Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ramo
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 01:16 PM) *

CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:04 PM) *

Ma ajuta si pe mine cineva sa calculez, de curiozitate, cate calorii am mancat azi? Am incercat cu calculatroul de calorii dar nu m-am descurcat. Sunt blonda.

deci:
- ricotta a fost 412,5
- cam 250 ml supa de rosii (nu avea unt, samanta sau alte chestii)
- 1 morcov
- 250 ml cafea cu lapte (3,5%)
- salata (verde, 1 rosie, 3 castraveti mici, 1/2 ardei gras, 1 legatura ceapa) + 50 gr mozarella
- 200 gr ananas

Hai sa vedem...... la ricotta, ai mancat 412 grame? Daca da, uite caloriile.

- 412 ricotta - 722;
- supa de rosii - 50;
- morcovi (100gr) - 45;
- cafea cu lapte - 7;
- salata - 210;
- 2001 ananas - 104.
TOTAL 1138.

CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:13 PM) *

Panda, pai morcovul sa fi fost 50 grame, laptele 200 ml, restul de legume zau ca nu stiu....fac diseara sala, o sa pun o rosie (50 grame??!!), castraveti (50 grame), 1/2 ardei (30 grame), salata (30 grame)....ceva de genul asta, ma gandesc.

Vreau doar sa imi fac o idee despre cate calorii mananc. Sunt chiar curioasa.

200 ml lapte cu 3,5 grasimi????? Atunci a avut muuulte calorii cafeaua ta...si esti deja pe la 1300 de calorii sad.gif

Aha, deci 412 calorii a avut cantitatea de branza...atunci te-ai mai scos.
Ella79
Da, mai, ca doar n-am mancat un kil de branza doar la micul dejun. )).gif )).gif Ricotta a fost 250 gr toata cutia si nu am mancat-o pe toata. Calculasem eu dupa ambalaj caloriile la ea.
Cafeaua da, a fost o cafea mica, 150 gr in total, din care u am baut cam 100.

Nessie
Ella, de ce nu folosesti tabelul de calorii? E foarte usor de folosit. Doar dai un search dupa produsul mancat si bagi cate grame au fost. Toate socotelile se fac automat.
Ramo
CITAT(Ella79 @ 15-10-2008, 01:30 PM) *

Da, mai, ca doar n-am mancat un kil de branza doar la micul dejun. )).gif )).gif Ricotta a fost 250 gr toata cutia si nu am mancat-o pe toata. Calculasem eu dupa ambalaj caloriile la ea.
Cafeaua da, a fost o cafea mica, 150 gr in total, din care u am baut cam 100.

Aproape o jumatate de kg, nu un kg tease.gif
Ella79
Gata fetelor, m-am mai desteptat si eu nitel si m-am descurcat cu tabelul de calorii
Mi-a dat asa:
Branza ricotta - 200 grame, 348 calorii, 22.6 proteine, 26 lipide, 6 carbohidrati, 0 fibre
Lapte 3,5% Cedra Napolact - 100 grame, 60 calorii, 3 proteine, 3.5 lipide, 3 carbohidrati, 0 fibre
Ananas, proaspat - 300 grame, 144 calorii, 1.2 proteine, 0 lipide, 36 carbohidrati, 4.2 fibre
Ardei rosu gras - 40 grame, 12.4 calorii, 0.4 proteine, 0 lipide, 2.4 carbohidrati, 0.8 fibre
Rosii - 300 grame, 54 calorii, 2.7 proteine, 0.6 lipide, 11.7 carbohidrati, 3.6 fibre
Castraveti - 50 grame, 6 calorii, 0.3 proteine, 0.1 lipide, 1.1 carbohidrati, 0.4 fibre
Ceapa noua - 30 grame, 11.1 calorii, 0.7 proteine, 0.1 lipide, 1.9 carbohidrati, 0.4 fibre
Salata iceberg - 100 grame, 14 calorii, 0.9 proteine, 0.1 lipide, 3 carbohidrati, 1.2 fibre
Branza mozzarella Zottarella - 50 grame, 123.5 calorii, 8.8 proteine, 9.5 lipide, 0.8 carbohidrati, 0 fibre
Lapte integral Zuzu 3,5% - 50 grame, 31 calorii, 1.6 proteine, 1.8 lipide, 2.3 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1220 grame, 804 calorii, 42.2 proteine, 41.7 lipide, 68.2 carbohidrati, 10.6 fibre

Multumesc Nessie, Ramo, Panda floare.gif floare.gif floare.gif
Ramo
La ricotta, daca scrie pe cuita din care ai mancat valorile, sa le iai de acolo. pupic.gif
Ella79
CITAT(Ramo @ 15-10-2008, 01:54 PM) *

La ricotta, daca scrie pe cuita din care ai mancat valorile, sa le iai de acolo. pupic.gif

pupic.gif Bate cu ce e in tabel. Eu calculasem de pe cutie caloriile pt 250 grame cat avea toata cutia, dupa care cand am calculat cu calculatorul mi-am dat seama ca nu am mancat toata cutia.

