Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
Bineneteles ca nu am putut adormi ca am burta plina batista.gif si mi-e cam rau .. asta asa ca sa ma invat minte bad.gif .Ufff doh.gif maine inapoi la numarat grin.gif si voi incerca din nou ca anul trecut sa scot cartofii si pastele fainoase din alimentatie wink1.gif

Si sa va si spun ce am mancat in seara asta :varza calita cu carne de porc ,ciocolata de casa si inghetata rulada 1/2

De mult nu am mai avut asa scapare .. nici nu ma urc maine pe cantar decat sa mor cu zile sorry.gif
Oare de ce cand ma apuc de dieta lunea ,nu ma pot tine de ea?Daca ma apuc in timpul saptamanii merge perfect dar daca ma apuc de lunea mereu dau gres blink.gif
bubbles
De asemenea de maine voi incerca sa consum punctele pana in ora 17 .Doamne ajuta pray.gif
aki
CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 09:16 PM) *

CITAT(aki @ 19-01-2008, 01:01 AM) *

Gata a plecat,dar nici de acolo inca nu a intrat.Hai ,draga, ca am gasit eu ce cautam blum.gif
Tare greu,pina la 5 dimineata,dar am gasit cheer.gif

Ai gasit programul?Care e? flowers1.gif

Am gasit,ti-l trimit mine pe mess give_rose.gif

CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 10:26 PM) *

Oare de ce cand ma apuc de dieta lunea ,nu ma pot tine de ea?Daca ma apuc in timpul saptamanii merge perfect dar daca ma apuc de lunea mereu dau gres blink.gif

Eu m-am apucat de vineri blum.gif si parca merge.Ptiu,ptiu grin.gif
bubbles
Neata yawn.gif Imagine

Eu de azi sunt iar pe baricade hug.gif .
Acusica plec acasa cu autobuzul/autocarul .Cand ajung tb sa ma duc la operator calculator 2 ore wacko.gif si apoi acasa sa imi scot cursurile si sa le citesc si sa fac si un referat pt sambata de 7-10 pagini wacko.gif .Am inceput in forta blink.gif
Imagine
bubbles
Multumesc mult Ness pupic.gif pupic.gif .Eu am rugat-o pe Ness sa stearga jurnalul pana la ultimele postari din motive personale grin.gif .Sper sa nu va suparati si sa ma mai vizitati give_rose.gif
Dumbo
M-ai speriat, soro, cand am vazut ca nu mai sunt decat cateva mesaje in jurnal...
Sper sa fie totul ok.
bubbles
E ok totul dar am preferat sa fie sterse paginile din urma ca poate mai intra careva care nu imi vrea tocmai binele si sa nu iasa apoi discutii cu privire la ce mai citea pe aici .. La discutii ma refer sa nu am probleme cu babuinul )).gif .Uhhh nu stiu daca intelegeti dar de acun tb sa reumplu paginile grin.gif
anca veselie
bubbles pupic.gif
ganesha
Paza buna trece primejdia rea lol.gif Da' tot jurnalu' era periculos? blink.gif

Spor la toate pupic.gif
axe10
Poate s-a angajat babuinu' la SRI...aia cauta peste tot... lol.gif lol.gif lol.gif

give_rose.gif
stardust
Nu stiam unde-ai disparut si unde sunt restul paginilor. Acum pricep smile.gif

Stii ca de cand ai pus poza cu mancarea WW pe care tu ai mancat-o la pomana porcului tot acolo ma gandesc? Imi spui si mie te rog cum se face? blushing.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 22-01-2008, 06:03 PM) *

bubbles pupic.gif

Ancule pupic.gif
CITAT(ganesha @ 22-01-2008, 06:24 PM) *

Paza buna trece primejdia rea lol.gif Da' tot jurnalu' era periculos? blink.gif

Spor la toate pupic.gif

Nu era chiar tot dar mai bine asa wink1.gif pupic.gif O saptamana usoara sa ai pupic.gif
CITAT(axe10 @ 22-01-2008, 10:01 PM) *

Poate s-a angajat babuinu' la SRI...aia cauta peste tot... lol.gif lol.gif lol.gif

give_rose.gif

Axe nu s-a angajat la SRI tease.gif flowers1.gif dar cum zice si G. paza buna ...
CITAT(stardust @ 23-01-2008, 12:46 AM) *

Nu stiam unde-ai disparut si unde sunt restul paginilor. Acum pricep smile.gif

Stii ca de cand ai pus poza cu mancarea WW pe care tu ai mancat-o la pomana porcului tot acolo ma gandesc? Imi spui si mie te rog cum se face? blushing.gif

