Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 29-09-2008, 10:21 AM) *

floare.gif
O saptamana minunata!

Multumesc Ama, dar din pacate nu se arata prea frumoasa, ca mama va face tratament saptamana asta si pe bunica-miu l-a apucat imbolnavitul.

CITAT(Sexymom @ 29-09-2008, 01:53 PM) *

Azi ce meniu ai Ella?
Cum te simti?

Te pup Sexy pupic.gif
Ma simt cam ingretosata de atata carne.
Meniul de azi:

8:00 - o cutie Almette + cafea
12:00 - 2 bucati gordon bleu din ala de aseara (o bucata e facuta din 1/2 piept de pui)
16:00 - inca nu stiu
20:00 - o pulpa de pui la cuptor
michelle
Ella, nu prea vad branza in meniurile tale.. Incearca niste cas, cascaval..
May
Almette nu e branza? unsure.gif Si zilele trecute a mancat ori almette ori cascaval...
butterfly
felicitaaari ella pt cele 3 kg!la cat mai multe pupic.gif
michelle
CITAT(May @ 29-09-2008, 02:20 PM) *

Almette nu e branza? unsure.gif Si zilele trecute a mancat ori almette ori cascaval...

Ai dreptate.. Nu am vazut bine doh.gif
Ella79
Branza nu o ratez niciodata. )).gif )).gif E singura pe care o astept cu drag, dupa atata carne. Am pus niste cascaval si in gordon bleu, tot pt variatie.
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 29-09-2008, 01:03 PM) *

[Ma simt cam ingretosata de atata carne.

Te cred Ella, am tinut si eu odata 2 zile de carne, am crezut ca vomit a treia zi, asa ca am dat iama in pepeni si piersici.
Si imi facusem numai muschi de vita la gratar cu mustar de Dijon, piept de pui, numai bunatati, dar nu am rezistat.
Sper sa rezisti.
Sanatate alor tai, sa se faca repede bine.
Ella79
CITAT(butterfly @ 29-09-2008, 02:33 PM) *

felicitaaari ella pt cele 3 kg!la cat mai multe pupic.gif

Multumesc!! pupic.gif
eu sper ca asta e doar inceputul si nu ma opresc decat cand ajung la target.

CITAT(michelle @ 29-09-2008, 02:17 PM) *

Ella, nu prea vad branza in meniurile tale.. Incearca niste cas, cascaval..

Cas cica nu am voie in etapa asta. In aia viitoare sper.
amalia0701
hug.gif hug.gif
Hai draga mea ca poti.
Sanatate alor tai si tie putere sa alergi pe langa ei pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 29-09-2008, 03:03 PM) *

CITAT(Ella79 @ 29-09-2008, 01:03 PM) *

[Ma simt cam ingretosata de atata carne.

Te cred Ella, am tinut si eu odata 2 zile de carne, am crezut ca vomit a treia zi, asa ca am dat iama in pepeni si piersici.
Si imi facusem numai muschi de vita la gratar cu mustar de Dijon, piept de pui, numai bunatati, dar nu am rezistat.
Sper sa rezisti.
Sanatate alor tai, sa se faca repede bine.

Eu beau foarte foarte multa limonada, ca altfel cred ca innebunesc. Acum ce sa fac... m-am apucat de treaba, trebuie sa ma tin. Jumatate din perioada grea a trecut, saptamana viitoare probabil voi putea manca macar o salatica... )).gif

Adaug la meniul de azi:

ora 16:00 - 1 ou fiert cu mustar blum.gif
Ella79
Meniu azi (provizoriu)

8:00 - 2 oua facute la teflon, 3 cubulete branza topita, 1/2 cremvurst, cafea
12:00 - friptura de pui la cuptor, rulada din piept de pui
16:00 - un fel de crema de branza
20:00 - filet de peste la cuptor cu lamaie

amalia0701
Limonada are apa plata si lamaie, sau si indulcitor?
O zi usoara.
Te simti bine?
Mariana
Spor in tot ce faci si multa sanatate fam tale.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Asta vroiam sa intereb si eu. Ai voie lamaie? cum faci limonada?
Si de ce 2 oua cand ai voie numai unul?
Uite cum stam cu ochii pe tine Ella )).gif .
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 30-09-2008, 10:21 AM) *

Limonada are apa plata si lamaie, sau si indulcitor?
O zi usoara.
Te simti bine?

