Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Ella79
CITAT(Sexymom @ 18-01-2008, 01:43 PM) *

Vamos guapa, eu am slabit in 6 zile 2 kile, poti si tu, mai ales ca mergi la sala. pupic.gif
O zi frumoasa ca tine pupic.gif

wow, super bine ai slabit. Tre' sa te ajung din urma! pupic.gif Si tu sa ai o zi minunata!

CITAT(anca veselie @ 18-01-2008, 01:50 PM) *

neatza!
ella, tu ce dieta mai tii?
las' ca treci tu pragul, nu se poate!

Dieta mananc_cat_mai_putin fara dulciuri, fara paine, nimic seara, fructele separat.

CITAT(stardust @ 18-01-2008, 01:51 PM) *

Ai doua luni ca sa slabesti. Si ca recompensa din partea mea o sa il rog pe un prieten care e acum in SUA sa-ti aduca (virgula) costumul ala de la Victoria's Secret pe care ti-l doresti. pupic.gif

Pe 2 martie se intoarce wink1.gif

oooooooooooooooooooo Costumul ala de diva?? w00t.gif w00t.gif
Oricum, in viata mea cred ca n-am host atat de hotarata sa slabesc cum sunt acum.
Si cand vad ca se misca, in sfarsit, cantarul..... e un sentiment care iti da al [*****] de multa putere sa mergi mai departe.
May
Normal ca o sa treci pragul!!! Ca de nu poti sa il treci vin si te iau in brate si te trec eu peste prag lol.gif pupic.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 18-01-2008, 06:32 PM) *

Normal ca o sa treci pragul!!! Ca de nu poti sa il treci vin si te iau in brate si te trec eu peste prag lol.gif pupic.gif

bine, bine, sa stiu sa vorbesc cu socrum mic sa antameze lautarii lol.gif lol.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ella, ma gandeam ca poate fac galerie si topai poate mai slabesc si eu... ce bine ar fi...
Ella79
CITAT(Dumbo @ 18-01-2008, 10:02 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ella, ma gandeam ca poate fac galerie si topai poate mai slabesc si eu... ce bine ar fi...

slabim impreuna, ce crezi? )).gif Nimeni nu se mai da batuta, ai sa vezi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Tin pumnii sa plece kg asta cat usor pupic.gif si asteptam apa cu lamaie haninoroc.gif
Sexymom
Pe unde umbla fetita asta oare???Ella, sper ca nu ai zbarcit-o cu regimul, asa ca mine sad.gif .
Maine o sa mananc numai lactate ca sa imi dezintoxific organismul de atatea prostii cate am bagat in mine de vineri si pana acum.
Ella79
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 10:57 PM) *

Pe unde umbla fetita asta oare???Ella, sper ca nu ai zbarcit-o cu regimul, asa ca mine sad.gif .
Maine o sa mananc numai lactate ca sa imi dezintoxific organismul de atatea prostii cate am bagat in mine de vineri si pana acum.

o, din fericire n-am zbarcit-o prea tare. M-am cam dat in barci dar sper sa fiu ok la cantar.

Am avut un week-end frumos frumos si foarte cool grin.gif despre care va voi povesti maine. grin.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 20-01-2008, 11:33 PM) *
Am avut un week-end frumos frumos si foarte cool grin.gif despre care va voi povesti maine. grin.gif

