Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
michelle
Tu la 1.66, dar eu la 1.57 doh.gif doh.gif
anca veselie
eu ce sa mai zic cu 1.58 ai mei? )).gif )).gif si port doar pantofi fara toc in majoritatea timpului. mereu am rucsacul pt sala in spate, cate-o plasa eventual. mai merg si in medie 20 min/ zi pe jos, cred ca as muri cu tocuri blum.gif
ce e cu crema asta iluminatoare? cu ce se mananca si de cine e produsa?
eu folosesc avene.
Ella79
CITAT(lilistiuca @ 30-01-2008, 02:52 PM) *

incearca dupa crema hidratanta sa te dai cu o pudra din aia cu minerala care acopera super ok!!!

de care? ca nu stiu...
ai intrat in subiectul meu favorit... cosmeticele... )).gif asa ca nu mai scapi fara detalii... floare.gif
michelle
Eu nu am descoperit crema pt baza de machiaj si fdt ideale. Ma dau ca sa mai estompez din probleme, dar tot aiurea arata
Ella79
CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 02:54 PM) *

eu folosesc avene.

Eu am una de la L'Oreal. Da tenului mai multa luminozitate, poti sa o folosesti pur si simplu, fara fond de ten sau altceva..
michelle
Am incercat tot felul de creme, acum am una de la Yves R. Trebuie sa imi cumpar si crema si fdt, asa ca niste idei ar fi binevenite give_rose.gif
Ella, mi-ai dat tu o lista prin noiembrie dar am pierdut-o..
Ella79
Miha, stiu ca ti-am zis de fondul de ten de la Vichy - unul care micsoreaza porii, de crema asta luminatoare de la L'Oreal, dar nu mai stiu cine zicea pe forum ca a incercat-o si nu a fost super multumita, crema de noapte Normaderm daca ai probleme cu tenul, "Idealist" de la Estee Lauder pt zi de zi (face o piele fina fina), "Soin Reparateur Puissant" de la Givenchy (e super buna noaptea, chiar regenereaza).
anca veselie
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 12:56 PM) *

CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 02:54 PM) *

eu folosesc avene.

Eu am una de la L'Oreal. Da tenului mai multa luminozitate, poti sa o folosesti pur si simplu, fara fond de ten sau altceva..

eu oricum nu folosesc font de ten pt ca mi se pare ca imi incarca fata si fac puncte negre. dar de cand am inceput cura mi se pare ca mi s-a mai curatat tenul dry.gif
lilistiuca
CITAT(Ella79 @ 30-01-2008, 02:55 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 30-01-2008, 02:52 PM) *

incearca dupa crema hidratanta sa te dai cu o pudra din aia cu minerala care acopera super ok!!!

de care? ca nu stiu...
ai intrat in subiectul meu favorit... cosmeticele... )).gif asa ca nu mai scapi fara detalii... floare.gif

pai gasesti de la mai multe firme...acum depinde ce ti se potriveste....iti recomand sa te duci la Sephora si sa incerci diverse, sa vezi care te multumeste.....

eu sunt foarte alergica si folosesc de obicei produse Deborah pentru fardat, pudra cu minerale Avon (nu sunt fan, dar vad ca tenul meu o tolereaza cel mai bine) iar ca si creme sunt FAN AVENE!!!

[/quote]
eu oricum nu folosesc font de ten pt ca mi se pare ca imi incarca fata si fac puncte negre. dar de cand am inceput cura mi se pare ca mi s-a mai curatat tenul dry.gif
[/quote]

ancutza, am avut o perioada de circa 6 luni in care am mincat numai cruditati, nimic trecut prin foc, lapte crud, brinza dulce facuta de mine....sucuri de fructe si legume..(eram disperata ca imi aparusera niste noduli la sin) ...nu iti povestesc ce ten curat aveam...lacrima....
Nessie
Ella, te rog mult, ai putea sa pui cremele astea si la forumul de Frumusete? give_rose.gif Acum am crema, dar cand o termin o sa fiu iar in impas ca nu stiu ce sa imi cumpar... Inca mai caut crema care mi se potriveste si tot schimb la ele.
Ella79
CITAT(Nessie @ 30-01-2008, 03:23 PM) *

Ella, te rog mult, ai putea sa pui cremele astea si la forumul de Frumusete? give_rose.gif Acum am crema, dar cand o termin o sa fiu iar in impas ca nu stiu ce sa imi cumpar... Inca mai caut crema care mi se potriveste si tot schimb la ele.

