Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La vita e'
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Sexymom
Multa sanatate mamei tale si asteptam numai vesti bune . hug.gif
daconst
Ella,cum mai esti?
Te astept cu vesti bune. pupic.gif
lucy
Sanatate multa pupic.gif pupic.gif
Ella79
Nu stiu sa definesc daca vestile pe care le am sunt bune sau sunt rele. O sa spun ca unul dintre doctori "e cea mai rea situatie dintre cele bune si cea mai buna dintre cele rele".
Oricum, dupa nu mai stiu cate zile de agonie, de neliniste, de incertitudini, e mai degraba o situatie buna pentru ca, atunci cand ti se arata in fata ochilor posibilitati de-a dreptul groaznice, realizezi ca asa cum e, e foarte bine, te bucuri ca nu e mai rau.
Despre ce e vorba: Mama anul trecut a cazut in curte si a facut o vanataie la picior, deasupra genunchiului. Nu i-a dat importanta pana anul asta in martie cand s-a dus la medic la controlul obisnuit si i-a spus ca nu e ok sa aiba chestia aia acolo, mai bine sa o scoata. Procedura obisnuita dupa operatie e sa se faca biopsie. Iar la biopsie rezultatul a fost "liposarcom mixoid". Adica o tumora maligna....
Au urmat analize refacute in nu stiu cate locuri, controale, discutii cu medici. Concluzia la care s-a ajuns dupa toate astea e ca tumora respectiva, desi maligna, a fost deja operata, deci nu mai e acolo. Numai ca nimeni nu poate garanta ca celulele maligne nu au migrat de acolo.... In plus, tipul asta de tumora, netratata, ar avea sanse mari de recidiva. Tratata sansele s-ar reduce la 5%. Am sperat pana ieri ca nu va trebui sa faca chimioterapie sau ca macar nu o sa ii afecteze parul. Numai ca asta trebuie sa faca si i s-a spus foarte franc in fata ca o sa ii cada parul. Ceea ce pe mama a distrus-o. A fost si la bioenergetician, i-a spus ca n-are nimic, ca tumora a fost extirpata corect si nu va avea nici o problema. Dar poti sa te bazezi in totalitate pe terapii alternative?!?! Poti sa refuzi tratamentul traditional si sa dormi linistit?!
Practic, mama va trebui sa faca tratament pur din ratiuni preventive, pentru a elimina eventualele celule maligne migrate din tumora si pentru a reduce la maxim posibilitatea recidivei.

Mama e foarte puternica, e admirabila. A primit soc dupa soc, a plans, initial a negat si a refuzat sa faca ceva. Numai ca gaseste puterea sa lupte. Acum e hotarata sa faca tratamentul pentru ca s-a convins ca nu e ceva grav, ca nu e, propriu-zis, bolnava, ca il face doar ca sa nu fie bolnava. Sigur... efectele adverse va dati seama ca o inspaimanta.

In ceea ce ma priveste... pot doar sa spun ca nu prea mai stiu cum e sa nu plangi. Dar Dumnezeu te intareste mereu, iti da puterea sa treci peste toate, chiar atunci cand ai impresia ca nu mai poti. Azi am plans in toaleta de la birou asezata in fund pe jos pentru ca realmente simteam ca nu mai pot nici in picioare sa stau. Am plans vreo ora, m-am ridicat, m-am machiat la loc, mi-am asezat hainele si m-am dus la sedinta. pentru ca asta e viata....

