Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Andra
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
andra22
Salutare sunt in a 2 zi de dieta dar nu am incredere ca o sa dau jos.as vrea sa ma apuc si de aerobic in timpul dietei.este bine?
Andreea-Rodica
welcome.gif E bine sa faci sport, orice ai alege. Dar mai bine scrie-ne ceva despre tine, despre ce dieta tii.
Sexymom
Hola Andra, bine ai venit printre jurnaliste. pupic.gif Succes la dieta.
andra22
Va multumesc.am inceput dieta daneza sunt in a 2 zi azi si nu stiu ma simt rau foarte slabita si nu pot sa mananc carnea de vita as putea sa o inlocuiesc cu ceva?de pui de orice?am nunta la vara in iulie si trebuie sa dau jos dar este foarte greu.eu ma duc si la masaj anticelulitic si la sauna dar pe langa asta sa ma mai duc si la aerobic?nu stiu daca o sa pot rezista.
va pup..
Ella79
Andra, eu zic sa tii alta dieta daca asta te chinuie prea tare. Mai bine alegi o dieta cu care slabesti mai incet dar sigur, pe care sa o transformi intr-un stil de viata.
Mult succes!
andra22
da dar eu in iulie am nunta si vreau sa imi iau o rochie de mireasa frumoasa si sper cu asta sa dau ceva si dupa aia sa mai tin alta in continuare.eu am o problema dimineata ma trezesc cu forte proaspete si am incredere in mine dar pe parcursul zile imi vine sa renunt cand am momente de astea deschid calculatorul si incep sa citesc mesajele voastre si seara sunt foarte fericita ca am reusit sa trec si de ziua aia.
chiar vrreau sa aflu daca pot schimba carnea de vita cu aia de pui?
va pup
Andreea-Rodica
Nu ma pricep la dieta daneza, daci nu stiu ce sa zic cu carnea de pui.
Si eu m-am mobilizat inainte de nunta, dar am ales Monti. Am slabit bine, cam 7-8 kg, in cateva luni. Din pacate m-am lasat pe o ureche si am mai pus inapoi de atunci. Si pe mine ma mobilizeaza fetele de pe forum. Succes! hug.gif
julyalina
bine ai venit andra! floare.gif
ar fi foarte bine sa faci si aerobic. pentru oboseala , ia niste suplimente de ca, mg si zinc
andra22
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-01-2008, 08:05 AM) *

Si eu m-am mobilizat inainte de nunta, dar am ales Monti. Am slabit bine, cam 7-8 kg, in cateva luni.

Multumesc mult de raspunsuri!
As vrea sa termin totusi dieta daneza pentru ca am dat jos deja 3 kg in 3 zile.Totusi este foarte greu noroc cu logodnicul meu care ma sprijina mult pupic.gif (o tine si el si suntem cam nervosi).
Dupa ce termin as vrea sa incerc si alta dieta pe termen lung,
Imi poti da niste detalii despre dieta Monti????

Multumesc mult
Andreea-Rodica
Montignac

Iar aici gasesti Jurnalul meu de cand l-am descoperit pe Monti.

Mult succes! hug.gif
andra22
multumesc mult
dar are doua faze sau cum este?
pupic.gif

Ma poate ajuta cineva care o tinut dieta daneza cu cateva sfaturi ?
Dumbo
Nu stiu daca sunt cea mai indicata sfatuitoare, nu de alta, dar nu prea am reusit sa dau mare lucru jos cu dieta daneza. Desi am tinut-o pana la capat de 2 ori.
andra22
CITAT(Dumbo @ 11-01-2008, 08:44 PM) *

Nu stiu daca sunt cea mai indicata sfatuitoare, nu de alta, dar nu prea am reusit sa dau mare lucru jos cu dieta daneza. Desi am tinut-o pana la capat de 2 ori.

Eu am reusit in primele 3 zile sa pierd trei kilograme, si sunt optimista.
Tu cat ai reusit in total sa dai jos, la o cura??
dany
Bine ai venit , Andra ! give_rose.gif

In legatura cu dieta daneza , afli mai multe AICI , asta in cazul in care n-ai citit deja .

Nu as vrea sa te supar dar .... 3 kg in 3 zile ??? Nu ti-e frica ca la fel de repede le vei pune la loc ? Mie mi se pare ffff mult in ffff scurt timp .... E doar o parere de a mea , nu da cu rosii )).gif

