Incep eu.
Eram anul 2 de facultate, cred, si mergeam spre casa. Pe tren, ca sa nu ma plictisesc, citeam un curs si incercam sa retin. Numai ca la o statie urca o tipa si se aseaza in compartiment in fata mea. Am observat imediat cat era de agitata: pufaia tot timpul, dadea din picior, ce mai n-avea stare. Cum imi placea cum arata, m-am bagat pana la urma in seama si am aflat ca era nervoasa ca nu fumase de mult. Am iesit pe hol si a inceput sa fumeze tigara dupa tigara. Tot discutand, am ajuns in oras si la coborare i-am luat numarul de telefon. In aceeasi seara am sunat-o si am invitat-o sa iesim undeva. Ea a vrut sa mergem intr-un local, am uitat cum se numeste, de rockeri, unde avea ea prieteni. Ne-am intalnit acolo, am cumparat cate un suc ca eram cu masina si in timp ce il consumam si discutam, ea fuma intr-una. Am aflat ca nu mancase de cand ajunsese, ca nu-i fusese foame. Asa ca dupa un timp o vad ca-si pierde interesul si incep sa ma gandesc... oare sunt plictisitor sau e ea sclifosita. Ea devine din ce in ce mai dezinteresata si pierduta in gol si se juca cu parul, iar eu incepeam sa regret din ce in ce mai mult ca am iesit cu ea, sa cred ca e ultima figuranta cu care ies. Peste cinci minute imi spune ca ii e rau. Eu ii spun ca poate ar trebui sa plecam, dar ea imi spune ca nu ca nu vrea sa-mi strice seara, etc. Inca cinci minute si imi spune "cred ca o sa vomit". La care eu raman socat. Ce sa fac acum?