Ella79
04-03-2008, 10:30 AM
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 12:28 PM)

Sanatate multa mamei tale si sa iasa bine operatia.

Multumesc! Sa dea Dumnezeu!
anca veselie
04-03-2008, 10:48 AM
bafta la operatie si multa sanatate
Ella79
05-03-2008, 08:03 AM
Daca azi as putea sa emigrez, as emigra fara regrete, eu, care nu am vrut niciodata sa plec din tara. Dar birocratia m-a invins pana si pe mine.
Daca vreodata in viata veti vrea sa va testati limitele rabdarii loviti-va masina! Mergeti o luna de zile pe jos, alergati in fiecare zi fara exceptie la service, asigurari, Politie, plus la serviciu.
Am crezut ca pana nu ai de-a face cu zugravii nu simti ca traiesti, dar acum cred ca o sa reconsider topul. Nu stiu care dintre cele doua categorii de oameni - zugravii si mecanicii auto - sunt cei mai mari generatori de nervi si stres.
lilistiuca
05-03-2008, 08:39 AM
CITAT(Ella79 @ 05-03-2008, 10:03 AM)

Daca azi as putea sa emigrez, as emigra fara regrete, eu, care nu am vrut niciodata sa plec din tara. Dar birocratia m-a invins pana si pe mine.
Daca vreodata in viata veti vrea sa va testati limitele rabdarii loviti-va masina! Mergeti o luna de zile pe jos, alergati in fiecare zi fara exceptie la service, asigurari, Politie, plus la serviciu.
Am crezut ca pana nu ai de-a face cu zugravii nu simti ca traiesti, dar acum cred ca o sa reconsider topul. Nu stiu care dintre cele doua categorii de oameni - zugravii si mecanicii auto - sunt cei mai mari generatori de nervi si stres.
ai perfecta dreptate......si inca nu te-ai lovit de foarte multe....sa dea Dumnezeu nici sa nu fie cazul.....
si acum sa te fac sa rizi: se spune ca cei mai mari factori de stres pentru o femeie sunt : decesul cuiva drag, divortul si un zugravit!!!
ramonavlas
05-03-2008, 10:32 AM
Sa inteleg ca trebuia sa fie gata masina si nu e?
Concentreaza-te, lasa masina, azi trebuie sa fii alaturi de mamicutza ta. Bafta multa.
lilistiuca
05-03-2008, 01:01 PM
sanatate multa mamei tale!!!!
Ella79
05-03-2008, 07:35 PM
Multumesc fetelor!
Mama nu s-a mai operat azi pt ca nu a gasit rezerva privata la urgenta. Asta e o alta poveste made in Romania.... platesti zeci de ani asigurari de sanatate si cand ai si tu nevoie... esti obligat sa stai in pat cu niste tigani.
Asa ca mama se opereaza luni, ceea ce e chiar mai bine pt ca voi avea masina pana atunci si voi putea atat sa ma deplasez la ea, cat si sa o duc pe ea unde are nevoie dupa ce se externeaza.
Da Ramona, alaltaieri masina trebuia sa fie gata. Daca am fi trait intr-o tara civilizata ar fi fost...
Alaltaieri m-am duc la service sa imi iau masina si cand am vazut-o era sa mor de inima. Era in curte la service, fara tabla pe ea, intr-un hal inimaginabil de mizerie, cu scum de tigara pe tapiterie (si eu NU fumez), cu noroi prin ea, cu motorul la vedere.... Nu faceau nimic la ea pt ca asteptau sa primeasca banii de la asigurari. Bani pe care nici nu ii cerusera pt ca nu aveau o stampila de la mine. Iar mie nu mi-a zis nimeni ca au nevoie de stampila aia si nici nu aveam cum sa visez noaptea ce asteapta ei.
In plus, cica n-au gasit senzori de pacare si am 2 variante: ori mai astept pana or gasi ei senzori, ori iau masina asa cum e (cand o fi gata in rest) si imi pun senzorii la loc ... pe banii mei!
bubbles
05-03-2008, 08:04 PM
CITAT(Ella79 @ 05-03-2008, 09:35 PM)

