Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
anca veselie
sper ca nu te-ai suparat
Ella79
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 03:09 PM) *

sper ca nu te-ai suparat

Nuuu, stai linistita, nu e stilul meu sa ma supar. Chiar nu-ti face probleme! hug.gif
Ella79
s.h.i.t. s.h.i.t. angry2.gif angry2.gif angry2.gif pe 14 - 16 sunt la Bx si pe 14, 15 ar trebui sa imi dau examenele la Master. Si sunt ultimul an doh.gif
michelle
Poate poti sa le dai in restanta..
Ella79
CITAT(michelle @ 28-01-2008, 04:17 PM) *

Poate poti sa le dai in restanta..

da, la vara.... sad.gif(
bubbles
Ella la sfarsitul masterului ce tb sa dai?examen sau lucrare?
Ella79
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 04:38 PM) *

Ella la sfarsitul masterului ce tb sa dai?examen sau lucrare?

Lucrare de disertatie.
O porcarie, iti dai seama ca numai de asa ceva n-am eu chef.
Anul asta se anunta promitator: iarasi trebuie sa invat o biblioteca intreaga de carti. Trebuie sa dau lucrarea asta, trebuie sa dau licenta la litere si sa dau admiterea la barou. La fix, nu? O sa am distrez copios toata vara, parca vad... )).gif
bubbles
Si eu licenta vara asta dry.gif si de aia intrebam cum e la master ca tb sa ma bag si la master din toamna dry.gif
michelle
Si eu dizertatia vara asta.. daca trec toate examenele )).gif
Ella79
Vai de capul nostru!!
Sa vedeti ce-o sa stau eu toata vara pe plaja la Tan-Tan cu biblioteca dupa mine...
Acum incepe sa imi convina ca sunt singura, ca daca mai aveam si un EL pe cap... fix de ala nu mai aveam timp. )).gif
michelle
Sa vezi faza azi: se afiseaza rezultatele la un examen si eu apar failed pt ca clientul de mail al profului salva arhivele cu probleme pe care i le-am trimis cu dimensiunea 0 (zero). In situatia asta sunt mai multi studenti. L-am bombardat cu mailuri si a zis ca are arhivele salvate cu dimensiunea corecta pe server si actualizeaza situatia dupa amiaza.
Oricum mi se pare inadmisibil sa te anunte dupa juma de an ca ai picat.. Daca nu ti-a ajuns arhiva corect, nu e normal sa semnalezi problema in octombrie cand s-a trimis prima tema? El nu s-a gandit ca noi am muncit la temele alea .. pur si simplu si-a batut joc de noi devil.gif
Ella79
Iti trebuie alta lucrare? Din alea pe fonduri?
michelle
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 03:23 PM) *

Iti trebuie alta lucrare? Din alea pe fonduri?

Nu nu, ala l-am luat, slava Domnului.
E vorba de alta materie.. doh.gif
Ella79
Meniul de azi:

- sandwich cu piept de pui si ardei copt - 5.8 p (154 Kcal)
- cafea cu lapte si zahar - 1,5 p

acum ma duc sa mai mananc o salata de ton - cred ca vreo 5 p cu tot cu focaccia si niste limonada cu miere.

In total vreo 12,5. Suficient pe ziua de azi cred.

May
Cat am putut sa rad de intalnirea cu EL... ``il asteapta o primavara trista`` lol.gif lol.gif lol.gif

Fata, aiurea te-a mai prins ala in poza! mad.gif Dar erai tare fericita naughty.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 28-01-2008, 08:28 PM) *

Cat am putut sa rad de intalnirea cu EL... ``il asteapta o primavara trista`` lol.gif lol.gif lol.gif

Fata, aiurea te-a mai prins ala in poza! mad.gif Dar erai tare fericita naughty.gif

Pai un an mai prost ca anul trecut nu puteam avea, deci eram fericita ca scap de el. )).gif Si Asti Martini a contribuit la asta... naughty.gif

Deci sa va prezint cizmele care m-au strigat sambata din vitrina de la Musette.

