butterfly
16-02-2008, 11:27 AM
ai grija de tine..fara somn stii cum e..asa ca...

Dumbo
17-02-2008, 04:42 PM
De rezistat rezist si fara somn si cu multa munca, problema e ca in momente din astea in loc sa slabesc ma ingras. Pur si simplu metabolismul meu o ia razna.
Nessie
18-02-2008, 03:49 PM
Hello! Cum e traba cu regimul normal? Esti mai bine acum sau tot prinsa in treburi si in astenia de primavara?
Ama.ro
22-02-2008, 02:35 PM
Irina, ia niste vitamine in perioadele astea.Ai grija ca nu e bine sa nu dormi.
Ai grija de tine!
Dumbo
23-02-2008, 07:51 PM
M-am oprit si eu un pic din treaba sa mai scriu un pic in jurnal.
Azi am uitat sa ma cantaresc, dar ieri aveam 67 kg. Pe de o parte ma simt bine, ca nu am mai mult, pe de alta parte ma chinuie o constipatie... da ii vin eu cumva de hac.
O fi din cauza ca suna telefoanele si cand sunt la baie?
Ultima faza a fost cu un coleg. De obicei nu raspund la telefon cand sunt in baie, dar era de-a dreptul insistent si am raspuns. Si cica: "unde esti? Hai ca vin la tine..."
I-am explicat ca nu are cum sa vina la mine, cat am putut de politicos.
Saptamana asta nu am numarat nici nu am calculat. Seara cand am ajuns acasa m-am tinut departe de calculator.Am incercat totusi sa fiu cuminte si sa nu exagerez.
Da' parca tot mai bine e cu numaratul.
Nessie
26-02-2008, 07:03 PM
CITAT(Dumbo @ 23-02-2008, 07:51 PM)

M-am oprit si eu un pic din treaba sa mai scriu un pic in jurnal.
Azi am uitat sa ma cantaresc, dar ieri aveam 67 kg. Pe de o parte ma simt bine, ca nu am mai mult, pe de alta parte ma chinuie o constipatie... da ii vin eu cumva de hac.
O fi din cauza ca suna telefoanele si cand sunt la baie?
Ultima faza a fost cu un coleg. De obicei nu raspund la telefon cand sunt in baie, dar era de-a dreptul insistent si am raspuns. Si cica: "unde esti? Hai ca vin la tine..."
I-am explicat ca nu are cum sa vina la mine, cat am putut de politicos.
Saptamana asta nu am numarat nici nu am calculat. Seara cand am ajuns acasa m-am tinut departe de calculator.Am incercat totusi sa fiu cuminte si sa nu exagerez.
Da' parca tot mai bine e cu numaratul.

Tare faza cu colegul. Eu de obicei nu raspund din baie, ca se aude cu ecou si daca ma intreaba celalalt unde sunt, nu pot sa mint.
Sa rezolvi constipatia aia bea multa apa, da' multa, adica vreo 4l.
Cu numaratul cum stai? Te-ai apucat?
Ama.ro
01-04-2008, 08:57 AM
Irina, ce mai faci?Cum iti mai merge?Ai primit cartea M.Bilic?(vezi ca ti-am trimis-o)
Am venit cu floricele:

si cu bobo:

Doar din cele albe ai voie..
Dumbo
01-04-2008, 10:07 AM
Salut,
iar am schimbat ticker-ul... de data asta cuprinde alte informatii decat cele legate de greutate.
M-am gandit ca as putea sa scriu aici meniul zilnic, nu de alta dar sa nu le fac pofta fetelor de pe neuroni cand dau iama in ingrasacioase.
stardust
01-04-2008, 10:12 AM
Felicitari
Dumbi pentru

. Un mare si calduros pupic de la mine
Au inceput poftele deja?
Ama.ro
01-04-2008, 10:41 AM
CITAT(Dumbo @ 01-04-2008, 10:07 AM)

Salut,
iar am schimbat ticker-ul... de data asta cuprinde alte informatii decat cele legate de greutate.
M-am gandit ca as putea sa scriu aici meniul zilnic, nu de alta dar sa nu le fac pofta fetelor de pe neuroni cand dau iama in ingrasacioase.
Felicitari inca o data!