Nu o sa pot dormi la noapte daca nu ne spui )).gif blum.gif
Dumbo
Ella, sper sa incepi povestirea devreme, sa avem ce citi la cafeaua de dimineata give_rose.gif
Ma bucur ca te-ai distrat si ca a fost cool.
amalia0701
floare.gif
Asteptam povestea frumoasa din weekend. w00t.gif
Ella79
ooooo, acum ma simit vinovata ca v-am spus, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagite. In fond, a fost un week-end frumos pentru mine, dar poate banal pentru altcineva.
Pentru mine a fost cool si interesant pentru ca am descoperit ca 2 oameni care au fost candva iubiti pot avea o relatie de prietenie foarte frumoasa.
Pe scurt, l-am rugat pe un prieten, un artist, ziarist, un tip sensibil, talentat si misto ca fel de a fi, sa ma ajute la niste activitati prozaice si masculine cum ar fi spalatul masinii si alimentatul cu benzina. Pentru ca eu sunt o duoamna si evit sa fac lucrurile astea singura. )).gif
Asa ca sambata la 10 suna constiincios. M-am dus sa-l iau de acasa, am spalat masina, am pus benzina, lichid de parbriz si alte chestii si cand sa-l duc acasa inapoi mi-a zis ca ii sunt datoare. Datoare sa accept sa merg cu el la un restaurant sa mancam de pranz. )).gif Dupa care m-a implorat sa il las sa vina cu mine la solar, sa ma astepte acolo cat ma bronzez, ca el n-a fost niciodata si nu se stie cand are nevoie de informatii din sfera asta in activitatile lui jurnalistice. grin.gif Desigur.. acest favor a trebuit rasplatit.. cu o cafea la o cafenea misto si roz.. lol.gif
Se facuse deja seara... ii propun din nou sa-l debarc acasa la el, multumesc pt ajutor. "Stii", zice el, "cand m-ai rugat sa te ajut mi-am lasat libera toata ziua, deci n-am nicio treaba". Asa ca l-am luat la mine acasa, mi-a gatit, ne-am uitat la filme, am vorbit despre femeile din viata lui, despre barbatii din viata mea, despre cat de nasol e sa te desparti de cineva, despre ce fac femeile cand se duc cate 2 la toaleta si despre cat de disperat de stresati sunt barbatii ca nu au dimensiunea potrivita lol.gif, despre ce vor femeile si ce vor barbatii pe lumea asta.
Poate ca voua nu vi se pare nimic special in chestia asta, dar mie mi s-a parut super misto ca pot avea cu el o astfel de relatie, ca putem fi prieteni foarte sinceri, dezbracati deja de inhibitii si tentatii. Vorba lui "iti amintesti ce am facut impreuna in casa asta" "Da" "Atunci de ce te mai agiti atata sa iti acoperi decolteul?" lol.gif Intotdeauna mi-am dorit sa am un prieten barbat cu care sa pot vorbi orice, fara ca el sa creada ca ma dau la el, fara ca eu sa cred ca se da la mine, fara ca vreunul din noi sa minta. Genul de prieten homosexual care stie mai multe decat mine despre moda si imi da sfaturi competente privind culoarea ojei. El nu e homosexual, dar inca mai caut un astfel de amic. )).gif
bubbles
Ella foarte frumos .E bina cand reusesti sa mentii o astfel de prietenie cu un ex ,mai ales ca de mult ori oamenii cand se despart isi arunca vorbe urate si ramane o dusmanie intre ei give_rose.gif si de mult ori femeile au prieteni mai buni barbati decat alet femei pt ca al femei mereu intervine barfa si ciuda dry.gif .
Ella79
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 01:06 PM) *

Ella foarte frumos .E bina cand reusesti sa mentii o astfel de prietenie cu un ex ,mai ales ca de mult ori oamenii cand se despart isi arunca vorbe urate si ramane o dusmanie intre ei give_rose.gif si de mult ori femeile au prieteni mai buni barbati decat alet femei pt ca al femei mereu intervine barfa si ciuda dry.gif .

despartirile, de orice fel ar fi ele, mi se par cele mai oribile intamplari. Adesea reactionam urat cand ne despartim, fiecare isi arata cea mai urata fata a personalitatii. Rareori avem suficienta maturitate si detasare incat sa trecem peste ele cu demnitate, sa salvam ceva din relatia cu omul pe care l-am iubit candva...
amalia0701
cheer.gif
Super fain.
Io am un astfel de prieten din liceu.
El are familia lui la Deva, ne vedem de maxim 3 ori pe an cu familiile, dar stiu ca daca trebuie sa vb cu cineva la 3 dimineatza pot sa sun. Noi nu am facut nebunii ca nu am vrut io, imi era frica ca dupa o sa pierd relatia aia faina.
Cat de desteapta ma fost )).gif
Acum il am pe EL mai aproape, iar dupa ce trecem printr-o criza ne-am invatzat sa vb. despre ce s-a intamplat.
Ma bucur pentru tine draga mea.

Ella79
Ieri m-am trezit devreme si am plecat la ai mei sa imi revad catelul. Max a fost cateva luni plecat la un centru de dresaj si imi era un dor groaznic de el. Pentru mine el e cel mai frumos catel din toti de pe lume. Il am de la 4 saptamani si anul asta face 2 ani. E nascut pe 17 aprilie, deci pana si catelul in familia noastra e berbec.. )).gif
M-am bucurat ca la ora aia drumul era gol (sunt 40 de km pana acolo), am putut sa merg cum vreau eu, sa ma bucur de zapada aia de pe camp, sa imi urle in masina Nelly Furtado, sa dau caldura la maxim si sa stau in masina in maneca scurta.
Nu pot descrie ce am simtit ca l-au dat pe Max jos din masina, cum s-a bucurat el, cat m-am bucurat eu... ne-am batut parte in parte in zapada, el nu mai stia ce sa faca, sarea sa il iau in brate cum facea cand era mic, desi acum are vreo 80 de kilograme.. )).gif
Animalele sunt probabil singurele fiinte capabile sa iubeasca absolut. Ne-am batut toata ziua prin zapada, el nu mai vazuse pana acum atata zapada ca anul trecut n-a fost. Nu intelgea saracul de ce se afunda cand vrea sa mearga.. )).gif
E primul catel pe care il am si probabil si singurul. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi viata fara Maximus (Max).
michelle
Ella m-a rugat sa atasez aici o poza cu catelul ei, Max w00t.gif Iata ce mare s-a facut!!

