Deci, faza cu job-ul:
Ieri mi-a facut cineva o oferta sa ma duc la ei. Bani mai multi, m-as ocupa de fonduri Phare. Am zis da si ramasese sa se discute cu seful cel mare. Intre timp m-am dus sa imi fac carti de vizita pt ca mi s-au schimbat numerele de telefon si fac unde sunt acum. Eu credeam ca faza cu mutatul o sa dureze cel putin o luna...
Azi dimineata m-am dus la seful cel mare de la job-ul care m-a ofertat si care trebuia sa imi dea raspunsul daca ma ia sau nu. Nu numai ca ma ia bcuuros, dar M-AM PUPAT de fericire ca am acceptat sa ma duc la el.

Imi da mai mult decat mi se spusese initial si am posibilitatea sa o iau cu mine pe o foarte buna prietena de-a mea, care a lucrat in domeniu dar acum e trista intr-un departament de resurse umane. Deci voi fi, din nou, colega cu ea. Nu va puteti inchipui cat de tare ma bucur!

si totul s-a intamplat instant!
Acum faza cu tipul.... e un coleg....
Azi dimineata stateam in camera de sedinte pe o canapea de vorba cu un alt tip (batran si neinteresant). Tipul... EL ca sa zic asa...

a bagat capul pe usa nu stiu de ce (probabil fusese anuntat ca sunt acolo) si a venit sa se aseze fix langa mine. Nu zicea nimic, se holba la mine. Eu... sa lesin si alta nu... ca sunt cam slaba de inger la faze din astea... Mi-a luat mana, s-a jucat cu inelul meu... nu zicea nimic. Eu nici atat, ca pe mine la faze din astea ma loveste o prostie groaznica, nu mai stiu nici un cuvant, nu sunt in stare sa fac nimic, stau ca o mumie egipteana si ma abtin sa nu lesin.
Intr-un final am reusit performanta intelectuala de a-l intreba daca ii e somn si de aici... am ajuns la concluzia ca el trebuie sa vina la mine acasa sa imi arate cum se instaleaza un DVD si cum se downloadeaza filme de pe net.
).gif)
Ah, si trebuie sa mearga si cu mine la Media Galaxy sa imi cumpar un sistem audio, ca cel pe care il am s-a stricat.
).gif)
Cum sa va explic, brusc am devenit incredibil de neajutorata...

nu stiu sa fac nimic singura..