Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bubbles
Am fost la dentist .. mi-a dat anestezie de 3 ori ca a prins tare greu .. si a scos nervul.Nu am simtit nimic yahoo.gif dar incepe de acum sa treaca si sa doara locul unde a facut injectii blink.gif .
Am uitat...aseara am biciclit 30 minute cheer.gif yahoo.gif
Buretel pupic.gif
bubbles
Am mancat in seara asta niste inghetata ca am zis ca e pacat de atatea puncte si nimic dulce lol.gif dar gata pe saptamana asta secret.gif .Sunt suparata ca e boknava bunica de aici (sunt la Piatra) .. o doare rau un picor .Abia se poate ridica batista.gif sorry.gif
stardust
Buna, Bub. Cum e cu maseaua, te mai deranjeaza intepaturile?

Din pacate nu pot sa te incurajez cu clasicul "lasa ca iti trece pana te mariti" smile.gif dar sper ca cel tarziu pana maine sa treaca pupic.gif
aki
Salut draguta hug.gif
Cum iti merge cu dieta?Te-ai cintarit?Mi frica sa ma urc pe cintar.Mi-i frica de ce o sa vad.Daca dupa atita timp de munca nu o sa scada ci o sa urce acul de la cintar,cred ca fac infarct sorry.gif
Ce vorbiti voi de anticonceptionale?Eu vreau sa scot steriletul si sa iau pilule,dar ma bagati in sperieti de urmarile lor.Ce sa fac?
ganesha
CITAT(aki @ 31-01-2008, 11:58 PM) *

Salut draguta hug.gif
Cum iti merge cu dieta?Te-ai cintarit?Mi frica sa ma urc pe cintar.Mi-i frica de ce o sa vad.Daca dupa atita timp de munca nu o sa scada ci o sa urce acul de la cintar,cred ca fac infarct sorry.gif
Ce vorbiti voi de anticonceptionale?Eu vreau sa scot steriletul si sa iau pilule,dar ma bagati in sperieti de urmarile lor.Ce sa fac?

Sa-l lasi acolo, asta sa faci, sa nu te pui sa iei asa ceva. devil.gif (decit daca chiar n-ai incotro)

Auzi... cica e pacat de atitea puncte si nimic dulce... lol.gif lol.gif lol.gif

Tin pumnii pentru bunica ta, sa se simta mai bine. pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 01-02-2008, 01:21 AM) *

Salut draguta hug.gif

Sa-l lasi acolo, asta sa faci, sa nu te pui sa iei asa ceva. devil.gif (decit daca chiar n-ai incotro)

Inseamna ca sa nu-l scot?Dar ce fac cu ciclu de 3 saptamini?Ca atit ma tine de cind l-am pus sorry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .

CITAT(stardust @ 31-01-2008, 11:39 PM) *

Buna, Bub. Cum e cu maseaua, te mai deranjeaza intepaturile?

Din pacate nu pot sa te incurajez cu clasicul "lasa ca iti trece pana te mariti" smile.gif dar sper ca cel tarziu pana maine sa treaca pupic.gif

pupic.gif a trecut pana la urma )).gif
CITAT(aki @ 01-02-2008, 01:58 AM) *

Salut draguta hug.gif

Nu m-am cantarit oficial ca sunt cu rusii pe cap dry.gif .3 sapt ciclul ohmy.gif Pe mine ma tine 3-4 zile blink.gif
CITAT(ganesha @ 01-02-2008, 02:21 AM) *

Salut draguta hug.gif

Auzi... cica e pacat de atitea puncte si nimic dulce... lol.gif lol.gif lol.gif

Tin pumnii pentru bunica ta, sa se simta mai bine. pupic.gif

E mai bine bunica G. Ehh batranetile si articulatia sorry.gif .Pun si meniul imediat )).gif

