Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ella79
CITAT(stardust @ 24-01-2008, 02:15 PM) *

Esti in concediu, de ce te-ai trezit atat de devreme? mad.gif

Mai exact n-am dormit mai deloc, dar asta e o alta poveste.. )).gif
Azi au venit unii sa imi schimbe geamurile crapate si sa imi monteze rulouri exterioare de care sunt foarte incantata.
Numai ca a trebuit sa deretic prin toata casa pt ca acest baieti, simpli, din popor, vanjosi, pt care notiunea de "curatenie" e un termen futurist si abstract, mi-au facut toata casa praf. Au umblat incaltati, au taiat cu flexul pe hol peste gresia mea lucioasa si s-au strambat la mine ca nu ii las sa fumeze in casa. angry2.gif Dar sigur pt ei, care au conceptii sanatoase de la tara, femeia n-are nimic altceva mai bun de facut pe lumea asta decat sa spele pe jos. De multe ori, ca noroiul nu se ia asa usor...

CITAT(Dumbo @ 24-01-2008, 02:24 PM) *

Azi am patit-o si eu.
Cand am ajuns in birou m-am trezit cu un bilet pe tastatura si alaturi o floare - o frezie alba care mai si miroase de m-a zapacit.
Acum ma tot uit ca nebuna si nu sunt deloc in clar. Ori trebuia sa fie pentru colega mea de birou... ori pentru mine... Da eu mi-s femeie casatorita, serioasa... (chipurile). Deci la mine chiar nu stiu cine poate fi.
Tu macar aveai de ales...

blush.gif

Misto freziile, imi plac! )).gif
Sa imi zici daca descoperi autorul, ca eu inca mai investighez... lol.gif

Meniul de azi:

- o portie de musaca (cartofi 2 p + carnea 3p)
- mozarella cu ardei copt (6 p)
- un castron de fructe - 1p

Deci vreo 12 p, dar macar ma simt satula. Cantarul refuza sa se clinteasca. Arata cu cateva sute de grame mai mult decat saptamana trecuta, ceea ce e de-a dreptul trist. V-am spus eu ca sunt la o greutate idioata rau, un prag de care o sa scap cu greu...
stardust
Ai stat mult la greutatea asta in trecut sau de ce?

Cred ca asa e peste tot cu muncitorii. Nu le pasa sau nu stiu ce e cu ei, ca la mama lor acasa nu cred ca intra asa incaltati si murdari cu atata neglijenta peste tot mad.gif Nici nu am mai scris ieri ce prostii au facut ai mei mad.gif

Cred ca ti-am zis ca ne-am comandat alt pat in locul celui cu apa. Patul l-am luat dintr-un loc, somierele (sper ca asa se numesc) si saltelele le-am luat de la un alt magazin. Saptamana trecuta au venit cei care au instalat rama de la pat: mizerie, debandada, au lovit lampa de pe tavan, astfel incat ieri am observa ca se mai tinea doar intr-un surub, ma mir ca nu mi-a cazut in cap la cat sunt de norocoasa.

Ieri au venit cei cu somierele si saltelele. Au constatat ca aia cu patul nu au montat ceva bine dar ei si-au continuat treaba. Cand sa ne culcam aseara, observ ca salteaua mea e mai ridicata. De fapt din cauza greslii alora cu patul, somiera nu sta bine (dar n-au zis asta).

In concluzie am pat nou dar sunt nervoasa ca stau cumva cu capul in sus. Lampa e data jos si a ramas doar un bec care atarna si tot dormitorul era plin de noroi mad.gif
daconst
Sorana,scuza-ma dar m-a pufnit rasul la postarea ta cu patul. )).gif
Ai un stil de a povesti,de nu ma pot abtine. pupic.gif

Ella,dar unde ai vazut margelele,daca in Ro nu se gasesc?
hai ca ma uit pe net sa ti le comand eu...dar pune o poza cu ele macar. naughty.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 25-01-2008, 02:06 AM) *

hai ca ma uit pe net sa ti le comand eu...dar pune o poza cu ele macar. naughty.gif

Le-am vazut la televizor pe Rai 1 )).gif Sunt de groaza, nu? lol.gif Eu visez noaptea ce vad ziua la televizor, mai precis margele... lol.gif

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 01:28 AM) *

Ai stat mult la greutatea asta in trecut sau de ce?

