Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
nusarich
CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 04:47 PM) *

da, da, Nusa, si eu tot asa sunt. lol.gif lol.gif Odata am facut luna in toata casa si tot nervoasa eram, asa ca m-am dus la frate-miu acasa si am facut curat si la el.
Noroc ca la el e mizerie mereu si n-ai cum sa nu cazi lata dupa ce faci curat acolo... )).gif

Si sa revii acasa cu zambetul pe buze, satisfacuta ca ti s-au dus nervii... )).gif
Ella79
Gata, am terminat curatenia, am si spalat, mi-am facut si de mancare (ciuperci si dovlecei la cuptor blum.gif ), am reusit sa nu imi stric nici manichiura facuta aseara si am incercat, dar fara succes, sa imi conectez laptopul la internet.

Meniul de azi:
- cafea cu zaharina
- 1 cutie ton in apa
- 1 cutie perle de branza cu smanta 3% grasime
- ciuperci la cuptor
- 1 dovlecel la cuptor
- aprox 1 kg mandarine
- ceai cu miere

Ella79
Azi m-am intalnit de vreo 5 ori cu colegul ( naughty.gif ) fara sa fi urmarit neaparat asta. Ultima oara chiar am ras si i-am spus ca o sa creada ca il urmaresc lol.gif Dar nu e vina mea ca eu ieseam din birou pe hol si el iesea fix din biroul din fata mea pe acelasi hol. Dar ce e mult cam strica, asa ca maine trebuie neaparat ori sa stau zavorata in birou si sa nu ies cu nici un pret, ori daca ma intalnesc cu el accidental sa ma dau grabita si ocupata. cool.gif
Maine ma imbrac classy:
- botinele gri de lac
- pantaloni ghi de stofa subtire
- camasa alba
- pluovar negru cu anchior sau sacou negru de catifea
- margele rosii, bratara lata rosie
Ella79
pentru mine, sa nu uit:

Iubirea ii capiaza pe oameni. Ii inalta numai prostindu-i. Minunea se produce numai atunci cand renunti sa gandesti pentru tine, cand toate barierele constientului cad. Asadar, daca nu te vrei mai bogata sufleteste cu o experienta dureroasa, tine minte ca totul pe lumea asta este alegere. Struneste-ti inima sa se supuna mintii, nu semna niciodata cecuri in alb si ai grija sa fii tu cea care primeste mai mult decat da. Nu de alta, dar viata e scurta!
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 03:37 PM) *

CITAT(stardust @ 09-01-2008, 03:31 PM) *

Poate si de la foame, oboseala?

Ce ai mancat azi? wink1.gif

- 1 conserva de ton in apa (avea 112gr ton) = 3p
- 200 grame perle de branza cu smantana 3% grasime = 3,4 p
- 3 mandarine
- multa cafea

diseara mai bag niste ciuperci la cuptor si ceai cu miere

Perle de branza cu smantana 3% grasimi???? Ce culoare are cutia? Ca eu stiu doar de 2% (cutie albastra) si 4% (cutie portocalie).
Ella79
Ramo, le stiu si eu pe alea de la La Dorna. Dar mai variez ca ma plictisesc de alea. Astea sunt de la Exquisa - Fiocchi di Latte con yogurt:
83 kcal
13,0 g proteine
3 g grasime
cutia are 200 gr

Imagine
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 11:06 PM) *

Ramo, le stiu si eu pe alea de la La Dorna. Dar mai variez ca ma plictisesc de alea. Astea sunt de la Exquisa - Fiocchi di Latte con yogurt:
83 kcal
13,0 g proteine
3 g grasime
cutia are 200 gr

Imagine

Mmmm, si sunt bune la gust? Fata de La Dorna. Eu de la Exquisa nu am vazut asa ceva in Mures sad.gif
butterfly
sunteti norocoase )).gif aci la mn in oras nici ladorna nu am ..decat branza cu smantana de la diami )).gif de ii iau smantana de deasupra si o mananc asa )).gif

CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 10:01 PM) *

Maine ma imbrac classy:
- botinele gri de lac
- pantaloni ghi de stofa subtire
- camasa alba
- pluovar negru cu anchior sau sacou negru de catifea
- margele rosii, bratara lata rosie

si geanta cum ii?wink1.gif)
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 09-01-2008, 11:11 PM) *

CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 11:06 PM) *

83 kcal
13,0 g proteine
3 g grasime
cutia are 200 gr

Imagine

Mmmm, si sunt bune la gust? Fata de La Dorna. Eu de la Exquisa nu am vazut asa ceva in Mures sad.gif

Da, sunt foarte bune. Mie mi se par mai fine decat cele de la La Dorna. Parca aluneca mai usor pe gat. Daca gasesti incearca-le!

