Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
anca veselie
vreau si eu tooort si tiramisu baby.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 14-05-2008, 03:31 PM) *

SI NOI, SI NOI!!!! de beut ce ne dai???? blum.gif
bubbles

CITAT(lilistiuca @ 14-05-2008, 03:36 PM) *

SI NOI, SI NOI!!!! de beut ce ne dai???? blum.gif

Mersi Tulip si Fluturel pupic.gif

Va arund cate o bucata e bine?Tortu` e numai bun ca e mai dietetic ca e cu mullte fructe:kiwi,porto, banane si capsuni si cu frisca light grin.gif De baut orice vreti azi )).gif
Mariana
"LA MULTI ANI", multa sanatare , fericire si implinirea tuturor dorintelor si viselor; sa ai drumul vietii pavat numai cu noroc si bunastare.
cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
ramonavlas
La multi ani si tot ce it doresti pupic.gif

Pastrezi si pt mine o felie de tort, da? Da numa pe maine seara ca atunci am voie pupic.gif
ironmissy
zoinks! am ajuns prea tarziu!!!

la multi ani bubule!!!
julyalina
La multi ani bubule ! pupic.gif

Imagine
aki
Andreia,cum ai chefuit?Ne pui si ceva poze? hug.gif
bubbles
Multumesc din nou fetelor hug.gif pupic.gif .Ieri am mancat si putin salata boeuf desi nu era voie la dieta de 90 de zile sorry.gif dar muream de pofta.Tortul nu l-am mai taiat ca nu mai putea lumea sa manance si tort asa ca il taiem in seara asta grin.gif Azi am ziua de fructe yahoo.gif
May
La multi ani!!! cheer.gif
Mariana
Cu atatea bunatati pe langa mine nu stiu cat rezistam sa nu gust (un pic mai mult) de felul meu sunt foarte pofticioasa.
pupic.gif
ramonavlas
Pai mai Bubule, si tu nu papi din tort daca esti la fructe? w00t.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 15-05-2008, 01:28 PM) *

Tortul nu l-am mai taiat ca nu mai putea lumea sa manance si tort asa ca il taiem in seara asta grin.gif

pope.gif Aleluia, la mine nu s-ar fi intamplat asta laugh.gif Cum sa nu mai pot tort? cow.gif
lol.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 15-05-2008, 04:50 PM) *

Pai mai Bubule, si tu nu papi din tort daca esti la fructe? w00t.gif

Pai pana la urma am papat si eu ieri mai ales ca era lin de fructe blum.gif .Am eu grija zilele astea sa imi repar greseala grin.gif
CITAT(buretel @ 15-05-2008, 04:53 PM) *

CITAT(bubbles @ 15-05-2008, 01:28 PM) *

Tortul nu l-am mai taiat ca nu mai putea lumea sa manance si tort asa ca il taiem in seara asta grin.gif

pope.gif Aleluia, la mine nu s-ar fi intamplat asta laugh.gif Cum sa nu mai pot tort? cow.gif
lol.gif

Asa am zis si eu dar uite ca s-a intamplat )).gif

May mersi mult pupic.gif .Pe unde iti mai umbla silueta de femeie clepsidra de dai asa de rar pe aici?

Mari pana la urma am mai renuntat si eu ca doar o data in an e ziua mea sorry.gif blushing.gif

Zileel astea trebuie sa trag tare la dieta ca sa recuperez calcatul stramb de ieri .. sorry.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Sunt acasa la Piatra .. sunt afundata in referate book.gif caramida.gif .Trebuie sa fie gata pana maine.Unul l-am scris la Gh .. si acolo a ramas ca am uitat sa il scot la imprimanta batista.gif .
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Am mai scapat de 3 examene cheer.gif si mai am ... multe lol.gif .Diseara mergem la nunta dance3.gif dance2.gif .Pana la urma am hotarat sa nu mai tin cea de 90 de zile deoarece tb sama hranesc cat de cat binisor din cauza de examene si licenta.Nu as vrea sa ma puce lesinul sau mai stiu eu ce pe la licenta swoon.gif .Voi incerca sa urmez principiile WW si sa ma incadrez in 19 p pe zi smile.gif
aki
Bubule, curaj si mult succes la licenta pupic.gif
otilici
Bafta multa Bubu,sa ai grija de tine pupic.gif
aki
Unde esti draga? pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am fost la Pey in week ca am fost la nunta grin.gif .Acum sunt acasa la Gh si o am si pe vara babuinului cu nepotica la noi grin.gif .Atat am ras aseara...e crima cum vorbeste lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 20-05-2008, 08:23 AM) *

