Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
bubbles
Ella pupic.gif hug.gif lasa ca sala nu fuge nicaieri hug.gif .
Ella79
CITAT(bubbles @ 11-01-2008, 05:17 PM) *

Ella pupic.gif hug.gif lasa ca sala nu fuge nicaieri hug.gif .

Da mai, dar uite ca abia am urnisem si eu. Ca la mine e greu pana ma reapuc de sala, dupa aia nu ma mai opreste nimeni
Asa... tare imi e mai iarasi mai trece o saptamana... si inca una.. si inca una...
stardust
CITAT(Ella79 @ 11-01-2008, 01:49 PM) *

CITAT(stardust @ 11-01-2008, 04:38 PM) *

e una din preferatele mele. w00t.gif De unde ai stiut? pupic.gif

E si una din preferatele mele rolleyes.gif wink1.gif
anca veselie
daca te doare spatele nu ai ce face...
si cu colegul ce s-a intamplat? daca nu sunt indiscreta blum.gif
Ella79
Exista in viata unele dimineti in care ar fi mai intelept sa nu te fi dat jos din pat. Asta daca vreo forta divina ti-ar fi comunicat ca vei avea o zi de tot rahatul.
Asa a fost ziua mea de azi, mai bine nu auzeam ceasul dimineata si dormeam pana acum sau, si mai bine, pana maine.
Dimineata m-am trezit eu vesela - voioasa, m-am imbracat sarmant dupa cum m-a taiat pe mine capul, respectiv in maieu roz si camasa alba. Aratam de Saint Tropez, ca doar sunt o diva. )).gif Am simtit eu asa niste junghiuri in spate, in coloana, dar m-am gandit ca mi se pare, ca daca bag 2 - 3 cafele trec (mie orice durere imi trece cu cafea).
Ajung la birou... mai rau si mai rau.... pana pe la pranz abia mai puteam sa stau pe scaun. La fix, tot ce-mi lipsea! Printre birouri ma plimbam aplecata la 45 de grade spre misto-uile tuturor. Atitudinea perfecta pt o diva ca mine! grin.gif
M-a sunat frate-miu la un moment dat sa ma anunte ca la Tribunal l-a muscat un caine maidanez, s-a dus saracul la spital sa isi faca injectie. De precizat ca frate-miu nu e vreun firav, are 100 de kile si s-a aparat tragand cu pistolul. A fost in zadar.. )).gif
Colegul m-a enervat ca a intins cam tare coarda astazi. Brusc face pe inabordabilul si cu mine nu tin fitzele astea. Nu a facut ceva anume gresit, dar nu a facut nimic, desi consider ca trebuia sa faca. Doar eram un om aflat in suferinta, nu? biggrin.gif Asa ca am hotarat ca sansa lui a expirat, il asteapta inca o vreme in care sa se invarta in jurul meu incercand sa se bage in seama.
Cand sa plec acasa, in lift, un coleg amabil imi spune ca imi trebuie un masaj. Eu, plina de draci, ii raspund "te oferi tu?". Ala s-a facut verde-albastru de rusine si mi-a zis ca suntem colegii... Sunt o idioata, ce sa fac!
Cand am ajuns acasa am constatat ca am roata de la masina desumflata complet. Si maine imi trebuie masina.

Si e abia ora 5. Mai bine ma duc sa ma culc, sa nu mai am si alte surprize.

CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 06:22 PM) *

si cu colegul ce s-a intamplat? daca nu sunt indiscreta blum.gif

Mi se pare ca face pe smecherul, si la mine nu tine cu din astea... Mai sunt si altii pe lume, care nu au atatea figuri in ei.
anca veselie
din pacate mai sunt si zile din astea! maine va fi mai bine.
ps: imi place atitudinea ta fatza de barbati naughty.gif
Ella79
CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 07:19 PM) *

din pacate mai sunt si zile din astea! maine va fi mai bine.
ps: imi place atitudinea ta fatza de barbati naughty.gif

Anca, niciodata, dar niciodata in viata sa nu accepti de la un barbat mai putin decat meriti. Chiar daca uneori esti tentata sa faci compromisuri, nu o face! Ca toate se vor intoarce impotriva ta.
Si stii ceva? TU esti cea mai importanta persoana din viata ta, nimeni altcineva!