Oricum, vroiam un calcul aproximativ sa imi fac si eu o idee daca mananc 1000 - 2000 de calorii sau cate.
amalia0701
Ma gandeam sa fac si io exercitiul asta, dar nu am risc, poate la verdeturi )).gif
Nessie
Ella, 800 cal/zi mi se pare extrem de putin. sad.gif Ti-ai calculat necesarul zilnic de calorii?
amalia0701
gabi stii ca la disociat nu se calculeaza caloriile, dar Ella face exercitii.
pupic.gif
Ella79
CITAT(Nessie @ 15-10-2008, 02:01 PM) *

Ella, 800 cal/zi mi se pare extrem de putin. sad.gif Ti-ai calculat necesarul zilnic de calorii?

Da, mi-am calculat. Zice ca pt a slabi 0,5kg / saptamana trebuie sa consum 1221 kcal pe zi.
Eu am vrut doar sa imi fac o idee, ca oricum mananc ce imi zice nutritionista. Am voie sa mananc cate legume doresc, nu ma impiedica nimeni sa imi fac o ditamai tocana de dovlecei, de exemplu, si sa o mananc pe toata. lol.gif Dar nu imi trebuie mai mult, nu mi-e foame.
Poate ca oi fi gresit si la calcule, ca am estimat cantitatile la legume. Poate ca salata aia de diseara o sa fie mai mare si atunci o sa ajung pe la vreo 1000 de kcal.

CITAT(amalia0701 @ 15-10-2008, 02:01 PM) *

Ma gandeam sa fac si io exercitiul asta, dar nu am risc, poate la verdeturi )).gif

Cred ca in zilele de carne ne speriem daca facem calculul. O sa calculez eu sambata, de curiozitate. dar cred ca ajung sa ating necesarul de calorii al unui muncitor care lucreaza in conditii grele. lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 15-10-2008, 02:29 PM) *

gabi stii ca la disociat nu se calculeaza caloriile, dar Ella face exercitii.
pupic.gif

Disociatul nu e un regim minune si stii si tu. pupic.gif Te obliga doar sa mananci acelasi aliment pana ti se acreste si mananci mai putin din el -> deci mamanci mai putine calorii -> slabesti.

Fie ca e disociat, fie ca nu, organismul are aceleasi nevoi.
amalia0701
Pauzaaaaaaaaaaa
Ce mananci azi?
Ella79
MD: 200 gr perle de branza 3% grasime + cafea neagra
gustare 1: 3 ardei grasi colorati
pranz: 150 gr baby mozarella + 300 gr rosii cherry
gustare 2: 300 gr ananas proaspat
cina: salata (iceberg, castraveti, rosii, ceapa) SAU niste zacusca

Aseara am fost la step - aerobic si am tras de mine pana am cazut lata si am mers si 30 de min pe jos in ritm alert.
Azi nu ma mai duc la sala, dar o sa ma duc la supermarket deci tot ma mai misc nitel

M-am cantarit... nicio schimbare. In schimb hainele cad de pe mine din ce in ce mai rau. Foarte ciudat regimul asta..... Cum slabesc eu asa la haine si la cantar ioc.. unsure.gif
amalia0701
Zacusca nu are ulei?
Sexymom
Pup Ella ambitioasa si din ce in ce mai subtire. pupic.gif
Ella79
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2008, 10:08 AM) *

Zacusca nu are ulei?

Nu, mi-a facut-o mama special. A fiert legumele alea in propria lor zeama. E mai degraba un fel de tocana decat zacusca. Ca nici vinete n-are intrucat sufar cu ficatul...
Deea
hug.gif

Intrucat faci si sport e posibil sa nu se vada pe cantar dar pe haine da. Te-ai si masurat?
Important e ca se vede ca ai slabit si ca slabesti in continuare...daca te depreseaza cantartul ca nu e prietenos ramai doar cu masuratul o perioada.

Nici acum, in faza asta nu ai voie ulei? Daca ai mai spus..scuze...n-am retinut

O zi usoara!
Ella79
CITAT(Deea @ 16-10-2008, 10:48 AM) *

hug.gif

Intrucat faci si sport e posibil sa nu se vada pe cantar dar pe haine da. Te-ai si masurat?
Important e ca se vede ca ai slabit si ca slabesti in continuare...daca te depreseaza cantartul ca nu e prietenos ramai doar cu masuratul o perioada.

