Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
daconst
Aici se castiga si cu 3 numere.Iti primesti banii inapoi. grin.gif

Lasa Ella,ca tu o sa ai noroc in dragoste,daca la loto nu. wink1.gif
Dumbo
Ella nu-i asa ca nu ti-am zis ca ma inebuneste avatarul tau?

Din fericire eu fac revelionul la niste prieteni, asa ca sper ca am scapat de eternul maieu cu paiete.
Ideea de colanti imi produce oaresce ... greturi. Asta de cand am vazut o tipa, durdulie, cu colanti subtiri si plovarash (destul de scurt pentru a dezvalui prea mult). swoon.gif
daconst
Da mai Dumbo,am vazut si eu grasane cu colanti si plovere mai scurte.Am crezut ca mor,nu alta.
S-a sucit lumea asta,zau asa.
stardust
CITAT(Dumbo @ 31-12-2007, 12:02 AM) *

Ella nu-i asa ca nu ti-am zis ca ma inebuneste avatarul tau?

Din fericire eu fac revelionul la niste prieteni, asa ca sper ca am scapat de eternul maieu cu paiete.
Ideea de colanti imi produce oaresce ... greturi. Asta de cand am vazut o tipa, durdulie, cu colanti subtiri si plovarash (destul de scurt pentru a dezvalui prea mult). swoon.gif

Eu acum vad ce indecent e. E asa, mai de la Moulin Rouge grin.gif

Ella, pana la urma tu o sa fi aia ciudata in ochii lor, ca nici maieu si nici paiete n-o sa ai, pai treaba-i asta? Faci pe rebela? )).gif
Ella79
Da mai fetelor, sunt si rebela si am si avatar indecent! )).gif M-am facut fata rea! lol.gif
nusarich
Bine ti-ai luat casuta!

Si mie imi place avatarul tau, Ella, e super!

Distractie placuta asta-seara si un an super bogat sa ai. Si la propriu si (mai ales) la figurat! pupic.gif
Ella79

ce ascult eu acum:
http://www.youtube.com/watch?v=EQqtYomZyTk
carlos
la multi ani , impliniri si fericire! Pt toata lumea!
bubbles
LA Multi ani si numai bine pupic.gif pupic.gif
daconst
Ella,inca mai petreci??? pupic.gif
Hai ca eu te astept cu povestiri de la Rev si cu impresii despre tinute. naughty.gif
nusarich
LA MULTI ANI, ELLA! Sa ai un an mult mai bun decat 2007!
Ella79
Multumesc de urari, si voua va doresc sa aveti un an bun!
La Revelion a fost ok, nu m-a dat pe spate dar nici urat nu pot sa spun ca a fost. A fost atmosfera, au cantat aia de la Damian Brothers, un negru imbracat in pantalonii rosii de piele devil.gif si niste tiganei care ziceau ca sunt sarbi si cantau din repertoriul lui Goran Bregovici + un animator care imita pe toata lumea (de la Queen la Depeche Mode, la Impact si tot asa).
Mancarea a fost fusion, deci nu m-am atins de nimic ca nu ma dau in vant dupa prostiile alea. Cu exceptia tortului de bezea care e de mare exceptie la ei )).gif
Lume multa, 99% din femei imbracate in rochite negre, dragutele dealtfel. Si eu tot in rochita neagra, ca asa sunt eu plina de inspiratie doh.gif
Dupa ce m-am imbracat cu rochia mi-am dat seama ca imi sta nasol cu ea, ca rochia e prea infoiata si arat ca un butoi, ca botinele nu sunt suficient de bine puse in valoare, ca arat banal si trist da' era deja tarziu asa ca nu m-am mai schimbat. Oricum nu i-a pasat nimanui de cum sunt eu imbracata, ca bautura fiind gratis oricata si orice... se considera ca aratam bine oricum. )).gif

Imagine
ramonavlas
La multi ani Ella, si sa ai parte de tot ceea ce it doresti in noul an!
Mie mi-a placut cum ai aratat!!! hug.gif
Ella79
multumesc Ramona. Mie mi se pare ca am fost prea fluffy sad.gif Mai bine imi statea in pantaloni.

sa va prezint si vedeta serii... )).gif
Imagine

faza si mai interesanta e ca anul trecut de Revelion, in acelasi club, un alt tip negru purta aceiasi pantaloni. lol.gif Ma gandesc ca pantalonii or face parte din recuzita clubului lol.gif astfel incat cantaretul sa para mai "dotat"...sa atraga clientele...