CITAT(butterfly @ 09-01-2008, 11:21 PM) *

si geanta cum ii?wink1.gif)

neagra, simpla.
nusarich
'Neata!

Si mie imi plac cele de la Exquisa, Ella. Mi se par mai putin grase (chit ca as manca perle din cele slabe de la Dorna). Si oricum, astea parca sunt cu iaurt, nu cu samntana. Poate de-asta.
ALICE
Un an nou in care sa o iei de la capat si sa reusesti tot ce-ti propui!
Sa mai pui poze cu vestimentatiile tale, sa ma mai inspir si eu
Sexymom
Ce face fetita asta frumoasa? cum s-a trezit azi? tot cu fata la cearceaf? lol.gif ai facut casa luna? a venit Sanepidul in control?? lol.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 01:36 PM) *

Ce face fetita asta frumoasa? cum s-a trezit azi? tot cu fata la cearceaf? lol.gif ai facut casa luna? a venit Sanepidul in control?? lol.gif

Nu, n-a venit Sanepidul, dar era sa vina popa cu Botezul. Pe usa scria ca vine aseara intre 5 si 9, ei, daca n-a venit, eu m-am imbracat in pijama si m-am bagat in pat, ca mi-era somn. Cand, pe la 10, batea in usa, dadea cu cadelnita, o galagie... "Doamne miluiesteeeeeeee, Doamne miliuesteeeee". Am stat eu pe ganduri vreo juma' de minut, daca sa deschid sau nu, si m-am gandit ca nici bigudiurile din capul meu, nici pijamaua roz si, mai ales, unghiile negre nu ar corespunde momentului. Asa ca m-am facut ca ploua si n-am mai deschis. Lasa, la anul!

Azi nu m-am trezit cu fata la cearceaf, in schimb a avut grija fostul meu iubit sa imi "bucure" ziua. Acum bate din picioare sa ne intalnim sa imi dea rolele. Ca na, e soare afara, e frumos, e vreme de role. Nu poate sa le mai tina ca ocupa portbagajul, vorba aia, sunt grele, creste consumul la masina de la greutate. Ma rog.... n-are rost sa ma mai enervez. Oricum va trebui sa ne intalnim la un moment dat ca trebuie sa reziliem niste contracte. Sunt atat de urate momentele astea... groaznic de urate. Si nu e decat vina mea, ca nu m-a obligat nimeni sa investesc sentimental fara acoperire...

Azi trebuie sa imi ridic moralul cumva, dar nu stiu cum. Imi trebuie un motiv de bucurie....

Sexymom
Fata e teroare ex-ul tau )).gif un motiv mai credibil nu gaseste sa te vada?auzi la el, umbrela de plaja )).gif , role )).gif , maine o sa te sune ca vrea si slipul )).gif
michelle
Imi inchipui ce fata facea preotul daca deschideai usa si tu il intampinai, pioasa lol.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 01:55 PM) *

Fata e teroare ex-ul tau )).gif un motiv mai credibil nu gaseste sa te vada?auzi la el, umbrela de plaja )).gif , role )).gif , maine o sa te sune ca vrea si slipul )).gif

Da, orice motiv e bun cand vrei sa terorizezi un om, nu?

