Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Ella79
Am facut accident cu masina.
Am intrat intr-un Hyundai la semafor la Universitate. Masina mea e facuta varza, capota, bara, stopuri, aripi, radiator + ce o mai fi pe dedesubt ca nu se vede.

Dumbo
Ce aiurea. Cum s-a intamplat?
sad.gif
Andreea-Rodica
Of, ce naspa! Ma bucur ca tu nu ai patit nimic. hug.gif
daconst
Of,mai Ella,imi pare rau. sad.gif Bine ca tu n-ai patit nimic,restul sunt doar bani si nervi. mad.gif
Eu intrasem sa ma binedispun de dimineata la tine in jurnal si... sorry.gif
stardust
sad.gif Sper ca esti bine.

Sunt tare pe fuga dar am vrut sa-ti scriu si eu doua cuvinte. Intru mai tarziu sa vad cum esti pupic.gif
nusarich
Sper sa nu ai probleme, Ella! Masinuta se repara, mai greu iti e tie. Sper sa se rezolve repede!
anca veselie
ella, se rezolva hug.gif bine ca esti ok.
Sexymom
Ella bine ca nu ai patit nimic, asta este cel mai important, masina o repari tu, nu fii suparata.
Te-am vazut in poza, esti tare , tare frumoasa. pupic.gif
Susannah
CITAT(Ella79 @ 05-02-2008, 12:10 PM) *

Am facut accident cu masina.
Am intrat intr-un Hyundai la semafor la Universitate. Masina mea e facuta varza, capota, bara, stopuri, aripi, radiator + ce o mai fi pe dedesubt ca nu se vede.

Dar ce s-a intamplat? Sper ca tu esti ok, cred ca te-ai speriat tare.
Ella79
Pai ala a oprit la semafor, eu am franat tarziu, pe jos era mazga si am intrat in el. Mi-am dat seama ca ne vom lovi dar am fost incapabila sa fac altceva, sa trag de volan dreapta sau stanga sau ceva. Am apasat pe frana si am impresia ca nu mi-a intrat ABS-ul... nu stiu... pur si simplu s-a dus ca sania....
A urmat scandal, tipete, tigani veniti la furat, tiganie, Politie... circ...
Acum sunt la birou. Desi nu m-am lovit, ma doare tot corpul, ma dor muschii si capul si am impresia ca am capul greu, ca vad ca prin ceata. Am plans de la 7 dimineata pana mai adineauri, sunt umflata toata, imi tremura picioarele.
Totul s-a intamplat atat de rapid si senzatia pe care o am e nasoala rau. Nu vad in fata ochilor decat masina mea botita in ultimul hal, cu capota facuta acordeon, cu farurile infundate si cu niste balti de lichid sub ea...
Nu am crezut niciodata ca eu sunt in stare sa imi distrug masina in halul asta.

Sigur, ii multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost mai grav, ca n-a fost nimeni ranit. Sigur, e un fier si se repara, am si Casco si RCA, n-ar trebui sa imi pese. Dar sentimentul e unul oribil, scrasnitul ala de roti si zgomotul ala de fier lovit + sticla e groaznic.

As vrea sa ma teleportez si sa ma duc sa ma culc.
anca veselie
incearca sa te calmezi, se mai intampla. stiu ca e groaznic sentimentul, am simtit si eu pe propria piele hug.gif poate reusesti sa-ti iei liber sa pleci acasa
nusarich
Ella, poate reusesti sa mergi acasa, zic si eu ca Anca, macar stii ca esti la tine acasa si poate reusesti sa te mai linistesti un piculet. Asta este, se poate intampla oricui, bine ca nu ai patit tu nimic.
Ella79
Colegii mei imi spun ca asta e un semn, ca trebuie sa inteleg DE CE am facut accidentul asta. Si nu reusesc sa ma prind de nimic...
stardust
Eu nu as gandi atat de departe. Vroiam sa te intreb in gluma daca ai apucat sa-ti bei cafeaua de dimineata inainte sa te urci la volan dar cred ca nu-ti arde de glume acum doh.gif

A plouat noaptea? Daca ploua mult cu o noapte inainte, la prima frana mai serioasa s-ar putea sa nu prinda foarte bine frana. Nu stiu sa explic foarte mine, mai ales in romaneste (ca mi s-a explicat si mie in alta limba, cu termeni pe care oricum nu-i cunosc blushing.gif ). Stiu de exemplu ca dupa ce vii cu masina de la spalat e bine sa pui o frana serioasa ca sa se "elibereze" placutele.