CITAT(Sexymom @ 17-04-2008, 11:55 AM) *

Multa sanatate mamei tale si asteptam numai vesti bune . hug.gif

CITAT(daconst @ 23-04-2008, 12:43 AM) *

Ella,cum mai esti?
Te astept cu vesti bune. pupic.gif

CITAT(lucy @ 23-04-2008, 09:23 AM) *

Sanatate multa pupic.gif pupic.gif

Va pup si va imbratisez pe toate, de 1000 de ori. hug.gif Nici nu va puteti da seama cat de mult conteaza pentru mine sa simt ca nu sunt singura, ca cineva se gandeste la mine, ca tine la mine.
Va multumesc! Pe bune!
Tulip
pupic.gif hug.gif
butterfly
hug.gif pupic.gifpupic.gif
michelle
Ella, multa sanatate si putere mamei tale! Si tie sa o incurajezi hug.gif pupic.gif
daconst
Ella,daca ai stii cit am asteptat mesajul tau... pupic.gif
Ce sa zic,am ramas si eu socata cit de usor ti se poate schimba viata de la o zi la alta. sad.gif
Dar eu,una sunt tare increzatoare ca desi situatia a fost sau poate mai este una critica,se poate rezolva si mama ta sa traiasca sanatoasa multi ani de acum inainte.
Spun asta,deoarece o prietena buna de familie s-a trezit la 40 de ani diagnosticata cu cancer la gat.Si asta a descoperit dupa o vizita oarecare la dentist. sad.gif
Da,iti dai seama ce soc a fost si la ea.Femeie tanara cu 2 copii adolescenti care aveau nevoie de ea mai mult ca oricind...
Dar dupa ce a trecut de faza de soc,s-a incurajat singura ca trebuie sa invinga boala cu orice pret si a reusit.Si-a schimbat complet modul de viata,de alimentatie si acum este sanatoasa si fericita.
Cum spui si tu cel mai greu i-a fost cind i-a cazut parul,ea fiind o femeie cocheta care tinea la imaginea ei.Dar si-a facut peruca la comanda,a mai fost si iarna si a purtat tot felul de caciulite si baticuri si acum are un par grozav.Ce mai e schimbata complet in bine.
Eu zic ca totul depinde de mama ta si de moralul ei,iar aici sunt convinsa ca aveti voi grija sa se simta iubita si in siguranta.
Te pup si astept in continuare mesajele tale cu vesti bune! pupic.gif
Ella79
Multumesc fetelor! Sper sa tina Dumnezeu si cu noi si sa avem puterea sa trecem peste toate. Eu ma gandesc ca asta e doar o incercare pe care o sa o depasim si ne e data ca sa evoluam, sa devenim mai buni, mai puternici, sa apreciem mai corect ceea ce avem.
Saptamana viitoare e ziua mamei mele, pe 29 aprilie. Desi ar fi trebuit sa inceapa tratamentul chiar atunci am hotarat cu medicul sa il amane cu o saptamana si ii vom face cadou o excursie la Istambul. I-am spus deja de cadou si s-a bucurat super mult. I-am spus ca nu am stiut ce sa ii cumparam cadou de ziua ei, asa ca o ducem sa isi aleaga ea ce doreste.
Am ales Istambul pt ca e mai aproape de Bucuresti decat Viena sau Budapesta (sunt 500 de km pana acolo) si pentru ca e un oras super interesant. Sincer, abia astept sa mergem. Avem cu totii nevoie de putina liniste si odihna, avem nevoie sa shimbam putin peisajul, sa iesim din tot caruselul asta, din toata nebunia asta.