Limonada are apa plata, lamaie si mult indulcitor. Nu pot sa beau fara indulcitor, nu-mi place acreala deloc.

CITAT(Sexymom @ 30-09-2008, 11:13 AM) *

Asta vroiam sa intereb si eu. Ai voie lamaie? cum faci limonada?
Si de ce 2 oua cand ai voie numai unul?
Uite cum stam cu ochii pe tine Ella )).gif .

Ma bucur ca stati cu ochii pe mine. floare.gif floare.gif
In dieta scrie la oua asa: " Oua - 1 bucata / zi in medie". Deci m-am gandit eu ca as putea sa mananc si 2, dar erau MINUSCULE. Adica in niciun caz nu faceau cat 1 ou mare .
Ella79
Azi cred ca am dat-o putin in bara si mor de ciuda doh.gif doh.gif
Am mancat niste friptura la cuptor si ma tem ca fusese gatita cu legume. Si nu am voie legume. grin.gif grin.gif
bibi
Poi daca nu ai mancat legumele..eu zic ca nu ai dat-o in bara rau.Daca doar s-au fiert pe langa de gust...##
Ella79
CITAT(bibi @ 30-09-2008, 01:26 PM) *

Poi daca nu ai mancat legumele..eu zic ca nu ai dat-o in bara rau.Daca doar s-au fiert pe langa de gust...##

Legume n-am mancat, iti dai seama!!!
Dar dupa gust mi-am dat seama ca e prea buna friptura aia ca sa fi fost facuta doar in apa. Si acum ma mustra constiinta in ultimul hal. doh.gif doh.gif
bibi
CITAT(Ella79 @ 30-09-2008, 01:30 PM) *

Dar dupa gust mi-am dat seama ca e prea buna friptura aia ca sa fi fost facuta doar in apa. Si acum ma mustra constiinta in ultimul hal. doh.gif doh.gif

Poate au folosit ceva mirodenii altele decat tine, nu era " imbracata" in nimic, nu?
Ella79
CITAT(bibi @ 30-09-2008, 01:36 PM) *

CITAT(Ella79 @ 30-09-2008, 01:30 PM) *

Poate au folosit ceva mirodenii altele decat tine, nu era " imbracata" in nimic, nu?

Nu, nu avea nici un fel de coaja / crusta, nimic.
Pisik
Buna Ella,

Vad ca ai inceput un regim destul de strict. Succes! M-a uimit pretul nustritionistei blink.gif Este cumva tipa aia care scria in Star, vera nu stiu cum, ca daca nu e vreo vedeta nu imi explic de ce are scorurile astea...
Iti doresc sa treci cu bine peste saptamana asta si sa ajungi la target!
Cand ma gandesc ca va trebui sa trec si eu la ceva strict dupa sarcina, ma cam apuca ameteala. Noroc ca mai am ceva timp blum.gif
May
Hai mai, cu cate probleme probabil ca ai in viata de zi cu zi, iti mai faci altele si singura? Ce daca au fost legume pe langa? Ca doar nu s-au lipit nutrientii din ele de carne... atat timp cat nu le-ai mancat, nu vad cu ce ai dat-o in bara pupic.gif
amalia0701
draga mea, daca nu ai mancat legumele, decat friptura nu e abatere.
Ai voie condimente frunze.
Io fac carnea fripta la cuptor cu vin, foi de dafin, sare, piper si usturoi.
Pana si Ioana care-i o mironosita mananca cu placere.
bibi
CITAT(Pisik @ 30-09-2008, 02:16 PM) *

Buna Ella,

Vad ca ai inceput un regim destul de strict. Succes! M-a uimit pretul nustritionistei blink.gif Este cumva tipa aia care scria in Star, vera nu stiu cum, ca daca nu e vreo vedeta nu imi explic de ce are scorurile astea...
Cand ma gandesc ca va trebui sa trec si eu la ceva strict dupa sarcina, ma cam apuca ameteala. Noroc ca mai am ceva timp blum.gif

Sa nu aud de la tine Pisi nimic de ganduri de astea.Eu zic sa te bucuri de sarcina...cum o scoti la capat pe urma, vedem noi ca tot pe aici o sa fim. give_rose.gif

Cam asa am vrut sa zic si eu, ca May...noroc ca ea are mai multe cuvinte!

