )).gif

Sunt facute de dr Scheffler, scrie pe ele ca se gasesc numai in farmacii. O sa iti fac o poza cu plicurile cand ajung acasa. pupic.gif
Cherie
Ella, am citit si eu acum. Cum o cheama pe dna nutritionist? Are un site de prezentare, ceva? Imi poti da mai multe detalii, te rog?

Multumesc anticipat floare.gif

P.s. mie mi se pare ok meniul, mai ales ca e pe o perioada scurta (12 zile parca).
buretel
Tatal meu este inscris la aceasta dr. de ani de zile, e diabetic. Si el a avut regim personalizat, si a slabit (bineinteles, adaptat diabeticilor), dar el triseaza )).gif
Bafta Ella, eu cred ca atata timp cat esti sub supraveghere medicala e totul ok! give_rose.gif

PS: apropo de analize, am vazut ca toata lumea se plange de Ca, Mg, Fe etc sub limita. Eu mi-am facut analizele in vacanta si am iesit ca Popey Marinarul lol.gif lol.gif Ba inca am fier putin peste limita. Oricum, am stopat si anticonceptionalele, si voi repeta analizele. Sper sa mi le pun in rama data viitoare )).gif )).gif
Sexymom
Ella mult succes cu dieta asta, sper sa aiba rezultatele dorite.
Sa va povestesc ceva despre furosemid: am mers aici la farmacie sa cer furosemid ca sa scap de lichidele din organism si farmacista a zis ca furosemidul este pt. a controla tensiunea arteriala, si il da numai la recomandarea medicului. sad.gif
bibi
Uite ce am gasit:

Actiune terapeutica: Diuretic foarte activ. Dupa administrare orala, efectul diuretic apare in 30-60 minute, atinge intensitatea maxima in 2-3 ore si dureaza 4-6 ore.

Indicatii: Edeme medii si usoare asociate patologiei renale, hepatice si insuficientei cardiace congestive, edem pulmonar, edem cerebral, edeme trombotice locale, edeme gravidice, hipertensiune arteriala.

Reactii adverse: Pot aparea dezechilibre hidro-electrolitice, metabolice si acido-bazice, tulburari digestive (greturi, voma, diaree), trombocitopenie, leucopenie, eruptii cutanate, fotosensibilizare.

Contraindicatii: Hipokaliemie, stari hipovolemice sau deshidratare, glomerulonefrita acuta, insuficienta renala acuta, ciroza decompensata in stadiu precomatos, insuficienta hepatica avansata, alergie (incrucisata cu sulfamide), intoxicatie cu digitalice.

Precautii: Insuficienta cardiaca grava, diabet, guta, obstructia cailor urinare, hipertrofia prostatei. Se administreaza cu prudenta la batrani si in primul trimestru de sarcina.

Deci in primul rand diuretic.
Si da, Sexy, e normal sa se dea la tensiune ca sa se elimine apa si sa scada tensiunea...

DAr daca l-a recomandat doctorul...probabil ca stie ce si cum.

Buna dimineata Ella.
michelle
Neata Ella! hug.gif Cum ai trecut de prima zi de dieta? Ce meniu ai azi in plan?
Ella79
CITAT(Cherie @ 25-09-2008, 04:16 PM) *

Ella, am citit si eu acum. Cum o cheama pe dna nutritionist? Are un site de prezentare, ceva? Imi poti da mai multe detalii, te rog?

Multumesc anticipat floare.gif

P.s. mie mi se pare ok meniul, mai ales ca e pe o perioada scurta (12 zile parca).

O cheama Roxana TIVADAR, nu stiu sa aiba un site de prezentare. Are cabinetul pe Strada Sperantei nr 24 (zona Batistei).
Stiu ca are cabinet si la Spitalul Universitare si cred ca cel mai bine o poti gasi acolo, mai ales ca la cabinetul particular preturile sunt destul de piperate...

CITAT(buretel @ 25-09-2008, 05:56 PM) *

Tatal meu este inscris la aceasta dr. de ani de zile, e diabetic. Si el a avut regim personalizat, si a slabit (bineinteles, adaptat diabeticilor), dar el triseaza )).gif
Bafta Ella, eu cred ca atata timp cat esti sub supraveghere medicala e totul ok! give_rose.gif

PS: apropo de analize, am vazut ca toata lumea se plange de Ca, Mg, Fe etc sub limita. Eu mi-am facut analizele in vacanta si am iesit ca Popey Marinarul lol.gif lol.gif Ba inca am fier putin peste limita. Oricum, am stopat si anticonceptionalele, si voi repeta analizele. Sper sa mi le pun in rama data viitoare )).gif )).gif

Tatal tau a fost multumit de ea? Eu n-am de gand sa trisez de niciun fel. Ar fi pacat de straduinta si de banii mei.
Mie analizele mi-au iesit bine, si Ca si Mg si Fe. Tipa mi-a dat sa iau suplimente probabil pt ca ele imi vor lipsi din alimentatie in perioada asta. Sau nu stiu...