Imagine

si ca sa nu le las singure, azi le-am asortat un pluovar mov cu guler de blana si o bratara care are o culoare irezistibil de misto

Imagine

Imagine

Dumbo
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 03:19 PM) *

Vai de capul nostru!!
Sa vedeti ce-o sa stau eu toata vara pe plaja la Tan-Tan cu biblioteca dupa mine...
Acum incepe sa imi convina ca sunt singura, ca daca mai aveam si un EL pe cap... fix de ala nu mai aveam timp. )).gif

Pana la vara are vreme sa apara si un EL. lol.gif lol.gif
Ella79
Tin sa ii multumesc pe aceasta cale lui Miha pentru ca e o fiinta minunata si rabdatoare si m-a ajutat sa smecheresc laptopul sa pot sa pun si eu poze pe forum.
Iti multumesc mult, mult Miha pt cata rabdare ai cu mine in astfel de momente. give_rose.gif
michelle
pupic.gif Anytime!
Ella79
vaaaaaaaai, am gasit niste poze cu mine din 2002. Eram asa de slabaaaaaaaa sorry.gif Nu stiu cate kg aveam ca pe vremea aia nici catar nu aveam. Dar eram scandura , nu-mi vine sa cred ca sunt eu.
Prin urmare meniul de azi s-a redus la:
- cafea cu lapte si zahar
- sandwich cu pui si ardei copt
- salata de ton cu focaccia
- limonada cu miere
-ceai de valeriana cu miere
- 3 l apa

Atat si nimic mai mult. Ca acus' vine vara si sa vezi atunci ...
stardust
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 08:49 PM) *

vaaaaaaaai, am gasit niste poze cu mine din 2002. Eram asa de slabaaaaaaaa sorry.gif Nu stiu cate kg aveam ca pe vremea aia nici catar nu aveam. Dar eram scandura , nu-mi vine sa cred ca sunt eu.
- limonada cu miere
- 3 l apa

Scurt si la obiect: mad.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 11:52 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 08:49 PM) *

- limonada cu miere
- 3 l apa

Scurt si la obiect: mad.gif

Fata, ia priveste tu aici si compara cu ce ai vazut in alea de la Revelion. Si zi-mi cat [*****] sa mai tot bag in mine?!?

Imagine

Imagine
daconst
Ella,cam asa fac si eu...ma uit in poze si zic:ce am fost si ce-am ajuns! sorry.gif
stardust
In pozele astea semeni chiar mai mult cu Gina. naughty.gif

Si eu am poze din astea nostalgice blushing.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 29-01-2008, 12:31 AM) *

In pozele astea semeni chiar mai mult cu Gina. naughty.gif

Si eu am poze din astea nostalgice blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Bai, poate chiar oi fi Gina si eu nu stiu...
May
Zilele trecute mi-am dat seama ca semeni si cu una din fetele de la Trident lol.gif
daconst
Aoleu Ella,mi te si imaginez cu blugii decupati la spate. lol.gif lol.gif
Ella79
Vaaaaaaaaaai, mi-ati pus gand rau grin.gif grin.gif Gina Pistol. fetele de la Trident.... tot e bine ca inca nu seman cu Sanziana Buruiana sau cu Alina Plugaru... lol.gif
Ella79
Azi am multe sedinte, alergatura toata ziua iar seara party. Si mi-e un soooooooooomn.
Dimineata am fost fericita s simt hainele mai largi pe mine. yeeeee cheer.gif cheer.gif

Azi m-am imbracat asa:
- botinele gri de lac
- pantaloni gri clasici
- camasa neagra din aia cu gulerele ridicate, cu volane la gat (genul Maria Antoaneta). Manecile sunt putin bufante iar mansetele sunt mai lungi si stranse pe antebrat
- o brosa neagra prinsa sus la gat
- bratara alba lata de lac
- parul valvoi )).gif
michelle
Cat de valvoi? blum.gif

