Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: The Edge of Reason
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4
Dumbo
Iata ca m-am apucat sa imi fac si eu jurnal.
Of, inca un jurnal, se vor gandi unele fete.
Da, vreau sa imi fac si eu jurnal pentru ca nu imi place sa scriu atat de mult despre mine in jurnalele altora. Mi se pare ca intr-un fel e ca si cum ai intrerupe discutia cuiva. Asta nu ma va impiedica sa va vizitez ori de cate ori voi avea ocazia.
Simt ca nu am spus prea multe despre mine, din cauza asta am gasit portita asta de scapare.

Sunt o persoana care adora sa duca totul la extrem. Acum incerc din nou sa imi caut echilibrul. Din pacate nu stiu daca voi reusi.
Ce sa mai spun despre mine?
Toata viata am fost grasunica. Nici grasa, dar nici slaba. Maica'mea si-a dat seama cam tarziu ca nu sunt chiar slaba, dar in loc sa ma aduca pe linia de plutire m-a ajutat sa ma scufund. Am ajuns sa ascund mancare si sa manac pe ascuns ciocolata, prajituri si tot felul de "bunatati". Inca am mai ramas cu problema asta a rontaielii in momente de stres. Cateodata cand sunt suparata pur si simplu incep sa rontai si abia cand termin imi dau seama de dezastru.
In genereal am oscilat in jurul aceleaiasi greutati, +/- 4kg vara, cand mananc mai putin.
Cea mai mare problema: cina, la ore prea tarzii si prea consistenta. Nu reusesc sa ajung acasa mai devreme de ora 7 seara, deci cina e dupa aceasta ora.

Planul meu: 3 mese pe zi, probabil cu 2 gustari ca sa reducem disperarea de la cina.
Uf, gata, am scris asa de mult...
aki
Bafta draga pupic.gif .Pui si un tiker? blum.gif
luchi
Welcome, Dumbo, in randul jurnalistelor! pupic.gif

Un jurnal e o idee excelenta in incercarea de a gasi acel echilibru despre care vorbesti. E greu de gasit, si e si mai greu de mentinut. Cred ca echilibrul nu tine neaparat de numarul kilogramelor - sa ajungi la acea greutate la care sa te simti nici "grasunica" hug.gif , nici prea slaba- ci mai degraba la acea stare cand te simti bine cu tine si cu corpul tau.

Mi-ar placea sa aflu mai multe despre tine, pentru ca imi esti simpatica wink1.gif . Si daca ai nevoie de un sfat, o vorba buna sau un tras de maneca, oricand, cu multa placere laugh.gif

Succes in ceea ce ti-ai propus!
Dumbo
Multumesc pentru urari.

Sunt o maniaca in ceea ce priveste hainele, deci la mine nu e atat de important sa ma simt bine in pielea mea, cat sa ma simt bine in hainele mele.

ganesha
CITAT(Dumbo @ 18-01-2008, 11:20 PM) *

Of, inca un jurnal, se vor gandi unele fete.

Nu, e de fapt: yuppie, inca un jurnal cheer.gif

Un jurnal te poate ajuta sa-ti tii gindurile si planurile in ordine, si ai unde sa te intorci si sa vezi ce-ai facut bine si ce nu.

Eu iti urez de spor mult si sint aici sa fac galerie daca ai nevoie! cheer.gif
dany
Bine ai venit , Dumbo ! give_rose.gif cheer.gif

Sper sa iti gasesti cat mai repede echilibrul si daca te putem ajuta cumva , striga-ne si aici suntem ! hug.gif

pies : care e numele tau , de fapt ? blushing.gif Am vazut la profil ceva cu irinusha ..... Asta e ?
Ama.ro
Irinooooo!!!!! biggrin.gif
Ce ma bucur ca ti-ai deschis jurnal! wink1.gif
Nu mai esti la ww? Eu de ieri am inceput sa numar iar.Bine..ieri am cam sarit calul..dar asta e, e doar o zi.
Asa ..de inceput de regim:

Imagine
pupic.gif
stardust
Pup o jumatate de timisoreanca pe un obraz, si o jumatate de bucuresteanca pe celalalt, asa, de bun venit pupic.gif pupic.gif