Multumesc fetelor!
Mama nu s-a mai operat azi pt ca nu a gasit rezerva privata la urgenta. Asta e o alta poveste made in Romania.... platesti zeci de ani asigurari de sanatate si cand ai si tu nevoie... esti obligat sa stai in pat cu niste tigani.
Asa ca mama se opereaza luni, ceea ce e chiar mai bine pt ca voi avea masina pana atunci si voi putea atat sa ma deplasez la ea, cat si sa o duc pe ea unde are nevoie dupa ce se externeaza.
Da Ramona, alaltaieri masina trebuia sa fie gata. Daca am fi trait intr-o tara civilizata ar fi fost...
Alaltaieri m-am duc la service sa imi iau masina si cand am vazut-o era sa mor de inima. Era in curte la service, fara tabla pe ea, intr-un hal inimaginabil de mizerie, cu scum de tigara pe tapiterie (si eu NU fumez), cu noroi prin ea, cu motorul la vedere.... Nu faceau nimic la ea pt ca asteptau sa primeasca banii de la asigurari. Bani pe care nici nu ii cerusera pt ca nu aveau o stampila de la mine. Iar mie nu mi-a zis nimeni ca au nevoie de stampila aia si nici nu aveam cum sa visez noaptea ce asteapta ei.
In plus, cica n-au gasit senzori de pacare si am 2 variante: ori mai astept pana or gasi ei senzori, ori iau masina asa cum e (cand o fi gata in rest) si imi pun senzorii la loc ... pe banii mei!
Niste nesimtiti cei de la service

.
Sanatate mamei
nusarich
05-03-2008, 08:16 PM
Ella, la ce asigurator ai asigurarea? Ca pe noi nu ne-a "plasat" nimeni la nimeni si nici n-au avut cine stie ce "nevoi". In sensul ca dupa ce am luat constatarea de la politie, am mers la asigurator, a facut si ala poze si constatare, a trecut pe dosarul lor ca recomandare inlocuirea geamului si apoi am mers direct la service-ul lor. Bine, am stat cateva zile pana ne-au anuntat ca au geamul (la nissan se cam comanda geamurile, nu prea le au pe stoc, nu stiu la altii cum o fi). Si dupa cateva zile ne-au sunat, am dus masina la ei la service, am lasat-o acolo o zi sau doua, ca sa nu se miste geamul (cica trebuie tinuta in pozitie orizontala, sa se lipeasca nustiuce ca lumea) si apoi am luat-o acasa. Nu stampile, nu alergat sa ii verificam daca au cerut banii de la asigurare sau altceva ...
Bafta multa sa se rezolve repede si sanatate multa mamei tale! Sper sa nu fie nimic grav si sa se refaca repede!
Ella79
05-03-2008, 09:41 PM
Nusa, am asigurare la Asirom, dar nu e asiguratorul de vina pt nesimtirea service-ului.
La mine nu se punea probema ca masina sa fie gata intr-o zi sau doua pt ca a fost lovita rau... Nici una din piese nu a fost pe stoc, a durat o saptamana numai comanda. In plus au fost probleme si cu vopseaua care e mai speciala (cameleon).
Ella79
06-03-2008, 08:57 AM
"Tu sei la dona che morde la vita. Se tu fossi fuocco arderesti il mondo"
Sexymom
06-03-2008, 09:23 AM
Uite Ella de asta si din multe alte motive ne/am luat noi zborul acum 4 ani, daca te gandesti sa emigrezi eu iti ofer cazare pana iti gasesti un serviciu bun si un spaniol frumusel
).gif)
.
Imi pare rau ca se intampla in continuare acest lucru, am intrat si in UE si degeaba, mai trec inca 25 de ani pana se schimba mentalitatea romanilor si devin constienti ca trebuie sa se puna cu burta pe munca si sa inceteze cu birocratia.
Nu te mai enerva.
Sanatate multa mamei tale si tie nervi tari.Pupici multi
nusarich
06-03-2008, 09:23 AM
Pai nici a noastra nu a fost propriu-zis gata intr-o zi. La parbrize a mai fost cum a mai fost, ca astea sunt facute din doua foite de geam de fapt, si numai una era crapata, cealalta nu, asa ca nu exista pericolul sa pice pe noi, dar la luneta, care e geam dintr-o foaie si mai era si tandari in masina cand am gasit-o noi... am stat cu masina in curtea unui coleg de serviciu vreo 2 saptamani, pana cand le-a venit astora geamul. O mai vizitam din cand in cand, sa nu zica (masinuta) ca am uitat-o...
Ziceam de asigurator ca ma gandisem ca intarzie ei cu banii, acum am recitit ce-ai scris si ziceai de o stampila de la tine. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu-ti spun frate de la inceput: dom'le, imi trebuie aia si aia, daca nu le ai nu ma pot apuca de masina. Asa... te tot amana... tara lu' peste prajit!
Ella79
06-03-2008, 10:49 AM
Acum de dimineata a fost tata la service si au zic ca maine e gata masina. yeeeeeee
ramonavlas
06-03-2008, 11:27 AM
Eu zic sa nu tebucuri prea tare...ai mai patit-o cu ei...
Glumeam si eu de dimineata....nu te-am indispus, da?
Ella79
06-03-2008, 11:57 AM
CITAT(ramonavlas @ 06-03-2008, 01:27 PM)

