CITAT(Sexymom @ 10-01-2008, 01:36 PM)

Ce face fetita asta frumoasa? cum s-a trezit azi? tot cu fata la cearceaf?

ai facut casa luna? a venit Sanepidul in control??

Nu, n-a venit Sanepidul, dar era sa vina popa cu Botezul. Pe usa scria ca vine aseara intre 5 si 9, ei, daca n-a venit, eu m-am imbracat in pijama si m-am bagat in pat, ca mi-era somn. Cand, pe la 10, batea in usa, dadea cu cadelnita, o galagie... "Doamne miluiesteeeeeeee, Doamne miliuesteeeee". Am stat eu pe ganduri vreo juma' de minut, daca sa deschid sau nu, si m-am gandit ca nici bigudiurile din capul meu, nici pijamaua roz si, mai ales, unghiile negre nu ar corespunde momentului. Asa ca m-am facut ca ploua si n-am mai deschis. Lasa, la anul!
Azi nu m-am trezit cu fata la cearceaf, in schimb a avut grija fostul meu iubit sa imi "bucure" ziua. Acum bate din picioare sa ne intalnim sa imi dea rolele. Ca na, e soare afara, e frumos, e vreme de role. Nu poate sa le mai tina ca ocupa portbagajul, vorba aia, sunt grele, creste consumul la masina de la greutate. Ma rog.... n-are rost sa ma mai enervez. Oricum va trebui sa ne intalnim la un moment dat ca trebuie sa reziliem niste contracte. Sunt atat de urate momentele astea... groaznic de urate. Si nu e decat vina mea, ca nu m-a obligat nimeni sa investesc sentimental fara acoperire...
Azi trebuie sa imi ridic moralul cumva, dar nu stiu cum. Imi trebuie un motiv de bucurie....