Eu ma bucur ca ti-ai facut jurnal, asa esti mai usor de gasit wink1.gif

Spor la toate ce-ti propui si... mai vin in vizita! smile.gif
Andreea-Rodica
welcome.gif Spor la dat kg jos!
Mai trec pe aici sa vad ce dieta tii, cam ce mananci si altele.
Dumbo
blushing.gif
wow, ce de lume in vizita la mine si eu umblu creanga prin oras.
Azi de dimineata la 6:30 pisica mea proprietate personala a uitat ca e week-end si s-a apucat sa ma trezeasca, ca in fiecare dimineata. Numai ca azi era sambata, eu chiar voiam sa mai dorm....
Asa ca m-am trezit, m-am mai plimbat prin casa si m-am culcat la loc. doh.gif

Programul de azi: curatenie, cumparaturi, curatenie si probabil pe seara program de relaxare.
Meniul de azi:
dimineata (la ora 12:00) - cereale integrale cu lapte
pranz (la ora 17:00) - cartofi piure cu 4 fish fingers si salata de varza
cina - probabil pana in ora 8 - fructe si probabil un ceai fierbinte.

Ama deci te ascunzi... de ce nu mai scrii?
Acum incerc sa numar caloriile si sa ma mentinin jur de 1000. Mai greu al lucru, ca nicidata nu stii ce contine chestia aia din farfurie...
Ama.ro
Pai mai citesc..sa stii. grin.gif N-am mai scris pt ca timpul meu a inceput sa fie din ce in ce mai limitat din pacate..
Si mai intru si-n sesiune.. doh.gif
Tu ce ai mai facut?
aki
Irinus hug.gif o saptamina linistita si plina de progrese iti doresc pupic.gif
bubbles
Buna seara si felicitari pt jurnal pupic.gif pupic.gif Bafta la slabit si asteptam meniurile tale pupic.gif
Sexymom
Hola gagico, e bine ca ai jurnal, asa poti scrie tot ce iti trece prin minte nu neaparat ce mananci zi de zi, si cum te simti zi de zi.Eu una asta fac, dupa cum ai observat scriu toate tampeniile , dar pe mine ma ajuta sa ma descarc.
Si eu as vrea sa stiu ce plan de bataie ai, cate kg ai acum si la cate vrei sa ajungi, varsta nu trebuie sa ti-o stiu ca esti clar tanara, frumoasa si motivata. pupic.gif
Eu incerc sa mananc in jur de 1000 de kcal pe zi, asa ca si tine, nu ajung niciodata la 3 mese pe zi din pacate, mananc cand ajung acasa, la ore tarzii cand toata lumea ma lasa in pace si am liniste.
Dumbo
Am 32 de ani (hihihi era sa scriu 23). Am cam 162cm si acum cu noul cantar oscilez intre 66.6-68 kg. Nu par chiar asa de grasuna ca sunt cam dotata si cu multe curbe asa ca mai salvez un pic aparentele.

Mananc foarte mult pe baza de stres, asa ca incerc sa nu ma stresez. Dar cum la lucru am parte de o gramada de chestii care mai de care mai enervante si stresante...
Imi plac chestiile ingrasacioase sarate, nu ma dau in vant dupa dulciuri.

Azi nu am prea multe de scris in legatura cu meniul. Am fost in vizita asa ca am cam dat iama in prajituri.

Tot azi am reusit sa ma enervez un pic. Am vorbit cu maica'mea la telefon si ca de obicei ies scantei. Nu avem nimic in comun in ceea ce priveste imbracamintea. Ea ma vede imbracata in costumas (eventual cu fusta pana sub genunchi) si cu pantofi din aia gen 1900, eventual cu o geanta de cucoana. Eu ma imbrac in jeansi, adidasi, pantofi sport, tricouri, bluze, camasi. In general blugii de anul asta i-am luat genul ... putin uzat, un pic decolorat. Sunt o snoaba si imi plac lucrurile "de firma". Prin de firma inteleg H&M, Zara, Esprit... nu cine stie ce firme. Ei ii plac hainele din BIG Berceni. Cu toate astea insista sa imi cumpere haine, desi stie ca stramb din nas de fiecare data.
N-am ce face, o iubesc asa cum e, e mama mea si nu as schimba-o cu alta ca nu stiu cat imi ia sa ma obisnuiesc cu ea...

