O sa continui sa mai scriu aici, in primul rand din cauza ca nu as vrea sa ii umplu jurnalul lui pisik

chiar daca e o draguta si ne primeste acolo, dar parca prea o zapacesc cu problemele mele de mamica disperata.
In al doilea rand pentru ca parca mi se potriveste mai bine numele jurnalului, din ce in ce mai bine.
Dana, Noni teoretic stiu si chiar am reusit in primele zile sa respect ce scrie la carte. Am incercat din rasputeri sa fiu calma, sa pap bine, sa dorm bine, apoi a inceput nebunia. Otita, injectii de doua ori pe zi, Doamne ajuta ca mai avem numai pana marti, vizite la medic, analize. Ma mir ca puiul meu e inca asa de tare si viguros, chiar daca e mititica.
Apoi vineri imi vine doctorita cu teoria cu laptele. Tati pune botul si incepe sa se agite cu laptele praf. Eu incep sa ma stresez si sa ma agit din ce in ce mai tare.
Cum sa imi mai trebuiasca mancare, somn si liniste cand stiu ca puiul e bolnav, am stat nopti cu ea cu sare pe urechiuse si leganata pe picioare. Cum sa imi mai trebuiasca orice cand mi se spune ca lapticul meu nu e bun?
Azi am primit de la doctorita aceeasi teorie si in plus mentiunea ca fiecare mama vrea sa alapteze si ca nah e chestie de orgoliu si mandrie dar trebuie sa las astea deoparte si sa ii dau mai mult lapte praf.
Daca ar fi vorba numai despre mine aici nu m-as lupta sa alaptez, i-as da din start formula si l-as pune pe tac'su sa ii dea noaptea si gata. L-as pune pe el ca oricum a zis ca e de acord cu doctorita si cand i-am zis ca eu nu sunt de acord a zis ca ok, numai sa vorbesc eu cu doctorita cand intreaba ce si cat a mancat. De parca asta conteaza, parerea ei. Conteaza sanatatea copilului, fir'ar.
Sunt prinsa intr-un cerc vicios. Pe de o parte nu am cum acum sa schimb doctorita pediatra, trebuie sa scot copilul din boala, pe de alta parte teoria asta a ei ma omoara.
In fine, maine imi iau cantar si o sa urmaresc greutatea bebelinei de 10 ori pe zi daca e cazul si mai vad cum fac.
Trebuie sa am grija si sa mananc, si sa dorm, si sa ma linistesc.
O sa incerc sa scriu aici si ce mananc, numai sper sa nu primesc prea multe rosii in freza.
Azi nu scriu ce am mancat ca ... nu mai stiu