Uhh e atat de usor de facut doh.gif Cartofi taiati bucati mai mari (nu ca cei de prajit: pusi in tava iar pe ei pulpele (sau ce carne vrei sa faci) si peste Secretul gustului si pui apa si dai la cuptor .Apoi mai intorci o data pulpele ca sa se faca bine pe ambele parti si gata mancarea hug.gif .Sper ca ai inteles pupic.gif

Neata yahoo.gif .Sa pun si meniul pe ieri care e cam haotic dar merge ca macar m-am incadrat in puncte tease.gif
pulpa pui 213 5.3
mazare 200g 2
paine secara 5
maioneza usturoi 3.5
bomboane cioco 2
total:17.8 p din 19 cheer.gif .Azi nu mai stiu ce mananc.Mai am o pulpa cu 200g mazare ,iaurt light si cred ca imi mai iau niste fructe si cam atat grin.gif Incerc fara cartofi cheer.gif .Babuinului ii fac parjoale drool.gif .Am carne de porc si de vitel si le dau prin masina .. ii fac dupa gustul meu )).gif
lilistiuca
pupic.gif

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI LA CIT MAI PUTINE KG!!!! floare.gif
bubbles
A murit unul din actorii mei preferati la numai 28 ani cry.gif batista.gif Heath Leadger Imagine Heath Leadger
lilistiuca
CITAT(bubbles @ 23-01-2008, 04:43 PM) *

A murit unul din actorii mei preferati la numai 28 ani cry.gif batista.gif Heath Leadger Imagine

si pe mine ma doare sufletul...asa tinar, frumos, talentat.....avea o viata inainte.....
Nessie
CITAT(lilistiuca @ 23-01-2008, 02:49 PM) *
si pe mine ma doare sufletul...asa tinar, frumos, talentat.....avea o viata inainte.....
Poate suna aiurea, dar cred ca ce-si face omul cu mana lui...e bine facut... dry.gif
stardust
Cum adica secretul gustului? blink.gif Sau asta e ceva condiment? )).gif

Daca da, cu ce pot sa-l inlocuiesc? Am Vegeta blushing.gif

Mie ce mi-a placut cel mai mult la cartofii tai a fost culoarea, erau galbui spre rumeni, parca ar fi fost facuti in ulei. O fi de la secretul ala ... blushing.gif
bubbles
Secretul gustului de la Maggi cu gust de gaine(sunt maimulte variante) .. e un pic altfel decat vegeta wink1.gif .Au iesit asa ca am lasat sa scada apa si s-au rumenit.Apoi i-am invartit o data cu pulpele/pieptul si i-am lasat sa se faca si pe partea cealalta wink1.gif

Ness si asta e un adevar .. dar inca nu se stie exact de ce a murit .Oricum .. Rest in Peace Heath sorry.gif
bubbles
I-am facut babuinului parjoale iar eu ca sa nu ma pasioneze sa gust (am luat doar o bucatica cat un varf de deget ca sa stiu daca s-au copt) mi-am pus o cana de iaurt si cu o rondea de grau expandat grin.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 23-01-2008, 04:56 PM) *

I-am facut babuinului parjoale iar eu ca sa nu ma pasioneze sa gust (am luat doar o bucatica cat un varf de deget ca sa stiu daca s-au copt) mi-am pus o cana de iaurt si cu o rondea de grau expandat grin.gif cheer.gif

Mama, ce cumintenie exemplara!!! cheer.gif
dany
Acum am vazut ca ai jurnal nou wacko.gif wacko.gif La cat mai multe pagini pline cu voie buna si cu papa neingrasacioasa hug.gif

CITAT(ganesha @ 23-01-2008, 04:02 PM) *

Mama, ce cumintenie exemplara!!! cheer.gif

Sa speram ca o tine cumintzenia smile.gif
bubbles
Si eu sper sa ma tina iar diseara sper sa si pedalez macar 30 minute cheer.gif .Am uitat sa va spun ca babu s-a dus la sala gym.gif .Nu stiu ce l-a apucat blink.gif Daca ii place..ma duc si eu cu el data viitoare grin.gif .
G. pupic.gif
Dany pupic.gif
emu
Prima data cand am auzit de Heath Ledger a fost ieri... si-n plus pe wikipedia scria, tot ieri, ca l-au gasit decedat in casa uneia dintre gemenele Olsen bad.gif Azi vad ca au modificat si zice ca in casa lui de fapt dry.gif
aki
Salut draga hug.gif Ce s-a intimplat? blink.gif
Tu esti suparata pe mine? sorry.gif
lilistiuca
neata frumoaso!!!!