CITAT(Sexymom @ 25-09-2008, 06:11 PM) *

Ella mult succes cu dieta asta, sper sa aiba rezultatele dorite.
Sa va povestesc ceva despre furosemid: am mers aici la farmacie sa cer furosemid ca sa scap de lichidele din organism si farmacista a zis ca furosemidul este pt. a controla tensiunea arteriala, si il da numai la recomandarea medicului. sad.gif

Sa stii ca mie mi-a dat sa iau in ziua cu furosemid si aspacardin. Deci probabil ca o legatura exista intre ele.

CITAT(bibi @ 26-09-2008, 09:37 AM) *

Uite ce am gasit:
Buna dimineata Ella.

Buna dimineata si tie si multi pupici! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Nu o chema aSimona Tivadar?
Roxana Tivadar e o ziarista.
Vezi aici, doamna asta e?
nutritionist
Ella79
CITAT(michelle @ 26-09-2008, 10:14 AM) *

Neata Ella! hug.gif Cum ai trecut de prima zi de dieta? Ce meniu ai azi in plan?

Sa stii ca am trecut bine. Probabil faptul ca sunt atat de determinata ma va ajuta mult. Ieri tata lumea manca tot felul de chestii in jurul meu si n-am avut nicio problema. Eu mi-am vazut linistita de proteinele mele. )).gif
Meniul final de ieri a fost:
8:00 omleta dintr-un ou si prosciutto, cafea cu indulcitor,
12:00 sunca de curcan,
16:00 curcan la cuptor cu parmezan
20:00 almette

azi am asa:
8:00 1 ou fiert, 2 cremwursti, 100 gr almette, 1 felie salam de sibiu, cafea cu indulcitor
12:00 1 cutie de ton in apa
16:00 nu stiu exact, ma duc la restaurant, probabil peste sau pui la gratar
20:00 Jamon serano

CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:32 AM) *

Nu o chema aSimona Tivadar?
Roxana Tivadar e o ziarista.
Vezi aici, doamna asta e?
nutritionist

Da, da, scuze, Simona. Tipa din poza.

Scuze, se vede ca nu am baut inca suficienta cafea. lol.gif
amalia0701
Apa bei multa?
Trebuie la atatea proteine pupic.gif
buretel
Da, e multumit. El oricum este in evidenta ei, pt diabet, si merge foarte des la control. Problema cu slabitul era conexa, el se trateaza de diabet, prioritar.

floare.gif Bafta multa Ella!
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:37 AM) *

Apa bei multa?
Trebuie la atatea proteine pupic.gif

Ieri am baut 3 litri, dupa cum urmeaza:
1,5 l - apa plata
0,5 l - apa cu 1 plic de magneziu (are gust bun, de lamaie)
1 l - limonada

Intr-adevar, proteinele astea sunt fade rau si simti nevoia sa bei lichide multe.

amalia0701
Cat e de scumpa?
Am o prietena cu probleme de diabet, mari .
Un nr. de tel de la cabinet?

Secretul e sa pui frunze pe ele, sa aiba gusturi diferite hug.gif
Mai ai 11 zile cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:43 AM) *

Cat e de scumpa?
Am o prietena cu probleme de diabet, mari .
Un nr. de tel de la cabinet?

Secretul e sa pui frunze pe ele, sa aiba gusturi diferite hug.gif
Mai ai 11 zile cheer.gif cheer.gif cheer.gif

100 euro prima consultatie apoi 350 euro in fiecare luna pana la sfarsitul tratamentului (cat o fi ala, ca acum nu stiu).
Iti dau pe PM nr de la cabinet.
amalia0701
Merci.
In pretul asta intra analizele care ti le face?
Pentru un diabetic 350 euro/luna chiar ca e o suma.

Ella79
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:50 AM) *

Merci.

In suma asta nu intra nimic, decat consultatia cu ea. Restul, analize, medicamente, platesti separat.
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 26-09-2008, 10:54 AM) *

Merci.

