Esti in concediu, de ce te-ai trezit atat de devreme?
Mai exact n-am dormit mai deloc, dar asta e o alta poveste..
Azi au venit unii sa imi schimbe geamurile crapate si sa imi monteze rulouri exterioare de care sunt foarte incantata.
Numai ca a trebuit sa deretic prin toata casa pt ca acest baieti, simpli, din popor, vanjosi, pt care notiunea de "curatenie" e un termen futurist si abstract, mi-au facut toata casa praf. Au umblat incaltati, au taiat cu flexul pe hol peste gresia mea lucioasa si s-au strambat la mine ca nu ii las sa fumeze in casa.
Azi am patit-o si eu.
Cand am ajuns in birou m-am trezit cu un bilet pe tastatura si alaturi o floare - o frezie alba care mai si miroase de m-a zapacit.
Acum ma tot uit ca nebuna si nu sunt deloc in clar. Ori trebuia sa fie pentru colega mea de birou... ori pentru mine... Da eu mi-s femeie casatorita, serioasa... (chipurile). Deci la mine chiar nu stiu cine poate fi.
Tu macar aveai de ales...
Misto freziile, imi plac!
Sa imi zici daca descoperi autorul, ca eu inca mai investighez...
Meniul de azi:
- o portie de musaca (cartofi 2 p + carnea 3p)
- mozarella cu ardei copt (6 p)
- un castron de fructe - 1p
Deci vreo 12 p, dar macar ma simt satula. Cantarul refuza sa se clinteasca. Arata cu cateva sute de grame mai mult decat saptamana trecuta, ceea ce e de-a dreptul trist. V-am spus eu ca sunt la o greutate idioata rau, un prag de care o sa scap cu greu...