Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
bubbles
Lasa cantarul Ella bataita.gif floare.gif pupic.gif

Deea aratai foarte bine.Mai ai mult de dat ca sa ajungi ca in poze? give_rose.gif
Deea
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:41 PM) *

Deea aratai foarte bine.Mai ai mult de dat ca sa ajungi ca in poze? give_rose.gif

ma urmaresti prin jurnale? smile.gif
mult nu am dar nici putin...cam 7-8 kg. Diferenta e mare insa....acolo faceam mai multa miscare...eram mai..lucrata wink1.gif
bubbles
CITAT(Deea @ 11-10-2008, 11:05 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 08:41 PM) *

ma urmaresti prin jurnale? smile.gif
mult nu am dar nici putin...cam 7-8 kg. Diferenta e mare insa....acolo faceam mai multa miscare...eram mai..lucrata wink1.gif

Eu sa te urmaresc .. doamne fereste floare.gif Am observat si eu conteaza mult 6 kg pierdute dar si cu ajutorul sportului si 6 kg pierdute fara sport dry.gif
buretel
CITAT(Ella79 @ 11-10-2008, 09:07 AM) *

Da Amalia, o fi un p.i.p.i. mic, dar eu m-am cantarit dupa ce l-am facut, deci...
O sa astept pana luni sa vad ce si cum. Oricum, ziua oficiala de cantar e 20 octombrie, mai am ceva timp pana atunci sa remediez situatia..

Asteapta 20 octombrie, cred ca este doar o perioada aparenta in care pui la loc, asa cum ti-a spus si dr.
Hai Ella, ca poti cheer.gif cheer.gif

Deea w00t.gif Ce frumoasa si slaba erai! Ai fost cumva model, serios? give_rose.gif
Ella79
Neata!
Deea, tu ai avantajul de a fi inalta. 6 kg pe tine arata infinit mai bine decat 6 kg pe una bondoaca asa ca mine (1,66). Oricum, ce ai tu de dat jos e o nimica toata. Eu am de dat jos vreo 15...

Bineinteles ca n-am dormit toata noaptea (buba la cap, of course) asa ca primul lucru pe care l-am facut dimineata a fost sa ma cocotz pe cantar. Din fericire arata 68,7, deci e de bine. Huh yeah.gif
Azi si maine am zile de carne, asa ca am pus niste pulpe si un piept de pui in cutor la facut, sa am ce manca zilele astea 2. De mezeluri nu mai vreau sa aud. Pur si simplu nu le suport. Sunt yak rau de tot.
Asa ca azi:

8:00 - 1 ou fiert, 30 gr cascaval, cafea
12:00 - pulpa de pui la cuptor, limonada
16:00 - piept de pui la cuptor, limonada
20:00 - 70 gr branza

maine va fi ceva asemanator.

CITAT(buretel @ 12-10-2008, 10:12 AM) *

Asteapta 20 octombrie, cred ca este doar o perioada aparenta in care pui la loc, asa cum ti-a spus si dr.
Hai Ella, ca poti cheer.gif cheer.gif

Deea w00t.gif Ce frumoasa si slaba erai! Ai fost cumva model, serios? give_rose.gif

Daca nici de data asta nu pot, inseamna ca nu voi putea niciodata. Deci nu exista decat varianta da, pot!

Subscriu, Deea e foarte frumoasa floare.gif
buretel
CITAT(Ella79 @ 12-10-2008, 10:18 AM) *
Bineinteles ca n-am dormit toata noaptea (buba la cap, of course) asa ca primul lucru pe care l-am facut dimineata a fost sa ma cocotz pe cantar. Din fericire arata 68,7, deci e de bine. Huh yeah.gif
Azi si maine am zile de carne, asa ca am pus niste pulpe si un piept de pui in cutor la facut, sa am ce manca zilele astea 2. De mezeluri nu mai vreau sa aud. Pur si simplu nu le suport. Sunt yak rau de tot.

Bravo, ai vazut? cheer.gif
Iar mezelurile sunt CAH, eu am renuntat la ele, doar in vacante o mai iau pe aratura, altfel nu am in casa asa ceva dry.gif
CITAT

Daca nici de data asta nu pot, inseamna ca nu voi putea niciodata. Deci nu exista decat varianta da, pot!

