CITAT(May @ 30-09-2008, 02:32 PM)

Hai mai, cu cate probleme probabil ca ai in viata de zi cu zi, iti mai faci altele si singura? Ce daca au fost legume pe langa? Ca doar nu s-au lipit nutrientii din ele de carne... atat timp cat nu le-ai mancat, nu vad cu ce ai dat-o in bara

Am inceput s-o iau razna de tot, nu?
Adevarul e ca imi doresc foarte mult sa duc dieta asta pana la capat si sa functioneze, sa nu ma mai ingras la loc 6 kg in 7 zile ca in alte epoci de trista amintire ale vietii mele.
Probabil din cauza asta am inceput sa devin paranoica.
CITAT(amalia0701 @ 30-09-2008, 02:37 PM)

draga mea, daca nu ai mancat legumele, decat friptura nu e abatere.
Ai voie condimente frunze.
Io fac carnea fripta la cuptor cu vin, foi de dafin, sare, piper si usturoi.
Pana si Ioana care-i o mironosita mananca cu placere.
Amalia, mie mi-a dat tipa foarte clar pe lista ce am voie si ce nu, nu e chiar la latitudinea mea.
Am voie: lamaie, sare, boia, piper, condimente din plante uscate, guma de mestecat fara zahar.
Am voie dar moderat: mustar de Dijon (adica sa nu aiba zahar in el)
Nu am voie: hrean, ceapa, usturoi, miere
Am uitat sa va povestesc: azi noapte am fost cu bunica-miu la spital.

A facut o criza de inima si i s-a si pus pata ca el moare. Cica a murit nu stiu cine care e mai batran decat el si a calculat el asa ca el ar urma.
Il iubesc pe bunica-miu, dar am asa o ciuda pe oamenii astia care cedeaza, renunta. In loc sa cheme urgent ambulanta, el l-a chemat pe preot.

A trebuit sa duc munca de lamurire cu el, intr-un final l-am internat, i-au facut toana noaptea investigatii. Acum e bine mersi iar eu abia ma tarasc pe aici de oboseala. Vreau acasa!