Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Pisik
Ella, felicitari pt lucrurile bune! Ai inceput anul cu dreptul, sa o tii tot asa! pupic.gif
stardust
Felicitari! Vorba lui Pisi, asta da inceput de an!! cheer.gif

Mama ce scoala are-n el tipul, imi place !! )).gif
Sexymom
Si mie imi place tipul naughty.gif super vesti, ce an nou ai si tu cheer.gif sa o tii tot asa ca imi place de tine.

CITAT(carlos @ 06-01-2008, 07:24 PM) *

cam greu...te-ai gandit vreodata sa te muti in Africa..Sahara...acolo cred ca nu mai ai pr cu zapada:)...alta solutie ar fi un garaj..

De prelata ai auzit? e o husa de masina, in ce culoare vrei tu )).gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 08-01-2008, 03:40 PM) *

De prelata ai auzit? e o husa de masina, in ce culoare vrei tu )).gif

Fucsia!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Cu funda mare si roz in motz lol.gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 06-01-2008, 05:10 PM) *

Ideea e ca as vrea sa fac ceva sa nu mai inghete deloc masina, capota, usile, restul de geamuri, nimic. As vrea sa nu se mai depuna zapada pe masina mea.

Clar iti trebuie un garaj...eventual incalzit! grin.gif ...alaturi de o casutza frumoasa intr-un cartier curat si linistit (habar nu am unde e asta!)...poate cu noul EL...

CITAT(Ella79 @ 08-01-2008, 12:32 PM) *

N-am mancat salata. Am mancat zucchini alla parmigiana. Castronul era de dimensiunea unei palme. Pun 6 puncte pt parmezan si atat.

Parmezanul are 6.25 pcte la 100g....vezi ca e prea mult ce ai socotit acolo!

Succese pe toate planurile!
Ella79
CITAT(stardust @ 08-01-2008, 03:31 PM) *

Mama ce scoala are-n el tipul, imi place !! )).gif

Da, e un mare vrajitor! Tre' sa ma tin tare, sa fiu eu scorpia principala. naughty.gif
stardust
Da, prelata era o alta optiune pe care urma sa ti-o prezint. Dar cum mi-am stricat deja reputatia in domeniul asta, am zis ca mai astept cateva zile ca sa uiti de isprava mea )).gif
Sexymom
Fata ce te reprezinta avatarul )).gif
butterfly
uuu ce de vesti bune wink1.gif) fain rau smile.gif ma bucur pt tine

intrebare intrebatoare care vine ca din pom si nu are absolut nici o legatura cu ce se discuta pe aici )).gif : ce zodie esti?
axe10
CITAT(butterfly @ 08-01-2008, 02:40 PM) *

uuu ce de vesti bune wink1.gif) fain rau smile.gif ma bucur pt tine

intrebare intrebatoare care vine ca din pom si nu are absolut nici o legatura cu ce se discuta pe aici )).gif : ce zodie esti?

e berbec
Sexymom
Ca mine si ca Axe )).gif
Ella79
cu ascendent in sagetator blum.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 08-01-2008, 04:16 PM) *

Fata ce te reprezinta avatarul )).gif

Sunt o diva, nu? )).gif )).gif
butterfly
uuu...vedeam eu cateva asemanari cu sagetatorul ..am o prietena sagetator si parca semanati un pic;)) la felul de a vb (cel putin din ceea ce vad p forum)
carlos
mm...interesant tinti- o tot asa...poate in felul asta o sa pricep si eu mai multe despre : "cum gandesc femeile"... A fost si un film in genul asta ,cu Mel Gibson...chiar asa, vi s-a parut realist?
butterfly
a fost amuzant )).gif prea amuzant...atata tot...nu crd ca realist
Ella79
CITAT(carlos @ 08-01-2008, 05:29 PM) *

mm...interesant tinti- o tot asa...poate in felul asta o sa pricep si eu mai multe despre : "cum gandesc femeile"... A fost si un film in genul asta ,cu Mel Gibson...chiar asa, vi s-a parut realist?

De ce? Te-ai speriat?
Mie mi s-a parut aproape realist.

