Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Salutare
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
crissuca
Sunt crissuca, si azi am descoperit forumul oneden. Mi s-a parut un forum interesant, asa ca hop si eu. smile.gif
Am 27 de ani si sunt interesata de cumparaturi smile.gif, fitness si aerobic (preferatul meu e pilates) si inot. Legat de dieta: eu am slabit anul trecut 2007, 9 kg fara sa tin o dieta. Am inceput din iunie sa am grija la ce mananc. Am redus la maxim carnea, iar porcul l-am eliminat complet. Am elimnat prajelile (am descoperit ca de bune sunt oulele taranesti facute in apa) si am inceput sa fac sport. In fiecare zi fac minim jumatate de ora de sport, orice fel de miscare e buna. Chit ca doar mergi pe jos, sau alergi, sau urci scari, totul e ok.
Sunt foarte multumita acum.
Nessie
Bine ai venit, Crissuca! cheer.gif Ma bucur ca esti sportiva. Cu cat mai multe pe forum, cu atat mai bine. wink1.gif Ne motivam si invatam una de la alta.
crissuca
CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 01:51 PM) *

Bine ai venit, Crissuca! cheer.gif Ma bucur ca esti sportiva. Cu cat mai multe pe forum, cu atat mai bine. wink1.gif Ne motivam si invatam una de la alta.

Stai asa un pic. Sportiva e mult spus. smile.gif
Da, motivarea e cel mai important lucru, si e bine sa te inconjori de oameni cu aceleasi interese ca si tine. De ex, pe mine m-a ajutat mult sotul meu.
michelle
Bine ne-ai gasit crissuca! give_rose.gif
aki
Buna, draga. hug.gif Bine ai venit printre noi yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.