Eu zic sa nu tebucuri prea tare...ai mai patit-o cu ei...
Glumeam si eu de dimineata....nu te-am indispus, da?

).gif)
Nu, stai linistita!
bubbles
08-03-2008, 12:17 PM
La multi ani !!
himere2005
08-03-2008, 12:56 PM
la multi ani
Andreea-Rodica
08-03-2008, 09:47 PM
La multi ani!
michelle
10-03-2008, 09:47 AM
Ella, asteptam sa ne spui cum a decurs operatia mamei tale
Sexymom
10-03-2008, 02:22 PM
Ella , unde esti fata frumoasa? imi este dor de tine, sper ca esti bine, si mama ta la fel, multa sanatate la amandoua
Ella79
12-03-2008, 09:00 AM
Neata fetelor! Va multumesc mult, mult pentru urari.
Eu sunt de 2 zile la spital cu mama. S-a operat ieri, e ok. A operat-o doctorul Lascar care e super ok, e internata la Spitalul de Urgenta la niste rezerve private care sunt mult diferite de restul spitalului in care, sincer, nu stiu cum poate cineva sa stea...
Eu n-am avut pana acum vreun contact cu sistemul sanitar de stat romanesc. Si ma rog la Dumnezeu sa nici nu mai am vreodata treaba in vreun spital. Nu exista cuvinte sa va descriu cum e, groaznic e prea putin spus.
Ma bucur ca mama e ok, ma imbrac acum sa ma duc la ea si sper ca azi-maine sa o externeze. O sa va povestesc dupa ce ma mai linistesc cum a fost.
PUPICI
Dumbo
12-03-2008, 10:23 AM