Meniu ieri .Am mancat niste cornulete luate de babu simple cat unghia si cu aceeasi compozitie ca si painea grin.gif
paste 3
pastai cu pui 3.1
inghetata 6
iaurt 0.1% 1 cana 1.25
fructe 1
sunca25g 0.6
graham 0.5
cornulete tip paine 3
total:18.45p yahoo.gif din 19
aki
Eu azi inca nu ma mincat nimica doh.gif .Am niste dureri de la ciclu ca crap sad.gif
bubbles
Uff Aki pupic.gif incearca sa mananci ceva si sa iei un calmant.Pe mine ciudat dar nu ma doare asa rau burta blink.gif .
Mi-am luat niste sunca campofrio light si am calculat la 1.5p 100g yahoo.gif asa ca azi mananc sunca cu cartofi copti grin.gif
bubbles
Gata si pranzul .. cartofi copti cu 100g sunca cheer.gif si acum sa imi iau si desertul in tihna .. cacao cu lapte de la zuzu grin.gif
May
Si eu am mancat mult timp sunca d-asta... vezi ca mai e si de curcan grin.gif
bubbles
Am sa caut .. dar doar de asta am vazut acum .Daca ma vedeai cum stateam langa vitrina si calculam cu telefonul cate puncte are lol.gif Se uita atat de ciudat vara lui babu la mine ca nu stia ce fac lol.gif lol.gif
A luat babu examenul cheer.gif
May
Eu tot de la Campofrio imi iau medalioane de pui sau curcan care sunt deja pregatite, trebuie doar sa le incalzesti la microunde sau sa le frigi putin pe teflon. 1,6 puncte are fiecare medalion de 100 de grame... oricum, daca iti mai faci un piure si o salata pe langa, ai o masa super blum.gif
bubbles
Eu asta am gasit de la Campofrio .Am sa caut si medalioane poate gasesc si pe la noi.Nu pun meniu ca am depasit tare dry.gif simi-e rusine de mine plus ca ma enerveaza rusii astia de mor ca ma simt umflata batista.gif
dany
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 03:30 PM) *

Gata si pranzul .. cartofi copti cu 100g sunca cheer.gif si acum sa imi iau si desertul in tihna .. cacao cu lapte de la zuzu grin.gif

Alta cu bunataturi pe aici ......N-am mai baut cacao cu lapte de .....nu mai stiu cand ....
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 03:37 PM) *

A luat babu examenul cheer.gif

Felicitari !
bubbles
Ziua .Am mai scapat de 2 examene blink.gif grele si muult de scris si .. la unul din ele la amandoua numerele nu se gasea in curs intrebarea 2 asa ca am scris ca nu se gaseste toata clasa lol.gif .Sa vedem ce va zice proful acum grin.gif
Dany este de cumparat de la Zuzu lapte cu cacao cu gust de ciocolata ca daca mi-as face eu nu ar mai avea acelasi gust ca eunu pun zahar in el lol.gif .
Ieri am considerat-o cheat day ca azi si maine mananc corect si astfel tb sa am si o zi in care sa ma rasfat cu ceva bun nu sorry.gif .Meniul pt azi:
actimel 1.4
iaurt baut 300g 3.6
2 oua 4
100g sunca 1.5
cartofi copti 2
100g sunca 1.5
compot ananas 2.5
3 portocale 0
iaurt 0.1% 1.25
paine secara 1
total:19p din 19 cheer.gif cheer.gif yahoo.gif .Exact la limita )).gif
emu
Hai ca m-ai facut curioasa. Despre ce era "intrebarea 2"? )).gif
Sa ai spor la invatat in continuare wink1.gif
anca veselie
bubule cate ex mai ai?
bafta multa si spor la invatat pupic.gif
Cherie
Bubule, am mai scapat azi amandoua de cate niscaiva examene... Hai ca mai avem putin! cheer.gif
pupic.gif
buretel
Felictari Bubu cheer.gif cheer.gif Cate examene mai ai? La ce ai dat pana acum?
bubbles
CITAT(anca veselie @ 02-02-2008, 09:40 PM) *

bubule cate ex mai ai?
bafta multa si spor la invatat pupic.gif

Neata yahoo.gif .Ancule mai am 16 yahoo.gif dar trec ele grin.gif pupic.gif
CITAT(MissDiorCherie @ 03-02-2008, 01:02 AM) *

Bubule, am mai scapat azi amandoua de cate niscaiva examene... Hai ca mai avem putin! cheer.gif
pupic.gif

Da da .. si eu tot in martie termin dar pe 3 blum.gif
CITAT(buretel @ 03-02-2008, 01:20 PM) *

Felictari Bubu cheer.gif cheer.gif Cate examene mai ai? La ce ai dat pana acum?

