Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Ella79
Kellu, bine au venit!
Informati despre Weight Watchers gasesti aici: http://forum.oneden.com/Weight-Watchers-t68.html

CITAT(bubbles @ 19-03-2008, 02:17 PM) *

Si mie imi plac primii swoon.gif .Oare sunt comozi? pupic.gif

Nu stiu daca sunt, sincer nu prea par....
Dar la cat costa, cu siguranta n-o sa aflu niciodata daca sunt comozi sau nu )).gif )).gif

In ordinea preferintelor din visurile mele cele mai frumoase )).gif

Imagine

Imagine

Imagine

Desigur... PRADA...
Ella79
In sfarsit, dupa fix 45 de zile de stat in service, mi-am luat masina. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 20-03-2008, 04:25 PM) *

In sfarsit, dupa fix 45 de zile de stat in service, mi-am luat masina. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravo! Sper sa fie asta singura problema pe care ai avut-o vreodata cu service-ul de masini!
Ella79
Oh, Nusa, de-ar fi asa!!! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Multumesc!
Ella79
Ufff, ce ma enerveaza primavara asta! Am racit si mai fac si alergie la ceva (nu stiu la ce), ca imi curge nasul non stop si imi lacrimeaza ochii. Iar cand ma pun pe stranutat o tin asa cateva minute.
Sa se faca vara mai repede ca nu mai am rabdare!!

PS. Ce ciuda mananc ciocolata cu lingura doh.gif si scriu asta aici pentru ca STIU ca maine dimineata voi regreta.
nusarich
Ella, sper sa-ti treaca repede si raceala si alergia! Ai grija pe unde stai, ca si eu am fost tot racita din septembrie pana acum o luna da / doua saptamani nu... Si eu vreau vara!!!!!!

Cu ciocolata, stai linistita, din cand in cand e recomandabila o "iesire", ca sa ne remontam dupa.
Ramo
S-a intamplat ceva cu Ella? Mie mi-e dor de ea sad.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 04-04-2008, 10:18 AM) *

Si mie floare.gif
daconst
Ella,unde esti?Ai scapat la borcanul cu ciocolata? sad.gif
May
Macar de ar fi borcanul cu ciocolata... ori e f ocupata, ori are probleme sad.gif
Ella79
Va pup fetelor! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Din pacate nu am scapat la borcanul cu ciocolata (offff, ce mi-as dori! )).gif ), nici macar asa ocupata nu sunt.
Trec printr-o perioada groaznic de grea, in urma operatiei la picior a mamei mele analizele au iesit cam proaste. Nu vreau sa vorbesc despre asta si sper sa ma intelegeti.
Deocamdata inca se fac alte si alte investigatii pentru ca nu e nimic cert. Ar putea fi rau, dar ar putea fi si relativ bine, ma rog la Dumnezeu pentru asta. pray.gif
E groaznic cum intr-un minut afli o veste care iti schimba viata, cum te trezesti ca iti cade tot cerul in cap si ai da orice sa ai viata de dinainte de vestea aia.
Noi suntem optimisti, ne gandim ca nu are cum sa fie, totusi, chiar asa de rau si ne tinem tari pentru ca, orice ar fi, daca esti pozitiv si optimist apar si vestile bune.

Am vazut pozele tale Ramo. Super tare rochia aia aurie!!! cheer.gif

CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 09:11 AM) *

Si mie floare.gif

Multi pupici Analia! floare.gif Si mie imi lipsiti toate, dar nu prea mi-a stat capul la intrat pe forum.
Ramo
pupic.gif Sa speram ca toate se rezolva cu bine. Eu ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Ai grija de tine pupic.gif

Rochia aia e una din cele 3 pe care mi le-am achizitionat. E verde cu auriu. Ma bucur ca iti place, eu ma simt ca o mireasa in ea din cauza crinolinei in stil de flamenco.
Ella79
CITAT(daconst @ 05-04-2008, 04:13 PM) *

Ella,unde esti?Ai scapat la borcanul cu ciocolata? sad.gif

N-ai vreun borcan ascuns pe undeva sa imi trimiti si mie? La cat de trista am fost cred ca niste linguri de nutella m-ar mai inveseli putin. smile.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 06-04-2008, 02:35 AM) *

Macar de ar fi borcanul cu ciocolata... ori e f ocupata, ori are probleme sad.gif

