ooooo, acum ma simit vinovata ca v-am spus, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagite. In fond, a fost un week-end frumos pentru mine, dar poate banal pentru altcineva.
Pentru mine a fost cool si interesant pentru ca am descoperit ca 2 oameni care au fost candva iubiti pot avea o relatie de prietenie foarte frumoasa.
Pe scurt, l-am rugat pe un prieten, un artist, ziarist, un tip sensibil, talentat si misto ca fel de a fi, sa ma ajute la niste activitati prozaice si masculine cum ar fi spalatul masinii si alimentatul cu benzina. Pentru ca eu sunt o
duoamna si evit sa fac lucrurile astea singura.
Asa ca sambata la 10 suna constiincios. M-am dus sa-l iau de acasa, am spalat masina, am pus benzina, lichid de parbriz si alte chestii si cand sa-l duc acasa inapoi mi-a zis ca ii sunt datoare. Datoare sa accept sa merg cu el la un restaurant sa mancam de pranz.
).gif)
Dupa care m-a implorat sa il las sa vina cu mine la solar, sa ma astepte acolo cat ma bronzez, ca el n-a fost niciodata si nu se stie cand are nevoie de informatii din sfera asta in activitatile lui jurnalistice.

Desigur.. acest favor a trebuit rasplatit.. cu o cafea la o cafenea misto si roz..
Se facuse deja seara... ii propun din nou sa-l debarc acasa la el, multumesc pt ajutor. "Stii", zice el, "cand m-ai rugat sa te ajut mi-am lasat libera toata ziua, deci n-am nicio treaba". Asa ca l-am luat la mine acasa, mi-a gatit, ne-am uitat la filme, am vorbit despre femeile din viata lui, despre barbatii din viata mea, despre cat de nasol e sa te desparti de cineva, despre ce fac femeile cand se duc cate 2 la toaleta si despre cat de disperat de stresati sunt barbatii ca nu au dimensiunea potrivita

, despre ce vor femeile si ce vor barbatii pe lumea asta.
Poate ca voua nu vi se pare nimic special in chestia asta, dar mie mi s-a parut super misto ca pot avea cu el o astfel de relatie, ca putem fi prieteni foarte sinceri, dezbracati deja de inhibitii si tentatii. Vorba lui "iti amintesti ce am facut impreuna in casa asta" "Da" "Atunci de ce te mai agiti atata sa iti acoperi decolteul?"

Intotdeauna mi-am dorit sa am un prieten barbat cu care sa pot vorbi orice, fara ca el sa creada ca ma dau la el, fara ca eu sa cred ca se da la mine, fara ca vreunul din noi sa minta. Genul de prieten homosexual care stie mai multe decat mine despre moda si imi da sfaturi competente privind culoarea ojei. El nu e homosexual, dar inca mai caut un astfel de amic.