Imagine
nusarich
Ella, sa-ti traiasca si prietenul si catelul!
Prietenul ti-l admir tare mult, ca are capul pe umeri si inteligenta destula incat sa poata discuta liber cu tine. Iar catelul e un scum de numa!
Sexymom
Ella si eu am un prieten asa cum spui tu, il am de cel putin 20 de ani,statea langa blocul unde am crescut eu,este langa mine, la bine si la rau, sotul meu imi intelege perfect relatia cu el, si e normal sa o faca pt. ca nu pot vb. cu el despre tot ce imi trece prin cap, in schimb cu prietenul meu DA.E un tip super si la propriu si la figurat si un lucru il regret > ca nu a gasit femeia potrivita sa intemeieze o familie, si are deja 42 de ani.
Mi-ar fii placut sa fiu si eu la nunta lui, alaturi de nevasta lui cand e gravida ...etc, etc...

Catelul e minunat, ce mi-ar place si mie unul la fel.
Dumbo
Ella ai uitat sa ne zici cu ce esti imbracata azi... give_rose.gif
Sexymom
Sexy ca de obicei naughty.gif
Ella79
CITAT(Dumbo @ 21-01-2008, 04:56 PM) *

Ella ai uitat sa ne zici cu ce esti imbracata azi... give_rose.gif

in pantaloni de trening inchisi la culoare si un tricou cu maneca scurta rosu, mulat, ca sunt in concediu. )).gif
Ella79
Azi am fost la sala. Am gasit un program misto, aerobic pe muzica simfonica, combinat cu niste miscari ciudate de dans rusesc )).gif Super tare!
Bineinteles ca neantrenata fiind acum ma simt de parca m-as fi batut cu un urs polar, dar fac imediat o baie si ma bag in pat. Sper ca intr-o luna maxim sa ma obisnuiesc.

Sa va pun si meniul de azi:
MD: 2 oua fierte tari + 50 gr parmezan + cafea cu zaharina
pranz: o portie de musaca (cartofi piure si carne tocata de vita)
cina: un ananas

Azi m-am gandit sa mananc cat mai consistent la pranz, eventual sa bag si niste carbohidrati, ca sa nu ma ia cu salvarea de la sala. Chiar si asa la un moment dat vedeam niste stelute argintii care nu erau in programul artistic... lol.gif
Sexymom
Ia un supliment de calciu si fier, sa vezi ca nu mai vin stelutele.Si NU INGRASA, nu au de ce sa iti faca rau.
Ella79
Din pacate la meniu am mai adaugat 80 gr de jambon serrano foarte sarat si 1/2 pomelo doh.gif
Asta ma enerveaza cel mai tare cand ma duc la sala, ca mi se face foame dupa...
bubbles
Ella tare frumos catelul .Binenteles ca iar mi-au dat lacrimile ca mi-am amintit de Buzescu al meu batista.gif sorry.gif .M-as duce si eu la sala dar nu mai am cu cine ca vara babu e gravi asa ca mai bine pedalez acasa si din cand in cand mai bag cate un pilates )).gif
Sexymom
Ella, daca mananci jamon serrano nu e nici o problema, are grasimi saturate recomandate in diete, nu pui nici macar 2 kcal pe tine de la el, e sanatos si foarte recomandat in diete.Asta trambiteaza medicii la noi, eu mereu am jamon la mine.Cu paine integrala.
daconst
Ella,ai ajuns la nutritionist?
Nu de alta,dar acum mananci mai bine,parca. blum.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 22-01-2008, 12:26 AM) *

Ella,ai ajuns la nutritionist?
Nu de alta,dar acum mananci mai bine,parca. blum.gif

Din pacate nu, n-am ajuns. Se asteapta 3 luni pt o programare si cu toate sforile pe care le trag vad ca nu reusesc sa fac nimic sa ajung mai repede. sorry.gif

CITAT(Sexymom @ 21-01-2008, 11:30 PM) *

Ella, daca mananci jamon serrano nu e nici o problema, are grasimi saturate recomandate in diete, nu pui nici macar 2 kcal pe tine de la el, e sanatos si foarte recomandat in diete.Asta trambiteaza medicii la noi, eu mereu am jamon la mine.Cu paine integrala.

