Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
bubbles
Na m-am cantarit pe un cantar de ala de arata si masa de grasime si tot blink.gif si m-am ingrasat 2.5 kg batista.gif .De umflata sunt umflata mai ales picioarele, test de sarcina am facut si a iesit negativ .Ma simt oribil sad.gif .
aki
Buna draga pupic.gif Ai dat-o in bara cu dieta? secret.gif

CITAT(bubbles @ 30-04-2008, 10:34 AM) *

Na m-am cantarit pe un cantar de ala de arata si masa de grasime si tot blink.gif si m-am ingrasat 2.5 kg batista.gif .De umflata sunt umflata mai ales picioarele, test de sarcina am facut si a iesit negativ .Ma simt oribil sad.gif .

Pai nici nu-ti mai strica inima cu cintaritul hug.gif .Lasa ca dupa sarbatori w00t.gif ,eu cred ca ma apuc de alergat tease.gif
bubbles
Sincera sa fiu nu mi s-a parut ca as fi mancat mult blink.gif mai ales ca am mancat mancare fiarta fff multa ca si socru e la dieta si am facut pentru amandoi.Nu mai zic ca mancamo bucatica si gata nu mai puteam baga nimic in gura blink.gif .O fi de la rusii astia care nu mai vin batista.gif
aki
CITAT(bubbles @ 30-04-2008, 10:39 AM) *

Sincera sa fiu nu mi s-a parut ca as fi mancat mult blink.gif mai ales ca am mancat mancare fiarta fff multa ca si socru e la dieta si am facut pentru amandoi.Nu mai zic ca mancamo bucatica si gata nu mai puteam baga nimic in gura blink.gif .O fi de la rusii astia care nu mai vin batista.gif

Dar eu am bagat la greu de toate doh.gif
crissy
Hristos a-nviat!
Bubule, lasa cantareala pana dupa ce trec rusii. Nu te mai amari, probabil retii apa si de la efortul pe care l-ai facut (cu pregatitul mesei de Paste, curatenie samd... Cel putin eu asa patesc.
Bunicuta nu se simte bine? Sau e doar un control de rutina? Sanatate!
Ati pus barabulele blum.gif ?
bubbles
CITAT(crissy @ 30-04-2008, 10:53 AM) *

Hristos a-nviat!
Bubule, lasa cantareala pana dupa ce trec rusii. Nu te mai amari, probabil retii apa si de la efortul pe care l-ai facut (cu pregatitul mesei de Paste, curatenie samd... Cel putin eu asa patesc.
Bunicuta nu se simte bine? Sau e doar un control de rutina? Sanatate!
Ati pus barabulele blum.gif ?

Am pus pitocile lol.gif .De cantarit bang.gif nu mai zic nimic ca mi-e rau swoon.gif .Astept rusii cu nerabdare.Noroc ca nu sunt acasa ca sa ma iau de babuin zilnic la nervii care ii am blink.gif .Bunica a avut TBC si se afla sub tratament iar momentan e la control wink1.gif
dany
Te intalnesti cu Amalia ??? daca tot esti in Craiova ....
Sanatate bunicii ! hug.gif
Amazoana
pupic.gif Bubbles
bubbles
Dany o sun diseara sa vad daca e in oras wink1.gif si poate punem maine de o intalneala in parc grin.gif

pupic.gif Dulci
Sexymom
Intalneala in parc fata blink.gif ca babele pe banca biggrin.gif , nu uita sa iei si andrelele sa tricotezi niste sosete tease.gif .
Iesiti fata la o terasa, intr-un bar undeva.Si pup-o si din partea mea, asa cum te pup si eu pe tine. pupic.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
bubule, lasa cantarul, ca retii apa de la rusii aia rai care nu mai vin pupic.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 30-04-2008, 10:42 AM) *

Intalneala in parc fata blink.gif ca babele pe banca biggrin.gif , nu uita sa iei si andrelele sa tricotezi niste sosete tease.gif .

