CITAT(daconst @ 27-02-2008, 12:56 AM)

Cum stai cu dieta,cum te mai imbraci?
Hai ca asa de drag imi e sa citesc mesajele tale,mai ales cind descrii felul in care arati in ziua respectiva!

Danuta cu dieta sunt ok zic eu. Din pacate in week-end am fost la ai mei si desigur ca mama m-a cam indopat.

Nu am pus pe mine, dar nici nu am dat jos. Insa sunt relativ multumita pt ca sunt in grafic. Eu mi-am propus pe 5 ianuarie sa slabesc 10 kg pana la ziua mea (14 aprilie). Am slabit 4 kile si as mai avea 6 de dat jos intr-o luna jumate. Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa reusesc. In week-end-ul asta stau acasa si o sa mananc numai salate (verde + ton, verde + rosii si mozarella, verde + somon afumat). Am vazut ca un astfel de meniu da rezultate excelente la mine. Oricum, sunt fericita ca
se vede ca am dat jos. Se vede pe haine, vad eu in oglinda, vad si cei din jurul meu si imi spun ca am slabit si arat ok. Nimic nu ma motiveaza mai tare decat sa remarce cineva ca am slabit...
Cat despre felul in care ma imbrac... ma banuiesc deja de probleme la mansarda. Imi cumpar mult mai multe haine decat as avea nevoie, decat as avea timpul fizic sa le port. Dar ma simt bine daca ma imbrac in fiecare zi altfel, cat mai colorat, cat mai funny.
Luni m-am imbracat cu o fusta maro, camasa galben -portocalie si margele mari, multe, verde deschis + un ceas care se prindea de mana cu o funda verde (a fost cadou la revista Joy

). Pe deasupra am avut o hainuta crem si geanta maro - deschis.
Ieri am avut pantaloni bleu-marin stil pana, botinele super inalte de lac, camasa mov, margele cu bile mari dar la baza gatului roz, haina alba si poseta mov.
Sunt un adevarat curcubeu
).gif)
dar mie imi place asa. Ma inveselesc culorile.