In fine, azi ma suna si imi zice ca mi-a luat o pereche de pantaloni. Am reusit cu greu sa imi calmez entuziasmul. Dar, imi zice cat cm ai in talie? Ma masor, si comunic promt: 80 cm. Pai, nu iti sunt buni, mai slabeste. Zi, nah, pana cand? Pana ajungi la 90-60-90. Nu am mai continuat discutia, nu ajungeam nicaieri.

Sexy, asta era ideea mea, nu vreau sa "poluez" jurnalele altora.

Bubule, de marti pleaca al meu in delegatie, asa ca daca ma lasa mitza ma apuc de pillates.

give_rose.gif va doresc si voua o saptamana cat mai usoara (inclusiv la cantar).
Sexymom
CITAT(Dumbo @ 20-01-2008, 09:40 PM) *

. Am vorbit cu maica'mea la telefon si ca de obicei ies scantei. Nu avem nimic in comun in ceea ce priveste imbracamintea. Bubule, de marti pleaca al meu in delegatie, asa ca daca ma lasa mitza ma apuc de pillates.

give_rose.gif va doresc si voua o saptamana cat mai usoara (inclusiv la cantar).

Irina, eu am 37 de ani si nu imi cunosc mama, cred ca suntem din familii diferite, ori sunt adoptata, ori m-a gasit pe undeva pe un canal.Nu iti imaginezi ce diferente sunt intre noi, de la cer la pamant, numai 2 ex daca iti dau ma intrebi cum de a stat la mine pana acum 2 luni lol.gif lol.gif

In alta ordine de idei nu esti deloc plinuta, ai spus ca ai si sani, ceea ce nu prea am eu )).gif asa ca daca iei de undeva si pui in alta parte esti ok.
Si acum bomba lol.gif mama sta langa Big Berceni si numai de acolo am eu scurtele din stofa . tease.gif
Tu ai crescut in BERCENI???
Dumbo
blushing.gif scuze, nu am nimic impotriva articolelor vestimentare din Big, sper ca nu intelegi gresit. Numai ca nu imi place mie deloc magazinul ala si de cele mai multe ori sunt chestii asa kicioase acolo...

Ai mei stau vis-a-vis de spitalul 9, langa fabrica de paine.

Cu mamele, ce sa faci, asta e. Totusi cateodata sufar ca nu ne intelegem mai bine. Probabil ca adesea sunt un fel de rollercoaster emotional. Dar mai am si momente de calm.

doh.gif gata, ma duc la culcare ca ma trezesc la 6:30 dimineata.
stardust
Hehe, ce cunoscut imi suna povestea asta legata de mama. Si noi suntem cat se poate de diferite, eu am acceptat asta... maica-mea in schimb nu )).gif Inca incearca sa ma faca sa ma comport asa cum o face ea, se enerveaza cand nu fac ceva cum si-ar fi imaginat ea, imi pune intrebari iar daca raspunsurile mele nu coincid cu ce-si imagina ea ca ar trebui sa raspund...ies scantei )).gif

Acum nu suntem in conflict, deci ma amuza situatia. Cand suntem in tensiuni insa..scot fum pe urechi, desi dupa atatia ani ar fi trebuit sa ma obisnuiesc. Inca sper ca va ceda intr-o buna zi rolleyes.gif
Dumbo
Deci nu sunt singura care are o relatie din asta cu mama? M-am mai linistit...

Azi am fost cam aglomerata la lucru, nici nu aveam chef de lucru dupa 5 ore de somn azi noapte... asa ca a fost cam nasol.
Am mancat cam 1200cal:
- 1 iaurt activia musli
- 2 sanwich-uri cu sunca si ardei
- 1 para
- ciorba de vacuta cu smantana
- o bucata de branza (am uitat sa o cantaresc si era cam tarziu cand mi-am dat seama lol.gif )
Am mancat cam mult seara, dar sper sa reusc sa remediez problema.

