Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Ella79
CITAT(daconst @ 11-02-2008, 01:06 AM) *

Abia astept urmatoarea tura cind mergi la shopping sa ma inspiri si pe mine putin. grin.gif
Sper sa nu ma lasi prea mult sa astept. lol.gif

S-ar putea sa te cam las ca il ultima vreme mi-am cumparat in prostie haine si acum ma pregatesc sa trec pe meniul de mancat etichetele de la hainele respective ca sunt pe 0 cu banii. )).gif )).gif
Imi pun speranta ca gasesc joi niste blugi la Bruxelles daca imi spune Sorana unde sa caut.
Ella79
Meniul de ieri:
- 2 l fresh de portocale
- salata (o salata verde maricica, ceapa verde, o lingura capere, 200 gr somon afumat, 1 lingura ulei de masline)
- 3 mere golden
- ceai de sunatoare cu miere

Meniul de azi:
- cafea cu lapte si zahar
- un sandwich din 1/2 chifla graham, 3 felii jamon serano, 1 ardei gras verde
- 1 pulpa de pui la gratar
- ceai de sunatoare cu miere

michelle
Ella, bravo pentru ticker! cheer.gif
Ella79
Nu va speriati, n-am fugit in lume cu un artist! )).gif Am reintrat in ritmul meu normal de lucru, adica de la 7 dimineata la 7 seara.
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 13-02-2008, 12:48 AM) *

Nu va speriati, n-am fugit in lume cu un artist! )).gif Am reintrat in ritmul meu normal de lucru, adica de la 7 dimineata la 7 seara.

Nici macar acum nu ai fugit in lume????? Pe unde umbli??? hug.gif
daconst
Ella,pe unde esti?Te destrabalezi cu Sorana prin cluburi? naughty.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 15-02-2008, 10:57 PM) *

CITAT(Ella79 @ 13-02-2008, 12:48 AM) *

Nici macar acum nu ai fugit in lume????? Pe unde umbli??? hug.gif

Pupici pupic.gif
Am fost la Bruxelles cateva zile, cu treaba.

CITAT(daconst @ 15-02-2008, 11:08 PM) *

Ella,pe unde esti?Te destrabalezi cu Sorana prin cluburi? naughty.gif

N-a mai tinut fugura.. O asteptam pe Sorana sa ne povesteasca ce a facut ea de Valentine's Day... naughty.gif
anca veselie
neatza!
ce mai faci?
ceva povesti din bruxelles?
Ella79
Neata!
Pai n-am povesti, a fost ca de obicei. 2 intalniri, trezit cu noaptea in cap, frig rau si niste shopping. Abia astept week-end-ul...

Ella79
Desi ma doare capul, ma ia cu lesin ca ieri n-am mancat nimic iar azi doar o supa de legume si multa cafea, sunt o diva pe tocuri, car dupa mine noile mele bijuterii Chanel (nerecomandabil a se lasa in vestiar la sala) si am 1000 de nervi, ma duc la sala..
Vreau sa se faca odata primavara si sa ma imbrac in culori, sa port sandale si sa imi arat pedichiura impecabila, sa fiu blonda si sa port ochelari de soare. M-am saturat sa fie gheata pe jos si sa imi tarsii mansetele de la pantaloni prin zoaiele de pe strada.

Diseara daca am timp pun poze cu hainele noi. wink1.gif
bubbles
Seara si felicitari pt ticker ca vad ca de cand nu am mai intrat eu .. l-ai actualizat cheer.gif cheer.gif .Asteptam pozele cu hainute pupic.gif
Ella79