DA, POTI!!! pupic.gif
Deea
blushing.gif hai ca ma faceti sa rosec de la prima ora. Multumesc give_rose.gif

Buretel n-am fost model, am fost la un singur casting din curiozitate.
buretel
CITAT(Deea @ 12-10-2008, 10:39 AM) *

blushing.gif hai ca ma faceti sa rosec de la prima ora. Multumesc give_rose.gif

Buretel n-am fost model, am fost la un singur casting din curiozitate.

pupic.gif
Ella79

Ma duc pe afara ca e soare si imi place de mine azi cool.gif
Preferata mea azi: http://www.youtube.com/watch?v=0Ffnw-KBRLU
buretel
Plimbare placuta! wink1.gif
amalia0701
As iesi si io, dar Marius e frant si fizic si pdihic si are nevoie de mine, iar Ioana face lectii.
O zi faina pupic.gif
STIU CA POTI floare.gif
Ella79
Azi am fost in padure la Baneasa cu ziaristul si am facut poze. El e pasionat de fotografie si face poze misto. Am pozat gaze, ciupercute, frunze, lucruri. Mi-a fost bine. A fost o zi frumoasa. smile.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 12-10-2008, 07:21 PM) *

Azi am fost in padure la Baneasa cu ziaristul si am facut poze. El e pasionat de fotografie si face poze misto. Am pozat gaze, ciupercute, frunze, lucruri. Mi-a fost bine. A fost o zi frumoasa. smile.gif

Si fiemea e pasionata de fotografie.
Cum e ziua cu carne?
Io nu ma simt prea bine.
Ella79
Nu e asa rau in ziua de carne pt ca sunt doar 2. Una ieri, una azi. Beau apa intr-una, am si furosemid in program azi, dar pana acum n-am avut nicio problema.
De ce te simti rau? esti ametita, nu?
Am avut si eu problema asta, dar a trecut in 2 - 3 zile.
Ella79
Meniul de azi:

8:00 - 1 ou fiert, o lingura de branza
12:00 - 1/2/ piept de pui la cuptor
16:00 - 1/2/ piept de pui la cuptor
20:00 - cred ca niste branza, ca pui la cuptor ma indoiesc sa mai pot manca iarasi )).gif

Azi ma duc la aerobic, maine am iarasi legume, fructe, branza slaba. E chiar misto de tot etapa asta de regim, ca e asa de variata. Sambata mi-era cam foame de la atatea ierburi. Dar uite ca am bagat 2 zile carne si mi-a trecut, acum vreau iarasi ierburi si maine le pot manca. Nu ma frustreaza deloc.
Acu' sa vedem ce primesc in etapa urmatoare, ca tare mi-e ca imi da carne + salata. bad.gif
Deea
Buna dimineata!

Trebuie sa mananci musai carne? Nu poti inlocui cu peste? ...parca si tie iti place pestele.

O saptamana insorita!

P.S. N-ai mai zis nimic de cuceririle tale? Cine-ti mai face curte? smile.gif Care e stadiul relatiei cu ziaristul?

Hai ca sunt cam curioasa azi smile.gif ...ma retrag printre dosare si oferte
amalia0701
Cate zile manaci acu iarba si brinza?
Ieri m-a cam durut capul, dar cred ca si de stress si de oboseala.
M-am trezit la 7:30 sa mananc la 8, in singura mea zi libera doh.gif si m-am culcat la loc.
Am fost cam ametzita pana am baut pe la 14 o cafea.
Apoi mi-a mai trecut, dar aveam "capul greu"
M-am bagat pe la 17 in cada si la 19:30 m-a scoc omu sa plecam la niste prieteni ca mai stateam )).gif )).gif )).gif
Azi noapte m-a durut burta, sigur vegeta era de vina, iar acu sunt cam ametzita.
Beau cafeau sper sa imi revin.
Ella79
Neata!! floare.gif
Ma scuzati, dar ieri am fost cam absenta si rpobabil si azi va fi la fel. Am foarte foarte mult de lucru la birou si e si mult e si complicat. Combinatia perfecta!

