Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Viata sociala
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
fiona
In primul rand haideti sa lamurim ce intelegeti prin viata sociala! Eu in principal inteleg intalniri cu prietenii, dar nu mereu am timp pe cat as vrea. Cat inseaman prea mult sau prea putin? Mama imi zicea cand locuiam cu ai mei sa nu mai stau atat timp plecata, sa mai stau si cu ei, dar mie mi se parea ca stateam suficient. blushing.gif Aveam multi prieteni si mereu eram ba cu o gasca, ba cu alta, ba venea o prietena pe la mine, ba ma duceam eu la ea. Acum sunt cam la fel, dar nu am un prieten. Cred ca daca as avea ar trebui sa aleg intre el si restul si nu mi se pare normal. wacko.gif
In fine! Hai ca am luat-o razna! Sunt curioasa ce intelegeti voi prin "viata sociala". Astept raspunsurile!
Nessie
In singura zi libera din saptamana (sambata) de cele mai multe ori prefer sa stau acasa cu iubitul meu daca se poate si sa ne vedem de treburile mai casnice. Nu ma omor dupa iesitul la cumparaturi cu fetele sau iesitul prin cluburi noaptea. E ok o iesire la iarba verde, o intalnire duminica seara, un film vazut la un prieten, dar sa nu exageram prea mult. grin.gif
Pentru mine "viata sociala" inseamna si chat-ul. blushing.gif
himere2005
pentru mine ar insemna macar o iesire pe saptamina la un suc, cinema, teatru, iarba verde etc sau o intilnire cu prietenii la o petrecere, glume, jocuri, pedepse, dans, gatit impreuna
alandana
Viata sociala - iesiri in public ( care nu sunt la servici) sau intalniri cu prietenii. Ar putea sa insemne altceva?
tmanbone
Viata sociala = orice interactiune cu fiinte din acelasi specie. Parerea mea.

Concluzie: necesitate. Bonus? Obligatie!

Lasand gluma la o parte, am lucrat aproape un an numai de acasa, timp in care viata mea sociala a scazut dramatic, iar asta dupa periode de ascensiune nelimitata in ritm sustinut. Din experienta asta va spun ca aveti neaparat nevoie de viata sociala. Ajuta foarte mult la dezvoltarea personala (in orice sens). Nu se aplica in cazul in care traiti pe o insula pustie.

PS. Cand m-am referit la timpul lucrat acasa, nu aplicam doar la viata sociala "profesionala". Atat timp cat interactionezi cu oameni, e bine. Punct.
alandana
E la fel de necesara ca si viata personala si profesionala. Orice dezechilibru intre ele creaza probleme.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.