Ella79
CITAT(Pisik @ 30-09-2008, 02:16 PM) *

Buna Ella,

Pisiko, tu sa te bucuri de sarcina si lasa prostiile! blum.gif blum.gif
Cred ca o sa ajung sa fac si eu un bebe doar ca sa pot manca, macar o vreme, orice vreau. lol.gif (glumesc, desigur)
Pisik
Stai linistita Bibi, ca nu ma apuca ganduri din astea acum. Nici pomeneala! Acum ma bucur de rasfaturile (inclusiv culinare) ale celor dragi, ca ce visez noaptea am a doua zi blum.gif , cand mai prind eu vremuri de astea? tease.gif
Ella79
CITAT(May @ 30-09-2008, 02:32 PM) *

Hai mai, cu cate probleme probabil ca ai in viata de zi cu zi, iti mai faci altele si singura? Ce daca au fost legume pe langa? Ca doar nu s-au lipit nutrientii din ele de carne... atat timp cat nu le-ai mancat, nu vad cu ce ai dat-o in bara pupic.gif

Am inceput s-o iau razna de tot, nu? blink.gif blink.gif
Adevarul e ca imi doresc foarte mult sa duc dieta asta pana la capat si sa functioneze, sa nu ma mai ingras la loc 6 kg in 7 zile ca in alte epoci de trista amintire ale vietii mele.
Probabil din cauza asta am inceput sa devin paranoica.

CITAT(amalia0701 @ 30-09-2008, 02:37 PM) *

draga mea, daca nu ai mancat legumele, decat friptura nu e abatere.
Ai voie condimente frunze.
Io fac carnea fripta la cuptor cu vin, foi de dafin, sare, piper si usturoi.
Pana si Ioana care-i o mironosita mananca cu placere.

Amalia, mie mi-a dat tipa foarte clar pe lista ce am voie si ce nu, nu e chiar la latitudinea mea.
Am voie: lamaie, sare, boia, piper, condimente din plante uscate, guma de mestecat fara zahar.
Am voie dar moderat: mustar de Dijon (adica sa nu aiba zahar in el)
Nu am voie: hrean, ceapa, usturoi, miere

Am uitat sa va povestesc: azi noapte am fost cu bunica-miu la spital. doh.gif A facut o criza de inima si i s-a si pus pata ca el moare. Cica a murit nu stiu cine care e mai batran decat el si a calculat el asa ca el ar urma.
Il iubesc pe bunica-miu, dar am asa o ciuda pe oamenii astia care cedeaza, renunta. In loc sa cheme urgent ambulanta, el l-a chemat pe preot. doh.gif A trebuit sa duc munca de lamurire cu el, intr-un final l-am internat, i-au facut toana noaptea investigatii. Acum e bine mersi iar eu abia ma tarasc pe aici de oboseala. Vreau acasa!
Ella79

Cate minute sa las in cuptor un filet de peste in folie de aluminiu? wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Panda
CITAT(Ella79 @ 30-09-2008, 06:33 PM) *

Cate minute sa las in cuptor un filet de peste in folie de aluminiu? wacko.gif wacko.gif wacko.gif

20 min... il mai ai in cuptor?
Ella79
CITAT(Panda @ 30-09-2008, 07:22 PM) *

Nu mai stiu cat l-am tinut pana la urma, m-am tot uitat la el si cand mi s-a evaporat toata zeama (apa, sucul lui + lamaie multa) am oprit focul.
A fost relativ comestibil. Multumesc oricum pupic.gif

Panda, imi place ticker-ul tau. smile.gif
bibi
CITAT(Pisik @ 30-09-2008, 02:54 PM) *

Stai linistita Bibi, ca nu ma apuca ganduri din astea acum. Nici pomeneala! Acum ma bucur de rasfaturile (inclusiv culinare) ale celor dragi, ca ce visez noaptea am a doua zi blum.gif , cand mai prind eu vremuri de astea? tease.gif

Pai asa sa faci!!