Apropos de asta, era un banc:
Vine la coafor un tip cam chel... avea doar patru fire de par.
-Pai bine domnule,si cum ai vrea sa te aranjez?
-Cu carare pe mijloc, doua fire intr-o parte si doua intr-o parte.
Peste un timp ii mai cade tipului un fir si se gandeste sa-si aranjaze iar parul. Frizerul:
-Ei, acum cum il aranjam?
-Pai asa sic cu carare intr-o parte...
Cand ramane cu 2 fire...
-Pai cu carare pe mijloc, cum altfel?...
Dar ii mai cade un fir...Coafezul:
-In ce parte il aranjam?
-Ei p-asta lasa-l valvoi...
stardust
CITAT(michelle @ 29-01-2008, 08:58 AM) *

Cat de valvoi? blum.gif

Apropos de asta, era un banc:
Vine la coafor un tip cam chel... avea doar patru fire de par.
-Pai bine domnule,si cum ai vrea sa te aranjez?
-Cu carare pe mijloc, doua fire intr-o parte si doua intr-o parte.
Peste un timp ii mai cade tipului un fir si se gandeste sa-si aranjaze iar parul. Frizerul:
-Ei, acum cum il aranjam?
-Pai asa sic cu carare intr-o parte...
Cand ramane cu 2 fire...
-Pai cu carare pe mijloc, cum altfel?...
Dar ii mai cade un fir...Coafezul:
-In ce parte il aranjam?
-Ei p-asta lasa-l valvoi...

lol.gif lol.gif

Ellutz, daca te-ai aranjat, coafat... m-am linistit, inseamna ca esti in regula din toate punctele de vedere pupic.gif

M-am gandit ca ai putea sa-ti cumperi un webcam tease.gif
Ella79
Am unul dar nu stiu sa il folosesc, motiv pt care il tin in debara. blum.gif
Sexymom
Pup si eu o fata frumoasa si super sexy pupic.gif
Ella79
Meniul de azi:
- cappuccino vienez
- 1 biscuite de 1p (calculat!!)
- supa de rosii cu o mana mica de crutoane din paine neagra
- 2 pulpe de pui (partea de jos) la cuptor cu o lingura legume
- 1 iaurt jogobella light mic

acum fug ca azi avem partyyyyyyyyyyy valea.gif

CITAT(Sexymom @ 29-01-2008, 02:36 PM) *

Pup si eu o fata frumoasa si super sexy pupic.gif

100000000 de besos pt tine!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Ai mai mancat ceva azi?ca parca e cam putin pina acum. blum.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 30-01-2008, 01:34 AM) *

Ai mai mancat ceva azi?ca parca e cam putin pina acum. blum.gif

Da, am mai mancat seara in oras 3 ciuperci medii cu gorgonzola si un desert... blushing.gif blushing.gif
Ella79
Azi sunt o diva:
- botinele de lac cu toc de 12
- ciorapi negrii mati 100 den
- fusta neagra plisata, pana la genunchi
- pluovarul mov cu guler de blana (de mare efect, tre' sa recunosc grin.gif )
- o bratara lata peste pluovar
- parul e prins: partile laterale sunt rasucite si prinse la spate, partea de jos a parului e lasata libera si spiralata

bubbles
Ella de ce nu iti faci si op oza sa te vedem wink1.gif give_rose.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 11:32 AM) *

Ella de ce nu iti faci si op oza sa te vedem wink1.gif give_rose.gif

Pai cand sa mai imi fac si poza? Ca dimineata eu plec de acasa in 2 timpi si 3 miscari, imi pun cerceii in lift, imi dau cu rimmel la birou si cu gloss cat stau la semafoare. )).gif
Iar seara cand ajung acasa sunt deja pleostita si nu mai are rost sa ma si pozez.
bubbles
Ella ce bine de tine ca poti merge pe tocuri eu una .. parca sunt motanul incaltat.Nu sunt deloc obisnuita sorry.gif .M-am uitat la poza 39 .. tu esti cea in auriu nu? give_rose.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 12:14 PM) *

Ella ce bine de tine ca poti merge pe tocuri eu una .. parca sunt motanul incaltat.Nu sunt deloc obisnuita sorry.gif .M-am uitat la poza 39 .. tu esti cea in auriu nu? give_rose.gif

hi hi hi!!! As vrea eu sa fiu aia!!!!
Sunt cea mai din dreapta...