multa sanatate mamei tale !
nusarich
12-03-2008, 11:01 AM
Sanatate multa mamei tale Ella!
ramonavlas
12-03-2008, 12:52 PM
Multa sanatate mamei tale si te asteptam mai des cand ai timp....pana atunci, avem noi grija de casutza ta
bubbles
13-03-2008, 11:46 AM
Sanatate multa mamei tale
Ella79
14-03-2008, 08:04 AM
Sexymom
15-03-2008, 01:27 PM
Ella ma bucur mult ca mama ta este bine.
Te pup, iti doresc un week-end placut si o saptamana noua cat mai frumoasa.
Ella79
17-03-2008, 12:47 PM
Va pup pe toate gagici!
Mama e ok, a iesit din spital, eu sunt daramata de oboseala si azi am reinceput munca.
Masina mea inca nu e gata... e o intreaga epopee romaneasca... Dupa ce ca n-au senzori sa imi puna la loc, acum cica n-au nici suport pt radiator (de parca ar trebui sa tin radiatorul in brate) si mi-au scapat pe jos capota cea noua care s-a indoit si i-a sarit vopseaua...
Am trecut prin toate starile posibile de furie, nervi si frustrare. Acum vreau neaparat sa o vand si sa imi iau o alta masina, noua si in garantie.
Cu dieta nici eu nu stiu cum stau pt ca nu m-am mai cantarit. Dar hainele imi sunt largi si, oricum, cine stie mirosul din spital o sa ma inteleaga de ce n-am putut sa mananc nimic...
nusarich
17-03-2008, 01:14 PM
Ella, cred ca ar trebui sa vorbesti cu directorul service-ului, nu de alta, dar nu mi se pare normal (acum nimic nu mi se pare normal in Romanica) sa te amane atat si sa-ti mai faca si pagube. Nici n-au reparat bine masina si au botit-o din nou.
Pune mana si mananca macar cum mancai inainte de a sta cu mama ta in spital, nu de alta dar nemancatul suprapus peste dieta nu-mi suna deloc bine. Mai e si astenia asta care bantuie... ai grija de tine.
Bine ca s-a rezolvat cu mama ta si ca e bine acum.
Ella79
17-03-2008, 01:26 PM
Nusa, eu am dus masina acolo tocmai pt ca o stiu pe patroana service-ului. Dar care acum da din umeri... no comment!
Azi am mancat o supa de legume de la Snack Attack, o banana si o ciocolata calda de la automat. O sa mai mananc diseara ceva, mi-as face ceva cald dar nu stiu ce...
nusarich
17-03-2008, 01:52 PM
CITAT(Ella79 @ 17-03-2008, 03:26 PM)

Nusa, eu am dus masina acolo tocmai pt ca o stiu pe patroana service-ului. Dar care acum da din umeri... no comment!
Azi am mancat o supa de legume de la Snack Attack, o banana si o ciocolata calda de la automat. O sa mai mananc diseara ceva, mi-as face ceva cald dar nu stiu ce...
Ceva paste sau cartofei sau o supita ceva. Asta daca nu te tenteaza ouale ochiuri in apa cu mamaliguta si branza rasa pe deasupra.
Ella79
17-03-2008, 02:01 PM
CITAT(nusarich @ 17-03-2008, 03:52 PM)

CITAT(Ella79 @ 17-03-2008, 03:26 PM)

Ceva paste sau cartofei sau o supita ceva. Asta daca nu te tenteaza ouale ochiuri in apa cu mamaliguta si branza rasa pe deasupra.
Da, la ceva cartofi ma gandisem si eu... Pastele au totusi mai multe puncte iar supa iese din calcul pt ca presupune prea mult timp ca sa o fac.
Sau poate azi ma risc sa incerc sa fac mamaliga la microunde ca pana acum n-am incercat. Cum era, 3/4 apa si 1/4 malai si 20 de min la putere maxima?
nusarich
17-03-2008, 02:05 PM
Ella, cu mamaliga la microunde nu ma prea pricep. Eu o fac clasic, pe aragaz. Trebuie s-o intrebam pe Dana, ca ea face mamaliga la micro.
bubbles
17-03-2008, 02:07 PM
Sie u am facut mamaliga de multe ori la microunde
Reteta de mamaliga la microunde:100g malai si 500ml apa si sare.Se lasa 10min la micro.Asta are 5p.Dar poti face cu 80gr malai si 400ml apa de 4 p,Depinde cit iti e de foame.Aia de 5p e multa,zic eu.
Ella79
17-03-2008, 02:14 PM
Multumesc mult Bubbles! O sa incerc si eu diseara ca se face repede.
Dumbo
17-03-2008, 03:28 PM

mie nu imi iese mamaliga pe aragaz... trebuie sa o incerc pe asta pe microunde poate imi reuseste.
amalia0701
17-03-2008, 03:35 PM
ma bucur ca e bina mama ta
Ce masina te gandesti sa iti iei?
Ella79
17-03-2008, 03:43 PM
Tot un Opel Corsa dar fin ala nou. Si de data astavreau cu 2 usi, nu cu 4.
amalia0701
17-03-2008, 04:26 PM
CITAT(Ella79 @ 17-03-2008, 03:43 PM)