Stii de ce alearga asta dupa mine de 1 an? Pentru ca i-am dat in mod constant si sistematic cu flit. )).gif Anul trecut de 1 martie ma astepta la lift cu toporasi mov, ascuns sa nu il vada colegii si sa se faca de rahat. )).gif Si stii de ce azi a facut figuri? Pentru ca alaltaieri nu i-am dat cu flit. Asa ca si-o cere singur. lol.gif
anca veselie
pai atunci nici nu merita sa fii cu el... probabil esti constanta din viatza lui, ceva in jurul caruia se invarte sa aiba ocupatie, dar nu are c.o.a.i.e sa fie cu tine grin.gif mama, ce-am scos-o!
ai mare dreptate cu ceea ce ai spus... eu sunt mai fraiera cand incepe sa-mi pese, dar trebuie sa-mi schimb atitudinea.
Ella79
atunci inseamna ca asta e si pentru tine:

CITAT(Ella79 @ 09-01-2008, 10:51 PM) *

pentru mine, sa nu uit:

Iubirea ii capiaza pe oameni. Ii inalta numai prostindu-i. Minunea se produce numai atunci cand renunti sa gandesti pentru tine, cand toate barierele constientului cad. Asadar, daca nu te vrei mai bogata sufleteste cu o experienta dureroasa, tine minte ca totul pe lumea asta este alegere. Struneste-ti inima sa se supuna mintii, nu semna niciodata cecuri in alb si ai grija sa fii tu cea care primeste mai mult decat da. Nu de alta, dar viata e scurta!

Ella79
http://vn247.net/flash/Color-and-Me.swf
Dumbo
A propos de Juanes, asta e preferata mea...

http://www.youtube.com/watch?v=74PwJVtPSes

Sper ca nu e prea siropoasa.
Ella79
Seria intamplarilor nefericite a continuat:
- am vrut sa imi fierb niste paste ca ma doare stomacul de la medicamentele pt spate si am varsat sarea in ele cand erau gata
- un fost iubit a tinut sa ma anunte triumfator ca s-a indragostit de una (si aia nu sunt eu biggrin.gif)
- spatele ma doare si mai tare, acum ma doare si daca stau in pat
- la un joc pe care il joc on line m-a atacat un prost si mi-a daramant vila. Ceea ce e grav. )).gif Dureaza vreo saptamana sa imi fac alta si nici armata nu mai am.

Dar sa privim si partea plina a paharului:
- mi-a sosit router-ul whireless,
- mi-a reparat frate-miu roata la masina si a si intors masina ca sa plec maine dimineata mai usor cu ea
- inca nu m-a muscat nici un caine turbat. (avand in vedere conditiile din Bucuresti, asta se poate considera un fapt pozitiv grin.gif )

Ah, si imi doresc costumul asta de baie. )).gif

Imagine
nusarich
Ella, parca esti din "toate mi se-ntampla numai mie"! hug.gif

Si mie imi place la nebunie "Te busque"!
Ella79
Azi dimineata am accelerat ca descreierata masina crezand ca nu pleaca din cauza de zapada. Dar am accelerat cu simt de raspundere, pana a inceput sa miroasa a cauciuc ars. De fapt uitasem frana de mana trasa. doh.gif Biata mea masinuta, cum ma mai suporta ea pe mine...
honey79
Joci Triburile?

Pupici si numai bine iti doresc.
Ella79
CITAT(honey79 @ 12-01-2008, 10:39 AM) *

Joci Triburile?

Pupici si numai bine iti doresc.

Travian )).gif
axe10
De groaza intr-adevar ziua ta. Sper ca stai mai bine, in pat sprijinita in perne cu laptopul in poala.
Antiinflamatoare si odihna iti trebuiesc!