Neata yahoo.gif .Am fost la Pey in week ca am fost la nunta grin.gif .Acum sunt acasa la Gh si o am si pe vara babuinului cu nepotica la noi grin.gif .Atat am ras aseara...e crima cum vorbeste lol.gif

Of,tikerul tau e iarasi sus ca si al meu.Ce ne facem? )).gif .Ne apucam de mincat de ciuda tease.gif
bubbles
Mda...nu am cu ce sa ma laud in afara de alergatul dupa nepoata si jucatul cu ea extenuant lol.gif .Macar asa mai fac si eu sport lol.gif
bubbles
S-a culcat si nepotica doh.gif finally lol.gif .In week am fost la Pey si duminica era sa imi rup piciorul.Am calcat din greseala intr-o gaura facuta pe un pod sa se scurga apa blink.gif .Mai tare s-au speriat socrii ca eram numai cu ei .. ca il asteptam pe babu si deodata nu m-a mai vazut.Noroc ca m-am lasat in jos ca daca cadeam pe o parte sau in sezut .. imediat facea trosc blink.gif .Atat imi mai lipsea dry.gif

Bine ca asa m-am lovit si am facut o rana de toata frumusetea batista.gif .Dar parca stand cu nepoata am uitat de toate.adevarul e ca un copil te face sa uiti de toate relele si gretatile give_heart.gif
ganesha
Tu esti sora cu mine? lol.gif Si eu era sa o patesc, eram obosita si caram, si ma-m dus pe scari la vale, am alunecat. Da' pina la urma am atenuat socul, ca am aterizat pe popoul meu cel moale lol.gif Da' mi-o fo o frica, cum mai terminam noi de mutat daca ma betegeam.... )).gif
bubbles
De mult nu m-am mai speriat asa .. si cand m-am lasat in jos dupa picior asteptam sa faca .. trosc doh.gif bang.gif .daca sunt cascata crazy.gif .Da` sa vezi nepoata cum vede lovitura de la picior cum zice .. Deea buba lol.gif lol.gif si sufla ca sa nu ma mai doara give_heart.gif
aki
Saraca de tine ai grija in viitor pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
crissy
Aoleo, bubule, ce patisi? Bine ca nu ai patit nimica. Mandra mea, cand ma lovesc sau ma loveste wacko.gif , zice "pupua teaca is" (Elise pupa sa treaca) si pe urma vine si ma pupa wub.gif
aki
Bubu,pe unde esti? hug.gif
nella
un sf de saptamana cat mai frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 21-05-2008, 11:56 AM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
CITAT(crissy @ 21-05-2008, 10:01 PM) *

Aoleo, bubule, ce patisi? Bine ca nu ai patit nimica. Mandra mea, cand ma lovesc sau ma loveste wacko.gif , zice "pupua teaca is" (Elise pupa sa treaca) si pe urma vine si ma pupa wub.gif

A fost foarte frumos cu asta mica in casa desi mi-a facut capul calendar wacko.gif

CITAT(aki @ 23-05-2008, 09:17 AM) *

Bubu,pe unde esti? hug.gif

Sunt la Piatra blum.gif

CITAT(nella @ 23-05-2008, 02:51 PM) *

un sf de saptamana cat mai frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ms la fel pupic.gif
Imediat fug la scoala la examen grin.gif
Mariana
Neata. pupic.gif hug.gif pupic.gif
bubbles
Neata Mar pupic.gif .Doamne fereste..ieri am primit niste pantaloni de in si imi stateau largi si azi .. abia i-am tras blink.gif .Oare sa retin iar apa?Nu mai zic ca ieri aveam 63 kg si acum am 65.5 swoon.gif batista.gif
bubbles
Gata cu scoala doh.gif .Mai am 2 saptamani si termin cheer.gif cheer.gif .Sper ca pana sambata sa fie gata si licenta grin.gif
Dumbo
Bubule, pai ce faci, frate? Ai grija ca nu e de gluma cu picioarele rupte.

bubbles
Da e bine ca nu mi l-am rupt grin.gif .Am o julitura frumoasa si o vanataie de toata frumusetea )).gif .Joi am facut si abdomene si acum am o febra musculara de toata frumusetea blink.gif