CITAT(michelle @ 10-01-2008, 02:20 PM) *

Imi inchipui ce fata facea preotul daca deschideai usa si tu il intampinai, pioasa lol.gif

pioasa rau, as putea spune lol.gif lol.gif Dar ii spuneam ca bigudiurile alea ma ajuta sa comunic mai usor cu divinitatea... )).gif
michelle
Am descoperit recent cum iese cafeaua mai buna: pun 1 lgta de cafea macinata in cana peste care torn apa fierbinte si las sa se limpezeasca cateva minute pana cand zatul ramane pe fundul canii. grin.gif

Asta de lene sa nu fac la filtru blushing.gif
Ella79
Mie imi place super mult daca in filtru, unde pun cafeaua, pun si nsite zahar vanilat. Cafeaua iese super aromata si gata dulce. wink1.gif
Ella79
meniul de azi:
- 28 grame biscuiti (2 biscuiti) de cereale = 2 p
- 3 cafele (una avea si lapte si zahar)
- supa gulas de la Snack Attack
- 1/2 chifla

Diseara mai mananc doar mandarine si ceai.

nusarich
Mi te si inchipui, Ella, cu bigudiuri si pijamalute roz pupand mana popii...
michelle
CITAT(nusarich @ 10-01-2008, 01:10 PM) *

Si el stropindu-te cu aghiazma peste bigudiuri )).gif
Sexymom
lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 10-01-2008, 03:10 PM) *

Cu regret, dar eu nu pup niciodata mana popii.
Cred in Dumnezeu, ma inchin, ma rog uneori, fac fapte bune, aprind o lumanare la biserica, incerc sa nu fac pacate. Dar nu tin posturi, nu merg regulat la biserica si nu pup mana popii.
Am modul meu de a fi religioasa, am modul meu de a crede, fara a fi habotnica.
Dealtfel mi se pare o ipocrizie extrema sa faci plecaciuni si sa te tarasti in jurul bisericii pozand in cel mai mare credincios si cand pleci de acolo injuri, barfesti, ii mananci de fund pe altii, iti bati nevasta si faci rau oamenilor din jurul tau.

Dumbo
lol.gif la noi nu a binevoit popa sa scrie cand vine, asa ca eu eram in cada cantand de zor cand a sunat la usa. Si chiar voiam sa dea cu un pic de agheazma prin casa.
give_rose.gif e tare de tot ex-ul tau.
Ella79
Si eu as fi vrut sa vina popa. Chiar facusem ordine si adunasem si patul, sa fie totul aranjat.

Ex-ul meu e o poezie si un balci. Am fost 10 ani impreuna, ma asteptam sa faca asa si ma astept sa faca si mai rau de atat. Pun pariu ca pana la sfarsitul anului va vrea sa ne impacam, dar asta nu mai e cu putinta.

Sexymom
Asa te vreau Ella, hotarata si puternica, bravo tie. pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 04:02 PM) *

Crede-ma, nici macar nu exista alta optiune. Nu pot fi chiar atat de masochista, nu pot sa imi fac eu mie insami atat de mult rau in continuare. Sa fim seriosi! Cea mai importanta persoana din viata mea trebuie sa fiu eu, si daca eu nu ma protejez, atunci cine o s-o faca?
Nu-ti pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am realizat ca relatia noastra nu mai poate continua, ca tot ce cladisem pana atunci fusese in zadar. As putea jura ca am vazut cu ochii mei mana unui drac ce rupea ranjind cu satisfactie legaturile invizibile dintre logica si nebunie. In momentele alea toate barierele constientului cad. Devii inert si imun, devii o stafie.

Sexymom
Ella timpul le rezolva pe toate, usor nu este sa o iei de la capat, stiu asta din propria experienta, dupa ce am pierdut 8 ani langa un om care nu merita efortul asta pana la urma.Si 4 luni dupa mi-am gasit perechea.
Ella79
Eu nu-mi caut neaparat perechea, eu nu caut nimic in mod special. Eu vreau doar sa imi traiesc viata, sa ma simt vie.
Ella79
Horoscop 2008 Berbec

Pentru persoanele nascute in zodia Berbecului, 2008 reprezinta anul realizarilor. Insa nimic nu este simplu: va trebui sa dai dovada de multa rabdare si perseverenta pentru a-ti atinge scopurile. Desi iti place sa fii o persoana independenta, este posibil sa-ti intalnesti, in acest an, sufletul pereche.