Amalia, acu' iarba cu branza mananc de azi pana vineri inclusiv. Dimineata am mancat deja ardei gras cu baby mozarella. Ma oftic foarte tare ca nu am timp sa imi fac tocanite, nu am timp sa imi curat legume si sa mi le iau in casoleta la birou, iar in majoritatea salatelor de pe la fast food-uri / restaurante nu am incredere. Adica nu stiu ce scapa aia pe acolo din lista mea de interzise...

Deea, am voie peste in loc de carne, dar pestele il urasc deja mai tare decat carnea. Inainte as fi mancat ton non stop, acum am desfacut o cutie si cand am dat de miros am aruncat-o direct. Cred ca mi s-a aplecat de la el, nu stiu... Sau poate psihologic... cand stii ca esti obligat sa mananci ceva anume, exact chestia aia nu iti mai place, nu stiu.
De cuceriri n-am mai zis nimic pt ca nu prea mi-a ars de nimic de genul asta. Am cunoscut niste persoane interesante dar ceva nu face scanteie deci am zis pas. Nu stiu exact de ce se intampla asta, sunt constienta ca e din vina mea. Sper sa nu imi fi disparut complet capacitatea de a impartasi sentimente cu cineva, sper doar sa fie o etapa temporara cauzata si de toate starile oribile pe care a trebuit sa le traiesc anul asta.
Ziaristul imi e un foarte bun prieten, e o persoana empatica si are, din fericire, inteligenta de a nu ma intreba nimic. E acolo cand am nevoie de el, isi da seama de starile mele sufletesti fara sa puna nicio intrebare si ma ajuta sa trec peste ele. Atat.
Deea
Buna dimineata! hug.gif

Scanteia o sa apara, cu siguranta, cand o sa te simti tu pregatita si linistita si candv o sa apara acel "El" o sa sti!

Am fugit la treaba... sunt in asentimentul tau...multa treaba, totul urgent... dead line ieri
amalia0701
pupic.gif
Te-ai inchis in tine si nu e bine iubita.Viata e scurta.
Deschide usa, fereastra, aeriseste si sigur o sa apara scanteia.
Cel mai minunat lucru e sa ai cu cine impartasi si bune si rele.
E frumos ca ziaristul are rabdare cu tine, ca e acolo, dar te-ai gandit ca el sufera?
Esti o femeie minunata, frumoasa, desteapta, altruista, sensibila, puternica, de ce te ascunzi?
Pentru ca nu a fost sa fie odata?
Pentru ca iti e frica sa nu fii ranita?
Nu e bine pupic.gif
O zi minunata sa ai.
Nu ne-am nascut pe lumea asta doar ca sa muncim, suntem datori sa fim fericiti hug.gif
Ella79
Amalia, eu sunt perfect de acord cu tine. Dar crede-ma ca nu fac nimic intentionat. Nu resping nimic si pe nimeni, ba chiar mi-as dori sa ma indragostesc iarasi ca la 16 ani. Dar ceva nu mai e cum a fost. Nici macar nu sufar dupa cineva ca sa fiu indreptatita sa cred ca asta e cauza. Sunt, mai degraba, indiferenta. Nimeni si nici un gest nu reusesc sa ma impresioneze intr-atat incat sa fiu dispusa sa incep o relatie. Cel mult ma simt magulita de atentia lor, in rest nimic... Ies in lume, cunosc oameni noi in permanenta dar nici unul nu e el...
Nu m-am gandit niciodata ca ziaristul sufera. Sincera sa fiu nu m-am gandit niciodata in felul asta. huh.gif Ma gandeam ca si eu ii sunt lui la fel de indiferenta cum imi e el mie...
Ella79
Ma simt cocosata de oboseala. Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata asa. Ma doare tot corpul, ma doare in primul rand capul, apoi toti muschii. O fi si de la sala, nu stiu. Dar sigur e in primul rand de la faptul ca ieri am muncit de la 7:00 la 22:22, azi noapte n-am dormit deloc iar azi la 7:00 eram iarasi la birou.
Din pacate la fel va fi si maine, si poimaine, pana cel putin martea viitoare cand finalizam un contract.

amalia0701
give_rose.gif
Ce ai mancat azi?
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 05:36 PM) *

give_rose.gif
Ce ai mancat azi?