Un we reparatoriu ca luni sa dai cu usa de perete la servici si eventual sa-l prinzi si pe [*****] in spatele ei... wink1.gif

Costumul e din noua colectie Victoria's secret?...ca parca am vazut ceva in genul asta!
Ella79
Da, costumul e din colectia pe anul asta de la Victoria's Secrets. Mi l-as comanda pe net, dar mi-e ca platesc prea multa vama la el, ca am mai patit-o...

De odihna nu prea am avut parte azi. A trebuit sa ma duc la birou ca deja mi-am intrat in paine la noul job. Desigur ca m-am intalnit cu colegul si cred ca a si auzit franturi dintr-o discutie telefonica de-a mea. Si nu cred ca i-a fost pe plac ce a auzit, ca vrajeam la telefon cu un tip. )).gif L-am ignorat cu gratie, of course biggrin.gif

Tocmai m-am bronzat la solar si sunt foarte fericita. cheer.gif
axe10
Deci spatele e mai bine....
Ella79
Din pacate spatele nu exceleaza. Bine, macar acum pot merge... Dar ma dosr si gleznele si toate celelalte oase care au fost candva rupte....
Dumbo
sad.gif dar cate oase ai avut rupte?
Ella79
CITAT(Dumbo @ 12-01-2008, 10:10 PM) *

sad.gif dar cate oase ai avut rupte?

mainile si picioarele )).gif
mana stanga de 2 ori in locuri diferite, piciorul drept de 2 ori la glezna, stangul si glezna si gamba.
In tineretea mea "rebela" ma dadeam cu parapanta....de cand ma stiu ma dau cu rolele. Dar nu sportul e cauza neaparat. Ca asta toamna am cazut pe scari...
Ella79
O sa va spun o poveste din viata mea..
Eram la Venetia, era 14 aprilie, ziua in care implineam 16 ani. Imi serbam ziua la Caffe Adriani, in Piata San Marco, colegii mei de liceu imi cantau la multi ani. De noi s-a apropiat un tip, inalt, blond, cu niste ochi mai albastrii decat sunt lentilele mele de contact acum. Pentru o pustoaica de 16 ani cum eram eu, era intruchiparea perfectiunii. Era roman, auzise romaneste si s-a apropiat sa ma salute. Nu l-am intrebat nici cum il cheama, eram prea fericita ca sunt acolo, ca fac 16 ani, eram emotionata ca urma sa fac un legamant, se numea “casatoria cu marea” si semnificatia era ca te vei intoarce intotdeauna acolo…
Acelasi an, 13 august, eram in vacanta la Eforie Nord la niste casute pt mineri )).gif. Nu radeti, eram atat de tanara si atat de putin imi pasa unde dorm, incat as fi dormit si pe plaja. Eram fericita oricum. Era o singura chiuveta functionala si eu stateam la o coada uriasa ca sa spal o farfurie. Coada nu inainta pt ca in fata, un tip, spala tacticos cu o periuta de dinti o pereche de adiasi. M-am enervate si m-am dus direct in fata si, fara sa ma uit nici in dreapta nici in stanga, am bagat farfuria sub jetul de apa astfel ca resturile s-au scurs in adidasii tipului. M-am simtit brusc trasa de mana, lipita de un copac si.. sarutata. Era tipul din Venetia…
Au urmat 2 ani atat de frumosi incat mi se par ireali. Eu traiam in Italia si eram minora, el traia in Romania si era cu 8 ani mai mare decat mine. Parintii nostrii nu au acceptat niciodata relatia noastra. Dar nu conta. Ne vedeam pe ascuns, fie venea el la mine, fie veneam eu in Romania si ne vedeam la Sibiu si pentru asta trebuia sa trec prin Kosovo, unde era razboi, fie ne intalneam intr-un alt oras din Europa. Ne scriam in fiecare zi scrisori de dragoste absoluta convinsa fiind ca traiesc cea mai incredibila poveste din lume. Traiam un basm, nu vroiam sa ma trezesc niciodata. Am vazut cu el Parisul intr-un decembrie, ningea incredibil si aveam haine de vara. Am vazut grotele din Sardinia, unde apa e rosie din cauza rocilor vulcanice, am mers la concertul lui Pavarotti din Sarajevo.. Ascultam non ho l’eta pentru ca asa ma simteam…
http://www.youtube.com/watch?v=PtbW7zYmYfM
Ne faceam planuri ca vom trai fericiti impreuna pana la adanci batraneti si ma trezeam in fiecare dimineata cu gandul ca sunt mai aproape de visul meu.
Mi-am terminat liceul acolo si m-am intors in tara. Urma sa ma mut cu el, intr-o casa pe care el o cumparase si o amenajasem impreuna in Bucuresti. Dar n-am putut sa fac asta…. N-am vrut sa imi ranesc parintii pentru nimeni, n-am putut sa o fac nici macar pentru el.
Au trecut aproape 11 ani de atunci dar niciodata nu am incetat sa il consider cea mai frumoasa intamplare din viata mea. Am vorbit mereu, uneori ne-am vazut la o cafea, am stiut mereu unul de altul. A avut taria si decenta sa nu se amestece in viata mea, a stiu ca sunt cu altcineva si a respectat asta. Nici eu nu m-am amestecat in viata lui desi au fost momente in care m-as fi bucurat pentru el sa fie atat de fercita cat eram eu. A pretins mereu ca m-a cautat pe mine in orice femeie si nu m-a gasit… N-am sa stiu probabil niciodata cat adevar sau cata minciuna e in asta. Cert e ca n-a vandut niciodata casa in care urma sa stam noi.
Ne-am vazut de curand… suntem la fel dar mai batrani, il iubesc, dar ca pe o amintire frumoasa. Daca el e omul care m-ar face ferciita? Probabil ca da, el e, dar pentru asta unul din noi trebuie sa isi mute tot universal. Pentru ca traim in lumi aflate la 600 de km distanta…