Fantezii culinare indeplinite..wow ce frumos!

CITAT(Ella79 @ 30-09-2008, 03:01 PM) *

Am uitat sa va povestesc: azi noapte am fost cu bunica-miu la spital. doh.gif A facut o criza de inima si i s-a si pus pata ca el moare. Cica a murit nu stiu cine care e mai batran decat el si a calculat el asa ca el ar urma.
Il iubesc pe bunica-miu, dar am asa o ciuda pe oamenii astia care cedeaza, renunta. In loc sa cheme urgent ambulanta, el l-a chemat pe preot. doh.gif A trebuit sa duc munca de lamurire cu el, intr-un final l-am internat, i-au facut toana noaptea investigatii. Acum e bine mersi iar eu abia ma tarasc pe aici de oboseala. Vreau acasa!

Pai unde erai cand ai scris?

Sanatate bunicului.Asa e la o varsta, mai ales ca cei de varsta ta se duc rand pe rand.Dar asta nu inseamna sa nu te tratezi si sa zici, sunt batran deci e timpul.
Pana una alta bine ca totusi isi da seama de varsta si actioneaza in conseciunta..vezi preot.

Inca odata iti urez putere de convingere.
hug.gif

CITAT(Ella79 @ 01-10-2008, 07:36 AM) *

CITAT(Panda @ 30-09-2008, 07:22 PM) *

Nu mai stiu cat l-am tinut pana la urma, m-am tot uitat la el si cand mi s-a evaporat toata zeama (apa, sucul lui + lamaie multa) am oprit focul.
A fost relativ comestibil. Multumesc oricum pupic.gif

Panda, imi place ticker-ul tau. smile.gif

Cam 20-30 min.Eu il tin acoperit dupa care vreo 10 min fara folie ca sa ia o culoare.Bine ca ai voie lamaie ca altfel pt mine fara usturoi amestecat cu smantana sau iaurt e zero barat pestele la cuptor!!

O zi frumoasa si cat mai scurta la servici ca sa te odihnesti.
Ella79
Bibi, cand am scris eram la birou. Intre timp am ajuns devreme acasa, am facut o baie foarte foarte relaxanta (in sfarsit am avut apa fierbinte dupa 2 zile), cu niste pastile din alea efervescente de la Sephora, m-am dat cu niste creme noi si frumos mirositoare si am dormit ca un bebelus de la 9 seara pana dimineata.
Am mancat si un mic dejun chiar foarte bun (tinand cont de restrictiile alimentare): 1 ou fiert si 3 mini-rulade facute din sunca de curcan (e una de Cristim cu boabe de piper in ea) si felii de branza topita. Foarte foarte bun! cheer.gif
Acum mai beau si o cafea si ma apuc de treaba. La 11 am o conferinta si la 5 vreau sa ma duc la sala.

Sa aveti o zi frumoasa si voi!
Panda
CITAT
Panda, imi place ticker-ul tau.

l-am pus ca sa-mi dati bataita daca nu avanseaza grin.gif
hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Ma bucur sa vad ca esti bine.
Sanatate bunicului floare.gif
Ella79
Multumesc Amalia!

