Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
amalia0701
)).gif )).gif
CITAT(luchi @ 09-10-2008, 09:16 PM) *

Amalia, il schimb, zau pupic.gif Ce nu fac io pentru tine?
Daca o rotesc e mai bine? laugh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Am defectiuni de meserie.
Oameni pe sina egal pericol, zapada = probleme, canicula= serpuire, iar probleme. Stiu aia de ce ne fac psihologicul odata la 5 ani, i-oi mai pacali si de data asta?
)).gif
buretel
Deci stiu avatarul asta al lui luchi de o gramada de timp...si sa-mi sara ochii shock.gif daca am vazut ca sta pe sina fetiscana aia lol.gif lol.gif lol.gif
V-am mai spus ca port ochelari, nu? dry.gif )).gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 09-10-2008, 09:30 PM) *

Deci stiu avatarul asta al lui luchi de o gramada de timp...si sa-mi sara ochii shock.gif daca am vazut ca sta pe sina fetiscana aia lol.gif lol.gif lol.gif
V-am mai spus ca port ochelari, nu? dry.gif )).gif

Fugi la control ca e cazul )).gif

Apropo de ochelari, io am fost la control, am dat juamte de salar doar pe consultatie si pe lentile noi, Ioanei si mie.
Am aflat ca s-au ieftinit transplanturile de cristalin, nu mai sunt 1000 de euro ci 1700 lei, asa ca ma bate gandul sa imi fac la ochiul stang.
Ce stiti de asta?
May
Mie chiar imi place avatarul ala, dar nu am vazut ca sta cu capul pe sine w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ella79
Vad ca v-ati distrat in lipsa mea. Bravo, frumos va sade! In loc sa ma asteptati si pe mine.... lol.gif Io am fost la munca pana seara la 8, ceea ce inseamna ca ieri am muncit 13 ore cap - coada si asa se explica de ce aseara am cazut lata.
Bine ca e vineri!

Vreau cafeaaaaaaaaaa!!!! cafea.gif
bibi
Buna dimineata si o zi cat mai scurta la servici sau cel putin mai libera.

E vineri. salut.gif
Ella79
Bibi, deja m-am enervat si nu e nici macar ora 9... O parte din colegii mei prefera sa faca pe prostii astfel ca lucrarile cele mai complicate trebuie sa le fac eu angry2.gif Si nu e corect. Daca sunt prosti, atunci sa se duca sa lucreze intr-un loc in care nu le e solicitat intelectul. Dar nu se duc, unde in alta parte ar mai fi ei platiti ca niste super staruri intelectuale??
buretel
Neata, hai ca am venit cu o cafea cafea.gif Da-i incolo de colegi, asculta un radio pe net si da-le ignore pe ziua de azi, lasa-i cu dilemele lor "intelectuale" )).gif
pupic.gif si spor, aaa, azi e vineri!!
Ella79
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 08:45 AM) *

Neata, hai ca am venit cu o cafea cafea.gif Da-i incolo de colegi, asculta un radio pe net si da-le ignore pe ziua de azi, lasa-i cu dilemele lor "intelectuale" )).gif
pupic.gif si spor, aaa, azi e vineri!!

Nu pot sa le dau ignor pur si simplu. Pentru ca sunt lucruri care trebuiesc facute pentru ca altfel se pierd bani.
buretel
dry.gif Aiurea situatie...
Ella79
Azi se pare ca m-am trezit cu f.u.n.d.u.l. in sus. Ma enerveaza cam multe, probabil de oboseala. Tre' sa fac rapid ceva sa ma bine-dispun ca nu e bine asa. In alte conditii as fi bagat in mine niste ciocolata, dar acum nici nu se pune problema.
Si nici bani sa ma duc la cumparatudi n-am. sad.gif Alte idei??
bibi
Cafeaua ai baut-o?
give_rose.gif
buretel
Eu m-as binedispune daca as pleca acasa acum dry.gif )).gif )).gif Pai nu, SRL?
Ella79
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 09:56 AM) *

Cafeaua ai baut-o?
give_rose.gif

Acum o beau. Mi-am luat americano, nu mi-am mai luat latte, ca sa nu mai consum aiurea lactatele permise.

Mai, stie cineva sa interpreteze vise? Am visat ceva foarte ciudat....

Eram acasa si ma uitam in jos la pragul de la usa, cu usa deschisa si 3 broscute mici incercau sa treaca pragul sa intre la mine in casa. 2 au trecut mai greu si intr-un final a trecut si ultima. Aveam in vis un sentiment placut, ma bucuram ca broscutele alea dragute intra la mine in casa.
Ma obsedeaza visul asta pt ca nu are nicio legatura cu realitatea, nu am mai vazut broaste de mult, nu le simpatizez niciodata si, mai ales, nu inteleg de ce 3.
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 08:04 AM) *

Nu pot sa le dau ignor pur si simplu. Pentru ca sunt lucruri care trebuiesc facute pentru ca altfel se pierd bani.