In suma asta nu intra nimic, decat consultatia cu ea. Restul, analize, medicamente, platesti separat.

Dupa ce ai mers la ea, nu mai ai bani de mancare si slabesti automat
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2008, 10:56 AM) *

CITAT(Ella79 @ 26-09-2008, 10:54 AM) *

Merci.

Dupa ce ai mers la ea, nu mai ai bani de mancare si slabesti automat
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Culmea e ca ea nu incurajeaza absolut deloc sa faci foamea. Deci trebuie sa te organizezi in asa fel incat sa iti mai ramana si de fripturi. lol.gif lol.gif
amalia0701
Esti bine?
Ma ganderam la tine.
pupic.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 27-09-2008, 08:37 AM) *

Esti bine?
Ma ganderam la tine.
pupic.gif

Da Amalia, sunt ok. Multumesc mult, esti asa o scumpa hug.gif hug.gif
N-am aparut azi pe aici pt ca am dormit mult. Dupa aia m-am dus sa duc niste haine la curatatorie si am fost la o piata mai departe de casa mea, unde vin tarani autentici. Mi-am cumparat de 300 de mii flori de toamna, de mi-am umplut casa cu ele. Multe mov (culoarea mea preferata in toamna asta), galbene si putine rosii.

Meniul de azi:
8:00- prociutto crudo tinut pe tigaia de teflon pana devine crocant + cascaval + cafea
ora 12:00 - 3 pulpite de pui la cuptor (le-am pus multe ierburi si au iesit chiar foarte gustoase) + limonada
ora 16:00 - 1 ou fiert + 50 gr cascaval
cina: inca nu stiu

Pana acum sunt ok. Mi-e somn, dar cred ca asta are legatura mai degraba cu vremea.. )).gif Cred ca cel mai mult imi lipsesc fructele, dar n-o sa mor pana le voi putea manca.
M-am cantarit dimineata si am 2 kg mai putin.
amalia0701
Felicitari.
Hai ca poti fara fructe.
pupic.gif
E bine sa dormi, somnul e cel mai bun remediu pentru toate.
pupic.gif
Sexymom
Ella ma bucur ca esti bine.Sa te odihnesti mult, e bine ca dormi la cate ore ai tu de recuperat.
Succes in continuare cu dieta, mai iau si eu meniurile de la tine si i le pasez matusii mele pe messenger.
Sambata frumoasa ca tine pupic.gif
ella_mina
CITAT(Ella79 @ 27-09-2008, 04:04 PM) *

M-am cantarit dimineata si am 2 kg mai putin.

felicitari si tine-o tot asa cheer.gif
Ella79
Multumesc fetelor! Chiar am nevoie de sustinere. pupic.gif
Usor nu e, trebuie sa recunosc. E o dieta restrictiva si ma incurca si faptul ca trebuie sa mananc la ore fixe. Dar ma incurajeaza rezultatele (azi am 3 kg mai putin) si faptul ca nu dureaza mult.
Asta e partea cea mai grea, de pe 6 oct mi se pare ca o sa pot manca si legume ceea ce deja va fi boierie. lol.gif
Mi s-a explicat ca e nevoie de regimul asta doar cu proteine pentru ca se intampla nu stiu ce reactii chimice. Cica daca mananci doar proteine ele se transforma in energie astfel ca organismul este fortat sa foloseasca grasimile depozitate, nu pe cele pe care i le dai prin alimentatie. Nu ma prea pricep sa explic, sorry. give_rose.gif In scoala am fost bata la chimie. )).gif
Amalia, sa stii ca ieri ma apucase pofta de dulce. Dar am baut rapid un magneziu din ala si m-a ajutat sa trec peste.
Sexy, iubita, eu as fi in stare sa dorm zile-n sir daca as fi lasata. Rea de somn am fost mereu, dar anul asta deja situatia devine grava.

O alta chestie buna la regimul asta (eu incerc sa vad doar avantajele, nu si partile dificile )).gif ) e ca mancand numai uscaciuni beau apa in prostie. Vreo 3 litri ii beau fara sa ma straduiesc. Asa ca tenul meu arata deja mai bine, ca e si el, saracul, hidratat.

CITAT(Sexymom @ 27-09-2008, 06:55 PM) *

, mai iau si eu meniurile de la tine si i le pasez matusii mele pe messenger.