Cred ca asa e peste tot cu muncitorii. Nu le pasa sau nu stiu ce e cu ei, ca la mama lor acasa nu cred ca intra asa incaltati si murdari cu atata neglijenta peste tot mad.gif Nici nu am mai scris ieri ce prostii au facut ai mei mad.gif

Cred ca ti-am zis ca ne-am comandat alt pat in locul celui cu apa. Patul l-am luat dintr-un loc, somierele (sper ca asa se numesc) si saltelele le-am luat de la un alt magazin. Saptamana trecuta au venit cei care au instalat rama de la pat: mizerie, debandada, au lovit lampa de pe tavan, astfel incat ieri am observa ca se mai tinea doar intr-un surub, ma mir ca nu mi-a cazut in cap la cat sunt de norocoasa.

Ieri au venit cei cu somierele si saltelele. Au constatat ca aia cu patul nu au montat ceva bine dar ei si-au continuat treaba. Cand sa ne culcam aseara, observ ca salteaua mea e mai ridicata. De fapt din cauza greslii alora cu patul, somiera nu sta bine (dar n-au zis asta).

In concluzie am pat nou dar sunt nervoasa ca stau cumva cu capul in sus. Lampa e data jos si a ramas doar un bec care atarna si tot dormitorul era plin de noroi mad.gif

Vai Sorana, ce dormitor romantic ti-ai tras... lol.gif lol.gif Becul ala atarnat in tavan cred ca face toti banii... Ai putea sa spui ca e arta moderna )).gif sa vezi ca se iau si altii dupa tine.
Stai linistita, se repara toate. Sa fi vazut eu ce dezastru era azi la mine...
daconst
Hai mai Ella,cauta o poza cu ele,ca acum ma obsedeaza pe mine...parca vad ca le visez la noapte. lol.gif
Cred ca eu le inventez...ca habar n-am cum arata. biggrin.gif
Ma faci sa fac concurenta alora de la Chanel. lol.gif lol.gif lol.gif
May
Sa imi spuneti daca faza cu becul atarnat din tavan e la moda, ca ma pun sa demontez lustra lol.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 25-01-2008, 02:22 AM) *

Sa imi spuneti daca faza cu becul atarnat din tavan e la moda, ca ma pun sa demontez lustra lol.gif

eu zic sa te apuci de pe acum, ca sa dai tonul in Spania )).gif Hai ca ma apuc si eu la Bucuresti, sa fiu sigura ca sunt prima care imbratiseaza arta contemporana ... lol.gif
Dumbo
lol.gif
cand terminati vreau si eu poze cu lampile... sa ma inspir ca si asa vreau sa redecorez primavara asta.
stardust
Am ajuns de rasul forumului? lol.gif

Radeti voi radeti dar am fost saptamana trecuta intr-un restaurant de fite si acolo aveau atarnate becuri cu aripi )).gif Adica erau lipite cate doua pene pe de-o parte si de alta a becului. Cred ca tot la restaurantul ala au fost si muncitorii mei )).gif

Ella, ce cumperi de la piata? grin.gif
bubbles
Ella pupic.gif hug.gif .Un week placut iti doresc .
Ella79
Sorana, am cumparat salata, ceapa verde, zucchini si mandarine. Se aproba?? )).gif
Bubbles, un week-end minunat iti doresc si tie!
Pt sfarsitul asta de saptamana am urmatorul program:
maine: somn, solar, shopping, club
duminica: somn + merg cu fetele la ai mei

CITAT(daconst @ 25-01-2008, 02:06 AM) *

Nu pot sa pun poze pt ca trebuie sa fac niste setari la laptop si nu stiu sa le fac si nici rabdare nu am ca pare complicat.
Mi le-a comandat frate-miu, vor fi cadoul meu de martisor probabil...

Multumesc mult ca te-ai gandit sa ma scapi de obsesie. hug.gif
stardust
Aprob tot! Inclusiv margelele )).gif
Dumbo
Ella esti mosier?
Ella79
CITAT(Dumbo @ 25-01-2008, 08:22 PM) *

Ella esti mosier?

)).gif Bunica-miu a fost, inainte sa ii confiste comunistii averea, saracul. Si noi acum inca mai facem misto de chestia asta.