Azi am avut de mers pana la Casa Poporului si am mers pe jos. Imi vine sa plang de durere de picioare, nu mai pooooooooottt
michelle
Ella, nu te dai cu fdt? Eu mai am si zile cand nu ma dau dar.. doh.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 30-01-2008, 02:19 PM) *

cu ce sa ma dau? ce e aia "fdt"?
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 08:28 AM) *

-

Cum oi putea fata sa stai catarata pe 12 cm )).gif , eu abia ma tin pe tocuri de 5 cm, si alea patrate. )).gif
Cred ca arati crima azi, o sa faci ceva victime )).gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 12:20 PM) *

CITAT(michelle @ 30-01-2008, 02:19 PM) *

cu ce sa ma dau? ce e aia "fdt"?

sorry, mi-era lene sa scriu: fond de ten
Sexymom
Fond de ten cred dry.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 30-01-2008, 02:21 PM) *

CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 08:28 AM) *

-

Cum oi putea fata sa stai catarata pe 12 cm )).gif , eu abia ma tin pe tocuri de 5 cm, si alea patrate. )).gif
Cred ca arati crima azi, o sa faci ceva victime )).gif

Fata, sufera baba la frumusete, ce sa faca... Daca vreau sa fiu o diva ma carat si pe tocuri de 12 toata ziua, ca la 1,66 cat am desculta nu ma remarca nimeni. Cand ajung acasa si vad in ce hal am talpile... le plang de mila, )).gif dar toata ziua ma port de zici ca m-a nascut mama cu tocuri cui in picioare. lol.gif
Azi mai si umblu din sedinta in sedinta. Se holbeaza toti la mine cand apar... )).gif mai intai apare gulerul meu de blana mov, dupa aia si eu... lol.gif Azi chiar am vazut cativa tipi dragutei... naughty.gif

Miha, cum sa nu ma dau!? Au innebunit?? blink.gif Pai fata mea arata jalnic fara, nici sa spal masina nu ma duc fara.
In ultima vreme sunt mereu bronzata, apoi dimineata ma dau cu o crema iluminatoare ca baza de machiaj, apoi imi dau cu fond de ten si cu corector. Abia asa reusesc sa arat cat de cat civilizat.

lilistiuca
iubita, dar nu esti maruntica deloc la 1,66m. o sa iti paradesti piciorusele pe tocurile ale.... blink.gif

nu iti incarci tenul cu prea multe??? daca vrei, iti recomand eu o cosmeticiana buna.

pupic.gif
Ella79
CITAT(lilistiuca @ 30-01-2008, 02:40 PM) *

iubita, dar nu esti maruntica deloc la 1,66m. o sa iti paradesti piciorusele pe tocurile ale.... blink.gif

nu iti incarci tenul cu prea multe??? daca vrei, iti recomand eu o cosmeticiana buna.

pupic.gif

Pai nu sunt chiar asa multe. Adica e o crema (e buna ca si hidrateaza) fondul de ten e dermatocosmetic de la Vichy iar corectorul il dau pe cearcane si daca mai am vreo pata, ceva...
Mi-e frica sa ma duc la cosmeticiene. sorry.gif

CITAT(lilistiuca @ 30-01-2008, 02:40 PM) *

pupic.gif

Pai deja sunt paradite saracele. Azi dimineata n-am putut sa inchei fermoarul de la cizma dreapta ca am gleza umflata de cand a fost rupta. Nici acum nu s-a desumflat. Dar am tras de fermoarul ala pana am facut batatura la deget si l-am dovedit pana la urma. )).gif
Sunt nebuna, stiu! Nebuna de legat nu alta! Dar am zis ca viata e scurta, de ce sa o traiesc comod in pantofi cu talpa joasa. Mai bine sa ma chinui pe tocuri cat mai mari da' sa stiu ca sunt o diva. yeah.gif
Cand o sa fiu baba o sa am tot timpul sa umblu cu galosi de pasla...
lilistiuca
incearca dupa crema hidratanta sa te dai cu o pudra din aia cu minerala care acopera super ok!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.