Multumesc Bubbles, ma straduiesc si eu cum pot. Pana la ziua mea vreau sa imi ating targetul.
N-am avut timp sa fac in seara asta poze cu hainutele. Am fost la sala si dupa aia in oras.
Meniul de azi:
- 2 trufe
- supa de legume de la Snack
- 1/3 dintr-o chifla
- jumatate de sandwich silfid cu ton de la snack
- zucchini alla parmigiana (dovlecei, vinete, sos de rosii si putin parmezan)
- ceai cu miere
daconst
Ella,felicitari pentru ticker! cheer.gif
Abia astept poze cu cumparaturile...si sa nu uiti bijuteriile Chanel. naughty.gif
May
Bine ai revenit si sa tot schimbi tickerul ala cat mai des naughty.gif asteptam poze hug.gif
Ella79
Neata fetelor!!! cheer.gif
Azi sunt intr-o super dispozitie, desi n-am nici un motiv. Da' m-am imbracat in roz, mi-am tras niste margele galbene, o poseta albastra si ascult Mika.
http://www.youtube.com/watch?v=tPUpxIBkcjM...laynext_from=QL
O sa va fac poze cu hainutele, promit! Si special pt Danuta cu bijuteriile )).gif , care nu sunt exact ce am vrut eu, dar si astea sunt super frumoase.
Sa aveti o zi de marti minunata!

CITAT(Maybeline @ 19-02-2008, 02:23 AM) *

Bine ai revenit si sa tot schimbi tickerul ala cat mai des naughty.gif asteptam poze hug.gif

Sa dea Dumnezeu sa il schimb in fiecare saptamana IN MINUS. pupic.gif
axe10
Felicitari pt "minus"...ce-mi place mie matematica asta.

De cate ori trec pe la tine si vad ca te-a durut capul, realizez ca si mie mi s-a intamplat. Ieri am tratat-o cu aspirina ca lipsea antinevralgicul din casa si cu un somn bun dupa-masa....noroc ca am fost libera.

Te pup!

Ai bagat masina in service?
Ella79
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 10:47 AM) *

Da, prin martie o sa fie gata. Dar cred ca am s-o vand.
axe10
CITAT(Ella79 @ 19-02-2008, 08:52 AM) *

CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 10:47 AM) *

Da, prin martie o sa fie gata. Dar cred ca am s-o vand.

A fost nasol rau inseamna....

Rapizi bajetii de la service. Pe mine m-au tinut 7 saptamani cu masina in service asta vara aia de la Eurial Militari!!!
Ella79
http://www.youtube.com/watch?v=4Jk5A3TSKfk&NR=1

Asta imi place mie acum.
Ella79

Mi s-a pus pata sa imi cumpar masina asta. E culoare LILIAC! cheer.gif
http://www.opel-erebus.ro/culori.jsp?id=5&menu=cu

Sexymom
E o masina potrivita pt.iesit la agatat lol.gif , glumesc, e misto si sport. naughty.gif
Ella79
Pai pentru ce crezi c-o vreau daca nu pentru iesit la agatat? lol.gif Eu blonda, masina mov... giggle.gif
stardust
Bine ca ai scapat si de Bruxelles, imi pare rau ca nu ne-am vazut sad.gif

Sunt curioasa si eu sa vad pozele, asa vad ce mai e prin magazine, ca eu de cand au introdus colectia de primavara n-am apucat sa merg doh.gif Daca reusesc s-o termin cu serviciul asta saptamana asta, sper sa apuc cateva zile sa ma plimb si prin magazine. Acum si-asa am atatea pe cap ca nu-mi arde de asa ceva.
Ella79
CITAT(stardust @ 19-02-2008, 02:50 PM) *

Bine ca ai scapat si de Bruxelles, imi pare rau ca nu ne-am vazut sad.gif

Sunt curioasa si eu sa vad pozele, asa vad ce mai e prin magazine, ca eu de cand au introdus colectia de primavara n-am apucat sa merg doh.gif Daca reusesc s-o termin cu serviciul asta saptamana asta, sper sa apuc cateva zile sa ma plimb si prin magazine. Acum si-asa am atatea pe cap ca nu-mi arde de asa ceva.

Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut. Cine stie, o sa ne vedem poate alta data. Eu acum nu cred ca mai vin curand la Bruxelles, dar poate vii tu la Bucuresti. )).gif
O sa pun poze cu hainele, dar sa stii ca oferta mi s-a parut cam slabuta de data asta... sad.gif
bubbles
Ella e foarte fain Opelul .. E corsa nu ? pupic.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 02:56 PM) *

Ella e foarte fain Opelul .. E corsa nu ? pupic.gif

Da.
butterfly
faina si masina faina si melodia
Ella79
Neata! Aseara am plans pana am adormit, de nervi si de frustrare, probabil ca o sa ajung la balamuc.
Dr azi m-am imbracat dupa cum urmeaza:
- pantaloni bleu-marin modelul ala pana
- camasa mov-lila cu maneca scurta si manecute bufante
- margele scurte, cu bile mari, roz
- bontine de lac suuuuper inalte (cred ca e de 12 tocul)
- o jacheta alba, scurta, incheiata la 2 randuri de nasturi
- poseta lila
Cine ma vede zice ca n-am nici o problema pe lumea asta, dar absolut nici una...

Ella79

VREAU MASINUTAAAAAAAAAAA !!!!!
daconst
Superrr masina,Ella! cheer.gif
Asa arata noua Corsa???Eu ma gandeam ca e Astra.Imi place tare si ti se si potriveste. naughty.gif
michelle
Sustoasa culoarea! naughty.gif Cand iti dai comanda? Sau ai dat deja?
Ella79
CITAT(daconst @ 20-02-2008, 12:25 PM) *

Superrr masina,Ella! cheer.gif
Asa arata noua Corsa???Eu ma gandeam ca e Astra.Imi place tare si ti se si potriveste. naughty.gif

Multumesc!
Da, e noua Corsa. 2 usi, sport, cutie easy tronic, 80 CP si motor de 1,2, ABS, MP3 player, scaune incalzite, comenzi pe volan, oglinzi electrice si incalzite, geamuri electrice, inchidere centralizata. Cam asta ma intereseaza sa aiba si ARE!
Adevarul e ca eu chiar ma vad in masina asta, pe autostrada, mergand la mare, imbracata in alb si lila si ascultand la maxim DJ Rynno. )).gif )).gif
S-ar putea sa plec pana la Munchen sa vad acolo, ca am gasit o oferta la un dealer, aceeasi masina cu 5.000 de euro mai ieftina decat la noi.
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 20-02-2008, 06:48 AM) *

Neata! Aseara am plans pana am adormit, de nervi si de frustrare, probabil ca o sa ajung la balamuc.
Cine ma vede zice ca n-am nici o problema pe lumea asta, dar absolut nici una...

Ce ai fata si tu? parca vorbisi cu Anca, si ea e cu fundul in sus in dimineata asta.Pune in balanta tot ce ai si o sa vezi ca trebuie sa te bucuri de viata si sa fii fericita si optimista. floare.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 20-02-2008, 12:31 PM) *

Sustoasa culoarea! naughty.gif Cand iti dai comanda? Sau ai dat deja?

Inca n-am dat comanda. Nu ma lasa ai mei. sorry.gif

CITAT(Sexymom @ 20-02-2008, 02:06 PM) *

Ce ai fata si tu? parca vorbisi cu Anca, si ea e cu fundul in sus in dimineata asta.Pune in balanta tot ce ai si o sa vezi ca trebuie sa te bucuri de viata si sa fii fericita si optimista. floare.gif

Nu ma lasa ai mei sa imi iau masina pe care o vreau eu. Ei sustin sa imi iau una din Germania care ar fi cu 5.000 de euro mai putin dar nu as gasi culoarea pe care o vreau eu si configuratia pe care o vreau. Ai mei zic ca sunt nebuna sa platesc 5.000 in plus pt ca vreau fix masina LILA si neaparat comenzi pe volan.
De acord cu ei ca astea sunt niste mofturi, dar sunt mofturile mele pt care muncesc de descreierata. Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu platesc barbati, o masina frumoasa si sclipi merit si eu, nu?

