Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
bubbles
Bafta Ella hug.gif si stiu ca vei reusi pentru ca esti o fata ambitioasa pupic.gif hug.gif flowers1.gif
Sexymom
pupic.gif de 100 de ori o fata frumoasa si complexata, care nu e grasa deloc dar se simte grasa. blum.gif

Succes la nutritionist.
amalia0701
hug.gif
michelle
Ella, sper ca esti mai bine azi give_rose.gif pupic.gif
Ella79
M-am coafat, m-am pensat, m-am bronzat, mi-am facut unghiile mov si acum ma duc in club. Am nevoie de un Red Bull si tot clubul e al meu! dance3.gif dance3.gif yeah.gif yeah.gif
anca veselie
bravo ella pupic.gif
bubbles
Distractie placuta Ella hug.gif dance2.gif
Ella79
Multumesc!
Sa va explic si cum m-am imbracat:
- botine negre de lac
- dres negru mat
- fusta de blugi
- tricoul negru cu spate transparent si multe margele
- 20 )).gif de bratari subtiri, metalice, diferit colorate (dealtfel toate pe care le aveam in casa modelul asta)
- un plic mare mare de lac, negru
- parul mi l-am facut cret, onduleuri mari, inegale, astfel ca pare ciufulit dar nu e )).gif . Bretonul care de acum e destul de lung mi l-am prins intr-o parte cu o agrafa mica cu strasuri
- smokey eyes (mult fumuriu, mult rimmel Familia Addams )).gif )
- pe deasupra imi iau o capa de blana alba si atat salut.gif

De obicei in club ma imbrac obisnuit, in blugi si vreun tricou. Dar azi deja sunt o aparitie. S-ar putea sa risc sa nu ma mai primeasca aia in veci acolo... )).gif

Imagine

Imagine

Melodia mea preferata acum:

http://www.youtube.com/watch?v=l_Di9URZ-gg
anca veselie
distractie placuta si cat mai multe cuceriri naughty.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Cum a fost in club?Ce zice cantarul? grin.gif flowers1.gif
Ella79
Neata!
Chiar a fost super misto aseara, in ciuda faptului ca muzica a fost cam aiurea. Dar noi am avut o gasca super tare si ne-am distrat.
Acum ma dor picioarele pt ca toata noaptea am dansat pe tocurile alea ingrozitor de mari.
Ma duc sa ma spal pe cap si sa ma coafez. Azi am trei iesiri in oras:
- la brunch cu prietenii cu care am fost aseara in club
- la pranz cu prietenul meu ziarist
- la ai mei ca implinesc 34 de ani de casatorie.

Vestea proasta: am aceeasi greutate ca si saptamana trecuta, desi aseara toata lumea a apreciat ca arat mult mai bine decat la Revelion
Vestea buna: cred ca imi place un tip. naughty.gif
bubbles
Ce frumos hug.gif .La multi,multi ani impreuna parintilor tai pupic.gif .
Lasa cantarul...hug.gif si felicitari pt aprecierile facute de prieteni pupic.gif si detalii despre EL naughty.gif
axe10
Sa ai parte de parinti inca cel putin pe atat!
Ella79
Multumesc, multumesc frumos! Chiar am niste parinti minunati.
Si voua si parintilor vostrii va doresc casatorii cel putin la fel de frumoase ca a lor.
daconst
Ella,La multi ani parintilor tai! floare.gif floare.gif floare.gif
Sa fie sanatosi si fericiti multi ani de acum inainte!

michelle
Ella, nu ai poza cu tinuta? grin.gif
La multi ani alor tai! give_rose.gif
Ella79
S-au facut niste poze, sa vad care le descarca si mi le trimite si mie.
Eu sunt un pozar groaznic de prost. Orice pozez.. nu se vede.
M-am chinuit si am pozat toate produsele mele de make-up ca sa vi le arat si mi-a batut blizul in ele si nu se vede nimic. Nu stiu sa opresc blitzul pt ca nu e aparatul meu...
Ella79
http://www.youtube.com/watch?v=Sis8CEwc03A
Ella79
Ma tem foarte tare sa nu-l ranesc. Nu suport sa stiu ca el ar putea crede ca intre noi e mai mult si totusi nu gasesc deloc puterea sa discut cu el. Ma complac asa, ma maguleste prezenta lui, ma bucura sa il vad, dar nu, nu cred ca pe el in vreau. Si nu, nu ma pot abtine sa nu flirtez cu el, nu pot sa nu jubilez cand il vad cum se uita la mine. Dar pe el il stiu si stiu si ce a mers si ce n-a mers intre noi. Aceleasi motive ar face sa nu mearga nici acum. Si totusi.. atractia dintre noi e periculoasa. Probabil ca numai cine a iubit un artist ma poate intelege. Au darul de a fi atat de romantici, de boemi, de sensibili, au darul te a te face sa te simti femeie, de a construi pentru tine un piedestal pe care te urca si nu contenesc sa iti cante ode. Ce femeie are puterea sa refuze un astfel de tratament???
Il invitasem la brunch... dar s-a transformat intr-o iesire pe seara. A adus niste prieteni pe care nu ii cunosteam sa ma cunoasca. Chiar nu ma asteptam la asta pentru ca, nu stiu de ce, dar eu presupuneam ca si el doreste ca relatia noastra sa fie usor clandestina. Toata seara m-a atins, a batut apropouri, m-a privit complice, a lasat sa se inteleaga ca noi doi am fi impreuna. Dupa ce am ajuns acasa m-a inhatat de mijloc, m-a tras spre el si m-a sarutat. In fata blocului. "Te sun mai tarziu" "Da, suna-ma". De ce n-am putut sa zic "nu, nu ma suna"??