Jupiter si Pluto se intalnesc in casa a zecea a berbecului, ceea ce inseamna schimbari majore in plan profesional. Din acest motiv, succesul in cazul carierei este cert si foarte aproape. Conditia este sa nu incerci sa inseli sau sa mituiesti pe cineva pentru a urca pe scara ierarhica deoarece s-ar putea sa fii descoperit si toate planurile tale se vor narui.

Si viata sentimentala va suferi schimbari. Daca pana acum iti era greu sa-ti deschizi inima in fata persoanei de sex opus pe care o iubesti in secret de ceva timp, in noul an vei avea curaj sa-ti impartasesti sentimentele. Este posibil ca persoana de care te-ai indragostit sa fie sufletul tau pereche.

Saturn se va muta in casa a sasea a berbecilor pana spre sfarsitul lui 2009, ceea ce inseamna restrictii alimentare deoarece pot aparea intoxicatii sau cresteri in greutate.

Ce bine ar fi sa fie asa!!!
PS: Multumesc Miha! pupic.gif
Sexymom
cheer.gif cheer.gif o sa ma reindragostesc de iubi cheer.gif si o sa ajung sefa peste sefele de acum lol.gif

Sper sa nu ma ingras )).gif
nusarich
Bravo Ella pentru determinare!

M-ai facut sa rad la faza cu pupatul mainii. Am o verisoara care e mai nu-stiu-cum, asa, si odata acum vreo 15 ani eram la un parastas la bunicul meu si toata lumea la miruit in biserica dupa ce ii miruia popa ii pupau mana, ea in schimb nu. Cand am iesit din biserica reactia ei a fost "da ce, stiu eu ca popa asta s-a spalat si s-a dezinfectat pe maini?".

Miha, unde gasesc si eu horoscopul pentru leu?
michelle
CITAT(nusarich @ 10-01-2008, 03:47 PM) *

Miha, unde gasesc si eu horoscopul pentru leu?

Aici hug.gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 02:19 PM) *

CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 04:02 PM) *

Crede-ma, nici macar nu exista alta optiune. Nu pot fi chiar atat de masochista, nu pot sa imi fac eu mie insami atat de mult rau in continuare. Sa fim seriosi! Cea mai importanta persoana din viata mea trebuie sa fiu eu, si daca eu nu ma protejez, atunci cine o s-o faca?
Nu-ti pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am realizat ca relatia noastra nu mai poate continua, ca tot ce cladisem pana atunci fusese in zadar. As putea jura ca am vazut cu ochii mei mana unui drac ce rupea ranjind cu satisfactie legaturile invizibile dintre logica si nebunie. In momentele alea toate barierele constientului cad. Devii inert si imun, devii o stafie.

Poate citeste si Anca chestia asta cu care sunt total de acord....chiar daca uneori esti privita ca egoista pt ca esti preocupat in primul rand de tine!

Zodiile sunt de bun augur.Sa vedem ce va fi.
salut.gif
Ella79
Mi-am luat alte lentile albastre. Astea sunt blu cu contur negru. )).gif

Imagine

Poza e cam freeky, din pacate...
Ella79
Ascult Juanes la maxim. Misto tip! Sange latin naughty.gif

Maine am de gand sa fac pe nebuna la birou. )).gif Ma imbrac in maieu roz (am unul din ala misto de tot, din bumbac, cu tesatura putin in relief) si pe deaspura o camasa alba, cambrata, cu manecile suflecate "neglijent", descheiata.
M-am probat acum si imi sta super bine, ca sunt bronzata biggrin.gif
In jos imi iau raiati negrii cu buzunare pe fund, ca sa il arate si mai mare decat e. blum.gif

Asa hal de vestimentatie nu s-a mai vazut in cladirea aia. Dar maine nu-mi pasa! Asa am eu chef!

michelle
Ella, dar tu ai ochii albastri, nu? Lentilele pp ca ii scot mai tare in evidenta..