Eu am patit-o o data cu masina exact ca tine, doar ca am fost mai norocoasa si masina mea n-a avut nici o zgarietura. Tot asa, la semafor, era una-n fata mea, eu am franat dar nu a functionat frana atat de bine pe cat ar fi trebuit. Cand au venit la constatare si au facut masuratorile si tot au tras concluzia de care-ti spuneam mai sus.

Te pup, incearca sa mergi acasa. pupic.gif
butterfly
Imi pare asa rau!
bine ca nu ai patit tu ceva
pupic.gif
anca veselie
eu zic sa gandesti altfel: mai bine ca ai patit un accident minor decat doamne fereste ceva mai grav!
nusarich
CITAT(Ella79 @ 05-02-2008, 03:15 PM) *

Colegii mei imi spun ca asta e un semn, ca trebuie sa inteleg DE CE am facut accidentul asta. Si nu reusesc sa ma prind de nimic...

Ca doar nu ai facut accidentul pentru ca asa ai vrut tu, ti-ai pus in cap sa-ti botesti azi masina...
N-as zice. Bine, daca stai sa te gandesti adanc de tot, tot ce ni se intampla au un scop. Dar asta e alta poveste. Noua anul trecut ni s-au spart doua parbrize si o luneta in 3 luni. Adica primul parbriz l-am gasit de Pasti in parcare cu o gaurica. Luneta am gasit-o tandari in masina pe o ploaie aproape torentiala, cand am venit de la job. Iar al doilea parbriz s-a spart de la o pietricica de pe drum. Inca nu stiu daca am antrenat-o noi sau s-a proptit in geamul nostru de la celelalte masini. Crezi ca am stat sa ma intreb prea mult de ce ni s-au spart atatea geamuri? Poate aveam prea multi bani sa platim casco mai mult anul asta? Nu stiu si nici nu cred ca o sa-mi bat prea mult capul blond cu chestia asta. Nu de alta, dar sa mor daca inteleg ceva. Macar de-as fi avut vreun ajutor la masinuta asta. Adica platesc 4 ani aproape dublu pretul masinii si mai stau si cu inima cat un purice ca DE CE oare mi se sparg geamurile daca nu dau eu in ele?
daconst
Ella,mai bine era sa nu mai fi mers la servici,ca si asa nu-ti sta capul acolo.
Ce sa zic,ca sofer iti spun ca se poate intampla oricui indiferent de experienta pe care o are.Eu am patit o faza de genul asta in Ro pe polei intr-o curba ca am intrat cu viteza si m-am tot dus pe banda cealalta.Noroc ca era noapte si nu venea nimeni ca putea fi nasol rau.Totul a fost asa rapid ca m-am speriat abia dupa ce s-a intamplat ca pe moment n-am realizat ce s-a intamplat.
Altadata ne-am invartit cu masina cu al meu la volan la intrare pe autostrada in Italia...era nisip si urme de ulei.
Nu te mai gandi de ce s-a intamplat...asta e,bine ca esti teafara si ai asigurare.Spune mersi ca s-a terminat cu atat! give_rose.gif
michelle
off Ella sad.gif .. bine ca nu ai patit tu nimic hug.gif
Ella79
Va multumesc fetelor. Macar voi ma intelegeti si nu urlati la mine ca azi toata ziua mi-a tipat.
Acum am ajuns acasa. Am reusit sa gasesc o platforma si am dus masina la service. Mai am sa dau declaratie la asigurari, sa se faca constatarea de aia de la asigurari, sa imi faca factura proforma si lucrarea. Dureaza vreo luna. doh.gif
Nu stiu daca ma credeti, dar ma simt epuizata. Ma doare tot corpul, nu mai pot.