Am fugit la sala. gym.gif bici.gif azi fac step - aerobic. Huh
Ramo
Sa ai spor!
bibi
Hai ca mai e putin...4 zile...cum a fost la step?
Ella79
CITAT(bibi @ 01-10-2008, 10:27 PM) *

A fost... obositor. Acu ma dor "aripioarele" rau. Asta e bine, ca inseamna ca sunt atacate si poate scap de ele mai repede/

Mi-am gasit masina zgariata cu cheia. Rau. Toata aripa stanga - spate. sad.gif
bubbles
pupic.gif Ella si bafta la dieta hug.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 02-10-2008, 11:19 AM) *

A fost... obositor. Acu ma dor "aripioarele" rau. Asta e bine, ca inseamna ca sunt atacate si poate scap de ele mai repede/

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Romania draga mea.
Nu pune la suflet, e doar un fier.
Cum te simti?
bibi

Vecini draguti...si inimosi..

E casco pt asta.Timpul nu ti-l despagubeste nimeni insa. doh.gif
Ella79
Amalia, azi ma simt tare rau. Ma simt rau fizic probabil pt ca ma simt rau psihic - la mine chestiile astea sunt legate.
De mancat abia daca mai pot manca, desi ma straduiesc. Azi am mancat si la 8 si la 12 niste sunca de curcan (bunuta la gust, dar deja mi-e o sila inimaginabila de carnuri). Dar nici alceva nu-mi trebuie. As putea manca niste branzeturi bune, un ou, dar n-am chef de nimic.
Sunt maraiita, catranita, suparata, abia ma tarasc pe aici. Nu vreau decat sa plec de la birou mai repede sa ma duc la mama sa vad ce face (azi a facut tratament), apoi sa ma duc acasa, sa fac putina ordine ca simt ca ma sufoca si casa aia si sa zac in cada plina cu apa fiarta.

CITAT(bibi @ 02-10-2008, 01:25 PM) *

Bibi, nu acasa au zgariat-o, ca acasa am portar si nu se atinge nimeni de masina. La birou s-a intamplat. Eu parchez pe o straduta inghesuita. Dimineata am parcat normal "in [*****]", in rand cu altii. Acum vreo 2 ore a venit o colega fuga la mine sa-mi spuna ca in spatele meu, pe partea opusa a strazii, parcase un camion, motiv pt care printre spatele masinii mele si spatele camionului nu mai putea trece nimeni. Practic, se blocase strada.
M-am dus repede la masina, camionul nu ma era, insa am vazut ca vreun binevoitor si-a varsat nervii cu cheia pe masina mea. E zgariata rau, cu furie, am un fel de rotocoale, desene, facute pe tabla. Nu are cum sa iasa cu polish, trebuie vopsita.
Am casco, dar nu am nici nervii si nici timpul necesar sa alerg iarasi intre asigurari si service. In plus, masina mea are o vopsea tip cameleon, foarte greu de reprodus, deci masina ar trebui vopsita toata. Asigurarile nu vor despagubi asta iar eu ar trebui sa fac ce? Sa platesc din buzunar??
E cu atat mai de r---t situatia cu cat eu nu aveam nicio vina. Masina mea e micuta si nu incurca pe nimeni. Ce vina am eu daca un bou a ales sa-si parcheze camionul fix in stpatele meu? blink.gif blink.gif

bibi
CITAT(Ella79 @ 02-10-2008, 01:37 PM) *

Amalia, azi ma simt tare rau. Ma simt rau fizic probabil pt ca ma simt rau psihic - la mine chestiile astea sunt legate.
De mancat abia daca mai pot manca, desi ma straduiesc. Azi am mancat si la 8 si la 12 niste sunca de curcan (bunuta la gust, dar deja mi-e o sila inimaginabila de carnuri). Dar nici alceva nu-mi trebuie. As putea manca niste branzeturi bune, un ou, dar n-am chef de nimic.
Sunt maraiita, catranita, suparata, abia ma tarasc pe aici. Nu vreau decat sa plec de la birou mai repede sa ma duc la mama sa vad ce face (azi a facut tratament), apoi sa ma duc acasa, sa fac putina ordine ca simt ca ma sufoca si casa aia si sa zac in cada plina cu apa fiarta.