Esti deja in 15 saptamani??
Sa ne intrebi daca ai ceva nelamuriri despre analize, nastere..
Ai facut deja ecografia aia la care poti vedea sexul copilului?
Dumbo
01-04-2008, 10:45 AM
Am asteptat cu disperare sa trec de luna a 3-a cand se presupune ca scapi de greturi. Si am scapat partial, adica nu mai am greturi de dimineata pana seara, am greturi numai de la pranz pana seara.
Am niste pofte ciudate, de nici eu nu le mai inteleg.
Mi-e pofta de cola, castraveti, ridichi... In general dulciurile nu prea ma incanta.
Si bineinteles as manca fructe in cantitati industriale. Dar mai ales castraveti.
Dumbo
16-04-2008, 09:44 AM
Ca sa nu zapacesc neuronii cu problemele mele si cu meniurile mele uneori ingrasacioase o sa scriu aici.
Nu o sa fiu offtopic, o sa fie de fapt un jurnal de bord (numai ca momentan sunt pe un alt vas), e referitor la relatia cu mine... si titlul inca se potriveste.
Cu ce imi bat capul in momentul asta...?
Pana acum eram foarte hotarata sa ma intorc rapid la lucru, adica sa stau cam 6-7 luni cu copilul acasa si apoi sa revin la lucru. Sunt o fiinta sociala, sociala si care in lipsa contactului cu oamenii devine irascibila, nervoasa. De obicei cand stau acasa stau in pijamale. Pentru ca plec de dimineata de acasa si vin seara. Si ma gandesc cum ar fi sa stau o luna numai acasa? As sta o luna numai in pijamale?
Ieri am vorbit cu o prietena care sta acasa cu bb de 2 ani si ceva, acum e din nou gravida si vrea sa stea din nou cu bb-le nou inca 2 ani acasa. Si imi zicea ca copii merita orice sacrificiu si ca nu se gandeste sa sacrifice copilul numai pentru dorinta ei de a merge la serviciu.
Si uite asa m-a traznit o idee... Oare o sa fiu o mama denaturata din cauza ca vreau sa ma intorc asa de repede la lucru?
bubbles
17-04-2008, 09:17 AM
Neata

.Dumbi stii tu..eu zic ca e baiat

.Cat despre intorsul la lucru.Eu zic sa ai rabdare,sa fie bb bine,sa te lase sa te odihnesti ca sa te duci ziua linistita la servici etc. Ai rabdare sa il tii in brate si poate nu o sa mai vrei sa pleci de langa el
Nessie
18-04-2008, 03:48 PM
E problema cu intorsul la sericiu. Si eu ma gandeam ca mi-as dori sa imi cresc eu copilul si nu o bona. Pe de alta parte mai e si aspectul financiar in joc. Nu cred ca iti ajung banii sa cumperi nici pentru bebe tot, dar sa te ingrijesti si tu. Daca mai ai si o rata, aia esti.
Tu nu trebuie sa hotarasti de acum ce vei fata. Asteapta sa vina bebeita, sa vezi cum iti e si daca o sa mai vrei atunci sa te intorci repede la munca.
ganesha
18-04-2008, 03:57 PM
CITAT(Dumbo @ 01-04-2008, 10:45 AM)