Carlos, dar poate facem un share rapid de experienta, ca in momentul asta as da orice sa aflu ce e in mintea unui anumit barbat...
Ce zici? as putea sa profit putin de prezenta ta?
Sexymom
Off topic ( nu ca nu as vrea sa ma bag in discutia voastra )).gif )

Ella am primit azi pachetul de la tine si vreau sa iti spun ca imi plac la nebunie, cred ca te-au costat o avere.Raman datoare cu o masa la japonez, una la chinezesc si un kebab cand ajungi la mine, si te scot si pe strase in Madrid. hug.gif
Susannah
CITAT(Ella79 @ 08-01-2008, 05:41 PM) *

CITAT(carlos @ 08-01-2008, 05:29 PM) *

De ce? Te-ai speriat?
Mie mi s-a parut aproape realist.

Carlos, dar poate facem un share rapid de experienta, ca in momentul asta as da orice sa aflu ce e in mintea unui anumit barbat... Ce zici? as putea sa profit putin de prezenta ta?

Ooo, asta e simplu: SEX! )).gif Ia zi, Carlos, am dreptate? wink1.gif
Super filmul cu Mel Gibson, nu pot uita cum a iesit reclama la Advil )).gif))...si scena cand se epileaza!!
Ella79
CITAT(Sexymom @ 08-01-2008, 08:10 PM) *

Off topic ( nu ca nu as vrea sa ma bag in discutia voastra )).gif )

Ella am primit azi pachetul de la tine si vreau sa iti spun ca imi plac la nebunie, cred ca te-au costat o avere.Raman datoare cu o masa la japonez, una la chinezesc si un kebab cand ajungi la mine, si te scot si pe strase in Madrid. hug.gif

Ma bucur mult, mult de tot ca iti plac, chiar imi faceam griji ca nu mai ajung odata (sunt trimise dinainte de Craciun).
Nu, nu m-au costat o avere si, oricum, prietenia cu tine e nepretuita si merita absolut orice. pupic.gif
carlos
nu-i chiar asa simplu, dar ma rog cred ca in proportie de 50% ai dreptate, insa ce te faci dc te situezi in cealalta jumatate?
si apoi nu sunt deloc de acord cu faza ca barbatii se gandesc numai la sex si numai asta fac! scuzati-ma dar pt asta (in marea majoritate a cazurilor) e necesar si aportul unei femei...deci sexul se face in 2 si cu vointa bilaterala a celor doua jumatati...nu puteti pretinde ca e o favoare facuta barbatilor...si voua va creaza placere,nu...toata lumea vrea!
Ella79
CITAT(carlos @ 09-01-2008, 12:30 AM) *

nu-i chiar asa simplu, dar ma rog cred ca in proportie de 50% ai dreptate, insa ce te faci dc te situezi in cealalta jumatate?

Nu inteleg la ce te referi..... explica, te rog!

si apoi nu sunt deloc de acord cu faza ca barbatii se gandesc numai la sex si numai asta fac!

Sunt perfect de acord cu tine!
Sa fim seriosi, numai pustanii de 16 ani se gandesc numai la sex! Dar pe lumea asta mai exista si oameni maturi care se uita la o femeie altfel decat ca la o papusa gomflabila

carlos
cat despre propunerea ta Ela, m-as mira dc ti as putea fi de folos prea mult intrucat nu-l cunosc pe tip si eu mai sunt si putin atipic...sau cel putin asa imi place sa cred...pare un tip sigur pe el si cu o oarecare experienta si care apropo...cred ca te stia un pic dinainte, a strans ceva inf si dupa aia a actionat ca sa fie sigur de succes...asta nu e un lucru rau, se pare ca intradevar e f interesat de tine...

reactia mea anterioara a fost a fost pt Susannah
Ella79
Meniul de azi:
- niste cafea (vreo 3 cani, una avea si lapte si zahar) = 1,5p
- zucchinni alla parmigiana = 5p (ca parmezanul era de fapt mozzarella cred si sigur avea si ulei)
- filet de ton la gratar = cred ca vreo 5 puncte
- 1 cartof mic fiert la aburi = 1 p
- ceai cu miere

Azi chiar am mancat mult, pe bune!