O zi usoara!

Ulei nu am voie multa vreme, din pacate sad.gif
Nu m-am masurat, ma masoara doar la cabinet, deci o sa vad luni ce zice cetimetrul

Sunt asa de pe fuga... simt ca o iau razna... Imi vine sa plang de oboseala. sad.gif
Deea
hug.gif Hai ca mai ai putin si vine week-end-ul, sper sa reusesti sa te detasezi putin si sa te odihnesti.
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 16-10-2008, 01:12 PM) *

CITAT(Deea @ 16-10-2008, 10:48 AM) *

hug.gif

O zi usoara!

Ulei nu am voie multa vreme, din pacate sad.gif
Nu m-am masurat, ma masoara doar la cabinet, deci o sa vad luni ce zice cetimetrul

Sunt asa de pe fuga... simt ca o iau razna... Imi vine sa plang de oboseala. sad.gif

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Ella, fa o plimbare scurta pe afara, poate te linistesti un pic.Si incearca sa te relaxezi. pupic.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Ella vreau sa tin si eu regimul tau macar cateva zile poate ies din perioada de platou.
Pt. maine mi-am pregatit urmatoarele:

-omleta dintr-un ou, fara ulei, cu 100 g cascaval
-1 piept de pui
-toba slaba din carne de porc ( pe care o sa pun putin mustar de Dijon)
-sunca presata si piept de pui

PS: Sper ca esti mai bine.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 16-10-2008, 10:49 PM) *

Ella vreau sa tin si eu regimul tau macar cateva zile poate ies din perioada de platou.
Pt. maine mi-am pregatit urmatoarele:

-omleta dintr-un ou, fara ulei, cu 100 g cascaval
-1 piept de pui
-toba slaba din carne de porc ( pe care o sa pun putin mustar de Dijon)
-sunca presata si piept de pui

PS: Sper ca esti mai bine.

Sexy,
o sa se miste sigur cantarul de la carne. Asa s-a intamplat la toata lumea. Atata doar sa ai grija sa nu te simti rau sau ceva de genul asta... hug.gif
Ella79
Bine ca e vineri. cafea.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 17-10-2008, 08:51 AM) *

pupic.gif
La mine s-a miscat cantarul in sus sad.gif , ieri era 120.3 iar azi 121.6 sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo
CITAT(amalia0701 @ 17-10-2008, 09:42 AM) *

pupic.gif
La mine s-a miscat cantarul in sus sad.gif , ieri era 120.3 iar azi 121.6 sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Pai nu ai zis ca nu te mai cantaresti pana luni mad.gif
amalia0701
CITAT(Ramo @ 17-10-2008, 10:04 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 17-10-2008, 09:42 AM) *

pupic.gif

Pai nu ai zis ca nu te mai cantaresti pana luni mad.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Panda
amalia... eu stiam ca tu ai mai multa experienta... nu-i bine din nici un punct de vedere sa te cantaresti zilnic
hug.gif pupic.gif
hai ca am ajuns eu sa te cert pe tine wacko.gif
amalia0701
CITAT(Panda @ 17-10-2008, 10:07 AM) *

amalia... eu stiam ca tu ai mai multa experienta... nu-i bine din nici un punct de vedere sa te cantaresti zilnic
hug.gif pupic.gif
hai ca am ajuns eu sa te cert pe tine wacko.gif

Pai de fericire ca am mers si io azi la WC, m-am dus direct teleghidata la cantar sa imi arate 11 si ceva, nu 12 si ceva, cand colo devil.gif
Maine iau furosemid ca sunt acasa si-s umflata, ma strange verigheta.
Da' visam si io.
Sexymom
Pup fetele.
Cum te simti azi Ella? eu sunt intoarsa si am chef de cearta . doh.gif
Am scris la mine in jurnal motivul.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 17-10-2008, 10:27 AM) *

Pup fetele.
Cum te simti azi Ella? eu sunt intoarsa si am chef de cearta . doh.gif
Am scris la mine in jurnal motivul.