Super faina masina.
Mi-ar palce si mie, doar ca dealerii din Craiova sunt niste snapani si nu am vrut sa le dau bani
Ella79
17-03-2008, 07:39 PM
CITAT(amalia0701 @ 17-03-2008, 06:26 PM)

CITAT(Ella79 @ 17-03-2008, 03:43 PM)

Super faina masina.
Mi-ar palce si mie, doar ca dealerii din Craiova sunt niste snapani si nu am vrut sa le dau bani
).gif)
Pai pana la urma nici eu nu o sa imi iau din Romania pentru ca e jaf de fata. O sa ma duc (cand oi avea bani si timp, nu stiu cand o sa fie asta
).gif)
) sa imi iau din Germania. Acolo costa cu 5.000 de euro mai putin.
Ella79
17-03-2008, 07:49 PM
Pana la urma nu mi-am mai facut mamaliga. Am facut un fel de cartofi frantuzesti din care n-am putut sa mananc decat 2 linguri pt ca aveau un fel de zeama si erau scarbosi.
Si mi-am stricat si unghiile spaland la vase...
amalia0701
18-03-2008, 10:18 AM
Ai vazut noul opel Agila?
E asa frumos si e 9900 de euro
Dumbo
18-03-2008, 11:24 AM
Ella, cum te-ai imbracat azi... ?
Daca esti colorata inseamna ca esti ok.
Ella79
18-03-2008, 11:55 AM
CITAT(Dumbo @ 18-03-2008, 01:24 PM)

Ella, cum te-ai imbracat azi... ?
Daca esti colorata inseamna ca esti ok.
).gif)
Da, sunt roz cu mov si cu albastru.
am fusta de blugi albastra, dres negru mat, pantofi cu talpa ortopedica negri (nu se prea potrivesc, dar sunt comozi), camasa alba, pluovar roz decoltat, camasa alba pe dedesubt, margele lungi mov, geaca alba si poseta albastra.
M-am vopsit mai blond si mi-am prins parul ca Brigitte Bardot.
).gif)
CITAT(amalia0701 @ 18-03-2008, 12:18 PM)

Ai vazut noul opel Agila?
E asa frumos si e 9900 de euro
).gif)
Iti place? Mie mi se pare putin cam maricel, in sensul ca e inalt... Asta daca m-oi fi uitat eu la modelul catre trebuie.
Ella79
18-03-2008, 02:34 PM
daconst
18-03-2008, 11:22 PM
Moama
Ella,ma omori cu papucii!
Primii mi s-au pus deja la suflet.
Cum mai esti cu dieta?
Eu de azi incep iar ca o luasem pe aratura de cind e mama aici.
Ella79
19-03-2008, 07:28 AM
Danuta, si mie tot primii imi plac cel mai tare.
).gif)
Asa-i ca-s dementiali?
Cu dieta sunt ok. Nu am mai modificat tikerul pt ca nu am mai apucat sa ma cantaresc dimineata, ca am fost tot pe drumuri. Dar la haine se vede diferenta, sunt multumita.
bubbles
19-03-2008, 12:17 PM
Si mie imi plac primii

.Oare sunt comozi?
kellu96
19-03-2008, 12:44 PM
Salut ,ma numesc ionela si am 26 de ani.Am citit aproape toate potarile voastre si as vrea si eu sa slabesc asa cu o faceti voi.Nu inteleg cum e cu numaratul punctelor sau unde le gasesc
Am 1.55m si 63 de kg ,credeti ca ma puteti ajuta?VA MULTUMESC PT ORICE AJUTOR
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.