Stii ca berbecii ar trebui sa manance mai mult carne? Cica se slabeste...
Asa ca zic ca o sa te ajute.
Spor.
Sincera sa fiu habar n-aveam. dar in cazul asta e cu atat mai bine.
Dar am incredere in faptul ca tipa stie ce face, am vazut rezultatele (uimitoare) pe care le-a avut cu alti pacienti pe care ii cunosc bine si, cel mai important, e un regim personalizat, primul de felul asta in viata mea.
Interviul cu ea a durat o ora si jumatate, timp in care m-a intrebat tot felul de chestii despre preferintele mele alimentare, despre dietele pe care le-am tinut pana acum si de ce nu au functionat ele pe termen lung. Mi-am facut o gramada de analize, inclusiv niste teste gen alea de sarcina, ecografii, EKG, EKG de efort.
La prima vedere e un regim cel putin controversat. Daca mie mi l-ar fi aratat acum ceva vreme cineva as fi spus ca e nebun sa tina asa ceva, ca isi distruge ficatul. Dar tipa suplineste vitaminele din alimentatie cu vitamine, calciu si magneziu pastile. Nici unul din cei pe care ii cunosc nu s-au imbolnavit, nu s-au vaitat ca le e rau, deci probabil ca n-o sa mi se intample nici mie asta.
Multa bafta Ella!
Asta i-am zis si eu, dar a spus ca primele 2 - 3 zile corpul functioneaza din inertie si consuma resursele din alimentatia din ziua precedenta, din ficat si de nu mai stiu pe unde. Abia dupa aia incepe sa consume rezervele din tesutul adipos.