Ne-ai putea exemplifica si noua tinuta printr-o poza? blum.gif Nu de alta dar poate ne mai inspiram si noi
Ella79
CITAT(michelle @ 10-01-2008, 09:04 PM) *

Ella, dar tu ai ochii albastri, nu? Lentilele pp ca ii scot mai tare in evidenta..

lol.gif lol.gif am ochii negrii. Dar port lentile de contact albastre de atata vreme, ca deja toata lumea crede ca asa sunt ochii mei naturali. )).gif

Ella79
Meniul final de azi:

MD
cafea cu lapte si zahar - 1,5p
2 biscuiti - 2p

pranz
gulas de la Snack - 4p
chifla - 2p

gustare
2 iaurturi - 2p
mandarine - 0p

cina
mozarella - 6p
ardei copt - 0p
ceai - 0p

TOTAL: 17,5 azi a fost adevarat ospat. Ieri am mancat totusi foarte putin si m-am trezit dimineata cu o foameeeee
Ella79
Am ajuns la birou si ascult asta http://www.youtube.com/watch?v=aeDm5W4mTAM&NR=1
In plus:
- mie somn
- vad stele verzi de foame dar daca ma apuc sa mananc de la ora asta pana diseara ma indop
- mi-a intepenit spatele, ma doare de mor, dar o sa ma duc la farmacie sa imi iau niste Nurofen
- mi-am adus echipamentul de sala. La 5 ma duc la aerobic.
- pantalonii sunt mai largi pe mine, desi sunt proaspat spalati (desi ar trebui sa fie mai stramti) cheer.gif

revin
nusarich
Bravo Ella, asa imi placi! Fa armata cu ei!

Credeam ca numai mie imi place Juanes blushing.gif ...

Miha, merci pentru horoscop pupic.gif .
Ella79
bai, ma doare din ce in ce mai rau. Deja nu mai pot sa stau decat aplecata in fata. Si azi n-am nici masina, sunt pe jos. sad.gif
De la farmacie mi-a dat Ketanov si Nurofen. Sa speram ca imi trece pana la 5.
michelle
Stai cu mijlocul descoperit? Te-o fi tras curentul..

Felicitari pentru pantaloni! cheer.gif
Ella79
Da mai, m-a tras rau curentul. Asa imi trebuie, ca ieri am fost cam dezbracata. Mi-au zis colegii sa ma atarn de ceva cu mainile (tocul usii, un spalier) si sa stau asa putin ca imi trece. Ma duc sa caut un toc de usa... )).gif
anca veselie
salutare! vad ca ti-ai luat echipamentul cheer.gif dar daca te doare spatele, ai grija. la ce sala vrei sa mergi?

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 05:41 PM) *

CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 02:19 PM) *

Poate citeste si Anca chestia asta cu care sunt total de acord....chiar daca uneori esti privita ca egoista pt ca esti preocupat in primul rand de tine!

draga mea axe, stiu toate teoriile naughty.gif dar situatia mea nu e nici pe departe asa, nu pot spune ca am cladit multe chestii, la mine e mai mult vorba de orgoliu si de nesiguranta...
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 11-01-2008, 10:09 AM) *

Da mai, m-a tras rau curentul. Asa imi trebuie, ca ieri am fost cam dezbracata. Mi-au zis colegii sa ma atarn de ceva cu mainile (tocul usii, un spalier) si sa stau asa putin ca imi trece. Ma duc sa caut un toc de usa... )).gif

Vezi ca e tocul camerei de vizavi devil.gif
Pisik
Ella, Ketonalul e f bun, eu am dureri scrunte de mijloc, de la nervul sciatic de cand cu frigul si cu ketonal am fost mai bine. mie mi-a dat supozitoare sa pun seara unul
Ella79
Deci la sala nu ma mai duc pentru ca abia pot sa merg, nici gand de sala. Am carat echipamentul degeaba.
Colegul nu ma mai intereseaza, declar idila incheiata, azi m-a enervat.
Si luni si marti am multa treaba cu noul job, asa ca adio sala pana pe joi - vineri in colo.
stardust

Special pt tine pupic.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 11-01-2008, 04:38 PM) *

e una din preferatele mele. w00t.gif De unde ai stiut? pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 02:11 PM) *

salutare! vad ca ti-ai luat echipamentul cheer.gif dar daca te doare spatele, ai grija. la ce sala vrei sa mergi?

Vroiam sa ma duc la Majestic
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.