Sexy, eu n-am nimic impotriva sa ii pasezi matusii tale meniurile mele, din contra, daca ele ajuta pe cineva atunci imi face chiar placere.
Numai ca trebuie avut grija ca e un regim foarte restrictiv si daca analizele nu sunt bine s-ar putea sa dauneze foarte tare. Deci mai bine consulta matusa ta un medic, fie el si medicul de familie, cu care sa discute despre dieta asta.
Eu sunt convinsa ca in astea 12 zile o sa imi creasca colesterolul. Daca el nu ar fi fost, la inceput, in limite normale, probabil ca nu mi s-ar fi prescris dieta asta. Toti cei care au primit regimul asta de la nutritionista sunt persoane tinere, active, fara probleme de sanatate.
pupic.gif
Sexymom
Ella , 3 kg mai putin in cateva zile? super, ma bucur mult ca regimul da rezultate, trebuie sa reusesti pana la capat.
Matusa mea a fost la endocrinolog si are analizele f.f. bune.Un pic marita glicemia.Si ei i-a spus sa manance 12 zile numai carne, numai ca nu are idei, de asta am scris ca ii mai pasez ce mananci tu. )).gif
Ma gandeam ieri la tine, daca esti cu regumul asta de ce nu iti iei si o bicicleta eliptica Ella? eu numai la asta visez de la un timp.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 28-09-2008, 09:54 AM) *

Ella , 3 kg mai putin in cateva zile? super, ma bucur mult ca regimul da rezultate, trebuie sa reusesti pana la capat.
Matusa mea a fost la endocrinolog si are analizele f.f. bune.Un pic marita glicemia.Si ei i-a spus sa manance 12 zile numai carne, numai ca nu are idei, de asta am scris ca ii mai pasez ce mananci tu. )).gif
Ma gandeam ieri la tine, daca esti cu regumul asta de ce nu iti iei si o bicicleta eliptica Ella? eu numai la asta visez de la un timp.

Da, stiu ca 3 kg inseamna mult, dar nu va fi asa toata dieta. Cica la inceput se slabeste asa mult, asta e partea de soc a dietei. Dupa aia slabesc 1 kg pe saptamana.
I-a dat exact ca mie, 12 zile de proteine. Super tare! Ea cand a inceput? Poate tinem dieta impreuna, chit ca nu ne cunoastem (inca). smile.gif
Da-i meniurile mele. Intr-adevar, intri in pana de idei la regimul asta. Cum sa combini carne cu carne si cu branzeturi grase? )).gif
Nu vreau bicicleta eliptica. Are mama si e facuta cuier. Mi se pare enervant sa fac sport in casa. Mai bine pun muzica tare si dansez pana cad lata. E mai pe stilul meu asa decat sa ma cocot pe biclicleta.

Stie cineva daca gordon bleu se poate face si altfel decat prajit?
Sexymom
Ella , eu nu il prajesc , eu bat bine carnea, asez pe ea o felie de cascaval, una de sunca , le ung cu mustar, le pun un pic de sare , le rulez, le leg cu ata de bucatarie ( daca nu am le infig scobitori) si le pun la cuptor, normal torn peste ele bulion diluat in apa, tu poti pun numai un pic de apa.

Tu ai voie condimente? mustar, kechup, piper, boia, sare??
Ella79
CITAT(Sexymom @ 28-09-2008, 10:08 AM) *

Ella , eu nu il prajesc , eu bat bine carnea, asez pe ea o felie de cascaval, una de sunca , le ung cu mustar, le pun un pic de sare , le rulez, le leg cu ata de bucatarie ( daca nu am le infig scobitori) si le pun la cuptor, normal torn peste ele bulion diluat in apa, tu poti pun numai un pic de apa.

clap.gif clap.gif clap.gif Deci stiu ce mananc diseara. biggrin.gif

CITAT(Sexymom @ 28-09-2008, 10:09 AM) *

Tu ai voie condimente? mustar, kechup, piper, boia, sare??