Macar sa nu uitati integramele acasa lol.gif In doua merge mai usor lol.gif

pupic.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 30-04-2008, 11:42 AM) *

Iesiti fata la o terasa, intr-un bar undeva.Si pup-o si din partea mea, asa cum te pup si eu pe tine. pupic.gif

CITAT(ganesha @ 30-04-2008, 04:31 PM) *

CITAT(Sexymom @ 30-04-2008, 10:42 AM) *

Macar sa nu uitati integramele acasa lol.gif In doua merge mai usor lol.gif

pupic.gif

Auzi la ele ce rad lol.gif .Mie imi place in parc ca are terase, mici chestii berula drool.gif . blum.gif

Neataaaaaaa yahoo.gif .Ieri am mancat cat de cat bine zic eu .Nici prea mult dar nici deloc grin.gif .Azi mergem in parc si iau pantalonii de la mama Nike pe care i-am primit )).gif ,un tricou Nike si niste ghetute Puma lol.gif lol.gif .Eu care nu tin la originalitati de astea )).gif

Sambata mergem pana pe malul Bulgaresc la shopping lol.gif .Sa vad ce mai pot cumpara sa imi vina bine )).gif .

Nu va mai zic ca toata lumea ca sa ma mai ingras ca prea am slabit blink.gif .Nu stiu unde vad oamenii astia atata slabeala blink.gif ca eu una nu vad lol.gif lol.gif

Apropo aseara am facut si Pilates cel de picioare cheer.gif yahoo.gif

Ieri dupa ce mi-am dat seama ca era trecut cantarul pe barbat si nu pe femeie am schimbat si mi-a aratat 64 dupa ce am baut vreo 2 litri de ceai si arata 14.2 % grasime unknw.gif
nella
Incapatanata esti bubule doh.gif ....nu te mai cantari atata ca ai sa dai in depresie...lasa ca te prin eu si te fugaresc de uiti de cantar..eu in telegondola si tu pe jos lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif Ai grija de tine si sanatate bunicutei pupic.gif
Sexymom
Ca si Andreea si eu am buba la cap cu cantarul. Ma cantaresc zilnic. Azi am ras de m-am cracanat , geamul de la baie da in bucatarie )).gif si eu tzusti pe cantar in pielea goala, si sotul meu dupa partea cealalta imi spune: ei, ei???? ceva greutati in mana nu vrei?? )).gif lol.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tare
ganesha
Bubule hai ca-ti zic aici ca sa nu ne ratacim ba la mine ba la Aki lol.gif

14.2% e foarte foarte foarte putin pentru un om... normal (care nu e atlet - sportiv de performanta sau... super entuziast). Nu poti puna baza foarte mare pe cintarele astea care arata % de grasime din corp, daca vrei neaparat neaparat sa vezi cita ai, du-te la policlinica sportiva sau la un centru de fitness mai bazat (de obicei ei au aparatura performanta).
Dar daca tu cu mina pe inima te uiti la tine si vezi ca mai ai de dat jos, atunci cu siguranta nu ai cum sa ai 14.2%. Si la 14.2% ai avea de unde da jos, dar e alt gen de grasime, aia care nu se prea vede... cu ochiul liber.

pupic.gif
Mariana
Buna pupic.gif give_rose.gif
Amazoana
Neata Bubbles, ce faci? Ati petrecut ieri?
bubbles
Buna seara.Am ajuns si eu cu bine acasa in gh grin.gif si sunt rupta de oboseala.Va pov maine ce si cum si ce mi-am luat de imbracat pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
aki
Andreia salut pupic.gif .Cum stai cu kg?Ti-au venit rusii?
ramonavlas
Pe unde umbli de nu mai dai pe aici? pupic.gif
Amazoana
Neata Bubbles pupic.gif
aki
Doarme w00t.gif .Cui ii este rau tease.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 05-05-2008, 03:29 PM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 06-05-2008, 10:03 AM) *

Stau rau cu kg bang.gif .Mi-au venit si rusii dupa 1 saptamana intarziere angry2.gif .Am 62.5 bang.gif swoon.gif

