Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ramo
CITAT(Ella79 @ 21-02-2008, 10:41 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-02-2008, 03:24 PM) *

Perfect de-acord. Si eu umblu doar pe tocuri, cel mai mic fiind de 8cm doh.gif

Si articulatiile tale ce zic? Ale mele deja cam protesteaza...

Ale mele n-au nicio treaba, in adidasi umblu ca o...ratza. )).gif
Ella79
Singurul lucru bun care mi s-a intamplat in ultima vreme e ca a venit primavara. Sper sa si tina vremea aasta calda si misto, ca de nu... eu in cizme nu ma mai incalt. O sa umblu ca o nebuna in pantofi indiferent cum va fi vremea.. )).gif
Ramo
Pe unde umbli iar de nu mai dai nici macar un semn de viata?
Sau...prea multa treaba?
pupic.gif pupic.gif
daconst
Cum stai cu dieta,cum te mai imbraci? naughty.gif
Hai ca asa de drag imi e sa citesc mesajele tale,mai ales cind descrii felul in care arati in ziua respectiva! pupic.gif
Ella79
Neataaaaaaaaaa!
Nu prea am avut asa multa treaba in ultima vreme, dar ma tin numai de prostii.. )).gif Mi-am cumparat ochelari de soare ca ai lui Paris Hilton (adica exact cat jumatate de fata), l-am agatat pe unu' la semafor si i-am mai tras una peste ochi colegului intr-un episod care deja naste legende la noi la birou. lol.gif
Ma duc sa-mi iau o cafea si va povestesc dupa aia.
Ella79
Eu si colegul - ultimul episod )).gif
O sa va povestesc pe scurt, ca sunt cam pe fuga.

Alataieri pe la pranz primesc un SMS "ti-am blocat masina ca sa fiu sigur ca treci pe la mine inainte sa pleci acasa". Mult mai impaciuitoare si amabila decat imi sta in fire ma duc la el sa vad ce vrea si accept sa cinam impreuna, la mine acasa, gateste el (asta a fost oferta lui). Fericit nevoie mare, zburda pe hol, s-a apucat sa zica la toata lumea ce smecher e el ca vine la mine acasa sa gateasca. blum.gif Se face 5, plecam acasa impreuna, descui usa si... supriza!! Pe canapeaua din living trona prietena si colega mea R, imbracata comod intr-un trening lalai si tipand din rarunchi plina de entuziasm: "ce bine, ce bine ca ati venit ca mi-e o foameeeeeeee!" lol.gif lol.gif lol.gif Colegul cand a vazut-o, s-a facut livid, cred ca i-a trecut prin cap chiar si sa o stranga de gat dar s-a abtinut in cele din urma. "Cum, voi locuiti impreuna?". "Nu, dar daca tot te-ai oferit sa gatesti si sa speli si vasele dupa, am chemat-o si pe prietena mea. Si asta nu e tot, mai vin vreo 3 colegi". )).gif Noi ne-am asezat la televizor si din cand in cand prietena mea se interesa "e gata?", "Mai dureaza?" "Mi-e foame!" )).gif
Bineinteles ca ieri toata lumea de la birou stia ce se intamplase. De ieri n-a mai iesit din birou, sta incuiat acolo cu capul in monitor, negru - pamantiu la fata.

Cu aceasta ocazie, amatorii de telenovele se vor fi intristat probabil, povestea nu s-a terminat cu personajul principal sarutand mireasa.
Ella79
CITAT(daconst @ 27-02-2008, 12:56 AM) *

Cum stai cu dieta,cum te mai imbraci? naughty.gif
Hai ca asa de drag imi e sa citesc mesajele tale,mai ales cind descrii felul in care arati in ziua respectiva! pupic.gif

Danuta
cu dieta sunt ok zic eu. Din pacate in week-end am fost la ai mei si desigur ca mama m-a cam indopat. doh.gif Nu am pus pe mine, dar nici nu am dat jos. Insa sunt relativ multumita pt ca sunt in grafic. Eu mi-am propus pe 5 ianuarie sa slabesc 10 kg pana la ziua mea (14 aprilie). Am slabit 4 kile si as mai avea 6 de dat jos intr-o luna jumate. Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa reusesc. In week-end-ul asta stau acasa si o sa mananc numai salate (verde + ton, verde + rosii si mozarella, verde + somon afumat). Am vazut ca un astfel de meniu da rezultate excelente la mine. Oricum, sunt fericita ca se vede ca am dat jos. Se vede pe haine, vad eu in oglinda, vad si cei din jurul meu si imi spun ca am slabit si arat ok. Nimic nu ma motiveaza mai tare decat sa remarce cineva ca am slabit...