Mai am 16 Buretel hug.gif .Ce mai faci?De ce l-ai schimbat pe sponge Bob de la avatar sorry.gif .Vrei sa iti spun numele materiilor? blink.gif

Sa pun alt meniu pt ieri ca pana la urma m-am razgandit dry.gif
actimel 1.4
iaurt baut 300g 3.6
2 oua 4
100g sunca 1.5
3 portocale 0
mancarica 5
paine secara 3.5
total:19p fix sorry.gif

Stau si savurez cafeaua si trebuie sa plec la autogara ca sa plec acasa yahoo.gif .
Cherie
Hello Bubulina! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilistiuca
bafta la examene!!!! pupic.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 03-02-2008, 04:20 PM) *

Hello Bubulina! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Hello Cherie pupic.gif
CITAT(lilistiuca @ 04-02-2008, 12:44 PM) *

bafta la examene!!!! pupic.gif

Multumesc mult hug.gif .
Neata yahoo.gif .Ieri nu am numarat ca am fost invitati la matusa mea dar am mancat asa:
-o cana de iaurt diet cu o rondea de grau expandat(acasa)
-o portie de mamaliga cu branza si unt (nu prea ma omor eu cu untul bad.gif )
-3 sarmalute mici mici
-putina nutella (putina tare)
Uff cam mult blink.gif doh.gif
Andreea-Rodica
O saptamana buna si spor la invatat! hug.gif Intr-o luna ai scapat de examene.
bubbles
Multumesc Andreea hug.gif
Azi imi fac mancarica de legume cu pulpe de pui cheer.gif .Am uitat sa va spun ca am biciclit ieri 30 minute si am reactualizat ticker cu tot cu cele 309 minute de acum 3-4 zile care nu le trecusem yahoo.gif
Cherie
Felicitari dear!!! pupic.gif
ina_ceva
Bafta la examene!!
Daca sunt multe optionale ma gandesc ca sunt mai usoare, nu? Cel putin la noi asa era.

Dragalas Fritzi! Tare mi-as lua si eu un animalutz, sa-mi tina de urat.
Cherie
Bubule, ai poze cu Fritz? unde??? w00t.gif
crissy
Spor la invatat si bafta la examene. Ce sunca e aia cu 1.5 p la 100 g? Eu punctez sunca presata de pui cu 1.5 p la 25 g.
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 04-02-2008, 03:53 PM) *

Bafta la examene!!
Daca sunt multe optionale ma gandesc ca sunt mai usoare, nu? Cel putin la noi asa era.

Dragalas Fritzi! Tare mi-as lua si eu un animalutz, sa-mi tina de urat.

Nu e mai usor Ina ca cele mai grele le avem la optional lol.gif .Avem cei mai naspa profi din facultate aici dry.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 04-02-2008, 09:51 PM) *

Bubule, ai poze cu Fritz? unde??? w00t.gif

Am avut ...lasa ca pun altele sa le vezi wink1.gif pupic.gif

CITAT(crissy @ 04-02-2008, 11:02 PM) *

Spor la invatat si bafta la examene. Ce sunca e aia cu 1.5 p la 100 g? Eu punctez sunca presata de pui cu 1.5 p la 25 g.

Sunca de pui light de la campofrio la 1.5p la 100g wink1.gif

Uff ca tare sunt cu cow.gif .Am trimis niste C.V si am primit raspuns ca sunt selectata pentru interviu huh.gif dar nu au zis pentru care post.Sau daca au citit de la alte firme C.v-ul meu si le-a placut doh.gif .Am trimis raspuns ca sa vada sigur ca eu sunt din Gh si ca pt aici vreau post si sa imi spuna sigur pt ce e postul lol.gif
crissy
Bafta cu interviurile wink1.gif
anca veselie
las' ca o sa-ti dai seama la fata locului pt ce post! bafta pupic.gif
julyalina
bubule, hai ca mai ai putin pupic.gif
bafta cu interviurile hug.gif
ina_ceva
Spor la invatat! Vei avea cu ce te lauda cand le termini pupic.gif

