Nu am apucat sa fac nici o poza aseara intrucat, nu stiu daca am apucat sa va spun, dar saptamana asta am cate o petrecere in fiecare seara.
).gif)
Daca nu ma ia cu targa de epuizare pana duminica inseamna ca e bine, sunt rezistenta.
O sa incerc azi, in cazul in care nu ma duc la sala.
Miha, intr-adevar, eu am lautat crema iluminatoare de la Avon, dar cred ca si pe asta de la L'oreal. Am fost super multumita de amandoua.
Daconst, eu dintotdeauna am purtat tocuri.
).gif)
Mereu mi-am dorit sa fiu mai inalta si poate din cauza asta. Mie mi se pare ca la 1,66 sunt micuta.... Toate prietenele mele au peste 1,70....
Axe, nu, n-am trecut inca de prag. Saptamana trecuta am slabit foarte putin, doar 200 de grame, deci inca nu. Si al [*****] cantar in fiecare seara ma sui pe el si il rog frumos sa se miste, el nimic....
Cat despre gagicile de la Revelion.... te rog sa ma crezi, dar 99% din ele aratau ca din filme. Si frumoase si aranjate si stilate, tot ce vrei. Erau si tipi mistocuti pe acolo, dar nu i-a pozat ala.
Azi as vrea sa ajung si la sala la step - aerobic. Mi-am luat echipamentul cu mine. Sa vad daca ma mai tin balamalele cand scap de la birou.