Cat despre felul in care ma imbrac... ma banuiesc deja de probleme la mansarda. Imi cumpar mult mai multe haine decat as avea nevoie, decat as avea timpul fizic sa le port. Dar ma simt bine daca ma imbrac in fiecare zi altfel, cat mai colorat, cat mai funny.
Luni m-am imbracat cu o fusta maro, camasa galben -portocalie si margele mari, multe, verde deschis + un ceas care se prindea de mana cu o funda verde (a fost cadou la revista Joy blum.gif ). Pe deasupra am avut o hainuta crem si geanta maro - deschis.
Ieri am avut pantaloni bleu-marin stil pana, botinele super inalte de lac, camasa mov, margele cu bile mari dar la baza gatului roz, haina alba si poseta mov.
Sunt un adevarat curcubeu )).gif dar mie imi place asa. Ma inveselesc culorile.

Susannah
CITAT(Ella79 @ 27-02-2008, 01:18 PM) *

Alataieri pe la pranz primesc un SMS "ti-am blocat masina ca sa fiu sigur ca treci pe la mine inainte sa pleci acasa". Mult mai impaciuitoare si amabila decat imi sta in fire ma duc la el sa vad ce vrea si accept sa cinam impreuna, la mine acasa, gateste el (asta a fost oferta lui). Fericit nevoie mare, zburda pe hol, s-a apucat sa zica la toata lumea ce smecher e el ca vine la mine acasa sa gateasca. blum.gif Se face 5, plecam acasa impreuna, descui usa si... supriza!! Pe canapeaua din living trona prietena si colega mea R, imbracata comod intr-un trening lalai si tipand din rarunchi plina de entuziasm: "ce bine, ce bine ca ati venit ca mi-e o foameeeeeeee!" lol.gif lol.gif lol.gif Colegul cand a vazut-o, s-a facut livid, cred ca i-a trecut prin cap chiar si sa o stranga de gat dar s-a abtinut in cele din urma. "Cum, voi locuiti impreuna?". "Nu, dar daca tot te-ai oferit sa gatesti si sa speli si vasele dupa, am chemat-o si pe prietena mea. Si asta nu e tot, mai vin vreo 3 colegi". )).gif Noi ne-am asezat la televizor si din cand in cand prietena mea se interesa "e gata?", "Mai dureaza?" "Mi-e foame!" )).gif
Bineinteles ca ieri toata lumea de la birou stia ce se intamplase. De ieri n-a mai iesit din birou, sta incuiat acolo cu capul in monitor, negru - pamantiu la fata.

Cu aceasta ocazie, amatorii de telenovele se vor fi intristat probabil, povestea nu s-a terminat cu personajul principal sarutand mireasa.

cheer.gif w00t.gif laugh.gif Foarteeeee tarreeeeee faza!! Bine i-ai facut! Asa as fi procedat si eu! )).gif
daconst
lol.gif lol.gif lol.gif

Ella,super tare faza...nu ma pot opri din ras. lol.gif
Stii ceva,eu cred ca asta il va intarata mai tare pe tip,asa ca asteptam continuarea din episodul viitor. lol.gif

Cu dieta,simt si eu ce simti si tu,ca am dat aproape 5kg jos si intru in multe haine de dinainte si e al [*****] de fain sentimentul. cheer.gif
Cu hainele,iar nu mai spun nimic ca in perioada reducerilor,cumpar ca nebuna si le probez acasa,iar apoi nu le mai imbrac ca nu am unde. sad.gif
Dar nu ma pot abtine sa nu le iau cind vad ce preturi de nimic au si cit sunt de frumoase.Si imi face si bine la psihic sa fac cumparaturi...cit mai multe. wink1.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 27-02-2008, 03:01 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Ella,super tare faza...nu ma pot opri din ras. lol.gif
Stii ceva,eu cred ca asta il va intarata mai tare pe tip,asa ca asteptam continuarea din episodul viitor. lol.gif

Bai, la cata umilinta a inghitit baiatu' nu cred ca mai iese din birou pana nu incep ploile de toamna. )).gif El, care e un macho, care e un deosebit, o vedeta a culoarului, o stea rara... si-a luat-o de nu s-a vazut.
Ella79
CITAT(daconst @ 27-02-2008, 03:01 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Cu hainele,iar nu mai spun nimic ca in perioada reducerilor,cumpar ca nebuna si le probez acasa,iar apoi nu le mai imbrac ca nu am unde. sad.gif
Dar nu ma pot abtine sa nu le iau cind vad ce preturi de nimic au si cit sunt de frumoase.Si imi face si bine la psihic sa fac cumparaturi...cit mai multe. wink1.gif