CITAT(daconst @ 23-04-2008, 07:59 PM) *

Ella,daca ai stii cit am asteptat mesajul tau... pupic.gif

Sa stii ca m-am gandit la tine, mi-am dat seama ca si tu te gandesti la mine pentru ca te stiu sufletista, stiu ca iti pasa de oameni, chiar daca nu ii cunosti personal. pupic.gif
ramonavlas
Ella, iti doresc sa ai multa putere si mamei tale toata sanatatea din lume. pupic.gif pupic.gif
nusarich
Ella, sanatate multa mamei tale!
Parerea mea personala este ca daca bioenergeticianul i-a zis mamei tale ca nu are nimic, ca tumora a fost operata/tratata cum trebuie, asa e. Eu m-am convins personal de chestii de genul asta. Oricum, mama ta este o luptatoare, tu esti la fel de luptatoare si o sustii cu toate puterile, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. E bine ca mergeti sa va linistiti putin. Aveti nevoie de asta si face foarte bine la psihic. Stii cazul tipei care era bolnava de cancer, i se dadusera cateva luni de viata, tipa s-a dus in concediu undeva la mare la soare, s-a indragostit (si i s-a rapuns cu aceeasi dragoste), s-a intors din vacanta, s-a dus la medic si a constatat medicul ca era aproape vindecata. E un caz real care a facut valva si a demonstrat inca o data ca mintea umana este o enigma care ne guverneaza in totalitate. Eu va tin pumnii sa treaca repede perioada de tratament si sa nu aiba urmari de nici un fel! hug.gif
otilici
Ella,sanatate multa mamei tale,iar tie multa putere sa o sustii,sa ii fii aproape smile.gif .Va tinem si noi pumnisorii sa fie totul bine.
hug.gif pupic.gif
Ella79
Neata!
Ascult Smiley - preocupat cu gura ta : http://www.youtube.com/watch?v=abk7wnlW3GM Mi se pare atat de frumoasa piesa asta...
Azi mi s-a parut ca s-a circulat putin mai civilizat prin Bucuresti, desi ploua, desi la Unirea s-au inchis 2 benzi. Ori poate nu mai bag eu de seama aglomeratia, nu stiu...
Dupa ce plec de la birou azi ma duc pana la solar si dupa aia ma duc sa imi fac bagajele. Maine dupa serviciu plec direct la ai mei, de acolo plec in Turcia, iar cand ma intorc plec la mare. Si de la mare voi veni la birou direct in dimineata de 5 mai.... Probabil ca o sa imi car dupa mine tot sifonierul, ca trebuie sa imi iau cu mine asa:
- haine pentru Paste
- haine pt mers in Turcia
- haine pentru mers la mare
- haine pentru venit la birou pe 5 mai

Azi noapte am visat ca duceam pe cineva sau ceva greu in spate. Si m-am trezit cu o durere de spate destul de nasoala.....

CITAT(nusarich @ 23-04-2008, 10:44 PM) *

Ella, sanatate multa mamei tale!
Parerea mea personala este ca daca bioenergeticianul i-a zis mamei tale ca nu are nimic, ca tumora a fost operata/tratata cum trebuie, asa e. Eu m-am convins personal de chestii de genul asta. Oricum, mama ta este o luptatoare, tu esti la fel de luptatoare si o sustii cu toate puterile, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. E bine ca mergeti sa va linistiti putin. Aveti nevoie de asta si face foarte bine la psihic. Stii cazul tipei care era bolnava de cancer, i se dadusera cateva luni de viata, tipa s-a dus in concediu undeva la mare la soare, s-a indragostit (si i s-a rapuns cu aceeasi dragoste), s-a intors din vacanta, s-a dus la medic si a constatat medicul ca era aproape vindecata. E un caz real care a facut valva si a demonstrat inca o data ca mintea umana este o enigma care ne guverneaza in totalitate. Eu va tin pumnii sa treaca repede perioada de tratament si sa nu aiba urmari de nici un fel! hug.gif

Da Nusa, si eu cred ca in toata povestea asta cel mai important e psihicul, sa reusesti sa gandesti pozitiv, sa fii optimist, sa proiectezi in viitor imagini cu omul respectiv sanatos si vesel, sa faci planuri de viitor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Dealtfel am ajuns la concluzia ca boala sta ar trebui incadrata la categoria bolilor psihice sau ceva de genul asta. Pentru ca nu il afecteaza doar pe cel bolnav ci si pe cei din jurul lui punandu-le la toti nervii la grea incercare. Practic, am impresia ca inving aceia care au un psihic bun, care sunt mai puternici din punctul asta de vedere.

butterfly
Vacanta placuta Ella! atat tie cat si familiei tale pupic.gifpupic.gif
anca veselie
ella pupic.gif
o sa treceti peste asta, in viatza trebuie sa lupti si sa te ridici in picioare oricat de greu iti este si stiu ca tu esti o luptatoare!
sa-ti cada parul nu este cel mai groaznic lucru care se poate intampla, mama ta o sa treaca cu curaj si peste asta!
distractie placuta in concediu!
nusarich
Ella, psihicul e bine sa ni-l pastram, intr-adevar, inainte de toate, nu de alta, dar neuronii nu se mai refac...
In alta ordine de idei, se poarta tuns scurt. Am colege pe la vreo 30 si ceva de ani care se tund periuta sau 0 tocmai ca sa li se regenereze parul. Asa ca nu-i asta un capat de lume. Mie mi-ar fi mai frica de impactul medicamentelor asupra corpului meu in rest, nu de caderea parului. Dar asta e parerea mea personala, eu oricum cam refuz sa iau medicamente...