Am voie doar ierburi uscate, sare, piper, mustar doar de Dijon (celelalte au zahar in compozitie), mujdei (doar daca e facut din usturoi + apa + sare, nu din cel care e ca o maioneza).
NU am voie ceapa, ketchup, usturoi verde.
amalia0701
Servus draga mea!
Ma bucur pentru cantarul tau prietenos hug.gif
Nu am inteles daca Mg il iei odata pe zi, sau la urgenta cand iti e pofta de dulce.
Cred ca iti este greu, dar noi suntem aici sa te sustinem hug.gif hug.gif hug.gif
E normal sa ceara organismul lichide. E bine ca bei.
Profita cat poti de ziua asta, ploioasa sa mai dormi.
Nu te speria ca ai slabit 3 kg, nu o sa slabesti 12 kg in 12 zile, e doar socul pentru organism, de aia reactioneaza.
pupic.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2008, 10:42 AM) *

Servus draga mea!
Ma bucur pentru cantarul tau prietenos hug.gif
Nu am inteles daca Mg il iei odata pe zi, sau la urgenta cand iti e pofta de dulce.
Cred ca iti este greu, dar noi suntem aici sa te sustinem hug.gif hug.gif hug.gif
E normal sa ceara organismul lichide. E bine ca bei.
Profita cat poti de ziua asta, ploioasa sa mai dormi.
Nu te speria ca ai slabit 3 kg, nu o sa slabesti 12 kg in 12 zile, e doar socul pentru organism, de aia reactioneaza.
pupic.gif

Magneziu iau o data pe zi, dimineata. Ieri uitasem sa il iau si ma atacase pofta de dulce. Dupa ce am baut magneziul m-am mai potolit.
amalia0701
Ai vazut pozele Lilianeb?
Sunt muta, nu mi se intampla prea des.
Vezi la ea in jurnal.
May
Ma bucur ca da rezultate dieta, asa esti mereu incurajata si nu vei renunta pupic.gif
bibi
Wow, ai inceput deja sa dai jos.
Apa ajuta mult de tot. Eu daca nu beau apa, chiar daca tin regim nu slabesc, sau f f greu dau si eu jos..

Te asteptam cu vesti bune in continuare.
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2008, 10:57 AM) *

Ai vazut pozele Lilianeb?
Sunt muta, nu mi se intampla prea des.
Vezi la ea in jurnal.

Da mai, m-am uitat si eu acum. Vorba ta, am ramas muta. Ce sa zic, SUPER FRUMOS a slabit. Cinste ei!

CITAT(bibi @ 28-09-2008, 05:15 PM) *

Wow, ai inceput deja sa dai jos.
Apa ajuta mult de tot. Eu daca nu beau apa, chiar daca tin regim nu slabesc, sau f f greu dau si eu jos..

Eu simt nevoia sa beau apa. Nu pot alfel. Zici ca sunt broasca, beau non stop.
Ella79
Mi-am facut gordon bleu la cuptor. Bine, mi s-a insirat cascavalul ala prin toata tava si am umplut si casa de fum, dar macar a iesit bun la gust.
Acum am deschis toate geamurile sa aerisesc, dar intra miros de ceapa prajita de la vecini doh.gif Si mi-e si friiigggg.

Mai am 7 zile din etapa asta e dieta. Dupa aia cica se schimba cu branza slaba, legume si fructe. Huh, abia astept ca de la atata carne mi-e ca devin agresiva cu oamenii pe strada.
Ramo
Nu ai pus hartie de copt pe tava din cuptor? Si pune tava cat mai sus si focul f incet. Nu curge cascavalul, nu se arde nimik si e mai bun....sa patrunde si e mai pufos.
Felicitari pt astea 3 kg.
nusarich
Ella, ce ma bucur ca ai inceput sa dai jos! Se pare ca dieta merge de minune, bravo!

Ella79
CITAT(ramonavlas @ 28-09-2008, 09:17 PM) *

Nu ai pus hartie de copt pe tava din cuptor? Si pune tava cat mai sus si focul f incet. Nu curge cascavalul, nu se arde nimik si e mai bun....sa patrunde si e mai pufos.
Felicitari pt astea 3 kg.

Ramo, n-am pus hartie de copt si le-am si pus pe gratarul de jos al aragazului cu focul la maxim doh.gif doh.gif Deci iti dai seama ce dezastru a fost acolo.
Nu rade, eu ma pricep sa gatesc dulciuri, mancare nu. lol.gif

CITAT(nusarich @ 29-09-2008, 08:44 AM) *

Ella, ce ma bucur ca ai inceput sa dai jos! Se pare ca dieta merge de minune, bravo!

Sa stii ca si pe mine asta ma motiveaza si ma ajuta sa nu clachez. Azi simt pantalonii putin larguti pe mine si e un sentiment foarte placut.
Bine, n-o sa slabesc in permanenta asa de mult. In celelelalte etape n-o sa mai dau jos atata, dar macar o sa fie mai usor de suportat regimul.
amalia0701
floare.gif
O saptamana minunata!
Sexymom
Azi ce meniu ai Ella?
Cum te simti?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.