MD: 3 jumatati de ardei cu baby mozarella
pranz: diferite legume de la barul de salate de la Pizza Hut (castraveti, rosii, varza, morcov)
gustare 1: un mar galben
cina: diferite legume de la barul de salate de la Pizza Hut (castraveti, rosii, varza, morcov) + legume la gratar (dovlecei, catsraveti, vinete)
gustare 2: 200 gr ananas proaspat
Ella79
Stie cineva cat se mai da dar la o nunta in Bucuresti?
Ramo
Nu stiu in Bucuresti, dar la noi o pereche de 1000ron.
Deea
Depinde de multe...mai ales de locatie si de "meniu", in functie de asta te orientezi. Unde se tine nunta?
Sexymom
Ella ma bucur ca te tii de treaba in continuare.Si mai ales ca ai mobilizat-o si pe Amalia. pupic.gif
bubbles
CITAT(Ella79 @ 12-10-2008, 10:18 AM) *

Neata!
Deea, tu ai avantajul de a fi inalta. 6 kg pe tine arata infinit mai bine decat 6 kg pe una bondoaca asa ca mine (1,66). Oricum, ce ai tu de dat jos e o nimica toata. Eu am de dat jos vreo 15...

Si eu sunt la fel ca tine dry.gif micuta si parca as fi dospita lol.gif lol.gif .Asta este daa dd nu a vrut sa ma faca mai inalta )).gif .Felicitari pt cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai ca merge si ai sa poti pupic.gif
Ella79
Va pup fetelor!
Bubbles, stiu ca pot, n-am niciun dubiu wink1.gif
Deea, nunta se tine la o sala (cred ca a unei firme de catering) undeva pe la Piata Victoriei. Nu e un restaurant cunoscut. Fata imi e o buna prietena si as vrea sa ma duc.
Pe de alta parte, insa, mi-e cam aiurea sa ma duc singura la o nunta la care nu cunosc absolut pe nimeni.
Mai e si problema hainelor, ca rochiile de nunta imi sunt deja mari. Si nu m-as prea baga acum sa imi cumpar rochii de ocazie pt ca nu asta va fi greutatea mea finala. Adica dau banii pe ea degeaba.
Dupa cum vedeti... am dileme mari la 8 dimineata )).gif
bibi
CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 07:59 AM) *

Va pup fetelor!
Bubbles, stiu ca pot, n-am niciun dubiu wink1.gif
Deea, nunta se tine la o sala (cred ca a unei firme de catering) undeva pe la Piata Victoriei. Nu e un restaurant cunoscut. Fata imi e o buna prietena si as vrea sa ma duc.
Pe de alta parte, insa, mi-e cam aiurea sa ma duc singura la o nunta la care nu cunosc absolut pe nimeni.
Mai e si problema hainelor, ca rochiile de nunta imi sunt deja mari. Si nu m-as prea baga acum sa imi cumpar rochii de ocazie pt ca nu asta va fi greutatea mea finala. Adica dau banii pe ea degeaba.
Dupa cum vedeti... am dileme mari la 8 dimineata )).gif

La Romanian Catering cumva?
Ella79
Da, acolo.
Stii locatia? Cum e ?
Deea
'neata!

da chiar..ce dileme ai smile.gif
Eu nu stiu daca m-as duce singura la o nunta, e putin aiurea. Poti eventual sa-i iei un cadou dragut si sa mergi la cununia civila si la cea religioasa.
Asa scapi mai usor si de dilema "cu ce ma imbrac" smile.gif

O zi frumoasa!
Ella79
O zi minunata si tie Deea floare.gif
Cununia civila a fost anul trecut dar sa stii ca asa ma gandeam si ei, sa cumpar ceva si sa ma duc la biserica.
Nu vreau nici sa ma fac ca ploua, dar nici sa ma duc singura la nunta mai ales ca nu cunosc pe nimeni nu imi prea arde.
buretel
Neata Ella, si felicitari pt ticker pupic.gif Ce fain cand vezi alt prefix acolo!