Am niste pofte ciudate, de nici eu nu le mai inteleg.
Mi-e pofta de cola, castraveti, ridichi... In general dulciurile nu prea ma incanta.
Si bineinteles as manca fructe in cantitati industriale. Dar mai ales castraveti.
Eu aveam pofte si la tabieturi pe vremea aia: mincam brinza de vaci (eu care n-as fi pus gura pe ea nici platita in conditii
normale) din castronelul
albastru. Daca nu era castronelul albastru, era vai si-amar. Si nu puteam atinge brinza de vaci in alte conditii... dar combinatia brinza+castronel albastru era culmea voluptatii
Nu te gindi de pe acum ce ai sa faci atunci. Vorba aia cu socoteala de-acasa si cea din tirg e universal valabila.
Dumbo
19-04-2008, 12:18 PM
e week-end. Adica am mai multa vreme sa intru pe forum, dar am si program de curatenie si rufe si probabil maine program de cumparaturi.
Nessie rate am, ca tot omul, la casa si masina. Si in plus daca nu se voteaza legea minune cu 85% din salar mi se reduc veniturile simtitor. Si cu bb care o sa aiba allte nevoi si cerinte... o sa fie cam greu. Dar nu numai de bani mi-e grija, mei e si aspectul "social". Pe mine ma omori incet daca ma tii in casa.
Ganesha eu nu sunt chiar asa, dar daca nu imi dai ce imi trebuie cand imi trebuie e nasol. Si aici o sa am de luptat cu maica'mea, ca ea nu intelege chestiile astea. Adica daca poftesc cola, beau o gurita si gata. Daca i-as zice ei ca mi-e pofta de cola mi-ar aduce o cana mare de suc de portocale proaspat stors, ca nah, e mai sanatos sucul.
Adesea mi se pare oricum o perioda destul de nostima. Ar fi si mai placut daca nu as fi asa de irascibila. De fapt sunt o fantana de emotii. Acuma rad si tzopai, acum ma ia nostalgia.
Cine zicea ca nu iti pasa de kilogramele in plus? Nu stiu, ca mie nu mi s-a intamplat minunea pana acum. Eu deja abia astept sa intru la dieta si sa redevin secsoasa.
Ama.ro
21-04-2008, 06:57 AM
Stai asa..parca ai facut eco..N-ai aflat daca e fatita sau baietel?
Eu te vad mama de baiat..
Era pe net o chestie..ghicea sexul in functie de anul in care a fost conceput copilul, varsta mamei la conceptie..
Cat despre dieta, stai linistita..Mananca sanatos, sa iasa un bb sanatos!!!

Eu, inainte sa nasc, am fost la ziua soacrei mele si am baut si cafea si sampanie...ba chiar si 1/2 de pahar de vermuth.
).gif)
Cred ca de aia e asa agitata fata mea..

Cum te mai intelegi cu mama ta?
Dumbo
30-06-2008, 09:22 PM
Hai sa imi mai revigorez un pic jurnalul.
Gata, am luat naftalina de pe el, acum il sterg de praf si ma apuc sa mai scriu.
Pentru ca parca nu vreau sa poluez toti neuronii cu de-ale gravideniei.
Revin maine cu povesti.
bubbles
01-07-2008, 09:31 AM
Eu astept meniuri de gravidutza dumbolina
Ama.ro
04-07-2008, 06:15 AM
Neata, Irina!Ce mai faci?Cat mai ai pana nasti?Cum iti mai e?
Dumbo
04-07-2008, 06:27 PM
Sunt cu o saptamana peste 6 luni. Adica sunt deja in ultimul trimestru.
Cred ca domn'soara e maricica, cel putin dupa cum arata pepenelul de la mine de pe burta azi de dimineata.
Ieri am mancat lasagna, azi la pranz snitel de piept de pui cu ceva cartofi prajiti.
In general de dimineata beau un pahar cu lapte, daca nu suc de portocale. In timpul zilei mananc cam 2-4 fructe, la pranz depinde ce avem la cantina, iar seara rosii cu castraveti si ardei si branza sau 2 sandwich-uri cu ceva.
E un pic aiurea ca mi se pare ca chiar daca as manca aer tot se depune.
si daca beau un pahar de apa se pune la glezne. Nah, coboara el peste noapte spre vezica, dar ziua tot acolo se aseaza.
bubbles
04-07-2008, 06:29 PM
Dulce nu poftesti?
Dumbo
05-07-2008, 08:44 PM
Dulce nu prea poftesc.
Ieri aveam asa o pofta de pepene... si de porumb fiert. Dar ma gandesc ca daca pap prea mult nu mai are loc saraca bbelina.
In ultimele 2 saptamani parca pur si simplu mi-a explodat burta. Asa ca pun kilogramele in plus numai pe seama burticii.
In fine, am pus ceva si pe picioare si pe fund, se vede daca incerc sa ma imbrac cu pantalonii vechi, dar... am promis ca nu ma mai stresez cu kilogramele. Inca.
bubbles
07-07-2008, 09:50 AM
Nu te stresa ca ai sa iti revii apoi