Sorana, nu, nu imi bausem cafeaua.... )).gif Si tu stii ca eu pana nu imi beau cafeaua nu apare mira pe ecran deci...
Danuta, nu aveam cum sa nu ma duc deloc la birou. Azi aveam programate 2 intalniri super importante. Le-am amanat pe amandoua dar a trebuit sa ma duc sa dau niste mail-uri si telefoane. Colegii m-au inteles si mi-au tinut ei locul...
Nusa, naspa faza cu geamurile. Daca ai avut accident anul urmator platesti mai mult la CASCO???
amalia0701
Imi pare rau draga mea hug.gif
Multzumeste lui Dumnezeu ca nu ai patzit nimic, ca nu-i nimeni ranit.
Fiarele de indreapta hug.gif
Io am avut in 2 ani 6 accidente, eram pasager.
Radeau prietenii de mine ca nu ma mai iau in masina. Facusem buba la cap, acu m-am calmat si nu mai imi e frica.
O sa treaca, o sa uiti accidentul.
hug.gif
Dumbo
Ella, fiarele se indreapta, amintirile se vor strerge in timp. Bine ca esti ok si nu ai nimic, Doamne fereste.
Ameteli si restul probabil sunt din cauza socului, cel mai bine sa te odihnesti o zi sau 2.

Eu am cam vazut moartea cu ochii, politistul care ne lua declaratii se tot crucea ca suntem in viata si uite, acum chiar imi amintesc ca si cum ar fi fost un film nashpa la un post de televiziune aiurea.
Mult curaj!
May
Oh, cred ca te-ai speriat rau.... sper sa nu te bantuie amintirea prea mult sorry.gif hug.gif
Ella79
Neata.
Am dormit de la 9 seara la 6:30 dimineata si tot mi-e somn.
Azi am 6 sedinte, 4 de azi si 2 amanate de ieri.
Tot chiauna sunt.

Am uitat sa va spun ca am cu un kilogram mai putin. Probabil pt ca ieri n-am mancat nimic, decat un pahar de suc.
nusarich
Ella, noua ne-au facut calculul cei la care aveam casco anul trecut (adica pana in septembrie 2007) si de la 800 euro pe primul an sarise casco la 1300 euro pentru al doilea an. Asta era oferta lor pentru al doilea an de asigurare.
Asa ca i-am schimbat, avem asigurare la alt asigurator si ne costa in jur de 800 euro.
Din cate am inteles eu de la tipa cu prima asigurare, casco se calculeaza luand in considerare evenimentele masinii si evenimentele soferului. Adica e ceva cu puncte/procente... nu stiu sa-ti explic, ca n-am cerut foarte multe detalii. Dar e bine sa te interesezi inainte de a-ti innoi casco.

Bravo pentru kilogramul in minus. Ai grija totusi de tine, ca vine primavara si infloresc gastritele. hug.gif
ina_ceva
Bine ca esti sanatoasa, Ella! Asta e tot ce conteaza. hug.gif .Sperietura va trece mai greu, iar cu masina se rezolva.
ina_ceva
Din cate stiu, la casco, dupa un an scade suma asigurata a masinii cu 10% fata de anul precedent.
Legat de accidente anterioare ... treaba e negociabila. Unii ziceau ca daca schimbi asiguratorul e posibil ca info de la cel vechi sa nu ii parvina. Oricum el o sa intrebe daca ai avut accident sau nu, depinde de tine daca declari; el tot o sa incerce sa verifice.
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 12:29 PM) *

Din cate stiu, la casco, dupa un an scade suma asigurata a masinii cu 10% fata de anul precedent.
Legat de accidente anterioare ... treaba e negociabila. Unii ziceau ca daca schimbi asiguratorul e posibil ca info de la cel vechi sa nu ii parvina. Oricum el o sa intrebe daca ai avut accident sau nu, depinde de tine daca declari; el tot o sa incerce sa verifice.