Da??? w00t.gif w00t.gif Din ala am mancat, nu stiu cate calorii avea ca nu avea decat o eticheta mica si incompleta in spaniola.
Dar daca tu zici ca e asa, ma duc sa ma mai aprovizionez, ca imi place tare mult ala. Atata ca e cam sarat si ma cam umflu de la el, dar la gust e suuuuuuper buuuuunnnn.
Nessie
Ella, sa-ti spun ce fac eu dupa sala. Am la mine un pumn de nuci (alune, migdale etc) crude si le mananc pe drum, imediat dupa ce am plecat de la sala. Pana acasa imi trece pofta de mancare. wink1.gif
anca veselie
ella, bravo pt sala cheer.gif eu zic ca in 2 sapt iti intri in mana. cand mai vrei sa mergi?
cred ca merge si o banana dupa antrenament.
Ella79
sad.gif Azi am fost prin Zara si Promod. Pe geamuri scria ca sunt reduceri de 50%, inauntru.... nici gand. La promod erau la reducere niste helanci ciudate, in rest pluovarele care imi plac mie costau tot 1,5 mil.
La zara am fost super super dezamagita de calitatea produselor. Aratau ca la Obor... sad.gif
Mi-am cautat un costum business, dar nu cred ca am vreo sansa sa mi-l cumpar din Romania. Din pacate la noi carpele se vand la pret de designer.... In schimb am vazut niste genti dragute la DaDa, insa la Musette nu prea mai au nimic. Ochisem mai de mult niste botine de lac, crem. Acum nu mai erau deloc. sad.gif Probabil ca sa imi faca mie in ciuda ca nu mi le-am cumparat cand le-am vazut prima oara.
Ella79

Meniul de azi (desi e un dezastru total) bag.gif
MD - 2 felii cam mari de paine cu zacusca + o cafea
pranz - nexam ca am umblat prin magazine
cina: 3 bruschette cu rosii + o salata cu ton + juma de cappuccino
gustare acu' la ora asta : o bomboana cu ciocolata din aia belgiana carata de mine personal la bagaj de mana de era sa ma ma dea afara din avion de la atatea bomboneturi )).gif

concluzie: io nu ma mai duc frate la sala, ca degeaba ma duc sa asud acolo mai rau decat Cotabita daca dupa aia 2 zile la rand mi-e foame de as manca si piciorul de la pat. bang.gif
daconst
Ella,mie chiar nu mi se pare ca ai mancat mult,pe bune.Eu cam asa mananc zilnic si sunt in puncte.
Iar daca faci si sport e normal sa iti ceara organismul mai mult.
Eu cind faceam sala,mancam o portie de paste inainte de sala si aveam energie cit pentru trei! cheer.gif
Ella79
Da Danuta, stiu, si eu acum 2 ani mancam inainte de sala paste si slabeam super ok. Acum daca mananc un gram peste limita sa_nu_mor_de_foame cantarul o ia in sus. Acu, de exemplu, ma simt cat o balena..

Am probat niste sacouri la Zara si cand am vazut ca nu-mi incap mainile in ele m-au apucat toti nervii din lume. Chiar trebuie sa slabesc, pt ca altfel o sa ajung sa nu mai am cu ce sa ma imbrac.
stardust
Eu vroiam sa zic ca ai mancat putin blink.gif

Mai ieftin ai iesi sa-ti cumperi un bilet de avion low-cost pana in Viena, Paris sau Bxl si sa vii la cumparaturi o zi. Stiu ca vii in februarie dar reducerile se termina la sfarsitul lui ianuarie.