Ella79
Meniul de ieri:
MD:
- 2 felii cascaval
Pranz:
- supa crema de legume
- o mana de crutoane
Cina:
- salata de ton (salata verde, ton, ou fiert)
- ceai cu miere

Meniul de azi:
MD:
- cafea
pranz:
- 2 portii de piure
- o salata de varza
gustare:
- 1 cappuccino cu frisca (o sa ies cu fetele dupa-amiaza)
cina:
- un pomelo + o mana de seminte SAU salata de mozarella cu ardei copt (cate 100 gr din fiecare)
- ceai cu miere
Sexymom
Cu riscul de a te supara sad.gif 5000 de euro sunt multi bani, chiar merita?mai gandeste-te un pic, e o masina totusi, o fol. pt. a te deplasa. sad.gif
Ella79
Nu ma supar in nici un caz, ca si-asa toata lumea imi spune acelasi lucru. Dar mi-o doresc eu pe aia COLORATA si NOUA, fata de una gri sau mai stiu eu ce care, desi nu are decat 600 de km, tot nu mai e noua. sad.gif
anca veselie
daca asta vrei tu si asta te face sa te simti bine, ia-o! sunt banii tai si viata ta pupic.gif
daconst
Ella,eu te inteleg perfect ca acum 4 ani inainte sa ne luam masina,tot asa mi s epusese pata pe una scumpa rau si o visam noaptea,nu alta.
Am avut noroc ca a gasit sotul o marca echivalenta cu aia,la fel de renumita si la jumate de pret. grin.gif
Altfel mancam si eu cauciucuri pina achitam masina. lol.gif

Eu sincer nu sunt petru masina noua,isi pierd jumatate de valoare in primii doi ani si e pacat de bani,zic eu.
Poate o gasesti sa fie nu chiar noua,dar culoarea aia.Daca vrei iti dau pagini de cautare de aici,poate ai oroc si o gasesti exact pe cea care o visezi,dar mai ieftina.
butterfly
5000 5000 dar cat e sa o aduci in tara si taxa aia de inmatriculare ( nu am urmarit stirile sa vad ce mai face tanti taxa)?
Ella79
CITAT(butterfly @ 20-02-2008, 07:59 PM) *

5000 5000 dar cat e sa o aduci in tara si taxa aia de inmatriculare ( nu am urmarit stirile sa vad ce mai face tanti taxa)?

Pai ce sa fie, benzina pana acasa si inmatricularea. Taxa de prima inmatriculare nu se mai plateste din cate stiu eu.
Ella79
Imagine
gentile

Imagine
geaca alba

Imagine
bluza neagra de saten, fara maneca si cu niste chestii la gat.

Imagine
partea neagra e din material tricotat, partea alba e din voal

Imagine
camasa portocaliu spre galben

Imagine
camasa neagra din bumbac cu guler inalt

Imagine

Imagine

Imagine
margele galbene, cercei mov, brosa din pietre negre (de pus la gat la camasa neagra din bumbac), pantantiv negru pe siret

Imagine
inel lat cu pietre multe maro si grena

Imagine

Imagine

Imagine
bluza roz

Imagine
camasa mov

Imagine
daconst
Moama,Ella,si spui ca nu ti-ai luat multe!!! w00t.gif
Super,super faine.Chiar toate-mi plac.
Cu pantofii ma omori,asa tocuri mari n-am purtat in viata mea.
Poseta albastra imi ramasese si mie la suflet cind am vazut-o la H&M. rolleyes.gif
Sa le porti sanatoasa si iubita! pupic.gif
Ella79
Multumesc!
In afara de astea mi-am mai luat o pereche de pantaloni negri drepti si o fusta neagra, dreapta, pana la genunchi. Pe astea nu le-am pozat pentru ca oricum nu se intelege nimic din poza. Sunt incantata ca imi vin bine. smile.gif
Sexymom
Ella, nu am purtat in viata mea tocuri asa de inalte. sad.gif
Intrebare: cand ajungi la Madrid, mi-ai facut o promisiune asta iarna de sarbatori, iti mai amintesti?sau te faci ca ploua dry.gif eu am cerut libere de Semana Santa, din 17 .03 pana in 23.o3.Te invit la ziua mea. naughty.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 02:36 PM) *