Oricum avea o fata disperata care amintea de foametea din Lumea a treia. Iti taia orice chef sa mananci din macarea fusion de mari fitze a clubului... )).gif

si Damian Brothers...
Imagine
carlos
Salut!Spre mirarea mea am scapat teafar din aventura mea pe skiuri si am reusit sa ajung si in Bucuresti! La mine a fost ok de Revelion ,sper ca si voi sa va fi distrat bine....
Ella79
CITAT(carlos @ 02-01-2008, 06:33 PM) *

Salut!Spre mirarea mea am scapat teafar din aventura mea pe skiuri si am reusit sa ajung si in Bucuresti! La mine a fost ok de Revelion ,sper ca si voi sa va fi distrat bine....

hei, bine ai revenit!
unde ai skiat? cata lume era (in sensul ca daca era calcare in picioare)? si cata zapada era?
May
M-am uitat intai la poza si am zis woooow! w00t.gif si apoi am citit comentariul tau si iti aplic bataita.gif de rigoare )).gif. Mie chiar imi place cum iti sta, nu mi se pare ca esti prea infoiata, esti asa.. la limita grin.gif dar cureaua e de mare efect si atrage mai mult privirea inspre fata. De acord ca botinele nu au fost puse in valoare pupic.gif
Ella79
May pupic.gif draguta ca de obicei, imi ridici moralul sa nu ma apuce isteriile. floare.gif
Eu cand ma uit la poza am impresia ca arat ca o candidata la festivalul Mamaia. Eram prea cuminte, prea baba, prea.. nu stiu... iar dresurile alea... yac! ce-o fi fost in capul meu?? blink.gif
Poate ma trezesc in revistele de scandal la rubrica "prost imbracate" si langa poza mea un comentariu de genul: "cine o fi aceasta fiinta durdulie care arata ca o balerina pensionara esuata de prin anii '80?"

In fine, imi place sa cred despre mine ca in realitate arata muuult mai bine decat in poza de mai sus. yeah.gif
May
lol.gif ce tare esti.... ei, uite ca ai fost cea mai sexy pensionara! )).gif

P.S.: vai, vai ce blonda suntem naughty.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 02-01-2008, 06:45 PM) *

P.S.: vai, vai ce blonda suntem naughty.gif

Pai m-am gandit ca e cea mai sigura metoda sa ma dau mai prostuta. )).gif
May
Si merge? )).gif

Nu ne-ai spus cati te-au agatat la party naughty.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 02-01-2008, 06:48 PM) *

Si merge? )).gif

Merge sa stii. Cand am uitat sa trag frana de mana in benzinarie si mi-a luat-o masina la vale nu mi-a zis nimeni nimic. S-au uitat toti la mine cu mila si condescendenta da' macar au tacut din gura. )).gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
Ella,wow w00t.gif
Super ai aratat.Chiar ma gindeam ca esti altfel decit toata lumea sclipicioasa.Mie mi se pare ca esti tare rafinata si deosebita.Comentariile tale despre tine nici nu le bag in seama...ca ma stiu eu pe mine cum ma vad. sorry.gif
Ce-mi place cum iti sta blonda...tare bine te prinde...si parca semeni si cu Gina Pistol. lol.gif

Ma gindeam la Damian daca mai e cu tipa aia cu sprancenele...Anastasia,parca o cheama?
Ella79
CITAT(daconst @ 02-01-2008, 11:01 PM) *

Ce-mi place cum iti sta blonda...tare bine te prinde...si parca semeni si cu Gina Pistol. lol.gif

nu? si mie mi se pare ca aduc cu Gina Pistol lol.gif lol.gif lol.gif

Cat despre blond, sa stii ca eu sunt fan-ul blondului, cu conditia sa fie o nuanta decenta si potrivita cu tenul. Desi poate ca sunt singura de pe forum care are parerea asta, eu zic ca si tie tot blonda iti sta cel mai bine. Blondul iti lumineaza fata, te face sa pari mai vesela, mai tanara si mai fericita. Si daca n-ai un corp perfect, macar atrage atentia asupra fetei. Si asta e valabil la oricine, nu neaparat la mine sau la tine.

CITAT(daconst @ 02-01-2008, 11:01 PM) *

Ma gindeam la Damian daca mai e cu tipa aia cu sprancenele...Anastasia,parca o cheama?