pupic.gif

si sotul meu vrea sa mearga la sala, noi avem una la job (lucram impreuna!), dar nu am chef sa ramin peste program nici moarta...mai ales ca e asa departe de casa...

io imi tot propun sa ma urc pe bicla, dar in fiecare seara am ceva de facut si sunt prea obosita (a se citi lenesa) ca sa ma urc pe ea... sorry.gif
julyalina
'neatza bubbles ! floare.gif
nu intelegeam de ce nu sunt pagini in jurnal blink.gif pe urma m-am lamurit biggrin.gif
te-ai dus la sala cu babu ? naughty.gif

anca veselie
neatza harnicutzo!
bubbles
CITAT(emu @ 23-01-2008, 08:40 PM) *

Prima data cand am auzit de Heath Ledger a fost ieri... si-n plus pe wikipedia scria, tot ieri, ca l-au gasit decedat in casa uneia dintre gemenele Olsen bad.gif Azi vad ca au modificat si zice ca in casa lui de fapt dry.gif

Emu se pare ca el lua antidepresive si somnifere din cauza unei depresii blink.gif si ca a luat o supradoza sad.gif
CITAT(aki @ 24-01-2008, 03:15 AM) *

Salut draga hug.gif Ce s-a intimplat? blink.gif
Tu esti suparata pe mine? sorry.gif

Nu aki pupic.gif Am avut treaba ieri dar azi sper sa fiu mai libera hug.gif
CITAT(lilistiuca @ 24-01-2008, 10:08 AM) *

neata frumoaso!!!!

pupic.gif

si sotul meu vrea sa mearga la sala, noi avem una la job (lucram impreuna!), dar nu am chef sa ramin peste program nici moarta...mai ales ca e asa departe de casa...

io imi tot propun sa ma urc pe bicla, dar in fiecare seara am ceva de facut si sunt prea obosita (a se citi lenesa) ca sa ma urc pe ea... sorry.gif

Neata pupic.gif

CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 10:57 AM) *

'neatza bubbles ! floare.gif
nu intelegeam de ce nu sunt pagini in jurnal blink.gif pe urma m-am lamurit biggrin.gif
te-ai dus la sala cu babu ? naughty.gif

Nu ..poate data viitoare grin.gif

CITAT(anca veselie @ 24-01-2008, 12:22 PM) *

neatza harnicutzo!

Neata salut.gif pupic.gif

Binenteles ca am clacat ieri .. m-am certat rau cu babuinul si am atacat parjoalele batista.gif .Noroc ca atunci cand le-am atacat nu aveam consumate muulte puncte sorry.gif .
bubbles
Astazi cantarul a fost darnic cu mine .. sa va explic de ce..Eu am trecut greutatea dupa ce cu o zi inainte nu mancasem mai deloc .. si desi m-am bucurat ca mi-a aratat atat cantarul .. stiam ca nu este bine si ca daca ma apuc de WW ma intorc la 62 .. chiar 62.4 kg sorry.gif dar nu am mai schimbat asa ca de cand tin WW de o saptamana cu trisari cu tot am dat jos 1 kg .Sper sa intelegeti wink1.gif
Uitati ce am primit cadou de la babuin .. FRITZI give_heart.gif
Imagine
Imagine

Sunt in al 9 lea cer )).gif
bubbles
Eu va las pe seara asta )).gif .Trebuie sa invat si sa socializez cu Fritz ca inca nu vrea sa ne imprietenim dry.gif Astept pe langa cusca sa imi zica ceva lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
Hahaha se face ca e greu de cucerit?
Eu cred ca daca ii iei si o papagalitza o sa fie mai usor.. ce zici?
lilistiuca
pupic.gif

ce scump e papagalul!!!!

bubbles
CITAT(Dumbo @ 24-01-2008, 09:36 PM) *

Hahaha se face ca e greu de cucerit?
Eu cred ca daca ii iei si o papagalitza o sa fie mai usor.. ce zici?

Da se da greu de cucerit dry.gif .Am vb cu o vara de a babuinului de aici din Gh (sora celei gravi) si ea a lucrat la magazinul cu animale si a zis ca e normal si sa vb intr-una cu el ca sa se invete cu mine laugh.gif .Aseara a prins chiar si glas si a vorbit cand ne-a auzit pe noi discutand lol.gif

CITAT(lilistiuca @ 25-01-2008, 10:38 AM) *

pupic.gif

ce scump e papagalul!!!!