Eu am visat azi noapte ca mancam porumb
Dumbo
12-07-2008, 09:30 PM
Si eu voiam sa iau porumb sa fac porumb fiert, dar cand m-am gandit ca poate ma umflu in burta si oricum sunt burtoasa am zis ca poate saptamana viitoare. Nu ca saptamana viitoare o sa am burta mai mica, dar...
Acum daca ma gandesc mai bine poate dau maine un tur de piata.
Hai sa pun meniul meu pe azi:
Cereale Musli traditional Nestle - 50 grame,
179 calorii, 5.7 proteine, 3.3 lipide, 31.9 carbohidrati, 3.9 fibre
Lapte de vaca 1,5% - 400 grame,
200 calorii, 13.6 proteine, 6 lipide, 21.2 carbohidrati, 0 fibre
Cartofi de vara - 400 grame,
308 calorii, 8 proteine, 0.4 lipide, 70 carbohidrati, 8.8 fibre
Varza - 300 grame,
93 calorii, 4.8 proteine, 0.6 lipide, 17.1 carbohidrati, 6 fibre
Ulei de masline - 15 grame,
123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Pepene verde (cu miez rosu) - 1500 grame,
450 calorii, 9 proteine, 3 lipide, 114 carbohidrati, 6 fibre
Branza de vaci - 50 grame,
142.5 calorii, 5.8 proteine, 12.5 lipide, 0.8 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 2715 grame, 1496.1 calorii, 46.9 proteine, 40.8 lipide, 255 carbohidrati, 24.7 fibreCred ca am fost cumintica sau nu imi mai aduc aminte ce am mancat.
Dumbo
13-07-2008, 10:14 AM
Da, am ajuns la greutatea "record" de 76 kg. Asta inseamna 10kg dodolete in plus.
Ma uit la mine si nu imi vine sa cred. Imi amintesc cu groaza ca maica'mea avea la un moment dat greutatea asta, imi amintesc cum arata atunci si ... ma sperii. In fine, nu stiu cat de precise sunt amintirile mele in legatura cu maica'mea, acum are vre-o 90 de kile, dar totusi...
Si tot fac calcule si tot ma sperii... oare unde o sa ajung?
Peste 2 saptamani ajung la eco, sper sa imi zica ce greutate are domn'soara sa imi dau seama daca macar se justifica greutatea mea, asa, macar un pic.
Culmea e ca nu am pofte, nu ma indop, mananc mai mult de gura celor din jur, dar... parca m-as ingrasa si daca as manca toata ziulica numai aer si apa.
Panda
13-07-2008, 10:46 AM
CITAT(Dumbo @ 13-07-2008, 11:14 AM)

Da, am ajuns la greutatea "record" de 76 kg. Asta inseamna 10kg dodolete in plus.
Ma uit la mine si nu imi vine sa cred. Imi amintesc cu groaza ca maica'mea avea la un moment dat greutatea asta, imi amintesc cum arata atunci si ... ma sperii. In fine, nu stiu cat de precise sunt amintirile mele in legatura cu maica'mea, acum are vre-o 90 de kile, dar totusi...
Si tot fac calcule si tot ma sperii... oare unde o sa ajung?
Peste 2 saptamani ajung la eco, sper sa imi zica ce greutate are domn'soara sa imi dau seama daca macar se justifica greutatea mea, asa, macar un pic.
Culmea e ca nu am pofte, nu ma indop, mananc mai mult de gura celor din jur, dar... parca m-as ingrasa si daca as manca toata ziulica numai aer si apa.

buna
inafara de greutate domnisoarei din burtica trebuie sa mai pui si lichidul amniotic si placenta si lichidel pe care le retii mult mai usor cand esti in sarcina.... si sa vezi ca se justifica
Ama.ro
15-07-2008, 07:49 PM
Daca imi amintesc eu bine...tu ai un metabolism cam lent.Si manci cam rar..
Oricum e destul de putin 1500 kcal, mai ales ca esti si graviduta.Eu de cand nu mai tin cura...mananc cam la 3 ore dar mananc putin.Plus ca mananc dimineata pana in 12 de vreo 3 ori.
).gif)
Cam 2000 kcal pe zi....si vad ca ma mentin.