A reinceput sezonul de bebelusi la noi la lucru. Si incepe sa ma irite (din nou) chestia asta. Cred ca decizia de a avea un copil este un lucru asa de intim incat nu merita sa il strigi in gura mare. Mai mult, nu mi se pare deloc ok sa ii intrebi pe ceilalti - "da tu cand te apuci?".
Prefer sa par surda, sau ignoranta, sau fudula si sa trec mai departe fara sa raspund. Cred ca daca ma mai calca mult pe coada cu intrebari din astea, nu vor primi chiar raspunsul pe care il asteapta.
Mai ales ca intrebarile vin din partea celor care habar nu au avut ca am avut un accident ce urmari am avut dupa aceea... ca chiar nu era deloc indicat in perioada aia sa fac vre-un copil...

Parca am devenit prea serioasa... va pun si un salut de la mitzina mea. A venit sa verifice daca mai stau mult la calculator.Click sa vezi atasamentul
bubbles
Dumbo nu baga in seama lumea hug.gif Tu stii cel mai bine ce e bun pentru tine pupic.gif
aki
Bafta la Pilates.Si zi-i mitzei sa te lase sa faci exercitii,dar daca nu asculta pune si pe ea sa faca blum.gif
Dumbo
Chiar ca si pisica noastra are nevoie de exercitii...
bubbles
Si a mea are nevoie ca e obeza...asa ii mai flutura burta cand alearga lol.gif
Dumbo
In sfarsit am ajuns acasa. Am facut o baie fierbinte cu multa spuma si acum ma duc la TV sa ma imbalsamez in crema.
Al meu sot nu suporta cand ma dau cu crema, asa ca profit acum ca nu e langa mine sa strambe din nas.
Meniul de azi - cumintel, adica:
- dimineata - un pic de almette cu paine
- gustare 1 - un mar
- pranz baby carrots cu ficatei la cuptor (ficateii miroseau cam ciudat, dar mi-era foame... sper sa nu fac vre-o buba de la ei doh.gif )
- gustare 2 - un corn + iaurt + 1 mar + o cioco mica

Seara am ajuns tarziu asa ca mi-am pus pachetul pe maine si am baut numai ceva suc de portocale.

Cred ca am inebunit. Ascult de vre-o saptamana tot ce prind Depeche Mode (si am tot, tot, tot ce au scos, plus concerte). Recunosc ca am fost "depesista" in liceu, dar acum... sunt femeie batrana si serioasa... tease.gif

Bubule, pisica mea saraca are o burta de te sperii... as zice ca are pui daca nu as fi castrat-o demult. Dar mi-e tare draga, mai ales cand ma trezeste de dimineata.
Daca as avea o gramada de bani as face un fel de adapost - spital cum se vad la TV. Si o pensiune de animale ca in povesti.
Ama.ro
Nu esti singura nostalgica.. smile.gif
Sa-ti zic, sa nu-ti zic..
Hai sa-ti zic.Azi am ascultat Sabrina. )).gif Apoi Samantha Fox. doh.gif
Dar parca acum ceva timp te gandeai serios la un copil, dupa cate imi amintesc..Pana la urma cum a ramas?
Un copil te schimba dar daca nu esti pregatita, daca nu simti ca-ti dorsti un copil..mai bine asteapta.
Citeam azi in Libertatea de o tipa care s-a aruncat de la etaj cu tot cu fetita de nici 2 ani.Efectiv m-a pufnit plansul..
Dumbo
Inca ma mai gandesc la copil. Ador copii si cred ca si ei simt asta pentru ca sunt ca un magnet pentru copii.
Din pacate tocmai asta e problema. Stiu ca imi va schimba viata.

Relatia cu ai mei e destul de tensionata si asa, un copil cred ca ar fi cireasa de pe tort. Ar adauga si mai multa tensiune in familie. Eu sunt foarte, foarte incapatanata, sunt invatata sa fac numai cum vreau eu si numai ce vreau eu. Ei inca ma considera un copil, probabil ca intotdeauna ma vor considera asa si gandul asta ma inebuneste.
Este ca un cerc vicios din care nu pot iesi.
sorry.gif

Maine ma duc la doctor poate ma aleg si eu cu ceva vitamine, ma simt cam rau in ultima vreme desi am cam renuntat la junk food. Azi am scapat la punga cu pufuleti, noroc ca mai aveam numai vre-o 3 pe fundul pungii,
aki
Salutare hug.gif
Si mie imi place Sabrina si Samantha Fox naughty.gif Suntem de-o virsta?Sunt din *79 salut.gif
nusarich
Felicitari pentru jurnal, Dumbo!