Vai Danuta, parca ai fi sora mea!!! lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(Ella79 @ 27-02-2008, 11:18 AM) *

lol.gif
good.gif yahoo.gif
Asta da satisfactie!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Genial! floare.gif
bubbles
CITAT(Ella79 @ 27-02-2008, 01:18 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Ella ai fost fenomenala clap.gif
Sexymom
Fata ce rea esti )).gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 01:56 PM) *

Fata ce rea esti )).gif

Nu sunt fata, cum sa fiu rea.
Oricum s-a consolat rapid, azi a fost vazut plecand acasa cu o colega in masina la el. Probabil ca la ora asta gateste in alta parte... lol.gif
Cherie
Ella, n-a schitat nimic colegul? Nu ti-a zis nimic? )).gif
Ella79
CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 08:45 PM) *

Ella, n-a schitat nimic colegul? Nu ti-a zis nimic? )).gif

Pai nu m-am mai intalnit cu el. )).gif Adevarul e ca am si avut super multa treaba azi si nu m-am prea plimbat printre birouri.
Ella79
Am uitat sa va spun ca m-am apucat de peeling-ul chimic dat de la cabinet de la Mihaela Leventer. Desi mi se jupoaie pielea nasol de tot si arat ca Frankenstein, pare sa dea rezultate. Dimineata, cel putin, nu mai am deloc pete iar cicatricile sunt mai putin vizibile. Intr-adevar, tenul isi schimba aspectul, cum ziceau si ei.

Susannah
CITAT(Ella79 @ 28-02-2008, 08:36 PM) *

CITAT(Sexymom @ 28-02-2008, 01:56 PM) *

Fata ce rea esti )).gif

Nu sunt fata, cum sa fiu rea.
Oricum s-a consolat rapid, azi a fost vazut plecand acasa cu o colega in masina la el. Probabil ca la ora asta gateste in alta parte... lol.gif

Probabil se crede vreun cuceritor si culmea e ca probabil sunt destule pipitze care sa ii cada in plasa. smile.gif
lilistiuca
CITAT(Ella79 @ 29-02-2008, 12:18 AM) *

Am uitat sa va spun ca m-am apucat de peeling-ul chimic dat de la cabinet de la Mihaela Leventer. Desi mi se jupoaie pielea nasol de tot si arat ca Frankenstein, pare sa dea rezultate. Dimineata, cel putin, nu mai am deloc pete iar cicatricile sunt mai putin vizibile. Intr-adevar, tenul isi schimba aspectul, cum ziceau si ei.

neata !!!

baga niste detalii legate de peeling. cu ce este ...acizi de fructe?? acid glicolic??? il faci acasa?? cum decurge??? cit timp il faci?? cit costa??
Ella79
Il fac cu acizi de fructe, acasa, dupa o schema de tratament, dureaza o luna (apoi pauza si se poate repeta cand mai ai chef si nervi sa arati ca Frankenstein).
Am 4 creme:
- Retin A crema - se da seara. In prima saptamana luni si joi, a doua saptamana luni, miercuri si vineri, a treia saptamana - LMVD, ultima saptamana - zilnic.
- CleanAC de la Avene - se da in fiecare dimineata ca hidrateaza si mai diminueazadin jupuirea pielii. Eu o folosesc ca baza de machiaj
- Sebium H2O de la Bioderma - e un gel de curatat, se foloseste dimineata si seara
- Exgoliac Nc Gel - se foloseste strict local, ocazional, daca in perioada tratamentului imi apare vreun cos sau ceva de genul asta.

Nu stiu sa spun exact cat costa pt ca am cumparat cremele din farmacii diferite si nu am tinut cont exact. Sebium stiu ca a fost 350.000 si Clean ac vreun milion si ceva. Retin A crema e ieftina, nu e de la vreo firma cunoscuta. Sa zic cam in jur de 2 milioane sa fi fost toate 4.
Eu sunt la sfarsitul celei de a doua saptamani de tratament si deja se vad rezultatele, sunt super incantata. Probabil ca peste 2 saptamani o sa fie nasol de tot cu jupuitul si cel mai probabil o sa imi iau concediu sa stau acasa. Mi s-a spus ca asa va fi...
Ella79
Danuta, o sa fac o marturisere cu dedicatie speciala pt tine: aseara am cunoscut-o pe Gina Pistol. lol.gif In carne si oase. In realitate e mult mai frumoasa decat la televizor sau in poze. E micuta de inaltime (cred ca are 1,55 - 1,60), era cu un cap mai mica decat mine - e adeverat ca eu eram pe tocuri de 10 - dau e super finuta si frumusica.
bubbles
Ella o primavara frumoasa iti doresc floare.gif pupic.gif
Ella79
CITAT(bubbles @ 01-03-2008, 03:01 PM) *