Adica...pe la 55-56 kg...dar cred ca e foarte bine asa.
Eu zic sa pui mana sa mananci mai des, multe legume ...si fara frica.Cica si anxietatea te poate face sa te ingrasi.
In rest...te-ai gandit cm o s-o cheme pe bebelina?
Dumbo
15-07-2008, 10:35 PM
Ideea e ca nu prea mai sunt asa de miscareata ca inainte, nu pot sa ma mai mobilizez. De cand cu masina e si mai nasol. Adica dimineata ma sui in masina, ma duc la lucru, acolo ma mai invart, nu stau chiar toata ziua pe scaun dar ma misc mai putin ca inainte, seara ma sui in masina, ajung acasa si ma prabusesc in pat.
Eu ma ingras pe baza de nervi si stres, si inca nu am scapat de asa ceva. Cand o sa stau acasa presimt ca o sa slabesc mult mai usor decat atunci cand sunt la lucru. Ca sa nu mai spun ca in spital slabesc de zici ca fac lipoabsorbtie de fiecare data. Asa ca probabil cat o sa stau cu moatza in spital o sa ma trag destul de tare.
Eu numele l-am ales de cand eram mica si visam ca o sa fiu mare si o sa fiu mamica. Imi place numele Andreea. Si daca tati o mai vrea vre-un nume il punem si pe ala.
De mancat mananc cam asa:
dimineata lapte cu cereale sau lapte simplu sau iaurt
la lucru pe la 10 ceva fructe
la pranz ce se nimereste la cantina (aici recunosc dezastrul gastronomic, dar nu prea am de ales)
inca o gustare de fructe sau un iaurt
cina ... aici iar e cam dezastru uneori ca e cam tarzie... de obicei rosii, castraveti, ardei cu ceva pe langa. Azi de exemplu a fost o cutie de perlute de branza.
Ama mi-am amintit de pozele tale cand aveai greutatea mea de acum, dar eu nu arat asa. Adica am mainile inca slabanoage, picioarele (cand nu sunt umflate) sunt destul de subtiri. Am pus si pe bulane ceva sunci, ca nu imi mai vin prea bine pantalonii vechi, dar nu prea mult. In schimb am burtoanca destul de mare si sanii... depasesc burta.
Ama.ro
16-07-2008, 02:07 PM
Pai tu esti mai inalta ca mine, de aia nu arati asa grasa.totusi tu ai cam pus uniform.
Irina, nu te mai stresa!!!

Hai ca iti fac galerie..
Dumbo
19-07-2008, 01:58 PM
Liliana 
multumesc pentru incurajari.
M-am uitat pe net la calculatorul de greutate, cica sunt inca in grafic.
De apa, ce sa zic? Saptamana asta am retinut parca mai mult ca niciodata. Acuma bag ceai diuretic pentru gravide. Si cand ma gandesc ca in primele luni ma plimbam din ora in ora la baie si ma tot intrebam oare la ce le trebuie gravidelor ceai diuretic... ?
Acuma stiu.
Ama

la mine nu se vede asa tare ca sunt pieptoasa si din ce in ce mai pieptoasa.
Azi am promis ca ma masor, dar desi am ceva burtoanca, sanii inca depasesc burta.
Nici macar nu stiu ce marime mai am la sutien.
Auci, am intrat in luna a 8-a. Au trecut deja 7 luni si mai am 2 luni. Ma uit la mine si nu imi vine sa cred.
E un fel de bucurie amestecata cu tristete. S-au schimbat atat de multe in ultimul an. Si oare cate se vor mai schimba?
Gata, ies la plimbare ca ma apuca nostalgia si se supara asta mica pe mine.
Ama.ro
20-07-2008, 06:25 PM
Irina, sa nu incetezi niciodata sa speri!
Va fi bine, nu se poate altfel.