Ella79
Vaaaaaaaaaaai, cat e de misto sa stai cu laptopul in brate in varful patului, conectat la net, fara sa te incolaceasca n-spe fire si cabluri. cheer.gif

Imi fac curaj si plec in expeditie la Ikea, poate imi gasesc o masuta.
amalia0701
Frumoasa povestea.
Acum de ce nu incercati sa reinodati povestea?
600 de km nici nu-s asa multzi pupic.gif
daconst
Ella,am citit mai demult povestea si ca si atunci si acum m-a impresionat la fel de mult. rolleyes.gif

Cu colegul,sa inteleg ca i-a expirat sansa care a avut-o? naughty.gif

Cu laptopul te inteleg ca eu de doi ani stau tot asa cu burta in sus in varful patului.Cind eram gravi mi s-a parut cea mai tare inventie. cheer.gif
bubbles
Ella batista.gif foarte frumoasa si romantica povestea .. Zici ca e scoasa din filme rolleyes.gif
nusarich
O atat de frumoasa poveste de dragoste n-ar trebui sa fie ingradita de cei 600 km. Poate te mai gandesti la asta, Ella hug.gif .
LadyEowin
Frumoasa rau povestea si din cate am inteles nu e doar o poveste!

Totusi, daca atunci nu ai fost pregatita sa faci un pas alaturi de el, acum ai fi, adica nu ar mai fi aceeasi situatie...deci, de ce nu acum? Daca ati pastrat legatura toata perioada asta trebuie sa fie pentru un motiv, nu?

Dumbo
Ella, foarte frumoasa povestea, dar impotriva a ceea ce ar spune majoritatea eu zic sa o lasi asa cum e.
Daca e sa fie ceva, va fi, va veti intalni, daca nu va ramane o amintire frumoasa. Poate o sa ti se para ciudat ce spun, dar cred ca toate lucrurile ni se intampla cu un scop.

Si eu am stat cu laptop-ul in brate cand am avut accidentul, dar de atunci m-am cam lecuit,
ganesha
600 e doar un numar... si in plus, inima nu cunoaste geografie rolleyes.gif
Ella79
Da, intr-adevar, a fost un episod din viata mea parca rupt din poveste. Dar a fost. Nu cred ca va mai fi ceva intre noi tocmai pentru ca acum suntem maturi, avem vietile noastre, in orase diferite. Nu exclud totusi total aceasta posibilitatea, pentru ca, stiti cum e... "niciodata sa nu spui niciodata", dar....