Ella, exact de asta se plange si al meu sotz, ca in echipa lui sunt cativa care trag matza de coada si se apropie bonusul de sfarsit de an care se obtine numai daca ai atins 88% din proiectele firmei, asa ca vine seara tarziu si rabufneste, pacat ca nu am cum sa il ajut si el este un sef atat de diplomat, eu ii bagam in p. de mult si ii trageam de urechi.
Nu merita sa te enervezi in toate firmele cresc paria.

In leg. cu visul : nu ai apucat sa pupi nici o broasca? asa se transforma in print )).gif )).gif
amalia0701
pupic.gif
Smile iubita.
Stiu cum te simti, io ca sa ma afirm la un moment dat tineam spatele la un serviciu, ei plecau la 15, io ramaneam pana seara.
)).gif
Noroc ca mi-am schimbat locul de munca.
buretel
Mda...seri si nopti pe la birou, in alte vremuri dry.gif Ufff...
bibi
CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 10:05 AM) *

Mai, stie cineva sa interpreteze vise? Am visat ceva foarte ciudat....

Nu ma pricep dar si eu am visat o ciudatenie azi dimineata (ca pe urma a sunat ceasul). Visam ca a murit barbatul meu cu 10 zile inainte (faceam eu socoteala) de aniversarea a 6 ani de casnicie (au trecut anul asta) si un unchi (departat) care fusese nu stiu cum cu el in ultimele clipe zicea ca el, sotul isi dorea ca eu sa arunc tot ce-mi aduce aminte de el prin casa (haine, chestii) si sa-mi continui viata!!! w00t.gif

Tot drumul pana la servici m-am bucurat ca am trecut de data fatidica din vis... huh.gif
Panda
CITAT
Bibico, din doua una: ori ai ciorapi cu banda adeziva (sau portjartier), ori iei chilotii peste ciorapi, ca Superman!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif u sunteti normale la cap... scuze pt offtopic.gif

ella iti doresc o zi mai faina.... macar de acum in colo
binedispune-te cu niste muzicala casti daca poti....., sau iesi putin la aer sa mai schimbi peisajul
visul cred ca inseaman ca te simti responsabile pt 3 persoane, pe care le sustii in vreun fel...si in final te bucuri de succesul lor.
deci e de bine
smile
bibi
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 11:15 AM) *

CITAT
Bibico, din doua una: ori ai ciorapi cu banda adeziva (sau portjartier), ori iei chilotii peste ciorapi, ca Superman!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif u sunteti normale la cap... scuze pt offtopic.gif

ella iti doresc o zi mai faina.... macar de acum in colo
binedispune-te cu niste muzicala casti daca poti....., sau iesi putin la aer sa mai schimbi peisajul
visul cred ca inseaman ca te simti responsabile pt 3 persoane, pe care le sustii in vreun fel...si in final te bucuri de succesul lor.deci e de bine
smile

Hiu, e de bine ...sunt prea responsabila damn it!! zid.gif
Ella79
Mi-a interpretat bunica unei prietene visul.
Cica broscutele sunt de bine, inseamna ca imi vin niste musafiri dragi, imi trec pragul 2 persoane bune, iar a treia persoana se lasa cam mult asteptata dar incet si greu pana la urma vine. Cica aceasta a treia persoana ar putea fi chiar logidnicul meu pentru care eu sunt ingrijorata ca nu trece pragul odata.
Cica gandacii din visul de alaltaieri noapte nu sunt de bine, inseamna mici greutati, dar pentru ca am visat dupa aia broscutele inseamna ca aceste 3 persoane ma vor ajuta sa trec peste greutati.
buretel
Poate una dintre broscute e nutritionista blum.gif
amalia0701
Ce mananci azi?
Ella79
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 12:00 PM) *

Poate una dintre broscute e nutritionista blum.gif

Sa stii ca ai dreptate, ca ar putea fi pentru ca nutritionista imi va schimba viata.

CITAT(amalia0701 @ 10-10-2008, 12:18 PM) *

Ce mananci azi?

MD: 150 gr perle de branza La Dorna 2% + 2 ardei grasi + cafea neagra
pranz: 150 gr perle branza La Dorna 2% + 2 salate de rosii, castraveti, ardei, ceapa
gustare 1 : nu stiu, un fruct sigur
cina: salata de salata verde, castraveti, rosii, ardei, ceapa, otet balsamic (e divin!!) si 200 gr zotarelle sau cas daca apuc sa imi cumpar
gustare 2: kiwi
buretel
CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 12:27 PM) *

Sa stii ca ai dreptate, ca ar putea fi pentru ca nutritionista imi va schimba viata.