CITAT(ramonavlas @ 06-05-2008, 10:36 AM) *

Pe unde umbli de nu mai dai pe aici? pupic.gif

Am o gramada de treaba.Tb sa ma apuc si de licenta sorry.gif etc etc

CITAT(dulcikatty @ 06-05-2008, 10:40 AM) *

Neata Bubbles pupic.gif

Neata pupic.gif
CITAT(aki @ 06-05-2008, 10:40 AM) *

Doarme w00t.gif .Cui ii este rau tease.gif

As vrea eu blum.gif .De azi WW scrie pe mine grin.gif si asa mi-am luat numai diet food blum.gif
ramonavlas
Ohoho, lume noua, bine ai revenit si spor la ww! pupic.gif
bubbles
Mersi Ramo pupic.gif Te-ai apucat iar de numarat calorii? pupic.gif Sau aia de 90 de zile?
ramonavlas
De aia de 90 de zile m-am apucat.
bubbles
Imi place dieta asta de 90 de zile blum.gif .Ma bate un gand grin.gif
bubbles
Meniu pana acum :
MD 2 mere
P: 2 pulpe facute la steamer ,2 rosii cu 2 catraveciori micuti si o fel paine fitness, o cana supa si 1/2 cutie branza 0.2% fett
C:1 pulpa cu 1 rosie si 1 castravecior, 1/2 cutie branza 0.2%fett

Cina urmeaza pe la 8-9 grin.gif
aki
Salut ce faci?
Trimite-mi niste poze cu tine pina la si acum.E sora mea la mine si vreau sa-i arat ce frumos ai slabit pupic.gif

CITAT(bubbles @ 07-05-2008, 11:27 AM) *

CITAT(aki @ 06-05-2008, 10:03 AM) *

Stau rau cu kg bang.gif .Mi-au venit si rusii dupa 1 saptamana intarziere angry2.gif .Am 62.5 bang.gif swoon.gif

Mergem intr-un pas cu kg tease.gif
ramonavlas
Bubule, nu vreau sa iti iau din avant, dar in ziua de proteine, mananci ori carne, ori lactate. Acum nu e bai, da diseara ai putea renunta la branza pupic.gif
Mariana
Si daca vreau sa dau jos doar vreo 10 kg ce dieta ma sfatuiti sa incep?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Eu vreau vreo 15 si acum tin dieta de 90 de zile pupic.gif
Mariana
Da Ramona, am inteles ca e ideala pt 15 kg dar data dau jos 15 kg ajung la 46 , adica o adevarata subnutrita, dar vreau cam vreo 10 asa.
ramonavlas
Pai nici eu nu tin dieta asta 90 de zile. O luna as vrea...da sa vedem cum merge...nu e sigur.
nella
Mult succes la ww si pe mine ma atrage dieta de 90 de zile...cand termin cu zilele de concediu cred ca ma apuc de ea..pana atunci o urmaresc pe Ramo sa vad ce rezultate are cu ea grin.gif
otilici
Mult succes in continuare,Bubu pupic.gif .Eu zic sa nu te stresezi cu kilogramele pana trec rusii,ca tu parca mereu retii apa pana treci de ei smile.gif
nella
Se pare ca Bubu si cu mine suferim de aceeasi problema..kg in plus si asteptarea rusilor...se rezolva bubule sa nu disperam mi-e mi-au ridicam moraluol Dani si Ramo pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 04:41 PM) *

Bubule, nu vreau sa iti iau din avant, dar in ziua de proteine, mananci ori carne, ori lactate. Acum nu e bai, da diseara ai putea renunta la branza pupic.gif

Am inteles salut.gif .Din pacate ieri nu am mai intrat si am vazut postarea ta azi dupa ce am mancat branza dar de acum stiu cum sa fac pupic.gif

CITAT(Mariana @ 07-05-2008, 05:18 PM) *

Si daca vreau sa dau jos doar vreo 10 kg ce dieta ma sfatuiti sa incep?