Unde faci facultatea: la Asachi (parca asa se numestea cealalta venita din Iasi) sau la Cuza?
bubbles
CITAT(crissy @ 05-02-2008, 02:53 PM) *

Bafta cu interviurile wink1.gif

Multutmesc pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 05-02-2008, 03:28 PM) *

las' ca o sa-ti dai seama la fata locului pt ce post! bafta pupic.gif

Sper smile.gif .Am depus la mai multe ... de acum astept sa vad daca se intampla ceva smile.gif
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 10:28 AM) *

bubule, hai ca mai ai putin pupic.gif
bafta cu interviurile hug.gif

Ehh mai am ceva ceva dar cel mai greu e pe data de 23 ca am 6 intr-o zi blink.gif
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 12:13 PM) *

Spor la invatat! Vei avea cu ce te lauda cand le termini pupic.gif

Unde faci facultatea: la Asachi (parca asa se numestea cealalta venita din Iasi) sau la Cuza?

La Petre Andrei Ina wink1.gif si asta e la Sc Nr 3 in centru grin.gif .Iar pe acolo stau si eu la blocurile cu 4 etaje ..la 2 minute de scoala grin.gif

Ieri am intrat dar nu am vrut sa scriu ca am fost suparata si nici nu am numarat.Am mancat :
-o pernuta cu visine si budinca de la Fornetti bad.gif
-putin piure cu 100g sunca
-alune sad.gif
ina_ceva
Am o rugaminte la tine: crezi ca poti afla pe ce baza se face admiterea anul acesta si la ce data sunt inscrierile?
Sau macar informatiile de anul trecut daca ai putea sa mi le spui pupic.gif

Da, Petre Andrei. Asachi e ala de pedagogie wacko.gif
bubbles
Pai a ramas la fel.Cu media de la Bac si media din ani wink1.gif .Intra aici Petre Andrei
ina_ceva
Multumesc Andreea!
bubbles
Cu placere Ina pupic.gif .La ce facultate te intereseaza? hug.gif
ina_ceva
La cea de economie. Dar vad ca nu este afisata admiterea. Daca media de la bac este 8 si cea din timpul liceului este 7.81, crezi ca ar avea sanse persoana respectiva la admitere?
bubbles
Daaaa Ina .Sa nu isi faca probleme wink1.gif ca intra sigur grin.gif .
ina_ceva
Apropo, cam cat de multa engleza se face in facultatea respectiva? Pentru cineva care a facut rusa in liceu se poate sa fie cam greu sorry.gif
bubbles
Pe noi ne-a luat de la 0 ca erau foarte multi care nu facusera deloooc engleza si a picat nimeni pana acum la examen wink1.gif
ina_ceva
Vestile sunt f bune wink1.gif pupic.gif
crissy
floare.gif Sa-ti treaca supararea. Ocazii sa-ti gasesti un job bun vor mai fi.
Nessie
Ina, suna si intreaba ca nu e chiar asa batuta in cuie faza cu admiterea. Se diferentiaza pe ani. De ex. pentru cei care au absolvit liceul pana in 2000 se ia un procent mai mic din media anilor, pentru ca atunci nu ii anuntase nimeni de importanta notelor.

Ce a zis Bubbles e valabil pentru cei care au terminat de curand liceul.
ina_ceva
Multumesc Nessie! Ma voi interesa si personal la secretariat, ca sa stiu sigur. Am vazut si in Bucuresti cateva variante.

Poate sunt mai grea de cap, dar nu-mi dau seama care este diferenta dintre fara frecventa si la distanta. unsure.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 11:59 AM) *
Poate sunt mai grea de cap, dar nu-mi dau seama care este diferenta dintre fara frecventa si la distanta. unsure.gif
Si eu stiam ca e acelasi lucru. unsure.gif Fara frecventa era denumirea veche, iar de prin 2000 se cheama la distanta.
julyalina
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 11:04 AM) *

Ehh mai am ceva ceva dar cel mai greu e pe data de 23 ca am 6 intr-o zi blink.gif

blink.gif swoon.gif crazy.gif
hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.