Imi place pisutza ta de mor! Am si eu un motan, european, da' cu gene, ca seamana foarte tare cu o norvegiana de padure.
Ama.ro
Aki, suntem..eu sunt in 78. )).gif
Simt ca fac parte dintr-o generatie "la granita" si desi ii inteleg f bine pe tinerii de azi(maaama ce baba ma simt doh.gif ) imi lipsesc mult cei de atunci.Dar pana la urma si noi ne-am schimbat, nu numai generatia..
Irina, cred ca ar trebui sa fii putin mai tare, sa nu mai pui la suflet.Sau ai putea sa deschizi o discutie cu mama ta..dar sa nu o inchizi pana nu lamuriti toate aspectele.Tu vrei s-o faci pe mama ta sa-ti respecte opiniile dar pentru asta ar trebui mai intai sa le inteleaga.
julyalina
hello dumbo ! floare.gif
ce de asemanari )).gif si eu am o mitza la fel ca a ta smile.gif
cu mama ... am reusit sa o educ putin in timp adica : nu imi cumpara haine pentru ca stie ca strmab din nas. rar imi mai ia cate ceva si atunci prefera sa ma intrebe inainte biggrin.gif doar de mos craciun mi-a luat cateva ploverase ca nu mai aveam doar ca ... una nu-mi place culoarea, una nu-mi place materialul, etc. da' nu am zis nika smile.gif
aha.. sa nu uit mama mea ma vede tot timpul subtire imbracata )).gif sau prea scurte fustele ... si tot asa )).gif
Dumbo
Cu maica'mea e boala lunga. Stie ca nu imi plac chestiile pe care mi le cumpara asa ca mai nou a gasit o cale mai usoara de a le aduce. Mi le pune pur si simplu prin casa. Ultima oara aveam pregatit bagajul pentru spital, iar cand m-am apucat sa fac ordine erau ascunse acolo vre-o 3 bluze si 2 fuste.

Sau mai inainte de asta, alta data mi-a dat si mi-a zis ceva de genul: hai ca nu poti sa refuzi ca ti le-am luat cu drag si uite e si taica'tu de fata si lui i-au placut foarte mult...

E greu sa lupti cu astea...
stardust
Mie-mi spune "daca nu-ti plac, nu le porti si gata, eu nu ma supar" )).gif Doar nu le-a luat ca sa nu le port doh.gif
Dumbo
Deci am mancat ca un purcelush.
- 2 iaurturi activia
- 2 sanwich-uri cu branza si ardei.

Cred ca ar trebui sa ma opresc, dar diseara ma duc la medic si presimt ca ma tine iar pana la nu stiu ce ora tarzie din noapte acolo asa ca ... poate sunt cuminte si nu mai mananc diseara...
Dumbo
Am mai mancat jumatate de pomelo si gata. Poate imi mai fac un ceai cu miere... nu stiu inca...

Clar se intampla ceva in mintea mea. Acum ascult Tokyo Hotel.

Am o perioada aiurea de tot la lucru. Se aglomereaza din ce in ce mai multe, pe masura ce termin unele se aduna altele... e infernal. Maine am scadenta la 3 task-uri din care nu am rezolvat nici una, doar la 2 am idei, cea de-a treia habar nu am cum sa o rezolv. crazy.gif Sper sa functioneze din nou farmecul meu, ca altceva nu stiu...
julyalina
'neatza Dumbo!
ce ai facut ieri la medic ? si succes la serviciu floare.gif
Dumbo
Ieri am primit numai o lista lungaaaaaa de analize. Si dupa accea probabil ca o sa primesc alte analize...
Probabil ca e numai o lipsa de calciu sau magneziu sau vitamine... sau oboseala. Dar nu strica din cand in cand o consultatie.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif azi se intoarce al meu din plimbare. Abia astept.
stardust
Eu de cand ma stiu la analize am vesnic acelasi rezultat: lipsa de calciu, de magneziu de fier (poate nu toate deodata, dar alternez doh.gif )