CITAT(daconst @ 13-01-2008, 09:42 PM) *

Cu colegul,sa inteleg ca i-a expirat sansa care a avut-o? naughty.gif

Cam da. Sau, in orice caz, eu nu mai fac nici un pas. Are foarte multe de demonstrat daca vrea intr-adevar ceva.

Ella79
Neata!
Azi s-a semnat venirea prietenei mele aici, vom fi colege din nou. cheer.gif

M-am intalnit din nou cu colegul in lift. Nu eram singuri deci n-a prea comentat nimeni nimic, dar sunt foarte incantata ca astazi arat foarte bine, sunt tare draguta. giggle.gif (ma laud singura lol.gif )
Dumbo
Ella, cum te-ai imbracat azi? (Poate ma mai inspir si eu lol.gif )
Ella79
CITAT(Dumbo @ 14-01-2008, 12:00 PM) *

Ella, cum te-ai imbracat azi? (Poate ma mai inspir si eu lol.gif )

- cizme negre cu toc cui de 9 cm (prost inspirate, ca e polei pe jos, abia ma tin pe picioare cu ele)
- pantaloni gri de stofa, cu buzunare laterale, drepti (genul pantalonilor barbatesti cumva)
- camasa neagra de saten, cu mansete lungi (4 nasturi) stransa pe antebrat
- 3 randuri de margele lungi (negre, bleu si turcuoaz)
- inel supradimensionat argintiu cu piatra neagra
- cercei metalici rotunzi, argintii
- palton negru, il port cu gulerele ridicate, ca Marlon Brando )).gif
- un fular mare, mare gri, in degradeuri, il port pe sub gulerele de la palton
- poseta neagra cu fermoare, nu foarte eleganta ca model, Lacoste
daconst
Ella,chiar ca arati giggle.gif

Vad ca ai slabit si tare bine,ai fost cumintica saptamana asta. flowers1.gif
Eu am scapat aseara la ceva praji,ca nu avea cine s-o manance...dar nu ma las,tin aproape. wink1.gif

O saptamana faina iti doresc!
Ella79
Dana, eu nu cred ca sunt un exemplu in privinta mancatului pentru ca mananc foarte putin.
Singura parte buna este ca respect urmatoarele reguli:
- nu mai mananc dupa 6 seara. Daca mi-e foame beau un ceai cu miere. La un moment dat probabil ca organismul meu o sa se obisnuiasca sa nu imi mai fie foame seara
- nu mai mananc dulciuri. Doar miere in ceai si uneori zahar in cafea.
- am redus drastic painea. Max 2 felii pe zi.
- nu mai amestec proteinele cu carbohidratii la aceeasi masa
- fructele nu le mai amestec cu nimic. Fructele sunt o masa in sine, mancate la 4 ore distanta de orice alt aliment.

Eu ma straduiesc foaret tare sa slabesc pentru ca e unul din lucrurile pe care mi le doresc acum cel mai tare. In plus, cu cat arat mai bine, cu atat ma simt mai bine si am moralul mai ridicat. Chiar nu imi pot permite acum sa cad in depresii....
michelle
Ella, felicitari pt ticker! Mama ce eleganta esti!! give_rose.gif

Povestea pe care ai spus-o am citit-o si eu mai demult la un alt subiect si e la fel de emotionanta naughty.gif
Poate ar fi bine sa vedeti cum decurge relatia la distanta si apoi, daca merita mai multa investitie sa va ganditi la mutatul impreuna..
El ar putea sa vina in Bucuresti?
bubbles
Ella felicitari pt greutate give_rose.gif si tare imi place cum te imbraci naughty.gif flowers1.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 14-01-2008, 01:26 PM) *

El ar putea sa vina in Bucuresti?