Noi am declarat tot si ne-au taxat cam la fel ca pentru primul an. Dar cei din primul an probabil vroiau sa recupereze banii intr-un trimestru.
Ella79
Am ajuns, in sfarsit, acasa. Desi sunt plecata de la 6:30 dimineata...
Am reusit sa rezolv cu evaluarea alora de la asigurari si am ajuns si la nutritionist. Asta... un nene, mare profesor universitar dr, n-as putea spune ca m-a convins foarte tare.
Zice ca sa ma duc intr-o zi, sa stau acolo vreo 6 ore si sa imi ia sange din ora in ora dupa ce ma pun sa ingerez diferite chestii (glucoza lichida si altele). Dupa aia zice ca imi da un regim si ca cica imi va recomanda terapi alternative cum ar fi masajul si plantele )).gif Asta m-a distrat cel mai tare, ca la masaj stiu sa ma duc si singura, nu e nevoie sa platesc 1 milion consultatia de 15 minute la un doctor ca sa imi spuna asta.
Inca ma mai gandesc daca sa ma duc sambata sau nu...
Susannah
CITAT(Ella79 @ 07-02-2008, 09:38 PM) *

Am ajuns, in sfarsit, acasa. Desi sunt plecata de la 6:30 dimineata...
Am reusit sa rezolv cu evaluarea alora de la asigurari si am ajuns si la nutritionist. Asta... un nene, mare profesor universitar dr, n-as putea spune ca m-a convins foarte tare.
Zice ca sa ma duc intr-o zi, sa stau acolo vreo 6 ore si sa imi ia sange din ora in ora dupa ce ma pun sa ingerez diferite chestii (glucoza lichida si altele). Dupa aia zice ca imi da un regim si ca cica imi va recomanda terapi alternative cum ar fi masajul si plantele )).gif Asta m-a distrat cel mai tare, ca la masaj stiu sa ma duc si singura, nu e nevoie sa platesc 1 milion consultatia de 15 minute la un doctor ca sa imi spuna asta.
Inca ma mai gandesc daca sa ma duc sambata sau nu...

Eu m-as duce, cred ca vrea sa vada cum reactionezi glicemic, e interesant oricum.
daconst
Mi-am amintit ca asa am facut eu testul asta de glicemie in sarcina.Am stat 3 ore la cabinet sa-mi masoare glicemia din ora in ora.Inainte m-au pus sa beau un sirop foarte,foarte dulce.
Daca stiam ca asa se pot prescrie si diete,profitam de ocazie ca la cite kg am luat chiar aveam nevoie.

Ella,eu as spune ca daca nu-ti place nutritionistul,sa nu mergi.Adica daca nu reuseste sa te convinga de principiile lui n-are rost.
Am vazut pe Euforia,aseara parca o emisiune despre diete.Si era un tip,nu i-am retinut numele,care cica era si nutritionist si instructor la o sala...care se lauda cu realizari mari,mai ales la vedete.
O sa-ti scriu cum se chema,ca poate-mi amintesc numele. blushing.gif
Cred ca sala e renumita in Buc. da nu mai stiu cum se numea.
Ella79
Nutritionistul nu m-a convins pentru ca eu nu vreau o dieta in care sa imi spuna ca la ora 10 fix trebuie sa mananc spanac cu oua si la 12 fix trebuie sa mananc broccoli cu nu_stiu_ce. Pentru ca eu nu pot sa fac asta.
Eu am nevoie de o dieta ca stil de viata, care sa fie adaptata stilului meu de viata, programului, problemelor medicale si preferintelor alimentare. Ca pe mine degeaba ma pui sa mananc numai carne pt ca n-o suport si o sa vomit. Si degeaba ma pui sa mananc oua pt ca mi se umfla ficatul. Si tot asa.
Adica eu vreau un regim de viata care sa nu fie o corvoada imensa pentru ca tot ce e o corvoada duce la depresie si mai devreme sau mai tarziu renunti.

Danuta, testul e ala de care zici si tu. Tot asa, te tin acolo cateva ore (vreo 6 parca), iti dau sa bei glucoza si iti iau sange din ora in ora. Pe tine la ce te-a ajutat testul asta? Adica ce ti-a determinat pe baza lui?
anca veselie
ella, testul de toleranta a glucozei iti determina cu exactitate nivelul glicemiei: o toleranta anormala sau alterata la glucoza(IGT) poate evolua catre diabet( o treime din cazuri), catre normalizarea valorilor ( daca se respecta o dieta mai stricta si se modifica stilul de viata) sau poate ramane asa.

i-ai spus doctorului ce vrei tu exact?
bubbles
Ella pupic.gif hug.gif .O zi frumoasa si un week petercaret sa ai naughty.gif
Ella79
CITAT(anca veselie @ 08-02-2008, 12:22 PM) *

i-ai spus doctorului ce vrei tu exact?

