CITAT(Ella79 @ 04-02-2008, 10:06 PM)

Nice tricoul...am si eu unul cu maneca lunga de la Kenvelo...dar mor
dupe coroana aia...zic ca sunt si eu..royal...
Imi pare rau de faza prin care ai trecut cu accidentul ...am trecut si eu prin asta. Noroc ca frana a tinut ca ma lovea si pe mine...doar fata stanga a masinii a fost varza. Nu trece usor...o cam mergi cu frica de repetir un timp...dar trece.
CITAT(Ella79 @ 05-02-2008, 01:15 PM)

Colegii mei imi spun ca asta e un semn, ca trebuie sa inteleg DE CE am facut accidentul asta. Si nu reusesc sa ma prind de nimic...
Eu nu inteleg ce au vrut sa zica, dar sunt rautaciosi la faza asta...stii cum e vorba "piaza rea, pisica neagra..."
CITAT(Ella79 @ 06-02-2008, 08:43 AM)

Am uitat sa va spun ca am cu un kilogram mai putin. Probabil pt ca ieri n-am mancat nimic, decat un pahar de suc.
Bravoooooo....vezi...s-a implinit!
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 10:29 AM)

Din cate stiu, la casco, dupa un an scade suma asigurata a masinii cu 10% fata de anul precedent.
Legat de accidente anterioare ... treaba e negociabila. Unii ziceau ca daca schimbi asiguratorul e posibil ca info de la cel vechi sa nu ii parvina. Oricum el o sa intrebe daca ai avut accident sau nu, depinde de tine daca declari; el tot o sa incerce sa verifice.
Scade, asa e normal, numai daca nu ai cumparata masina in rate...sau mai rau, ai leasing...atunci nu scade (la leasing) sau prea putin....
Da-l [*****] de casco...daca la anul iti cer mai mult schimbi compania la anul...eu asa am facut acum vreo 5 ani cand ne-a intrat unul in spate, am reparat pe casco, le-am dar RCA-ul aluia sa-si recupereze banii si pe urma ma chemau sa "reintregesc" polita....ce reintregire frate ca v-ati luat banii...asa ca am schimbat!
Te pup, un we fara gatit ca nu ai gaz...si un cosmo excelent!