Sigur ca le pun, cu toata placerea!
Numai sa ajung acasa sa le fac si poze ca sa fiu mai explicita...
anca veselie
lili, te cred. bine ca s-a rezolvat problema pupic.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 03:43 PM) *

lili, te cred. bine ca s-a rezolvat problema pupic.gif

NU S-A REZOLVAT. sad.gif ...am dislpazie mamara bilaterala de la 30 de ani.....din fericire o tin sub control, la mamografie a iesit "NIMIC ONCOLOGIC"

doar ca ma speriasem foarte tare atunci...mama mea fiind operata de cancer de sin m-am gindit la ce era mai rau..... sad.gif
anca veselie
am inteles hug.gif
bubbles
Ella se pare ca ne invartim pe la aceeasi inaltime .Eu am 1.65 dar tocuri nu pot purta nici in ruptul capului nono.gif .Poate cate o ora -doua maxim lol.gif ca apoi numai sa ma mai vait mai pot lol.gif .Eu una nu ma dau cu fond de ten .Doar la ocazii speciale si nici atunci blink.gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 09:59 PM) *

Fata, ia priveste tu aici si compara cu ce ai vazut in alea de la Revelion. Si zi-mi cat [*****] sa mai tot bag in mine?!?

Imagine

Imagine

Da , dar erai si fara balconashe....ai trecut de pragul ala?

CITAT(Ella79 @ 29-01-2008, 12:20 PM) *

Am unul dar nu stiu sa il folosesc, motiv pt care il tin in debara. blum.gif

Ask Michelle...ca poate te scoate din ceata. Oricum sunt cam plug and play...norocul meu ca laptopul meu o are deja incorporata.... naughty.gif
axe10
Adaug acum ca m-am uitat la toate pozele de la revelion....frumoase romancele astea si cam uratzei romanii....
daconst
Ella,fata, pai tu te plangi la 1,66?
Eu aveam impresia ca esti sub 1,60 si te intelegeam cu tocurile.Eu am 1,70,deci nu mare diferenta si cind ma urc pe tocuri parca vad toata lumea de sus.. lol.gif
E drept ca daca m-as simti o diva,ast purta mai des poate. wink1.gif

Astept poza cu creama,ca si eu am nevoie de ceva sa-mi pun sub fdt.Pana acum am avut de la Oil of Olaz,dar as schimba sa vad si eu cum e crema asta iluminatoare ca tu mereu ai laudat-o.
michelle
A laudat-o pe cea de la Avon din cate stiu, ca imediat dupa mi-am luat si eu )).gif
Ella79
Nu am apucat sa fac nici o poza aseara intrucat, nu stiu daca am apucat sa va spun, dar saptamana asta am cate o petrecere in fiecare seara. )).gif Daca nu ma ia cu targa de epuizare pana duminica inseamna ca e bine, sunt rezistenta. lol.gif
O sa incerc azi, in cazul in care nu ma duc la sala.

Miha, intr-adevar, eu am lautat crema iluminatoare de la Avon, dar cred ca si pe asta de la L'oreal. Am fost super multumita de amandoua.
Daconst, eu dintotdeauna am purtat tocuri. )).gif Mereu mi-am dorit sa fiu mai inalta si poate din cauza asta. Mie mi se pare ca la 1,66 sunt micuta.... Toate prietenele mele au peste 1,70....
Axe, nu, n-am trecut inca de prag. Saptamana trecuta am slabit foarte putin, doar 200 de grame, deci inca nu. Si al [*****] cantar in fiecare seara ma sui pe el si il rog frumos sa se miste, el nimic....
Cat despre gagicile de la Revelion.... te rog sa ma crezi, dar 99% din ele aratau ca din filme. Si frumoase si aranjate si stilate, tot ce vrei. Erau si tipi mistocuti pe acolo, dar nu i-a pozat ala.

Azi as vrea sa ajung si la sala la step - aerobic. Mi-am luat echipamentul cu mine. Sa vad daca ma mai tin balamalele cand scap de la birou.
axe10
Neata!
Am remarcat ca erau tate aranjate....se stransesera colegii mei la poze ca la urs...si tot intrebau unde sunt...