Meniu azi:
-o inghetata cu 2 cupe 4
-4 pesmeti 4
-supa de pui 5p
-fasole verde cu carne de pui 5p
total:18p si mai mananc fructe de 1 puncte grin.gif
bubbles
Am facut Pilates pentru picioare cheer.gif .Abdomenul asa ma doare de ma ridic din pat de parca as fi gravi lol.gif lol.gif am nevoie de cineva sa ma traga )).gif .Mai rau e ca nici la toaleta nu ma pot screme blush.gif lol.gif din cauza durerii blink.gif .A inceput Eurovision .. hai Romaniaaaaaaaaa si Nico cu Vlad Mirita cheer.gif
bubbles
Neata Imagine

La 1 plec acasa la Gh doh.gif .Mai am 2 sapt de naveta si termin .Abia astept )).gif
ganesha
Bubule, tare te mai admir eu, cum esti tot timpul pe drumuri, si ai si scoala, examene, nebunii, si esti si harnicuta, si-ti arde si de slabit si de sport! (si reusesti sa nu-ti pierzi mintile lol.gif ) pupic.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 26-05-2008, 03:11 AM) *

Bubule, tare te mai admir eu, cum esti tot timpul pe drumuri, si ai si scoala, examene, nebunii, si esti si harnicuta, si-ti arde si de slabit si de sport! (si reusesti sa nu-ti pierzi mintile lol.gif ) pupic.gif

Multumesc G blushing.gif .Cum sa imi pierd mintile acum pe ultima suta de metri?Mai am asa putn si apoi ma voi putea angaja si eu cheer.gif
Ieri am mancat de dieta grin.gif .Nu stiu cum mi-a reusit dar s-a putut cheer.gif .Am facyut cartofi taiati cubulete cu piept de pui la cuptor grin.gif si cu patrunjel si a mancat si babuinul si a zis ca i-au placut fff mult (cartofii ca lui i-am prajit putina carne de pui ).Mai stau putin cu voi .. si ma apuc de facut curat doh.gif
bubbles
Si sa incepem ziua si cu o melodie frumoasa .. sper sa va placaBetter in time
nella
neata si succes la numarat punctele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(nella @ 26-05-2008, 11:12 AM) *

neata si succes la numarat punctele pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mersi pupic.gif pupic.gif
Azi am asa .. in mare:
2 oua 4
50g sunca pui 1.25
cartofi 2
piept pui 150 g 2.5
iaurt 1.2
varza calita 2
fructe 1
total13.95 p cheer.gif Vad eu ce mai bag de 2-3 puncte grin.gif
dany
Cate puncte ai pe zi ?

Eu zic ca e ok la varza , mai mult de 2 ..... hai sa zicem 3 puncte nu cred ca va fii in farfuria ta ( din cauza ciolanului ) .
bubbles
Eu am voie 19 cheer.gif grin.gif .Vad la sfrasit cat e de grasa si pun ori 2 ori 3 smile.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Mai este putin si e gata si varza cheer.gif yahoo.gif .Am reusit sa spal si toata baia good.gif (adica peretii, pe jos si chiuveta,cada etc )).gif ).Am pus si la spalat o masina .. da` ma camd oare capul si nu stiu de ce eusa_think.gif
ALICE
Trebuie sa pun si eu in fiecare zi meniul, ca vad ca nu ma tin de treaba.Merg doua zile bine, dupa care iar dau iama in ceva.
bubbles
CITAT(ALICE @ 26-05-2008, 04:05 PM) *

Trebuie sa pun si eu in fiecare zi meniul, ca vad ca nu ma tin de treaba.Merg doua zile bine, dupa care iar dau iama in ceva.

Astept meniurile pupic.gif

Am reusit sa fac 30 min de bicla cheer.gif yes.gif si de acum sa fac si 20 min de Pilates.Uhh pftiu,pftiu sa nu ma deochi lol.gif
bubbles
Am facut si 20 minute Pilates pt picioare swoon.gif .Nu stiu ce e cu mine dar..sunt hotarata nu neaparat sa slabesc dar sa arate carnea bine ca am facut o celulita frumoasa pe picioare batista.gif ..stiti de aia tip gropite si numai la spate si nu de alta da tb sa scot fustitele si pantalonii mulati din dulap pt vara doh.gif dry.gif Si ma dau si cu Supliform in fiecare seara dar numai si numai dupa ce m-am spalat cu scrub ca sa mi se exfolieze bine pielea doh.gif
buretel
Foarte bine ca te-ai mobilizat! cheer.gif Ai mai folosit Supliform? Cum e? Acum termin Good bye de la Nivea, si am un tub de Supliform (trimis de cineva drag blum.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.