Hai sa ne certam, ca ma enervezi cu regimul asta.
esti masochista?
E greu si tu chiar nu ai nevoie.
bubbles
Ella pupic.gif unde scrie exact regimul ? )).gif Cum te simti?
Ella79
Incerc sa termin de corectat cursul pe care vreau sa il public. Imi fac ochii ca la jocuri mecanice, ca e scris marunt si sunt si foarte obosita. Mai am 10 pagini, atata doar, dar nu mai pot.
Sexy, si eu sunt irascibila. rau. si deprimata pe deasupra. sad.gif
Bubbles, regimul nu e scris nicaieri. Mi l-a dat mie nutritionista. Si nici nu il pot scrie pt ca femeia are drept de autor pe el.
Amalia, ai retinut SIGUR apa. Vezi luni dupa furosemid cum e.

Si eu m-am cantarit si NIMIC. Deci sunt in acelasi hal de deprimare ca si tine.

bubbles
CITAT(Ella79 @ 17-10-2008, 12:52 PM) *

Incerc sa termin de corectat cursul pe care vreau sa il public. Imi fac ochii ca la jocuri mecanice, ca e scris marunt si sunt si foarte obosita. Mai am 10 pagini, atata doar, dar nu mai pot.
Bubbles, regimul nu e scris nicaieri. Mi l-a dat mie nutritionista. Si nici nu il pot scrie pt ca femeia are drept de autor pe el.

De ce te-ai cantarit? bataita.gif PAi cum ne-a fost vorba ca te cantaresti la nutritionista cuplu.gif .Lasa nu te demoraliza ca ai sa dai jos .. ai sa vezi .Ceea ce ti-a zis ea ca tb inca 2.5 kg pana mergi liar la cabinet nu e 100% adevarat ca fiecare organism reactioneaza diferit la dieta hug.gif .HAi nu fi suparata ca incepe week floare.gif

Nu am stiut ca are drept de aitoare pe regim wacko.gif .PAi si cum .. in primele 2 sapt mananci numai carne? hug.gif
Sexymom
Ella nu ai de ce sa fii deprimata .a spus medicul tau ca o sa pierzi mai moderat in greutate, stiu ca tu vrei sa slabesti 1 kil pe zi, dar nu e cazul. incet si sigur.
Eu mi-am mai revenit din draci ca am mult de lucru,ma lupt cu romanasii nostrii morosi (rau platnici) astazi. doh.gif

Pagina 100. cheer.gif Sa fie intr-un ceas bun si sa pierzi acte kg vrei . hug.gif
bubbles
Nu vazusem .Hai la beut apa cu lamaie de pagina 100 haninoroc.gif si la cat mai multe Ella pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 17-10-2008, 12:52 PM) *

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Ella79
Va pup fetelor. Asa e, pagina 100.... wowwwwwww Pot sa-mi pun o dorinta? sau mai multe? plizzz, plizzzz, asa, ca de Anul Nou. )).gif
Bubbles, eu ma cantaresc non stop, ca psihopata.
Amalia hug.gif
Sexy, si eu m-am mai calmat putin. Am terminat de corectat cursul. Nu e inca bun de tipar dar oricum, am cam 80% din el gata.

Ma duc la Mall
bubbles
CITAT(Ella79 @ 17-10-2008, 03:36 PM) *

Va pup fetelor. Asa e, pagina 100.... wowwwwwww Pot sa-mi pun o dorinta? sau mai multe? plizzz, plizzzz, asa, ca de Anul Nou. )).gif
Bubbles, eu ma cantaresc non stop, ca psihopata.
Amalia hug.gif
Sexy, si eu m-am mai calmat putin. Am terminat de corectat cursul. Nu e inca bun de tipar dar oricum, am cam 80% din el gata.

Ma duc la Mall

Si eu am zile de astea dar acum am zis ca pana pe 26 nu a treaba cu kg si cantarul wacko.gif
Sexymom
Ella, jos palaria in fata ta, eu nu am trecut nici prima zi de carne, spre seara am poftit la pepene .Nu stiu cum ai rezistat , si mai ales 12 zile.

Si eu am o pata cu cantarul, cred ca il duc in beci pt. ca dimineata de dimineata sunt calare pe el.Am o obsesie, cred ca se pot intampla minuni de seara pana dimineata, si fara efort daca se poate.
bibi
Ella eu zic sa fii multumita pana acum de -5 kg.Uite eu numar de 2 luni calorii, mai am o sapt si ma cantaresc si eu.Pana acum am avut numai -2 kg intr-o luna!!!

Si am rabdare..