Sunt de aceeasi parere ca si Deea, mergi cu un cadou la cununia religioasa si atat. E putin aiurea sa mergi singura la nunta, desi pe de alta parte poate fi o oportunitate )).gif

O zi super sa ai! wink1.gif
Ella79
Meniu azi:

MD: 250 gr ricotta + un latte macchiato mic
pranz: supa de rosii de la fru fru
cina: o salata (verde, rosii, castraveti, ceapa, ardei) + 50 gr mozarella si otet balsamic
gustare: 300 gr ananas

Azi ma duc la sala la step. cheer.gif cheer.gif

Sunt foarte fericita ca desi nu am mai slabit asa mult pe cantar, a inceput sa se vada bine pe haine. Azi am niste pantaloni la care a inceput sa imi atarne turul si sunt foarte mandra )).gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 14-10-2008, 08:37 PM) *

Pe aici o pereche da 700-800 de lei fara sa fie neam ceva.
Acu depinde de locatie si de gradul de rudenie, de obraz invitatului )).gif

Io zic sa-l iei [pe ziarist si sa dansezi o noapte intreaga.
Aranjezi tu cumva o rochie de gala, trebuie sa iti vina o idee sa pui un accesoriu sa o lasi mai lalaie ca asa-i modelul )).gif
Ai nevoie de o pauza.
pupic.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 15-10-2008, 09:50 AM) *

CITAT(Ella79 @ 14-10-2008, 08:37 PM) *

Pe aici o pereche da 700-800 de lei fara sa fie neam ceva.
Acu depinde de locatie si de gradul de rudenie, de obraz invitatului )).gif

Lasa ca m-am scos, nu ma mai duc. O sa cumpar ceva. Ce parere aveti:
- un galle ?
- o fructiera de argint ?
- altceva?

Eu nu prea sunt genul care se duce cu setul de farfurii dupa ea si nici nu aspiratoare sau alte chestii din astea....

CITAT(amalia0701 @ 15-10-2008, 09:54 AM) *

Io zic sa-l iei [pe ziarist si sa dansezi o noapte intreaga.
Aranjezi tu cumva o rochie de gala, trebuie sa iti vina o idee sa pui un accesoriu sa o lasi mai lalaie ca asa-i modelul )).gif
Ai nevoie de o pauza.
pupic.gif

Ziaristul va merge la nunta (ca mireasa ne e prietena comuna, am fost colegi) dar va face poze. Adica el nu vine sa petreaca, el vine cu treaba. Deci nu merge figura.
buretel
http://www.dardenunta.ro laugh.gif
amalia0701
Cu galle-ul e mai greu ca poate nu se potriveste, ami repede fructiera, dar oricand e bine venit un set de pat, da-i ceva sexos e si mai bine naughty.gif
nusarich
Ella, si eu ma gandeam la un set de pat mai deosebit sau (am facut un cadou de genul asta) un set de halate de baie + prosoape pentru ei doi. Setul era frumos ambalat intr-o cutie maaaare.
Ella79
CITAT(nusarich @ 15-10-2008, 10:10 AM) *

Ella, si eu ma gandeam la un set de pat mai deosebit sau (am facut un cadou de genul asta) un set de halate de baie + prosoape pentru ei doi. Setul era frumos ambalat intr-o cutie maaaare.