Am modificat mesajul, sa nu creada lumea ca am innebunit de tot lol.gif
Dumbo
da, acuma zice lumea ca eu sunt nebuna... cool...
Ella79
CITAT(Dumbo @ 25-01-2008, 09:13 PM) *

da, acuma zice lumea ca eu sunt nebuna... cool...

nu, nu, te sustin eu ca nu esti! D'aia am si scris ca am modificat mesajul.
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif
ai declara asta si in mod public? sau numai in legatura cu propozitia de mai sus?
May
Inca nu mi-am dat lustra jos, dar am schimbat un bec, se pune? lol.gif

ella il trimit pe frate-meu la frate-tau sa ii dea niste lectii? ca singura bijuterie pe care am primit-o de la el a fost una pt telefon lol.gif aaaaa mint! mi-a mai luat si o pereche de cercei de ziua mea, dar mi-ar trebui si mie niste margele lol.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 25-01-2008, 11:06 PM) *

Inca nu mi-am dat lustra jos, dar am schimbat un bec, se pune? lol.gif

ella il trimit pe frate-meu la frate-tau sa ii dea niste lectii? ca singura bijuterie pe care am primit-o de la el a fost una pt telefon lol.gif aaaaa mint! mi-a mai luat si o pereche de cercei de ziua mea, dar mi-ar trebui si mie niste margele lol.gif

numai dupa ce dai lustra jos, altfel nu se asorteaza margelele cu restul casei si nu e feng sui deloc, sa stii.. lol.gif
Ella79
Desi saptamana asta am mancat toate prostiile din lume, inclusiv 2 trufe azi noapte (din motive de tristete existentiala, nu ma criticati prea tare), cantarul mi-a aratat astazi cu 200 gr mai putin (dupa ce toata saptamana mi-a aratat mai mult decat sambata trecuta).
uhhhhh, bietul cantar pana si el vrea sa ma ajute sa ma urnesc. De rusine ma cumintesc la loc. Mai ales ca incep munca si asta inseamna ca n-am ce sa mananc... )).gif

Am plecat la starbukcs! cheer.gif
Dumbo
Cum adica nu ai ce manca la munca???
michelle
Felicitari pentru cele 200 de grame cheer.gif
Si pe mine m-ai facut curioasa cu margelele alea grin.gif
May
Felicitari!!! cheer.gif

Pune si tu o poza cu margelele naughty.gif
Ella79
CITAT(Dumbo @ 26-01-2008, 03:48 PM) *

Cum adica nu ai ce manca la munca???

Pai pe langa biroul meu nu e decat un McDonald's si un Snack Attack. Adica mancare super naspa din care nu mai mananc. Asa ca la birou mananc doar ce imi aduc de acasa, DACA imi aduc ceva. Daca nu... ma multumesc toata ziua cu cateva fructe...
May
Cumpara-ti si tu ceva sunca presata slaba deja feliata, d-aia la tipla, o cutiuta cu crema de branza, paine feliata, un castravete, o rosie si nu mai mori de foame! Astea le faci repede un sandwich
Dumbo
Ce bine de tine. Noi avem cantina cu de toate, plus 2 magazine cu chestii ingrsacioase. Altfel ar fi nasol, ca suntem in afara orasului.
Ella79
CITAT(Maybeline @ 26-01-2008, 05:17 PM) *

Cumpara-ti si tu ceva sunca presata slaba deja feliata, d-aia la tipla, o cutiuta cu crema de branza, paine feliata, un castravete, o rosie si nu mai mori de foame! Astea le faci repede un sandwich

Nu putem sa ne facem sandwich-uri la birou. Nu avem bucatarie si nici in birou pe tastatura nu ni se permite. blink.gif Imi mai iau la mine perle de br sau cate un iaurt, asta daca nu uit dimineata. Ah... am uitat, nu avem voie sa mancam in birou chestii care miros. Cica daca vin clientii si la noi miroase a salam nu da bine, ceea ce e, pana la urma, adevarat...
Acum ma gandeam ca as putea iesi afara sa fac un picknic in parcare, pe capota masinii, cum faceam cu ai mei inainte de Revolutie cand plecam in vacanta la Baia Mare. )).gif

Deci, va anunt oficial: daca vedeti o nebuna pe Calea Victoriei, imbracata la costum si care taie castraveti murati pe capora unui Corsa sa stii ca eu sunt, da? cheer.gif
anca veselie
lol.gif imi si imaginez!
la un mom dat spuneai ca-ti schimbi jobul, sau ma insel?
Dumbo
Ella, daca iti iei castraveciori din aia mici poate nu mai e nevoie sa ii tai.

Teoretic nici la noi nu se mananca in birou, dar cand vin clientii si servesc masa de protocol in sala de sedinta nu se mai supara nimeni. Ca sa nu zic ce miros lasa in urma, daca ai vre-o sedinta dupa ce pleaca ei... mama mama.
Eu in general manac de dimineata la birou si imi beau si cafeaua de dimineata tot la birou, desi cred ca de luni o sa ma duc pe terasa ca nu am mai iesit demult la aer in timpul programului.

Ella79
CITAT(anca veselie @ 26-01-2008, 11:48 PM) *

lol.gif imi si imaginez!
la un mom dat spuneai ca-ti schimbi jobul, sau ma insel?