Ella o primavara frumoasa iti doresc floare.gif pupic.gif

Multumesc mult Bubbles!! Si tie iti doresc sa fii fericita, sanatoasa si iubita! pupic.gif
bubbles
Felicitari si pentru ticker hug.gif
Ella79
Care este punctul cel mai fierbinte al femeii?
- Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!!

lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
Bravo pentru cantar.
O primavara frumoasa ca tine iti doresc pupic.gif
bubbles
CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 03:09 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Dar din pacate e adevarat lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
De ce din pacate?
Eu recunosc ca la mine...ala e cel mai fierbinte punct )).gif si din acest motiv.
Ella79
Eu ce sa mai zic.... De ce credeti ca am slabit eu? Pt ca de cate haine mi-am cumparat am trecut pe meniul de etichete.
Se pare ca da rezultate fetelor, incercati si voi!! )).gif )).gif
Ramo
Uite de-asta ma duc eu la shopping in LA. )).gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:18 PM) *

Uite de-asta ma duc eu la shopping in LA. )).gif

Stai linistita, ca si eu m-am dus la Bruxelles si singura diferenta a fost ca nu mai mananc etichete de Romania, mananc din alea belgiene. )).gif
M-am dus mereu cu bani cash la mine, fara carduri, ca sa nu risc sa cheltuiesc totusi exagerat de mult. Odata am cheltuit toti banii, incat ca sa merg de la hotel la aeroport mai aveam fix 50 de euro (in conditiile in care taxi-ul poate sa coste si 80 de euro). Muream de frica in taxi sa nu coste cumva mai mult ca n-aveam efectiv de unde scoate alti bani. Norocul meu ca a costat 49 de euro. )).gif
M-am jurat ca nu mai fac asa ceva in viata mea, sa cheltuiesc pana la ultimul ban. Nu vreau sa ma gandesc ce [*****] faceam daca imi cerea ala 51 de euro.. lol.gif Il mituiam cu vreo pereche de pantofi nou cumparata sau ce? lol.gif
Ramo
Pai da, dar acolo mananc mai multe etichete, aici sunt cam zgarcita, dar pe alte meleaguri, nu7 ma mai uit la bani. Asta e stilul meu, ce sa-i fac?
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:28 PM) *

Pai da, dar acolo mananc mai multe etichete, aici sunt cam zgarcita, dar pe alte meleaguri, nu7 ma mai uit la bani. Asta e stilul meu, ce sa-i fac?

Aaaaaa, asa fac si eu. Mai ales in Ungaria si Polonia, nu ma mai deranjez sa calculez cat inseamna produsul ala in lei. )).gif Iar unde e euro si vad 20, 30, 40 pe etichete mi se pare ca e ieftin. Ce n-are multe cifre imi pare ca e aproape gratis lol.gif

I'm in loveeeeeeeeeeee. Completely in loveeeeeeeeeeeeee
Imagine
Cherie
CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 01:36 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:28 PM) *

Aaaaaa, asa fac si eu. Mai ales in Ungaria si Polonia, nu ma mai deranjez sa calculez cat inseamna produsul ala in lei. )).gif Iar unde e euro si vad 20, 30, 40 pe etichete mi se pare ca e ieftin. Ce n-are multe cifre imi pare ca e aproape gratis lol.gif

I'm in loveeeeeeeeeeee. Completely in loveeeeeeeeeeeeee
Imagine

Ce frumooos!!! w00t.gif

Sa le porti sanatoasa! pupic.gif
Ramo
f frumoase, sa le porti sanatoasa...
pupic.gif asta inseamna ca ne onorezi diseara cu prezenta, da?
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:51 PM) *

f frumoase, sa le porti sanatoasa...
pupic.gif asta inseamna ca ne onorezi diseara cu prezenta, da?

of course dance3.gif dance3.gif dance3.gif
Ramo
YEEEEEEEEEE, inca o prezenta adorabila diseara la party cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu am primit PM-ul sad.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 03:57 PM) *