Nu. Si nici eu nu ma pot muta la el.
Ella79
uhhh, am scapat de o sedinta la care trebuia sa ma duc dar n-aveam nici un chef. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
salutare!
si eu am citit povestea mai demult si mi s-a parut la fel de frumoasa!
bravo pt slabeala cheer.gif

ps: si eu joc travian! grin.gif
Ella79
Anca, vezi sa nu ma ataci si tu sa imi distrugi Vila, ca de-abia am construit-o. )).gif
Ella79
La mine in frigider salasluieste niste parmigeano reggiano din ala de 22 de luni de la zanetti si ma atrage ca un magnet. eat.gif Preferatul meu, dealtfel. Mai dau tarcoale, mai deschid usa frigiderului, mai iau o gura de ceai, zici ca sunt posedata... lol.gif
Sper sa scape pana maine, ca e 10 seara nu e bine sa-l atac acum.
butterfly
povestea ta e atat de frumoasa !

cat despre parmigiano reggiano ...te inteleg perfect )).gif eu is si mai bolnava..abia ma abtin la orice fel de branza )).gif

ti-am adus si o pisica wink1.gif)

Imagine
Sexymom
Ella in primul rand multumesc pt. pachet, mi-ai facut de 2 ori o mare surpriza. give_rose.gif Sunt incantata.

Acum iti scriu si eu cate ceva: imi place cum te imbraci, ca ai reusit sa slabesti, ca esti hotarata sa te tii de treaba. Ca un remediu impotriva tentatiilor : lipeste pe frigider poza aia care mi-ai trimis-o mie pe mess, in care esti ca o aschie, sa vezi ca da rezultate. )).gif

Povestea ta e tare frumoasa, imi aduce si mie aminte de ceva asemanator, numai ca printul meu, dupa cativa ani de zile s-a transformat in broscoi, a mai ramas amintirea.Eu te-as sfatuii ( si sti ca sfaturile sunt date ca sa nu fie urmate )).gif ) sa lasi totul exact asa cum este acum, sa nu fii dezamagita de ceea ce descoperi, noi toti ne schimbam in timp, gandeste-te si la tine cum erai in vremea in care erai cu el si cat esti de schimbata acum. Inainte cred ca erai mult mai vulnerabila, mai de atins , peste toti trec anii si ne fac diferiti, fara voia noastra.Traieste in viitor Ella, uita-te mereu inainte, lasa ce a fost in spate.
Ella79
Neata!
Parmezanul a supravietuit, eu am rezistat tentatiei.
Doina, eu povestea am spus-o ca fapt divers, nu am de gand sa o resuscitez in prezent pentru ca acest lucru pur si simplu nu mai este posibil. A fost un episod foarte frumos din viata mea si atat, asa va ramane. El imi este acum un foarte bun prieten, un om pe care ma pot baza, care ma cunoaste foarte bine si in sfaturile caruia am incredere. Dar nimic mai mult.

Ella79
Azi nu am fost prea inspirata la haine, am variat pe aceeasi tema:
- botinele gri de lac
- dres mat 100 den
- fusta neagra plisata, pana la genunchi, stramta pe bazin, larga in jos
- camasa alba
- pluovar negri cu anchior
- o bratara alba de lac, lata, pusa peste pluovar
- cercei argintii metalici
- palton alb cu nastruri negrii, il port cu gulerele ridicate
- geanta masiva neagra, de lac, cu baretele din lant metalic argintiu

bubbles
Ziua .Ella mie imi place tare ,tare mult cum te imbraci.Eu de cand m-am maritat sunt mai monotona n imbrcaminte..nu stiu de ce.Doar cu blugii conici pe care ii bag in cizme ce ii mai scot de la naftalina si parca imi dau un aer mai tineresc ca in rest bang.gif
anca veselie
CITAT(Ella79 @ 14-01-2008, 09:49 PM) *

Anca, vezi sa nu ma ataci si tu sa imi distrugi Vila, ca de-abia am construit-o. )).gif

)).gif )).gif nunu, sunt pacifista din fire. ma axez pe dezvoltare, nu pe atac blum.gif pe ce server joci?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.