M-ai cam ghicit iubita. Dar sper ca ptoblemele astea sa se rezolve cu bine si sa revin cea care am fost. Promit ca atunci dau o petrecere cu meniu bazat pe etichete. )).gif
Dumbo
Ella pastreaza-ti optimismul si zambetul, chiar daca este greu. Cei din jur au nevoie sa fii de doua ori mai puternica, sa fii puternica si pentru ei.
Noi iti tinem pumnii si ii dorim multa multa multa sanatate mamei tale.
nusarich
Ella, sanatate multa mamei tale!
michelle
Ella, suntem alaturi de tine, sanatate multa mamei! hug.gif
bubbles
Ella pupic.gif sanatate multa mamei tale hug.gif
amalia0701
Ela sanatate mamei tale si tie putere hug.gif
Ai nevoie hug.gif
butterfly
Multa sanatate mamei tale! pupic.gif hug.gif
May
Sunt sigura ca o sa fie totul bine hug.gif
daconst
Ella,sper sa se faca repede bine mama ta si tu sa revii cu acellasi optimism ca inainte. pupic.gif
Sexymom
Ella primeste si de la mine un gand bun, si gandeste-te ca timpul le rezolva pe toate, o sa fie bine .Sanatate si multa forta in continuare. pupic.gif
Tulip
Ella, hug.gif
Ella79
Va multumesc fetelor! Va multumesc mult de tot! hug.gif Si eu sunt optimista si sunt convinsa ca totul va fi bine, ca n-are cum sa fie ceva foarte foarte grav.
Si mai cred in puterea autosugestiei. In general oamenii daca isi baga in cap ca sunt bolnavi, parca si incep sa aiba tot felul de dureri si pana la urma tot ajung bolnavi. Ori noi incercam sa evitam asta. Adevarul e ca mama chiar se simte super ok, e foarte activa si plina de vitalitate, arata super ok, are pofta de mancare. Acum e foarte preocupata sa isi reamenajeze gradina, planteaza tot felul de flori, muta ghivece, face aranjamente.. )).gif Eu sper sa fie totusi o gresala a medicilor mai ales ca au fost tot felul de incurcaturi cu analizele, probele, coincidenta de nume cu o alta pacienta... in fine, o sa va povestesc eu cand totul va fi bine si ne vom amuza pe tema asta.
Eu sunt ok. In afara de faptul ca nu prea ma odihnesc pentru ca nu pot sunt ok. Ba chiar imi spune lumea ca sunt vesela.. )).gif Mi-am impus sa par ok si probabil ca disimulez cu succes tot ce e in interiorul meu. )).gif
Ma imbrac la fel de colorat cum ma stiti, ba chiar mai colorat. Mi-am cumparat o geanta galbena super super super draguta, o sa ii fac o poza cand am timp si v-o arat. M-am indragostit de ea si n-am putut sa n-o iau acasa.
Masina mea tot varza e, dar nu mai conteaza. Azi m-am tarat cu ea pana la birou ca ii piuie si ii tiuie tot felul de chestii si o duc la service, se pare ca nu mai am nici un stop pe frana, ca sonda lamda trebuie schimbata, farurile reglate electronic si senzorii montati. Dupa ce o fac si dupa ce se mai linistesc lucrurile o sa o vand si imi cumpar una noua.
Frate-miu a avut si el un accident la Budapesta, acum umbla cu un Logan ceea ce pe el il dispera la maxim. Se mira de ce nu ii da nimeni loc de parcare si de ce il claxoneaza toti cand le taie fata )).gif
nusarich
Ella, ai mare dreptate cu autosugestia, sa stii. Bine ca mama ta e activa, face foarte bine la psihic.
Bafta multa la service, sa-ti iei repede masinuta inapoi! Si s-o vinzi bine daca tot vrei s-o vinzi!
nusarich
La Multi Ani Ella! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu mai mult!
ALICE
Iti doresc sanatate, ca tu esti ambitioasa sa faci mai departe ce-ti doresti!La multi ani!
amalia0701
floare.gif
La multi ani!
Ella79
Multumesc, multumesc mult fetelor. Ma maguleste faptul ca v-ati amintit de mine, mai ales ca in ultima vreme n-am fost prea activa pe forum...
butterfly
Las' ca revii tu pe forum pupic.gif important e ca norii aia gri sa se risipeasca pupic.gif
Sexymom
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca,
LA MULTI ANIIIIIII

SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE.
anca veselie
la multi ani!
multa sanatate, tie si familiei, fericire si sa fii iubita pupic.gif
May
La multi ani, frumoaso, sper din tot sufletul ca anul acesta sa iti recapeti echilibrul pe toate planurile pupic.gif
michelle
La multi ani, Ella! Sa fii fericita si implinita pupic.gif give_rose.gif
butterfly
La multi ani Ella!!!

pupic.gifpupic.gif

Imagine
Ramo
La multi ani frumoaso si tot ceea ce iti doresti pupic.gif
Ella79
Multumesc fetelor, va multumesc mult de tot!
Sa imi tineti pumnii stransi stransi, sa va rugati pentru mama mea, am nevoie de tot norocul din lume zilele astea...
bubbles
LA multi ani !!!! band.gif Sanatate mamei pupic.gif hug.gif
Tulip
Ella,la multi ani!!!!

Si multa-multa-multa sanatate mamei tale! floare.gif
Ramo
CITAT(Ella79 @ 14-04-2008, 08:40 PM) *

Sa imi tineti pumnii stransi stransi, sa va rugati pentru mama mea, am nevoie de tot norocul din lume zilele astea...

Iti trimit si din norocul meu (chiar am parte de asa ceva) sper sa te ajute. Sanatate mult mamicutzei pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, sanatate tie si tuturor celor dragi! hug.gif
camvalmy
LA MULTI ANI ELLA! Sanatate multa mamei tale pupic.gif hug.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi ani,Ella!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Multa sanatate si tot norocul din lume mamei tale! pupic.gif
Ella79
Va multumesc mult de tot fetelor!! Sunteti niste scumpe. hug.gif
nusarich
Ella, sanatate multa mamei tale! Si gandeste pozitiv, ca telepatia chiar functioneaza, si e mai bine s-o ajuti sa fie pozitiva si dansa. pupic.gif
Cherie
La multi si din partea mea, cu intarziere! give_rose.gif pupic.gif
Si multa, multa sanatate mamei!
michelle
Ella, sa ne tii la curent pupic.gif hug.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 14-04-2008, 08:40 PM) *

hug.gif Ella, noutati? Sper ca e totul bine
Ella79
Nu, nu am nici un fel de noutati deocamdata.
Asteptam...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.