Evident ca i-am spus!
Numai ca el, de la inaltimea titlurilor lui academice, ma trata cu sictir maxim. Singura lui replica a fost "mai vedem"...
Pentru 1 mil de lei cat a costat consultatia de 15 minute aveam alte pretentii...
daconst
Ella,la mine testul a fost pentru a vedea daca nu am diabet gestational,cel care se face in sarcina.Ma speriasem de atatea kg in plus si de faptul ca mancam prea multa ciocolata.
Ca norocul ca au iesit bune analizele si m-am linistit.
anca veselie
ce increzut....
Nessie
CITAT(daconst @ 07-02-2008, 11:00 PM) *

Mi-am amintit ca asa am facut eu testul asta de glicemie in sarcina.Am stat 3 ore la cabinet sa-mi masoare glicemia din ora in ora.Inainte m-au pus sa beau un sirop foarte,foarte dulce.
Daca stiam ca asa se pot prescrie si diete,profitam de ocazie ca la cite kg am luat chiar aveam nevoie.

Ella,eu as spune ca daca nu-ti place nutritionistul,sa nu mergi.Adica daca nu reuseste sa te convinga de principiile lui n-are rost.
Am vazut pe Euforia,aseara parca o emisiune despre diete.Si era un tip,nu i-am retinut numele,care cica era si nutritionist si instructor la o sala...care se lauda cu realizari mari,mai ales la vedete.
O sa-ti scriu cum se chema,ca poate-mi amintesc numele. blushing.gif
Cred ca sala e renumita in Buc. da nu mai stiu cum se numea.

Si sala si nutritionistul sunt cele la care merg eu si MissDiorCherie. Super amandoi. grin.gif Get fit gym se numeste si e in spate la Cocor.
Ella79
S-a mai miscat cantarul, am iesit din pragul critic. cheer.gif cheer.gif
E aceeasi greutate de marti, deci ma gandesc ca nu e doar din cauza socului, ca e reala.
daconst
Superrr Ella! cheer.gif

Nesie,da,da asta e sala.Si tipul mi-a facut impresie buna. wink1.gif
May
w00t.gif Hai ca ai trecut de ce te temeai mai mult cheer.gif pupic.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 10:48 PM) *

w00t.gif Hai ca ai trecut de ce te temeai mai mult cheer.gif pupic.gif

daaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=OCSevzJQ2-Y

Nu stiu ce [*****] a fost saptamana asta, dar parca toate mi se intampla numai mie.
In seara asta a venit unul la usa mea. Cica era de la Distrigaz si venise sa verifice instalatia de gaze (pe care, dealtfel, au mai verificat-o vreo 5 colegi de ai lui). Fericita eu, ca ia uite dom'le cum functioneaza de bine regiile astea ale Statului si cum ne apara ele pe noi de explozii si alte catastrofe.
Intra ala, trage de aragaz si deodata il vad ca incepe sa dea din cap a paguba.
eu- ce e dom'le? ce-are?
el - pa nu e bine deloc
eu - de ce nene, ca abia daca fac un ceai la aragazul asta
el- pai bransamentul nu e omologat
eu - ce bransament, ce e ala? eu n-am facut nimic rau.

si cand il vad ca se pune pe scris. Ma uit mai bine... "buletin de sigilare" doh.gif "nene, esti nebun" ii zic?!?! Doar ce-am dat cu masina peste unu', merg pe jos de 3 zile, nutritionistu' e un bou si la serviciu e un haos, vrei sa ma distrugi de tot??. El.. nimic! Cica el isi apara meseria, ca nu vrea sa fie dat afara, ca imi opreste gazul si pace. L-am amenintat cu plansetele, cu razbunarea, cu spaga. Nimic! I-am explicat ca aragazul ala e montat de 5 ani, ca nu eu l-am pus acolo ca daca il puneam eu acum ma chema Dorel si purtam o salopera albastra, ca sa imi dea termen 5 zile si-l repar. Nimic, n-ati vazut atata incapatanare!! Nu stiu ce-oi fi gresit pe lumea asta sau pe alta, dar chiar sa mi se sparga mie toate in cap e prea de tot.
Asa ca nu mai am nici gaz. Nu ca mi-ar fi trebuit la ceva, dar asa, ca chestie...
Ella79
Ma duc in oras sa beau un Cosmo. In seara asta mananc si maslina. Obligatoriu! )).gif
Sexymom
Buna Ella, cum e sambata ta? eu sunt la birou si ma plictisesc sad.gif
Vad ca s-a miscat cantarul tau, felicitari. floare.gif Mancasi maslina aseara?? blum.gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 04-02-2008, 10:06 PM) *

Imagine

Nice tricoul...am si eu unul cu maneca lunga de la Kenvelo...dar mor dupe coroana aia...zic ca sunt si eu..royal...