Spor la sala daca ajungi.
Ella79
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 10:58 AM) *

Neata!
Am remarcat ca erau tate aranjate....se stransesera colegii mei la poze ca la urs...si tot intrebau unde sunt...

Aaaaa, deci am facut si publicitate clubului. )).gif Sa le spun patronilor, poate ma aleg si eu cu vreo reducere, ceva...
axe10
CITAT(Ella79 @ 31-01-2008, 09:52 AM) *

CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 10:58 AM) *

Neata!

Aaaaa, deci am facut si publicitate clubului. )).gif Sa le spun patronilor, poate ma aleg si eu cu vreo reducere, ceva...

Sau macar cu schimbarea pozei in care apari daca tot nu-ti convine... huh.gif
Sexymom
Buna Ella pupic.gif
Azi m-am imbracat si eu ca o diva, am cizme lungi negre, un dres negru cu dungi indraznete, o fusta pana la fund din raiat kaki si o bluza decoltata.
se cam uita lumea dupa mine dimineata caci nu mi se vedea fusta de sub haina, asa e de scurta )).gif si cand m-am intalnit cu colegii in bar dimineata au cascat niste ochii mariiiiii )).gif )).gif

Noi in fiecare dimineata ne intalnim intr-un bar sa ne bem cafeaua si sucul de portocale impreuna.
Ella79
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 01:01 PM) *

Sau macar cu schimbarea pozei in care apari daca tot nu-ti convine... huh.gif

Adevarul e ca poza aia e groaznica. Si chiar arat mai bine de atat, pe bune!

CITAT(Sexymom @ 31-01-2008, 01:10 PM) *

Buna Ella pupic.gif
Azi m-am imbracat si eu ca o diva, am cizme lungi negre, un dres negru cu dungi indraznete, o fusta pana la fund din raiat kaki si o bluza decoltata.
se cam uita lumea dupa mine dimineata caci nu mi se vedea fusta de sub haina, asa e de scurta )).gif si cand m-am intalnit cu colegii in bar dimineata au cascat niste ochii mariiiiii )).gif )).gif

Noi in fiecare dimineata ne intalnim intr-un bar sa ne bem cafeaua si sucul de portocale impreuna.

iuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu giggle.gif giggle.gif giggle.gif
Si nu-i asa ca te simti al [*****] de bine? naughty.gif
Dumbo
Ella cum esti imbracata azi?
Sexymom
Ma simt a [*****] de tanara )).gif

Bianca a facut WOWWWW cand m-a vazut )).gif
anca veselie
neatza!
iti fac galerie sa ajungi la sala cheer.gif
eu zic ca-i bine dc slabesti si cate 200g pupic.gif incearca sa sochezi organismul cu ceva, poate ii dai un sut
Ella79
CITAT(Dumbo @ 31-01-2008, 01:25 PM) *

Ella cum esti imbracata azi?

- ciocate maro
- dres maro mat gros
- fusta maro din reiat, stramta in talie si in forma de "A" in jos, pana sub genunchi
- un body negru
- un pluovar maro deschis cu niste romburi verzi, decoltat tare (dar se vede body-ul de pe dedesubt)
- parul e intins cu placa si subitele din fata intoarse lateral inspre interior ca sa incadreze fata si sa aiba volum
- cercei lungi cu piatra verde cam cat unghia de la degetul mare
- cojocel scurt alb
- poseta uriasa maro de lac

CITAT(anca veselie @ 31-01-2008, 01:26 PM) *

neatza!
iti fac galerie sa ajungi la sala cheer.gif
eu zic ca-i bine dc slabesti si cate 200g pupic.gif incearca sa sochezi organismul cu ceva, poate ii dai un sut

il tin din soc in soc si nimic! )).gif )).gif
stardust
Eu am fond de ten iluminator si face minuni.

Da' unde te tot petreci atata? )).gif
Ella79
CITAT(stardust @ 31-01-2008, 02:33 PM) *

Eu am fond de ten iluminator si face minuni.

Da' unde te tot petreci atata? )).gif

De care fdt ai?

E ziua unei prietene, implineste 30 de ani, si da cate o petrecere in fiecare zi )).gif )).gif
stardust
E aceeasi persoana? Ce tare tipa !!! )).gif

Fondul de ten e Dior skin pure light
Ella79
S-ar putea sa nu mai plec la Bx...
Am vorbit cu proful de master si era plin de nervi. Cica nu accepta sa nu vin la examene.