Mamaaaaaaaa, ce ma oftic! Chiar toata lumea stie cu cine e combinat Damian asta, numai eu pana alata-seara habar n-aveam cine e si cu cine umbla. doh.gif
Se vede ca am lipsuri mari, o sa ma pun cu burta pe revistele de barfe ca nu mai tine asa. Promit!

PS. Asa am auzit si eu in club, ca Damian e combinat cu Anastasia Soare, aia care le face sprancenele vedetelor prin State.
daconst
Ella,asa e cu blondul.In sfarsit cineva care gindeste ca mine! cheer.gif
Eu am si verificat asta cu diverse ocazii.Adica roscata si satena nu am avut niciodata atata succes la barbati,cum am avut blonda. rolleyes.gif lol.gif
carlos
Am fost in Poiana Bv, aglomeratie destul de mare, insa la cat de mult ma pricep eu la ski si cat de mult oboseam la o coborare...a fost ok, plus ca monitorul care l-am avut ,un pusti cls 12a mi-a explicat ce-i aia "orientare" si ce inseamna sa ai pile la teleski ( contra unui extra bonus si o masa la Vanatorul ). Ultima parte, cu masa, a fost cea mai cool pt ca si adus si niste colegi de clasa, care dupa ce i-am ascultat m-au hotarat ca dc voi avea copii vreodata sa nu i mai dau la liceu )).gif ...in rest super ok..smile.gif
Ella79
CITAT(carlos @ 03-01-2008, 12:06 AM) *

Am fost in Poiana Bv, aglomeratie destul de mare, insa la cat de mult ma pricep eu la ski si cat de mult oboseam la o coborare...a fost ok, plus ca monitorul care l-am avut ,un pusti cls 12a mi-a explicat ce-i aia "orientare" si ce inseamna sa ai pile la teleski ( contra unui extra bonus si o masa la Vanatorul ). Ultima parte, cu masa, a fost cea mai cool pt ca si adus si niste colegi de clasa, care dupa ce i-am ascultat m-au hotarat ca dc voi avea copii vreodata sa nu i mai dau la liceu )).gif ...in rest super ok..smile.gif

Da, da, si eu cred ca asta ar fi o idee buna! Cand o sa ai copii ar fi mai safe sa ii tii inchisi in casa pana in jurul varstei de 35 de ani. Nu de alta, dar la scoala invata prostii. lol.gif lol.gif lol.gif

Eu nu stiu sa skiez si imi doresc tare mult sa invat. Nu stiu insa daca e posibil sa invat fara sa imi rup picioarele, ca in gips e nasol de tot, o stiu din experienta.
daconst
CITAT(carlos @ 03-01-2008, 12:06 AM) *

doh.gif
Cred ca numai in Ro nu mi-as dori sa ajung sa skiez vreodata. sorry.gif
Cum ramane cu campania:Nu mai da spaga???
Nu functioneaza deloc,asa-i? sad.gif
daconst
Ella,hai pe mess sa-ti trimit cartea.
Pisik
Ella, mie imi place f mult cum ai aratat si nu mi se pare deloc ca esti imbracata ca o baba, pe bune.
De mine ce sa mai zic daca tu te consideri banala? Eu am avut un top din ala largut, cu paiete sus (da, stiu, paiete, da' daca mie mi-a placut?) si eternii colanti negri, care nu erau in plan, dar altceva nu ma incapea sau ma strangea f tare si am zis ca nu are sens sa intru in an nervoasa, asa ca am stat comoda. Pana la urma am fost cea mai eleganta (ce daca am facut la bloc, in apartament, doar era Anul Nou) si m-am simtit s f bine biggrin.gif
Ella79
Azi m-a apucat venitul la birou.
Cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe geam, am crezut ca mi-a furat cineva masina, ca nu se mai vedea deloc de sub mormanul de zapada. )).gif )).gif

de la antena 3
Ella79
Hei, Carlos, neata! Te vad on line. )).gif Te-ai inzapezit?
Sexymom
Ella ai aratat splendid, fara cuvinte. floare.gif

In legatura cu masina lol.gif nu am ce sa iti spun, mie mi-a luat un an ca sa ma prind in ce parte am rezervorul de la masina lol.gif mereu saream cu furtunul peste lol.gif , dar asa suntem noi berbecutele lol.gif
michelle
Bine te-am gasit in noua casuta, Ella! pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 02-01-2008, 09:41 PM) *

Cat despre blond, sa stii ca eu sunt fan-ul blondului, cu conditia sa fie o nuanta decenta si potrivita cu tenul. Desi poate ca sunt singura de pe forum care are parerea asta, eu zic ca si tie tot blonda iti sta cel mai bine. Blondul iti lumineaza fata, te face sa pari mai vesela, mai tanara si mai fericita. Si daca n-ai un corp perfect, macar atrage atentia asupra fetei. Si asta e valabil la oricine, nu neaparat la mine sau la tine.

