Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
bubbles
Am luat 2 furosemid pana la urma ca sunt umflata rau batista.gif .nu stiu ce [*****] am de retin in halul asta apa blink.gif .Nu va zic cate kg aveam azi dimineata daca nu am mai luat furosemid de cateva zile blink.gif si nici nu am mancat exagerat blink.gif
aki
Salut Bubut pupic.gif .Te astept pe mess
otilici
Acum te cert! Trebuia sa iei si tu 2 Furosemid,unul nu ajungea odata? eusa_think.gif
bubbles
CITAT(aki @ 08-05-2008, 03:23 PM) *

Salut Bubut pupic.gif .Te astept pe mess

Bubut naughty.gif lol.gif .frumos suna pupic.gif
CITAT(otilici @ 08-05-2008, 03:27 PM) *

Acum te cert! Trebuia sa iei si tu 2 Furosemid,unul nu ajungea odata? eusa_think.gif

Fac dupa recomandarea doftorului blum.gif
Mi-am facut un fel de salata mare din cartofi fierti,ceapa,1 rosie,1 castravete,mazare si o feld e paine fitness si diseara la fel doar ca mai putina cantitatea grin.gif
aki
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 11:12 AM) *

Pozele cu pantalonii mov 3/4 (imi plac la nebunie gogosarii astia lol.gif ) .
PS uitati-va la burlane cat s-au ingrosat sorry.gif
Imagine

Eu 1.65 cm sorry.gif

Imagine

Nici poza aceasta nu o ai?

Eu nu vad nici o poza sorry.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 12:43 PM) *

Imi pare rau ca nu poti vedea Amalia sorry.gif pupic.gif
M-am bagat in depozit la facut curat (aka camara doh.gif ) Doamne cate am .. zici ca esti in magazin lol.gif

De aici de acasa le vad.
Esti o slabatura blum.gif
nella
Slabatura ma enervezi...tot zici ca te ingrasi si pe tine te sufla vantul tease.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Seara .Eu ma duc sa ma ascund valea.gif ca am calcat stramb .. cu mancare gatita (nu cu dulce blink.gif ).Am fost in vzita la matusica mea si a pus niste supa cu taitei si apoi salata de varza cu putina telemea si o lingura de scrob doh.gif si 2 bucatele mici de carnati.Am refuzat eu cat de cat dar s-a suparat ca nu mananc niciodata la ei etc bag.gif si a tb sa mananc putin batista.gif .Dar maine tin normal ziua de carbo..sper sa nu afecteze atat de tare sad.gif .Desi la numarat .. imi ies 19 p blink.gif exact cat ar tb la WW bang.gif bang.gif .Sper sa nu strice ffff mult efectul batista.gif

CITAT(nella @ 08-05-2008, 05:06 PM) *

Slabatura ma enervezi...tot zici ca te ingrasi si pe tine te sufla vantul tease.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dar de unde sa ma sufle vantul lol.gif lol.gif .As vrea eu grin.gif pupic.gif
Mariana
Cat de rau imi pare ca nu pot vedea si eu pozele.Vrem si noi sa mergem la bulgari dar sa vedem cand. pupic.gif
bubbles
Plecam la Pey iar Duminica am examenele doh.gif batista.gif .
ramonavlas
Bafta la examene pupic.gif
Mariana
Multa, multa bafta.
otilici
Bafta la examene Bubu pupic.gif
Cherie
Spor la invatat Bubule! pupic.gif
dany
Multa bafta , Andreea !!!! hug.gif

In alta ordine de idei : de ce nu mergi tu la un medic ???? In fiecare luna iti intarzie rusii si retii apa ceva de speriat , din cate spui tu . Ok , fiecare retinem apa dar .... din ce spui tu in fiecare luna , la tine nu e prea normal .
Sexymom
Succes la examene maine. pupic.gif
Si vb. lui Dany, mergi la un medic nu te mai trata dupa capul tau, Furosemidul nu e bine sa il iei fara acceptul medicului.
bubbles
CITAT(danyhoney @ 10-05-2008, 12:51 AM) *

Multa bafta , Andreea !!!! hug.gif

In alta ordine de idei : de ce nu mergi tu la un medic ???? In fiecare luna iti intarzie rusii si retii apa ceva de speriat , din cate spui tu . Ok , fiecare retinem apa dar .... din ce spui tu in fiecare luna , la tine nu e prea normal .