Oare nu se poate sa ma clonez??? blink.gif

Ella79

Mi-am cumparat Clarinol.
Ella79
Desi azi am mancat o gramada, mi-e o foame de vad stele verzi. Trebuie neaparat sa ma duc la piata sa imi cmpar niste frunze, ca altfel cine stie ce ma apuc sa mananc.... si e abia ora 4...
anca veselie
poate ca ai mancat si pt ca esti stresata. poti renunta la plecare?
Ella79
CITAT(anca veselie @ 31-01-2008, 05:40 PM) *

poate ca ai mancat si pt ca esti stresata. poti renunta la plecare?

Dar nu sunt stresata. Fata de alte dati... acum sunt ca la spa, pe bune! )).gif
Da, pot renunta.
Sexymom
Ce este Clarinol?
axe10
clarinol

Parerea mea e ca e un mare fas...numai reclama e de el...ca si la altele...nu am incercat insa..astept vesti!
Ramo
L-am incercat si eu....niciun efect....
stardust
Daca poti sa-ti amani calatoria, cred ca ar fi cel mai indicat s-o faci. Examenul asta e important, mai ales daca era nervos profesorul smile.gif

Cum stai cu mancatul azi? Tot trei fire si aer ai mancat? tease.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 31-01-2008, 11:14 PM) *

Cum stai cu mancatul azi? Tot trei fire si aer ai mancat? tease.gif

Azi am mancat dimineata un sandwich de la snack, dar nu din ala triunghiular.. din ala in bagheta care are o gramada de paine. Si dupa aia toata ziua mi-a parut rau. Si acum imi pare... )).gif Am luat 2 pastile din alea de slabit poate poate mai topesc ceva din el.
Dupa care am mai bagat o cafea cu lapte si zahar, 2 banane, 2 mandarine si o salata de salata verde + o rosie. M-am simtit eu cam ca la pascut, dar am rumegat constiincioasa la ea ca e buna, e verde, e de la natura, merge!

Azi am fost sa imi caut niste blugi si m-au apucat depresiile ca nu mi-am gasit. Nu ma incap decat masuri foarte mari si chiar si asa arat groaznic in ei. De depresie mi-am cumparat o fusta de blugi si niste margele, dar tot nu mi-a trecut.
Maine seara ma duc sa ma inchid la ai mei, ca acolo nu ma vede nimeni.

Ella79
Joi ma duc la nutritionist. Nu la cine am vrut eu, dar nu mai am rabdare sa astept, m-au apucat depresiile. Ma duc la unul de care nici n-am auzit pana acum....
michelle
Bafta multa, sa ne anunti ce ti-a recomandat! hug.gif
Poate nu ar strica si niste analize.. nu stiu, zic si eu
May
CITAT(Ella79 @ 01-02-2008, 10:27 AM) *

Joi ma duc la nutritionist. Nu la cine am vrut eu, dar nu mai am rabdare sa astept, m-au apucat depresiile. Ma duc la unul de care nici n-am auzit pana acum....

Aiurea, dar de cat sa astepti atat wacko.gif. Sper sa fii multumita de el unsure.gif
Ella79
May, sper macar sa stie ce face si sa nu isi bata joc de organismul meu deja greu incercat.
anca veselie
ella, nu vrei sa-ti dau eu cura mea? e facuta tot de o nutritionista, a tinut-o un sfert din firma. si e ok, nu te infometezi
Ella79
CITAT(anca veselie @ 01-02-2008, 05:25 PM) *

ella, nu vrei sa-ti dau eu cura mea? e facuta tot de o nutritionista, a tinut-o un sfert din firma. si e ok, nu te infometezi

Multumesc mult Anca, dar nu vreau.
Eu chiar nu cred in diete universal valabile. Fiecare organism e diferit, fiecare om are metabolistmul si problemele lui de sanatate, grupa lui de sange, preferintele lui alimentare si programul lui zilnic sau greselile lui alimentare.
O dieta din asta universala merge o data (cum a mers si WW la mine), apoi... pas. Si m-am saturat sa imi bat joc de corpul meu.
anca veselie
iti urez bafta, o sa reusesti sigur pupic.gif
May
Da, sper ca stie ce face si tine cont de toate, nu doar sa iti insire lucruri pe care deja le stiai. Intotdeauna ceva persoanlizat este mai bun decat ceva universal valabil, asteptam cu interes sa vedem ce alege pt tine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.