Dumbo
swoon.gif batista.gif
ce frumosssssssssss...

el era cel cu florile?
Ella79
CITAT(Dumbo @ 03-02-2008, 09:08 PM) *

swoon.gif batista.gif
ce frumosssssssssss...

el era cel cu florile?

Nu stiu cine era cu florile. Nu le-a revendicat nimeni pana acum.
Teoretic ar trebui sa fie frumos, practic nu. E doar calea sigura catre o alta suferinta, probabil a lui nu a mea. Si nu, nu pot sa fac asta tocmai pentru ca stiu suficient de bine cum e. Simt ca am puterea sa il ranesc si nu vreau asta.
Pe de alta parte el creeaza dependenta in toate modurile cu putinta....

daconst
Ella,eu am vrut sa spun ca poate el crede altceva,pe vremea cind tu erai bucuroasa ca doi fosti iubiti pot fi prieteni.Dar am zis sa nu fiu carcotasa si sa-i dau o sansa omului. blushing.gif
Eu as spune sa nu te complaci in situatia asta,daca nu simti ca-ti place tipul.Si cu suferinta,cred ca la barbati trece mai usor,decit am crede noi. grin.gif
Ella79

Am ajuns la birou. Azi se circula groaznic, iar si-au scos toti masinile.

CITAT(daconst @ 04-02-2008, 12:56 AM) *

Ella,eu am vrut sa spun ca poate el crede altceva,pe vremea cind tu erai bucuroasa ca doi fosti iubiti pot fi prieteni.Dar am zis sa nu fiu carcotasa si sa-i dau o sansa omului. blushing.gif
Eu as spune sa nu te complaci in situatia asta,daca nu simti ca-ti place tipul.Si cu suferinta,cred ca la barbati trece mai usor,decit am crede noi. grin.gif

Mda... ai dreptate, cred ca o sa imi caut un prieten homosexual, ca de ala as putea fi sigura ca nu are alte planuri cu mine decat acelea de a ma sfatui cum sa imi asortez esarfa la ochelatii de soare. )).gif
Eu nu cred ca la barbati trece mai usor. Cred ca suferinta e aceeasi pentru toti. Dar n-o sa-i tai macaroana acum. O sa incerc sa il tin pe linia de plutire. El incearca.. eu ma fac ca nu pricep.... S-ar putea sa ma incadrez la categoria "sunt o scorpie" stiu...
Aseara m-a sunat pe la 9 seara ca se plictiseste. "Si eu". Asa ca am plecat cu masina mea sa ma invete sa parchez....

Ella79
Meniu programat pt azi:
- cafea cu zaharina
- 1 cutie perle br 3% grasime
- un sandwich cu piept de pui si ardei copt
- o portie orez

de la 5 la 6 aerobic.
Sper sa nu calc pe aratura./...

amalia0701
CITAT(Ella79 @ 04-02-2008, 09:55 AM) *

Meniu programat pt azi:
- cafea cu zaharina
- 1 cutie perle br 3% grasime
- un sandwich cu piept de pui si ardei copt
- o portie orez

de la 5 la 6 aerobic.
Sper sa nu calc pe aratura./...

clap.gif clap.gif clap.gif
Ella79
Acuma daca ma gandesc mai bine poate oi putea sa inlocuiesc orezul ala de seara cu altceva. Poate doar fructe sau un ceai.
Ca si sandwich si orez... e deja cam mult....
stardust
Neata pupic.gif

Cantarul tau macar e mai cu bun simt decat al meu. Al tau sta pe loc, o fi lenes, al meu in continuate imi arata aceeasi greutate (cu 800 gr mai mult decat saptamana trecuta). Asa ca, capul sus, dupa cum vezi, se poate si mai rau devil.gif

Legat de prieten eu ti-am povestit ce am patit eu si in privat. Prietenul meu cel mai bun cu care ma stiu de toata viata, care mi-a fost alaturi prin toate relatiile si prostiile mele s-a dovedit a fi indragostit de mine. Toti din anturaj imi spuneau asta, eu refuzam sa cred. Intr-un final s-a imbatat bine de tot si a prins curaj, mi-a scris cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le-am primit vreodata. Raspunsul meu a fost frumos si bine gandit dar... nu a fost ce astepta el. Acum relatia noastra s-a racit mult, el nu mai e ce a fost, a devenit foarte rece si chiar rautacios. Am ajuns sa cred in zicala ala care spunea ca nu exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie doar daca unul din ei are vreun interes (sau, adaug eu, e homosexual smile.gif ).