Sa ai un miniconcediu cat mai placut, linistit si sa va bucurati de iesirea asta!
May
Capul sus, nu te lasa, mama ta are nevoie de tine mai mult ca oricand sa fii puternica! hug.gif
Ella79
Am intrat sa va urez Paste Fericit, sa aveti parte numai de bucurii, de sanatate si mai ales de intelepciunea de a va bucura de toate astea.
pupic.gif
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite, lumina in suflet si multa putere pentru a trece cu bine peste tot ce ne rezerva viata!
Sanatate multa si liniste in suflet mamei tale! hug.gif
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nusarich
Hristos a inviat!

Sa aveti parte de sarbatori cu lumina in suflet!
camvalmy
Hristos a inviat! paste fericit si la multi ani! pupic.gif hug.gif
dany
Hristos a inviat !!!

Multa sanatate mamei tale si ....speranta moare ultima !!!!!
ramonavlas
Ella, abia astept sa vad ce noutati ne scrii pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 09:06 PM) *

Ella, abia astept sa vad ce noutati ne scrii pupic.gif

Am internetul prost si se cam pierde ce scriu.
Sunt inca la Istambul, orasul pe 2 continente... E intr-adevar impresionant, foarte interesant, exotic... Pana acum am fost la Palatul Topkapi - resedinta sultanilor, la Moscheia Albastra, la Sfanta Elena - initial biserica crestina apoi transformata in moschee, la Piata de Peste - nu suna prea interesant dar va asigur ca e, am facut o plimbare cu feribotul prin Cornul de Aur si, in general, ne-am batut picioarele prin Marele Bazar (care e o tiganie enorma) si pe strazile lor in panta care dau inspre mare.. smile.gif.
Am avut in permanenta senzatia ca traiesc aievea in Mayitrei a lui Mircea Eliade. Un amestec splendid de orient si occident. Cultura orientala impletita cu arhitectura ortodoxa (Sfanta Elena are artitectura ortodoxa numita "cruce greaca inscrisa"), cu mentalitati musulmane si civilizatie noua occidentala.
Sunt niste oameni fascinanti daca iti depasesti propriile idei preconcepute. Sunt in primul rand cinstiti, nimeni nu te insala la bani, nu te minte ca marfa aia ar fi mai buna decat e. Tinerii sunt occidentalizati mult, sunt politicosi si respecta femeia. Batranii sunt frumosi tocmai pentru ca si-au pastrat nealterate ideile.
Femeile sunt sfioase si au gasit probabil trufas faptul ca le priveam in ochi, ca le zambeam..
Pentru foarte multi dintre noi e un loc in care ai multe de invatat.
Desi ii e complet opus ca si stil, e la fel de impunator ca si Roma, de exemplu... E tot o capitala de impresiu, pana la urma.
Azi am aflat ca bunica-mea (care e turcoaica dealtfel) a fost contemporana cu ultimul sultan. )).gif Mehmet al_nu_stiu_catelea a murit in 1921, iar bunica s-a nascut in 1920. )).gif
nusarich
Ce ma bucur ca ai scris, Ella!

Intr-adevar, impresionant, dupa cum scrii tu aici. E bine sa-ti incarci bateriile, dupa toate cele prin cate ai trecut, ai nevoie de asta! hug.gif
Ar trebui sa-ti faci un jurnal de calatorii, sa vezi si sa revezi toate orasele prin care ai trecut, tot ce te-a impresionat si ti-a lasat un gust al locului, asa cum l-ai gustat tu!
Sexymom
Si mie mi-a placut mult Iastambulul, in special podul Bosforului , noaptea, luminile sunt un vis.Merita sa mergi si in Ankara si Kusadasi.Daca tot esti in Turcia.Sa urci pe Pamukalet.E un munte din calcar pe care se scurge apa termala. Ai impresia ca mergi prin nori.Pacat ca nu aveam atunci camera digitala sa va arat pozele, sunt impresionante.