Intrebare: cand ajungi la Madrid, mi-ai facut o promisiune asta iarna de sarbatori, iti mai amintesti?sau te faci ca ploua dry.gif eu am cerut libere de Semana Santa, din 17 .03 pana in 23.o3.Te invit la ziua mea. naughty.gif

Sexy, stiu ca ti-am facut o promisiune. Si eu vreau sa ajung in Spania, chiar imi doresc mult de tot asta. Deocamdata nu pot pleca in vacanta. La Bruxelles am fost cu treaba...
Pupici multi multi!

Pantofii nu sunt chiar asa de inalti. Am si mult mai inalti decat astia. M-am obisnuit sa merg pe ei toata ziua, mai nasol e cand trebuie sa merg pe piatra cubica, aia ma distruge.
Pantofii inalti imi plac pentru ca sunt eleganti, fac piciorul frumos si ridica fundul. Orice femeie arata super sexy daca e cocotata pe niste tocuri de 10. )).gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 21-02-2008, 03:13 PM) *

CITAT(Sexymom @ 21-02-2008, 02:36 PM) *

Sexy, stiu ca ti-am facut o promisiune. Si eu vreau sa ajung in Spania, chiar imi doresc mult de tot asta. Deocamdata nu pot pleca in vacanta. La Bruxelles am fost cu treaba...
Pupici multi multi!

Pantofii nu sunt chiar asa de inalti. Am si mult mai inalti decat astia. M-am obisnuit sa merg pe ei toata ziua, mai nasol e cand trebuie sa merg pe piatra cubica, aia ma distruge.
Pantofii inalti imi plac pentru ca sunt eleganti, fac piciorul frumos si ridica fundul. Orice femeie arata super sexy daca e cocotata pe niste tocuri de 10. )).gif

Perfect de-acord. Si eu umblu doar pe tocuri, cel mai mic fiind de 8cm doh.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 21-02-2008, 03:24 PM) *

Perfect de-acord. Si eu umblu doar pe tocuri, cel mai mic fiind de 8cm doh.gif

Si articulatiile tale ce zic? Ale mele deja cam protesteaza...
stardust
Ce te-ai hotarat cu masina?

Eu sunt de parere ca daca tot imi iau masina si dau bani pe ea, macar sa fie noua si fix asa cum mi-o doresc din toate punctele de vedere. Sunt innebunita dupa mirosul ala de masina noua, as vrea sa dureze o vesnicie rolleyes.gif

Si eu anul asta vreau s-o schimb pe a mea, de abia astept, deja aproape saptamanal imi configurez pe net noua masina )).gif
Ella79
CITAT(stardust @ 21-02-2008, 11:14 PM) *

Ce te-ai hotarat cu masina?

Eu sunt de parere ca daca tot imi iau masina si dau bani pe ea, macar sa fie noua si fix asa cum mi-o doresc din toate punctele de vedere. Sunt innebunita dupa mirosul ala de masina noua, as vrea sa dureze o vesnicie rolleyes.gif

Si eu anul asta vreau s-o schimb pe a mea, de abia astept, deja aproape saptamanal imi configurez pe net noua masina )).gif

Ahhhhh, in sfarsit ma intelege si pe mine cineva!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Si eu tot asa, in fiecare zi configurez la ea pe net )).gif In week-end-ul asta ma mut la ai mei ca sa negociez problema. Sunt dispusa sa imi iau si din Germania si sa fie si neagra doar daca e full option si costa cu minim 5.000 mai putin decat la noi. Altfel nu. Cica peste 10 zile iese si a mea din service si macar nu voi mai merge pe jos ca m-am saturat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.