Ba da, l-am si schimbat! Lucrez in aceeasi cladire, la acelasi etaj, pe acelasi culoar, dar in acte apartin altui serviciu.
Dumbo
era tare daca iti pastrai si biroul lol.gif lol.gif lol.gif

Ella79
pozele oficiale de la Revelion

http://www.fratelli.ro/

daconst
CITAT(Ella79 @ 27-01-2008, 10:53 PM) *

pozele oficiale de la Revelion

http://www.fratelli.ro/

Wow Ella,parca toti de acolo sunt vip-uri! w00t.gif
Desi nu l-am recunoscut decit pe Falemi,ala de-a jucat la Steaua,dar nu-s sigura ca e el sau fra-su.
Si tu esti in poza 39,nu? naughty.gif
Ella79
Da, in poza 39 sunt eu cu niste prietene.
Din pacate nu e cea mai fericia poza a mea, dar ma rog... nu eu le-am ales... sorry.gif
daconst
Bine ca in poza pari chiar fericita! cheer.gif
Noroc ca ne-ai aratat tinuta ta inainte ca altfel nu te recunosteam. wink1.gif

Cum e cintarul saptamana asta? naughty.gif
Ella79
Prima zi de munca dupa 7 zile de concediu..... lazy.gif ma dor toate alea, incepand cu capul si terminand cu un deget de la picior, sunt vraiste... Ziua de luni ar trebui interzisa, e inumana, deprimanta, oribila. Azi m-am coafat si m-am aranjat ca vreau sa fac senzatie, am stat 30 de minute dimineata numai sa ma asigur ca toate suvitele de par sunt la locul lor, ca suvita 39 de pe stanga e simetrica cu suvita 50 de pe dreapta, ca briz-briz-ul din par se vede ca lumea si ca nu mi-am bagat rimmel-ul in ochi sa arat ca alea batute si abandonate pe centura. Dar in rest zici ca sunt impaiata. Umblu pe aici cu un zambet lipit de mutra dar nu
vad si nu aud pe nimeni. Tot e bine ca am primit bani azi, de la prima ora si din 2 surse.

Sambata mi-am, cumparat niste botine senzationale. Negre, de lac, cu toc de 12 de la Musette. Erau saracele in vitrina la Mall si ma strigaaaaaaau, ma strigaaaaaaau. Eu le-am ignorat o vreme ca, desi reduse, costau 3 milioane, dar n-am mai putut de mila lor si a trebuit sa le iau acasa. Mai ales ca atunci cand le-am probat mi-am dat seama ca incaltata cu ele o sa am 1,78, lucru care o sa ma scoata si pe mine din anonimat.
Cand ajung acasa le fac poze si daca o sa mai aiba Miha nervi si rabdare cu mine o sa incerc sa setez nenorocitul ala de laptop sa pot sa atasez poze pe forum.

Acum vreo jumatate de ora am iesit afara sa imi iau o cafea de la Snack sa imi limpezesc putin gandirea. Si, desigur, am dat nas in nas cu EL, colegul, acel coleg... A tinut sa imi faca un scurt rezumat cu ceea ce a facut el saptamana trecuta (cica a fost plecat cu teaba). In semn de mi_se_rupe_de_ce_ai_facut_tu i-am zis ca si eu am fost plecata, deci nu i-am simtit chiar deloc lipsa. Dupa care i-am precizat ca mi-e somn ca m-am culcat la 2 azi noapte. "Cine e fericitul?" ma intreaba el. Am zambit cu subanteles si l-am lasat in ceata. O palma verbala peste ochi echivaleaza cu un sut indecent si bine plasat, ceea ce sper sa-l faca sa inteleaga ca abia acum incepe adevarata flituiala. Il asteapta o primavara trista rau de tot. )).gif

CITAT(daconst @ 28-01-2008, 11:49 AM) *

Cum e cintarul saptamana asta? naughty.gif

M-am cantarit sambata (ziua de cantar) si a fost amabil cu mine, mi-a aratat cu 200 de gr mai putin desi vineri am exagerat cam tare (chiar si cu 2 bomboane in puterea noptii).
Dar saptamana asta vreau sa il urnesc mai mult de atat. Azi o sa mananc ori un sandwich cu piept de pui si ardei copt (150 Kcal), ori 2 cutii de perle de branza 3% grasime. Seara am niste pulpe de pui la cuptor cu legume sau salata verde cu ceva (eventual niste mozarella).

bubbles
Neata yahoo.gif Ella nu te supara pe mine dar eu nu stiu care esti tu sorry.gif din poza sad.gif .
felicitari si pt cele 200g cheer.gif

Moama ce picioare are tipa in rochita argintie swoon.gif Mama ,mama ce picioare
Ella79
Bubbles, nu conteaza, mai bine ca nu ma recunosti ca sunt cea mai umflata din toate. Dupa cum ai vazut TOATE gagicile erau super misto, mai putin eu. sorry.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 09:56 AM) *
Cand ajung acasa le fac poze si daca o sa mai aiba Miha nervi si rabdare cu mine o sa incerc sa setez nenorocitul ala de laptop sa pot sa atasez poze pe forum.