YEEEEEEEEEE, inca o prezenta adorabila diseara la party cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu am primit PM-ul sad.gif

vezi ca ai casuta plina sau inchisa
Ramo
Primit PM, sunt bucuroasa de ce ai scris in el... pupic.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 03:00 PM) *

Danuta, o sa fac o marturisere cu dedicatie speciala pt tine: aseara am cunoscut-o pe Gina Pistol. lol.gif In carne si oase. In realitate e mult mai frumoasa decat la televizor sau in poze. E micuta de inaltime (cred ca are 1,55 - 1,60), era cu un cap mai mica decat mine - e adeverat ca eu eram pe tocuri de 10 - dau e super finuta si frumusica.

w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Wow,si semanati? lol.gif
Chiar am vazut-o la Brancu la emisiune,e frumusica tare.

CITAT(Ella79 @ 01-03-2008, 03:09 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Daaa,se potriveste la fix. lol.gif lol.gif

Foarte frumoase sandalutele,sa le porti iubita! pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif .Am vazut-o si eu pe Gina la o emisiune pe Antena 2 si mie imi place ca e finuta floare.gif
Imagine
Ella79
Mie la televizor nu imi place asa de tare cum arata, mai ales la fata. Dar in realitate e mult mai finuta si draguta.
Danuta, nu, nu mi se pare ca semanam chiar deloc. )).gif

Se pare ca saptamana viitoare o sa fie gata masina mea! cheer.gif Ce bine ar fi, ca nu mai pot, m-am saturat sa merg pe jos si sa stau in casa ca n-am cu ce ma deplasa.
Sexymom
Ce faci Ella?
Eu sunt fericita, am slabit 1 kil in sfarsit, si m-am imbracat in niste raiati super moderni cu buzunare pe fund si pe pulpa stanga, evazati, cu vedere la buric, mi-am pus o curea maro cusuta manual pe margini , zorzonele din lemn la gat si o bluza in dungi fine bej cu maro.Arat ca o hipioata )).gif

Tu cum esti imbracata azi? in afara de faptul ca esti cocotata pe tocuri de 12 cm? )).gif
Ella79
Neata!!!

Sexy, cred ca esti super trendy. Pantalonii evazati intra tare in moda sezonul asta. Si mie imi plac tare mult nuantele de maro si de bej pt ca sunt calde. Tot maro am si eu pe mine azi )).gif

Azi arat ca o semi-baba, dar nu mai pot sa ma incalt cu aproape nimic deoarece picioarele mele sunt pline de rani, bataturi si leucoplast. Se pare ca marsaluitul nu le prieste.
Azi am o fusta maro pana la genunchi, dres maro mat, sandale maro, camasa galbena, margele verzi, ceas legat de mana cu o panglica verde, haina crem si geanta maro.
Azi trebuie sa ma duc, pe jos, la service, celalalt birou, Udriste...
daconst
CITAT(Ella79 @ 03-03-2008, 05:15 PM) *

Azi arat ca o semi-baba, dar nu mai pot sa ma incalt cu aproape nimic deoarece picioarele mele sunt pline de rani, bataturi si leucoplast. Se pare ca marsaluitul nu le prieste.
Azi am o fusta maro pana la genunchi, dres maro mat, sandale maro, camasa galbena, margele verzi, ceas legat de mana cu o panglica verde, haina crem si geanta maro.

Ella,esti in sandale???? blink.gif

La noi mai e un pic si vine iarna. sorry.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 03-03-2008, 07:33 PM) *

CITAT(Ella79 @ 03-03-2008, 05:15 PM) *

Ella,esti in sandale???? blink.gif

La noi mai e un pic si vine iarna. sorry.gif

Da, mai degraba ceva intre pantofi si sandale. Au botul si calcaiul acoperit, dar in rest doar talpa si o bareta cu care se prind de glezna.
Trebuia neaparat sa ma incalt cu ceva care sa imi acopere complet calcaiul fara sa ma bata sau sa ma loveasca exact unde am rana. Si optiunile erau botine sau pantofo-sandalele astea...
Ramo
Esti libera sambata seara sa ne intalnim, da????
Unde si la cat? pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 12:06 PM) *

Esti libera sambata seara sa ne intalnim, da????
Unde si la cat? pupic.gif

Nu stiu sa iti spun acum exact. Teoretic maine se opereaza mama la Urgenta. S-ar putea sa fiu cu ea la ea acasa (care e in afara Bucurestiului). Inca nu e nimic sigur, totul depinde de ce zice doctorul in seara asta...
Ramo
Sanatate multa mamei tale si sa iasa bine operatia. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.