CITAT(carlos @ 09-01-2008, 12:44 AM) *

cat despre propunerea ta Ela, m-as mira dc ti as putea fi de folos prea mult intrucat nu-l cunosc pe tip si eu mai sunt si putin atipic...sau cel putin asa imi place sa cred...pare un tip sigur pe el si cu o oarecare experienta si care apropo...cred ca te stia un pic dinainte, a strans ceva inf si dupa aia a actionat ca sa fie sigur de succes...asta nu e un lucru rau, se pare ca intradevar e f interesat de tine...

reactia mea anterioara a fost a fost pt Susannah

Ptiiiii, vezi de ce am apelat eu la tine? Pentru ca tu esti barbat si gandesti ca atare. Deci ai ghicit: ma stie mai de mult. Dar zi-mi, zi-mi, ca mor de curiozitate, ce anume din ce am povesit eu te face sa crezi ca:
a) ma stie mai de mult sau a strans informatii despre mine
cool.gif pare interesat de mine.
Eu nu ma prind de chestiile astea.

Si mai zi-mi urmatoarele:
1. cat de neajutorata sa par ca sa nu fiu deja idioata?
2. cat sa-l las sa astepte pana sa il rog sa vina sa imi instaleze DVD-ul?
3. cat conteaza, in procente, pentru un barbat, urmatoarele atribute ale unei femei: fizicul, creierul, umorul/ felul de a fi, altele?

Carlos, pe bune, chiar te rog eu mult de tot sa incerci sa imi raspunzi la chestiile astea pt ca sunt importante pt mine. Macar tu esti barbat si vezi lucrurile altfel.

carlos
ma omori...nu stiu sa raspund la toate intrebarile tale...nu poti decat sa lasi lucrurile sa curga si sa mergi pe feelingul tau..nu cred sa existe alta reteta decat asta...
cred ca te stia sau si-a facut temele dinainte pt ca nimeni n-ar fi riscat altfel, un asa mod de abordare, care altfel ar fi putut sa se sfarseasca cu o scena de toata pomina...in rest be yourself! bafta!
ma faci sa ma simt putin aiurea (stajenit) ...smile.gif
Ella79
aaaaaaaaa, asta cu simtitu' stanjenit ma dezamageste profund. sad.gif
Bine, ok, ok, poate ca ar fi cazul sa imi cer scuze fata de tine ca te-am atacat asa frontal in incercarea de a te scutura de informatii. Te rog sa ma ieri! floare.gif

Da mai, asa e, ma stie de cativa ani buni si de aproape 1 an incearca sa ma vrajeasca numai ca pana acum l-am trimis la plimbare. lol.gif Mereu m-am simtit atrasa de el intr-un mod periculos si mie mi-e frica de pericole din astea... )).gif Asa ca, lovita fiind de inteligenta, am ales sa ma dau inabordabila. Sunt tare, nu?
De ceva vreme insa mi-am revizuit prioritatile si mi-e ca asta se razbuna acum, ca un an de zile i-o fi ajuns si lui sa se tot invarta in jurul meu fara succes....

carlos
e ok,chiar nu i nevoie sa ti ceri scuze...
Ella79
Ma duc sa dorm, ca maine iarasi tre' sa merg prin zapada, mai rau ca-n Mama Rusie.
Susannah

si apoi nu sunt deloc de acord cu faza ca barbatii se gandesc numai la sex si numai asta fac! scuzati-ma dar pt asta (in marea majoritate a cazurilor) e necesar si aportul unei femei...deci sexul se face in 2 si cu vointa bilaterala a celor doua jumatati...nu puteti pretinde ca e o favoare facuta barbatilor...si voua va creaza placere,nu...toata lumea vrea!

Ai dreptate, si femeile se gandesc la sex. Doar ca barbatii se gandesc mai mult...sau macar eu de astia am avut parte.smile.gif Chiar si cel care ma iubeste cu adevarat de ceva ani buni tot la sex se gandeste...asta e flatant desigur.

Apropos de asta, am vz un cuplu zilele trecute la tv, ea era intrebata de ce e nevoie sa tii o casnicie de durata, si ea raspunde "Great love" , iar sotul ei zice "You mean-Great sex-" )).gif.
Ideea ca atractia initiala e clar legata de fizic, fiorul ala din stomac nu vine de la altceva...wink1.gif Si e dragut de fapt.
Ella79
Neata!
Azi am un car de draci, fara vreun motiv anume.

De fapt motive ar fi, dar nu sunt atat de importante / grave cat sa justifice nervii mei. Ma enerveaza aproape orice, deci probabil ca am luat-o razna.