Eu tin cea de 90 de zile pana ajung la greutatea care o vreau wink1.gif
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2008, 05:29 PM) *

Eu vreau vreo 15 si acum tin dieta de 90 de zile pupic.gif

Si eu tot vreo 10-13 )).gif
CITAT(otilici @ 07-05-2008, 11:20 PM) *

Mult succes in continuare,Bubu pupic.gif .Eu zic sa nu te stresezi cu kilogramele pana trec rusii,ca tu parca mereu retii apa pana treci de ei smile.gif

Mersi Oti give_rose.gif

CITAT(nella @ 07-05-2008, 11:25 PM) *

Se pare ca Bubu si cu mine suferim de aceeasi problema..kg in plus si asteptarea rusilor...se rezolva bubule sa nu disperam mi-e mi-au ridicam moraluol Dani si Ramo pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Eu ma umflu tare cand tb sa apara rusii si retin apa.Nu am mai luat nici furosemid ca apoi se invata crpul cu el si nu e bine nono.gif si mai bine sa retin apa ca stiu ce e decat sa tb sa iau mereu apoi furosemid smile.gif .

Ieri m-am tinut de meniul pus yahoo.gif desi se pare ca am gresit cu branza sorry.gif dar de acum stiu ce sa fac grin.gif
bubbles
Azi am in meniu legume.Cred ca imi fac cartofi fierti cu mazare grin.gif .Sper sa am voie cartofi fierti unsure.gif .Imi fac ceva gen salata boeuf dar fara maioneza doar cu legume..oare am voie? sorry.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ce mi-am cumparat de la Bulgari : 2 compleuri de vara cu pantaloni 3/4 unul rosu si unul negru ,marimea M si trebuia sa imi iau S ca mi-s largi pantalonii doh.gif dar cum a zis si mama "Lasa draga poate te mai ingrasi sau faci vreun bb si asa ai sa ai haine dry.gif " ; un trening cu pantaloni 3/4 si bluzita cu maneca scurta; un tricou frumusel ; un trening cu pantaloni lungi si bluza grosuta (mai de primvara - toamna) ;o gecuta de blugi scurta pana in talie; o pereche de pantaloni mov (pun poze imediat imbracata cu ea doh.gif ) si un tricou galben cu mov care imi place la nebunie grin.gif ;2 perechi de balerini unii negri si unii rosii (numai buni pt rochita care mi-o face soacra pt nunta rosie )).gif );la babuin un trenning cu maneci lungi, o sapca ,2 tricouri si o pereche de panataloni 3/4.Nepoatei i-am adus o rochita frumoasa foc, o sapcuta si un set cu galetusa si forme pt jucat in nicip (asa mult i-au placut si asa dragalasa a fost give_heart.gif ) iar finutei un costumas si tb sa ii mai luam un plus mare ca ii taiem motul in iunie yahoo.gif
anca veselie
fata mea, de ce vrei tu sa dai atat de multe kg jos??? ce inaltime ai, ca am uitat.
spor la invatat pt licenta cheer.gif cheer.gif
bubbles
Pozele cu pantalonii mov 3/4 (imi plac la nebunie gogosarii astia lol.gif ) .
PS uitati-va la burlane cat s-au ingrosat sorry.gif
Imagine

Eu 1.65 cm sorry.gif

Imagine
anca veselie
faini pantalonii!
eu zic sa-ti atingi targetul si sa vezi cum te simti si stabilesti apoi cat mai vrei sa dai jos pupic.gif
cum stai cu lucrarea?
bubbles
Ma ajuta o colega cheer.gif sa o fac si sper ca pana sambata viit sa fie gata ca sama pot duce la profa grin.gif sa vad ce mai tb scris la ea smile.gif .Apropo de sapt asta incep exam .. iar 29 wacko.gif
anca veselie
bravo ca te-ai apucat!
tin pumnii!
amalia0701
Io nu pot sa vad pozele sad.gif
Bafta la licentza pupic.gif
bubbles
Imi pare rau ca nu poti vedea Amalia sorry.gif pupic.gif
M-am bagat in depozit la facut curat (aka camara doh.gif ) Doamne cate am .. zici ca esti in magazin lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.