CITAT(bibi @ 02-10-2008, 01:25 PM) *

Bibi, nu acasa au zgariat-o, ca acasa am portar si nu se atinge nimeni de masina. La birou s-a intamplat. Eu parchez pe o straduta inghesuita. Dimineata am parcat normal "in [*****]", in rand cu altii. Acum vreo 2 ore a venit o colega fuga la mine sa-mi spuna ca in spatele meu, pe partea opusa a strazii, parcase un camion, motiv pt care printre spatele masinii mele si spatele camionului nu mai putea trece nimeni. Practic, se blocase strada.
M-am dus repede la masina, camionul nu ma era, insa am vazut ca vreun binevoitor si-a varsat nervii cu cheia pe masina mea. E zgariata rau, cu furie, am un fel de rotocoale, desene, facute pe tabla. Nu are cum sa iasa cu polish, trebuie vopsita.
Am casco, dar nu am nici nervii si nici timpul necesar sa alerg iarasi intre asigurari si service. In plus, masina mea are o vopsea tip cameleon, foarte greu de reprodus, deci masina ar trebui vopsita toata. Asigurarile nu vor despagubi asta iar eu ar trebui sa fac ce? Sa platesc din buzunar??
E cu atat mai de r---t situatia cu cat eu nu aveam nicio vina. Masina mea e micuta si nu incurca pe nimeni. Ce vina am eu daca un bou a ales sa-si parcheze camionul fix in stpatele meu? blink.gif blink.gif

1. E o idee buna cu relax-ul...

2. Tot e o idee buna cu relax-ul..

Am patit si eu o chestie cu Casco de am stat in c.u.r, ma gandesc sa cer sfatul unui avocat si sa-i dau in judecata. Asta daca asi avea vreo cunostinta care sa-mi zica daca am sau nu sanse..

Culoarea nu o pot face numai pe o parte....hmmm...chiar e de kko..

Linisteste-te.. floare.gif
michelle
Ella, imi pare rau sa aud ce ai patit cu masina.. sad.gif
Nu lasa supararea sa iti afecteze alimentatia. Mai ales ca esti pe ultima suta de metri la prima etapa hug.gif
May
wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 02-10-2008, 01:52 PM) *

Nu lasa supararea sa iti afecteze alimentatia. Mai ales ca esti pe ultima suta de metri la prima etapa hug.gif

Da, trag de mine ca mai e putin si stiu asta. Poate ca si din cauza asta sunt asa de irascibila.
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 02-10-2008, 02:39 PM) *

CITAT(michelle @ 02-10-2008, 01:52 PM) *

Da, trag de mine ca mai e putin si stiu asta. Poate ca si din cauza asta sunt asa de irascibila.

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Lucrezi la km 0 in capitala Romaniei iubita si din cauza asat se intampla.
Daca ai casco full trebuie sa o faca ei.
Nu mai fii suparata, incerca sa te odihnesti.
Lasa dereticatuil pe weekend, mai ai un pic pana luni la control pupic.gif
Ella79
Ama, in week-end voi sta cu mama, la ea acasa. Dar eu nu deretic ca ar fi neaparat nevoie. Mai mult pt ca simt eu nevoia, e ceva la mansarda, nu stiu cum sa-ti explic exact. Dealtfel simt si nevoia obsesiva de a face baie, desi, zau, pe cuvant, nu sunt nespalata )).gif )).gif

PS. Cred ca as fi un caz interesant pt psihologi lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 02-10-2008, 03:35 PM) *

Ama, in week-end voi sta cu mama, la ea acasa. Dar eu nu deretic ca ar fi neaparat nevoie. Mai mult pt ca simt eu nevoia, e ceva la mansarda, nu stiu cum sa-ti explic exact. Dealtfel simt si nevoia obsesiva de a face baie, desi, zau, pe cuvant, nu sunt nespalata )).gif )).gif

PS. Cred ca as fi un caz interesant pt psihologi lol.gif lol.gif

daca simti nevoia sa te tainui cu unul, stiu io una buna in buc, mi-a facut mie curat la mansarda )).gif
pupic.gif
Ella79
Pe bune? Sa stii ca nu cred ca mi-ar strica. Nu de alta, dar intreaga la cap dupa anul asta nu cred ca mai sunt...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.