Pe mine ce ma enerveaza aici in perioada reducerilor e ca toti se transforma in animale. Parca s-ar da pe gratis hainele alea, nu alta. Ideal ar fi sa merg in timpul saptamanii dar cum n-am cum, n-am decat sa stau la coada la cabine pana ma satur.
Dumbo
Nici la mine terapia prin shopping nu merge prea bine.
Ella79
Azi noapte am visat niste margele Chanel pe care le-am vazut acum cateva zile la una de la Rai 1. Jumatate albe, jumatate negre, intrerupte din loc in loc de sigla CC, lungi.
Daca le-am visat inseamna ca atractia dintre mine si acele margele e atat de puternica incat nu trebuie ignorata, nu? )).gif
daconst
lol.gif lol.gif lol.gif
Ce figura esti Ella!
Categoric nu trebuiesc ignorate...auzi sa le visezi noaptea! lol.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 23-01-2008, 12:11 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce figura esti Ella!
Categoric nu trebuiesc ignorate...auzi sa le visezi noaptea! lol.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif
May
Asta e mai tare decat sa te strige pantofii din vitrina lol.gif eu zic ca e un semn ca iti sunt predestinate, nu trebuie sa il ignori! )).gif pupic.gif
butterfly
am patit si eu asta...mi se pusese pata pe o bluza alba ..o vazusem in cosm0 (rea revista!reaaa! )).gif ) si cand,intr-un sfarsit, am ajuns la capitala , adica la magazinul respectiv, bluza nu mai era ..m-am consolat cu alta )).gif
Dumbo
sad.gif am fost la cumparaturi prin mall si nu am gasit nimic, nimic, nimic. Cred ca nici nu eram in mood de cumparaturi, dar nici nu am gasit bluza aia care sa imi spuna ceva, nimic.

Erau reduceri dar hainutele de la reduceri aratau jalnic. Si celelalte prea scumpe pentru shopping in scop terapeutic.
Ella79
Dumbo hug.gif te inteleg perfect. Si eu am fost alaltaierin prin Plaza si cand am vazut hainele care erau la reduceri aratau ca niste zdrente second hand, tavalite de toata lumea, unele rupte si murdare... mi s-a luat de reduceri.
Insa cea mai tare faza vazuta vreodata la reduceri a fost in Bruxelles, cand 2 negrese foarte grase trageau literalmente de aceeasi pereche de chiloti masura XS. lol.gif lol.gif lol.gif Probabil ca daca mai trageau putin, ajungeau XXL saracii, chiar daca cu vreo 3 elastece lipsa.

Sa stiti ca margelele alea ma obsedeaza in continuare. Chiar am povestit cuiva despre ele si mi s-a spus ca e posibil sa le fi vazt si in filmul Diavolul se imbraca de la Prada. O sa revad filmul, poate zaresc margelele sa imi ostoiesc dorul de ele...

CITAT(Maybeline @ 24-01-2008, 01:14 AM) *

Asta e mai tare decat sa te strige pantofii din vitrina lol.gif eu zic ca e un semn ca iti sunt predestinate, nu trebuie sa il ignori! )).gif pupic.gif

Bine, bine, eu le-as lua, chit ca iarasi as manca etichete toata luna, dar DE UNDE??? In Bucurestii nexam Chanel... sorry.gif
Dumbo
Si uite asa impusti doi iepuri dintr-un foc. Ai si margelele si silueta.
Ella79
CITAT(Dumbo @ 24-01-2008, 12:05 PM) *

Si uite asa impusti doi iepuri dintr-un foc. Ai si margelele si silueta.

Oh daaa, sunt maestra absoluta a cumparatului de haine pana raman fara bani de mancare. )).gif Dupa care urmeaza o perioada de recesiune in care ba imi repet ca nu mai fac asa niciodata, ba ma felicit ca oricum mancarea ingrasa, pe cand etichetele nu. lol.gif
stardust
Esti in concediu, de ce te-ai trezit atat de devreme? mad.gif
Dumbo
Azi am patit-o si eu.
Cand am ajuns in birou m-am trezit cu un bilet pe tastatura si alaturi o floare - o frezie alba care mai si miroase de m-a zapacit.
Acum ma tot uit ca nebuna si nu sunt deloc in clar. Ori trebuia sa fie pentru colega mea de birou... ori pentru mine... Da eu mi-s femeie casatorita, serioasa... (chipurile). Deci la mine chiar nu stiu cine poate fi.
Tu macar aveai de ales...

blush.gif
stardust
CITAT(Dumbo @ 24-01-2008, 11:24 AM) *

Azi am patit-o si eu.
Cand am ajuns in birou m-am trezit cu un bilet pe tastatura si alaturi o floare - o frezie alba care mai si miroase de m-a zapacit.
Acum ma tot uit ca nebuna si nu sunt deloc in clar. Ori trebuia sa fie pentru colega mea de birou... ori pentru mine... Da eu mi-s femeie casatorita, serioasa... (chipurile). Deci la mine chiar nu stiu cine poate fi.
Tu macar aveai de ales...

blush.gif

Heheeeeeeee Dumbi naughty.gif

Cati sunteti in firma? Cati sunt barbati? blum.gif
Dumbo
Firma e fabrica si suntem vre-o 4500 de oameni. Dar se lucreaza in schimburi deci probabil raman numai vre-o 2000 posibili. Din care sa zicem ca 1000 sunt barbati... tot cam multi.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.