PS. Mi-am facut unghiile scurte si aproape negre si mi-am luat 10 bratari colorate peste un pluovar deja mult prea colorat (rosu aprins). )).gif )).gif
butterfly
culorile puternice mereu fac bine la moral )).gif
Ella79
Dar cel mai bine la moral ar face o sesiune intensiva de shopping. )).gif )).gif
michelle
Apropos de shopping au anuntat la stiri ca sunt mari reduceri, de pana la 70%. Asa o fi sau iar exagereaza?
Sexymom
Sau sex naughty.gif blum.gif
carlos
sau asa..smile.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 09-01-2008, 02:01 PM) *

Apropos de shopping au anuntat la stiri ca sunt mari reduceri, de pana la 70%. Asa o fi sau iar exagereaza?

Sunt reduceri de 70% la hainele urate, vechi, masuri XXL si XXS. In rest... ciu-ciu reduceri. Ca sa ma enerveze pe mine si mai tare.
Susannah
CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 02:17 PM) *

CITAT(michelle @ 09-01-2008, 02:01 PM) *

Sunt reduceri de 70% la hainele urate, vechi, masuri XXL si XXS. In rest... ciu-ciu reduceri. Ca sa ma enerveze pe mine si mai tare.

Sunt, in Unirea, la chestii dragute.
michelle
Am inteles ca la Bamboo ar fi cu aprox 50%
stardust
Poate si de la foame, oboseala?

Ce ai mancat azi? wink1.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 09-01-2008, 03:31 PM) *

Poate si de la foame, oboseala?

Ce ai mancat azi? wink1.gif

- 1 conserva de ton in apa (avea 112gr ton) = 3p
- 200 grame perle de branza cu smantana 3% grasime = 3,4 p
- 3 mandarine
- multa cafea

diseara mai bag niste ciuperci la cuptor si ceai cu miere
Sexymom
Nu mai bea atat de multa cafea, de asta nu te odihnesti si esti agitata, sau ia-ti cafea fara cofeina si o bei cu lapte degresat.

Ma innebunesti cu conservele tale de peste mad.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 09-01-2008, 03:54 PM) *

Ma innebunesti cu conservele tale de peste mad.gif

Dupa cum bine stii, mai am si de pateu lol.gif , dar pt ala imi trebuie paine si nu mai manac asa ceva.

CITAT(Sexymom @ 09-01-2008, 03:54 PM) *

Nu mai bea atat de multa cafea, de asta nu te odihnesti si esti agitata, sau ia-ti cafea fara cofeina si o bei cu lapte degresat.

cred ca ai dreptate, imi sta limba pluta de la atata cafea... )).gif Dar e un cerc vicios... nu dorm noaptea, deci sunt obosita, deci beau cafea... si tot asa.
michelle
Pateu poti sa iti ungi pe felii de legume.
Tonul nu era 2.5p?
Ella79
CITAT(michelle @ 09-01-2008, 03:57 PM) *

Pateu poti sa iti ungi pe felii de legume.
Tonul nu era 2.5p?

La birou e mai greu cu legumele. Tonul l-am mancat direct din cutie, in fata monitorului. Macar aveam o furculita de plastic colorata, galben pai, sa fie trendy. )).gif
Sexymom
Ella , cofeina e ca un drog, se aduna in organism si provoaca nervozitate, insomnii, agitatie.De asta e bine sa bei cafea fara cofeina.Si nu mai bea cafea dupa ora 12, mai bine ceai , infuzii sau suc natural de fructe, si astea iti dau energie.
Ella79
Ma duc acasa sa fac curat, sa spal, sa calc. De obicei chestia asta ma calmeaza.
Sexymom
Eu as pleca de acasa ca sa nu fac asta lol.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 04:43 PM) *

Ma duc acasa sa fac curat, sa spal, sa calc. De obicei chestia asta ma calmeaza.

Cand ai zis ca esti nervoasa, si eu tot la curatenie/calcat/spalat ma gandeam. Si pe mine ma relaxeaza la maxim. Cred ca suntem defecte... Sefa mea mi-a zis ca atunci cand sunt nervoasa sa-i fac o vizita, ca ma lasa sa ma calmez cu toata casa ei...
Ella79
da, da, Nusa, si eu tot asa sunt. lol.gif lol.gif Odata am facut luna in toata casa si tot nervoasa eram, asa ca m-am dus la frate-miu acasa si am facut curat si la el.
Noroc ca la el e mizerie mereu si n-ai cum sa nu cazi lata dupa ce faci curat acolo... )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.