Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: EU SI DIETA
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
ROSITA
AZI 21 IANUARIE 2007 INCEP PRIMA ZI DIN DIETA DANEZA.DOAR CE MI-AM FACUT CAFEAUA.ASTEPT SA SE RACEASCA SA O BEAU APOI O TAI LA SERVICI.E PRIMA MEA INTENTIE DE DIETA DANEZA.AM VOINTA.SA VEDEM CAT TINE.
julyalina
bine ai venit Rosita floare.gif
spune-ne si noua ceva despre tine , cati ani ai, ce greutate, ce inaltime, cu ce te ocupi. si mai ales, de ce ai ales dieta daneza?
bubbles
Neata yahoo.gif si asteptam detalii mai ales de ce ai ales una din cele mai rele diete dry.gif
Andreea-Rodica
Ma alatur su eu fetelor care iti ureaza BINE AI VENIT! si astept mai multe detalii despre tine si despre cum iti merge cu dieta. floare.gif
andra22
Bine ai venit!si eu am tinut dieta daneza dar numai 7 zile ca nu am mai putut sa mananc carne de vita si oua wacko.gif si am slabit 5 kg dar sa sti ca m-am convins si intradevar mi-au explicat si fetele si le multumesc pt asta ca nu e sanatoasa .dupa ce am terminat am inceput una mai sanatoasa WW.BAFTA in continuare pupic.gif
ROSITA
multumesc ca m-ati primit cu asa mare drag.am 26 ani.sunt medic rezident.am 1.73 si 68 kg. greutatea mea in general a fost una stabila pe la 65 kg pana anul trecut cand am stat mai mult in casa( am avut de invatat) si am ajuns pana la 74 kg.apoi m-am hotarat sa slabesc si am inceput sa merg mai mult.sa mananc mai putin.am ajuns prin noiembrie la 63 kg.de atunci am intrat in concediu o luna si acum cand m-am urcat pe cantar am 68 kg.si vreau sa nu las sa se mai adune.as vra sa tin dieta daneza pt k stiu multe colege care au tinut-o si da rezultate.vreau sa tin macar 7 zile.ziua 1 a trecut relatic usor.dar sa vedem maine.
Sexymom
Imi dau si eu cu parerea, nu sunt potrivita sa o fac ca sunt un ex malefic al acestiui forum, dieta daneza da rezultate pe moment, eu sunt AS in a tine aceasta dieta, am tinut-o dupa ce am nascut primul bebe si am slabit cu ea 7 kg in 13 zile, dupa al 2-lea bebe am slabit tot cu ea 4 kg, dar le-am recuperat, tu ca medic rezident de ce nu incerci sa ai rabdare cu ceva mai sanatos? eu sunt cea care ,mereu alege cele mai simple metode de a slabi, dar iti spun sincer ca nu e intelept.Nu ma pot oprii insa, pana nu inventeaza astia pastila miraculoasa care topeste 1 kil de grasime pe zi nu ma invat minte.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.