De azi gata cu cremuiala...
bubbles
Dumbo a mea nu e castrata si e obeza lol.gif .Toata ziua doarme (acum pe calorifer ca e ferbinte) si mananca . I-am luat de la mare un soricel de jucarie care tragi de ata si se misca .. Ea se uita cu un sictir la el .. nu s-ar misca putin dry.gif nici sa ii dai bani lol.gif
Dumbo
Deci azi program de curatenie, curatenie, rufe, curatenie ... si cam atat.
Mi-e cam foame dar nu stiu ce sa mananc, parca nu am chef de nimic.
Lipai la un ceai negru cu miere (pacat ca nu i-am pus si lapte ca era si mai bun) si ma gandesc...
Totusi parca nu am chef de nimic azi...
Dumbo
Azi iar am ratat cantarul, ca iar m-am trezit pe la 11. Am dormit destul de mult week-end-ul asta, a fost si vremea de asa natura ca te tragea la somn. Parte buna e ca nu am avut vreme sa mananc prea mult, deci e posibil ca maine cantarul sa fie bland cu mine.
blushing.gif am mai primit un parfum cadou de la al meu sot, asa ca daca incep sa numar am deja o colectie frumusica de parfumuri, toate luate in ultimul an. Parca e mai bine decat sa ai manii cu mancarea...

Azi de exemplu am mancat asa: dimineata 3 felii de paine cu o cutie mica de perlute de branza si seara ciorba de vacuta si vre-o 200 gr branza.
julyalina
'neatza dumbo! azi ai mai ratat cantarul? naughty.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Asteptam cantarul )).gif
stardust
pupic.gif Neata, iti doresc o saptamana buna.
Dumbo
cheer.gif azi dimineata aveam 66.9. adica am scazut un kg.
Dumbo
Nu am mai scris demult in jurnal. De fapt nu prea am mai scris prea mult pe nicaieri. Cred ca sunt intr-o stare de apatie blegoasa si din cauza asta.
Cred ca am inebunit. Visez deja la concediu. sorry.gif
stardust
CITAT(Dumbo @ 28-01-2008, 09:42 AM) *

cheer.gif azi dimineata aveam 66.9. adica am scazut un kg.

Nu schimbi tickerul? wink1.gif
dany
CITAT(Dumbo @ 30-01-2008, 11:16 PM) *

Nu am mai scris demult in jurnal. De fapt nu prea am mai scris prea mult pe nicaieri. Cred ca sunt intr-o stare de apatie blegoasa si din cauza asta.
Cred ca am inebunit. Visez deja la concediu. sorry.gif

)).gif )).gif Nu esti singura )).gif

apropo de ticker : nu l-ai schimbat .....de ce ?
Dumbo
Parca nu sunt atat de sigura pe mine incat sa il schimb.

Azi nu mi-am luat pachet asa ca ... sper sa gasesc ceva comestibil la cantina.
Dumbo
Uf, am schimbat ticker-ul si dupa o saptamana infernala la lucru am reusit sa pun la loc cam jumatate de kilogram, daca nu mai mult.

Miercuri am avut de lucru foarte foarte mult si ... am stat vre-o 20 de ore la lucru. Adica de la 8 dimineata pana a doua zi la 5 dimineata. Am dormit cateva ore pana au inceput sa sune telefoanele si am renuntat la somn ca nu aveam nici un spor.
Oricum joi cand m-am cantarit aveam la loc 68 kg. Desi miercuri am mancat foarte putin. Deci probabil ca e adevarat ca daca nu dormi suficient nu prea slabesti.

O sa incerc sa revin saptamana asta la un regim cat de cat normal... sorry.gif
Sexymom
Dumbo lasa serviciul un pic mai moale, chiar merita sa iti mananci sanatatea 20 de ore la munca? trebuie sa te gandesti un pic si la tine, cum poti rezista atat?
Poate niste zile libere nu ar strica, vb. serios. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.