Imi pare rau de faza prin care ai trecut cu accidentul ...am trecut si eu prin asta. Noroc ca frana a tinut ca ma lovea si pe mine...doar fata stanga a masinii a fost varza. Nu trece usor...o cam mergi cu frica de repetir un timp...dar trece.
hug.gif

CITAT(Ella79 @ 05-02-2008, 01:15 PM) *

Eu nu inteleg ce au vrut sa zica, dar sunt rautaciosi la faza asta...stii cum e vorba "piaza rea, pisica neagra..."

CITAT(Ella79 @ 06-02-2008, 08:43 AM) *

Am uitat sa va spun ca am cu un kilogram mai putin. Probabil pt ca ieri n-am mancat nimic, decat un pahar de suc.

Bravoooooo....vezi...s-a implinit!

CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 10:29 AM) *

Scade, asa e normal, numai daca nu ai cumparata masina in rate...sau mai rau, ai leasing...atunci nu scade (la leasing) sau prea putin....

Da-l [*****] de casco...daca la anul iti cer mai mult schimbi compania la anul...eu asa am facut acum vreo 5 ani cand ne-a intrat unul in spate, am reparat pe casco, le-am dar RCA-ul aluia sa-si recupereze banii si pe urma ma chemau sa "reintregesc" polita....ce reintregire frate ca v-ati luat banii...asa ca am schimbat!

Te pup, un we fara gatit ca nu ai gaz...si un cosmo excelent!
Ella79
CITAT(Sexymom @ 09-02-2008, 02:43 PM) *

Vad ca s-a miscat cantarul tau, felicitari. floare.gif Mancasi maslina aseara?? blum.gif

Daaaa, buna maslina, a facut toti banii! )).gif

[quote name='axe10' date='09-02-2008, 08:55 PM' post='116603']
[quote name='Ella79' post='115742' date='04-02-2008, 10:06 PM']
Nice tricoul...am si eu unul cu maneca lunga de la Kenvelo...dar mor dupe coroana aia...zic ca sunt si eu..royal...

[/quote]

eu l-am luat de la Retro Jeans din Budapesta. Si mie imi place la maxim tot din motive de .. royal... )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Felicitari pt kg cheer.gif cheer.gif .Uff lasa ca toate rele se rezolva pana la urma give_rose.gif .
axe10
[quote name='Ella79' date='09-02-2008, 11:34 PM' post='116641']
[quote name='Sexymom' post='116585' date='09-02-2008, 02:43 PM']
[/quote]

Daaaa, buna maslina, a facut toti banii! )).gif

[quote name='axe10' date='09-02-2008, 08:55 PM' post='116603']
[quote name='Ella79' post='115742' date='04-02-2008, 10:06 PM']

[/quote]

eu l-am luat de la Retro Jeans din Budapesta. Si mie imi place la maxim tot din motive de .. royal... )).gif
[/quote]

Na, ca-l pusei azi pe mine...bine ca mi-ai adus aminte ca il am in dulap!

Duminica placuta.
Ella79
Azi am fost prin Mall si am vazut o gramada de haine dragute. Camasi roz si mov asortate cu pluovare albe, curele late de lac, pantofi super super inalti. O nebunie! Ma bucur mult ca se poarta culorile. cheer.gif Abia astept sa vina primavara.

CITAT(axe10 @ 10-02-2008, 06:10 PM) *

Duminica placuta.

Si tie!
Si voia fetelor!
daconst
Abia astept urmatoarea tura cind mergi la shopping sa ma inspiri si pe mine putin. grin.gif
Sper sa nu ma lasi prea mult sa astept. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.