Multumesc pupic.gif
Dumbo
Shmeker mare papagalul asta al tau...
sa il inveti sa faca pillates si el.
bubbles
Daca se invata cum as vrea eu .. ca sa il las prin casa si sa stea pe umarul meu .. poate il invat sa faca si Pilates cine stie lol.gif Saracu de el .. ina e speriat dar cica e normal cateva zile grin.gif
stardust
Oare daca-i pui muzica? )).gif

Papagalul a fost drept cadou de impacare? grin.gif
bubbles
Star cam asa ceva .. ca a zis ca nu catel ,nu pisica atunci macar un papagal sorry.gif .I-am pus si o oglinda ca cica se vede in ea si crede ca mai e cu un papagal )).gif si vorbeste .. Inca se obisnuieste sorry.gif Depinde de melodie ca la una a zis ceva laugh.gif si eu ca nebuna am sarit sa vb cu el si .. a tacut lol.gif
stardust
CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 09:56 AM) *

Star cam asa ceva .. ca a zis ca nu catel ,nu pisica atunci macar un papagal sorry.gif .I-am pus si o oglinda ca cica se vede in ea si crede ca mai e cu un papagal )).gif si vorbeste .. Inca se obisnuieste sorry.gif Depinde de melodie ca la una a zis ceva laugh.gif si eu ca nebuna am sarit sa vb cu el si .. a tacut lol.gif

Vorbeste cu el in alta limba, poate romana nu stie )).gif
bubbles
Hmmm la asta nu m-am gandit wacko.gif .S-ar putea sa ai dreptate lol.gif si sa stie numai ungureste )).gif
anca veselie
lol.gif lol.gif eu cred ca o sa-l inveti tu si romana pupic.gif
sa-l stapanesti sanatoasa pupic.gif asa ai un suflet viu lg tine cat nu e babu acasa
axe10
Ia-i o partenera de joaca.... naughty.gif naughty.gif
bubbles
Daca nu isi da drumul la vorba in 2-3 zile )).gif ii iau o femela ca nu as vrea sa moara sorry.gif .
Anca de aia l-am si luat .. ca sa nu imi mai fie urat noapte .. ca de acum o sa dorm cu el in sufragerie cand nu e babuinul acasa )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Se pare ca ii place melodia de la Sean Kingston - Me love ca atunci cand o pun incepe sa pitigaiasca )).gif
otilici
Acum am vazut si eu ce minune de papagal ai,sa-ti traiasca wink1.gif E tare frumusel,iti ia ochii nu alta naughty.gif Sa ne mai povestesti despre el smile.gif
Se pare ca babuinilor le prinde bine cate o cearta zdravana )).gif
Te pup pupic.gif
bubbles
Oti asa e .. am avut motiv sa ii cer un animalut dupa cearta grin.gif
Fritz si-a dat drumul la vorba pleasantry.gif si mananca si bea apa cheer.gif .A inceput sa se obisnuiasca si cu manan mea in cusca lui .. chiar mi-a ciugulit putin un deget .. cred ca in semn de impacare laugh.gif .Multa treaba am de acum .. numai la invatat nu imi sta capul lol.gif
anca veselie
pai mereu se gaseste ceva mai interesant decat invatatul naughty.gif
dany
Hei , sa-ti traiasca Fritz !!!

Pune mana pe invatat bataita.gif . De Fritz ai destul timp cand mai iei cate o pauza tata.gif
bubbles
Mi-am facut un calcul cat m-am priceput eu la calorii si am 1200 pt azi grin.gif iar in mod normal pt a slabi ar tb sa consum 1500kcal la greutatea mea (mi-au iesit 2000 pt mentinere si am scazut 500 nu 1000 wink1.gif

Mi-am adus bicicleta in sufragerie ca sa stau cu Fritz si imediat ma sui pe ea grin.gif .
Dany hug.gif
Dumbo
Numai sa nu sperii papagalul!
Papagalul tau e vorbitor? Avea o colega unul vorbitor si facea ca si tramvaiul. Imita tot ce prindea.
bubbles
Nu stiu daca il voi face sa vorbeasca ca cica si cei din rasa lui mai vorbesc grin.gif .Nu il sperii .. incerc sa ii arat sa aiba incredere in mine )).gif
Am biciclit 30 minute ..uhh ce bine ma simt acum grin.gif
bubbles
Uhh nu am putut dormi si am trecut sa vad ce faceti )).gif
Emu felicitari si aici cheer.gif .Abia asteptam bb baby.gif
May .. aratai w00t.gif .Cred ca esti ffff mandra de tine pupic.gif .
Bineneteles ca am mai balotat niste parjoale si apoi Nuttela blink.gif .Am niste pofte bang.gif .Cred ca din cauza sindormului PMS .. sapt care vine tb sa ma invadeze rusii..numai sa nu fie altceva baby.gif

Oh...and By the way .. m-am si masurat asa cu abs-ul umflat si am 70 (spre 69) la talie si 97 la fund swoon.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.