Dap, de asta m-am si gandit wink1.gif

Si mie imi place otetul balsamic, numai din asta folosesc.
Ce e aia zotarelle? O branza? unsure.gif
bibi
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 12:29 PM) *

CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 12:27 PM) *

Dap, de asta m-am si gandit wink1.gif

Si mie imi place otetul balsamic, numai din asta folosesc.
Ce e aia zotarelle? O branza? unsure.gif

E tot un fell de mozzarella..in zer puse in pungute.
Deea
CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 10:27 AM) *

pranz: 150 gr perle branza La Dorna 2% + 2 salate de rosii, castraveti, ardei, ceapa

2 salate de rosii sau salata din 2 rosii? smile.gif

hai ca am dat buzna fara sa zic un buna ziua smile.gif

hug.gif Spor la slabit! Imi place faza asta a regimului tau, e foarte ok si eu as putea manca asa mult si bine; pt. prima faza meriti aplauze la scena deschisa smile.gif, cred ca a fost tare greu. bine ca ai trecut peste ea si sper sa nu te mai intorci!
buretel
Danke Bibi! Mozarella imi place foarte mult, si eu tot in zer o gasesc. De asta eram nelamurita.
Ella79
Da gagigi, zotarella e un fel de mozarella dar cu mai putina grasime. Nu stiu exact cata pt ca inca nu mi-am cumparat. Stiu ca sunt bilute din alea mici de mozarella, am mai vazut-o prin restaurante in salate.
buretel
Ma pun sa caut si eu, sper sa gasesc.
Pana atunci, astept sa-mi rasara busuiocul din ghiveci, ca sa am pt salata de zotarella si rosii cherry blum.gif
Ella79
CITAT(Deea @ 10-10-2008, 12:41 PM) *

CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 10:27 AM) *

2 salate de rosii sau salata din 2 rosii? smile.gif

hai ca am dat buzna fara sa zic un buna ziua smile.gif

hug.gif Spor la slabit! Imi place faza asta a regimului tau, e foarte ok si eu as putea manca asa mult si bine; pt. prima faza meriti aplauze la scena deschisa smile.gif, cred ca a fost tare greu. bine ca ai trecut peste ea si sper sa nu te mai intorci!

Te pup Deea, ma bucur mult ca ai venit pe la mine pupic.gif
Mananc 2 salate de rosii, comandate ca atare la restaurant. Adica 2 boluri de dimensiuni medii. Nu stiu gramajul ca nu scrie pe ea. Ochiometric asa sa tot fie vreo 4-5 rosii in total.
Si mie imi place la maxim faza asta. Cred ca as putea s-o tin asa mult si bine, desi stiu ca nu o sa fie asa. Duminica si luni trebuie sa mananc iarasi doar carne, apoi iarasi am ca acum.
Intr-adevar, primele 2 saptamani sunt oribile, dar mie mi s-a parut ca merita efortul. Am mers pe principiul ca daca altii n-au murit, n-oi muri nici eu. )).gif

CITAT(buretel @ 10-10-2008, 12:52 PM) *

Ma pun sa caut si eu, sper sa gasesc.
Pana atunci, astept sa-mi rasara busuiocul din ghiveci, ca sa am pt salata de zotarella si rosii cherry blum.gif

Marti o sa imi fac pt la birou niste "frigarui", adica rosii cherry + baby mozarella (adica zotarella, e tot aia) insirate pe bete din alea de frigarui. O sa fiu foarte trendy cu mancarea mea fusion dar de regim in acelasi timp. lol.gif lol.gif
amalia0701
)).gif
Iubita io stiam ca zotarella sunt motzarella de la firma ZOTT.
Am vazut priama data la billa.

Zotarella
Ella79
Amalia, or fi unsure.gif habar n-am!
Ma duc diseara la Gima sa ma elucidez. Si ma uit si cata grasime are, ca daca e ca cealalta, nu merita efortul s-o cumpar.
amalia0701
Utita-te la detalii, are 18%.
E sul mare si mini rotocoale, vezi pe site.
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 10-10-2008, 01:24 PM) *

Am vazut, dar 18% pe mine nu ma satisface. Imi trebuie cu mai putin. Sa vad frate-miu de care a mancat, ca el era cu zotarella asta...

cica asta imi trebuie mie:

http://www.santalucia.galbani.co.uk/locato...p;productid=487
bibi
CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 01:38 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 10-10-2008, 01:24 PM) *

Am vazut, dar 18% pe mine nu ma satisface. Imi trebuie cu mai putin. Sa vad frate-miu de care a mancat, ca el era cu zotarella asta...