Stii..iti zisesem ca voi nasi.M-a anuntat fina mea ca va naste la jumatatea lui august.
Cred ca o sa ma duc saptamana viitoare sa cumpar haine, sa scot finuta din spital.
bubbles
22-07-2008, 12:36 PM
CITAT(Dumbo @ 19-07-2008, 02:58 PM)

Liliana 
multumesc pentru incurajari.
M-am uitat pe net la calculatorul de greutate, cica sunt inca in grafic.
De apa, ce sa zic? Saptamana asta am retinut parca mai mult ca niciodata. Acuma bag ceai diuretic pentru gravide. Si cand ma gandesc ca in primele luni ma plimbam din ora in ora la baie si ma tot intrebam oare la ce le trebuie gravidelor ceai diuretic... ?
Acuma stiu.
Ama

la mine nu se vede asa tare ca sunt pieptoasa si din ce in ce mai pieptoasa.
Azi am promis ca ma masor, dar desi am ceva burtoanca, sanii inca depasesc burta.
Nici macar nu stiu ce marime mai am la sutien.
Auci, am intrat in luna a 8-a. Au trecut deja 7 luni si mai am 2 luni. Ma uit la mine si nu imi vine sa cred.
E un fel de bucurie amestecata cu tristete. S-au schimbat atat de multe in ultimul an. Si oare cate se vor mai schimba?
Gata, ies la plimbare ca ma apuca nostalgia si se supara asta mica pe mine.
Exista ceai diuretic pentru gravide?

Habar nu aveam ... credeam ca nu ai voie ceai in timpul sarcinii dar daca este voie diuretic (si eu am probleme cu retentia de apa) e foarte bine...Mi-am mai tras un pic sufletul
Panda
22-07-2008, 02:26 PM
sa te dai cu crema pe burtica si pe sani... multa crema, ulei de masline ce stii tu.. daca au crescut asa mult in volum... se vor "desumfla" cu vergeturi cand termini si cu nasterea si cu alaptatul...spun din experienta.

CITAT(Ama.ro @ 15-07-2008, 08:49 PM)

Daca imi amintesc eu bine...tu ai un metabolism cam lent.Si manci cam rar..
Oricum e destul de putin 1500 kcal, mai ales ca esti si graviduta.Eu de cand nu mai tin cura...mananc cam la 3 ore dar mananc putin.Plus ca mananc dimineata pana in 12 de vreo 3 ori.
).gif)
Cam 2000 kcal pe zi....si vad ca ma mentin.

Adica...pe la 55-56 kg...dar cred ca e foarte bine asa.
Eu zic sa pui mana sa mananci mai des, multe legume ...si fara frica.Cica si anxietatea te poate face sa te ingrasi.
In rest...te-ai gandit cm o s-o cheme pe bebelina?
din cate stiu eu...o gravida treb sa manance doar cu 150-200 calorii mai mult in starea de gravidie fata de stare de dinainte de gravidie.
in perioada de alaptare e nevoie de 400-450 cal in plus.
Ama.ro
23-07-2008, 07:07 PM
Irina, ce mai faci?Nu mai dai semne de viata.. Esti bine?
Hi, hi...ce mica e lumea!!!
Liliana, esti din Bucuresti, nu?
Cred ca am fost colega cu sotul tau...de generala.
).gif)
Sa-ti traiasca cei doi ingerasi!
Panda
23-07-2008, 11:08 PM
CITAT(Ama.ro @ 23-07-2008, 08:07 PM)