Problema e TU sa ai rabdare )).gif pupic.gif
Eu banuiesc care e problema
bubbles
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 12:41 PM) *

Bubbles, nu conteaza, mai bine ca nu ma recunosti ca sunt cea mai umflata din toate. Dupa cum ai vazut TOATE gagicile erau super misto, mai putin eu. sorry.gif

Uff nu te supara pe mine.Doar vroiam sa stiu care esti tu sorry.gif .Daca nu vrei sa imi spui bine hug.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 01:44 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 12:41 PM) *

Uff nu te supara pe mine.Doar vroiam sa stiu care esti tu sorry.gif .Daca nu vrei sa imi spui bine hug.gif

sunt in poza 39 parca, cea mai grasa din toate. Ma recunosti usor.. )).gif

CITAT(michelle @ 28-01-2008, 01:40 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 09:56 AM) *

Problema e TU sa ai rabdare )).gif pupic.gif
Eu banuiesc care e problema

diseara o sa am, promit!

Multumesc ca ai atata rabdare cu mine!
give_rose.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 11:58 AM) *

give_rose.gif

Si tu ai avut, cand numai timp de mine nu aveai give_rose.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 02:00 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 11:58 AM) *

give_rose.gif

Si tu ai avut, cand numai timp de mine nu aveai give_rose.gif

any time, stii asta... pupic.gif
lilistiuca
draga mea, mie in poza 39 imi pareti TOATE - SUPERBE!!!!

pupic.gif
bubbles
Lilish asta am vrut si eu sa zic .Si imi place ca esti fericita cheer.gif cheer.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 02:17 PM) *

Lilish asta am vrut si eu sa zic .Si imi place ca esti fericita cheer.gif cheer.gif

Pai eu rad tot timpul, asa sunt eu. In afara de faptul ca nu vad bine la distanta si ma mai incrunt pe strada ca sa nu dea vreo masina peste mine, in rest imi arat toata dantura )).gif

Multumesc pt aprecieri fetelor,. dar dupa cum puteti observa, eu sunt cat vreo 2 prietene de-ale mele la un loc. doh.gif
Dumbo
Ella trebuie sa recunosti si tu ca nu erai chiar in cel mai bun unghi nici in cea mai fericita pozitie. De aia ai iesit asa in poza. Oricum important e ca esti dulcica si vesela.
Ella79
CITAT(Dumbo @ 28-01-2008, 02:31 PM) *

Ella trebuie sa recunosti si tu ca nu erai chiar in cel mai bun unghi nici in cea mai fericita pozitie. De aia ai iesit asa in poza. Oricum important e ca esti dulcica si vesela.

Adevarul e ca din acest motiv ma oftic si eu. Ca ala mi-a facut mai multe poze in nopatea aia si nu cred ca in toate aratam atat de dezastruos. Nu stiu cum o fi reusit el sa o aleaga fix pe asta sa o puna pe site. Mie mi-a aratat mai multe cand le-a facut si eu alesesem alta...

Dar probabil ca pe mine vrea a ma puna la gazeta de perete la rubrica "asa nu". eventual imi pune poza langa bar, sa nu se mai atinga nimeni de mancare ca sa nu ajunga ca mine.. )).gif
anca veselie
sa mor daca gasesc poza aia... pe ce pagina e?
ella, pune-ti ambitia la bataie si slabeste. cred ca cel mai rau e sa ne gandim ca nu ne place ceva la noi si apoi sa nu facem nimic pt asta. nu o lua personal, nu zic ca e cazul tau, doar incerc sa-ti ridic putin moralul pupic.gif
Ella79
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 02:42 PM) *

sa mor daca gasesc poza aia... pe ce pagina e?
ella, pune-ti ambitia la bataie si slabeste. cred ca cel mai rau e sa ne gandim ca nu ne place ceva la noi si apoi sa nu facem nimic pt asta. nu o lua personal, nu zic ca e cazul tau, doar incerc sa-ti ridic putin moralul pupic.gif

chiar nu cred ca e cazul meu, pe bune!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.