Rabdare si tutun...sau nu.
Ella79
Va multumesc fetelor, INCERC sa am rabdare... Desi rabdarea nu e tocmai sinonima cu un berbec tipic ca mine...
Sexy, si eu am obsesia cantarului sa stii. Ma cocot in fiecare dimineata si ca si tine sper in minuni.
De data asta imi doresc atat de tare sa slabesc, sa duc dieta la capat, sa ajung unde vreau, incat sunt extrem de incordata. Probabil din cauza asta ma panichez asa.
De maine pana luni am 3 zile de carne si sper sa dau jos macar 1 kg. Oricum luni ma duc la doctor si vad exact ce se intampla....
buretel
CITAT(Ella79 @ 17-10-2008, 10:23 PM) *

De data asta imi doresc atat de tare sa slabesc, sa duc dieta la capat, sa ajung unde vreau, incat sunt extrem de incordata. Probabil din cauza asta ma panichez asa.
De maine pana luni am 3 zile de carne si sper sa dau jos macar 1 kg. Oricum luni ma duc la doctor si vad exact ce se intampla....

O sa ajungi acolo unde ti-ai propus salut.gif
Si eu ma cantaresc in fiecare dimineata, a devenit o rutina, dar nu ma impacientez prea tare.
Sa mai spun ca am doo cantare? Si cel nou (care e si corect, ca l-am comparat prin vecini) imi arata si mai putin? lol.gif Dar eu merg cu tickerul tot pe cel vechi, caci pe el am inceput.
Ella79
Neata!
Am uitat sa va spun ca aseara am fost la Mall si, desi eram deprimata, nu mi-am cumparat aproape nimic. Pentru mine asta e un eveniment care trebuie notat in calendar! Printre multe alte dependente pe care le am, incerc sa ma tratez si de cumparatul - compulsiv. De foarte multe ori mi s-a intamplat sa imi tratez depresiile cu shopping. Asa am facut cele mai nefericite, costisitoare si inutile achizitii. Asa mi-am cumparat jambiere care se pun peste clapari desi eu nu am nici clapari si nici sa schiez nu stiu, asa mi-am cumparat rochii de bal desi nu era nici un bal la care sa ma duc, asa mi-am cumparat o bustiera mov desi n-am ce sa fac cu ea pt ca e mult prea indrazneata, asa mi-am cumparat o etajera alba de pus in baie desi tocmai renovasem casa si nu mai era nevoie de nicio etajera nicaieri etc etc etc. Aseara am reusit sa nu-mi cumpar decat o bratara de la Castro si niste salam de la GMarket ca n-aveam ce sa mananc acum de dimineata.
Daca as reusi sa urnesc si acul cantarului as putea spune ca e o zi perfecta. Dar ma rog...

Azi am de gand sa ma duc acum de dimineata sa-mi beau cafeaua cu Rux undeva in Dorobanti. Dupa aia cred ca ne ducem la Auchan ca imi trebuie chestii prin casa, apoi o sa imi fac parul sau ceva de genul asta si pe seara sa vad... ori ies in oras cu un tip care ma cam bate la cap si care e relativ acceptabil, ori ma duc in club cu Rux.

CITAT(buretel @ 18-10-2008, 12:10 AM) *

[
Si eu ma cantaresc in fiecare dimineata, a devenit o rutina, dar nu ma impacientez prea tare.
Sa mai spun ca am doo cantare? Si cel nou (care e si corect, ca l-am comparat prin vecini) imi arata si mai putin? lol.gif Dar eu merg cu tickerul tot pe cel vechi, caci pe el am inceput.

Eu as alege cantarul care imi arata mai putin, la cat de disperata sunt.
Sexymom
Iesi cu tipul naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Pupici Ella, sa ai o sambata minunata si sa te distrezi ca meriti un premiu. pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 18-10-2008, 10:13 AM) *

Iesi cu tipul naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Pupici Ella, sa ai o sambata minunata si sa te distrezi ca meriti un premiu. pupic.gif

Ma, tipul m-a cretinizat toata primavara cu telefoane, eu ma dadeam inabordabila. A venit pana la mare dupa mine de 1 mai si ne-am vazut la Neptun. Ne-am vazut la cafeneaua unor prieteni, eu eram cu gasca, totul promitator, dupa care a disparut din peisaj fara explicatii. Deci cred ca merita sa fie chinuit nitel, ca nu merge asa cu mine...
bibi
O sambata placuta...sper ca nu te duci sa bei cafea cu multa frisca sau mai stiu eu ce...da?

Ella79
CITAT(bibi @ 18-10-2008, 10:19 AM) *

O sambata placuta...sper ca nu te duci sa bei cafea cu multa frisca sau mai stiu eu ce...da?

Nu. Azi n-am voie nici macar lapte, deci voi bea cafea neagra si apa plata. Eu nu ma duc in cafenele pentru cafeaua in sine, cum ar fi normal, ci mai mult pentru placerea de a iesi in anumite locuri care imi plac si care ma fac sa ma simt bine. )).gif Cafea am si-acasa. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.