Irina, ce mai faci?Nu mai dai semne de viata.. Esti bine?
Hi, hi...ce mica e lumea!!!
Liliana, esti din Bucuresti, nu?
Cred ca am fost colega cu sotul tau...de generala.
).gif)
Sa-ti traiasca cei doi ingerasi!
cu al meu sot?
da eu sunt din bucuresti
ce scoala generala ai facut...ca or mai fii si alti de tutza
Dumbo
24-07-2008, 10:12 AM
buna dimineata,
eu sunt bine, fica'mea cred ca se distreaza cumplit, acum cred ca asta la orizontala ca o simt sub ambele coaste si cand loveste loveste si pe stanga si pe dreapta.
cu kilogramele stau inca bine, nu am mai crescut nici nu am mai scazut.
sunt curioasa marti sa imi zica la eco cate kilograme are domnisoara, of, nu mai pot de curioasa.
Ama.ro
24-07-2008, 04:37 PM
Liliana, iti dau mesaj privat.Sigur nu ma insel..
Dumbo
27-07-2008, 01:46 PM
Mai ceva ca la surprize, surprize...
Panda
28-07-2008, 11:17 AM
daaa... mai...
si nu s-a inselat
Ama.ro
28-07-2008, 04:24 PM
Irinuco, ce faci?Ce face bebita?inainte s-o nasti sa te duci sa te spovedesti.Nu stiu exact daca te si impartaseste...da' macar sa te spovedesti.
Nu m-am inselat, ca am memorie de brontozaur..

Numai ce tre' sa retin, nu retin..
Adevarul e ca de aia nu-mi prea pun eu poze pe net, ca cine stie cine ma gaseste...si eu mai si dau pe post chestii personale.
Dumbo
29-07-2008, 12:13 PM
Azi ma duc sa o vad pe domnisoara la eco.
Ar trebui sa aflu multe chestii azi despre ea: cat a crescut, in ce pozitie e... tot tacamul.
Andreea-Rodica
29-07-2008, 06:55 PM
Cu ce noutati vii de la ecograf?
Dumbo
29-07-2008, 07:14 PM
Pai fica'mea cica e slabutza si micuta. E in limite normale, dar momentan nu e un bebelus grasun. Poate o sa mai ia in greutate, dar cica deja seamana cu parintii. Si cum al meu sot a foarte inalt si foarte gras se pare ca seamana cu mine, nu ca eu as fi subtirica, dar nu sunt asa inalta.
Are 1,700kg, e cu capsorul in jos, cu cracii in sus si suteaza cu drag in ficat si in stomac.
Mami trebuie sa bea mai multa apa si sa se odihneasca mai mult.
Ama.ro
30-07-2008, 11:18 AM
Ma bucur ca e sanatoasa bebitza.Si mami cand isi ia prenatal?
Dumbo
31-07-2008, 08:20 PM
CITAT(Ama.ro @ 30-07-2008, 12:18 PM)

Ma bucur ca e sanatoasa bebitza.Si mami cand isi ia prenatal?

Mami isi ia prenatal pe la sfarsitul lui august.
Vreau sa intru in concediu de odihna, dupa aia postnatal si dupa daca imi mai raman zile de concediu imi mai iau.
Si dupa, vedem ce se mai intampla.
Nu stiu cum o sa fie cu spoveditul sau impartasitul, pe la biserica o sa trec sigur, mai ales dupa ce stau acasa. Imi place mai degraba sa ma duc si sa ma gandesc la ale mele, sa ma inchin si sa aprind o lumanare sau mai multe.
dany
31-07-2008, 10:17 PM
CITAT(Dumbo @ 29-07-2008, 07:14 PM)

.
Are 1,700kg, e cu capsorul in jos, cu cracii in sus si suteaza cu drag in ficat si in stomac.
Fotbalista o faci
Ama.ro
01-08-2008, 07:52 AM
Neata, Irina!
Bei o cafea virtuala?
Dumbo
02-08-2008, 02:31 PM
am ramas fara junk food in casa si azi nu ajung la cumparaturi. daca ma facea mama gospodina as fi facut repede ceva praji usoara de vara, dar asa...
M-am intalnit ieri cu o colega de lucru care a nascut in ianuarie si arata ca mai inainte, poate cu 3-4 kg in plus, dar nu exagerat. Si am prins si eu un pic de curaj sa ma gandesc ca la vara o sa fiu si eu fotomodela.
SARA
02-08-2008, 03:28 PM
heloo!se pare ca nu mai ai mult si o sa ai o bebita. cum ai dus sarcina pana acum? si eu am o bebita SARA-ANTONIA de 5 luni si 3 saptamani si e f.neastamparata! cum esti,te-ai ingrasat pana in limita de 15kg sau mai mult?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.