Da, sa stii ca si asta ar fi o idee. O sa ma uit la New Style sa vad ce mai au...
bubbles
Neata pupic.gif
Sexymom
Eu m-as duce si la nunta, chiar daca sunt singura.Asa cum ma duc si la film si intru si in bar sa beau un suc -tot singura.
Pup o fata frumoasa si ambitioasa. pupic.gif
Nu stiu de ce imi vine sa va urez la toate un inceput de saptamana cat mai bun )).gif , cred ca din cauza ca am fost eu libera luni si marti, azi mi se pare ca e luni nu miercuri. )).gif
Ella79
Mie mi se pare ca e, sau ar trebui sa fie vineri. Probabil de oboseala...
Ella79
Ma ajuta si pe mine cineva sa calculez, de curiozitate, cate calorii am mancat azi? Am incercat cu calculatroul de calorii dar nu m-am descurcat. Sunt blonda.

deci:
- ricotta a fost 412,5
- cam 250 ml supa de rosii (nu avea unt, samanta sau alte chestii)
- 1 morcov
- 250 ml cafea cu lapte (3,5%)
- salata (verde, 1 rosie, 3 castraveti mici, 1/2 ardei gras, 1 legatura ceapa) + 50 gr mozarella
- 200 gr ananas

Panda
CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:04 PM) *

Ma ajuta si pe mine cineva sa calculez, de curiozitate, cate calorii am mancat azi? Am incercat cu calculatroul de calorii dar nu m-am descurcat. Sunt blonda.

deci:
- ricotta a fost 412,5
- 1 morcov
- salata (verde, 1 rosie, 3 castraveti mici, 1/2 ardei gras, 1 legatura ceapa) + 50 gr mozarella
- 200 gr ananas

pai cred ca ar trebui sa ne spui cantitatile : lapte, rosie, salata verde,morcov...etc...
si la supa mai mult se aproximeaza... car ar trebui sa stii tot ce ai ps inea.. pe cantitati ma refer
floare.gif
Ella79
Panda, pai morcovul sa fi fost 50 grame, laptele 200 ml, restul de legume zau ca nu stiu....fac diseara sala, o sa pun o rosie (50 grame??!!), castraveti (50 grame), 1/2 ardei (30 grame), salata (30 grame)....ceva de genul asta, ma gandesc.

Vreau doar sa imi fac o idee despre cate calorii mananc. Sunt chiar curioasa.
Ramo
CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:04 PM) *

deci:
- ricotta a fost 412,5
- 1 morcov
- 200 gr ananas

Hai sa vedem...... la ricotta, ai mancat 412 grame? Daca da, uite caloriile.

- 412 ricotta - 722;
- supa de rosii - 50;
- morcovi (100gr) - 45;
- cafea cu lapte - 7;
- salata - 210;
- 2001 ananas - 104.
TOTAL 1138.

CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:13 PM) *

Panda, pai morcovul sa fi fost 50 grame, laptele 200 ml, restul de legume zau ca nu stiu....fac diseara sala, o sa pun o rosie (50 grame??!!), castraveti (50 grame), 1/2 ardei (30 grame), salata (30 grame)....ceva de genul asta, ma gandesc.

200 ml lapte cu 3,5 grasimi????? Atunci a avut muuulte calorii cafeaua ta...si esti deja pe la 1300 de calorii sad.gif
Panda
CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:13 PM) *

hai ca incerc eu...
Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Castraveti - 50 grame, 6 calorii, 0.3 proteine, 0.1 lipide, 1.1 carbohidrati, 0.4 fibre
Lapte integral Zuzu 3,5% - 200 grame, 124 calorii, 6.4 proteine, 7 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Ardei verde - 30 grame, 7.2 calorii, 0.4 proteine, 0 lipide, 1.2 carbohidrati, 0.5 fibre
Morcovi - 50 grame, 20.5 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 4.8 carbohidrati, 1.4 fibre
Branza ricotta - 237 grame, 412.4 calorii, 26.8 proteine, 30.8 lipide, 7.1 carbohidrati, 0 fibre
Salata verde - 30 grame, 5.1 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 1 carbohidrati, 0.6 fibre
Ananas, proaspat - 200 grame, 96 calorii, 0.8 proteine, 0 lipide, 24 carbohidrati, 2.8 fibre
Ceapa noua - 20 grame, 7.4 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 1.3 carbohidrati, 0.3 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 917 grame, 696.6 calorii, 36.9 proteine, 38.4 lipide, 53.4 carbohidrati, 7.2 fibre

la rosie am pus mai mult... ca s-a folosit in supa de rosii... asta daca nu a fost facuta cu pasta/bulion

dupa cantitatile pe care mi le-ai dat
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.