Asa e! Eu blondul il consider printre putinele mele atuuri grin.gif

Mie mi-a placut mult cum iti statea give_rose.gif , dar intr-adevar botinele nu au fost puse in valoare cum ar fi trebuit. Coafura imi place mult!
Pisik
Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu ma dau stiutoare in moda, da acuma chiar nu inteleg, ce trebuia sa imbrace ca sa puna botinele in valoare? dry.gif ca eu nu ma prind unsure.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 03-01-2008, 04:00 PM) *

Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu ma dau stiutoare in moda, da acuma chiar nu inteleg, ce trebuia sa imbrace ca sa puna botinele in valoare? dry.gif ca eu nu ma prind unsure.gif

Eu am spus ca nu mi-am pus botinele in valoare. Nu imi place cum veneau cu dresurile negre, aratau banal, desi ele asa separat sunt tare dragute, sunt lucioase si au o culoare interesanta.
Mie mi se pare ca ar fi fost mai bine puse in valoare daca as fi fost imbracata in mov, de exemplu. S-ar fi vazut ca o pata de culoare.
michelle
Eu ma gandeam la niste ciorapi mai deschisi la culoare cu care sa vina in contrast.
stardust
Asa am muscat-o si eu cu dresurile negre. Am fost la o nunta si aveam o rochita cum ai avut si tu de Revelion, doar ca aveam pantofi negri cu bot rotund si aveau ceva argintiu pe ei. Cand m-am vazut in poza am vazut ca nu aratau bine deloc!

Cred ca la rochitele mai lungi nu merg bine dresurile mate de aceeasi culoare cu rochita, parerea mea. Cred ca arata bine la rochitele scurte de tot.
Pisik
Da, ma gandeam eu ca asta vreti sa spuneti. Oricum, sunt tari de tot botinele, imi plac de mor, le-am vazut si eu pe aici, sau ma rog, unele asemanatoare, dar momentan eu nu prea imi permit sa dau 3-4 mil pe o incaltaminte strict de fite, ca altfel tare imi mai curgeau ochii pe langa ele...
carlos
salut, ela ! Inca nu m-am inzapezit...dar dc o sa mi se intample o sa fiti primele la care o sa apelez,,smile.gif....voi cum stati cu traficul?...poate aveti voi nevoie de o mana de ajutor, mai putin cu sfaturile in domeniul modei...smile.gif
Ella79
Carlos, dragul meu, daca tu crezi ca eu te-as putea dezapezi pe tine... hmmmm pleasantry.gif Cat despre ajutor, la ora asta am urmatoarele 2 probleme majore:
1. cum sa dezlipesc stergatoarele de la masina care au ramas lipite de parbriz
2. cum sa il fac pe fostul meu prieten sa nu mai vina la usa mea la 11:30 noaptea sa-mi ceara umbrela de plaja in conditiile in care afara sunt -7 grade si zapada e de 1 m
carlos
1.torni putin spirt sau solutie parbriz de iarna pe ele
2.i le dai inapoi si-i spui sa evite expunerea la soare intre 11.00 si 17.00
carlos
sau
3. Te impaci cu el
Ella79
CITAT(carlos @ 04-01-2008, 02:13 AM) *

sau
3. Te impaci cu el

sau nu

Oricum, mai tare ma preocupa problema cu parbrizu', crede-ma.
carlos
acum ai solutia...pt parbriz smile.gif
Ella79
Nu cred ca mai am eu lichid din ala de parbriz si nici spirt n-am, dar o sa incerc cu niste alcool. Ma duc la un butic ci cer niste tuica si o torn pe aia. Ca principiul e acelasi, alcool sa fie, nu? )).gif
julyalina
'neatza Ella ! ai reusit sa dezlipesti stergatoarele ?
Ella79
CITAT(julyalina @ 04-01-2008, 10:04 AM) *

'neatza Ella ! ai reusit sa dezlipesti stergatoarele ?

Nu, nici nu m-am mai straduit. E prea multa zapada.
Ella79
vreau la mare
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.