Meniul de azi:
- niste cafea (vreo 3 cani, una avea si lapte si zahar) = 1,5p
- zucchinni alla parmigiana = 5p (ca parmezanul era de fapt mozzarella cred si sigur avea si ulei)
- filet de ton la gratar = cred ca vreo 5 puncte
- 1 cartof mic fiert la aburi = 1 p
- ceai cu miere
Azi chiar am mancat mult, pe bune!
CITAT(carlos @ 09-01-2008, 12:44 AM)

cat despre propunerea ta Ela, m-as mira dc ti as putea fi de folos prea mult intrucat nu-l cunosc pe tip si eu mai sunt si putin atipic...sau cel putin asa imi place sa cred...pare un tip sigur pe el si cu o oarecare experienta si care apropo...cred ca te stia un pic dinainte, a strans ceva inf si dupa aia a actionat ca sa fie sigur de succes...asta nu e un lucru rau, se pare ca intradevar e f interesat de tine...
reactia mea anterioara a fost a fost pt Susannah
Ptiiiii, vezi de ce am apelat eu la tine? Pentru ca tu esti barbat si gandesti ca atare. Deci ai ghicit: ma stie mai de mult. Dar zi-mi, zi-mi, ca mor de curiozitate, ce anume din ce am povesit eu te face sa crezi ca:
a) ma stie mai de mult sau a strans informatii despre mine

pare interesat de mine.
Eu nu ma prind de chestiile astea.
Si mai zi-mi urmatoarele:
1. cat de neajutorata sa par ca sa nu fiu deja idioata?
2. cat sa-l las sa astepte pana sa il rog sa vina sa imi instaleze DVD-ul?
3. cat conteaza, in procente, pentru un barbat, urmatoarele atribute ale unei femei: fizicul, creierul, umorul/ felul de a fi, altele?
Carlos, pe bune, chiar te rog eu mult de tot sa incerci sa imi raspunzi la chestiile astea pt ca sunt importante pt mine. Macar tu esti barbat si vezi lucrurile altfel.