Va multumesc fetelor! Va multumesc mult de tot!

Si eu sunt optimista si sunt convinsa ca totul va fi bine, ca n-are cum sa fie ceva foarte foarte grav.
Si mai cred in puterea autosugestiei. In general oamenii daca isi baga in cap ca sunt bolnavi, parca si incep sa aiba tot felul de dureri si pana la urma tot ajung bolnavi. Ori noi incercam sa evitam asta. Adevarul e ca mama chiar se simte super ok, e foarte activa si plina de vitalitate, arata super ok, are pofta de mancare. Acum e foarte preocupata sa isi reamenajeze gradina, planteaza tot felul de flori, muta ghivece, face aranjamente..
).gif)
Eu sper sa fie totusi o gresala a medicilor mai ales ca au fost tot felul de incurcaturi cu analizele, probele, coincidenta de nume cu o alta pacienta... in fine, o sa va povestesc eu cand totul va fi bine si ne vom amuza pe tema asta.
Eu sunt ok. In afara de faptul ca nu prea ma odihnesc pentru ca nu pot sunt ok. Ba chiar imi spune lumea ca sunt vesela..
).gif)
Mi-am impus sa par ok si probabil ca disimulez cu succes tot ce e in interiorul meu.
Ma imbrac la fel de colorat cum ma stiti, ba chiar mai colorat. Mi-am cumparat o geanta galbena super super super draguta, o sa ii fac o poza cand am timp si v-o arat. M-am indragostit de ea si n-am putut sa n-o iau acasa.
Masina mea tot varza e, dar nu mai conteaza. Azi m-am tarat cu ea pana la birou ca ii piuie si ii tiuie tot felul de chestii si o duc la service, se pare ca nu mai am nici un stop pe frana, ca sonda lamda trebuie schimbata, farurile reglate electronic si senzorii montati. Dupa ce o fac si dupa ce se mai linistesc lucrurile o sa o vand si imi cumpar una noua.
Frate-miu a avut si el un accident la Budapesta, acum umbla cu un Logan ceea ce pe el il dispera la maxim. Se mira de ce nu ii da nimeni loc de parcare si de ce il claxoneaza toti cand le taie fata