Neata yahoo.gif . pupic.gif fetele care au intrat pe l amine hug.gif .
Dany, sexy am fost la mama wink1.gif si mi-a zis ca e normal din cauza ca nu am mai luat anticonceptionale sorry.gif dar ca o sa imi revin dupa ce se "ajusteaza" si organismul.Furosemid nu am mai luat de 5 zile cheer.gif si nu iau decat cand vor veni rusii daca ma voi simti umflata wink1.gif

A fost bine la scoala, am aflat si ca avem de facut o gramada de reeferate doh.gif dar trec ele toate grin.gif
Amazoana
Neata, o saptamana usoara! pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif Mersi la fel hug.gif
bubbles
Azi trebuie sa fac curat in toata casa ,sa ies la cumparaturi si apoi sa imi fac testele pentru licenta cheer.gif .Stau si ma uit la bezmeticul de fritzunica ca am facut o treaba buna ca i-am luat scara asta grin.gif ca sta si singur acasa cand plecam noi la Piatra si el are cu ce sa se joace .Cred ca un papagal e cel ma bun animal de casa .. laugh.gif
bubbles
Uhh si eu printre ultimii oameni lol.gif cat e de fain calculatorul de calorii cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
julyalina
bafta la examene bubbles pupic.gif
anca veselie
bubule spor la teste si la curatenie cheer.gif
bubbles
Mersi Ancule pupic.gif .Am aspirat toata casa, am scuturat ,am sters praful, am spalat bucataria (mobila wink1.gif ) si de acum sa ma duc sa imi iau niste fructe si 2 verze ca sa imi fac salata de varza drool.gif .Azi am iaurt zuzu 0.1% si branza 0.2% fett cheer.gif
bubbles
Am fost prin vizite lol.gif si nu am mancat nimic cheer.gif .De acum sa mananc si eu pranzul blink.gif desi nu mi-e foame.Fug sa pun la fiert si pt salata de boeuf care vreau sa o fac pt ziua mea grin.gif
bubbles
Gata si legumele si carnea..maine ramane sa le tai yawn.gif .Cred ca ma bag in pat doh.gif
ganesha
Moaaamaaa, ce harnica esti, curatenie, pregatiri din timp pentru ziua ta, referate... Spor la toate!

A, si am vazut si pozele, daaa, esti fuaarte grasa lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif
lilistiuca
LA MULTI ANI!!!!!!

flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif

sa fii iubita si sanatoasa!!!! si nu in ultimul rind BAFTA la examene!!!!

pupic.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 13-05-2008, 01:19 AM) *

Moaaamaaa, ce harnica esti, curatenie, pregatiri din timp pentru ziua ta, referate... Spor la toate!

A, si am vazut si pozele, daaa, esti fuaarte grasa lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif

Sa stii ca sunt tease.gif .
CITAT(lilistiuca @ 13-05-2008, 07:24 AM) *

LA MULTI ANI!!!!!!

flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif

sa fii iubita si sanatoasa!!!! si nu in ultimul rind BAFTA la examene!!!!

pupic.gif

Mersi blushing.gif .Esti prima persoana care imi zice pe anul asta wink1.gif

1 referat done and 2 more to go cheer.gif .Am reusit sa tin cum tb prima zi din cele 90 lol.gif mai am 89 )).gif
bubbles
Uff am de taiat pentru salata de boeuf si..nu am nici un chef doh.gif .Am inceput sa elimin apa si fara furosemid dry.gif .Asa bine imi pare cheer.gif
anca veselie
la multi ani!!!!!!!!!!!
multa fericire, sa te intelegi bine cu babuinul si sa-ti gasesti job pupic.gif pupic.gif
bubbles
Mersi Ancule pupic.gif .Maine e de fapt ziua mea tease.gif
anca veselie
am fost mai rapida blum.gif
Mariana
Spor la munca si o zi cat mai minunata maine.
pupic.gif
aki
Salut bubule.Bafta la toate,inclusiv si dieta blum.gif
dany
LA MULTI ANI !!!!!!!!!

Fericire , sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca !!!!!! give_rose.gif give_rose.gif hug.gif
ganesha
A birthday bubble pentru Bubbles )).gif

Imagine

La Multi Ani, sa fii fericita, implinita, sa ramii mereu tinara in ginduri si buna la suflet! pupic.gif
buretel
La Multi Ani Bubule!
Multa sanatate, fericire si bafta cu gasirea unui job give_rose.gif

Imagine
crissy
cheer.gif La multi ani, bubule! Fericire, sanatate si tot ce-ti doresti sa si primesti. pupic.gif
Gata tortul? De data asta cu ce-l ornezi blushing.gif grin.gif ? Primim si noi cate o feliutza mica-mica? De pofta?
aki
Felicitarile mele draga Andreia floare.gif
Sa ne fii sanatoasa si plina de fericire give_rose.gif
LA MULTI ANI
Sexymom
Las multi ani sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii fericita si sanatoasa. floare.gif
ALICE
LA MULTI ANI Micul Obsedat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheers.gif
anca veselie
iti zic si azi: la multi ani! hug.gif floare.gif pupic.gif
bubbles
Multumesc muuult feteleor pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca sunteti alaturi de mine batista.gif
michelle
La multi ani, Bubule! Sa fii fericita, iubia si implinita! pupic.gif give_rose.gif
bubbles
Mersi Miha pupic.gif pupic.gif

Ma apuc de facut tort,tiramisu si maioneza la salata.Si diseara cand vin musafirii friptura la cuptor cu piure cred .Eu mananc doar tort si cioco neagra grin.gif
buretel
Am "ratat" poza pe pagina anterioara pupic.gif

Imagine
bubbles
Mersi mult Buretel pupic.gif pupic.gif
Tulip
Bubule,la multi-multi-multi ani! give_rose.gif
butterfly
La multi ani! pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.