Sper sa nu ti se faca rau la aerobic cu atata mancare cat poti sa mananci tease.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 04-02-2008, 12:43 PM) *

Sper sa nu ti se faca rau la aerobic cu atata mancare cat poti sa mananci tease.gif

Stai linistita ca iau si niste Clarinol din ala poate ma ajuta la digestie, sa nu ma duc acolo cu burta plina... )).gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 02-02-2008, 09:32 PM) *

Melodia mea preferata acum:

http://www.youtube.com/watch?v=l_Di9URZ-gg

Pe mine asta ma binedispune:
Samim - Heater
Susannah
Buna, Ella, ai primit mesajul meu? Multumesc de ajutor.
Ella79
CITAT(Susannah @ 04-02-2008, 03:12 PM) *

nu, ce mesaj?
Susannah
CITAT(Ella79 @ 04-02-2008, 03:22 PM) *

CITAT(Susannah @ 04-02-2008, 03:12 PM) *

nu, ce mesaj?

Un PM....cred ca nu l-ai primit dintr-o eroare tehnica, il mai trimit o data.
Ella79
Meniul final de azi:
- cafea
- 1 cutie perle de branza cu iaurt 3% grasime
- 1 sandwich cu piept de pui si ardei copt de la Snack
- 1 cappuccino
- 1 cafea cu lapte si zahar
- 1 croissant minuscul (cat 3 degete)
- ceai

La sala a fost complet neinteresant. N-am executat decat la saltea niste miscari de contorsionism cel putin bizare. Parea ca vrea sa ne invete cum sa facem s.e.x. cu miscari ample incuiati intr-o valiza. Muzica era din anul in care s-a lansat Paula Abdul iar antrenoarea arata usor ofilita. Naspa...
Ramo
CITAT(Ella79 @ 03-02-2008, 08:53 PM) *

cheer.gif Asa imi suna mie telefonul!
stardust
Cum se numea cursul? grin.gif
Ella79
CITAT(stardust @ 04-02-2008, 09:57 PM) *

Cum se numea cursul? grin.gif

cica aerobic, dar era totusi departe de realitate...
Ella79
Imagine
anca veselie
oau, te-ai vopsit? foarte faina culoarea, imi place cum iti vine!
michelle
Frumoasa foc pupic.gif
Cum sa nu cada in limba dupa tine baietii? naughty.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 11:17 PM) *

Frumoasa foc pupic.gif
Cum sa nu cada in limba dupa tine baietii? naughty.gif

sper sa ai gura aurita si sa cada unul anume pe care il vreau eu pupic.gif
michelle
Vrem detalii biggrin.gif
Ai pomenit tu ceva dar initial am zis sa nu te trag de limba tease.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 04-02-2008, 11:30 PM) *

Vrem detalii biggrin.gif
Ai pomenit tu ceva dar initial am zis sa nu te trag de limba tease.gif

E un tip dragut si atat. Are un zambet misto si ma simt bine in preajma lui. Ne stim de mult dar nu am fost niciodata impreuna. E inalt si pe mine ma dau pe spate tipii inalti.
Ma tem insa ca nu lesina dupa farmecele mele, deci nu imi fac ganduri ...

CITAT(ramonavlas @ 04-02-2008, 09:55 PM) *

CITAT(Ella79 @ 03-02-2008, 08:53 PM) *

cheer.gif Asa imi suna mie telefonul!

o ascult si de 10 ori pe zi. Imi place tare mult!!

CITAT(anca veselie @ 04-02-2008, 11:16 PM) *

oau, te-ai vopsit? foarte faina culoarea, imi place cum iti vine!

nuuuuu, e culoarea mea obisnuita. Probabil lumina era buna si pare parul mai dschis.
Mie deja mi se pare terna culoarea si pregatesc un portocaliu... )).gif
Ella79
Imagine
anca veselie
mie mi se parea ca esti mai inchisa putin. vad ca bate putin intr-un portocaliu roscat.
May
Te faci portocaliu? w00t.gif Daca e culoarea pe care mi-o imaginez eu, ti-ar sta super naughty.gif
ironmissy
sunt de acord cu michelle. frumoasa foc! floare.gif
daconst
Frumusica foc! naughty.gif
Eu in locul tau m-as face mai blonda...un blond nisipiu. tease.gif
Daca gasesti vopseaua asta sa ma anunti si pe mine,ca o caut de-o viata. lol.gif
May
CITAT(daconst @ 04-02-2008, 09:58 PM) *

Daca gasesti vopseaua asta sa ma anunti si pe mine,ca o caut de-o viata. lol.gif

daca tot suntem blonde, oare de ce nu amestecam nisip cu apa si ni-l punem in cap? poate iese ceva lol.gif
michelle
Eu ma intreb cum mi-ar sta culoarea Angelinei Jolie.. Ca sa nu mai zic de nasul ei, buzele, ochii biggrin.gif
ina_ceva
Ella, arati super! Mi se pare ca iti sta mult mai bine asa decat roscata wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.