CITAT(Deea @ 10-10-2008, 12:41 PM)

CITAT(Ella79 @ 10-10-2008, 10:27 AM)

pranz: 150 gr perle branza La Dorna 2% + 2 salate de rosii, castraveti, ardei, ceapa
2 salate de rosii sau salata din 2 rosii?

hai ca am dat buzna fara sa zic un buna ziua

Spor la slabit! Imi place faza asta a regimului tau, e foarte ok si eu as putea manca asa mult si bine; pt. prima faza meriti aplauze la scena deschisa

, cred ca a fost tare greu. bine ca ai trecut peste ea si sper sa nu te mai intorci!
Te pup
Deea, ma bucur mult ca ai venit pe la mine
Mananc 2 salate de rosii, comandate ca atare la restaurant. Adica 2 boluri de dimensiuni medii. Nu stiu gramajul ca nu scrie pe ea. Ochiometric asa sa tot fie vreo 4-5 rosii in total.
Si mie imi place la maxim faza asta. Cred ca as putea s-o tin asa mult si bine, desi stiu ca nu o sa fie asa. Duminica si luni trebuie sa mananc iarasi doar carne, apoi iarasi am ca acum.
Intr-adevar, primele 2 saptamani sunt oribile, dar mie mi s-a parut ca merita efortul. Am mers pe principiul ca daca altii n-au murit, n-oi muri nici eu.
CITAT(buretel @ 10-10-2008, 12:52 PM)

Ma pun sa caut si eu, sper sa gasesc.
Pana atunci, astept sa-mi rasara busuiocul din ghiveci, ca sa am pt salata de zotarella si rosii cherry

Marti o sa imi fac pt la birou niste "frigarui", adica rosii cherry + baby mozarella (adica zotarella, e tot aia) insirate pe bete din alea de frigarui. O sa fiu foarte
trendy cu mancarea mea
fusion dar de regim in acelasi timp.