WE placut !
andra22
stiu ca e mult in 3 zile dar eu la cate kg am trebuie sa dau macar 10kg acuma repede si dupa aia am zis ca incep una pe termen lung.nu stiu eu asa zic.nu stiu daca am dreptate dar ...si faptul ca scriu aici si ca imi raspundeti ma face sa ma simt mai increzatore in mine si in fortele mele propri.
multumesc
otilici
Felicitari Andra pentru cele 3 kilograme! Dar dupa ce termini cu dieta daneza sa ai grija ce papi,sa nu se puna la loc. wink1.gif Mult succes la alungat kilograme! cheer.gif
aki
Salut Andra.Bine ai venit printre noi.Bafta in orice dieta care o vei tine si mult ambitie.E prea mult 3 kg in 3 zile doh.gif
bubbles
Bun venit printre noi Andra hug.gif .Nu e sanatoasa deloc dieta asta daneza dry.gif dar speram ca ai sa te convingi singura la un moment dat blum.gif .Si eu am slabit pentru nunta .. aveam 60 kg atunci si plecasem de la 76 blink.gif .Bafta si poate te hoatarasti la alta dieta.De unde esti si ce inaltime ai?
andra22
sunt din sibiu si am 1.65
stiu ca nu e prea sanatoasa dar ce dieta mi-ati recomanda?????care sa dea rezultate in 6 luni?
multumesc
bubbles
Eu am folosit WW si slabesti intre 1 - 2 kg pe saptamana wink1.gif .Acum daca ai da si macar 1 kg jos tot ar fi cam 20 kg in 6 luni wink1.gif
aki
Hai Andra cheer.gif cheer.gif
andra22
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 11:05 PM) *

Eu am folosit WW si slabesti intre 1 - 2 kg pe saptamana wink1.gif .Acum daca ai da si macar 1 kg jos tot ar fi cam 20 kg in 6 luni wink1.gif

multumesc mult pt incurajari.
dar unde pot gasi detali despre cura WW nu stiu nimica de ea si nici ce trebuie sa mananc.va rog ma puteti ajuta?.
mersi mult give_rose.gif
Nessie
Andra, la forumul de Diete gasesti mai multe, diete, dar nu toate sunt sanatoase. wink1.gif

Dieta weight watchers o gasesti aici.
andra22
CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 12:08 PM) *

Andra, la forumul de Diete gasesti mai multe, diete, dar nu toate sunt sanatoase. wink1.gif

multumesc mult,e chiar interesanta si vreau sa ma apuc dpa ce o termin pe asta ca daca tot am inceputo......
dar intradevar slabesti 2 kg pe sapt?mie imi este frica sa nu ma ingras dupa ce am mancat putin la cura daneza si sa incep ww SA ma ingras????am inceput sa fac si aerobic .
multumesc de incurajari.

CITAT(andra22 @ 14-01-2008, 09:43 PM) *

CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 12:08 PM) *

multumesc mult,e chiar interesanta si vreau sa ma apuc dpa ce o termin pe asta ca daca tot am inceputo......
dar intradevar slabesti 2 kg pe sapt?mie imi este frica sa nu ma ingras dupa ce am mancat putin la cura daneza si sa incep ww SA ma ingras????am inceput sa fac si aerobic .
multumesc de incurajari.

cat ati slabit cu WW?
Nessie
CITAT(andra22 @ 14-01-2008, 09:45 PM) *
cat ati slabit cu WW?
Ti-a raspuns Bubbles mai sus, inainte sa pui intrebarea. wacko.gif

Si apoi orice organism reactioneaza diferit la dieta. De exemplu, in vremea cand nu stiam ce inseamna sa slabesti sanatos, am tinut si dieta daneza. Rezultatul: 0,5 kg, dupa 2 saptamani fara abatere.
andra22
CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 11:14 PM) *

CITAT(andra22 @ 14-01-2008, 09:45 PM) *
cat ati slabit cu WW?
Ti-a raspuns Bubbles mai sus, inainte sa pui intrebarea. wacko.gif

Si apoi orice organism reactioneaza diferit la dieta. De exemplu, in vremea cand nu stiam ce inseamna sa slabesti sanatos, am tinut si dieta daneza. Rezultatul: 0,5 kg, dupa 2 saptamani fara abatere.

foarte putin ai dat jos.eu am dat in 7 zile 5 kg dar nu mai o tin si vreau sa incep WW.
pupic.gif
bubbles
Hai bafta la WW si vezi ca s-ar putea sa pui inapoi vreun kg pt ca la ww se mananca mai bine decat la dieta daneaza dar nu te speria hug.gif in mare e retentia si de lichide pupic.gif
andra22
CITAT(bubbles @ 17-01-2008, 12:14 PM) *

Hai bafta la WW si vezi ca s-ar putea sa pui inapoi vreun kg pt ca la ww se mananca mai bine decat la dieta daneaza dar nu te speria hug.gif in mare e retentia si de lichide pupic.gif

sper ca va fii bine dar si mie mie frica sa nu pun kg in plus...
bubbles
Nu conteaza daca pui ca apoi ai sa le dai jos.Ai sa vezi .Si nu e asa greu hug.gif .Suntem muuulte care tinem WW si te ajutam la punctat etc hug.gif
Sexymom
Ce mai faci Andra? cum stai cu kilele pierdute? eu tinui regim 1 saptamana si acum am cu 2 kg in plus, am mancat de vineri tot ce am prins sub soare. sad.gif
andra22
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 11:06 PM) *

Ce mai faci Andra? cum stai cu kilele pierdute? eu tinui regim 1 saptamana si acum am cu 2 kg in plus, am mancat de vineri tot ce am prins sub soare. sad.gif

sincer fac destul de bine nu am pus nimica dar sper sa mai dau jos,ii umpic greu ca inca imi mai este pofta de dulciuri de cartofi prajiti si etc.dar sper sa trec cu bine si sa mai dau jos.nu mai tii nici un regim??
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.