cica asta imi trebuie mie:

http://www.santalucia.galbani.co.uk/locato...p;productid=487

Am vazut firma asta dar nu-mi amintesc sa fie si light la noi... sorry.gif
Ella79
Azi a fost o zi cu adevarat de k.k.o. Am avut in permanenta senzatia ca joc intr-un film prost. Abia astept sa plec de aici si sa zac cu un latte in mana la Starbuck's. Simt ca imi ia creierul foc.
amalia0701
Am vazut chair acu mozarella din aia la Real.
hug.gif
Bine ca e deja weekend pupic.gif
Sexymom
Si ziua mea a fost la fel. sad.gif Eu sunt fericita insa ca plec peste juma de ora si sunt libera pana miercuri cheer.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 10-10-2008, 03:33 PM) *

Si ziua mea a fost la fel. sad.gif Eu sunt fericita insa ca plec peste juma de ora si sunt libera pana miercuri cheer.gif

ce bine de tine!!
buretel
Ce fain de tine, Doina smile.gif

Eu nu am cum sa zac, am program incarcat in seara asta doh.gif
Sexymom
Fain pe [*****], ca de azi incep alergatura dupa mobila , caraul pe scari, curat in casa, asezat,amenajat, pt. asta am cerut liber si eu si marido al meu.
Dar sper sa reusim sa terminam cu casa.
buretel
doh.gif uitasem de asta...Spor la treaba atunci!
Ella79
Tocmai am halit cina: o salatoaie imensa din salata verde, ceapa verde, ardei, castraveti, rosii si 180 gr cas. Nu am gasit zotarella din aia, mi-am luat rocotta ca are 11% si e perfeca intinsa pe niste ardei gras la micul dejun.
Maine ma duc la munte cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
M-am cantarit, ca nu am mai rabdat pana luni. Am 69,5, deci cu 300 de grame mai mult decat luni. Nasol. oops.gif O sa incerc sa nu ma panichez, totusi. Mi-a zis doctorita ca s-ar putea sa am o usoara crestere in greutate, dar ma gandeam ca daca nu s-a intamplat in primele 2 - 3 zile de salata gata, am scapat.
Saptamana viitoare o sa ma duc la sala mai mult, o sa renunt la cafeaua cu lapte si o sa merg mai mult pe jos. Am si furosemid in meniu, deci poate o sa ma ajute si ala.
Nu ma tem de altceva, decat ca am mancat ce nu trebuie fara sa stiu. Cu buna stiinta nu mananc nimic din ce nu e pe lista.
Ca sa fiu in grafic, pana pe 20 cand ma duc trebuie sa am cam 2,5 kg mai putin. Asadar am 10 zile la dispozitie sa scap de kilogramele astea.

Ma simt foarte foarte activa si energica fata de perioada de carne, deci am chef sa ma duc la sala sa transpir acolo mai mult . Kilele astea nesuferite, lasa ca nu ma fac ele pe mine! box.gif box.gif box.gif box.gif box.gif
amalia0701
hug.gif
Vorba lui luchi, hai sa punem cantarele in pod.
pupic.gif
Realizezi ca 300 gr. sunt un p_i_p_i mic )).gif
Am vazut ca plcei la munte.
Distractie placuta draga mea, sa te plimbi cat mai mult.
Un weekend minunat.
Ella79
Da Amalia, o fi un p.i.p.i. mic, dar eu m-am cantarit dupa ce l-am facut, deci...
O sa astept pana luni sa vad ce si cum. Oricum, ziua oficiala de cantar e 20 octombrie, mai am ceva timp pana atunci sa remediez situatia..
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 11-10-2008, 09:07 AM) *

Da Amalia, o fi un p.i.p.i. mic, dar eu m-am cantarit dupa ce l-am facut, deci...
O sa astept pana luni sa vad ce si cum. Oricum, ziua oficiala de cantar e 20 octombrie, mai am ceva timp pana atunci sa remediez situatia..

hug.gif
Nu intra in panica.
Esti foarte incordata, fa ceva sa te relaxezi plizzzzzzzzzzzz
bibi
Stai calma ca ajungi acolo.Daca aseara ai mnacat satatzoaia aia e de inteles...lasa cantarul la locul lui.
Deea
Lasa cantaru si gandurile negre la o parte! Sti si tu ca daca avem "buba" la cap ( Amalia sper ca-mi permiti sa te citez) ne influenteaza.

Iar sunt buna la sfaturi...si eu am o buba mare la cap cu privire la silueta, incerc sa scap de ea si sa ma organizez, incerc sa-mi aduc aminte ce mancam si cum mancam cand eram ok, cand ma simteam bine in pielea mea... ca silfida n-am fost niciodata.

Adica cam asa am fost ...cel mult 4-5 kg. mai putin...eu zic ca era ok la 1.78-1.79cm ai mei

ImagineImagine

ImagineImagine

aici se vede mai bine... jeansi erau foarte trendy la vremea cand s-a facut poza smile.gif
ImagineImagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.