Ella multa sanatate mamei tale. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Ai grija de tine hug.gif
Ella79
Azi am chef sa gatesc. As vrea sa experimentez ceva sofisticat dar light. Ma gandesc ca asta m-ar relaxa....
michelle
Ella!!! cheer.gif pupic.gif Ce bine ca ai revenit!
Cum merge dieta?
Sexymom
Vrei ceva idei? ca nu duc lipsa de ele )).gif

Poti face San Jacobo.
Ai nevoie de 2 felii de sunca taiate mai gros, 2 felii de cascaval, 1 ou si 2 lg pesmet.
Asezi o felie de sunca, una de cascaval, alta de sunca ,alta de cascaval, le dai prin ou si pesmet si le bagi intr-o baie de ulei incins 2 min.Se scoti si le asezi pe un servetel sa se scurga de ulei.

Spaghete light
100 g spaghete integrale ( daca ai daca nu noirmale) le fierbi si le speli in apa rece.
Intr-o tigaie de teflon pui numai 1 lg de ulei de masline, ceapa, ciuperci, 1 ardei gras , 1 dinte de usturoi si 2 rosii date pe razatoare.Pyui ceva cimbru sau oregano si le lasi la foc mic sa se inabuseasca ( nu sa se prajeasca).Torni amestecul peste spaghete .Nu are nevoie de cascaval ras deasupra.

Sau salata de paste cu pui, sfecla si ardei murati

50 g paste groase se fierb si se scurg bine, se pun intr-un castron, peste ele tai cubulete bucatele de pui, ceapa, sfecla cubulete, castraveti murati si un praf de usturoi, amesteci cu putina sare, otet de mere si ulei de masline.

Sau salata de varza rosie cu mere

tai fideluta varza, marul il tai cubulete, pui un pic de sare, ulei si otet.Si le lasi la marinat 30 de min.
Ella79
Merci Sexy!
Spaghetele alea light suna apetisant rau... w00t.gif
As incerca sa fac ceva gen orez cu lapte si ananas. Adica sa fac orez cu lapte normal si sa amestec si niste bucati de ananas proaspat si eventual sa pudrez cu nuca de cocos. Oare o iesi??
Mi-a venit ideea de la sutlaki-ul bunica-mii de care mi-e dor....
Sexymom
Nu cred blum.gif amestecatura e ciudata rau, mai bine pui ananasul peste ceva salata verde, cu br. rasa deasupra, 1 rosie si cubulete de sunca.
May
Ce mai faci? pupic.gif
Ella79
Acum ... mai bine... Cred ca am trecut de partea cea mai grea a acestei povesti...

Tocmai m-am intors in Bucuresti, adica in lumea civilizata si am dat iama in primul magazin de haine care mi-a iesit in cale. In 10 minute mi-am cumparat o rochie neagra cu buline albe (super sexy) si un sacou alb (sa pot totusi purta rochia si la birou) si o camasa galbena. Sunt din nou eu. )).gif Ma recunosti, nu?
Acum sunt la birou, unde n-am mai calcat de o saptamana, si cand plec de aici ma duc la o cafea la Turabo.

Mama e ok acum. Ieri cand am plecat de la ea am lasat-o gradinarind. Desigur, reamenajeaza peluza. )).gif A facut prima serie de tratament. Mai are inca o serie de 3 sedinte la sfarsitul lunii si gata. O sa fie ok pana la urma, o sa trecem noi si peste asta.

nusarich
Bravo Ella! Sustine-ti mama in continuare, sigur va fi bine si o sa va vedeti povestind despre experienta fara frica mai tarziu!

Ce gatesti pana la urma?
ramonavlas
Ella pupic.gif welcome back!
buretel
Sanatate multa mamei tale, ma bucur ca ai revenit pupic.gif
May
In primul rand, ma bucur ca ai inteles exact ce te-am intrebat prin ``ce mai faci``. Ca mama ta se va face bine asta e cel mai important pt ca tu sa iti revii, iar ca ai mers la shopping e o dovada in plus. Poze cu achizitiile? naughty.gif
Ella79
Acum am ajuns acasa si tocmai am cazut pe scari cu galeata de gunoi cu tot. Coafata si manichiurata ca o diva, m-am pravalit ca Florin Piersic la filmari de am vazut stele verzi. S-a dus [*****] reputatia mea daca m-o fi vazut careva cu frunzele de ceapa zburandu-mi deasupra capului.
Nusa, pana la urma n-am mai gatit nimic. M-am hotarat eu ca mai bine mananc niste capsuri, ca rochia aia noua e inuman de stramta deci cateva kilograme in minus nu mi-ar strica.
daconst
Ella,ma bucur ca ai revenit si esti iar TU! pupic.gif
Vroiam sa te intreb unde ati fost voi anul trecut in Turcia,ca stiu ca a fost un loc grozav.
Zilele trecute ma batea un gand de vacanta si nu mai stiam exact statiunea. doh.gif
Ella79
Dana, am fost in Alanya la hotelul Long Beach Resort & spa. Am fost 2 ani la rand acolo. E super ok.

CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 06:28 PM) *

In primul rand, ma bucur ca ai inteles exact ce te-am intrebat prin ``ce mai faci``. Ca mama ta se va face bine asta e cel mai important pt ca tu sa iti revii, iar ca ai mers la shopping e o dovada in plus. Poze cu achizitiile? naughty.gif

O sa incerc sa imi fac poze in week-end. Trebuie sa cumpar baterii pt camera foto. Poate reusesc totusi sa prostesc pe careva sa ma pozeze imbracata cu ea, ca asa pe umeras nu arata cine stie ce... biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 15-05-2008, 08:57 PM) *

Acum am ajuns acasa si tocmai am cazut pe scari cu galeata de gunoi cu tot. Coafata si manichiurata ca o diva, m-am pravalit ca Florin Piersic la filmari de am vazut stele verzi. S-a dus [*****] reputatia mea daca m-o fi vazut careva cu frunzele de ceapa zburandu-mi deasupra capului.
Nusa, pana la urma n-am mai gatit nimic. M-am hotarat eu ca mai bine mananc niste capsuri, ca rochia aia noua e inuman de stramta deci cateva kilograme in minus nu mi-ar strica.

Specific pt Ella pupic.gif
Nu te superi ca am ras cand am citit, da????
Dumbo
Buna dimineata.
azi cu ce culori te-ai imbracat?
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 09:54 AM) *

Specific pt Ella pupic.gif
Nu te superi ca am ras cand am citit, da????

Nu, stai linistita!! Si eu am ras si, dealtfel, toti cunoscutii mei carora nu m-am sfiit sa le povestesc. Asta e, asa o sa se duca pe apa sambetei imaginea mea de diva, cazand pe scari cu gunoiul si mancand direct din conserva.. )).gif )).gif

CITAT(Dumbo @ 16-05-2008, 10:54 AM) *

Buna dimineata.
azi cu ce culori te-ai imbracat?

Cu o pereche de saboti cu talpa ortopedica excesiv de inalti ( 10 cm) dar incredibil de frumosi (crem cu alb), o fusta maro sport, larguta, lunga pana la genunchi, un tricou galben cu niste desene misto (2 ochi in forma de inima, cu gene lungi si un zambet larg). smile.gif
Am facut o pasiune pt tricoul asta pe care mi l-am cumparat de la Bruxelles in decembrie si am facut crize de nervi cand am vazut ca una din tipele care prezinta stiri la PRO TV are 2!!! Unul galben, identic cu al meu si unul rosu, cu acelasi desen. angry2.gif Asa ca m-am hotarat sa port tricoul asta pana la epuizare, ca daca mai apare aia mult cu el la televizor al meu nu mai are nici un farmec.
Ella79
De azi ma apuc sa numar calorii, ca mi se pare amuzant tabelul ala nou.
Pana acum cica am mancat 397 de kcal. )).gif
michelle
Si mie mi s-a pus pata pe un tricou galben, dar nu aveam cash si nu mi l-am mai luat ca nici nu se putea plati cu cardul doh.gif
Tare as vrea sa vad pozute cu tinutele tale hug.gif
nusarich
Ella, mi-ai luat exemplul la cazaturi? Nu-i bine, ai grija! pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
daconst
Ella,mersi mult! give_rose.gif
Miercuri zburam in Alanya,adica in Antalya si de acolo spre Alanya.Doar ca la al hotel,din pacate.
Sper sa fie ok totusi.
Ce va sfaturi?Ce nu trebuie sa ratez?Magazine ceva? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.